❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ???


Παραμύθια! Αφηγήσεις που επιτρέπουν σε φυσικά και υπερφυσικά πλάσματα να συνυπάρχουν. Έχουν διδακτικό χαρακτήρα και ευτυχή κατάληξη. (Ή τουλάχιστον μέχρι εκεί που τελειώνει και η αφήγηση!) Όλοι μας(?) σαν παιδιά, χαιρόμαστε όταν μας τα έλεγαν και ως μεγάλοι απολαμβάνουμε(?) να τα λέμε χιλιάδες φορές στη νέα γενιά! Κάπου είχα διαβάσει τη φράση πως "τα παραμύθια δεν φτιάχτηκαν για να αποκοιμίζουν τα παιδιά, αλλά για να αφυπνίζουν τους μεγάλους".
Οι μεγάλοι απ' ό,τι βλέπω γύρω μου, δεν έχουν αφυπνιστεί από τα παραμύθια (μάλλον έχουν εμπνευστεί από τους ρόλους των κακών) και μάλιστα έχουν και τις αντιρρήσεις τους ως προς την πλοκή πολλών εξ αυτών! 
Ως παιδί, δεν θυμάμαι να πολυκαίγομαι να μου πουν ή να διαβάσω κάποιο παραμύθι. Δεν είναι πως δεν μου άρεσαν, αλλά από τότε μάλλον φαινόταν πως θα γίνω πνεύμα αντιλογίας! Άσε που κάθε φορά, είχα τις αντιρρήσεις μου, που ποτέ δεν τις εξωτερίκευα αλλά σχεδόν πάντα έφερνα τις ιστορίες στα δικά μου μέτρα! Έφτιαχνα δικά μου φινάλε, δικές μου εικόνες κτλ. Πάρτε τα ηρεμιστικά σας λοιπόν, γιατί έχω αρκετές αντιρρήσεις ακόμα! 


 Διαβάζεται σε 5 λεπτά 




Γιατί ποτέ δεν μάθαμε το πραγματικό όνομα της Κοκκινοσκουφίτσας? Και μέσα στο καλαθάκι που πήγαινε στη γιαγιά της, τί είχε? (Αν ήταν κάτι νόμιμο, δεν θα υπήρχε λόγος απόκρυψης!)
Επίσης, δεν μάθαμε ποτέ το πραγματικό όνομα της Σταχτοπούτας. Αλλά ούτε και το βάρος της! (Γιατί, αν θυμάμαι καλά, τα γοβάκια κρυστάλλινα ήταν, όχι μπετένια! Πόσο βάρος να αντέξουν?)
Και μιας και μιλάμε για παπούτσια: Ο Παπουτσωμένος Γάτος τί νούμερο παπούτσια φορούσε? (Γιατί εγώ με το 41-42 που φοράω, πολύ δυσκολεύομαι να βρω παπούτσια στο νούμερό μου που να μου αρέσουν κιόλας.)
Αυτός ο μαγικός καθρέφτης της Χιονάτης, από πού αγοράστηκε θα ήθελα να μάθω και αν απαντούσε και σε άλλες ερωτήσεις, πλην της ανάδειξης της ωραίας εμφάνισης. (Επίσης, γιατί αυτό το προϊόν δεν το έχει η γνωστή εταιρία τηλεμάρκετινγκ με τα έξυπνα εργαλεία. -Έξυπνο κολάν, έξυπνο λάστιχο κτλ- Άσε που δεν ξέρω αν το ορυχείο που δούλευαν οι νάνοι ήταν οικογενειακή τους επιχείρηση ή όχι.)

Η Ωραία Κοιμωμένη έπεσε σε βαθύ ύπνο 100 ετών επειδή στο παλάτι δεν υπήρχε ένα ακόμη χρυσό σερβίτσιο, έτσι ώστε να προσκαλέσουν και τη 13η σοφή για να δώσει τις ευχές της στην Πριγκίπισσα! Πλάκα κάνεις? Ποιον είχαν υπουργό οικονομικών εκείνη την εποχή που δεν μπορούσε κοτζάμ βασιλική οικογένεια να αγοράσει ένα ακόμη σερβίτσιο? (Άσε που όταν τη φίλησε ο Πρίγκηπας και συνήλθε, μαζί της επανήλθαν στη ζωή και μύγες! Κατάλαβες? Εκείνος ευθύνεται που το καλοκαίρι γεμίζει ο τόπος από δαύτες!)

Η Ραπουνζέλ ήταν ικανή να ανεβάσει έναν άνθρωπο στην κορυφή του πύργου όπου ζούσε, αρκεί εκείνος να χρησιμοποιούσε τα μαλλιά της ως σκάλα. Πώς στο καλό άντεχε το βάρος ενός ολόκληρου ανθρώπου η κοπέλα χωρίς να έχει πάθει τουλάχιστον αυχενικό? (Επίσης, με τόσο μακριά μακριά, είμαστε σίγουροι πως δεν είχε ψαλίδα? Αν υπάρχει λύση γι' αυτό, σε τόσο μακρυά μαλλιά, νομίζω πως θα σπάσει ταμεία αυτό το προϊόν κοσμετολογίας!)

Γιατί? Η Ποκαχόντας? Πώς κατάφερε να συνεννοηθεί με τον ξανθούλη που της έκλεψε την καρδιά αν αυτός ήταν ο πρώτος Άγγλος που συναντούσε? (Επιλέξτε τη γλώσσα εκμάθησης που θέλετε να μάθετε ΤΩΡΑ! Οι 5 πρώτοι που θα καλέσουν στο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα έχουν δωρεάν μαθήματα για έναν ολόκληρο χρόνο! ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ? Όσο μιλάω εγώ, εσείς τηλεφωνείτε!)
Στρουμφάκια! Πραγματικά απορώ πώς αναπαράγονται. Με εξαίρεση τον Μπαμπαστρούμφ, όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέτω συνομήλικα. Οι γονείς τους ποιοι είναι? Γιατί τα βλέπουμε μόνα τους στο Στουμφοχωριό? Δεν τα αναζητούν ποτέ? (Ά, ρε ΣτρουμφοΠάμεΠακέτο που σας χρειάζεται!)


Και επειδή είναι ο μήνας της Valentine's ατμόσφαιρας (σας έχω πεί πόσο αντιπαθώ τις αφορμές να γιορτάζουμε κάτι που ίσως τον υπόλοιπο χρόνο ξεχνάμε ή θεωρούμε δοδομένο), δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο κατά πόσο αυτά τα happy end τελικά συνεχίστηκαν έτσι μέχρι τα βαθιά γεράματα! Ή μήπως να επεκταθώ?! Έτσι πρόχειρα, μπορώ να σας δώσω μία από τις δικές μου εκδοχές!


Ο Γκούφυ μαζί με τον Πλούτο έγιναν μάνατζερ πολιτικών! Και συγκεκριμένα των 101 σκυλιών της Δαλματίας, όπου είχαν δημιουργήσει δική τους κινητή βουλή και τους διοργάνωναν τουρνέ σε όλη την υφήλιο. Ο Μίκυ, μη αντέχοντας την εγκατάλειψη από τον αγαπημένο του σκύλο, έπεσε σε κατάθλιψη και η Μίνι δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει μαζί του. Έτσι, έκανε δεσμό με τον Ντόλαντ, ο οποίος προηγουμένως είχε χωρίζει με την Νταίζυ, η οποία εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν το ασκημόπαπο, που τελικά έγινε κύκνος και πέταξε μακρυά! Ο Αλαντίν έγινε κούριερ με μεταφορικό μέσο το μαγικό του χαλί και είχε αποκλειστική συνεργασία με τον Γουΐνυ το αρκουδάκι, που είχε γίνει μεγάλος και τρανός παραγωγός μελιού! Με τα κέρδη του, συντηρούσε το Σκρουτζ Μακ Ντακ που είχε χάσει όλα του τα χρήματα, μετά από τη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του. Φήμες θέλουν τον Πίτερ Παν να αναλαμβάνει την ευθύνη. Η Άριελ η γοργόνα που είχε παντρέψει τον Πίτερ Παν με τη Μουλάν, είχε κρυφή σχέση με τον Μπομπ Σφουγγαράκι και δεν το αποκάλυψε ποτέ σε κανέναν. Ο Τιμόν, ο Πούμπα, μαζί με τον Τσιπ, τον Ντέηλ, τα 7 κατσικάκια και τα 3 γουρουνάκια, έγιναν ένα πολύ καλοκουρδισμένο μπαλέτο και άνοιγαν τις ροκ συναυλίες που έδινε το δίδυμο Ποπάυ-Βρούτος. Η Όλιβ, έχοντας χωρίσει πια με τον Ποπάυ για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσαν από κοινού σε μεσημεριανή εκπομπή, την οποία παρουσίαζε η Κρουέλα Ντεβίλ, αποφάσισε να υιοθετήσει τα 3 ανηψάκια του Ντόναλντ και να μετακομίσει μόνιμα στη Χώρα του Ποτέ, όπου πλέον ανήκε στις Αριστόγατες και την είχαν μετατρέψει σε ένα καταφύγιο πληγωμένων ψυχών παραμυθιών και μη! Υπεύθυνος του χώρου εκεί ήταν το Τζίνι που φρόντιζε να ικανοποιεί τα χατήρια όλων και κυρίως τα δικά σας που ανυπομονείτε να βρω τρόπο να κλείσω την ανάρτηση!!



Μα, ασφαλώς έχω τρόπο να κλείσω την ανάρτηση! Δείχνοντάς σας... δωράκια!


Η γλυκιά Μαρία-Έλενα, με γέμισε με δημιουργίες της! Μια πολύ όμορφη κάρτα με τρυφερές ευχές, ένα υπέροχο γουράκι για το 2016 και ένα ημερολόγιο με ξύλα κανέλας και έναν γλυκούτσικο χιονάνθρωπο, ήταν μέσα στο πακετάκι που παρέλαβα και μέχρι να το ανοίξω, απορούσα από πού προερχόταν αυτό το άρωμα ρυζόγαλου που έσπαγε τη μύτη μου! Τελικά, συνειδητοποίησα πως ήταν από το ημερολόγιο! Ειλικρινά, απερίγραπτα όμορφη μυρωδιά! Γλυκιά και γαργαλιστική! Σε ευχαριστώ και από εδώ, κορίτσι μου! Να είσαι καλά πάντα!



