❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...


Όταν κάνεις πολύ συχνά αναρτήσεις (#Τί?), όταν έχεις μια τακτική ροή εδώ και χρόνια στο blogging (#Χωρίς_Σχόλιο!), όταν δηλώνεις την παρουσία σου συνεχώς και αδιαλείπτως (#Ας_Μη_Μιλήσω_Καλύτερα!), όταν όλοι αναρωτιούνται πώς στο καλό τα καταφέρνεις χωρίς έστω ένα τόσο δα μικρό διάλειμμα (#Ας_Με_Μαζέψει_Κάποιος!) ε, λογικό είναι κάποια στιγμή να ανατρέχεις σε δοκιμασμένες λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση της ... μη έμπνευσης!
Για να είμαι ειλικρινής, ημερολόγιο δεν κρατούσα ποτέ, (και μάλλον ούτε θα κρατήσω!) αλλά για χάρη της ανάρτησης, ας κάνουμε πως η καταγραφή της καθημερινότητας είναι η δεύτερη φύση μου....



Διαβάζεται σε 5 λεπτά 






Λοιπόν, αγαπημένο μου ημερολόγιο... Η μέρα είναι Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και η ώρα περίπου 22:30. Μόλις έκατσα στο κρεβάτι αγκαλιά με το λάπτοπ μου και προσπαθώ να ετοιμάσω την ανάρτηση του Νοεμβρίου, ενώ ο Γιάννης στον άλλο υπολογιστή, τελειώνει με τις λεπτομέρειες μιας εκδήλωσης-ημερίδας για το Σάββατο. Εγώ δεν θα πάω μαζί του αυτή τη φορά (καλά, αν πω πως πήγα και σε πολλές εκδηλώσεις αυτή τη χρονιά, θα πέσει φωτιά να με κάψει!) αλλά ένας λόγος παραπάνω να μην πάω είναι πως έγινα σαν τον Κουασιμόδο! Ψύξη, συνδυασμένη με αλλεργία και ταυτόχρονη μόλυνση από χρυσοπληρωμένη μάσκαρα, μου έκαναν ένα ωραιότατο πρήξιμο στο αριστερό βλέφαρο! (Γιατί αν είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...!) Οπότε, δεν μπορώ να ασχολούμαι για πολλή ώρα με τον υπολογιστή και γι' αυτό θέλω να το σιγουρέψω πως θα έχω έτοιμη ανάρτηση για τον επόμενο μήνα, για να μην μείνω ξεκρέμαστη μέχρι να έρθουν στα ίσα τους τα καταπράσινα μάτια μου! (Οκ, αν δεν έχεις φαντασία, τα βλέπεις καστανά τα μάτια μου, αλλά επίσης αν δεν έχεις φαντασία, δεν σε θέλω και στη ζωή μου...!)
Τί άλλο? Α ναι, σήμερα έχω επέτειο με τον Γιάννη! 11 χρόνια! 11! (Αν με ρωτήσει κανείς πότε θα παντρευτούμε, νομίζω θα βγάλω κομφετί καρδούλες από τα αφτιά! *Αλήθεια, γιατί αυτό το καλοκαίρι δούλεψαν τόσο πολύ σε γάμους τα κομφετί? Όχι πως με χάλασε βέβαια, αλλά σε τέτοιο βαθμό δεν το περίμενα κιόλας... Κομφετί-Πυροτεχνήματα σημειώσατε 1...)
Και μιλώντας για εκδηλώσεις, να σου πω τα 2-3 προηγούμενα χρόνια, από την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βρισκόμαστε επαγγελματικά με ήχο και εφέ στην πιο super παιχνιδιαρικο-διασκεδαστική εκδήλωση του νησιού: "Το Σπίτι Του Άη Βασίλη"! Και τώρα στα ξαφνικά (#Μην_Παίρνεις_Κι_Όρκο!) θυμήθηκα, πως όταν τελείωσε η εκδήλωση πέρσι, (ή μήπως επειδή ήταν Γενάρης του '18 πρέπει να πω εφέτος?????) εγώ ξεκίνησα να πλέκω σκουφάκια! Όχι απλά και καθημερινά για βόλτα, αλλά να, λίγο πιο σκανδαλιάρικα και τρελούτσικα! (Όταν γίνεσαι μέρος μιας εκδήλωσης και κυρίως όταν αυτή αφορά παιδιά ή ευαίσθητες ομάδες, νομίζω πως το ιδανικό είναι να ενσωματώνεσαι πλήρως! Ακόμα και ενδυματολογικά! Ναι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φοράς... παλαβά σκουφιά!)  Οπότε, μιας και δεν έχω δείξει τα σκουφάκια στα παιδιά στο blog, νομίζω πως αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω την παρουσίαση μου! Και ξέρεις κάτι? Θα χρησιμοποιήσω ως μοντέλο το αρκουδάκι που μου είχε κάνει δώρο ο Γιάννης τότε που κλείναμε μαζί 1 μήνα! Πώς σου φαίνεται η ιδέα μου? (Όπως και να σου φαίνεται, εγώ αυτό θα κάνω γιατί έτσι είχα σκεφτεί το consept πριν 10 μήνες που τράβηξα τις φωτογραφίες! Αυτή η ειλικρίνειά μου πια...)





Ξεκίνησα με έναν πάν-απλο σκούφο του Άγιου Βασίλη.... (Απλός αλλά υπέροχος! Ειδικά αυτό το pom-pom το κατάλευκο, σαν μικρό τρουφάκι καρύδας είναι! Κάποια αρχίζει να έχει σημάδια στέρησης γλυκισμάτων!)



Συνέχισα με έναν ακόμα σκούφο Άγιου Βασίλη, ο οποίος όμως έχει και τη ζώνη του Άγιου Βασίλη επάνω, (το ότι είδα στο ίντερνετ παρόμοια σκουφιά και επέλεξα να φτιάξω κι εγώ, χωρίς να μου προκαλέσει την παραμικρή απορία το ότι η ζώνη βρίσκεται πάνω στον σκούφο, τί φάση??? Με ποια λογική??? Δηλαδή, γιατί??? Γιατί???)



Μετά έφτιαξα ένα ακόμα σκουφί, ξωτικού αυτή τη φορά και ενθουσιάστηκα επειδή του έφτιαξα και αυτιά! Χωρίς να έχω το σχέδιο! Μόνη μου! Ολομόναχη! (Γιατί μπορεί μέχρι πριν 2-3 χρόνια πιο πολύ να ξήλωνα παρά να έπλεκα, αλλά τώρα όοοοχι! Τώρα έχω το θράσσος την άποψη να αυτοσχεδιάζω κιόλας!)



Επειδή όμως το προηγούμενο σκουφί ήταν μακρύ αλλά όχι υπερβολικά μακρύ, όπως ιδανικά θα ήθελα, έφτιαξα άλλο ένα πολύυυυυ μακρύ και λογικά αυτό θα το φοράω όταν πάω διακοπές στο σαλέ μου στην Ελβετία να κάνω σκι! (Να περιμένω να ξεπρηστεί πρώτα τα μάτι μου μόνο, μην χειροτερέψω...)



Και για το τέλος κράτησα το καλύτερο (κατ' εμέ!) Ένα ημίψηλο καπέλο για τον Γιάννη, που ναι μεν έχει τη ζώνη του Άγιου Βασίλη επάνω (Γιατί είπαμε πρέπει η ζώνη να βρίσκεται πάνω στο καπέλο???) αλλά... .... ... 



αν θέλεις, του προσαρμόζεις ένα μεγάλο αποσπώμενο πλεκτό Αλεξανδρινό λουλουδάκι και τσουπ! Άνετα το φοράει και η Γιάννα! Να, αυτό εδώ, δεν θα μπορούσα να το φορέσω και να πάω μια βόλτα να χαζέψω βιτρίνες??? (Να θυμηθώ να μην περάσω από ζαχαροπλαστεία, γιατί θα με περιλούσουν με κουραμπιεδόσκονη! Αλήθεια, γιατί τη λένε κουραμπιεδόσκονη και όχι απλά, άχνη???)






