❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!


Αν σκέφτεσαι πως θέλω να σου αποκαλύψω κανένα φρικτό έγκλημα που έχουμε διαπράξει, πολύ σωστά μάντεψες! Χαλάρωσε, καλέ! Απλά, σκέφτηκα να με... απομυθοποιήσω! (Τί εννοείς πως δεν με θεωρούσες ποτέ μύθο?) Τέλος πάντων! Πάμε και τα βρίσκουμε στην πορεία...

Μη σε παραξενέψουν οι μάσκες στην αρχή της ανάρτησης! Και βέβαια φοράμε μάσκες. Τί νόμιζες? Πως τα βλέπουμε όλα ρόδινα και είμαστε μονίμως μες την τρελή χαρά? Καμία σχέση! Γι' αυτό σκέφτηκα να αφήσω στην άκρη τις μάσκες αισιοδοξίας μας και να σου αποδείξω πως είμαι απλός άνθρωπος, σαν εσένα(!), με ελαττώματα και αδυναμίες!



 Διαβάζεται σε 4 λεπτά 






Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν(!), ας σας δείξω πρώτα το δώρο που κέρδισα στον διαγωνισμό της Τέτας μας! Ένα σούπερ θερμόμετρο χώρου κατέφθασε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι μου και έφερε το καλοκαιράκι ένα βήμα πιο κοντά! Τέτα μου, να σε ευχαριστήσω και από εδώ για το καλοδουλεμένο έργο σου! Να είσαι καλά πάντα!




Και ξεκινάμε:

Στη βάπτισή μου... κοιμόμουν! Δεν κατάλαβα τίποτα, λέμε! (Από τότε έχω να κοιμηθώ μάλλον! Οι αϋπνίες είναι φίλες μου!)
Μη νομίζεις πως επειδή γράφω ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες εδώ μέσα, είμαι και πολυλογού! Δεν μιλάω σχεδόν καθόλου! (Μουγγοθόδωρος!)
Το κινητό μου το χρησιμοποιώ σπανιότατα! Ή κλειστό θα είναι, ή στο αθόρυβο! Γι' αυτό και είμαι φαν των μηνυμάτων! (Άσε που στα μηνύματα, δεν μιλάς κιόλας!)
Στο Δημοτικό ήμουν στη σχολική χορωδία! Είχα όμορφη φωνή! (Τώρα, όταν τραγουδάω από μέσα μου, έχω θεσπέσια φωνή! Όταν το εξωτερικεύω... κάτι χαλάει!)
Πάντα νόμιζα πως είμαι γλυκατζού. Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως τα γλυκά που μου αρέσουν είναι πολύ λίγα! (Απλά αυτά που λατρεύω... τα τσακίζω!)
Νευριάζω εύκολα! Πολύ εύκολα! (Ευτυχώς για τους ήρωες που είναι γύρω μου, μου περνάει σε κλάσματα δευτερολέπτου!)
Λατρεύω τα ζώα, με εξαίρεση του σκορπιούς που τους φοβάμαι και μια συγκεκριμένη ράτσα κατσαρίδας που σιχαίνομαι.  (Αν φωνάξεις "Νώε", θα γυρίσω! Είναι που κοιμόμουν και στη βάπτισή μου βλέπεις και μπερδεύω τα ονόματα!)
Ο Γιάννης μπορεί να γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου, εγώ όμως γιορτάζω 24 Ιουνίου! (Μη χτυπιέσαι, βρε! Τις ευχές τις δέχομαι με ευχαρίστηση οποιαδήποτε στιγμή!)
Τα γενέθλιά μου είναι μια βδομάδα πριν τη γιορτή μου: 17 Ιουνίου! (Αν έχεις ιδέα από αστρολογικά, βγάλε συμπέρασμα εσύ, γιατί εγώ πρέπει να είμαι το πιο ανίδεο ον του πλανήτη, σε ό,τι αφορά τα ζώδια! Αν μου κάνεις και αστρολογικό χάρτη, πες μου τί άλλο χρειάζεται να ξέρεις και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο Γιάννης έχει γενέθλια 14 Αυγούστου! Ταιριάζουμε?)
Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα πάθει ένα άσκημο διάστρεμμα στον αστράγαλο, μου έβαλαν γύψο στο νοσοκομείο για να μην το κουνάω (ήταν περίοδος Πανελληνίων) και όταν γύρισα σπίτι... τον έβγαλα μόνη μου. Χωρίς να τον σπάσω, σιγά-σιγά ξεγλίστρησα το πόδι μου από μέσα! (Και αφού προηγουμένως είχα ρίξει τόνους κλάμα που θα πήγαινα σχολείο με γύψο μέχρι το γόνατο! Τελικά πήγα με τις αρβύλες μου δεμένες σφιχτά-σφιχτά!)
Κλαίω! Πολύ! Και συχνά! Όσο εύκολα γελάω, άλλο τόσο εύκολα κλαίω! (Θα με έλεγες και κλαψιάρα ή χάχα!)
Δεν συμπαθώ εύκολα κόσμο! Ένα βλέμμα υπεροψίας, μου είναι αρκετό για να αντιπαθήσω κάποιον! (Όταν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον και ξεκινήσω με τη φράση "αυτός που δε συμπαθώ...", ακούγεται σαν χορωδία η παρέα μου "ποιός απ' όλους???")
Νιώθω περήφανη γιατί κατάφερα μετά από 13 χρόνια που έχω τελειώσει το Λύκειο, να εντοπίσω την αγαπημένη μου καθηγήτρια φιλοσοφίας! Δυσκολεύτηκα πολύ να τη βρω, ήταν εκτός Σύρου (και Ελλάδας γενικότερα) και το καλοκαίρι ήρθε εδώ και βρεθήκαμε! Ένα μεγάλο μέρος του τρόπου σκέψης μου, της ανήκει! Κάποια στιγμή, νομίζω πως θέλω να σας μιλήσω γράψω για εκείνη!)
Αγαπώ τα Χριστούγεννα, αλλά δεν ξέρω γιατί! Τα πιο δυσάρεστα γεγονότα της ζωής μου έχουν συμβεί αυτές τις μέρες. Ποτέ δεν πίστευα στον Άγιο Βασίλη και τα μελομακάρονα δεν με επηρεάζουν! (Αυτό είναι το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα που τρώω και μια φορά μάλιστα το είχα φτιάξει ως κέρασμα για τα γενέθλιά μου! Ναι, τον Ιούνιο!)
Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο αρακάς στην κατσαρόλα με πατατούλες, καροτάκι, άνηθο! (Έμαθα να το μαγειρεύω από τα 7 μου!)
Συνολικά, έχω 7 τρύπες στα αφτιά! (Και μια μεγάλη στο κεφάλι απ' όπου χάνω αέρα απ' ό,τι μου λένε!)
Είμαι απίστευτα ντροπαλή! Και αγχώδης! (Συνδυασμός που σκοτώνει: Εμένα!)
Δεν συμμετέχω ποτέ σε διαγωνισμούς που διοργανώνουν blogs που μόλις έχω συναντήσει και επίσης, όταν έχω ήδη κερδίσει μια φορά δώρο από ένα blog, δεν συμμετέχω ποτέ ξανά σε κλήρωση αυτού του ιστολογίου... (Είναι η προσωπική μου ηθική...)
Τα τελευταία (ούτε που θυμάμαι πόσα) χρόνια, είμαι άνεργη και βοηθάω τον Γιάννη στη δεύτερη δουλειά του με τα ηχητικά! (Όμορφες στιγμές, χαρά, συγκίνηση, λάμψη, γνωριμίες με καλλιτέχνες που αγαπώ αλλά πολύ καλώδιο! Πολύ!)
Είμαι υπέρ της "ταμπέλας" στη μουσική! Δεν το λέω να υποτιμήσω κάποιο είδος ή για να αβαντάρω κάποιο άλλο, απλά οι "ταμπέλες" βοηθάνε στο να συνεννοούμαστε! Έχω περάσει σχεδόν από όλες τις κατηγορίες (έχω κατασταλάξει κάπου, αλλά δεν έχει σημασία αυτό)  και πλέον λόγω δουλειάς (τί?) ακούω τα πάντα! Ε, δε μπορείς όμως να "ανοίγεις" τη συναυλία του χ μέταλ συγκροτήματος και να βάζεις νησιώτικα, όπως δεν μπορείς να παίζεις μουσική σε παιδικό πάρτυ και να βάζεις μοιρολόγια. Η μουσική είναι μία, μα ευτυχώς τα είδη της είναι πολλά! (Ζήτω το κίνημα της "ταμπέλας"!)
Έχω την εντύπωση πως οι γονείς μου, ο Γιάννης και 2 φίλοι, είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που θα μπορούσαν να με αντέξουν! (Τους περνάω από τεστ κοπώσεως πρώτα!)
Μπορώ να γκρινιάζω για χαζομάρες (πχ σήμερα τα μαλλιά μου είναι σα θάμνος) αλλά ποτέ δεν θα εξωτερικεύσω κάτι σοβαρό που με βασανίζει.
Ο Γιάννης μπορεί να διαβάζει το βλέμμα μου, ακόμα κι όταν έχω κλειστά μάτια! Εγώ πάλι, στο δικό του... χάνομαι!




Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Μιας και είμαστε σε αποκριάτικο κλίμα(μπλιαχ!), αν θα μπορούσες να κρυφτείς εξολοκλήρου μέσα σε μια αποκριάτικη στολή και κανείς δεν θα μπορούσε να σε αναγνωρίσει, θα έκανες πράγματα που υπό νορμάλ συνθήκες τα αποφεύγεις? (Τί? Αυτή την απάντηση να τη δώσω εγώ και η διχασμένη προσωπικότητά μου?! Τέλος πάντων..!) ;-)




Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 01 Απριλίου 2016
Την αγάπη μας!
(Ε, σου έκατσε ανάρτηση Πρωτοχρονιάτικα, κάνε και μια την Πρωταπριλιά να μάθεις!)


145 σχόλια:

  1. Μαζί με την καλημέρα μου σου στέλνω και τον θαυμασμό μου για το ξεδίπλωμα της προσωπικότητας σου!
    (Σε κάποια σημεία μου θύμησες εμένα μικρή!Λιγομίλητη,ντροπαλή και αγχώδης!!!!)
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αλήθεια? Τί ωραία!
      Από το λίγο που σε ξέρω, μου φαίνεσαι πολύ γλυκό και θετικό πλάσμα, οπότε χαίρομαι πραγματικά που σου θύμισα τον εαυτό σου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Εσυ κοριτσι μου έχεις του κόσμου
    τα αντιφατικά και τα καλά!!!!!
    Γι αυτό σ αγαπάμε
    Κι αυτή η ωραία σου τρέλα συναρπαστική!!!!
    Κι οταν τραγουδάς από μέσα σου
    πιάνεις ουρανό
    Καλό μήνα Τρελοσυριανακι μου με
    φιλάκια πολλά που σχιζουν τη θάλασσα κι έρχονται κοντα σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ακόμα και τα σχόλιά σου είναι πλημμυρισμένα από λυρισμό, Ελενάκι μου!
      Τί να γράψω τώρα? Ένα μεγάλο, από καρδιάς, ευχαριστώ!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Κοριτσάκι μου αγαπημένο, λατρεύω τους ανθρώπους που μιλούν για τον εαυτό τους με τόση ειλικρίνεια και χιούμορ! Λατρεύω τους ανθρώπους που γνωρίζουν τον εαυτό τους και τον περιγράφουν χωρίς φόβο! Δηλώνω και επισήμως fun σου!!!
    Τώρα, αν θες να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα σου πω πως δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό από αυτά που συνηθίζω μέσα σε μια αποκριάτικη στολή κι ας με έκρυβε εντελώς! Αυτά που δεν κάνω, είναι αυτά που συχαίνομαι και όχι αυτά που δεν είναι από τους άλλους αποδεκτά, οπότε η στολή μου είναι άχρηστη!... ;-)
    Με γεια το δωράκι σου να το χαρείς και να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη με το Γιάννη σου και τους αγαπημένους σου!
    Μάκια πολλά και γλυκά με όλη μου την αγάπη!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά να σου πω, πως η απάντηση για τη στολή, μου άρεσε τρελά! Μαζί σου! 100% μαζί σου!!! :-)
      Πραγματικά, πιστεύω πως είμαι τόσο στραβόξυλο που το χιούμορ μου είναι αυτό που με σώζει! Προσπαθώ να δουλεύω τα ελαττώματά μου, αλλά με λίγη πλακίτσα όλα φαίνονται πιο light, όπως και να το κάνεις! ;-)
      (Μην κοιτάς εσείς στο φαν κλαμπ μου, που δεν βρίσκετε τίποτα αρνητικό σε εμένα! :-p )
      Να είσαι καλά, γλυκό μου, Μαρινάκι! Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά ολόγλυκα ΣΣΣΜΟΥΤΣ για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ επίσης, όσο εύκολα γελάω το ίδιο κλαίω.. Τρελές! Χαχα ;) Τις απόκριες τις απεχθάνομαι.. Απλά..ξαπλώνω και περιμένω να περάσουν, οπότε περί μάσκας δεν έχω να πω κουβέντα.. Φιλιά πολλά και καλό σ/κ Γιάννα που γιορτάζεις Ιούνιο! :k ;) (ελπίζω να τις πέτυχα τις φατσούλες, θα δείξει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σοκ: Είναι βασικό γνώρισμα της τρέλας η ευκολία γέλιου και κλάματος?!?!?! ΩΩΩΩ! Κι εγώ απλά νόμιζα πως είμαι εκδηλωτικός χαρακτήρας! Τώρα εξηγούνται πολλά! (Για εσένα! Εγώ συνεχίζω να είμαι νορμάλ άνθρωπος! :-p )
      χαχα! Ναιαιαιαι! Τις πέτυχες τις φατσούλες!!!
      (Νομίζω πως θέλω να τους αλλάξω χρώμα... Θα δω...)
      Να είσαι καλά, Πετράδι μου και να περάσεις ένα σούπερ Σαββατοκύριακο (σε γειτονιές!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Αχ βρε αγαπημένη κι εμένα οι αυπνίες είναι φίλες μου! Αφού μέχρι στιγμής από τις λίγες έως καθόλου κάποιες μέρες ώρες ύπνου, δεν έχω σωριαστεί κάτω, πάλι καλά! Μου αρέσει που μου λένε οι γύρω μου, ότι δεν σου φαίνεται,είσαι πάντα τόσο φρέσκια. Εντάξει, βρε παιδιά, το χαμόγελο μου ξεγελάει, του λέω! Χαχαχα!
    Κοίτα να δεις, η κανονική μου γιορτή είναι στις 21/11 (μια εβδομάδα πριν στις 11 είναι τα γενέθλιά μου) αλλά Εγω από μικρή γιόρταζω και τις δυο, επειδή τιμώ την παναγιά, πάρτο έτσι!
    Θυμάμαι πρώτη φορά που είδα Σκορπιό στη ζωή μου. Στο χωριό του πατέρα μου, δίπλα στο κρεβάτι μου να με κοιτάει. Περιέργος δεν φοβήθηκα, το κοιτούσα επί πόση ώρα, με θαυμασμό μπορώ αν πω! Τότε αναρωτήθηκα πως έτσι είμαι κι Εγώ σαν Σκορπίνα στο ζώδιο; (εντάξει ήμουν 14-15 και το μυαλό ακόμα, καταλαβαίνεις! χαχχα!)
    Πολλά οφείλω (και τον τρόπο σκέψης μου και όχι μόνο) στην καθηγήτρια μου Φυσικές Επιστήμες που μέχρι και σήμερα, μου στέλνει διάφορα για να διαβάσω, να στοχαστό... ένας υπέροχος άνθρωπος που όσα και να γράψω για εκείνη, λίγα θα είναι. Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τι νιώθεις για την δική σου καθηγήτρια.
    Δεν κλαίω πια εύκολα ούτε νευριάζω πια. Εγώ που μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήμουν νευρόσπασμα με όλη την σημα΄σια της λέξεως. Τώρα όταν έχω νεύρα, μου βγαίνει η χιουμοριστική ειρωνία μου. Που αν με δεις! Μπορεί, λέω μπορεί και να με αντιπαθήσεις! :p
    Για την μουσική θα συμφωνήσω ότι είναι ΜΙΑ, με πολλά είδη, αλλά είναι μία! Ας κρατήσουμε αυτό επιτέλους κι ας καταλάβουμε, ότι μας αρέσει ή δεν μας αρέσει ή δεν μας ταιριάζει ένα είδος, δεν πρέπει να το περιφρονούμε.
    Δεν μιλάω πολύ και πόσο μάλλον εύκολα! (εκνευριστικό για πολλούς) Είμαι κακή στον προφορικό λόγο αλλά σχετικά καλύτερη στον γραπτό. Απο ελαττώματα και αδυναμίες αγαπημένη, άλλο τίποτα. Άνθρωποι είμαστε, δεν γίνεται να είμαστε τέλειοι! Το θέμα είναι να αυτοοσαρκαζόμαστε ειδάλλως, θα είμαστε κάθε φορά χαμένοι από χέρι.
    Δεν μου αρέσουν οι απόκριες αλλά φέτος ήθελα (για πρώτη φορά) να ντυθώ χορεύτρια οριεντάλ αλλά... Στην ερώτηση σου τι να απαντήσω; Και να μεταφιεζόμουνα, πάλι Εγώ θα ήμουν, πάλι τα ίδια θα έκανα, πάλι την ίδια συμπεριφορά θα είχα!
    Είδες πολλά είπα και μάλλον τα είπα κάπως ακατανόητα; Ξέρω όμως πως εσύ θα πιάσεις τι θέλει να πει ...η ποιήτρια. Σε φιλώ αγαπημένη! Να χαρείς το δωράκι σου!
    <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις πάτησα 'δημοσίευση σχολίου' και είδα το κατεβατό μου. Συγγνώμη, έχασα το μέτρο πάλι! :p
      <3