Ένα από τα πιο τρυφερά και δοτικά πλάσματα που είχα την τιμή να γνωρίσω "εδώ μέσα" είναι η Μαρία-Νικόλ. Είναι από τα άτομα που ακόμα και όταν δεν λέμε πολλά μέσα από τις αναρτήσεις ή τα σχόλιά μας, είναι ακριβώς το ίδιο σαν να γράφουμε εγκυκλοπαίδειες ολόκληρες! Την νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο και γι' αυτό μόλις παρέλαβα το πακέτο που μου έστειλε και διάβασα τα λογάκια που μου έγραψε στην υπέροχη κάρτα της, δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυα που άρχισαν να κυλάνε. Το εκπληκτικό κολιέ έχει γίνει ήδη πολύ αγαπημένο μου κομμάτι και στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το ΘΑΥΜΑΣΙΟ τετράδιο-σημειωματάριο που μου έφτιαξε! Τεχνικές, υφές, υλικά... όλα τα συνδύασε άψογα και μάλιστα στην πρώτη σελίδα υπήρχε και ένα "J" ντεκουπαρισμένο! Τώρα, Johnny εννοούσε, Joanna εννοούσε, δεν ξέρω! Ή μήπως εννοούσε "Joya" (στα Ισπανικά σημαίνει στολίδι) γιατί έτσι βάφτισα το γατόνι της πριν λίγους μήνες! ;-)
Γλυκό μου πλάσμα, σε υπέρ-ευχαριστώ! Για όλα! Τα χειροποιήματά σου είναι η αντανάκλαση της ψυχής σου!



Όταν παρέλαβα το πακέτο της Μαριάνας, δεν ήξερα από πού να αρχίσω το ξετύλιγμα! Μέσα σε ένα μεγάλο κουτί, είχε πολλά μικρότερα κουτάκια, όπου όλα τους ήταν γεμάτα καλούδια! Τί γιορτινά φλυτζανάκια, τί σαπούνι με τριανταφυλλάκια decoupage, τί δαχτυλίδι με πλεκτό λουλουδάκι, τί χειροποίητο scrub-μάσκα προσώπου με ένα εκπληκτικό άρωμα λεμόνι, τί περιοδικό με θαυμάσιες ιδέες για πλεκτά με βελονάκι! Απ' όλα είχε σας λέω! Μέχρι και καρτούλα του λατρεμένου Αρκά! Το τί μου έγραφε μέσα, αφήστε το! Ένα μόνο σας λέω: Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εμένα, οπότε... αλίμονό σας! Θα κάνω... μεγάλα πράγματα! Μαριανάκι μου, να είσαι καλά πάντα και συνεχίσεις να μας ανοίγεις τις πύλες του Ονειρόκοσμού σου! Ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!



 Τα δώρα παρουσιάστηκαν με βάση την ημερομηνία που τα έλαβα. Με κλικ στις εικόνες, ανοίγουν σε νέες καρτέλες τα blogs των κοριτσιών! Επισκεφθείτε τις και μόνο χαρά θα πάρετε!



Κοίτα τώρα σύμπτωση: Εντελώς τυχαία, μια ψυχή από τη γειτονιά, θέλει να... παραμυθιαστούμε! Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Αλήθεια, υπάρχει κάτι που θα θέλατε να αλλάξετε στο δικό σας αγαπημένο παραμύθι?








 Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016
Την αγάπη μας!



158 σχόλια:

  1. Δεν φαντάζεσαι τι γέλια έκανα με τις απορίες σου για τα παραμύθια! Ο Χριστός και η Παναγία! Εγώ απλά τα κατάπινα αμάσητα μου φαίνεται!
    Όσο για τις μετέπειτα ζωές τους, βαθύτατα πληγώθηκα από τον χωρισμό της Μίνυ από τον Μίκυ... Και η Μίνυ με τον Ντόναλντ; Θα κλαίω αν γίνονται αυτά και στα παραμύθια!
    Μου χαλάς το παραμύθι Γιάννα! Χαχαχα!
    Θα ποστάρω στον αδερφό μου το τέλος των παραμυθιών σου, μαζί μεγαλώσαμε, αγκαλιασμένοι τα βλέπαμε, να μου πει τη γνώμη του!
    Φιλάκια αγαπημένη μου!
    Υ.Γ Να τα χαίρεσαι τα δωράκια σου και τις υπέροχες "φιλίες" από εδώ μέσα... Ίσως και χωρίς εισαγωγικά! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εγώ ως γνήσια φιλόσοφος(τί???) αμφισβητούσα και αμφισβητώ τα πάντα! ;-) χχααχχαα!
      Ουπς! Συγγνώμη που σου χάλασα την εικόνα των παραμυθιών! Πες πως δεν το διάβασες ποτέ! Πες πως ήταν ένα κακό όνειρο!
      Να είσαι καλά και να γελάς πάντα, Μαράκι! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      (Στις περισσότερες φιλές από εδώ μέσα, νιώθω υπερήφανη που δεν θα τις έβαζα εισαγωγικά! ;-) )
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Χουανιτάκι μου!!! Οι απορίες σου όλες έχουν λογική! Ε, μα ναι! Μάλλον μαγικές δυνάμεις είχαν όλοι οι πρωταγωνιστές παραμυθιών, δεν εξηγείται διαφορετικά! Πολύ μυστικισμός επίσης βρε παιδί μου...Με το δικό σου παραμύθι ξετρελάθηκα πάντως!! Πως τους έδεσες όλους μαζί!!! Χαχαχα...είσαι σταρ! Να χαρείς και τα όμορφα δωράκια σου, φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω απ' όλα λογική, Εβονιτουλίνι μου! Πάνω απ' όλα! Αφού με ξέρεις! :-p
      xaxa! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, κορίτσι μου! Το εκτιμώ ιδιαιτέρως και θα σε προσλάβω για προσωπική μου εμψυχώτρια! :-)
      Να είσαι καλά πάντα, γλυκιά μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. χαχαχα με πέθανες παλιό Χανς-λουκουμάκι-Άντερσεν!Τι παραμύθι ήταν αυτό μάνα μου, όλα τα είχε μέσα!Πολιτική, ίντριγκες, πάθη, μίση, ληστείες, πράκτορες μυστικούς, μπαλέτα , συναυλίες, γάμους, απάτες, τι να πρωτοθυμηθώ, μέχρι και σύμφωνα συμβίωσης είχε!!Τέλειο και του γούστου μου από κάθε άποψη κοπελιά, κλωτσιά στο κατεστημένο (για τον Βαλεντίνο λέω καλέ που και μένα στο στομάχι μου κάθεται) Δε θα μπορούσα βεβαίως βεβαίως να αφήσω ασχολίαστες τις επικές ερωτήσεις σου που κανονικά θα έπρεπε να εισηγηθούμε να μπουν στην ύλη του δημοτικού αλλάζοντας την κοσμοθεωρία που έχουμε για το τι εστί παραμύθι.ΕΥΓΕ μόνο εσύ, μόνο εσύ κοπελιά (θα έλεγα και εις ανώτερα αλλά το ξανασκέφτηκα,που να φτάσεις μανίτσα μου χιλιετηρίδες μπροστά είσαι <3 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonjours les amis, je laisse un panier de bisous et des voeux pour un heureux Carnaval!
      Angie

      Διαγραφή
    2. Α, με καταγωγή από τη Δανία κι εγώ?! Δεν είν' κακό!!
      Καλά, με την περιγραφή που έκανες, μου θύμισες λίγο το μυθιστόρημα που έγραφε ο Κατακουζηνός και τους είχε τρομάξει όλους, στο Κωνσταντίνου & Ελένης!
      Να με δω να διδάσκομαι και στα σχολεία και τί στον κόσμο! (Μην κοιτάς που εσύ είσαι open-minded, βρε Μπισκοτίνι μου!Δεν νομίζω να εκτιμήσουν πολλοί το πνεύμα μου, την εξυπνάδα μου, το πόσο μπροστά είμαι και γενικότερα... όλα αυτά τα προτερήματά μου!!! :-p )
      Επειδή, πρέπει να σου κόψω μισθό με όλα αυτά που μου γράφεις κάθε φορά, θα σε ξεπληρώνω σε είδος: Extra ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και αγκαλιές για το πιο παλαβο-rock-επιμονο-κηπουράκι του πλανήτη!
      <3 <3 <3
      Love you, βρε!