Λοιπόν, αγαπητό μου ημερολόγιο, δεν ξέρω πώς σου φάνηκε αυτή η απόπειρα να ασχοληθώ μαζί σου, πάντως νομίζω πως για αρχή καλά τα πήγαμε! Εγώ δηλαδή, γιατί εσύ πολύ μουγκαμάρα, βρε αδερφάκι μου! Ούτε συμφωνείς, ούτε δυσανασχετείς, τίποτα... Εγώ τα λέω-εγώ τ' ακούω... Σαν να βρίσκομαι σε άδεια οικοδομή, ένα πράγμα! Ξέρεις, που μιλάς και ακούς τον αντίλαλο, αντίλαλο, αντίλαλο... Αλλά θα μου πεις, όπως η οικοδομή, έτσι και το ημερολόγιο! Πρέπει να τη χτίσουμε τη σχέση μας! Σιγά-σιγά και σταθερά! Να χτίσουμε στέρεες βάσεις και να πάμε παρακάτω! Να γυρίσουμε σελίδα ... στο ημερολόγιο!!! Τί λες, σε έπεισα? (Πςςς! Τί έγραψα πάλι! Άμα θέλω, είμαι πολύ καταφερτζού η άτιμη!)
Πρέπει να σε αφήσω τώρα όμως, γιατί εδώ δίπλα μου, με περιμένει ένα υπέροχο κομμάτι τούρτας με στέβια (ε, τόσο κόπο έκανα να συμμαζευτώ, δεν χαραμίζομαι για κανονικά γλυκά πλέον!), οπότε, καταλαβαίνεις... 
Αν δεν σου κάνει κόπο, χρονομέτρησε κ' εσύ την ανάρτηση (ούτως ή άλλως εγώ πάντα έξω πέφτω!), κάνε τις διορθώσεις (που σιγά να μη βρεις λάθος σε δικό μου κείμενο!) και... τα λέμε!






Παράκληση: Αν θέλετε να σας ανταποδώσω επίσκεψη ή σχόλιο ή να γίνω μέλος στο blog σας ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, και δεν το έχω κάνει μέχρις στιγμής, δεν είναι επειδή είμαι ψωνάρα ή ντίβα (μην ακούτε τους κακοπροαίρετους!) αλλά αυτό συμβαίνει απλά επειδή ... δεν μπορώ να σας βρω! Αν το προφίλ σας είναι συνδεδεμένο με το Google+, ειλικρινά μου είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπίσω το blog σας, οπότε η λύση είναι να μου αφήνετε το link του ιστολογίου σας σε σχόλιο! Ευχαριστώ για την κατανόηση!






Καλέ, δεν μου είπατε: Πώς σας φάνηκαν τα Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια μου???



Να είστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να δείχνετε την αγάπη σας!
Ή...
Να (σας) προσέχετε, να (σας) αγαπάτε και να γελάτε! Πολύ και δυνατά!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!



89 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά! Να τα χιλιάσετε! Και να παντρευτείτε Χριστούγεννα να βάλετε αυτά τα υπέροχα πλεκτά καπελάκια! Τι όμορφα που είναι τα σκουφάκια σου!!! Θέλω εδώ και χρόνια να μάθω να πλέκω, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
    Ωχ, όλα καλά με το μάτι; Είσαι σίγουρη ότι έφταιγε η μάσκαρα; Γιατί εμένα με τσίμπησε κουνούπι και ήμουν σαν το Ροκυ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και εγώ δε χρησιμοποίησα ξανά τη μάσκαρα που φόραγα εκείνη τη μέρα (σε πάρτυ το έπαθα, μας ματιάσανε φιλενάδα!).
    Φοβερό μοντέλο ο αρκουδακος σου, όλα του πάνε!
    Καλό μήνα! Πολλά σμουτςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxaxaxa!!! Τέλεια ιδέα! Ειδικά με τα κόκκινα τα Αγιοβασιλιάτικα δεν θα φαίνονται και οι ντομάτες που θα μας πετάξουν!!! :-p :-p :-p
      Ξεκίνησε το πλέξιμο με κάτι πολύ απλό στην αρχή -κουβερτάκι ίσως- και να δεις για πότε θα φας κόλλημα μαζί του!
      Σε καλυτερη κατάσταση είναι το μάτι, ευτυχώς! Α, κι εμένα με τσίμπησε προχθές κουνούπι (ακόμα δεν εξαφανίστηκαν???) αλλά στο άλλο μάτι! Πλάκα είχα!!! ^_^
      Είχα καιρό να βαφτώ και επειδή είχε κάτσει ένας γάμος κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, και μιας και δεν είχα να κάνω κάτι πέρα από φωτογραφίες, αφού ήταν πυροτεχνήματα κ' αυτά τα αναλαμβάνει ο Γιάννης, έβαλα μόνο μάσκαρα. Μετά από 2 μέρες, ήταν τούμπανο το καπάκι μου! Βέβαια, αν δεν ήταν κ' η αλλεργία κ' το κρύωμα, ίσως να μην επηρεαζόμουν τόσο... Anyway...
      Να είσαι καλά, Ρόκυ μου, ε, Demούλα μου ήθελα να πω!!! ;-)
      Σ' ευχαριστούμε πολύ κ' σου στέλνουμε τα ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ μας αμφότεροι!
      Αγκαλιά μεγάλη για εσένα και τους άντρες σου!!! Καλό μας μήνα, κοριτσάρα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Κοριτσακι μου περαστικά σου!
    Να τα εκατοστήσετε πάντα αγαπημένοι και χαμογελαστοί!!❤❤❤
    Τα σκουφακια σου είναι Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΑ !!!
    Ανετα θα φορούσα ενα ξωτικίσιο -όχι ότι τα αγιοβασιλιάτικα δε μου αρεσουν, αλλά φοβάμαι τους συνειρμούς με κάτι κιλάκια που έχω βαλει τώρα τελευταία...χι,χι!😉
    Φιλια πολλά!!! 😚😚😚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε, Νικούλα μου! Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Έλαααααα, μην ακούω για κιλά!!! Και να έχεις πάρει στο κάτω-κάτω, τί έγινε?! Μας αγαπάμε όπως και είμαστε!
      Πάντως, να σου πω την αλήθεια, με τόσα ταλέντα στις δημιούργιες, σίγουρα για ξωτικό θα σε είχα κι εσένα! Ο Άγιος Βασίλης τί κάνει? Απλά τα παραδίδει! Στα ξωτικά πέφτει όλη η δουλειά! Οπότε, ναι: Είσαι ξεκάθαρα ξωτικό!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σβουριχτά, ρεεεεεε!
      Καλό μήνα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Τόσο χαρούμενη ανάρτηση!!! Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι, καλή μου φίλη! Μου αρέσουν τα χρώματα που χρησιμοποιείς, οι δημιουργίες-σκουφάκια τέλειες και έκανες πολύ καλά και χρησιμοποίησες ως μοντέλο το αρκουδάκι που σου δώρησε τον πρώτο μήνα της επετείου σας. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να ζήσετε 111 χρόνια!!! Όσο για το γάμο, δεν αλλάζει τίποτα, οπότε μη σκας. Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είσαι τόσο ευγενική και χρησιμοποίησες το σκέτο "χαρούμενη ανάρτηση" και όχι "χαζοχαρούμενη"! χαχα! ;-)
      Ο τρόπος που εφράζομαι έχει να κάνει με το αναγνωστικό μου κοινό! Όταν ξεκίνησα να έχω ουσιαστική σχέση με τους υπόλοιπους bloggers -ή μη- που με διάβαζαν, και να φύγουμε από τα τυπικά, κάθε φορά που έγραφα ένιωθα πιο ελεύθερη, οπότε αυτά που διαβάζεις, είμαι εγώ! Ξεκάθαρα!
      Καλέ, γιατί να σκάσω για το γάμο?! Αφού δεν θέλω!!!! Ποτέ δεν ήθελα!!! Απλά επειδή μερικές-μερικές εδώ μέσα έχουν βαλθεί να με παντρέψουν ήθελα να το κάνω σαφές για μία ακόμη φορά! χαχα! :-D
      Σ' ευχαριστούμε πολλύυυυ-πολύυυυ, Ειρηνάκι μου! Να 'σαι καλά, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε εσένα και άλλα τόσα στο αστεράκι σας!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Γλυκιά μου!
    Ποσο μα ποσο μου ελειψες εσυ μεσα απο τις αναρτησεις σου!
    Χαρουμενη επετειο, ευτυχισμενοι για πολλα πολλα ακομη χρονια!
    τα σκουφακια ειναι εκπληκτικα, μας εβαλες στον ρυθμο των γιορτων σημερα!!