      Διαγραφή
    2. Καλά, εννοείται πως δεν χρειάζονται επεξηγήσεις μεταξύ μας! Νομίζω πως πλέον μπορούμε να συνεννοηθούμε, όσο μπερδεμένα και να τα ακούνε οι υπόλοιποι!
      Καλέ, εσύ ήσουν ψύχραιμη με τον σκορπιό!!! Ουάου! Εγώ ακόμη θυμάμαι το πόσο έτρεμα! Λυπάμαι που αναγκάστηκα να τον εξολοθρεύσω (δεν έχω χειρότερο! Αφού ούτε τα κουνούπια δεν σκοτώνω,) αλλά ακόμα θυμάμαι πως μετά που σκότωσα τον σκορπιό έτρεμα για κάμποση ώρα! Άπαπα...
      Με το χέρι στην καρδιά, κι εμένα μου έβγαινε ειρωνεία παλαιότερα (ξέρεις, μεταξύ σοβαρού και αστείου) αλλά τελικά ευτυχώς, έμεινε πίσω αυτό! (Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, ε, αξίζει πώς να το κάνουμε! Σαν να το τραβάει ο οργανισμός τους! ;-) )
      *Για εσένα θυμάμαι πως γιορτάζεις και τις 2 φορές! (Και καλά κάνεις, άποψή μου!)
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου και να περάσεις όμορφα το Σαββατοκύριακο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. χαχα! Εκφράσου ελεύθερα, βρε κορίτσι μου!
      Λες να χρεώνω με τη λέξη?!
      Γράφε και μην υπολογίζεις τίποτα!
      Να, πάρε ένα ακόμα ΣΣΣΜΟΥΤΣ! :k

      Διαγραφή
  6. Αυτή μάλιστα είναι εξομολόγηση πειραχτήρι μου! Έβγαλα διάγνωση... δεν ανήκεις καν στους εξωγήινους... μια χαρά φυσιολογικός άνθρωπος είσαι... σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια φυσικά... (γιατί έτσι με βολεύει να λέω..!) Αν εξαιρέσεις λίγα απ' όλα... όπως τη γαϊδουροφωνάρα μου και τον αρακά, στα υπόλοιπα έχουμε πολλά κοινά... στην κουβέντα, στη θεωρία των γλυκών, στις ευαισθησίες, στα ζώα, στα blogs, στους ανθρώπους, στα αστρολογικά, στα κινητά, στα άγχη, στις "ταμπέλες"... ουφ... (δεν πιστεύω να ξέχασα κανένα!)
    Για τη γιορτούλα σου πάντως θυμόμουν ότι δεν την έκανες μαζί με του Γιάννη και την είχες θέσει σε περίοπτη θερινή ημερομηνία!(δεν τη θυμόμουνα ακριβώς, αλλά-με συγχωρείς-ούτε και τώρα θα τη συγκρατήσω!χαχαχα!)
    Μου άρεσες επίσης στο ντροπαλή, γιατί θυμήθηκα... εμένα... ναι, ναι... πάσχουμε απ' την ίδια ακριβώς "ασθένεια"... αφού στην ερώτηση του μήνα θ' απαντούσα δε θα έκανα τίποτα... και κόσκινο να μου έβαζαν... επειδή θα 'χα πιστέψει ότι κι έτσι θα με ήξεραν!χαχαχα!
    Κλείνω το παρλάρε τώρα και φεύγω για να μη σου σπάσω τα νεύρα... και μου ρίξεις κανένα βάζο στο κεφάλι... αλλά βρε Γιάννα μου δε μπορώ να ερμηνεύσω αυτό... πως με τέτοια σεντόνια που κατεβάζουμε... να 'μαστε και λιγομίλητοι!χαχαχα!
    Τέλειο το δωράκι σου... τελικά ΝΑΙ... είσαι η Γιάννα ΜΑΣ που σε γνωρίσαμε και μας κατέκτησες μέσα από παρόμοιες δημοσιεύσεις... δε σ' αλλάζουμε... γι' αυτό και σ' αγαπάμε έτσι όπως είσαι!
    Με την αγάπη μου και άπειρα φιλιά... και στους δυο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxaxa! Από την αρχή του σχολίου μέχρι το τέλος, γελάω σα χαζή!
      Είναι το ότι έχουμε τόσα κοινά, είναι το ότι πραγματικά χαίρομαι που επιστρέφεις ξανά στη γειτονιά, είναι το ότι με βρίσκεις φυσιολογικό άνθρωπο?! Ποιος ξέρει?! χαχα! ^_^
      Να ξέρεις, καλέ μου, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το αν θα θυμηθεί κάποιος τα γενέθλιά μου! Μου αρκεί που ξέρω πως έχω την αγάπη σας και μέσα από την πλάκα μας, έχουμε μια ουσιαστική σχέση και αυτό μου αρκεί! Σου το λέω με κάθε ειλικρίνεια!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Νίκο μου! Για όλα!
      Μια αγκαλιά ζεστή και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      *Α, βάζο εύκαιρο δεν έχω στο σπίτι, μη φοβάσαι!!!! ;-)

      Διαγραφή
  7. Τώρα αν σου πω ότι ότι ταιριάζουμε απίστευτα σε όλα ; Θα φανώ υπερβολική σίγουρα αλλά είναι τόσα τα κοινά μας ειδικά στη συμπεριφορά-σκεπτικο που έχω γουρλωσει τα μάτια. Μου αρέσουν οι ειλικρινείς προσωπικές αναρτήσεις!!! Αδελφουλα θέλω να πάρω το πρώτο πλοίο για Σύρο και να σε γνωρίσω!!! Χάχα!!!

    Να απαντήσω και στην ερώτηση του μήνα γιατι τη βρήκα πολύ ιντριγκαδορικη (έτσι γράφεται; :)..)

    Οι αποκριές δεν μου αρέσουν.. δεν βρίσκω τίποτα το ωραίο ή το αστείο να ντυθώ πχ πειρατής, μάγισσα, χήρα κλπ Φυσικά αν το θέλει η παρέα το κάνω .. δεν ξενερώνω κανέναν.. δεν και τίποτα τραγικό δλδ :Ρ

    Μου αρέσει λιγο το Haloween που έχει συγκεκριμένο σκοπό ..

    Συνεπώς δεν θα έκανα τίποτα γενικά πίσω από μια "μασκα" δεν μπορώ .. δεν το χω!!! Εκτιμώ την πλήρη "απογυμνωση" του άλλου ακόμα και όταν σκέφτεται τα χειρότερα. Είμαι οπαδός της αλήθειας μέχρι αηδίας.

    Να περνάς τέλεια κορίτσι μου γλυκό!!!! :* :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιαιαιαιαιαι!!! Πάρε το πλοίο, πάρε την κοράκλα σου και έλα!!! (Άκουσα και κάτι για απεργία της ΠΝΟ πάλι, οπότε θα σε απαγάγω για τα καλά!!!! ;-) )
      Αυτό που γράφεις για τις απόκριες, με βρίσκει σύμφωνη με εξαίρεση το ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να ξενερώσω κανέναν! χαχα!
      Πάντως, κι εγώ προτιμώ το Halloween σε σχέση με τις απόκριες... Δεν ξέρω γιατί... Πάντα έλεγα πως είναι εξαιτίας της metal που άκουγα κάποτε. Ποιος ξέρει?!
      Λοιπόν, σε περιμένω! ΈΛΑ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ολόγλυκα σαν εσένα!
      <3 <3 <3
      *Α, το ιντριγκαδόρικη δεν έχω ιδέα πώς γράφεται, αλλά κι εγώ έτσι το γράφω πάντα!! Οπότε εμείς έχουμε δίκιο!!! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Χι.χι. και νόμιζες επειδή εβγαλες τα σώψυχα σου εμεις δεν σε είχαμε καταλάβει;.. καλε Συριανακι μου ανοιχτό γράμμα είσαι!! εμεις σε γνωρίσαμε..χαρούμενο παιδι χαρα γεματο..^-^ αν και μερικοί μερικοι διαβαζαμε κατω απο τις γραμμες λογο πείρας... ;)παντως έμας μας αρεσεις οπως εισαι ... και να μην αλλαξεις... (θα μου πεις δεν άλλαξες τοσα χρονια τώρα θα αλλάξεις;):Dόπως και να εισαι με τις χαρές σου και με τις στραβές σου...!!! τις μάσκες τις αφήνουμε για αλλους..!!
    να χαρείς το ομορφο δωρακι σου τυχερο μου...!! :)
    Να περνας ομορφα .. να έχεις ενα ομορφο μηνα και μια χαρουμενη Ανοιξη .. φιλάκι... μεγααααααααλο..!!!:k <3 <3
    Σε αφηνω τωρα να βυθιστεις στα ματια του Γιαννη σου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, εσύ!!!! Εσύ!!!! Πονηρό κορίτσι που διαβάζει και πίσω από τις γραμμές! Πώς να κρυφτώ από εσένα, ε? Μου λες?
      (Μα ούτε και θέλω να κρυφτώ!) :-)
      Δεν θέλω να σου γράψω πολλά, μόνο να ξέρεις πως αν σε συναντήσω κάποια στιγμή, θα σε σφίξω τόσο πολύ στην αγκαλιά μου που δεν θα μπορέσεις εύκολα να βγεις από κει μέσα!! Να το ξέρεις! Σε προειδοποιώ!!!
      *Ο Γιάννης είναι στη δουλειά τώρα, δεν μπορώ να χαθώ στα μάτια του, οπότε μάλλον είναι ώρα να πάω να σιδερώσω κι εγώ!!! ;-) χαχα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Και ξανά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο, Ρουλάκι μου γλυκό!
      <3 :k <3 :k <3

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα αγαπημένο Συριανό κορίτσι.
    Καλό μήνα και καλές Απόκριες να έχεις
    Η φώτο κατω κατω με εσας και τις καρδιες ειναι υπεροχη
    οσο κι αν σου φαινεται περιεργο συγκινηθηκα με ολα οσα αφορουν εσενα και τον Γιαννη.
    Επισης να σου πω οτι το θερμομετρο τοιχο που κερδισες ειναι πολυ ομορφο, μπραβο στη δημιουργο του και εσυ να το χαρεις ευχομαι.
    Δεν σε ειχα για μουγγοθοδωρο χιχιχι
    Να συμμετεχεις σε διαγωνισμους γιατι τα δωρακια σε θελουνε, τι φταις εσυ αλλωστε; χιχιχι
    Σχετικά με την ωραία και περίτεχνη ερώτησή σου πιστεύω πως σιγουρα το καμουφλαζ που μας δινει μια καλη στολη και μας κανει να νιωθουμε και ανετα μας απελευθερωνει αλλα ποσο πιο περα να πας απο αυτο που πραγματικα εισαι;

    φιλακια πολλα
    καλα να περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, κοριτσάκι μου! Γιατί σε συγκίνησα? Με καλή διάθεση την έγραφα την ανάρτηση! :-)
      Καλέ, στ' ορκίζομαι: Μουγγοθόδωρος είμαι!!! (Μόνο σε φάση γκρίνιας μιλάω ακατάπαυστα!! ;-) )
      Μου αρέσει και η δική σου τοποθέτηση στην ερώτηση! "Πόσο πιο πέρα να πας από αυτό που πραγματικά είσαι?" Αυτό ακριβώς!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, γλυκό μου κοριτσάκι! Να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με πολλά κιλά τρέλας!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Κική μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. αστέρι είσαι συμπαθέστατη.. και μόνον που μας "αποκαλύφθηκες"!!! μετράει πολύ!!!!
    νάσαι καλά, παντα ευτυχισμένη!! Με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σ' ευχαριστώ πολύ, Λαμπρινούλα μου!!!
      Είσαι πολύ γλυκιά!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. αστέρι...για το ερώτημα...: μία στολή,με την οποία δεν θα με αναγνωρίζανε...αν την έβαζα, θάταν μία στολή ενός ανθρώπου που δεν γελάει...
      αυτά...μάκια!