      Διαγραφή
    3. @Portugalredecouvertes
      Oh, je vous remercie, Angie!
      Vous êtes si douce!
      Étreintes et baisers, ma chérie!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Χα χα χα χα χα! Σωστές μου φαίνονται όλες οι εκδοχές σου!
    Κι εγώ έχω την απορία για τα ονόματα τους. Για το καλαθάκι της Κοκ/τσας ένα βιβλίο μας λέει ότι είχε πίτες και βούτυρο, μία απορία λογότερη λοιπόν! Το ίδιο βιβλίο έχει αλλάξει όλες τις γνωστές ιστορίες ώστε να μην είναι τρομαχτικές, π.χ. ο λύκος δεν έφαγε τη γιαγιά, αλλά κρύφτηκε στην κουζίνα. Βρε, μπας και το έγραψες εσύ αυτό το βιβλίο;
    Εγώ έχω την απορία γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει μια κακιά μάγισσα, κακιά μητριά, γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους (Κοντορεβυθούλης), κλπ. Πόσες φορές χρειάζεται να αλλάζω λέξεις για να μην είναι τόσο άγριες οι ιστορίες!
    Πολύ μου άρεσε η ανάρτηση! Γράψε μας κι άλλα!
    Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου!
    Πολλά σμουτςςςςς! Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πίτες και βούτυρο"? Χμμμ! Τέλος πάντων, επειδή είμαι βολικός άνθρωπος, ας το δεχτώ αυτό!
      ααχαχα! Μα, καθόλου, δεν με ξέρεις, βρε 'συ? Αν το είχα γράψει εγώ αυτό το βιβλίο που λες, ούτε οι ενήλικες δεν θα είχαν το θάρρος να το διαβάσουν! (Έχω δει πολλές ταινίες τρόμου και έχω επηρεαστεί! ;-) )
      Να σου πω κάτι: Βαριέμαι φρικτά να λέω παραμύθια και όταν μου ζητάει η 4χρονη ανηψιά της κολλητής μου να της διαβάσω κάποιο, η κολλητή μου με κοιτάει με τρόμο! Φοβάται μη τυχόν και κάνω καμιά αλλαγή (από τις δικές μου!) και δεν ξέρει πού να κρυφτεί η μικρή! Αλλά εγώ κυρία!! Όχι μόνο, δεν αλλάζω το παραμικρό, αλλά δεν έχω αφήσει και τη μικρή να καταλάβει πόόόσο βαριέμαι αυτή τη διαδικασία! (Ε, κατόρθωμα είναι αυτό, έτσι?!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Demi μου γλυκιά και υπέροχη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. τι να αλλάξουμε καρδιά μου;;;;; Άφησες τίποτα;;; Έφερες τα πάντα άνω κάτω!!!!!!!
    Μένω μόνο σε μια πατουσάραααααααααα που έχεις χαχαχαχα Να χαρείς τα δωράκια σου!!!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Σάρωσα που λέμε, ε? ;-)
      Ε, ναι, λοιπόν: Παίρνω τα πελώρια παπούτσια μου και τσαλαπατώ ό,τι δεν μου αρέσει! (Η αλήθεια είναι πως το παράκανα στη συγκεκριμένη περίπτωση! χιχιχι!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Κατερινούλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Πολύ χιουμοριστική η ανάρτησή σου Γιάννα μου!Γέλασα πολύ, ειδικά με το τελευταίο κομμάτι για το πως κατέληξαν τελικά όλοι οι χαρακτήρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, σαν πολύ ρόδινα μας τα παρουσιάζουν πάντα και ο καλλιτέχνης (εγώ, καλέ! Μην ψάχνεις δεξιά κ' αριστερά!) δεν άντεξε άλλο!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ, Aby μου! (Χαίρομαι που είσαι πάλι στη γειτονιά!)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Εγώ θα ήθελα στο αγαπημένο μου παραμύθι που είναι τα στρουμφάκια, να μην τελειώνουν ποτέ τα επεισόδια και ο κακός Δρακουμέλ να καταλήξει στην φυλακή, αλλά να βλέπει από μέσα τα στρουμφάκια και να του καίγεται το φυλλοκάρδι! :) Αλήθεια, πως γίνεται και υπάρχει μόνο ένα κοριτσάκι ανάμεσα τους, η Στρουμφίτα; Λίγο μισογύνικα τα κόβω τα πράγματα! ;) Φιλιά πολλά και καλό σ/κ Γιάννα μου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ρομαντική δικαιοσύνη αναζητάς εσύ! Αλλά αν ήταν στη φυλακή ο Δρακουμέλ, ποιός θα φρόντιζε την Ψιψινέλ?! Τότε θα ξεσηκώνονταν οι φιλοζωικές και θα είχαμε άλλα τραβήγματα σε αυτή την περίπτωση!
      ;-)
      Αντροστρουμφοκρατούμενη κοινωνία! Σωστή παρατήρηση!
      Να είσαι καλά, Πετράδι μου! ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  8. Μόλις γύρισα από τη δουλειά και τρώω και μπήκα σε σένα με τη μία ( γιατί σε περίμενα και στη γωνία!)
    Καλά ε; Μια χαρά μπαίνεις κι εσύ στο δρώμενο μετά απ΄όλα όσα διάβασα!

    Εγώ θα ήθελα να αλλάξω την κοκκινοσκουφίτσα γιατί πάντα είχα άχτι τη μαμά της. Για παραμέληση ανηλίκου θα την έστελνα με τη μία! Μα είναι πράγματα αυτά;

    Τρελοσυριανάκι μου ...τρέχω να σε προσθέσω!

    Φιλάκια πολλά :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα παραμέληση ανηλίκου λέει, συνάδελφε συγκρατήσου!! ;)

      Διαγραφή
    2. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν είδα την ιδέα που είχες, Αριστάκι, αλλά μετά σκέφτηκα πως τελικά ίσως και να είμαι έτη φωτός μακρυά από αυτό που εσύ είχες στο μυαλό σου! Χαίρομαι πάντως που "πέρασα στην επόμενη φάση"! χαχα!
      Καλέ, τί παραμέληση? Θέτει τη ζωή της σε άμεσο κίνδυνο! Η μητρική αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο! Μαζί σου! Ετοίμασε τα δικαστικά έγγραφα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, curly arist μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Κατερινάκι, δίκιο έχει το κορίτσι με τις μπούκλες!
      (Μην της πηγαίνεις κόντρα! Γυαλίζει το μάτι της! Δεν βλέπεις εμένα? Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει! Πήγαινε με τα νερά της!)
      ;-)

      Διαγραφή
    4. χοχοχοχοχο αιμ γουότσινγκ γιου!!!
      ♥♥

      Διαγραφή
    5. Μόνο παραμέληση ανηλίκου;
      Η εγκατάλειψη της γιαγιάς στο σπίτι στο δάσος;
      Γριά γυναίκα Πώς τα έβγαζε πέρα;
      Τώρα είναι ο καιρός που τα λέω στην εγγονή μου και σκέφτομαι και τη μαμά μου μόνη στο δάσος και μου σηκώνεται η τρίχα.
      Καλά έκανες και τα μπουρδούκλωσες όλα, ε μα,όλα καλά κι όλα ωραία με λύκους και μάγισσες, γίνεται;
      Θα τα ξαναγράψουμε από την αρχή με την ευκαιρία που μας δίνει η Αριστέα μας.
      Σκέψου και κάτι πιο ανατρεπτικό για την επόμενη σου ανάρτηση, κάτι προς 300ους
      μεριά πχ.
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
    6. Αυτό πάλι, πού το πας? Η γιαγιά έμεινε μόνη της... Υποτίθεται βέβαια πως ο κίνδυνος (λύκος) πέρασε, αλλά και πάλι, δεν θα έπρεπε να ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι της μαμάς? (Ή έστω... στο σπίτι του κυνηγού!)
      ;-)
      Να σου πω την αλήθεια, δεν τα έβαλα με τις μάγισσες, γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα με τα φίλτρα, τους καπνούς κτλ! χαχα!
      Όταν λες για τους 300, εννοείς του Λεωνίδα, ή τα "παλικάρια" μας, εκεί στο Σύνταγμα?!
      Δεν θα ήθελα να γράψω παραμύθι τρόμου, γιατί μου ξυπνάνε άγρια ένστικτα αυτοί!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Ρενάκι μου! Να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. τι λε καλέ που δεν θα έπαιζα ..ξέρεις με ΤΙ!!!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε! Πριν καμιά βδομάδα, έκανε συντήρηση το site που έχω ανεβάσει τις μπαλίτσες, και δεν ήταν ορατές στο blog μου!
      Μέχρι να διορθωθεί το θέμα, είχα ιδρώσει! Όχι για εμένα: Για τη φουκαριάρα την... curly artist μου!
      ;-)

      Διαγραφή
  10. Με τόσο γέλιο που έχω ρίξει Κορίτσι μου (τρεις φορές πήγα τουαλέτα ενώ σε διάβαζα μην τυχόν .. λέω μην τυχόν) δικαίως παίρνεις τον τίτλο του ανατρεπτικού χιουμορίστα !!! Και έξυπνου θα έλεγα γιατί όπως λέει και η Μαρία Π. δεν είχα τέτοιες απορίες και τώρα παραμυθιάζομαι μαζί σου !! Είδες ερέθισμα που σου έδωσε η Αριστέα!! Αποκαθήλωσες σε 5' όλα τα ΄΄ζήσαν καλά΄΄
    Να χαρείς τα δωράκια σου ξεχωριστό μου πλάσμα και το J βεβαίως είναι το δικό σου αρχικό , μα καλά τι με πέρασες που θα σου έκανα δώρο το όνομα του γατιού μου , το οποίον δυστυχώς ΄΄έφυγε΄΄ απροσδόκητα !!!!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καλέ! Δεν μου έδωσε έμπνευση το Αριστάκι! Την ανάρτηση την είχα προγραμματισμένη για αυτόν το μήνα, και όταν είδα πως είχε ιδέα σχετική με το θέμα το κορίτσι με τις μπούκλες, ενθουσιάστηκα!
      Κι εκεί, που κάναμε την πλάκα μας με τα σχόλια και τις χαζομαρούλες που έγραψα, διάβασα για το γατάκι και με προσγείωσες απότομα... (Δυστυχώς, το βιώνω εδώ και χρόνια, αφού πάντα είχα γατάκια, μα πάντα πονάω...)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Πραγματικά, σε υπέρ-ευχαριστώ για όλα! Είσαι σπουδαίο πλάσμα!
      Μια αγκαλιά μεγάλη και πολλά γλυκά ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Γιάννα μου και εμένα μου αρέσει να δίνω τα δικά μου φινάλε σε γνωστά παραμύθια, οπότε ξετρελάθηκα με τις δικές σου εκδοχές.
    Πετυχημένες όλες!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δικιά μου είσαι εσύ!
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου! Ευχαριστώ πολύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα αχτύπητο ζουζουνάκι
    Εσύ ανέτρεψες τα πάντα και να σου πω
    και κάτι κι εγώ επέμβαινα στα παραμύθια
    τα έφερνα στα μέτρα μου κι έδινα δικές μου
    λύσεις και βέβαια άλλο φινάλε
    Αν θα άλλαζα ένα παραμύθι τώρα είναι αυτό
    της Σταχτοπούτας...άκου γυάλινο γοβάκι κανένα
    ΝΑΚ των 1200 ευρώ θα το προτιμούσα!!!!
    Σαφώς πιο καλόγουστο κι άνετο