    φιλια πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, είναι που είμαι αξιαγάπητη η άτιμη! Τί να κάνω?! Δεν μπορώ να το αποφύγω!!! ;-) :-p ^_^ xaxa!
      Κική μου υπέροχη, να είσαι καλά! Πολύ σ' ευχαριστούμε και οι 2!
      Κι επειδή ετοιμάζετε κι εσείς αυτά τα ωραία για τα Χριστούγεννα που μας έλεγες τις προάλλες στο blog σου, να σου πω κάθε επιτυχία και ασφαλώς περιμένουμε φωτογραφικό υλικό να σας καμαρώσουμε, ε???
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, εκφραστικό μου πλάσμα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Περαστικά σου Ιωάννα μου και να τα χιλιάσετε με τον Γιάννη! Εγώ δεν θα ρωτήσω πότε θα παντρευτείτε αν κι αυτό με το κομφετί θα ήταν εντυπωσιακό εφέ... δεν συμφωνείς;;;; Ωστόσο, περιμένω το προσκλητήριο!
    Φιλάκια πολλά και... μην χάνεσαι... μας λείπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Κική μου! Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!
      Καλέ, χρησιμοποιήσαμε τόσες φορές κομφετί αυτό το καλοκαίρι που το μπούχτισα πια... Μόλις βρω εφέ που να μου κάνει, δεν θα το προμοτάρω σε πελάτες: Θα το κρατήσω για εμάς για να σας κάνω το χατήρι και να λάβετε το προσκλητήριο που αναμένετε!!! χαχα! ;-)
      Χορτάστε με τώρα που μπορείτε γιατί μπορεί και να την κάνω πάλι!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου! Καλό και γευστικό μήνα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. συριανακι μου μπλεξε 2 σκουφακια που ομως να ειναι ενωμένα στην κορηφη τους , και φοροντας τα μεχρι τα γεραματα να ειστε αγκαλιτσα , περαστικα σου και αυτην την μάσκαρα που σε έκανε ''μασκαρά'' μη την ξαναγοράσεις πολλα πολλα φιλια και καλο μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μου φαίνεται πολύ αστεία η εικόνα, όπως το φαντάζομαι το σκουφάκι που μου πρότεινες, ομολογώ πως είναι τόοοοοσο γλυκιά η σκέψη σου κ' η ευχή σου!!! <3
      Να είσαι καλά, Ειρήνη μου! Σ' ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ!
      Χαχα! Δεν θα ξαναγίνω μασκαράς από μάσκαρα: Υπόσχομαι!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!!! Όμορφο μήνα να έχεις!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Περαστικούλια και Χρόνια Πολλά τρελοκόριτσο μας!! Που θα απολογηθείς πως δεν είσαι σνομπ! Άκους εκεί 😜 Για τα σκουφακια νομίζω πως βρήκες το ταλέντο σου και σου πάει Άγιο Βασιλίτσα μου!!! Φιλιά στο όμορφο ζευγάρι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, και που καταδέχομαι και σας μιλάω ακόμα, πολύ σας είναι! Χα! Γίναμε όλοι ίσιοι κ' όμοιοι εδώ μέσα!!! :-p :-p :-p
      Κική μου, πραγματικά νομίζω πως το πλέξιμο είναι αυτό που τελικά μου ταιριάζει περισσότερο (στην παρούσα φάση τουλάχιστον!) ;-)
      Να είστε όλοι σας καλά, κοριτσάρα μου όμορφη!!!
      Αγκαλιά πελώωωωωωρια και αμέτρητα χρυσοσκονάτα και ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για εσένα και μόνο, ομορφιά μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα να είστε για πάντα μαζί!!!!! Έχεις γίνει εξπέρ καί στο πλέξιμο, βλέπω. Μπράβο σου ,είναι πολύ ωραία!!! Περαστικά σου κοριτσάκι μου και μη ξαναβάλει ς μάσκαρα στα ωραία σου ματάκια. Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mettoύλα μου γλυκιά, να είσαι καλά! Σε υπέρ-ευχαριστούμε!!! <3
      Καλά, εξπέρ δεν ξέρω αν έχω γίνει, απλά απολαμβάνω τη διαδικασία και αυτό... φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα μάλλον! χιχι!!! ;-)
      Βασικά, δεν βάφομαι συχνά και προσέχω πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποιώ όοοταν αποφασίσω να βαφτώ, οπότε μάλλον ήταν η κακιά η ώρα ... Θα περάσει κι αυτό! Όλα καλά, κορίτσι μου!
      Την αγάπη και πολλάαααα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, μεταξένιο πλάσμα μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. Βρε ταλενταρα!!!! Τι φανταστικά τα σκουφάκια!!!! Περαστικά κιόλας...να γίνουν γρήγορα καλά τα ματάκια να πλέξεις κι άλλα σκουφάκια!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον Γιάννη σου!!!!! Φιλάκια πολλά αγαπημένο μου κορίτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, εσύ! Αχ! Πόσα κιλά ζήλιας έχω πάρει με τη Χειροτέχνικα, να 'ξερες!!! ;-)
      Πολύ σ' ευχαριστούμε κ' οι 2, Miss Garland μου!
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ! Καλό μήνα, ομορφιά μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. Καλό μήνα, Γιάννα μου! Και χρόνια πολλά για την επέτειό σας!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον Γιάννη σου!
    Ελπίζω να είναι ήδη καλλίτερα το μάτι σου...πω πω τί έπαθες από μία μάσκαρα!!! Τα πλεκτά σου σκουφιά είναι φανταστικά!!!! Ειδικά το τελευταίο, μου άρεσε πάρα πολύ και φυσικά μπορώ να σε φανταστώ να κόβεις βόλτες μ'αυτό!
    Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε, Marie-Annάκι μου γλυκό!!! Να είσαι καλά, μάτια μου!!! <3
      Ευτυχώς, ναι: Καλύτερα είναι το μάτι μου! Αν δεν είχα ήδη την ψύξη και την αλλεργία, πιθανότατα δεν θα με επηρέαζε σε αυτό το βαθμό η μάσκαρα, αλλά ήταν ήδη εξασθενημένος ο οργανισμός μου και τσουπ: Να σου και η μολυνσούλα! Όλα οκ!!! :-)
      χαχα! Βόλτες δεν ξέρω αν θα κάνω (ειδικά με το τελευταίο!) αλλά σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το φοράω άνετα!!! <3
      Να 'σαι καλά, αστέρι μου! Καλό μας μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Καλό μήνα! Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι με τον άνθρωπό σου! Κι όταν με το καλό αποφασίσετε για το γάμο να μας πείτε να ετοιμάσουμε τα κομφετί!
    Τα σκουφιά δε είναι τέλεια! Μπράβο! Γεια στα χέρια σου! Ζήλεψα ομολογώ!
    Να περνάτε καλά Ιωάννα, κι όσο για την έλλειψη έμπνευσης...συμβαίνει κι αυτό... δεν πειράζει. Πάντα θα έχουμε κενές περιόδους που έπειτα θα γίνονται δημιουργικά πυροτεχνήματα! ;)
    Φιλιά!
    ✰Lia, In Vivo+·:*✧*:·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, νέο μουτράκι στο σπιτικό μου??? Τί ωραία! Σε λιγάκι θα περάσω από τα λημέρια σου!!! :-)
      Καλέ, θα αποφασίσω εγώ να παντρευτώ και θα αναλάβει άλλος τα εφέ???! Ποτέ! Δεν μου το επιτρέπει η επαγγελματική μου διαστροφή! ;-) χαχα!
      Πολύ σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και αυτή η παρομοίωση στο τέλος με τα πυροτεχνήματα, εντάξει, με έλιωσε! Ευχαριστώωωωω!
      Καλό μήνα και ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. Κοριτσάκι μου!!! Πρώτα πρώτα, περαστικά για το μάτι σου και έπειτα συγχαρητήρια για τα υπέροχα σκουφάκια σου! Ειδικά το τέταρτο, το λάτρεψα, χρυσοχέρα μου! Μπράβο σου!!
    Να είσαι καλά, να χαίρεσαι το Γιάννη σου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και μας κάνεις να απολαμβάνουμε κάθε επίσκεψή μας εδώ με τις αναρτήσεις σου!
    Αφήνω την αγάπη μου, μια μεγάααλη αγκαλιά και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μουουουουου!!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Ήδη είναι καλύτερα το μάτι μου!
      Χιχι! Το τέταρτο μου άρεσε κι εμένα (λόγω χρώματος)! ;-)
      Αχ, καλά να είμαστε όλοι, αγάπη μου και οι αναρτήσεις ας έρχονται σε δεύτερη μοίρα... Την υγεία μας... Μόνο αυτό... :-)
      Ανταποδίδω αγκαλιά και αγάπη και φιλιά!!! Και μάλιστα τα πολλαπλασιάζω κιόλας! Αμέεεεε! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά! Καλό μας μήνα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Χαχαχαχα ακούς εκεί Κουασιμόδος!!!!!Φανταζόμαστε το μάτι το ...καταπράσινο!!!Περαστικά σου,Γιάννα και χρόνια σας πολλά πολλά κι ευτυχισμένα!Τα σκουφιά σου το ένα καλύτερο από το άλλο ,αυτό το πολυμορφικό το τελευταίο νομίζουμε είναι όλα τα λεφτά,όπως και το μακρυυυυύ που είναι για τις διακοπές στο ...σαλέ!
    Φιλιά πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα δεν είναι κρίμα, τέτοια "πράσινα"¨μάτια να αδικούνται από ένα παλιοπρήξιμο??? Ε??? ;-) ΧΑΧΑ!
      Πολυμορφικό!!! Ναι! Αυτή είναι η ιδανική λέξη! Ευχαριστώ πολύ! (Όταν αρχίσω να το παράγω μαζικά και μου το ζητάνε σε μαγαζιά, αυτή θα είναι η ονομασία του και τα εύσημα για την ονομασία θα ανήκουν σε εσάς!!! Άντε και 1-2 φορές το χρόνο, διακοπούλες στο σαλέ μου!!! :-p ) xixi!
      Να είστε καλά, πολυτάλαντες κοριτσάρες μου!
      Σας φιλώ πολύυυυ και σας στέλνω τις πιο ζεστές μου ευχές για έναν όμορφο μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Σου γράφω ότι θεωρώ σημαντικό από αυτά που κατέγραψες στο ημερολόγιο σου !!!Σχέση 11 ετών δοκιμασμένη χωρίς άλλο να είστε μαζί και αγαπημένη !! Για το πράσινο μάτι δεν έχω αμφιβολία καμιά , ξεκάθαρα πράγματα !! Και ναι τι να κάνεις στις εκδηλώσεις , πλέξε σκουφιά , έχεις το ταλέντο , την πρωτοτυπία και ναι το πλέξιμο είναι άκρως αντιστρεσογόνο !!! Φιλούρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν συνεχίσει να με αντέχει και άλλα χρόνια, δεν έχω αμφιβολία: Και μαζί θα είμαστε και αγαπημένοι! Εγώ είμαι μια απλή τελειότητα! Τί άλλο να κάνω πια??? ;-) χαχα! Να είσαι καλά, Νικόλ μου γλυκιά! Σ' ευχαριστούμε πολύ!
      Καλέ, λες να πάρω τα "καταπράσινα" μάτια μου και να συνδυάσω το πλέξιμο με τις εκδηλώσεις? Δηλαδή να πηγαίνω στις εκδηλώσεις και να... πλέκω εκεί??? Χμμμ! Μου έβαλες ιδέες!!! ^_^
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Καλό μήναααα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Κάτι τέτοιες αναρτήσεις κάνεις και λιώνω... 😍😍😍
    Περαστικά κι αγύριστα, Συριανάκι μου.
    Αφωνη έχω μείνει με τους σκούφους. Θέλω να γίνω το μοντέλο σου (κι άντε μετά να μου ξεκολλήσεις το σκουφί από το κεφάλι!). Κι αν δεν έχεις πατρόν για βελονάκι, δεν θα σου ξαναμιλήσω.
    Κλείνω με ευχές, μέσα από την καρδιά μου, κορίτσι αγαπημένο, για χρόνια πολλά, συντροφικά κι αγαπησιάρικα, τρελά και ταξιδιάρικα.
    💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς? Δεν λιώνεις με όλες μου τις αναρτήσεις??? Τί ομολόγησες μόλις τώρα, Woman??? :-p
      Αχ, να' σαι καλά, Αλεξανδρούλα μου! Και για τις ευχές και για την πρότασή σου! Με ενδιαφέρει να σε κάνω μοντέλο μου!!! (Μην αρχίσεις και βγαίνεις σε εκπομπές μόδας όμως, αλίμονό σου!!! ;-) )
      Θα σε απογοητεύσω, γιατί δεν έχω πατρόν (όχι πως είμαι άσχετη να το διαβάσω, όοοοχι!!! ^_^ ) αλλά το λουλούδι μπορώ να σου πω πού το βρήκα... Δώσε μου λιγάκι χρόνο να τελειώσω με το blog και θα σου στείλω μήνυμα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, Αλεξανδρούλα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
      Να 'σαι καλά πάντα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  16. Γλυκό μου κορίτσι πάντα με κάνεις και γελάω με τον τρόπο που γράφεις! Τον λατρεύω και με κατακτά από την αρχή μέχρι το τέλος! Μη σε νοιάζει η μουγκαμάρα γιατί εμείς λαλίστατα στου λέμε πως μας ξετρελαίνεις με την τσαχπινιά και το κέφι σου και με τον τόσο πνευματώδη αυτοσαρκασμό σου. Τα δε σκουφάκια σου είναι υπέροχα αν ξήλωνες για να καταλήξεις εδώ χαλάλι! Εγώ πήρα ραπτομηχανή και ακόμα είμαι στο μάθημα πως περνάμε την κλωστή. Και κανένα αποτέλεσμα ακόμα! Μέχρι να φτάσω στο ξήλωμα έχω μέλλον χαχαχα Φιλιά πολλά χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά, να σου δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την πρωτιά στο Συμπόσιο!!! <3
      Αγάπη μου γλυκιά, δεν έχω τίποτα καλύτερο από να διαβάζω πως κάποιος μπορεί να γελάσει είτε με αυτά που γράφω, είτε με τον τρόπο που το κάνω! Νομίζω πως εκπληρώνω τον σκοπό μου! Υπάρχει κάτι καλύτερο από το μπορείς να κάνεις κάποιον να ξεχαστεί έστω και λιγάκι και να χαμογελάσει??? :-)
      Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν πολύ ξήλωμα αυτά τα σκουφάκια, μόνο μέχρι να καταφέρω να κάνω το σωστό μέγεθος!!!
      Καλέ, η ραπτομηχανή είναι δύσκολη για εμένα! Δηλαδή, πιο εύκολο θα μου φαινόταν να πιλοτάρω διαστημόπλοιο, παρά να ράψω κάτι στη μηχανή! Ελπίζω να τα καταφέρεις σύντομα να της πάρεις τον αέρα και να δούμε ομορφιές από τα χεράκια σου (αν και είμαι σίγουρη!) ;-)
      Να 'σαι καλά, κορίτσι μου! Σε φιλώ πολύυυυ και σου στέλνω πολλές ευχές για έναν πολύ δημιουργικό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Πρώτα να ευχηθώ να είστε καλά και να τα εκατοστήσετε και μετά να οω περαστικά σου.
    Σε μάτιασαν πανέμορφη μου!
    Είδαν τα πράσινα τσακίρικα ματάκια σου και ζήλεψαν.
    Είδες τί παθαίνει όποιος λέει ψέματα;
    Όταν βάλεις τα σκουφάκια σου, φόρα κι ενα ματόχαντρο και μια αρμαθιά σκόρδα για καλό και για κακό.
    Και φυσικά να πας κατευθείαν στο my style rocks 😂😂😂😂😂
    Από τη ζήλεια μου τα λέω επειδή δεν έχω κι εγώ ένα τέτοιο σκουφάκι.
    😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αυτά τα "πράσινά" μου μάτια!!! Φωτιές ανάβουν! Φωτιές!!! ^_^ :-D
      Χαχα! Λες, Ρενάκι μου να αρματωθώ με σκόρδα??? Σε συνδυασμό με τα γιαούρτια που θα μου πετάνε, με βλέπω να γίνομαι ένα ωραιότατο τζατζικάκι!!! :-p
      Ναι, ανάγκη έχεις εσύ να ζηλέψεις τα δικά μου τα σκουφιά! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας! Καλέ, εδώ είσαι όρθια με 2 ολόκληρους... τυφώνες!!! ;-) χιχι!
      Να είσαι καλά, Ρενάκι μου! Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤ πολλά για εσένα και άλλα τόσα για τους... τυφώνες σου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Να ζήσετε και να ευτυχείτε πάντα με τον Γιάννη, άσχετα από στέφανα και κοινωνικά στερεότυπα, να συνεχίσεις τις στέβιες αλλά και την αποχή από πειρασμούς, και να είσαι πάντα κεφάτη, ακόμα και όταν σε χτυπάει αλύπητα η μοίρα ( στο μάτι αναφέρομαι ☺)
    Φιλάκια πολλά πολυτάλαντο κορίτσι ( με άρεσε τρελά ο σκούφος για το σκι στην Ελβετία. Όταν πας να περάσεις να πάρεις και εμένα -με το ιδιωτικό σου αεροπλάνο ... έχω χώρο να αράξεις ☺)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Curly artist μου!!! Πολύ-πολύ σ'ευχαριστώ (και σε ευχαριστούμε!), κοριτσάρα μου!
      Να είσαι καλά πάντα, Αριστάκι μου γλυκό!
      Καλέ, ναι!!! Το συζητάς? Στο δρόμο μου είσαι άλλωστε! Θα περάσουμε χάρμα κουτρουβαλώντας στα χιόνια (γιατί για να ισορροπήσω σε χιονοπέδιλα, κομματάκι χλωμό το κόβω! ;-) )
      Αγκαλιά μεγάλη-μεγάλη και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
      Την αγάπη μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Πρώτα χαίρομαι που δεν πέρασαν (πάλι) κάτι μήνες πριν μας γράψεις! ;)
    Μετά στεναχωρήθηκα για το μάτι... πρόσεχε τα ματάκια σου και ας μην είναι καταπράσινα! :P
    Μπράβο για την επέτειο σας και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να τα 11 να γίνουν 111! :) :) :)
    Τα σκουφάκια πανέμορφα και πρωτότυπα, μπράβο Γιάννα μου! :D