      Διαγραφή
    3. Α, όχι!!! Ποτέ να μην τη βάλεις αυτή τη στολή!
      Αγαπώ τους ανθρώπους που γελάνε! Και εσύ είσαι πολύ γελαστός και φωτεινός χαρακτήρας! :-)
      Καλή σου μέρα, γλυκό κορίτσι! Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Έτσι σε θέλουμε, ντροπαλή και λιγομίλητη κι όλη καρδιά!
    Στη φωτογραφία σας, έστω και μικρή, είστε υπέροχοι!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Αν γινόταν θα την έκανα ακόμα πιο μικρή τη φωτογραφία!)
      ;-)
      Συνεχίζω ακάθεκτη: Ντροπαλή, λιγομίλητη και με μια καρδιά ορθάνοιχτη για εσάς! :-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, Ζαμπία μου! Σε ευχαριστώ πολύύύύ!
      Καλό βραδάκι να έχεις!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. Α πα πα, ολο ελαττώματα εισαι! Χαχαχα!
    Μια χαρα σε βρισκω ;) Να τραγουδας ομως απ εξω σου, ΟΚ?!

    Νομιζω οτι θα θελα να βρω την στολη που θα με κανει αορατη!!!!
    Το τσικνισες εχτες???!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το συζητάς: Ελαττωματική βγήκα! :D
      Αχαχαχα! ΔΕΝ θέλεις να με ακούσεις να τραγουδάω! Πίστεψέ με! (Είπαμε, η ηχοληψία κάνει θαύματα αλλά υπάρχει και ένα όριο!) :-p
      Αόρατη, ε? Χμμμ! Ενδιαφέρον!
      *Χθες, δεν κατάλαβα ιδιαίτερα τη μέρα, είχαμε και μια αποκριάτικη χοροεσπερίδα, αλλά ναι! Καλά ήταν, τελικά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, ομορφιά μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Να περάσεις όμορφα το ΣΚ!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Τι όμορφες φάτσες είναι αυτές!
    Να μας μιλήσεις για την καθηγήτρια σου αφού σε επηρέασε τόσο. Εγώ δυστυχώς είχα δασκάλες που με έκαναν να σταματήσω πράγματα.
    Εγώ στη βάφτιση μου δεν έκλαιγα, σοβαρή από τότε!
    Φέτος μασκαρεύτηκα μετά από χρόνια. Αν δε με αναγνώριζαν δε νομίζω να έκανα τίποτα διαφορετικό. Φαντάσου να χορεύω σαν τρελή (γενικά δε χορεύω) και τελικά να μου φύγει η μάσκα!
    Άρα αφού δεν τραγουδάς, θα αναλάβω εγώ το τραγούδι και εσύ το χορευτικό, Αννούλα;
    Καλό μήνα να έχετε!
    Την Πρωταπριλιά θα είμαι προσεκτική μήπως μας ξεγελάσεις!
    Πολλά φιλιά!!!

    Υ.Γ. Άκου τρελό, σε μια τελευταία μου ανάρτηση με μια στέκα μπορώ να δω τα σχόλια μόνο αν μπω με ανώνυμη περιήγηση. Κι αν πάω να συνδεθώ να απαντήσω, εξαφανίζονται τα σχόλια. Βρε, μπας και μ'έχω μπλοκάρει;
    Σου το αναφέρω μήπως δε βλέπεις κι εσύ το σχόλιο σου.
    Σμουτςςςςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φάτσες-μάσκες στην αρχή της ανάρτησης, λες? Μα δεν είναι πανέμορφες?! ;-)
      Σε γενικές γραμμές, δεν είχα πρόβλημα με δασκάλους μου, αλλά ξέρεις, είναι κάποια άτομα που απλά... τα γουστάρεις τρελά! Βέβαια, αυτό που λες εσύ, να σταματήσεις πράγματα εξαιτίας τους, ε, όχι! Ανεπίτρεπτο για παιδαγωγούς!
      Έχω να ντυθώ μασκαράς από τα 5-6 μου! Να σκεφτείς και τότε με το ζόρι το έκανα! Απαπα! Σε έκανα όμως εικόνα να χορεύεις και να φεύγει η μάσκα! αχαχαχχα!
      Και καπάκι, κάνω εικόνα να τραγουδάς εσύ και να χορεύω... η Αννούλα! Εκεί να δεις γέλιο!!! αχαχαχαχαχαχα!
      (Έτοιμη είναι η ανάρτηση του Απριλίου, δεν διατρέχεις κίνδυνο! Don't worry! Εκτός, αν αποφασίσω να αλλάξω περιεχόμενο! ;-) )
      ΥΓ: Όταν απαντάς σε σχόλιό μου, μου έρχεται απάντηση στα mail και δεν μπαίνω στο blog σου. Μισό να το τσεκάρω...
      Όντως: ΔΕΝ βλέπω καν το σχόλιό μου. Στην προηγούμενη ανάρτηση με τα νυχάκια, το βλέπω κανονικά... (Μήπως παίζει ρόλο που αλλάζει πάλι το GooglePlus? Είχα μέρες να μπω και σήμερα άρχισα τα γαλλικά με το νέο λουκ του.
      Δεν ξέρω τί έχει συμβεί με την ανάρτησή σου... Ελπίζω πάντως να λυθεί σύντομα... Όλο προβλήματα είναι αυτός ο blogger!
      Να είσαι καλά, Demoύλα μου! Να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τους άντρες σου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Οι άλλες φατσούλες!
      Πολλά σμουτςςς!!!

      Υ.Γ. Δε σου σχολίασα για τις κατσαρίδες. Μπορώ να φύγω εκτός σπιτιού για να ξεφύγω από κατσαρίδα. Υπάρχει και καλό είδος;

      Διαγραφή
    3. A, έχει κι άλλες φάτσες! Ναι, τις προσπέρασα! ;-)
      Χαχα! Εντάξει, εκτός σπιτιού, δεν νομίζω να φύγω, μα αυθόρμητα θα μπήξω καμιά τσιρίδα που τελειωμό δεν θα ΄χει!
      Ναι, υπάρχουν και καλές κατσαρίδες! Οι περισσότερες καλές είναι, απλά είναι κι αυτές οι σιχαμερές... Πόσο ύπουλες είναι.... Μπλιαχ...

      Διαγραφή
  14. Διαφέρουμε σε 2 σημαντικά σημεία: 1. Σιχαίνομαι ΟΛΕΣ τις... ράτσες κατσαρίδας!!!! (Δηλαδή, για να καταλάβω, υπάρχουν ράτσες που συμπαθείς???!!! Αν ναι, να το... κοιτάξεις!!!!) χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Άσε, δε, που το σχόλιό σου εμπεριέχει ρατσιστική μομφή!). Εγώ, από την άλλη, ΟΛΕΣ, ανεξαιρέτως!!
    2. Μου αρέσει πολύ ο αρακάς, αλλά δεν είναι το πιο αγαπημένο μου φαγητό. Σε όλα τα υπόλοιπα, καρμπόν σε ανησυχητικό σημείο!! (Βρε, πατέρα, σίγουρα δεν έχω αδελφή??????). Δεν θα σε σχολιάσω περισσότερο, γιατί θα ξεφύγω σε έκθεση ιδεών και θα καταχραστώ το χώρο σου. Θα επισημάνω μόνο το εξής αξιοσημείωτο: Καλά είχα καταλάβει ότι είσαι ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    Τέλος, τις απόκριες μου αρέσει πολύ να μεταμφιέζομαι, (κάτι που το κάνω, λόγω δουλειάς, όλο το χρόνο έτσι κι αλλιώς) αλλά και πίσω από τη στολή, η ίδια παραμένω. Είμαι οπαδός της "κατά μέτωπον" συμπεριφοράς, ακόμα κι αν αυτή έχει το κόστος της.

    Είσαι μοναδική και το ξέρεις, γι΄αυτό και σ΄αγαπάμε!!! Να χαρείς το τέλειο δωράκι σου, να περνάς όμορφα μαζί με τους αγαπημένους σου και να έχετε όλοι σας έναν υπέροχο μήνα!!!!! Σου στέλνω αγκαλίτσα και όλη μου την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ρε 'συ! Οι περισσότερες κατσαρίδες είναι καλούλες! Είναι κι εκείνες όμως που είναι ύπουλες! (Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτές!) χαχα! Όντως είμαι ρατσίστρια!! Εσύ που τις αφορίζεις όλες, τί είσαι?! Αιρετική?! ;-)
      Να καταχραστείς τον χώρο μου την επόμενη φορά! Η χρέωση είναι μόνο 4,5€/λέξη! (Σύνδεσμοι, άρθρα, σημεία στίξεις... ΔΩΡΕΑΝ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!)
      *Από την ώρα που διάβασα το σχόλιό σου στον Γιάννη με έχει πει 2 φορές "Παλιοχαρακτήρα"! (Ευτυχώς προσθέτει μέχρι στιγμής και το "Μου" μετά!) ;-)
      Ασφαλώς και είμαι μαζί σου στη στάση της "κατά μέτωπον" συμπεριφοράς και αντιμετώπισης!
      Αλήθεια, βρε? Έχουμε τόσα κοινά? (Όχι πως αν είχαμε λιγότερα, θα σε συμπαθούσα λιγότερο, μα όπως και να το κάνεις... έχουμε μια Α ταύτιση πλέον!)
      Σε υπέρ-ευχαριστώ, Μαριανάκι μου! Να είσαι καλά, αστέρι μου!
      Και από εμένα μια πελώώώρια αγκαλιά και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ στο γλυκό σου το μουτράκι!
      Καλό Σαββατοκύριακο, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Καταπληκτική!!!
    Μέσα από αυτόν τον ποταμό, ένοιωσα να σε μαθαίνω πολύ καλύτερα, και να καταλαβαίνω (επιτέλους!) από πού διαχέεται αυτή η ζεστασιά κάθε φορά που διαβάζω τα σχόλιά σου!

    Εχω παρατηρήσει ότι συνήθως οι άνθρωποι που γράφουν πολύ/πολλά, μιλούν ελάχιστα! Μία από τα ίδια, εδώ: μισώ το τηλέφωνο και την πάρλα αλλά όταν γράφω... του δίνω και καταλαβαίνει!
    Στη βάφτισή μου δεν έκανα τίποτα σημαντικό εκτός από το να τραβήξω τα γένια του παπά! Κατά τ' άλλα, δεν ακούστηκε κιχ, όπως μου λένε (μάλλον βαριόμουν. Δεν ξέρω, ήμουν πολύ μικρή για να θυμάμαι!) ^-^
    Στις τρύπες των αυτιών με "τρως", έχω 6 (αλλά σε ισοφαρίζω μ' εκείνη, της μύτης!)
    Με τη γιορτή μου με... κορόιδεψαν αρκετά χρόνια διότι όλοι την έκαναν σετάκι με τα γενέθλιά μου (που συνήθως πέφτουν ή Μεγάλη Εβδομάδα ή λίγο μετά το Πάσχα) κι έτσι αποφάσισα να με... γιορτάζω στις 22/12. Φυσικά, οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες! 8)
    Το αγαπημένο σου φαγητό... μεταξύ των αγαπημένων δικών μου (και σε συνδυασμό με αγγινάρες, η καλύτερή μου!)
    Στα αστρολογικά είμαι από επιλογή στούρνος, το έχω δηλώσει με κοτζάμ ανάρτηση στο παλιό blog!

    Όσον αφορά την ερώτηση του μήνα: οι Απόκριες δεν μου λένε τίποτα, πια. (Και εγώ θα λειτουργούσα καλύτερα σε κλίμα... Hallowe'en.)
    Ίσως παλαιότερα (πολύ παλιά, όμως) με τα λιγοστά μέσα, να ήταν διαφορετικά. Κι ο κόσμος, που είχε ανάγκη να ξεσκάσει, να κάνει κάτι αλλιώτικο, να περνούσε καλά τις μέρες αυτές. Δεν ξέρω... (Δεν είμαι τόοοοσο "παλιά"!)
    Συνήθως, ό,τι είναι να κάνω το κάνω "φόρα-παρτίδα", που λέμε! Έτσι, η στολή απλώς θα μου δημιουργούσε (ακόμη περισσότερα) νεύρα, φαγούρα, κι άλλα νεύρα και το αποτέλεσμα θα ήταν το χειρότερο (για τη στολή)!

    Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά! <3

    ΥΓ. Τι όμορφο αυτό που έγραψες: Ο Γιάννης μπορεί να διαβάζει το βλέμμα μου, ακόμα κι όταν έχω κλειστά μάτια! Εγώ πάλι, στο δικό του... χάνομαι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Σε σκέφτομαι να τραβάς το γένια του παπά! Τέλειο! αχαχα! :D ^_^ :D
      Πάντα είχα την εντύπωση πως τον αρακά, δεν το έχουν πολλοί σε εκτίμηση, αλλά να τελικά που κάτι γίνεται, απ'ό,τι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής!
      Βασικά, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό: Πιο παλιά, που υπήρχαν περισσότεροι κοινωνικοί περιορισμοί, ο κόσμος ένιωθε πιο "ελεύθερος" ίσως με την ευκαιρία του μασκαρέματος... Πλέον, όχι! (Μάλλον!)
      Οπότε, συνοψίζω: Στολή=φαγούρα+νεύρα+extra νεύρα! Άρα, καταλήγουμε με μια στολή... κατασκισμένη! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάκι μου! Σε ευχαριστώ πάάάρα πολύ! Να είσαι καλά! Αγκαλίτσα μεγάλη και ζεστή σου στέλνω!
      <3 <3 <3
      *Μου βγήκε "ποιητικό" το κλείσιμο της ανάρτησης, ε? Έτυχε! Δεν ήταν προσχεδιασμένο!!! χιχι!
      :-)

      Διαγραφή
  16. ►Νώεεεεεεεεε!!!!
    χιχιχι! Έλα γύρισες;
    ►Από δω και πέρα θα θυμάμαι τη γιορτή σου ( είναι τρεις μέρες πριν τα γενέθλια μου) και τα γενέθλια σου 10 μέρες πριν! οκ ! Το'χω! Με σημείο αναφοράς τα γενέθλια μου όλα είναι πιο εύκολα! ☺
    ►Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η τρύπα στο κεφάλι; Το χειμώνα όλα καλά;☺
    ►Μα αρακά; Αυτά τα απαίσια πράσινα μπαλάκια; Αν είναι δυνατόν!
    ►Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν συμπαθείς εύκολα κόσμο. Εδώ συμπάθησες εμένα που είμαι και χαζέα και σπαστική! Και δεν τρώω εύκολα τίποτα!
    ►Ήμουν παιδί πάντα και σαν παιδί λάτρευα τις απόκριες. Τώρα που δεν μου κάνουν κέφι λες να μεγάλωσα (οϊμέ!)
    Σε μια στολή καμουφλάζ πάλι εγώ θα ήμουν! Και τις ίδιες μ@λ@κίες θα έκανα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Λες η στολή να με άλλαζε;
    ►Στη βάφτισή μου ήμουν ήδη μεγαλοκοπελίτσα και μου λένε ότι τράβηξα τη γραβάτα του νονού, τον χαστούκισα και γκρίνιαζα για το νερό που έκαιγε! Με λίγα λόγια...γκρινιάρα από την κολυμπήθρα μου!
    ►Τέλος δύο τρύπες είχα κάποτε κι εγώ...(δεν είναι αυτό που νομίζεις!) και έκλεισαν από την αχρηστία ( δεν είναι αυτό που νομίζεις είπαμε)!