    Αχ Γιάννα είσαι Θεά... φιλάκι γλυκό πολύυυυυ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! Μου άρεσε η τιμή στο... υπόδημα!
      Ναι, μωρέ! Κανένα ψιλοτάκουνο πέδιλο, θα ήταν σούπερ! Αχ, αλλά ας το αφήσουμε αυτό! Πονεμένη ιστορία! (Η τιμή! ;-) )
      Όχι τίποτ' άλλο, αλλά φαντάζομαι και τον λυρισμό των λέξεων που θα χρησιμοποιούσες στα δικά σου φινάλε και με ξεσηκώνεις!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια σου! Να είσαι καλά, Ελενάκι! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, γλυκιά μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Χαχαχαχαχα... τέλειο ήταν
    Του παραμυθιού έγινε !!!!
    Πάρα πολύ καλό !
    Καλό σου τριήμερο !
    :) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί ωραία! Χαίρομαι όταν καταφέρνω να ζωγραφίζω χαμόγελα σε φατσούλες!
      Ευχαριστώ πολύύύ!
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο!
      :-)

      Διαγραφή
  14. Να σου πω καμάρι μου αν είναι τα παραμύθια να σου δημιουργούν τόσα ψυχολογικά ας τα παράτα τα!! χαχαχα δεν υπάρχεις!!
    Πολύ φιλοσοφημένη η φράση ότι είναι για να αφυπνίζουν τους μεγάλους! (ύπουλα δηλαδή, χρησιμοποιούν τα παιδάκια για να περνάνε στους γονείς τους μηνύματα!)
    Εύλογες οι απορίες σου, σε φιλώ καλό σαββατοκύριακο υπέροχο πλασματάκι μου!


    ΥΓ: Βρε θηρίο 41-42;; Θέλεις ειδική παραγγελία, τςς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Και να σκεφτείς πως έγραψα την light εκδοχή αυτών που έχω στο κεφάλι μου! Αν αφήσω τη φαντασία μου ελεύθερη... ουουου!!! Στο Δαφνί θα με βρίσκετε!) ;-)
      Κι εμένα μου άρεσε η φράση περί αφύπνισης! Δυστυχώς δεν θυμάμαι πού την διάβασα... Πιθανότατα σε κάποιο από τα βιβλία της φίλης μου που είναι νηπιαγωγός, αλλά δεν παίρνω κι όρκο...
      Συνήθως 41 φοράω, αλλά έχει τύχει 2-3 φορές να είναι τέτοια η "φόρμα" του παπουτσιού και να έχω χρειαστεί 42! Άσε, ντρέπομαι! Και να ήμουν και 1,90 να πεις "οκ, λογικό"! Αλλά είμαι πολύ πιο κάτω! χαχα!
      ^_^
      Να είσαι καλά, Κατερινουλίνι μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Πολύ ενδιαφέρουσα η συνεύρεση όλων αυτών των ηρώων σε μία ιστορία! Όσο για τις απορίες σου, λογικές μου φαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είμαι λογικός άνθρωπος πάνω απ'όλα! (Μην ακούς τί λένε οι άλλοι: Φήμες είναι! ;-) )
      Να είσαι καλά!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      :-)