    ΑΦιλάκια πολύ πολύ γλυκά αναμένοντας την επόμενη ανάρτηση! :k <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Από φόβο με έχετε πάρει με τις αποχές μου, ε??? ;-) Το θέμα είναι να είμαστε καλά και όοοταν κάνουμε αναρτήσεις να σκορπίζουμε χαμόγελα κ' αισιοδοξία, μαγισσούλα μου! Τώρα, αν αυτό γίνεται συχνά, ακόμα καλύτερα! Δεν μπορώ να το υποσχεθώ όμως! :-)
      Σ' ευχαριστούμε πάαααρα πολύ και οι 2! Πάντα με τη θετική σου αύρα, που τη σκορπάς απλόχερα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Στεφανία μου υπέροχη Να 'σαι καλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Τι να πω που δεν στο είπαν οι φίλες , νωρίτερα!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!
    Σαν...που τάχα,,, μου αρέσει κι εμένα το πλέξιμο, μέχρι που γύρισα πλάγια την οθόνη να εντρυφήσω αν το τελείωμα του πρώτου σκούφου είναι με βελόνες, που δεν ξέρω να πλέκω, ή με βελονάκι!
    Για όλα τα υπόλοιπα αν και τα θαυμάζω μην με ρωτήσεις , δεν θα βγω ασπροπρόσωπη...
    Αγαπημένη μου Γιάννα, εμείς τα παιδιά του blog, σε μας φαντάζομαι αναφερόσουν, σε λατρεύουμε!Δεν κρατάμε χρόνο, γιατί αστραπιαία σε διαβάζουμε και μετά ξανά με προσοχή!Πάντα βρίσκεις τον τρόπο να μας κάνεις να σε αγαπάμε περισσότερο!
    Εύχομαι το ματάκι σου να είναι καλύτερα και να ζείτε την κάθε στιγμή όμορφα με αγάπη!
    Φιλάκια πολλά, να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κι από εδώ, το κορίτσι μου!!!
      Σ' ευχαριστούμε πάααρα πολύ, Βαρβαρούλα μου! Να είσαι καλά!
      Βρε, γιατί δεν με ρωτούσες απ'ευθείας κ' έπρεπε να δεθείς κόμπος για να δεις το σκουφί???!!! Είναι με βελονάκι, κορίτσι μου! Όλα είναι με βελονάκι! Παρόλο που έμαθα από 4-5 χρόνων να πλέκω με βελόνες και μόλις πριν 3-4 χρόνια ξεκίνησα το βελονάκι, ειλικρινά δεν θυμάμαι καθόλου να πλέκω με βελόνες πλέον!!! ;-) χιχι!
      Πόσο με συγκινείς με τα όμορφά σου λόγια κάθε φορά! Σου το ξανάπα: Είσαι σίφουνας! Περνάς από μέσα μου και σαρώνεις τα πάντα! Και μου αφήνεις μόνο χαμόγελο με την oμορφιά της ψυχής σου! :-k
      Ευτυχώς, καλύτερα είναι το μάτι μου! Πού θα πάει? Θα έρθει στα ίσα του!! ;-)
      Αγκαλιά τεράστια και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, γλυκό μου πλάσμα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Τι τα γραφεις στο ημερολογιο σου και δεν τα λες κατευθίαν σε μας βρε αγαπη μου;
    11 Ε; βρε πως περασαν τα χρονια και δεν το πήρες ειδηση ..χα..χα. να είστε μαζι κι αγαπημενοι για όσα τα χρονια της ζωής σας Συριανακι μου ..να χαιρεστε και να γελατε..ευτυχισμενοι:D
    Και τωρα ας ερθουμε στα του πλεχτού..καπελου.. καλα μας δουλευεις; οχι μονο είναι πανεμορφα αλλα και τελεια.. τα σκουφακια σου.. και επειδή εχω καταλαβει οτι η μετριοτητα δεν σε οικανοποιεί.. σου λεω σαν παλιοπλέχτρουσα..χα..χα..(που εισαι Μπατινιωτη) δικη μου είσαι .. το έχεις το πλεξιμο.. θα περιμενουμε και τα επομενα..μπραβο νοικοκυρα μου ..(να μην το παρακανω λες;) χα..χα..:)
    Ευχομαι οταν διαβαζεις αυτο το σχόλιο να είναι η ψυξη και η αλεργία μια μια μακρινη αναμνηση.. να μου φιλησεις τον Γιαννη σου να περνατε παντα ομορφα οτι και κανετε Συριανακι μου ..φιλακιαααα!!;) <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα και αυτο με το Google + το παθενω και εγώ και δεν βρισκω ακρη.. μονο οταν πατησω επανω στο ονομα τις φιλης που σχολιαζει μπορω να μπω σε μπλοκ χα..χα.. για τοσο προχψρημενη λεμε... φιλακια..:k