    Και πάω να φύγω λιώμα από το υστερόγραφό σου!
    Εγώ και ο Μαξ στα πόδια μου σου στέλνουμε πολλά γλυκά φιλιά! :)))

    (υγ: πριν 2 βδομάδες τον έχασα ξανά για 4 ώρες περίπου! Τελικά αυτή τη φορά είχε βρει όντως γκομενίτσα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γενέθλιά σου είναι το κέντρο του κόσμου? Ψωνάρα!! Απαπα! Εσείς οι καλλιτέχνες δεν υποφέρεστε! :p
      Το ότι "μου τη λες" για τον αρακά, με ξεπερνά! Αχαχχα!!!
      Και στο κάτω-κάτω, ποίος σου είπε πως σε συμπαθώ, εεεε??? Γιατί βγάζεις αυθόρμητα συμπεράσματα?! Υπό την απειλή όπλου γράφω ό,τι καλό γράφω για εσένα, μην το πάρεις και πάνω σου!
      Πάντως, εκεί που γράφεις για τις απόκριες, με προβλημάτισες: Γιατί αν ισχύει αυτό για εσένα, ότι δηλαδή μεγάλωσες αφού δεν πολυκαίγεσαι για απόκριες, αυτόματα αυτό σημαίνει πως εγώ ήμουν γερασμένη ήδη από παιδί! Oh, dear Lord....
      (Την αναφορά σου στη βάφτιση και στις τρύπες σου, δεν μπορώ να τη σχολιάσω! Κλαίω από τα γέλια!!!! Αχαχχα! Όσες φορές και να τα διαβάσω κλαίω! Έχουν θολώσει τα μάτια μου, λέμε! αχαχαχα! Να είσαι καλά, βρε curly artist!)
      Είδες, όμως? Κάτι ήξερα τότε που στον είχα φωτογραφίσει τον μαγκάκο με "περίεργη" περιβολή! (Λες να βλέπω το μέλλον?!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου! Πολλά λέμε!!!
      Να έχεις ένα όμορφο και πολύ δημιουργικό Σαββατοκύριακο!
      *Κάνε και μερικά ζουληγματάκια στη μουσουδίτσα του γυριστρούλη σου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Αχ εδώ στον αρακά θα χωθώ...ε στην Αριστέα ήθελα να πω!
      Τα απαίσια πράσινα μπαλάκια??? Αριάδνη εσύ?
      χαχα!
      Η κόρη μου όταν ήταν μικρή, έτσι τα έλεγε και για ένα φεγγάρι αρνιόταν να φάει αρακά, αλλά γκες ουάτ..με τις φακές, το σπανακόρυζο, τα γεμιστά και κάτι τέτοια, είναι από τα αγαπημένα της φαγητά..
      Και μετά την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, δηλαδή του μήνα, ας περάσω στο δια ταύτα!
      Πάω παρακατούλια τώρα...φόλοου μι!!

      Διαγραφή
    3. Axaxa! Καθόλου άχρηστη πληροφορία!
      Μόλις έμαθα το όνομα της κόρης σου (το ήξερα και το είχα ξεχάσει? Ελπίζω όχι!) και μου αρέσει πολύύύ! Αριάδνη, ε? Τί όμορφοοοο!
      <3
      Μίσο... παίρνω ανάσα και κατεβαίνω!
      ;-)

      Διαγραφή
  17. Καλέ τι ταιριαστό ζευγάρι είσαστε;;; Κουκλιά ζωγραφιστά!!!!!!
    Και τώρα θα σε απογοητεύσω... Δεν κατάφερες να απομυθοποιήσεις τον εαυτό σου... χαχαχα Ίσα ίσα που κατάφερες το αντίθετο!!!!
    Γιάννα μου, ό,τι και να πεις για τον εαυτό σου, εγώ "βλέπω" ένα αξιολάτρευτο πλάσμα (γι αυτό σε αγαπάμε)!!!
    Μύθος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά σε σένα και στον Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε μονάδα μέτρησης η ντροπή, θα είχα σπάσει όλα τα κοντέρ! Πρέπει να είμαι το πιο κόκκινο ον του πλανήτη τώρα! Καλέ, τί όμορφα λογάκια μου γράφεις?! Ντρέπομαι, λέμε! Μη μου γράφετε τέτοια! (Γιατί παίρνουν και τα μυαλά μου αέρα και άντε να με μαζέψεις μετά! ;-) )
      Σε υπέρ-ευχαριστώ, Στελλίτσα μου γλυκιά! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Αγκαλίτσα και πολλά ΣΣΣΜΟΥΤΣ και από τους 2 μας!!!
      Να έχεις ένα όμορφο βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Επιτέλους λύθηκε η απορία μου γιατί σε συμπαθώ τόσο πολύ! Και γιατί όταν διαβάζω σχόλια σου πάντα χαμογελάω γλυκά! Μου θυμίζεις εμένα πιο μικρή! Για τους γύρω μου μέσα στην τρελή αισιοδοξία, αλλά μέσα μου δεν είναι πάντα έτσι! Όταν είπες ότι το κινητό σου είναι πάντα στο αθόρυβο, σε λάτρεψα! Έχω μαλώσει άπειρες φορές για το τηλέφωνο! Το έχω για να μπορώ να πάρω αν χρειαστεί εγώ... όχι για να απαντώ στους άλλους, ότι ώρα τους καπνίσει!!! Βασική μας διαφορά είναι ότι πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και δεν μου αρέσει ο αρακάς!!!
    Για τις απόκριες που ρωτάς... τις σιχαίνομαι! Δεν μου άρεσε να ντύνομαι ούτε σαν παιδί! Τι να πω... δεν συμπαθώ τις μάσκες!
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα λίγο καλύτερα, θέλω να μείνεις πάντα αισιόδοξη ναι? Η ανάρτησή σου μου άρεσε πολύ! Η τελευταία σου πρόταση με συγκλόνησε!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, ρε 'συυυυ! Τί γλυκιά που είσαι?!
      Αν καταφέρνω μέσα από τα σχόλιά μου να σε κάνω να χαμογελάσεις, ε, δεν θέλω τίποτα άλλο! Με έκανες πολύ χαρούμενη με αυτό!!! :-)
      Αλήθεια? Στο αθόρυβο κι εσύ? Οπότε με νιώθεις, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά!
      Και ναι: Για τις απόκριες σου, μαζί σου! Τις σιχαίνομαι, λέμε!!!
      *Καλέ, τόσος λυρισμός μου βγήκε στην τελευταία πρόταση? Δεν το είχα διαπιστώσει! :-)
      Ευχαριστώ πολύύύ! Να είσαι καλά, γλυκό κορίτσι!
      Μια πελώρια αγκαλιά για εσένα και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για να τα μοιράσεις και σε νεράιδα και δρακάκι! ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Ξέχασα να παίξω και ήρθα πάλι!
    Μην δω μπαλάκια εγώ ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Και παραξενεύτηκα που δεν τα ανέφερες πιο πάνω!
      Οκ, όλα καλά! Είσαι η Αριστέα! Δεν έχουν χακάρει το mail σου!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά, παλαβιάρα!!!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  20. Καλά, άμα τύχει να βρεθούμε εμείς οι δύο στο ίδιο τραπέζι καήκαμε. Μουγγοθόδωρος εσύ, μουγγοθόδωρος κι εγώ... εντάξει, δέσαμε. χαχαχα Τι; Δεν με πιστεύεις; Ρώτα την Αριστέα που έχουμε μιλήσει από το κουνητό. Καμία σχέση με αυτό που έχει γνωρίσει από εδώ μέσα (αλλά, παραδόξως, συνεχίζει και μου μιλάει --> χρυσός άνθρωπος!!!). Είσαι το χαμένο τριδυμάκι μου κανονικά και με το νόμο (Μετράω γύρω στα 7 κοινά!!). Αλλά, βρε συ, δεν σου το 'χα καθόλου ότι δεν συμπαθείς εύκολα κόσμο. Δηλαδή, για εμένα που με συμπαθείς, πρέπει να έκανες τρομερή υπέρβαση εαυτού (βλ ΚΑΙ φοβία για Σκορπιούς χαχα).

    Ευτυχώς Παναγιά μου που δεν έχασα τούτη την ανάρτηση, ευτυχώς. (Το κλείσιμο μάς πέθανε όλους/ες νομίζω!!)

    ΥΓ. Να με συμπαθάς γι' αυτό που γράφω, αλλά δεν φταίω εγώ, εσύ ρώτησες: η μόνη χαρά που θα έπαιρνα αν ντυνόμουν τώρα, θα ήταν μόνο για να παίξω ρολ πλέι στο κρεβάτι. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριδυμάκιιιιιι μου!!! Καλά, ας βρεθούμε τα δυο μας και όλο και κάτι θα πούμε! Αν και νομίζω πως άνετα μπορούμε να κάνουμε ολόκληρους διαλόγους με τα μάτια! Πραγματικά το πιστεύω! :-)
      Πώς να το πω? Δεν είναι πως δεν συμπαθώ κόσμο, δηλαδή ναι, δεν συμπαθώ κόσμο (άντε βγάλε άκρη!) αλλά δεν φταίω εγώ! (Πάντα οι άλλοι...!) Είναι το ότι όταν βλέπω υφάκι, ειρωνικό βλέμμα, υπεροψία, ειρωνεία, είναι σαν να γυρίζει το μάτι μου!
      (Κι εσύ στο κλείσιμό μου έμεινες, ε? Κοίτα να δεις που τα αυθόρμητα μου ταιριάζουν περισσότερο!)
      Κι εγώ χαίρομαι που δεν έχασες αυτή την ανάρτηση, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή πολύ σε χάρηκα με την απάντηση στο ΥΓ! Σου βγάζω το καπέλο!
      Ακομπλεξάριστο by far το τριδυμάκι μου! (Ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου -το ποιο?- αυτή η εκδοχή! Αθώο πλάσμα που είμαι!!! ;-) )
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ-πολύύύύύ!
      Αγκαλιά πελώρια, Αμαζονίτσα μου και πολλά γλυκά και θεότρελα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κοριτσάρα μου!
      <3 <3 <3
      Have fun!

      Διαγραφή
    2. je n'arrive pas a utiliser le traducteur dommage:))
      bisous, bon weekend dans la chaleur de l'amitié
      Angie

      Διαγραφή
    3. Je suis conscient de la situation (traduction), Angie!
      Malheureusement, il est la faute de google, pas le mien... :-(
      Merci beaucoup, Angie!
      Bon week-end!
      Câlins et bisous!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    4. Πολύ σίγουρη σε βρίσκω για τον ματο-διάλογο και μ' αγχώνεις (να ένα απ' τα κοινά που λέγαμε -> το άγχος!). Κι αν σ' απογοητεύσω; Πέρα απ' το πείραγμα, πιστεύω πως μια χαρά θα τα βγάζαμε πέρα (χαχα). Μια χαρά θα τα λέγαμε, και θα γελούσαμε κιόλας. Στην χειρότερη, θα έκανα ένα βλεφαροπετάρισμα, να σπάσει ο πάγος, κι όλα θα βρίσκανε τον δρόμο τους. *βλεφαροπετάρισμα*

      Α! Τώρα μάλιστα, μπήκανε όλα στη θέση τους. Γιατί είπα πώς γίνεται εσύ, το ουράνιο τόξο, ένα πλάσμα χαρά Θεού, να μην συμπαθείς κόσμο. Το πρόβλημα, φυσικά, το έχουν αυτοί. Σιγά μην κατηγορηθούμε και για μισανθρωπισμό, επειδή θέλουμε άτομα πρώτης διαλογής κοντά μας, που ν' αξίζουν τον κόπο και την ενέργειά μας. Οπότε μην το βάζεις καν στα πλην, ούτε να νιώθεις ενοχές. Σ' αυτή την κατηγορία θα βάλω και τους άλλους, όμως. Πώς συναντάς καμιά φορά κάποιον και τον αντιπαθείς γιατί εκπέμπει κάτι αρνητικό να το πω; βαρύ να το πω; κάτι που σε κάνει να θες να τρέξεις μακριά θα το πω. Μπορεί να μην έκανε κάτι ο άνθρωπος, αλλά το κάτι περισσότερο να μη σου βγαίνει με τίποτα. Προσωπικά, ούτε καν θα ζοριστώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Βολιδοσκοπώ με τρόπο την κατάσταση, κι αν δω πως εμμένω στην αρχική μου εικόνα άντε γεια.

      (Στο κλείσιμό σου, ναι. Αφού ήταν σαν ποίηση, σαν ηλιοβασίλεμα... με εννοείς, ε; Όχι ότι δεν χάρηκα όλη την ανάρτηση. Τούμπες έκανα μόλις είδα ότι έχει πιο προσωπικό χαρακτήρα. Λατρεύω να μαθαίνω πράγματα γι' αυτούς που ξεχωρίζω (και να επιβεβαιώνω την εικόνα που έχω χτίσει γι' αυτούς)!!. Και τον Γιάννη μπορει να μην τον ξέρω καν, να μην ανταλλάξαμε ένα hellooo, αλλά μέσα από σένα έχει εδραιώσει μια άλλη θέση μέσα μου. Κι είστε τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον, που αξίζετε ο ένας στον άλλον. Και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.)

      Δηλαδή εγώ είμαι διεστραμμένο πλάσμα, ε;; Μου το λες απ' έξω απ' έξω, εεεεε; Καλάαα!! Θα το θυμάμαι αυτό. χαχαχα (Ειπώθηκε μόνο και μόνο επειδή η οικοδέσποινα ήσουν εσύ και ξέρω πως δεν θα το παρεξηγούσες! <3)

      Φιλιά πολλά, λατρεία μου. Καλό και φωτεινό σαβ/κο να έχεις!! :*

      Διαγραφή
    5. (Περιμένω να μου πεις σε ποιο μουσικό είδος έχεις κατασταλάξει!!!)