      Διαγραφή
  16. φοβερο!!!!! γελουσα συνεχεια με αυτα που εγραφες μπραβο κουκλα μου !!! οσο για το ονομα της κοκινοσκουφιτσας η μαμα μου οταν ημουν μικρη και την ρωτουσα μου ελεγε σοφουλα την λενε οπως εσενα!!! φιλακια αγαπημενη μου!!! καλο σαββατοκυριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, λύθηκε κι άλλη απορία μου: Σοφούλα θα τη λέω κι εγώ τότε την Κοκκινοσκουφίτσα!
      ;-)
      Χαίρομαι, κούκλα μου, που σε έκανα να γελάσεις! Δεν υπάρχει πιο τιμητικό σχόλιο από αυτό! Χαίρομαι με την ψυχή μου, όταν το διαβάζω!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Τα αλλαξες τα φωτα ολα τα παραμυθια Γιαννα μου, θα ξεσηκωθουν ολοι οι ηρωες και θα σε κυνηγανε....χα χα ....εισαι τρομερη εεεε σε φιλω και ευχομαι καλο μηνα και δεν ειπαμε καλη χρονια φιλεναδα, σε φιλω γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Τέλειο θα ήταν να με κυνηγούσαν όλοι αυτοί!
      Η όχι! Ξέρεις τί? Θα ήταν ακόμα καλύτερο να με κυνηγούσα κι εγώ να φορούσα το γυάλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας! αχχααχα! :-D
      Σε ευχαριστώ πολύ, Μαιρούλα μου! Καλή χρονιά να έχουμε, κορίτσι μου! Υγεία, χαμόγελο κι αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Χμμμμμ ...με βαζεις σε σκεψεις μεταξυ δαρύων γελιου.. και χαχανιτών..Συριανακι μου τι ανατροπή ειναι αυτή βρε αγαπη μου; οτι είχες ενα δικιο το... είχες για να λεμε την αληθεια. κοιτα να δεις που με βαζεις σε σκεψεις .. :D
    Λες γι αυτό τα εγγονια μου αφου τα είχαν φαει όλα αυτα με το κουταλι της τηλεορασης... ερχοταν και μου ελεγαν να τους πω άλλα παραμύθια; και εγω τι να κανω; να χαλασω χατίρια; :D κοιτα να δεις τι με βαζεις και σκεφτομαι τρελόπαιδο μου...!!:D
    Τα δωρακια σου ξεχωριστα απο ξεχωριστους ανθρωπους.. να τα απολαυσεις μικρή μου θα τα ξαναπουμε ναι; :) καλα να περνας με τις παραμυθοιστορίες σου.. φιλακιααααα :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί ώρα είναι αυτή? Πήγε κιόλας 2 τα ξημερώματα? Όχι, καλέ! Το Ρουλάκι ήρθε νωρίς-νωρίς! αχαχαχα! Κορίτσι μουουουουου!!!
      Καλέ, εσύ φτιάχνεις τόσο όμορφα και γλυκά παραμυθάκια, δεν έχεις ανάγκη από τα "έτοιμα"! Προλάβαιναν να βαρεθούν τα εγγόνια σου? (Σε έχω ικανή να φτιάχνεις ένα παραμύθι τη μέρα! Αλήθεια! :-) )
      Όχι, απλά ξεχωριστοί άνθρωποι: Άνθρωποι που αγγίζουν την ψυχή, Ρουλάκι μου! όπως κι εσύ! <3
      Πάντα τα δάκρυά σου να είναι από τα γέλια, Ρουλάκι μου! Πάντα!
      Εννοείται πως θα τα ξαναπούμε! (Θα πάθω σύνδρομο στέρησης!!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά, Σμαραγδένια ψυχούλα μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. υπεροχαααααα τα δωρα σου μοναδικα αμ ολοι οσοι στ; δωρισανε ειναι αξιολατρευτοι ......
    Λοιπον απαντω και ανταπαντω οταν αποδασισε ο Σαρλ Περο να γραψει την Κοσκινοσκουφιτσα ηθελε να την βγαλει Σαρλιν αλλα επειδη ομως λενε ετσι και την πριγκηπισσα του Μοναχου την γυναικα του αχαρου Αλβερτου αποφασισε να πρωτοτυπησει και την εβγαλε Joanna , στο καλαθακι εκρυβε Μερεντα πρωτογνωρη γευση για την εποχη της με μυστικη συνταγη που εξιχνιαστηκε στους επομενους αιωνες σαν την συνταγη της κοκα κολα .
    Την Σταχτομπουτα την ελεγαν CINDI εξου και η κουκλα που της μοιαζει Sindi trella δηαλδη SINDERELLA ......
    Το γοβακι της ειναι απο plexiglass που μοιαζει με γιαλι δωρο της νονας απο το ταξιδι στο μέλλον αρα σηκωνει βαρη κα δεν κλαταρει ..... Ο παπουτσωμενος γατος ειχε ενα ποδι λαστιχο σαν το Τιραμολα απο 37- 45 οπου κατσει η μπιλια Οσο για την Αυγουλα οι γονεις τοχανε το 13ο σερβιτσιο αλλα την γρουσουζα Μαγκουφα δεν θελανε γιατι ηταν μοβορα . Τα μαλια της Ραπουντζελ ηταν ραστα ψευτικα 19 πακετα χρειαστηκαν στην προσθετικη και ενα σκασμος ωρες στο extension μου ταπε η Μαριλου η κομμωτρια ..... ε ουφφφ δεν αντεχω αλλο με εσκασες παλιοπαιδο δεν μιλαω δεν απανταω σε φιλω @!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axaxxaxa! Ok, με αποστόμωσες!
      Και αυτή η... Μαριλού, με πέθανε! Αχαχαχα! Κλαίω!!!
      Να είσαι καλά, Κάτια μου! Το χρειαζόμουν! :-D
      Τί να σχολιάσω τώρα? Αδυνατώ! Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά με άπειρα ολόγλυκα (Μερεντένια!) ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου!
      Καλό και απολαυστικό Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Εντάξει, δάκρυσα! Μερικές απορίες για τα παραμύθια τις είχα (κι ακόμα τις έχω) κι Εγώ αλλά όσο μεγαλώνω προτιμώ τα δικά μου φινάλε, στα δικά μου κυβικά. Αυτό το πως αναπαράγονται τα Στρουμφάκια (τα λατρεύω μωρέ αυτά τα μπλε πλασματάκια) πραγματικά είναι η πιο δυνατή μου απορία.
    Τώρα βέβαια διάβασα το παραπάνω σχόλιο της Κάτια μας και επεξεργάζομαι τις πληροφορίες. Μμμμμ.... κλαίω το πως τα παρουσίασε!
    Αχ, Γιάννα μου Κλαό Σαββατοκύριακο να έχεις! Αυτά τα παραμύθια τα μάθαμε, τα διαβάσαμε.... άλλα αυτά της ζωής δεν θέλουμε! (αν καταλαβαίνεις τι εννοεί η Ποιήτρια! Χεχε!)
    Σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, σαν τα φινάλε που δημιουργούμε εμείς, δεν έχει! ;-)
      Τα προσαρμόζεις όπως θέλεις και παίρνεις και την εκδίκησή σου!
      (Πρέπει να μελετήσω διεξοδικά το θέμα με τα Στρουμφάκια! Πώς στο καλό πολλαπλασιάζονται τα άτιμα?!)
      Τώρα που το σκέφτομαι... Κάποια στιγμή θυμάμαι ένα Στρουμφάκι σαν τη Στρουμφίτα, αλλά με μαύρα μαλλιά... Χμμμ... Προβληματίστηκα...!
      Η Κάτια, δεν το συζητώ: Έδωσε ρέστα! χιχιχι!
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου! Να περάσεις ένα σσσσσσούπερ Σαββατοκύριακο και να ακτινοβολείς παντού τη λάμψη σου! Κρατάμε αποστάσεις από τα παραμύθια της καθημερινότητάς μας και γελάμε για να τους κάνουμε να απορούν! (Λέω εγώ τώρα!!! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Α, και με ΄γεια το μαλλάκι! :-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Ααα πολλές απορίες αγαπητή μου και θίγεις πολλά ζητήματα!!! Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα διαβάζω παραμύθια στην μικρή και θα τα σκέφτομαι !! Χα χα Είσαι μεγάλο ταλέντο τελικά!! Φιλιάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πολλά μέτωπα ανοικτά με τα παραμύθια! χαχα!
      Συνέχισε ακάθεκτη εσύ! Μη μου δίνεις σημασία!!!
      ;-)
      Όταν ένα ταλέντο, με αποκαλεί ταλέντο, χαίρομαι διπλά! ;-)
      Thanks, Miss Garland μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Νούμερο 41-42 και εσύ μάνα μου;
    Τo τι τραβάμε εμείς οι 41-42ποδαρούσες μόνο εμείς το ξέρουμε!
    Σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να φορέσουμε το γοβάκι της μικροποδαρούσας Σταχτοπούτας.
    Γιάννα έχω και εγώ μια ερώτηση που αφορά την Ραπουνζέλ η οποία έμπασε στο δωμάτιο της έναν άγνωστο ουσιαστικά άντρα και ας ήταν και πρίγκιπας!
    Και ερωτώ:Πως ρίχνεις τις πλεξούδες σου κοπέλα μου στον πρώτο τυχόντα για να ανέβει στο δωμάτιο σου;
    Η χαζοχαρούμενη είσαι η έχεις αδυναμία ελέγχου των ενδορφινών που κατέκλυσαν τον εγκέφαλο σου με αποτέλεσμα την κατάρρευση των ηθικών αναστολών σου και την παράδοση άνευ όρων στις……σεξουαλικές ορέξεις του ξαναμμένου πρίγκιπα,γιατί μην μου πεις κοπελιά ότι με τον πρίγκιπα παίζατε τον γιατρό και τις κουμπάρες !
    Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βαρώ είναι η συναισθηματική πείνα και υπερβολική ανάγκη για φροντίδα και αγάπη που είχες ένεκα του εγκλεισμού που σου επέβαλε η κακίστρο μάγισσα του πύργου.
    Αυτά είχα να πω και αφού τα είπα φεύγω στέλνοντας σου και τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαίω, άτιμο πλάσμα! Κλαίω!
      Μα, είδες? Εγώ με το αθώο μου μυαλουδάκι, ούτε που σκέφτηκα τί θα μπορούσαν να κάνουν οι 2 τους στο δωμάτιο! Θα της διαβάζει ποίηση, σκέφτηκα!
      Αχαχαχαχαχχα! Βρε, Xristin, όταν σου λέω πως όταν "κατεβάζεις ρολά" η απουσία σου είναι αισθητή, το εννοώ 100%!
      Δεν υπάρχεις! Είσαι υπέρ-υπέροχη!
      Να κανονίσουμε να ανταλλάσουμε παπούτσια εμείς οι 2! (Ο Γιάννης μου λέει, λίγο ακόμα και θα φτάσω το δικό του νούμερο, αλλά μέχρι τότε... :-p )
      Να είσαι καλά, μουρλοκομείο μου! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. χαχαχαχα.....Με έβαλες σε σκέψεις :D Γιαννα μου ..
    Αλήθεια πως τα εβγαζε πέρα η στρουμφιτα με τόσες στρουμφακια ..
    Να χαριες τα όμορφα δωράκια .... καλο Σαββατοκυριακο ..
    Φιλακιααααααα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, Ειρηνάκι μου! Διώξε τις σκέψεις! Να σας κάνω να γελάσετε ήθελα! Και μάλλον κάτι κατάφερα, ε?!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου! Ευχαριστώ πολύ!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Τι να πω τώρα Γιάννα μου... μου λες; Έφερες πιο κοντά την άνοιξη μ' αυτήν τη δημοσίευση... τουλάχιστον έτσι μ' έκανες να νιώσω! Λοιπόν πάρε στυλό ή μάλλον κάτσε εκεί στο πληκτρολόγιο και γράφε ασταμάτητα! Έχεις ταλεντάρα στη σάτιρα Γιάννα... και δεν ξέρω αν στο 'χουν ξαναπεί! Για να λέμε την αλήθεια, χαίρομαι να διαβάζω κάθε δημοσίευσή σου! Σκέψου λέει όλο αυτό το καστ να παιζότανε σε κάποια παράσταση... 200.000 δίσκοι όπως έλεγε παλιά ατάκα στο σινεμά! Χωρίς πλάκα τώρα ήταν απ' τις ωραιότατες στιγμές σου αυτό που έγραψες... δε βρίσκω και τα κατάλληλα λόγια-ρε γμτ... κόλλησα τώρα-γιατί φοβάμαι να μην πω καμιά κοτσάνα! Το κείμενο μ' έβαλε σε "βαθιές" σκέψεις για να μη χάσω την αλληλουχία των πρωταγωνιστών, επειδή εκείνη τη στιγμή έσκαγα στα γέλια... αυτό μόνο! Αλλά κι αυτή η απάντηση της Κάτιας πιο πάνω... τι τι ήθελε... ήταν όλα τα λεφτά! χαχαχα! Μερικοί άνθρωποι τελικά έχουν την σάτιρα στο πετσί τους! Να 'στε καλά που με κάνατε να γελάσω!!!
    Και μετά από τέτοια που γράφεις(και σχολιάζεις) πως να μην πάρεις δωράκια καλό μου, αφού κι αξιαγάπητη είσαι σε όλους κι ανοιχτόκαρδη με όλους και γενικά σε νιώθουμε πολύ κοντά... δικό μας Άνθρωπο! Να ζήσεις και να τα χαρείς και να βγεις και να το "κάψεις"... Παρασκευή σήμερις... ωραία βραδιά... και πιες άμα θες κι ένα ποτηράκι και για μας!!! χαχαχα!
    Ο Θεός να σ' έχει πάντα καλά!!!
    Με την αγάπη μου πάντοτε και πολλά πολλά φιλιά(σσσσσμουτς όπως τα λες!) και στους δυο σας καλά μου παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω! Δεν θέλω καν να σκεφτώ πώς θα γινόταν όλο αυτό παράσταση! Εκτός από το μεγάάάλο κόστος (αλλά λεφτά υπάρχουν!) ο καημένος ο ηχολήπτης πώς θα τα έβγαζε πέρα με όλους αυτούς?! (Καταλαβαίνεις, νιώθω αλληλεγγύη ως προς τον συνάδελφο! χαχα!)
      Γλυκιέ μου, Νίκο, πολύ με συγκινούν και με τιμούν τα λόγια σου! Ξέρω πως είναι μέσα από την καρδιά σου και αυτό μου αρκεί!
      Και εκεί που μου έγραψες πως με νιώθετε σαν δικό σας άνθρωπο, εντάξει... έλιωσα! Κομμάτια με έκανες!
      Να είσαι καλά πάντα! Μια μεγάλη-μεγάλη ζεστή αγκαλιά (σαν τη σοκολάτα που πίνω τώρα, γιατί αν περιμένεις να βγω... ψώνισες από σβέρκο που λένε! Είμαι πολύ μούχλα! Αφού το ζω στη δουλειά αυτό, προτιμώ να αράζω στο σπίτι για να περνάω όμορφα!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, καλέ μου! Την αγάπη μας!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Cuanta imaginación tienes,para primero reflexionar sobre todos eso cuentos y después hacer tu propio cuento y con mucho ingenio.
    Felicidades por esos regalos que recibiste son todos muy bonitos.
    Un beso grande.
    P.D y muchas gracias por todas tus visitas y comentarios, que siempre me alegra verlos y leerlos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tengo que darle las gracias por todo! :-)
      Sé que es muy difícil de traducir mi blog, pero siempre estás aquí con sus palabras más dulces! Y estoy muy feliz por esto! ¡Es un honor!
      Me alegro de que haya disfrutado de mi historia!
      Abrazos y besos, amiga!
      Tener un buen fin de semana!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Αχ να είσαι καλά, με έκανες και ξεράθηκα στα γέλια! Δεν ξέρω αυτά τα περί αντιρρήσεων, πάντως αυτές γεννούν την έρευνα και τον διάλογο! Η φαντασία σου στα ύψη και το χιούμορ σου ασύγκριτο! Πολύ το ευχαριστήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκά λόγια! Ευχαριστώ τόσο πολύ!
      Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που διαβάζω πως κατάφερα να κάνω ένα ακόμη μουτράκι να (χαμο)γελάσει!!!
      Μόνο γέλια εύχομαι! Ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      :-)