      Διαγραφή
    2. χαχα!Σας ντρέπομαι, Ρουλάκι μου!!! ^_^ ^_^ ^_^ Γι' αυτό είπα να τα πω στο ημερολόγιό μου κ' αυτό ας βγάλει το φίδι από την τρύπα!!! ;-)
      Όντως: Χαμπάρι δεν πήρα πότε πέρασαν 11 χρόνια! Θα σου έλεγα πως είμαστε μαζί 4-5 άντε 6! Αλλά 11, όχι!!! (Καλό μάλλον είναι αυτό!!! ;-) )
      Α, πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν τα σκουφάκια μου! Η γνώμη σου μετράει, να το ξέρεις! Και όχι μόνο γιατί πλέκεις πολύ καλά, αλλά γιατί ως άνθρωπο σε εκτιμώ πάρα πολύ! (Και ο Μπαμπινιώτης να κοιτάει τη δουλειά του! Οοοορίστε μας!!! ;-) )
      Μακρινή ανάμνηση δεν είναι ακόμα το θεματάκι μου, αλλά θα γίνει! Ο κόσμος α χαλάσει-θα γίνει!!! :-)
      Να 'σαι καλά, Σμαραγδένια ψυχούλα μου! Όλοι σας να είστε καλά!
      Αγκαλιά πελώωωωρια και αμέτρητα σιροπιαστά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ να έρθουν να σου κάνουν παρεούλα μέχρι τα ξημερώματα που σουλατσάρεις στο ίντερνετ!!! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Α, τόσο χάλια είναι το μάτι μου! Δεν είχα δει πως είχε και δεύτερο σχόλιό σου! χαχαχαχαχαχα!!!
      Κι εγώ μόνο έτσι τα καταφέρνω, όχι πάντα όμως! Αν το όνομα με οδηγήσει στο Google+ κι εκεί δεν βρω το μπλογκ στις πληροφορίες ή σε κάποια ανάρτηση, τότε νιώθω λίγο σαν ντετέκτιβ που πάει να ανακαλύψει κάτι ύποπτο!!! χαχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
    Καταρχάς περαστικουλια κι ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα
    Να ζήσετε με το αμόρε σου για πολλά πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια και να παντρευτείτε οπότε και αν το γουστάρετε εσείς 😍
    Σημασία έχει να είστε μαζί και καλά
    Τα σκουφάκια σου είναι τέλεια!!!! Πιάνει το χέρι σου ρε παιδί μου. Τέλος
    Απολαύστικοτατη η ανάρτηση σου... Τα σέβη μου στο ημερολόγιο και περιμένω την επόμενη.
    Σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μου, να είσαι καλά!! Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ και σου στέλνουμε κ' οι 2 τις ευχές μας να είναι όοοολα περαστικά κ' αγύριστα!!! Όλα καλά από εδώ και πέρα να σου πάνε, Μαράκι μου! <3
      Καλέ, ναι: Τώρα πιάνει το χέρι μου! Τότε που μάθαινα έπρεπε να με δεις! Το τί νεύρα, το τί ξήλωμα, το τί γαλλικά(!) κατέβαζα, είναι άλλο πράγμα!!! :-D
      Μεγάλη αγκαλιά, κοριτσάκι μου γλυκό και πολλά θεραπευτικά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ γλυκά σαν εσένα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Α βρε τρελοκόριτσο! Πόσο γελάω με την γραφή σου, είσαι θεάαααααααα (που θα έλεγε κι ο φίλος μας ο Ψινάκης). Κατ αρχάς είσαι καλύτερα τώρα;;; Γιατί αυτό μετράει πάνω και πέρα απ όλα (η υγεία μας). Κατά δεύτερο... να τα χιλιάσετε κορίτσι μου και να ζείτε όπως εσείς θέλετε!!! Και κατά τρίτο... βρε τι υπέροχα σκουφιά είναι αυτά;;;;; Τόχεις με το πλέξιμο παρόλη την σαρκαστική σου διάθεση!!!