      Διαγραφή
    6. Σιγά που θα με απογοητεύσεις!!! Είδες? Ένα βλεφαροπετάρισμα είναι αρκετό για να με κάνει κομμάτια! (Φαντάσου όμως, να βρεθώ αντί για σένα με καμιά άλλη που να έχει τικ, και να νομίζω πως είσαι εσύ με τα βλεφαροπεταρίσματά σου?! Πωπω! Αγχώθηκα περισσότερο τώρα! ;-) )
      Ω, μα ναι! Και εκείνη η κατηγορία των αρνητικών ανθρώπων συγκαταλέγεται στους μη συμπαθείς γενικότερα!
      *Όταν έρθει στο σπίτι ο Γιάννης, θα τον βάλω να διαβάσει το σχόλιό σου και θα αρχίσω να του μουρμουρίζω πάλι, μήήήπως τον πείσω να κάνει καμιά ανάρτηση εδώ μέσα! :-)
      -Με έκανες να ντρέπομαι, βρε 'συ!!! <3 -
      Α, όλα κι όλα, Αμαζονίτσα μου! Καθόλου διεστραμμένο πλάσμα, δεν σε θεωρώ! Ούτε γι' αστείο! Απλά, ακόμα και στην πλάκα, είναι πολύ ωραίο, ρε γ@mwτ0 να έχεις να κάνεις με ακομπλεξάριστα μυαλά! Αγαπώ!
      ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    7. Α, για τη μουσική, κοίτα: Και Ρουβίτσα είχα υπάρξει στα νιάτα μου(!), και του ελαφρού ρεπερτορίου ήμουν, και πολύύύύύ heavy metal έχω ακούσει! Τα τελευταία 15-16 χρόνια, είχα μείνει σταθερή σε πιο μελωδικά metal ακούσματα, στο κλασσικό ροκ και σε αυτό που αποκαλείται έντεχνο!
      Σχετικά πρόσφατα, έκανα κι εκεί τα ξεσκαρταρίσματά μου (αυτό που έγραψα πιο πάνω, δεν συμπαθώ εύκολα κόσμο). Όταν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις λίγο καλύτερα από κοντά κάποιους που εκτιμούσες, ε εκεί μπαίνει σιγά-σιγά και το προσωπικό στοιχείο και αν σου κάνει κακή εντύπωση κάποιος, ασ' τα να πάνε!)
      ;-)
      :k <3 :k <3 :k

      Διαγραφή
    8. Χαχαχα, φαντάζεσαι; Και μάλιστα, λέει, να πληροί τα όσα είμαι και να κάτσετε με τις ώρες να μιλάτε και να της λες την ιστορία της ζωής σου, και τελικά... να... μην είμαι εγώ. Για να σκεφτώ. Μπα, όχι, όχι. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Κι όχι γιατί θα την καταλάβαινες (ωχ, κάτι μουρμουρίζει!), όσο γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. Ok, εκτός αν συναντήσεις όλως τυχαίως την δίδυμη αδερφή μου/(ας).

      Με κανονική ομιλία: Oh my! Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Δεν με ξέρει που δεν με ξέρει ο άνθρωπος, αν γίνω η αιτία να του μουρμουρίσεις, δεν βλέπω να με συμπαθεί και πολύ μετά. :P (Με ψιθυριστή φωνή, ίσα ν' ακούς εσύ: Όπως διάβασες αυτό το μήνυμα, έτσι το αφήνεις να ξεγλιστρήσει απ' την άκρη τού ματιού σου --> κι αρχινάς να του μουρμουράς κανονικότατα μέχρι να τον τουμπάρεις!!!)

      Χαχαχα, καθόλου διεστραμμένο πλάσμα. Μα, πόσο... λίγο με ξέρει (λέει από μέσα της). Χαχα, λιώνω!!!! Πέρα απ' την πλάκα, καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς. Συναντήσεις με τέτοιους ανθρώπους (βλ εμάς, τα τεφαρίκια!!) λειτουργούν σαν αβίαστη, ελεύθερη αναπνοή. Είναι τεράστια ανακούφιση, κι απόλαυση συνάμα, να ξέρεις ότι ο άλλος είναι ανοιχτός κι ακομπλεξάριστος. Να λες τις μαλακίες σου, τα σοβαρά σου, να τον πειράζεις και να μην παρεξηγείται... κι όλα αυτά τα σπουδαία. To be yourself απλά! Και με το τεράστιο συν να μην χρειάζεται να εξηγείς το ένα και το άλλο. Ν' αρπάει ο άλλος το νόημα και ν' ανταποδίδει το ίδιο και χειρότερα. Πωωω, αυτά είναι. :D

      Επιτέλους έμαθα τις μουσικές σου προτιμήσεις ντε. Είχα καταλάβει από καιρό ότι η γκάμα σου είναι μεγάλη και δεν είσαι προσκολλημένη σε συγκεκριμένο είδος (ό,τι καλύτερο για μένα, καθώς όλα τα είδη, στην στιγμή τους, σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό), αλλά δεν ήξερα πού κλίνεις περισσότερο. Και σαν τριδυμάκι μου, ε, έπρεπε κάποια στιγμή να χαρτογραφήσω ΚΑΙ τις μουσικές σου προτιμήσεις.

      Διαγραφή
    9. Ε, συγνώμη! Και όποια κι αν ήταν εκείνη, θα καθόταν να ακούει μια παλαβή να της μιλάει στο έτσι?! (Χαχα! Όντως, με την αδερφή σου άνετα θα σε μπέρδευα! Μόνο σε φωτογραφίες που είστε μαζί μπορώ να σας ξεχωρίσω! Μεμονωμένα... χλωμό το κόβω! ;-) )
      αχαχαχα! Μπορεί να μη σε ξέρει ο Γιάννης, αλλά σε έχει ακουστά! (Σετάκι με το Μπισκοτίνι σας έχω!!! ;-) Άντε, βγάλε συμπέρασμα! Αλλά αφού αντέχει εμένα που με έχει εδώ, λογικά εσάς που είστε μακρυά, θα σας συμπαθεί περισσότερο!!!!!! :p )
      *Μου άρεσε η λέξη τεφαρίκι!!! Πόσο καιρό είχα να την ακούσω! (Διαβάσω!) Άντε, ρε 'συ! Γύρνα πίσω, έχουμε ξεχάσει να μιλάμε (γράφουμε) εδώ μέσα!
      Πάντως, μπορεί να μην ήξερες πού ακριβώς κινούμαι μουσικά, όμως όσες φορές μου έχεις αφιερώσει τραγουδάκι μέσα έχεις πέσει! Τί ένστικτο έχεις, βρε κοριτσάρα μου?!
      <3 <3 :k <3 <3

      Διαγραφή
    10. Γιάννα + καφές + κοζερί = ακαταμάχητος συνδυασμός. Η παλαβή μάλλον θα είναι αυτή, αν σηκωθεί και φύγει. (Θα σου πω ένα μυστικό, για να μας ξεχωρίζεις και μεμονωμένα: εγώ τελευταίως παίζω σε αφέλεια/φραντζάκι. Στην πορεία, που θα αλλάξουν τα δεδομένα, εδώ είμαστε, να ξαναμαρτυρήσω στοιχεία εντοπισμού!<3)

      Μ' έλιωσες τώρα - μα τον Τουτάτη!! :) (Αχ, κι εγώ εσένα έχω σετάκι με το μπισκοτάκι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μαζί σάς σκέφτομαι εσάς τις δύο. Η "τρέλα" σας είναι όμοια, και γουστάρω κάργα!!)

      Χαχαχαχαχα, έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια. Ότι θα μου το έλεγαν αυτό ποτέ, ε, δεν το περίμενα. Δεν υπάρχεις. Μη μου λες, όμως, τέτοια. Γιατί έτσι όπως το πάω εγώ μάλλον θα ξεχάσετε και το αλφάβητο, και σας βλέπω να ξαναγυρίζετε σε Γραμμική Β (Και πού να προλαβαίνω να μελετάω και τα "λεξικά" τής Γραμμικής Β;; Με καταστρέφετε!). :P

      Πάνω που επαναστερεοποιήθηκα με λιώνεις πάλι. Η αλήθεια είναι πως διαισθητικά σάς βάζω τα τραγούδια. Ακούω ένα τραγούδι και σκέφτομαι αν θα ταίριαζε πχ σε σένα, στην μουσικοσυμπεθέρα μου, στο μπισκοτάκι, στο ξωτικούλι κλπ Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα σας αρέσουν, αλλά όταν πέφτω μέσα και μάλιστα τα μαθαίνετε μέσα από μένα, δεν θέλω τίποτε άλλο. Μια χαρά, μια ευχαρίστηση... άλλο να σου το λέω κι άλλο να το βλέπεις.

      Διαγραφή
    11. *Αν στηριχθώ στο μαλλί μιας γυναίκας για να την ξεχωρίσω...βράστα! Θα περιμένω την επόμενη αλλαγή! ;-)
      Καλή 3άδα είμαστε, μωρέ, με το Μπισκοτίνι! Πολύ μας αρέσω! Πολύ μας πάω!
      Α, τόσο σύντομα υπολογίζεις να κάνεις ανάρτηση? Τέλεια! Και καλά να γυρίσουμε στη Γραμμική Β, πολύ φοβάμαι πως θα αρχίσουμε να σκαλίζουμε ταύρους και βουβάλια σε σπηλιές, πουλάκι μου! Καλά να 'μαστε να σε... περιμένουμε!
      Οπότε τότε αναγκαστικά, ούτε μουσική, ούτε τίποτα! Άναρθρες κραυγές μόνο! (Και τότε να δω τί τραγούδια θα βρίσκεις να μας αφιερώνεις! Μόνο την κραυγή του Ταρζάν σκέφτομαι έτσι πρόχειρα-πρόχειρα!!:p )
      Καλή σου μέρα, τριδυμάρα μου υπέροχη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    12. Χαχαχαχα!! Εκεί με τη μουσική έφτασες πολύ κοντά να με λυγίσεις, αλλά παραμένω αμετάπειστη μουλάρα. χαχα Χώρια που δε νομίζω ότι θα ανοίξω πάλι το μπλογκ. Και γενικά μ' έχει πιάσει μια μπλογκο-απώθηση. Ούτε να βιζιτάρω τα μπλογκς που θέλω, δεν. Ξάπλωσα, πήρα και ντεπόν... αλλά... δεν είδα γιατρειά, δεν μου πέρασε. Είμαι πολύ σοβαρά, γιατρέ μου; :P

      Φιλιά ολόγλυκα, λουκουμάκι μου!! <3

      Διαγραφή
    13. Σοβαρά ήσουν από τότε που σε γνώρισα! :p
      Κρίμα, βρε Αμαζονάκι που το έχεις δει έτσι... Δεν θα σου πω ψέματα: Στεναχωριέμαι που έχουν αποχωρήσει από το blogging άτομα που λατρεύω, αλλά σέβομαι το ότι, για τους λόγους τους ο καθένας, δεν μπορεί να το συνεχίσει...
      Να ξέρεις όμως, πως εγώ όταν θέλω έχω γαϊδουρινή υπομονή και μπορώ να την περιμένω τη... μουλάρα! ;-)
      Love you, βρε! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    14. Αν ρίξω ένα βλέφαρο στο παρελθόν, μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί τότε που με γνώρισες (ή έστω απ' τις πρώτες ημέρες γνωριμίας) παραληρούσα με το βαλσάκι. Θυμάσαι; χαχα Ακόμα ψιλοθυμάμαι την απάντησή σου σ' αυτή την ανάρτηση. :)

      Με κατασυγκίνησες, γαμώτο σου. <3
      Να πω ότι δεν προσπάθησα; Αλλά δεν με εκφράζει όπως με εξέφραζε, και δεν νιώθω πως το αποζητώ και μου λείπει - χώρια που δεν έχω στάλα έμπνευση. Άσε που τώρα έχω βάλει προτεραιότητα την σχολή (κάποτε πρέπει να τελειώσω κι εγώ, βλέπεις. Προς μεγάλη λύπη των δισέγγονών μου, οφείλω να ομολογήσω, που δεν θα είναι παρόντα στην ορκωμοσία μου, αλλά τι να κάμνω;! Θα το ξεπεράσουν.) κι άλλα πράγματα που θέλω να εντάξω στην καθημερινότητά μου. Όμως, με τη μούρλα και την κυκλοθυμία που με δέρνουν, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να ξαναγυρίσω. Μ' έχω ικανή. Πάντως, γυρίσω ξε-γυρίσω, τα λόγια σου τα κρατάω, γιατί είναι πολύτιμα για μένα, και σ' ευχαριστώ τόσο πολύ που τα είπες.

      Love you too, baby.
      Να πω καλό ξημέρωμα; Σα νυχτοπουλάκι ίσως και το δεις. Κι αν δεν το δεις, δεν πειράζει γιατί θα σου αφήσω και καλημέρα. Είμαι χουβαρντού εγώ. Αμέ!

      Διαγραφή
    15. Το ωραίο είναι πως διάβασα τα ξημερώματα από το κινητό το σχόλιό σου και κοιμήθηκα με ένα γλυκό χαμόγελο! :-)
      Και μόνο που θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα, κοριτσάρα μου και έχεις βάλει στόχους, εμένα μου αρκεί!
      Τί πιο όμορφο από το να ξέρεις πως όσοι γουστάρεις, είναι ευτυχισμένοι με τις επιλογές τους?
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, μικρή και παλαβή μου λατρεία!!!
      Να έχεις μια ζζζούπερ εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    16. Μη νομίσεις ότι έχασα αυτήν σου την ανάρτηση...είναι η τρίτη φορά που την διαβάζω...ήθελα να σε εμπεδώσω καλά...αλλά ορισμένες φορές είμαι βιαστική και λιγάκι ξεχασιάρα...και σήμερα που πίναμε καφέ μαζί(διευκρίνηση:εγώ πίνω τον καφέ εσύ απλώς μου κρατάς παρεάκι με τα γραπτά σου)+(που τέτοια τύχη να τον πίναμε παρέα) έπεσα πάνω στα δικά σας σχόλια που τα είχα αγνοήσει επιδεικτικά (είπαμε είμαι βιαστική)και σας χάρηκα τόσο ρε κορίτσια!Και τι δε θα δινα να βρισκόμουν με τα σετάκια μου (φούστα μπλούζα) κάπου κάπου και να τα λέγαμε...και έχουμε να πούμε πολλά...ειδικά τον τελευταίο καιρό χαθήκαμε...και επειδή πολλά αποσιωπητικά έπεσαν μαζεμένα...και εκτός του ότι συγκινούμαι(όλες οι γριές γυναίκες το παθαίνουν αυτό)γκρινιάζω κιόλα,σας φιλώ και σας αφήνω με την προσμονή μιας συνάντησης (τα όνειρα υπάρχουν για να τα κάνουμε) Πάρτε από μία <3 <3