      Διαγραφή
  27. Λοιπον συμφωνα με την σταχτοπουτα που ξερω εγω την ελεγαν Αλινα, η μητριά της ηταν καλή σαν δευτερη μανουλα αλλά οσο καιρό ηταν κατακοιτη η κόρη της φαιροταν ασχημα στην Αλίνα. Η μητρια ηταν αυτή που εδωσε τα ρουχα και το γοβάκι οταν εμαθε από το γιο της τον ΚλοΚλο τι εκανε η κόρη της στην προγονή της. Και όταν η "Σταχτοπουτα" εφυγε γρηγορα και εχασε το γοβάκι ο πριγκιπας φυσικά δεν εβαζε σε όλα τα πόδια των κοριτσιων το παπουτσι γιατι θα χωρουσε σε όσες φοράνε το ίδιο νουμερο. Βρηκε απλά το δευτερο ζευγάρι. Ποσα διαμαντενια να υπάρχουν!!! Και φυσικά ζησαν αυτοι καλά γιατι δεν ειχαν να πληρωσουν φορους, ΕΝΦΙΑ και ΔΕΗ. Και τοτε που το ακουγα ζουσαμε και εμεις καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Μου άρεσε το φινάλε με τον ΕΝΦΙΑ!
      Και η τελευταία φράση σου, μου προκάλεσε αυτό που λέμε "χαρμολύπη"!
      Πόσο αληθινή φράση!
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου!
      Μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά και άπειρα φιλάκια για όόόλους σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Πράγματι πνεύμα αντιλογίας αλλά και γεμάτη φαντασία, δημιουργικότητα και χιούμορ! Τι ωραία κι αναπάντεχα που έμπλεξες τα παραμύθια και τους ήρωες μεταξύ τους!! Να χαίρεσαι τα δωράκια σου! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμουν σκέτο πνεύμα αντιλογίας, δεν θα μου μιλούσε άνθρωπος, ευτυχώς το συνδυάζω με φαντασία και χιούμορ και σώζεται η κατάσταση! χαχαχα! ^_^
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μεσημεράκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Κουλουβάχατα τα'κανες όλα τα παραμύθια Γιάννα μου :)
    Εγώ νόμιζα ότι θ'αναφερόσουν στα παραμύθια που μας πουλάν τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί μας.
    Αυτά και αν είναι άγρια για πολύ κακομαθημένα παιδιά :(

    Υπέροχα τα δωράκια σου,δεν σταματάς να μας εκπλήσεις ευχάριστα

    Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να'χουμε:κ :Κ :κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι! Αν ήθελα να κλάψουμε θα έγραφα για πολιτικούς... Το θέμα είναι να ξεχνιόμαστε λιγάκι!
      (Από κλάμα και νεύρα, άλλο τίποτα!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ, Ελενάκι μου!
      Καλή Κυριακή, μάτια μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. Ιιιιιιιι, δεν το πιστεύω πως η Άριελ είχε κρυφή σχέση με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη!!
    Μας παραπλανείς σκόπιμα έχω να καταγγείλω!
    Κι ένα παραμύθι που θα ήθελα να αλλάξω το τέλος του είναι η Μικρή γοργόνα, μπάι δε γουέι!
    Με τον Γκούφη μάνατζερ πολιτικών, πάντως εξηγούνται πάρα πολλά...κι ο Πλούτο(ς) που θα ήταν? Στους πολιτικούς που πλουτίζουν εις βάρος μας!!
    Είσαι απίστευτη!!!
    Το πόσο γέλασα με τις αντιρρήσεις σου δε λέγεται!!!
    Να χαίρεσαι και τα δωράκια σου!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στ΄ορκίζομαι στην ομορφιά μου: Αυτοί οι 2 είχαν σχέση! (Αλλά μετά... τα έκαναν μούσκεμα -προφανώς!- και χώρισαν!)
      *Τί γίνεται στο τέλος της Μικρής Γοργόνας? Αδιάβαστη με πιάνεις! Θα το τσεκάρω!
      Ε. λογικό δεν είναι να είναι μάνατζερ πολιτικών Ο Γκούφυ και ο Πλούτο?! (Βασικά, τυχαία επέλεξα αυτούς του 2, αλλά μου "έκατσε" καλά! χαχα!)
      Να είσαι καλά και να γελάς, Μαράκι μου!
      Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Μάλλον θα το τσέκαρες τώρα...είχα έρθει και παλιότερα, μα δεν πρόλαβα να γράψω...μετά το ξέχασα...
      Μας το πήρε άλλη το βασιλόπουλο και η γοργόνα μας έγινε αφρός!
      Άσε!!

      Διαγραφή
    3. Ναι, το είχα ψάξει! Το έκανε όμως από αγάπη η Άριελ!
      Μου αρέσει που γράφεις "ΜΑΣ το πήρε άλλη... .. ..."!
      Μα τί ταύτιση με τη γοργόνα!
      αχαχαχα!!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  31. Χαχαχαχσχα!!
    Δεν υπαρχεις!
    Γελασα πολυ και με τις αποριες κσι με το εναλλακτικο φιναλε!
    Να χσιρεσαι τα ομορφα δωρακια σου!
    Εννοειται πως θα κανεις μεγαλα πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, κορίτσι! Κι όλο λέω να σε επισκεφθώ... Σε έχω προσθέσει στους σελιδοδείκτες μου για να το θυμηθώ, αλλά μόνο εγώ λείπω από τους σελιδοδείκτες! Κακός χαμός!
      Θα το κάνω το συντομότερο!
      Χαίρομαι που γέλασες πάντως! Πάντα έτσι να είσαι, γλυκιά μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. χαχαχαχχαχ ενταξει εισαι απίστευτη!! Μας εκανες να βλέπουμε τα παραμύθια με αλλο ματι! Δεν ξέρω για τους αλλους παντως εσυ παραμένεις παιδί και ετσι να μείνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί ετών 31! Αυτό είμαι! χαχα! ;-)
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Χριστινάκι μου!
      Καλή και γελαστή Κυριακή, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  33. Χαχαχα!!! Είσαι ανεξάντλητη!!!
    Πάντως, εδώ που τα λέμε, οι απορίες σου είναι σωστές!!!!
    Πώς έλεγαν άραγε την Κοκκινοσκουφίτσα; Κι αν άλλαζε σκουφί και φορούσε πράσινο την επόμενη μέρα θα την έλεγαν Πρασινοσκουφίτσα;;;
    Και η Σταχτοπούτα τι νούμερο παπούτσι φορούσε που δεν το φορούσε καμμία άλλη;;;;
    Αααχ, αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν!!!!
    Καλό σ/κ ζουζουνίτσα!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά, πράσινα ρούχα έπρεπε να φοράει η Κοκκινοσκουφίτσα για να μη φαίνεται μες το δάσος! Παραλλαγή, κοπελιά! Όχι φοράμε τα κόκκινα και προκαλούμε από μόνοι μας την τύχη μας!!! ;-)
      χαχα!
      (Σωστή και η απορία σου για τη Σταχτοπούτα!)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Στελλίτσα μου! ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Λοιπον λοιπον να μαι και εγω! Για κοιτα αν βρεχει εξω κοπελιαααα..Χαχαχα]
    Σωστες αποριες εχεις βρε μικρη αλλα εγω δεν θα ηθελα να τις απαντησουμε γιατι μετα τα παραμυθια θα χασουν την μαγεια τους. Προτιμω να τα κρατησω στην σκεψη μου οπως τα ειχα μαθει μικρη και να μην αναρωτηθω ποτε για ολα αυτα μιας και δεν υπαρχουν απαντησεις. Εσυ πως τα σκεφτηκες καλε αυτα ? Απαπαπα... Κατι αποριες που εχεις ωρες ωρες. Χεχεχε.

    Πολλα φιλια Συριανακι και να περνας υπεροχα!! Μουτσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, βρε! Ποια τριγυρνάει στη γειτονιά?!
      Τί χαρά μου έδωσες, Μαράκι μου?!
      Οκ, μόνο και μόνο για να μη σε στεναχωρήσω και δεν σε ξαναδούμε στο blogging, αποσύρω όλες τις παραμυθο-απορίες μου αμέσως! ;-)
      Να είσαι καλά, ματάκι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  35. Νάσαι καλά, χίλιες φορές!Έίχα τόση ανάγκη τις σκέψεις σου!
    φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι, κορίτσι μου, αν σε έκανα να ξεχαστείς λιγάκι!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  36. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στον χώρο σου και χαίρομαι που σε ανταμώνω με τέτοια ανάρτηση. Το πόσο γέλασα δεν λέγεται. Οι απορίες σου απλά δεν υπήρχαν. Κάποιες μου είχαν περάσει και μένα από το μυαλό, άλλες πάλι όχι και ξαφνιάστηκα μέχρι κι εγώ! χαχα
    Τα δώρα σου υπέροχα, να τα χαρείς όλα και να συνοδέψουν όλα, όμορφες στιγμές σου!
    Όσο για την ερώτηση σου, δεν μπορώ να απαντήσω, δεν μου άρεσαν τα παραμύθια ιδιαίτερα ποτέ, ούτε αυτά που διάβαζα μικρή, ούτε αυτά που ακούω μεγαλώνοντας! ;)
    Πάντως μπράβο για την ανατρεπτική και έξυπνη έμπνευση σου!
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εσύ πρέπει να είσαι η Μαρίνα? Τέλεια! Δεν πρέπει να τα έχουμε ξαναπεί, αλλά έχω γελάσει, αρκετές φορές με σχόλιά σου σε φιλικά blogs!
      Χαίρομαι ιδιαιτέρως, όχι τόσο για το ότι δεν ασχολήθηκες ως παιδί με τα παραμύθια, αλλά για το ότι συνεχίζεις να μην τους δίνεις σημασία και ως "μεγάλη"! Αυτό κι αν λέει πολλά! ;-) (Κάτι μου λέει πως είσαι αρκετά μικρότερή μου!)
      Σε υπέρ-ευχαριστώ και για την επίσκεψη και για το ολόγλυκο σχόλιο! Θα σε επισκεφθώ το συντομότερο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι!
      :-)

      Διαγραφή
  37. Λοιπόν πόσο σε καταλαβαίνω!
    Είχα κι εγώ μια κουμπωμένη συμπεριφορά, ας το πω έτσι, απέναντι σε μη λογικοφανείς εξηγήσεις των παραμυθιών κι ας μην το μαρτυρούσα. Τα έβρισκα και λίγο χαζά, να πω;
    Ας είναι... γέλασα πολύ με τις δικές σου απορίες που εδώ που τα λέμε είναι λογικότατες!