    Πολλά πολλά φιλάκια!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σαν να ακούω τη φωνούλα του Ηλία!!! :-p
      Ευτυχώς, είμαι καλύτερα τώρα, Χριστινάκι μου! Συνεχίζω τη θεραπεία μου, αλλά είμαι πολύ καλύτερα! Αχ, ναι: Όλοι να είμαστε καλά, κορίτσι μου! Ακούγεται κλισέ μα δεν είναι καθόλου δεδομένο...
      Αν μια υπέροχη καλλιτεχνάρα, θεωρεί υπέροχα τα ταπεινά μου σκουφιά ε, τότε μάλλον θα το πάρω επάνω μου!!! ;-) Τιμή μου!
      Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου! Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ, μάτια μου!
      ***Το link του blog σου το έβαλες για να με τρολάρεις???!!! ^_^ :-D ;-)
      Δεν τα 'χω χάσει τόσο πολύ πια: Εσένα σε θυμάμαι!!! χαχαχα!
      Την αγάπη μου, μια μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Η αγάπη μου για σένα είναι γνωστή, είναι από αυτές τις..ανεξήγητες έλξεις που έχω πάντα από παλιά και με συνοδεύει σε κάθε μου επαφή με τους ανθρώπους βάζοντας τους στις..ανάλογες θέσεις στη καρδιά μου. Εσύ μάλλον κάθεσαι στη πρώτη σειρά!!Καλημέρα γλυκούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Αχτιδούλα μου!!! Διαβάζω τα λόγια σου χαμογελώντας και προσπαθώντας ταυτόχρονα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου που είναι έτοιμα να κυλήσουν! Με συγκινείς πολύ, κορίτσι μου! Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να ξέρεις πως κ' ο άλλος νιώθει όπως ακριβώς νιώθεις κι εσύ για εκείνον! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, κορίτσι μου! Να είσαι καλά!
      Ανοίγω διάπλατα τα χέρια μου για να κλειστείς μέσα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά και στα 2 σας, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Καλώς σας βρήκα και πάλε Ιωάννα μου

    ευχαριστώ για το χρόνο σου στην ανάρτηση μου που έφτασες ως το τέλος και σου άρεσαν και ένοιωσες ότι ήσουν εκεί
    Ευχαριστώ και για την ευχή σου για ταξίδια

    ΣΤα δικά σου τώρα
    ούτε εγω κρατούσα ποτέ μου ,ούτε κρατώ ημερολόγιο
    για πρώτη φορά μια χαρά τα πήγατε

    δεν χρονομέτρησα, αλλά την διαβασα ευχαρίστως μεχρι το τέλος

    περαστικά σου καταρχήν
    να ζήσετε να είστε πάντα αγαπημένοι και υγιείς και άντε ...πότε θα φάμε κουφέττα;
    Να το πάρεις το κορίτσι.... μου ήρτε στο νου τούτο το τραγούδι

    τι άλλο; α ναι , να εχετε πάντα επιτυχίες στα επαγγελματικά σας

    και μου άρεσαν πολλά όλα τα σκουφάκια σου και τα χρώματα τους και το στυλ τους
    το τελευταίο μου άρεσε πολλά

    φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Καλέ, εκείνος θέλει να το πάρει το κορίτσι, το κορίτσι του βγήκε λίγο... στριμμένο και δεν θέλει να ακούσει για γάμο! (Κουφέτα μπορούμε να αγοράσουμε και να φάμε και εκτός γάμου!!! ;-) ) χαχα!
      Α, πολύ σ' ευχαριστούμε, Δελφινάκι μου! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά, κορίτσι μου με τον άνθρωπό σου! Μέσα από την καρδιά μου σου το εύχομαι!
      Καλέ, ναι: Δεν ήταν κουραστική η ανάρτησή σου! Τί καλύτερο από να απολαμβάνουμε κι εμείς τέτοιες όμορφες βόλτες σε μέρη που δεν έχουμε πάει (και πιθανότατα δεν θα πάμε κιόλας! ;-) )
      Τα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ μου και την αγάπη μου, Δελφινάκι μου!
      Καλό βράδυ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Λατρεμένα τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια σου, Γιάννα μου. Θέλω κι εγώ ένα να το φοράω!!! Χα, χα. Μπράβο σου, φίλη μου. Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Έλα εδώ να τα φοράμε μαζί! Μη νιώθω μοναξιά όταν μου πετάνε τα ζαρζαβατικά!)
      ;-) ^_^ ;-)
      Κορίτσι μου γλυκό, να είσαι καλά πάντα! Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Τα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ μου και την αγάπη μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  27. Αχ, αυτός σου ο τσαχπίνικος τρόπος να μας λιώνεις και μετά να μας ξαναλιώνεις... στα γέλια! Τι παντρειές, σου λένε, που, αυτό το 11ρι, γάμος κανονικός από μόνος του είναι. 😛 Πάντα μαζί και πολύ πολύ αγαπημένοι & ερωτευμένοι, μάτια μου. Περαστικά και για το ματάκι (είσαι καλύτερα;). Όσο για τα σκουφάκια, είναι απλά υπέροχα! Καλέ, σου πάει το... μαλλί. Να συνεχίσεις να του αλλάζεις τα φώτα. 🤩

    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (σε πρόλαβα χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα! Μου πάει το μαλλί, λέει! Σ' αγαπώ, ρεεε!:D
      Ομορφιά μου, εσείς είστε υπέροχοι και (καλο)δέχεστε ό,τι κι αν σερβίρω! Το καλυτερότερο κοινό έχω! :k
      Ω, ναι! Καλύτερα είναι το μάτι μου! Και έτσι για να μην εφησυχάζω, μου έκατσε προχθές και μια αλλεργική ρινίτιδα να έχω να περνάω την ώρα μου! Ho Ho Ho!!!;-)
      Να είσαι καλά, Τριδυμάρα μου υπέροχη!
      Σου κάνω μια τιτανοτεράστια (όπως λες κι εσύ!) αγκαλιά και σου στέλνω τα πιο γλυκά μου ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Την αγάπη μου, Αναστασάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Σύρος μου γλυκειά

    Μόνον ευχές

    Να ζήσετε
    Και φέτος διπλή

    Να Ευτυχείτε με υγεία

    Ωραία τα σκουφάκια ...
    Και καλές δουλειές
    💜💛💜💓💚💛💚💚💓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Να 'σαι καλά, κορίτσι μου!
      Πάντα με τον καλό σου τον λόγο!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά κ' ολόγλυκα σαν εσένα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Χρυσοπληρωμένη μάσκαρα και να σου κάνει τέτοια ζημιά;; Α, τους μασκαράδες! Χρόνια σας πολλά Γιαννουλάκι μου γλυκό, όσο για τους γάμους.., τρε μπανάλ (πεταμένα λεφτά :) ) Τα σκουφάκια υπέροχα και μέσα στο κλίμα (που έρχεται σε 40 ημέρες :) ) Πολλά φιλιά! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αποτελείωσε η μάσκαρα! Να μην της ρίχνω και ολόκληρο το φταίξιμο! ;-)
      Χαχα! Να 'σαι καλά, Πετράδι μου! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! (Οκ, εγώ συμφωνώ με αυτό που είπες για τους γάμους αλλά επειδή ζούμε από αυτό, άσε τον κόσμο να παντρεύεται και να ... πετάει σε εμάς τα λεφτά του!!! ;-) ^_^ :-D )
      Α, άρχισες αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα??? Τέλεια!
      Να 'σαι καλά, κοριτσάρα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. Είχα την αίσθηση πως είχα αφήσει στο σχόλιο, στο βαθμό που πέρασα να δω (ναι αξιώθηκα!) τι μου είχες απαντήσει!
    Αλλά σχόλιο δε βρήκα, κι αυτό σημαίνει:
    α) έχω αρχίσει να τα χάνω κι είμαι μόλις 28
    β) δεν με γουστάρει ο Blogger και δε φοβάται να το δείξει!
    Anyway, θα ήθελα αρχικά να σου πω ότι είσαι καλλιτεχνάρα (τι τέλεια σκουφιά ήταν αυτά!), ψυχάρα, χιουμοράρα, θεάρα! Εν συνεχεία, να σας ευχηθώ να ζήσετε με το Γιάννη, για πολλά πολλά ακόμα χρόνια, το ίδιο ερωτευμένοι, αγαπημένοι, ευτυχισμένοι! Να είναι η ζωή σας γλυκιά σαν λουκουμάκι Συριανό!
    Τέλος θα ευχηθώ να είναι όλα περαστικά με το τσακίρικο ματάκι σου κι αν δεν έχει περάσει, μου λες ποια είναι η μάσκαρα να τους κάνουμε μια κακή κριτική, να μάθουν αυτοί!
    Πολλά τσαχπίνικα φιλάκια στα δυο σου μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Μη μου σκας κι εγώ την έχω πάθει πολλές φορές!
      α) Τα είδωλα δεν τα χάνουν ποτέ!
      β) Σου κρατάει μούτρα επειδή άνοιξες πανιά γι' αλλού! Σου το κρατάει... μανιάτικο! (για ψάξε το! Λόγω καταγωγής εννοώ! ;-) )
      Χαχα! Να πεις δημόσια πως δεν σε πληρώνω για να τα λες αυτά! Απλά, εμείς οι σύγχρονες σεμνές υπερθεότητες...αλληλοϋποστηριζόμαστε!!! ^_^
      Μαρινάκι μου, σ' ευχαριστώ/ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ! Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Ευτυχώς καλύτερα είναι το μάτι! Χαχαχαχαχα! Λες να διεκδικήσουμε τη μισή τους περιουσία με την κακή κριτική που θα κάνουμε??? Καλέ. ναι: Αξίζει τον κόπο να το ρισκάρουμε! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, ομορφιά μου και περαστικούλια σου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  31. 3η φορά που πάω να κάνω το σχόλιο και όλο κάτι πατάω και το χάνω... αυτά παθαίνει κανείς άμα έχει να πατήσει καιρό στο blog σου :P :P Λοιπόν πάμε πάλι.... Να τα χιλιάσετε Γιαννουλάκι μου, και να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι είτε με κουλούρα είτε όχι αλλά με ατελείωτη αγάπη και έρωτα! <3 <3 <3 Πόσο τέλεια τα παλαβά σκουφάκια σου ! Τα καταθαύμασα!!! Ξεκίνησα και γω πλέξιμο...εμαθα όλες τις πλέξεις και δεν έφτιαξα ούτε ενα φιογκάκι χαχαχα νομίζω η χαρά μου ήταν μέχρι να μάθω να κάνω αυτές τις bubble μετά ξενέρωσα 8| Δεν χρονομέτρησα την ανάρτηση σου αλλά την απόλαυσα όπως καθε φορά που θα σε διαβάσω και κάθε φορά σκέφτομαι "αυτό το κορίτσι μια κατηγορία μόνο του στο bloging..!!! H καλύτερη είσαι!!! " Μάσκαρα λατρεμένη και όχι πολυ ακριβή με βλεφαρίδα να γρατζουνάει το φρύδι η Erre Due Drama Sized Mascara ... 12,80ευρώ παρακαλώ και αυτή την φορά την είχε με eyliner ιδιο...στην προτείνω δοκίμασε την ;) και μην απορείς που πέρασα είπα να κάνω μια τσάρκα της προκοπής στα παλιά λημέρια . Καλά Χριστούγεννα με πολυ χαρά και πολυ αγάπη!! Φιλιά πολλά και χαιρετίσματα στον Γιάννη... :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σε ταλαιπώρησε ο παλιοblogger! Φτου του! Θα επιληφθώ προσωπικώς! ^_^
      Να 'σαι καλά, κοριτσάρα μου γλυκιά! Σ' ευχαριστούμε πολύ! Να 'στε κι εσείς αγαπημένοι και να καμαρώνετε την κούκλα σας!
      Βρε, έμαθες πλέξεις και δεν έφτιαξες τίποτα? Τρελοκομείο! Σίγουρα θα βρεις κάτι στο μέλλον που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα το ξαναπιάσεις το βελονάκι! Να τα θυμάσαι τα λόγια της σοφής-γερόντισσας-Γιάννας! :-p :D
      Τη συγκεκριμένη της Erre Due δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά λάτρευα την Volumizing Waterproof της Erre Due! Βασικά, πιστεύω πως ήταν ήδη εξασθενημένος και ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου κ' γι' αυτό έκατσε κ' αυτό με τη μάσκαρα, μωρέ! Δεν της ρίχνω μεγάλη ευθύνη!
      Α, να χαθείς, παλιοκόριτσο! Με συγκίνησες με όλα αυτά τα όμορφα που μου γράφεις! Γιατί ξέρω πως τα εννοείς!
      *Περνώ όσες φορές κάνεις ανάρτηση, θαυμάζω τις ομορφιές που φτιάχνετε αλλά δεν έχεις αφήσει ανοιχτά τα σχόλια, ε?
      Να ξέρεις πως είσαι σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μουρλοκομείο!
      Καλές γιορτές και σε εσάς, κούκλα μου! Υγεία και γέλια στις ζωές σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Καλησπέρα αγαπητή φίλη,
    Να που εδέησα, καιρός ήταν, να σε επισκεφτώ, στο όμορφο σπιτικό σου για πρώτη φορά. Σε έναν όμορφο χώρο με λεπτά και ζεστά δημιουργήματα.
    Να σου εκμυστηρευτώ ότι οικογενειακά θεωρούμε τη Σύρο ως το "δεύτερο σπίτι" μας καθώς μας έχουν συνδέσει οι ομορφότερες στιγμές καλοκαιριού στο υπέροχο νησί. Για πολλά χρόνια.
    Έτσι λοιπόν πολλές φορές έβλεπα το "nick" σου, ήθελα πάντα να σε ακολουθήσω αλλά κάτι την τελευταία στιγμή το ματαίωνε (με ευθύνη μου).
    Ήρθε όμως η ώρα να το κάνω και θα το κάνω συνειδητά !
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω!!! Χαίρεται! Χαίρεται! :-)
      Είναι υπέροχο που το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ, στάθηκε η αιτία να γνωριστούμε, μιας και από το νησί μου έχετε όμορφες αναμνήσεις, μα ειλικρινά πιστεύω πως εγώ θα έπρεπε να είχα φιλοτιμηθεί να περάσω από το δικό σου χώρο πρώτα!
      Διαβάζοντας σχόλιά σου σε ιστολόγια κοινών γνωστών, διέκρινα μια ευγένεια και έναν πολύ όμορφο χαρακτήρα πίσω από την κάθε λέξη!
      Χαίρομαι πολύ πάντως που βρεθήκαμε! Σε λιγάκι... έρχομαι!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Καλή εβδομάδα! :-)