      Διαγραφή
    17. Αχ, ρε Μπισκοτίνι! Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία ηλικία, πανάθεμά σε... Συγκινήθηκα...
      Κάνε όνειρα εσύ, κορίτσι μου και δεν μπορεί-όλο και κάτι θα πραγματοποιηθεί!!! ;-)
      (Α, στο "φούστα-μπλούζα" που έγραψες, επιλέγω τον ρόλο της μπλούζας! Δεν μου αρέσουν οι φούστες! :-p )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Αυτή Γιάννα μου, είναι μια ανάρτηση χωρίς μάσκες και ας έχουμε απόκριες... και όσο και αν προσπάθησες να κάνεις χιούμορ για τα υποτιθέμενα σου ελαττώματα δεν τα κατάφερες!!! ;)
    Ο Γιάννης σου, είναι τυχερός που σ' έχει και εσύ είσαι τυχερή που τον έχεις, γι αυτό κακομοίρα μου, το νου σου, τα καλά αγόρια σπανίζουν! :P
    Ούτε στην αφεντιά μου, αρέσουν τα παιχνίδια ερωτήσεων παρόλο που δεν δυσκολεύομαι να μιλάω πολύ προσωπικά!
    ΑΦιλάκια και στα δυο σας, με πολύ πολύ αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα ελαττώματα υπάρχουν! Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, απλά τα "καμουφλάρω" λίγο με το χιούμορ μου! ;-)
      χαχα! Σαν να σε βλέπω να μου κουνάς το δάχτυλο και να μου λες "κακομοίρα μου, το νου σου, τα καλά αγόρια σπανίζουν!" Και να πω πως έχεις άδικο? Δίκιο έχεις! Το ξέρουμε και οι 2 μας!
      Σε ευχαριστούμε από καρδιάς και οι δύο, μαγισσούλα μας γλυκιά! Να είσαι καλά!
      Από εμάς μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πασπαλισμένα με κάμποση χρυσόσκονη!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Δεν είναι αυτό που νομίζουμε έτσι ;Εσύ δεν συμπαθείς και το καταλαβαίνεις ,εγώ παιδί μου όλους τους συμπαθώ 9χαζό παιδί χαρά γεμάτο ) όμως για να καταλήξω να τους εκτιμήσω περνάει καιρός !! Ελα το αμίλητο νερό έχουμε πιει άραγε!!!Τώρα τη γιορτή , τη δική σου , του Γιάννη τα γενέθλια τα δικά σου και του Γιάννη συχώρα με αλλά έγιναν σαλάτα στο μυαλό μου !!Θα τα μελετήσω εκτενώς !!
    Δηλαδή όλους εμάς που συμπαθείς πλάκα μας κάνεις κοριτσάκι μου !!!!!!!!
    ΄΄Λέγε ότι θες λέγε΄΄ εγώ θα σ΄αγαπώ .
    Besitos dulces y un abraso muy fuerte !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Ναι, καλέ! Ούτε σας συμπαθώ εσάς, ούτε σας εκτιμώ! Έχουμε μια καθαρά τυπική σχέση!!! :p
      Κορίτσι μου γλυκό, νομίζω πως δεν χρειάζεται διευκρίνηση για το πόσο λατρεύω τα άτομα που λατρεύω (και μπορείς να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα σ'αυτά!) Προφανώς αλλού αναφερόμουν -και ευτυχώς ή δυστυχώς εκτός blogging-...
      Τί όμορφη η αγκαλίτσα (και έχει και ένα κρύο σήμερα Μπρρρρ!) και τα φιλάκια τα δεχομαι με μεγάλη χαρά!
      Ανταποδίδω πλήρως, μαζί με τις πιο γλυκές ευχές μου για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!
      Να είσαι καλά! ΠΑΝΤΑ!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Τζοαννα μου πρωτα κσι κυρια να ευχηθω παντα να χανεσαι στα ματια του καλου σου και να εχετε αυτη την υπεροχη σχεση.
    Λατρεψα το χιουμορ σου γενικα λατρεθω τους ανθρωπους που αυτοσαρκαζονται αποκαλυπτονται και τσαλακωνονται! Φιλιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεταλουδίτσα μου, σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Να είσαι καλά, μάτια μου!
      (Από αυτοσαρκασμό, άλλο τίποτα! Πού να με πετύχεις και σε "δυνατή" ανάρτηση! ;-) )
      Μια μεγάάάάάλη αγκαλιά, Χριστινάκι και πολλές ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      (Το βιβλίο σου είναι ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Γεια!
    Βασικά χάθηκα στο κείμενο σου....συμφωνώ σε αρκετά σημεία, γιατί μου θυμίζουν εμένα...αλλά ξέχασα τι απ'όλα ήθελα να σχολιάσω..χαχα
    Καλό ξημέρωμα :)

    υ.γ. τελικά ποιο είναι το όνομα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Ξέχασα τί ήθελα να σχολιάσω, λέει!!! αχαχα! Λιώνω!
      ^_^
      Να έχεις μια όμορφη ημέρα, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      *Πες μου πως δεν έχουμε συστηθεί να φρικάρω! Ιωάννα με βάφτισαν, με φωνάζουν Γιάννα, Joanna, τρελοκομείο, τρελοσυριανάκι, συριανολούκουμο και ό,τι μπορείς να φανταστείς!
      ;-)

      Διαγραφή
  25. Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφτηκες χαχα!
    Κοριτσάκι μπορεί να είσαι ντροπαλή και αγχώδης(σε τούτο βάλε και μένα μέσα) είσαι όμως και θαρραλέα μα να βγάλεις μόνη σου το γύψο! Τώρα μαζί με τους γονείς σου, τον Γιάννη και 2 φίλους που σε αντέχουν, να συμπεριλάβεις και μένα μέσα γιατί από όλα αυτά που έγραψες πιο πάνω και από όλα αυτά που μου γράφεις όταν έρχεσαι στο blog μου έχω καταλάβει όπως είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα.
    Φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ότι έβγαλα μόνη μου το γύψο, δε με λες θαρραλέα, αλλά ξεροκέφαλη! ;-)
      Με αντέχεις από μακρυά εσύ! Από κοντά είμαι μάλλον πιο δύσκολη!!! χαχα!!
      Να είσαι καλά, γλυκό μου Ελενάκι! Είσαι υπέροχο πλάσμα!
      Μια ζεστή αγκαλιά ολοδική σου και άπειρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Περισσότερο από όλα γέλασα με την ιστορία που έδεσες σφιχτά τις αρβύλες για να πας σχολείο :D Να σου πω δεν μου αρέσουν πολύ οι απόκριες,οπότε δεν θα κρυβόμουν σε κάποια στολή-μάσκα. Πολλά φιλιά τρελοκόριτσο :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ γελάω με τα χάλια μου, τότε όμως... ... ... ;-)
      χαχα!
      Κοίτα να δεις που έχω βρει αρκετούς εδώ μέσα, σαν εμένα, που δεν τους αρέσουν οι Απόκριες! Δεν το περίμενα! Εκπλήσσομαι ευχάριστα!
      Καλό Σαββατοκύριακο, κορίτσι μου δημιουργικό!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  27. Γιάννα μου οι απόκριες είναι για να κρυβόμαστε πίσω απ'τις μάσκες και να χαλαρώνουμε λίγο απ'τα πρέπει και τα μη.Εμένα μ'αρέσουν αν και δεν ντύνομαι πάντα αλλά διασκεδάζω με τη χαρά των άλλων.Παρ'ολα αυτά εσύ έβγαλες τη μάσκα και μας αποκαλύφθηκες.:)
    Είσαι Διδυμάκι μπορεί να μην είσαι πολύ ομιλητική αλλά τρελαίνεσαι για επικοινωνία,την πνευματικότητα και τη νεολαία.ΧΧαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια, και εύκολα μεταβαλλόμενη διάθεση.Και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας :)
    Οσο για τον Γιάννη είναι Λεονταράκι.Εσύ ζώδιο του Αέρα εκείνος της Φωτιάς είστε και τα εξωστρεφή στη συμπεριφορά επικοινωνιακά και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.

    Αυτά τα ολίγα!

    Καλή Απόκρια εύχομαι

    με φιλάκια πολλά :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, αφού ούτως ή άλλως εγώ είμαι μακρυά από τα πρέπει και τα μη! Σιγά να μην περίμενα τις απόκριες! :p
      Νομίζω πως η εύκολα μεταβαλλόμενη διάθεση είναι το βασικό χαρακτηριστικό μου! (Υποθέτω τα άλλα που λες πως δεν είναι της ώρας, πως είναι αρνητικά ε, και δεν θέλεις να με κακοκαρδίσεις!!!!! ;-) )
      Α, αέρας εγώ - φωτιά ο Γιάννης... κρυφτείτε! Μπουρλότοοοο μυρίζομαι!!
      χαχα!
      Να είσαι καλά, γλυκό μου Ελενάκι!
      Να περάσεις όμορφα (θα είσαι στην ομάδα των πεζοπόρων?! Ίσως σε πετύχω κάπου! Έχουμε εφέ με μια άλλη ομάδα...)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

  28. Lendo seu post... você ama o Nata e não sabe porquê.
    Eu também amo o Natal mas me lembro porque... minha mãe, meu pai e todos nós, irmãos, irmãs e vizinhos juntos rezando a novena do Natal... união fraterna no menino Jesus.
    Perdi isso quando cresci, mas sinto tanta falta!!!

    Bom fim de semana, com tudo de bom!
    Beijinhos.


    ✿゚⎠
    ╰✿‿⎠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, isso é tão doce!
      Há sempre uma boa razão para amar o Natal!
      ;-)
      Agradecimentos tanto para parar perto, querida!
      Abraços e beijos!
      Tenha um adorável fim de semana!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Κόντρα στο κλίμα των ημερών που όλοι βάζουν τις μάσκες τους, εσύ διάλεξες να τις βγάλεις.. Ωραίο ήταν που μάθαμε μερικά πράγματα για εσένα. Δεν θα μάντευα ποτέ ότι είσαι ντροπαλή και λιγομίλητη.. Είμαστε ομοιοπαθούντες απ' ότι φαίνεται. Όμορφες οι φατσούλες σας, πάντα εύχομαι να χάνεστε ο ένας στο βλέμμα του άλλου! Να χαρείς το όμορφο δωράκι σου. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, πολύ ωραία! Welcome to the club των λιγομίλητων κι εσύ!
      ;-) χιχι!
      Κι εγώ το χάρηκα που σας "ανοίχτηκα"!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Αγκαλίτσα, φιλάκια και ευχές για ένα όμορφο Σαββατόβραδο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. μοιάζουμε στο ποιοι μας συμπαθούν ,αν κι εγω εχω μια επειπλέον ,την Αριστεα! Ε ,Αριστεα; Δεν πιστευω να με διαψεύσεις!
    Ούτε κι εγω συμπαθώ εύκολα κόσμο! Και με νευριάζει η Αριστεα που τους συμπαθεί όλους!
    Εμένα μου άρεσε παλιά ,που ντυνόμασταν Μπούλες ,φορουσαμε ό,τι παλιο ειχαμε από την κορφη ως τα νύχια ,δεν μπορουσε να μας αναγνωρισει κανείς ,γυρνουσαμε βράδια στα σπίτια ,όλοι μας άνοιγαν την πόρτα τους και μας κερνούσαν γαλόπιτα για να σηκωσουμε τη μασκα και να μας αναγνωρίσουν! Έπρεπε οπωσδηποτε να φάμε και χρειαζοταν μαεστρία να μην αποκαλυφθούμε!
    Οι έτοιμες στολές δεν μου αρεσουν...αυτά τα ολίγα για πρώτη επίσκεψη χαχαχαχα
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, τί εννοείς?! Η Αριστέα εμένα δεν με συμπαθεί?! Για λέγε-για λέγε! Να πέσουν οι μάσκες, επιτέλους! Κάτι είχα καταλάβει για το κορίτσι με τις μπούκλες! Μου το παίζει και της υγιεινής και δεν τρώει τον αρακά! (Ακόμα να χωνέψω αυτή της τη φράση!)
      Χμμμ! Τουλάχιστον, απ' ό,τι καταλαβαίνω, εσύ το απολάμβανες το όλο θεματάκι με τις απόκριες... Πάλι καλά, γιατί μέχρι στιγμής, φοβήθηκα πως τους είχα κάνει σαν τα μούτρα μου όλους εδώ μέσα! ;-)
      Σε ευχαριστώ, Νάσια για την επίσκεψη! Ασφαλώς, θα ανταποδώσω -και όχι από υποχρέωση- το συντομότερο!
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βραδάκι!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      :-)
      (Α, ξεχάστηκα! Ασφαλώς οι στολές που δεν είναι "ετοιματζίδικες" έχουν άλλη χάρη! Αριστάκι, για ντεκουπάρισε τίποτα αποκριάτικο! Να σε δούμε και στα ενδυματολογικά!)

      Διαγραφή
  31. Gracias por tus comentarios en mi blog me alegra que te gusten las cosas que hago.
    Tengo que decirte que leo tus entradas aún que aveces la traducción no es muy buena como en esta ocasión y es por ello que me cuesta entenderte, pero de todas formas me pareces una buena persona y la foto estáis guapisimos.
    Un beso grande

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, muchas gracias! Sé que es muy difícil de traducir mi blog, pero voy a tratar de encontrar un nuevo aparato de traducción! :-)
      Usted es tan amable y dulce! ¡Tener un día precioso!
      Abrazos y muchos besos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Σημερα σε μαθαμε καλύτερα! Ησουν που ησουν συμπαθητικη τωραμας κερδισες ακομα περισσοτερο! Το δωρο θερμομετρο πολυ ωραίο!!σμουτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιώσε με κι άλλο, Χριστινάκι! Μπορείς! :-p
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου! Είσαι πολύ γλυκό πλάσμα!
      Ένα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ τεράστιο μαζί με πολλές ευχές για μια όμορφη ημέρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  33. Χαίρομαι πολύ για τη γνωριμία!!
    Και χαίρομαι που είδα και τις φάτσες σας, χωρίς μάσκες και είστε υπέροχοι κι οι δυο!
    Ούτε εγώ τρελαίνομαι για το τηλέφωνο και τις απόκριες...
    Πες τώρα με το χέρι στην καρδιά...με συμπαθείς μια στάλα?
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Χαίρομαι πολύ για τη γνωριμία" λέει! αχαχα! Σαν να βρεθήκαμε μόλις! ^_^
      Ε, μα όπου λέω πως αντιπαθώ το τηλέφωνο, με κοιτάνε σαν εξωγήινο! Πολύ χαίρομαι που έχω βρει συμμάχους!
      Εντάξει, αν είναι για μια στάλα, κάτι θα κάνουμε! Αλλά να ξέρεις: την πλημμύρα της συμπάθειας την έχω για τον Μπρικάκο! Ξεκαθαρισμένα πράγματα! Νομίζω πως έχει περισσότερο χιούμορ από εσένα! :p
      Έλα να σε κάνω μια αγκαλίτσα τώρα! Είναι παραγεμισμένη με αγάπη και πολλές ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Μαράκι μου! Να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Να μην σε στεναχωρήσω αλλά ούτε και εσύ είσαι αυτό που νομίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δεν στεναχωρήθηκα...
      Τουλάχιστον, προσπαθώ καθημερινά να γίνω κάτι καλύτερο!
      (Και αυτό δεν το νομίζω. Το ξέρω.)