    Φιλάκια Αστέρι μου για ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, τέλεια! Κι εσύ δικιά μου!
      Ε, αν δεν έχω εγώ λογικές απορίες, τότε ποιος θα έχει? Ε? Πες μου!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ζαμπία μου! Σε φιλώ πολύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  38. Καλησπέρα παιδια. Μικρή ήμουν εντελώς χαζό και δεν ψαχνόμουν καθόλου όπως τωρα. Αυτό σημαίνει πως ότι διάβαζα το πίστευα χαχαχαχαχα! Διαβαζα και μόνη μου παραμύθια, αλλα θυμάμαι αμυδρά πως που και που μου διαβαζανε κιόλας γονείς, γιαγια κτλ κτλ

    Η κοκκινοσκουφίτσα θα πήγαινε λογικά φαγακι στη γιαγια της!
    Η Σταχτοπούτα ελπίζω να είχε άλλο βαφτιστικό όνομα γιατί δεχόταν bullying απο παντού. Όσο για τα κιλάκια της, την κόβω 30 με το ζόρι!
    Τα παππούτσια του γατου σιγουρα θα είναι ειδική παραγγελία.
    Οι νάνοι φορολογούνταν κανονικά, γι αυτο έμενα σ αυτη την τρώγλη; Οι γείτονες δεν ενοχλούνταν που εμενε μαζί τους ενα μικρό κορίτσι;;;;
    Ωραίος ο ύπνος 100 ετων στην Κοιμωμένη. Σα να μην πέρασε μια μέρα, 20 χρονη κοιμηθηκε 20χρονη ξυπνησε, φρεσκαδούρα!
    Η Ραπουνζέλ έβαζε σιγουρα αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο για να δυνατα και μακριά μαλλιά, είναι κάθετο αυτο!
    Η ποκαχόντας και ο καλός της, μιλούσαν τη γλώσσα του σωματος καλέ! Ακόμη γελάω με την προσθήκη του Αδώνιδος, ναιιι τα λιγουρευόμαστε!
    Όσο για τα στρουμφάκια το λόγο έχει η στρουμφίτα η όμορφη ναζιάρα!

    Μου άρεσε η δικη σου εκδοχή. Εξαιρετικά αληθοφανείς! Σου εύχομαι να χαρείς τα χρησιμα δωρακια των κοριτσιών.
    Όσο για το δικό μου παραμύθι, θα ήθελα ο πρίγκιππας να παρατήσει το άλογο και να ρθει επιτέλους, όπως ειναι! αχχαχαχαχαχα
    Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
    Σε φιλώ γλυκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχα! Μου αρέσει που μου απαντάς κιόλας στις απορίες μου! Βρε Αριάδνη, πρέπει να έχεις τρομερή υπομονή! (Γενικότερα!) Έβγαλα... πόρισμα!
      ;-)
      Η δε "γλώσσα του σώματος" στην Ποκαχόντας, με έριξε κάτω από τα γέλια! Σωστή σε βρίσκω! χαχα!
      Ελπίζω να έρθει ο Πρίγκιπας (με άλογο ή χωρίς) και να μην καθυστερεί άλλο! Α, μα πια!
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. Ποτέ δεν είχα αυτές τις απορίες, βρε Γιάννα μου, με προβλημάτισες...!
    Με έξυπνο κι έντεχνο τρόπο, έπλεξες τη δική σου ιστορία, που έδωσε μια άλλη οπτική στο ταξίδι των παραμυθιών! Εκπληκτική σκέψη!
    Να έχεις ένα γλυκό βραδάκι και μια υπέροχη εβδομάδα που αρχίζει οσονούπω! Φιλιά πολλά με μια αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς πως όταν έφτιαξα αυτό το blog, ήθελα απλά... να κάνω τους αναγνώστες μου να ξεχνιούνται! Πού να φανταστώ πως θα... προβληματίζω κιόλας?!
      ;-) χχααχχα!
      Ευχαριστώ πάάάρα πολύ για τα όμορφα λογάκια σου! Να είσαι καλά!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για την ώρα (γιατί έχω σκοπό να σε επισκεφθώ αμέσως!)
      ;-)
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  40. Πόσο γέλασα με αυτή την πεντάλεπτη (;) ανάρτηση σου, Γιάννα μου και σου έχω καλά νέα:
    Μια και η αφεντιά μου, είναι ηρωίδα παραμυθιού, μάζεψα μερικές μαγισσούλες συναδέλφισες και ανακαλύψαμε πολλά ενδιαφέροντα:
    1. Την κοκκινοσκουφίτσα την λένε Mary...την γιαγιά της, Jasmine, τον λύκο, Woulfy και τον κυνηγό Bob.
    2. Την σταχτοπούτα την λένε, Blanche.
    3. Την ωραία κοιμωμένη, Joulie.
    4. Toν papa στρουμφ, Jacob.
    5. Τον παπουτσωμένο γάτο τον λένε, Σκότη και φοράει 40 νούμερο, γι αυτό και δεν βρίσκεις 40 νούμερο παπούτσι.
    Οι συναδέλφισες μάγισσες θέλουν να σε συγχαρούν για το παραμύθι σου, που θα το δημοσιεύσουν, στα Άπαντα των μαγισσών και σου εύχονται, πολλά πολλά ακόμα όμορφα δώρα!
    ΑΦιλάκια χαμογελαστά και παραμυθένια! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Ποιος τη χάρη μου! Σύναξη μαγισσών, μόνο και μόνο για να μου λυθούν οι απορίες???!! Τί γλυκόόό! Μεγάλη μου τιμή!
      (Πάντως οι περισσότεροι ήρωες έχουν όνομα που ξεκινάει από "J"!) ;-)
      Γλυκιά μου, Στεφανία, σε ευχαριστώ τόόόσο πολύ! Είσαι υπέροχη!
      Να είσαι καλά πάντα! Μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, μαζί με τις πιο γλυκές ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  41. Συριανακι δεν παίζεσαι! Τι ανάρτηση ειναι αυτή με τις παραμυθοαντιρρήσεις στο φουλ-μας προβλημάτισες!Εχω και εγώ μια ερωτηση. Πως δεν σου αρέσαν τα παραμύθια και τα έχεις διαβάσει-παρακολουθήσει όλα μέχρι τα νεότερα ? Μαλλον έψαχνες κανένα που να μην έχεις αντιρρήσεις.
    Πολλά φιλάκια! Εισαι απόλαυση τρελοκόριτσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχχα! Η δική σου απορία, είναι κορυφαία! ^_^ Υποκλίνομαι!
      Και δεν έχω και απάντηση να σου δώσω! Λες να μου τα διάβαζαν στον ύπνο μου κι έτσι να έχει γίνει καταγραφή στο υποσυνείδητό μου??! ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Ευχαριστώ πολύύύύ!
      Μια πελώρια αγκαλιά ολόδική σου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  42. Στ΄αλήθεια αγαπητή μου Γιάννα απόλαυσα τις απορίες σχετικά με τους ήρωες και τις ηρωίδες των παραμυθιών. Ήδη και εγώ έχω αρχίσει να προβληματίζομαι.
    Νάσαι καλά με έκαμες και γέλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά κιλά προβληματισμού αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, άθελά μου! ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, Ντένη μου!
      Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
      Τις ευχές μου στη σύζυγο!
      :-)

      Διαγραφή
  43. Πας καλά ? ΄Εχω τόσα προβλήματα, πας να μου
    βάλεις κι αλλα στο κεφάλι μου ?
    Γιατί η Κοκκινοσκουφίτσα αυιτό, γιατί τα στρουμφάκια το άλλο....
    Αστα όπως τα ξέραμε.... τι θες τώρα και τα ανακατεύεις...
    χαχα...εντάξει το ομολογώ, μακράν η καλύτερή σου ανάρτηση..... τέλεια κοριτσάκι...
    και τα δώρα σου πολύ όμορφα (δεν σχολιάζω) άντε και στις 4 Μαρτίου με το καλό να μας δείξεις κι άλλα πολλά !
    Μια μεγάλη αγκαλιά, πολλά φιλιά σου στέλνω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, αλήθεια?! Τη θεωρείς την καλύτερη ανάρτησή μου? Ευχαριστώ πολύύύύ, Σοφάκι μου!
      Δεν είχα σκοπό να προβληματίσω κανέναν... Αλλά αν τα κατάφερα, ε, κάτι δεν πάει καλά και με εσάς μάλλον! (Σας κόλλησα, μου φαίνεται!!! ;-) )
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου! Πολλά ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  44. Αυτό που διασταυρώθηκε το ποντίκι με το παπί ήταν το
    χειρότερό μου !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι τα υπόλοιπα τα βρήκες πιο νορμάλ, να με ανησυχήσει???!
      :-p
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά, Σοφάκι μου! :k