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά. Ευχαριστώ Γιάννα (σωστά νομίζω ναι ;). Με τιμούν τα ζεστά σου λόγια. Το νησί σου είναι στην καρδιά μας για πάντα. Καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
    3. Χαχα! Ναι, ξέχασα να συστηθώ εδώ! ^_^
      Γιάννα!
      Χάρηκα πολύ, αλήθεια!
      :-) :-) :-)

      Διαγραφή
  33. Καλά είσαι φοβερή! Τα σκουφάκια σου με τρέλαναν αλλά πώς τα λες, πώς τα λες!! Απόλαυση οι αναρτήσεις σου! Σε φιλώ και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Πώς τα λέω η... άτιμη, ε??? ^_^ ^_^ ^_^
      Να 'σαι καλά, γλυκό μου πλάσμα! Πολύ σ' ευχαριστώ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Καλό μήνα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Πρώτα πρώτα να σας ευχηθώ να είστε πάντα ευτυχισμένοι και πάντα ερωτευμένοι!
    Μετά θα θαυμάσω τα υπέροχα σκουφιά!!
    Ύστερα θα πω ότι πάλι καλά που πήρα χαμπάρι την ανάρτηση πριν βγει ο Νοέμβρης!
    Τώρα πια ελπίζω τα ολοπράσινα μάτια σου να είναι ok...φαντασία έχουμε, το αυτό επιθυμούμε και δι υμάς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην σχολιαστεί, παρακαλώ πολύ, το γεγονός πως απαντάω στο σχόλιό σου τον Δεκέμβρη!!! ;-)
      Μαράκι μου, πολύ σ' ευχαριστούμε, κορίτσι μου! Να είσαι καλά!
      χαχαχα! Ναι, και τα ματάκια καλά και από φαντασία... καλά πάμε!!! (Ή στραβός είν' ο γιαλός...!!! ;-) )
      Τα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ μου, την αγάπη μου και ευχές για έναν υπέροχο μήνα!
      Να είσαι καλά!!! Πάντα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  35. αγαπητή συρος... Ιωάννα... καλόν μήνα, φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Λαμπρινούλα μου γλυκιά!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  36. Πανέμορφα τα σκουφάκια!!! Καλό μεσημέρι εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ευχαριστώ πολύ!
      Να είσαι καλά!
      Θα σε επισκεφθώ σε λιγάκι!
      :-)

      Διαγραφή
  37. j'ai adoré ces jolis travaux de tricot !!!
    je laisse mes voeux pour un heureux mois de Décembre!!!
    Angie
    https://poesiesenportugais.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κοριτσάρα μου πώς είσαι; Χρόνια και ζαμανια! Να τα χιλιάσετε με το Γιάννη σου και να περνάτε υπέροχα. Ευχομαι η ψύξη τώρα να είναι παρελθόν. Οι σκούφοι ειναι φανταστικοί. Ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο. Έλα να σε τραταρω ορεκτικό έκπληξη
    fetoula.blogspot.com
    Φιλια στη μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι μου!!!
      Να 'σαι καλά, Αριαδνάκι μου γλυκό! Σ' ευχαριστούμε!
      Ναι, όλα οκ με το μάτι!
      *Mου λείπεις από το blogging αλλά σε καμαρώνω στο instagram!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, ρεεεε!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Αχ εσυ αχ!!!!!!Κ εμένα μου λείπετε, απλά τα καλοκαίρια φεύγω σεζόν και καταλαβαινεις 😞 Φιλακια αγαπημένη μουυυυ

      Διαγραφή
    3. Εννοείται, βρε! Το καταλαβαίνω!!!
      Και χαίρομαι όταν μέσα από τα posts σου καταλαβαίνω πως είσαι πολύ καλά!
      ;-)
      <3 <3 <3
      Την αγάπη μου, Αριαδνάκι μου!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Πολύ όμορφα τα σκουφάκια σου κούκλα μου όσο για το κείμενο τι να πω το 'χεις και για συγγραφέας μπορώ να σου πω χαχαχα!!Ευχαριστώ πολύ για τις επισκέψεις σου στο μπλογκ μου και για τα υπέροχα σχόλιά σου!!!!!Περαστικά για το ματάκι σου και σου εύχομαι κάθε ευτυχία με το σύντροφό σου!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Λες να το ρίξω στη συγγραφή?!?!?! ;-)
      Να μην ευχαριστείς καθόλου, Σοφάκι μου! Εγώ σ' ευχαριστώ και την επίσκεψη και τις υπέροχες ευχές σου! Να 'σαι καλά, μάτια μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! Καλές γιορτές!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.