      Διαγραφή
  35. Θα βοηθουσα ανθρώπους που με έχουν ανάγκη είτε υλικά είτε συναισθηματικά!
    Καλή εβδομάδα,
    καλή συνέχεια στη μέρα σου!
    Φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, και γιατί χρειάζεται η στολή για να κάνεις κάτι τέτοιο, βρε 'συ?!
      Χέρι βοηθείας και αλτρουισμός, ακόμα και χωρίς στολή! Δεν είναι να χάνουμε χρόνο! ;-)
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου!
      Καλή μας εβδομάδα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Αριαδνάκι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Μα για να μη με βλέπουν ασφαλως! Να υπάρχει πέπλο μυστηριου εχχεχεχε!
      Καλή Σαρακοστή με υγεία και χαμόγελα!
      Καλή εβδομάδα!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
    3. xaxaxa! 'Γεια σου, Αριαδνάκι με τα... πέπλα σου!!! ;-)
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!
      Καλή Σαρακοστή!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  36. Καλό μήνα!!
    Λοιπόοον... έχω φάει κόλλημα με τη γλυκύτατη φωτογραφία σας!! Τι όμορφοι που είστε!! Πάντα αγαπημένοι να είστε!
    (Αν και μου βγήκαν λιγάκι τα μάτια για να σας δω - Ε, μα κι εσύ! Βάλ'την λίγο πιο μεγάλη τη φωτό, ντεεεεεε!! Να σας χαρούμε!)
    Οι Απόκριες δεν μου αρέσουν εδώ και πολλά χρόνια. Όπως λέει (πολύ πιο πάνω) και η Πέτρα, κάθε χρόνο ξαπλώνω και περιμένω να περάσουν, χαχα!! Αναγκάζομαι να μεταμφιέζομαι στη δουλειά, κυρίως την τελευταία Παρασκευή, αλλά δεν μου αρέσει να μεταμφιέζομαι εκτός δουλειάς, δεν τρελαίνομαι με το να γίνομαι κάποιος άλλος. Μια χαρά είμαι κι έτσι όπως είμαι!! (Άσε που και έτσι όπως είμαι, κάνω παλαβομάρες μια χαρά, όταν θέλω - δε χρειάζομαι τη στολή για να με απελευθερώσει!!)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, τί λίγο πιο μεγάλη φωτογραφία?! Αφού αν μπορούσα θα την έκανα ακόμα πιο μικρή! :-p
      Ειδικά για εσένα, ναιαιαιαιαι! Εννοείται πως είσαι μια χαρά έτσι όπως είσαι! Προσωπικά, δεν θα σε άλλαζα ούτε στο ελάχιστο!!! Οπότε, οι Απόκριες είναι ένα "αναγκαίο κακό" της τελευταίας Παρασκευής μόνο? Πάλι καλά!
      Μαϊμουδάκι μου λατρεμένο, ευχαριστούμε πάρα πολύ και οι 2! Μας συγκινείς πολύ!
      Μια τεράάάάστια αγκαλιά από εμάς και πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα, Έλλη μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  37. Καλό μήνα κοριτσάκι!!! Είσαι όλα αυτά;;;;;;;;;; Εγώ αν μου επιτρέπεις να "δω" τι είσαι από τον τρόπο που εκφράζεσαι είσαι.... Ένα γλυκό, αυθόρμητο κορίτσι, που πάντα έχεις ένα καλό λόγο για όλους και όλα, με αυξημένη την αίσθηση ενός ιδιαίτερου χιούμορ που εμένα τουλάχιστον με κάνει να διαβάζω τα σχόλια σου και μία και δύο και τρεις φορές!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι όλα αυτά και πολλά περισσότερα! (Απλά δεν ήθελα να σας τρομάξω! χαχα! :D )
      Τώρα τί να απαντήσω εγώ για τον τρόπο που με βλέπεις, ε? Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ, κορίτσι μου! Πραγματικά με κάνεις να ντρέπομαι! Εγώ ό,τι εκλαμβάνω αντικατοπτρίζω! Είναι το ελάχιστο δυνατό για όσους με κάνουν να νιώθω όμορφα! :k
      Αγκαλιά και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Χριστινάκι μου!
      Καλή μας εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  38. Μια και μοναδικη απορια: Γιατι εκανες τον φιλο μου να φαινεται πιο κοντος απο εσενα?
    2 μετρα παλικαρι, το χαντακωσες! :p
    *Οι @&#$τονοι δεν λειτουργουν απο το κινητο!
    Καλο βραδυ! Τα λεμε στο skype αυριο! (Μαλλον θα ερθω το Πασχα!)
    ^_^
    Την αγαπη μου σε ολους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία -και όχι μοναδική απορία!- : Γιατί αφού διάβασες την ανάρτηση την Παρασκευή περίμενες 3 μέρες να σχολιάσεις? Δεν έβρισκες κάτι έξυπνο να πεις, ε?! Κρίίίμα! Κρίίίμα!
      :p
      Αφού το ξέρεις, ρε 'συ, με 14ποντο τακούνι, μια χαρά τον φτάνω στο ύψος τον φίλο σου! Γιατί τέτοιος διασυρμός?!!! ;-)
      Επειδή νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη, δεν θα απαντήσω στην κλήση σου και το Πάσχα θα φροντίσω να έχω δουλειά και να μη σε συναντήσω! Αμέέέέέ! (Μόνο την Αρτίστα κάνε πακετάκι και στειλ' την μου! Δεν θα αντέξω μακρυά της!!!)
      Άντε, πάρε ένα φιλάκι και κάνε πολλά ζουληγματάκια στο μουσουδάκι της κοριτσάρας μας!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. Πω πω !
    Τέτοιος παλιοχαρακτηρας εισαι;
    Ειναι η τελευταία φορά που έρχομαι.
    Δεν μπορώ να φανταστω οτι δεν μιλάς και είσαι μουγγοθοδωρος.
    Στα σχόλια έγινε χαμός πάντως, μέχρι εδώ σας ακουγα.
    Πολύ πλάκα θα είχε να συναντιομασταν Όλες Μαζί κάποτε, θα είχαμε κατι να πούμε η μόνο θα κοιταζομασταν;
    Φιλακια πολλά τρελοκοριτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσ'τα, Ρένα μου! Τέτοιος παλιοχαρακτήρας και ακόμα περισσότερο...! ;-)
      Αχαχαχα! Ναι, στα σχόλια δεν βάζουμε γλώσσα μέσα! (Καλέ, τόσο πολύ θόρυβο, κάναμε?! Δεν θα επαναληφθεί! Μη με διώξετε και από τη γειτονιά! ;-) )
      Σιγά που δεν θα βρίσκαμε να πούμε κάτι αν συναντιόμαστε! Ο πάγος νομίζω πως θα έσπαγε σε κλάσματα δευτερολέπτου!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ολόγλυκα και ευχές για μια όμορφη ημέρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  40. εχω κρυφθει σε αποκριατικη στολη και εχω κανει απιθανα πραγματα
    ειλικρινα
    μ αρεσε η αναρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xmmm! Με ιντριγκάρεις!!!
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, Άσωτε! Καλό μεσημεράκι να έχεις!
      :-)

      Διαγραφή
  41. Καλέ να μια ωραία "about me" σελίδα! Να την βάλεις μόνιμα! Πολύ με άρεσε! Και διαπίστωσα αγαπημένη μου πως μοιάζουμε σε πολλά. Ξέρω να σου απαντήσω και σε κάτι: Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα, α-κρι-βως επειδή συνέβησαν διάφορα δυσάρεστα αυτή τη χρονική περίοδο. Έγιναν προφανώς μαθήματα ζωής, κι έχουνε δώσει μία ξεχωριστή θέση μάσα σου στην εποχή που τα συνόδεψε.Το ξέρω γιατί το ίδιο έχω εγώ με το Πάσχα!
    Όσο για τις μάσκες και τα καρναβαλιάσματα... δεν τα πολυθέλω. Για έναν πολύ απλό λόγο· Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου (επειδή δεν είχαμε λεφτά να πάρουμε μια στολή της προκοπής για κοριτσάκια), μου κότσαρε ένα καπέλο κι ένα όπλο πλαστικό και όλο καμπόυ με έντυνε! Από τότε δεν τη χωνεύω την αποκριά!
    Φιλάκια φιλάκια φιλάκια πολλά! Καλή συνέχεια και καλές δουλειές να έχετε! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *** μέσα σου ήθελα να πω! Το νου μου στη μάσα... τσ! τσ! τσ!

      Διαγραφή
    2. Χαχα! Αν βάλω όλα αυτά στην "about me" σελίδα και μπει κατά τύχη κανένας Χριστιανός στο blog μου για πρώτη φορά, μάλλον θα με πάρει από φόβο! ;-)
      Ναι, η αλήθεια είναι πως κι εγώ κάπως έτσι έχω φιλοσοφήσει την κατάσταση με τα Χριστούγεννα!
      χαχα! Λόγω ενδυματολογικής προσέγγισης, δεν σου αρέσουν βρε οι απόκριες?! Έχεις κι εσύ τα δίκια σου, δεν μπορώ να πω! (Αν το καλοσκεφτείς όμως, το... cow girl είναι το όνειρο πολλών! χιχι! ;-) )
      Σε ευχαριστούμε πολύ, Ευάκι μου! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. ***Αν δεν το είχες επισημάνει εσύ, ούτε που θα το είχα προσέξει!
      (Κι εγώ τη μάσα σκεφτόμουν μάλλον!!!!) ^_^

      Διαγραφή
  42. Αααααα δεν γινεται πέρασα να δω τι κανεις ...και κολησα στο δρομο με τα σχόλια.... πρέπει να κανεις ενα στασιδι.. για τους επιτρεφοντες δεν μπορω να κατεβαινω τόσα σχόλια η γυναικα....:) δεν παιζω.. εσύ παιδι έχεις ξεφύγειειιεει μαζί με τους όλους τους φίλους καλα κανω και ξαναερχομαι δεν είναι καιρός να χανεις την ευκαιρίες για χαμογελα...Συριανακι μου αλλα βρε παιδακι μου μην ξεχασεις το στασιδι την επόμενη φορα..ντάξει;:D που λέει και μια ψυχή..!!!!! φιλί σκαστό...!! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα! Ρουλάκι μου!!! Εγώ έχω ξεφύγει?! Γιατί? Τί έκανα?! Κάθομαι εδώ ήσυχα-ήσυχα και ανταλλάσσω απόψεις με το αναγνωστικό μου κοινό! (Βέβαια, για να με διαβάζουν τόσο καιρό, δεν είναι κι αυτοί με τα καλά τους!!! χαχα!):D
      Καλέ, διάλεξε στασιδάκι να ξαποστάσεις! Όπου λαχταράει η ψυχούλα σου! Εγώ εδώ θα είμαι να σε... πειράζω! χιχιχιχι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και σε εσένα κορίτσι μου υπέροχο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  43. Nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γράφεις, γράφεις, γράφεις και όσα κι αν γράφεις εγώ εξακολουθώ να χαμογελό!!!Παρά τις αντιφάσεις του χαρακτήρα σου μικρή μου όλοι σ'αγαπάμε γιατί είσαι αυτή που είσαι , ένα γλυκό παιδί, γεμάτο ενέργεια, χιούμορ και πάντα έχεις ένα καλό λόγο για όλους!!! Η φωτογωραφίας σας είναι υπέροχη και τα μάτια σας... αχ αυτά τα μάτια σας.... Μάλλον τα προδίδουν όλα...!!!! Να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου Ιωάννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωωωω! Με έλιωσες, Κικίτσα μου!
      Τί γλυκά λογάκια?! Να είσαι καλά, ματάκια μου!
      Με έκανες κι εσύ κατακόκκινη! Σε υπέρ-ευχαριστούμε, κοριτσάκι μου!
      Το Βασιλικά Φωτισμένο σπιτικό να είναι γεμάτο πάντα με γέλια! ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3
      *Μου αρέσει όταν με αποκαλείς "μικρή", εσύ η... "μεγάλη"! :p

      Διαγραφή
  45. Μπορεί να μη μιλάς πολύ, στα ...γραπτά όμως το άριστα το παίρνεις και με ...τόνο μάλιστα ,γιατί καταφέρνεις να κρεμόμαστε όχι από τα χείλη σου αλλά από το γραπτό σου!!Κουκλιά είστε με τον Γιάννη σου και ευχόμαστε τα μάτια σας να λάμπουν πάντα έτσι!!!!
    φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρέμεστε από το... πληκτρολόγιό μου, δηλαδή! ;-)
      χαχα! Κοριτσάκια μου ταλαντούχα, σας ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης! Συνεχίζω ακάθεκτη, αλλά πρώτα να σας αποκαλύψω πως η λάμψη των ματιών ίσως να οφείλεται στην... ψυχοπάθεια! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, αστέρια μου! Να είστε καλά! Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. επιτέλους σε/σας βλέπω!!!!! ε, μα καιρός ήταν λέω!!! :) χεχεχε...Χουανιτάκι εγώ ψηφίζω τρέλα!!! γιατί και γω έχω πολλή...άστα μη σου λέω τα δικά μου, να έχουμε να σχολιάζουμε εσένα!!! χαχαχαχα...αυτό που λες με τη μάσκα, στην περίπτωσή μου, τα λέω και κάνω ανά πάσα στιγμή!! είτε με μάσκα είτε χωρίς, ότι είναι να πω θα το πω και ότι είναι να κάνω θα το κάνω!!! από αστρολογικούς χάρτες δε γνωρίζω, αν βρεις όμως κάποιον να σκαμπάζει, να μου πεις και μένα, ναι?? φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εμένα με είχα "παρουσιάσει" και πιο παλιά, αλλά είπα μετά από 2-3 χρόνια να κάνω πάλι καμιά εμφάνιση!!! ;-)
      Καλέ, γιατί να μη μιλάμε για τα δικά σου?! Για λέγε-για λέγε!
      Μου αρέσει και η ντομπροσύνη σου και η -ωραία- τρέλα σου!
      Μακάρι να είχαν πολλοί την ψυχούλα σου, κούκλα μου!
      χαχαχα! Ούτε εσύ ξέρεις από ζώδια, καμάρι μου? Πού οδεύουμε, μου λες? Και μετά λέει η Demi να οργανώσουμε τους γάμους μας! Μα πώς? Έτσι, στην τύχη? Δεν πρέπει να μελετήσουμε τα άστρα πρώτα???!!! :p
      Να είσαι καλά, Εβονιτουλίνι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για ένα όμορφο 3ήμερο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα..."κάνω come back, come back"? Άντζελα κλπ? χαχαχα.. θα σου πω ότι κοιμάμαι τόσο εύκολα σα να πατάς κουμπί! έχω κοιμηθεί ακόμη και πάνω στο γραφείο, στη βαλίτσα κλπ... βασικά καλύτερα που δεν ξέρουμε από χάρτες για να αέχουμε και δικαιολογία για τους γάμους!! χαχαχαχα ευχαριστώ γλυκούλα μου Χουανίτα!!!! φιλάκια πολλά, καλή Καθαρά Δευτέρα!!!!

      Διαγραφή
    3. Πάνω στη βαλίτσα??? χαχα! Ό,τι πιο βολικό σαν λύση!! ;-)
      Ναι, κι εγώ σκέφτομαι πως είναι καλύτερα που δεν ξέρουμε από αστρολογικά! Για φαντάσου να βγει πως ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη εποχή για το "ευτυχές γεγονός" και να είμαστε απροετοίμαστες! Απαπα! Καλύτερα που δεν ξέρουμε! :p
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!
      Καλή Σαρακοστή!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    4. Το κακό είναι ότι κάποιοι με απειλούν με τις αντίστοιχες φωτό! Χαχαχα... ε, μα ναι!! Καλά τα λες!! Άραφτες, δε λέει!!! Χαχαχα...φιλάκιααα

      Διαγραφή
    5. Α, υπάρχουν και στοιχεία?! Πρόσεχε μη γίνεις διάσημη και μοσχοπουλήσουν τις φωτογραφίες!!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Εβονιτουλίνι μου, γλυκό! Καλό βραδάκι, μάτια μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

  47. "Ontem foi embora.Amanhã ainda não veio. Temos somente hoje, comecemos!!!Qualquer ato
    de amor, por menor que seja, é um trabalho pela paz" (Madre Teresa de Calcutá)
    Fico sempre feliz com sua doce presença lá no meu cantinho! Obrigada!

    Um grande abraço querida, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Essa citação é tão correto!
      Aproveite o dia e mostrar o amor!
      Obrigado por tudo, Marie!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. χαχαχαχαχαχα και μου το είχες γράψει σε μία ανάρτηση πως γιορτάζεις καλοκαιριάτικα αλλά σκέφτηκα πως μάλλον έχεις δύο ονόματα! :p πήρα τη πιο λογική εξήγηση..
    Σε κάποια μοιάζουμε. Δε τρώω πολλά γλυκά αμα μου αρέσει όμως.. Το κλάμα το έχω καραμέλα! Ζήτω οι ταμπέλες!!! Εεε μα πως θα συννενοηθούμε γιατί λαικό το ένα, λαικό και το άλλο δεν γίνεται.. πες σκυλάδικο να καταλάβει ο κόσμος. Έχω ενα κακό όμως, βγάζω αμέσως συμπέρασμα για τον άλλον απο τη μουσική που ακούει και συνήθως δε πέφτω έξω - υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά αυτές είναι λίγες. Συμπαθώ κάποιον αφού περάσει ένα διάστημα και δω τι καπνό φουμάρει.. μόνες μας θα μείνουμε στο τέλος!! χαχαχαχα πάλι καλά που συμπαθούμε τους άντρες μας και μας συμπαθούν και αυτοί!! Οι γονείς μας, μας λούζονται όπως και να έχει.. αυτοί μας γέννησαν έτσι!! :p
    Μου αρέσει να μιλάω οπότε αν τύχει και βρεθούμε κάποτε let me do all the talking!! :D Αν και όπως σε έχω κόψει αν τύχει καλή παρέα και περνάς καλά πρέπει να μιλάς και να πετάς και πετυχημένα!! Εγώ πάντα ευχαριστιέμαι όταν βλέπω και μου σχολιάζεις γιατί ξέρω πως θα πετάξεις ατάκα πάλι! Ακόμα γελάω με τη Βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ here!! :D
    Για την γκρίνια τι να πω.. Γυναίκες είμαστε, να μην επιβεβαιώσουμε τις φήμες??? χιχιχι Όσο για την βάφτιση και εγώ που ημουν ξύπνια τι κατάλαβα.. πλάνταξα!
    Τα Χριστούγεννα μου αρέσουν γιατί με κάνουν νιώθω σαν παιδί έστω και για λίγο και ας εχω χάσει τον αγαπημένο μου παππού δύο μέρες μετά, οι όμορφες αναμνήσεις όμως είναι πολλές και αυτές μένουν στο τέλος!! Κάνε την ανάρτηση about me είναι τέλεια!!! Πολλά πολλά φιλιααααα!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ναι κι αυτό: Κι εγώ μπορώ να καταλάβω πράγματα για τον άλλον, ανάλογα με αυτά που ακούει!
      ΧΑΧΑ! "Μόνες μας λέει θα μείνουμε στο τέλος"!!! Λιώνω!!! Εσύ θα μου φτιάχνεις προτομές (ναι, με γύψο!) κι εγώ θα είμαι ακίνητη (και αμίλητη!) να ποζάρω! Αυτάάά είναι! Χάρμα θα περνάμε τα 2 μας!!! :-p
      Η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνω καλά με τις ατάκες, αλλά στον γραπτό λόγο προσπαθώ να τις αποφεύγω -κυρίως αν δεν "ξέρω" καλά τον συνομιλητή μου- γιατί πολλά μπορούν να παρεξηγηθούν! Ναι, μωρέ! Στην παρέα καααααλή είμαι! 'Ντάξει!!! ;-)
      *Κι εγώ σε χαμούς αναφέρομαι στην περίοδο των Χριστουγέννων, οπότε καταλαβαινόμαστε...
      Βρε, αν κάνω αυτή την ανάρτηση "about me" και τύχει να τη διαβάσει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος, ούτε που θα ξαναπατήσει το ποντίκι του εδώ μέσα! Μην κοιτάς όλοι εσείς που είστε για το ψυχιατρείο! Υπάρχουν ΚΑΙ νορμάλ άνθρωποι!!! ;-)
      Να είσαι καλά, σίφουνα Ζωζώ μου! Ε, Ελεανάκι, εννοώ! ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακο, κοριτσάρα μου! Γεμάτο γέλιο και δημιουργίες! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  49. Καλά τόσα πράγματα δεν έχω διαβάσει για το χαρακτήρα κανένα. Εγώ σε βρίσκω μια χαρά παιδί! Ίσως γιατί κι εγώ δεν εμπιστεύομαι εύκολα, γελάω πολύ, μιλάω όμως κιόλας, δεν συμπαθώ τα κινητά, αγαπώ τον υπολογιστή αλλά τον χειρίζομαι με προσοχή, και είμαι νευρόσπαστο μέχρι αηδίας. Αλλά ακόμα και οι δίπλα μου δύσκολα με αντέχουν όταν θυμώνω. Δεν τους υποβάλω σε τεστ κοπώσεως. Αφήνω να δοκιμαστούν μόνοι τους. Πιστεύω στα δικαιώματα του καθενός. Άρα έχουμε κάποια κοινά μια χαρά είμαστε! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, αν έχουμε τόσα πολλά κοινά, λογικό είναι να με θεωρείς μια χαρά παιδί! Αλληλεγγύη! χαχα! ;-)
      Χαίρομαι που μέσα από το σχόλιό σου, έμαθα λίγα πραγματάκια και για εσένα!! :-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  50. Πάλι από τις τελευταίες και καταιδρωμένες εγώ!
    Τέσπα!
    Γιάννα έχω και εγώ μια τρύπα στο κεφάλι αλλά δεν χάνω αέρα καμάρι μου!
    Εγώ χάνω αυτήν την καφέ-γκρι ουσία…….πως την λένε μωρέ,πως την λένε……αααα,το βρήκα…..φαιά ουσία την λένε που όταν δεν έχεις αρκετή είσαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται,εξ ου και η μονίμως χαζοχαρούμενη διάθεση της xristin!
    Πολύ με άρεσε εμένα που είσαι ντροπαλό πλάσμα καθότι δεν αντέχω την υπερβολική αυτοπεποίθηση και θρασύτητα.Εξάλλου το να είναι κάποιος ντροπαλός δεν είναι κόμπλεξ αλλά ένα πολύ γλυκό στοιχείο του χαρακτήρα με το οποίο γεννιόμαστε και μια χαρά πορευόμαστε στην ζωή.Και εγώ είμαι ντροπαλό Γιάννα (ορκίζομαι καλέ!!)και ας μην μου φαίνεται(μην το πεις όμως σε κανέναν,ας μείνει μεταξύ μας)
    Στην σημερινή γενική ξεδιαντροπιά και ξιπασιά είναι προσόν να είσαι ντροπαλός!
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Μου αρέσει ο τρόπος που αιτιολογείς την... απώλεια της φαιάς ουσίας!!! ;-) Καλέ, σοβαρά μιλάς; Αυτή η up διάθεση που έχουμε είναι αυτή που μας κρατάει ακόμα όρθιες!!! ;-)
      Οκ, ομολογώ πως μόνο για ντροπαλό πλάσμα δεν θα σε περνούσα! (Δεν θα βγει παραέξω αυτό! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! Μεταξύ μας!)
      Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι προσόν η ντροπή -καταλαβαίνω τί εννοείς-, μα υπάρχουν και πολλά αρνητικά που έπονται αυτής... Τέλος πάντων! Σιγά που θα κάτσουμε να φιλοσοφήσουμε τώρα!
      Καλό 3ήμερο, παλαβιάρα Xristin μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Να είσαι καλά!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Ευχαριστώ για όλα! :-)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  52. Γιαννα κι εγω ειμαι υπερ της ταμπελας στη μουσικη για να ξεχωριζουμε τα ειδη.. δε μου αρεσουν οι ταμπελες στους ανθρωπους..(καμια φορα ειναι αναποφεκτο ομως) η δικια μου ηθικη και συνηθως αποφευγω να σχολιασω εκτος κι αν εχω να πω κατι ας πουμε μια συμβουλη η για λογους συμπαραστασης..
    Οι τρυπες στο κεφαλι λειτουργουν ειδικα το καλοκαιρι σαν αιρ κοντισιον οποτε μην ανησηχεις ολοι εχουμε αρκετες
    Σε ειχα φιλη στο f/b αλλα σε διεγραψα οπως διεγραψα κι ολλες σχεδον τις επαφες μου.. ζητω συγνωμη
    καποιοι μου ειχαν διμιουργησει ψυχωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πολύ μου άρεσε το πρακτικό αιρκοντίσιον(!) στο κεφάλι!!! ^_^
      Θα συμφωνήσω πως δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους και επίσης θα συμφωνήσω ως προς το αναπόφευκτο... Το δουλεύω καθημερινά και πού θα πάει, θα τα καταφέρω! ;-)
      Ω, ειδικά για το facebook, μη ζητάς καθόλου συγνώμη! Το αντιπαθώ όσο δε φαντάζεσαι, οπότε να πράττεις ανάλογα με το τί κάνει την ψυχούλα σου να νιώθει πλήρης! Μην απολογείσαι, ναι?!
      Να είσαι καλά, Μορφέα μου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και ελπίζω... όλα καλά!
      :-) :-) :-)

      Διαγραφή
  53. Και ναι τα κατάφερα να αφήσω.. τελευταία σχόλιο!! yeaaah!!
    (δεν ξετρελαίνονται όλοι να αφήνουν πρώτοι;; ε ανάποδη είμαι πως να το κρύψω άλλωστε!!)
    Πόσο χαίρομαι που εξωτερίκευσες πληροφορίες για εσένα!
    Έχουμε το ίδιο χούι, ούτε εγώ μιλάω στο τηλέφωνο και έχω παρεξηγηθεί ουκ ολίγες φορές για αυτό.. Για το αυτονόητο.. ότι θέλω να συναντώ από κοντά φίλους.
    Ταιριάζουμε εξίσου στο ότι δεν μιλάμε πολύ! Τώρα τελευταία έχω απελευθερωθεί και μιλάω λίγο παραπάνω αλλά συνήθως ακούω! (και παρατηρώ) :)
    Πως έβγαλες το γύψο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω..
    Τι όμορφα μουτράκια που είστε.. Εσένα σε είχα ξαναδεί άλλη μία φορά νομίζω με γυαλιά όμως.. Και ο Γιάννης ματάρες και εσύ!! Εύχομαι τα καλύτερα σε ό,τι κάνετε παιδιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Κάτσε, μη βιάζεσαι! Μπορεί να υπάρξει κι άλλο σχόλιο και να σου αφαιρέσει την... (ποιο είναι το αντίθετο της πρωτιάς???!) Τέλος πάντων! ;-)
      Βρε 'συ, είναι απόλυτα φυσιολογικό για εσένα να ακούς και να παρατηρείς! Έχω την εντύπωση πως είσαι από τα πιο συνειδητοποιημένα άτομα όσων αγορά τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό!
      Α, για τον γύψο: Ιδρώνεις (αυτό γίνεται αυτόματα-δεν το προκαλείς εσύ!) και σπρώχνεις σιγά-σιγά προς τα κάτω τον γύψο! Θα πάρει πολλή ώρα, αλλά γίνεται! (Να σκεφτείς, ακόμα και αυτό που ήταν κάτω από τον γύψο -γάζα να ήταν?- αυτούσιο το έβγαλα. Ούτε σκίστηκε, ούτε τίποτα!) :p
      *Σωστά θυμάσαι για την δική μου "αποκάλυψη"! Τώρα ήρθε και η ώρα του Γιάννη! (Εντάξει και μόνο που έβαλες τα μάτια μου στην ίδια κατηγορία με του Γιάννη... μια πελώώώώρια αγκαλιά, την κέρδισες με την αξία σου! Love you! xaxa!)
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. É Páscoa! Cristo está vivo, o túmulo está vazio, Ele ressuscitou!!! A mais bela festa dos Cristãos.
    Crentes no Amor de Deus Pai que nos deu seu Filho Jesus Cristo que permanece conosco pela força do
    Espírito Santos, seguimos nossa caminhada na construção de um mundo mais justo, fraterno, humano,
    harmonioso e de doação.
    Todos somos promotores da Paz!
    Feliz, Santa e Abençoada Páscoa.
    Um doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Páscoa feliz, Marie! :-)
      Saúde e paz para todos nós!
      Muito obrigado por seus desejos doces!
      Abraços e beijos, amiga!
      Diverta-se!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  55. Συνδιδυμίνα μου(ναι και εγώ Δίδυμος 31 Μαΐου), το ήξερα ότι ταιριάζουμε πολύ, αλλά υποπτεύομαι πως μάλλον πρέπει να γίνει τεστ DNA. Αν εξαιρέσεις τον αρακά (που τεμενάδες δεν του κάνω), που δεν είμαι παντρεμένη ακόμα(προς δυστυχία της Ελληνίδας μάνας), στην ντροπαλοσύνη (εγώ αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει #true story) και τις τρύπες στα αυτιά, ταιριάζουμε απίστευτα. Ειδικά εκεί που δεν συμπαθούμε εύκολα κόσμο.
    Να σου πω επίσης πως πάντα τυχερή εύχομαι να είσαι και να λαμβάνεις τόσο wow δώρα.
    Σου στέλνω μεγάλο φιλί και πολύ χάρηκα που σε γνώρισα λιγάκι περισσότερο! :)
    ΥΓ: Ο Γιάννης είναι Λέων και ταιριάζετε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστός κι η Παναγία!!!! Καλέ, από πού συμπέρανες πως είμαι παντρεμένη???!!! Δεν ήμουν, δεν είμαι και ούτε θέλω να υπάρξω! Καλά, αν έπινα νερό, θα με είχες πνίξει!!! (Και κλάάάάάμα οι εκατομμύρια θαυμαστές μου! :-p ) χαχα!
      Κι εγώ είχα πάρει πρέφα πως είχαμε πολλά κοινά! Το πρώτο που με κέρδισε σε εσένα είναι αυτή η ωραία τρέλα σου!!! Πάντα έτσι να μείνεις, κοριτσάκι μου!
      *Κανόνισε και καμιά εξέταση DNA πάντως! Ποτέ δεν ξέρεις! ;-)
      Ευχαριστώ πολύύύύ-πολύύύύ! Να είσαι καλά, ματάκια μου!
      Να έχεις μια ζζζούπερ ημέρα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! <3 <3 <3
      YΓ: Merci!!! :k

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη, δεν ξέρω πως μου κόλλησε. Πωπω τι πήγαμε να πάθουμε. Και άντε να πνιγόσουν και να τους έπειθα πως ήταν ατύχημα χαχα
      Να ομορφοπερνάς. Σμουτς πολλά και από εμένα!!!

      Διαγραφή
    3. Θα γινόταν ωραία μεταφορά στις κινηματογραφικές αίθουσες όμως, βρε 'συ! (Αν πρώτα βρίσκατε κάποια ικανή να με ενσαρκώσει! :p )
      χαχαχαχαχα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, όμορφηηηηηη! Καλό βραδάκι!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.