      Διαγραφή

  45. Contos, tantas perguntas sem respostas!...
    Amei os presentes.

    Bom domingo, boa semana!
    Beijinhos.
    ❤ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ri muito! ^_^
      Obrigado, Inês! Você é adorável!
      Tenha uma boa semana!
      Abraços e beijos, amiga!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. Μέσα στην αμφισβήτηση σε βρίσκουμε,Γιάννα,από παιδί φαίνεται ότι ήσουν ανήσυχο πνεύμα !!!!!Αυτό εμάς μας συμφέρει γιατί ρίξαμε τρελό γέλιο με τις απορίες !Εδώ που τα λέμε έχεις και τα δίκια σου να απορείς!!!Φιλιά πολλά κοριτσάρα,βλέπεις τα δωράκια σου τα προσπερνάμε με ...τρόπο,να μην ξύνουμε παλιές πληγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, να σας παρουσιάζω πιο συχνά τότε απορίες μου! Εκεί να δείτε γέλιο!!! :-D
      Σας υπέρ-ευχαριστώ, κούκλες μου! Να είστε καλά πάντα!
      Την αγάπη μου και τις πιο γλυκές ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα! ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  47. Οι απορίες σου έχουν βάση, δεν μπορώ να πω! Κάποιες από αυτές τις έχω σκεφτεί κι εγώ, βλέπε το καλαθάκι της Κοκκινοσκουφίτσας...
    Πολύ μου άρεσε που διάβασα τη συνέχεια του happily ever after! Και τι συνέχεια! Χαμούλης έγινε, άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη... χαχαχα!!
    Και απαντώ στην ερώτηση του μήνα: θα ήθελα να σταματήσει ο κακός λύκος να παρουσιάζεται κακός. Αμάν πια, ο καημένος!! Κι αν δεν είναι; Πρόσφατα σχετικά διάβασα ένα παραμύθι, το οποίο λέγεται "Έχω ράμματα για τη γούνα σου". Όπου, όλοι οι κακοί λύκοι των παραμυθιών, όταν τελειώνουν τα παραμύθια, τρέχουν στο γιατρό να κάνει καλά τις... γούνες τους, και τις πληγές τους, επειδή τραβάνε τα πάνδεινα οι καημένοι σε κάθε παραμύθι. Και γκρινιάζουν, γιατί δεν είναι κακοί, και ποιος αποφάσισε να είναι αυτοί πάντα οι κακοί;
    Ε, μετά από αυτό τους λυπήθηκα και μια, και δυο, και τρεις φορές!΄Οπως λυπάμαι επίσης και το έρμο το κογιότ που τραβάει τα πάνδεινα από τον Road Runner. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
    Φιλιά πολλά, να χαρείς τα δώρα σου και πολλά μπράβο για το παραμυθάκι σου-συνέχεια του happily ever after! (Μα τι συνδυασμοί, τι μυαλόοοοο!!)
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, μου άρεσε που επέλεξες ένα τραγούδι που αναφέρεται και στο νησί μου! ("Κι άλλος στη Σύρας τα στενά, αίμα και δάκρυα πίνει!) ;-)
      Α, υπάρχει τέτοιο βιβλίο? Που καταπιάνεται με την αδικία που υφίστανται οι λύκοι?! Έλα, ρε 'συυυ! Σούπερ! χαχα!
      (Εγώ και το μυαλό μου, σε ευχαριστούμε για το θαυμασμό που δείχνεις!!! :-p )
      Να είσαι καλά, υπέροχο, Μαϊμουδάκι μου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και άπειιρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Έεεελααααα... Δεν λέει "Κι άλλος στης Ήρας τα στενά, αίμα και δάκρυα πίνει;!" Μικρή αυτό άκουγα!! :p
      Καλή εβδομάδα επίσης, ομορφιά μου! Μάκια, καληνύχτα!

      Διαγραφή
    3. αχαχχαχα! Να είσαι καλά, Έλλη μου!
      Πολύ γέλασα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. Καλησπέρα γλυκιά μου Ιωάννα!! Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες... αλλά με προβλημάτισες!! Λες η Κοκκινοσκουφίτσα να κουβαλούσε "χόρτο" στη γιαγιά της;;; Οι νάνοι με τα ορυχεία τηρούσαν τις περιβαλλοντικές οδηγίες γι αυτό δεν τους έκλεισαν το ορυχείο ή γιατί είχαν "λαδώσει";;;;;
    Όσο για την Ωραία Κοιμωμένη προφανώς είχαν ξοδέψει τα πάντα στον ΕΝΦΙΑ... εμ ...όποιος θέλεις πύργο!!!
    Το μόνο που θέλω είναι το τζίνι... γίνεται;; Μπορεί να παρέχει υπηρεσίες και σε μένα ή είναι στο δημόσιο και απαγορεύεται;;;;;
    Πολλά πολλά φιλάκια και να είσαι καλά γιατί με έκανες και διασκέδασα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, το έχεις κι εσύ το θέμα σου με τα παραμύθια, ε?! ;-) χαχα!
      Τί να σου πω? Δεν ξέρω αν είναι στον δημόσιο τομέα το Τζίνι... Με πιάνεις αδιάβαστη! (Θα μελετήσω εις βάθος και θα σε ενημερώσω!!!)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Κική μου! Πάντα να διασκεδάζεις! Καλό βραδάκι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  49. Γελάω... γελάω... γελάω... και σταματημό δεν έχω! Συγνώμη γιατί δεν γράφεις πιο συχνά;;;;;;;; Τι είναι αυτό; Τάμα έχεις κάνει μια φορά τον μήνα;;;;;;; Λοιπόν κοίτα τι είχα βρει πριν χρόνια και το είχα δημοσιεύσει στο Facebook

    Η κόρη μου σήμερα μου είπε:

    " Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν. Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες. Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης. Ο Ρομπέν των Δασών ήταν κλέφτης. Ο Ταρζάν γυρνούσε χωρίς ρούχα. Ένας περαστικός φίλησε την ωραία κοιμωμένη και αυτή τον παντρεύτηκε. Η Σταχτοπούτα βγήκε κρυφά το βράδυ για να πάει σε πάρτυ. Δεν μπορείτε να κατηγορείτε εμάς. Μας μαθαίνετε να επαναστατούμε από παιδιά ακόμη"


    Ακόμη δώρα λαβαίνεις;;;;;;;;;;;;; Αααααααααααα ζηλεύω!!!! Φιλιά πολλά και σβουριχτά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τέλεια! Καιρό είχαν να μου πουν να γράφω πιο συχνά! ;-)
      Πιο παλιά έκανα αναρτήσεις κάθε 15 ημέρες (για τόσο μεγάλη προκοπή μιλάμε!) αλλά μετά είπα να... ξεκουραστώ! αχαχαχα!
      Κάτι παρόμοιο με αυτό που σου είπε η κόρη σου, το είχα διαβάσει και στο παρελθόν! Ε, μα δεν έχει δόση αλήθειας?!
      Καλέ, εσύ φτιάχνεις από μόνη σου υπέροχα πράγματα, εγώ το ατάλαντο να μην τα παραλάβω έτοιμα?!?!?!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ, κορίτσι μου! Να είσαι καλά και να γελάς!
      Μια μεγάλη αγκαλιά με μπόλικα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  50. Χα χα και πάλι χα χα Αναπάντητες όμως θα μείνουν οι απορίες σου!! διότι αν περιμένεις λογικές απαντήσεις δεν θα λέγονται παραμύθια αλλά άνευρες διηγήσεις!!!Χαρούμενη και πανέξυπη Ιωάννα σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χχαχαχχα! Μου αρέσει η λογική σου απάντηση στις απορίες μου!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου ΡΟΖ γιαγιά!
      Καλή εβδομάδα!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Δεν άντεξα για πολύ μακρυά σου ..χι.χι.και περασα να γιατι νομιζεις; για να διαβάσω τα όλα σχόλια .. και τις απαντήσεις σου.. να περάσει η ώρα με χαμογελα πολλα .. εχω πέσει κατω απο τα γέλια.. τρέχω να.... αλλάξω πάνα.. φιλακιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι! Έχουμε αναπτύξει σχέση εξάρτησης!!!
      ;-) χαχα!
      Στα σχόλια κρύβεται μεγαλύτερο γέλιο και από την ανάρτηση συνήθως!
      Να είσαι καλά, Ρουλάκι μου γλυκό και υπέροχο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3
      Καλό βραδάκι!

      Διαγραφή
  52. Χαίρε!
    Εντάξει αν και κατέστρεψες ότι παραμύθι ήξερα...με έκανες και γέλασα....Μου άρεσε πολύ η οπτική σου :)
    Να έχεις μια όμορφη μέρα, με πολλές όμορφες εκπλήξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Τουλάχιστον η καταστροφή που προκάλεσα είχε ως μουσική υπόκρουση γέλια! Κάτι είναι κι αυτό!!! ;-)
      Πραγματικά, χαίρομαι που γέλασες!
      Να είσαι καλά!
      Καλό βραδάκι να έχεις!
      :-)

      Διαγραφή
    2. http://www.tilestwra.com/10-sinarpastikes-theories-gia-ta-kinoumena-schedia-tis-ntisnei-pou-den-xerate/
      χαχαχαχα....μόλις το διάβασα και δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σου!
      Καλό σου βράδυ :)

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα!!! Καλέ, αυτό θα μπορούσα να το έχω γράψει κι εγώ! (Κυρίως το Νο 10!!! ;-) )
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου! (Τί γλυκό που με σκέφτηκες!)
      Έλα να σε κάνω μια αγκαλίτσα και να σου δώσω τα πιο γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ μου για ένα όμορφο βραδάκι!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  53. Χα χα χα καλημέρα!!!! Με γειές!!! Απόλαυσα την ανάρτησή σου αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω για αγαπημένο παραμύθι... έχω γίνει αντι-παραμυθού. Μ΄αρέσουν τα σύγχρονα κινούμενα σχέδια όπως το Γκρούτς!!! Έχουν κάτι παραπάνω να πουν από το πως θα έρθει ο πρίγκιπας ουρανοκατέβατα... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτό το... "Γκρουτς"(?) που μου έγραψες! Ούτε που το έχω ξανακούσει! (Μα πόσο ανίδεη είμαι πια?!)
      Φιλάκια πολλά, Χριστινάκι! Καλό μεσημέρι!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. 41-42 ε; Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Πόσο ύψος έχεις βρε παιδί μου (δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει!).
    Πολύ σωστά όλα τα ερωτήματα πάντως! Κι όπως πάντα, με έκανες και γέλασα!
    Φιλιά πολλά! :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, μα αυτό λέω κι εγώ! Να ήμουν γύρω στο 1,90 θα ήταν φυσιολογικό αυτό το νούμερο, αλλά με 20 πόντους κάτω, είναι κάπως περίεργο! ;-)
      Χαίρομαι που γέλασες, όμορφη κοκκινομάλλα μου!
      Αγκαλίτσα ζεστή και πολλά-πολλά γλυκά φιλάκια, κούκλα μου!
      Have fun!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  55. Όμορφη ανάρτηση
    Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια μου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ασφαλώς και μου άρεσαν! Έχουν ήδη μπει σε χρήση!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  56. Αχ βρε κοριτσάκι μου, πόσο μοιάζεις με την κόρη μου!! Κι εκείνη ήθελε δικό της τέλος στα παραμύθια.(και είστε και συννονοματες)...
    Απόλαυσα κάθε σου λέξη!!! Να είσαι πάντα καλά!!
    Μακια γλυκά με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα, οι Γιάννες είμαστε πολύ ιδιαίτερες, χαρισματικές, ταλαντούχες! (Τί? Λάθος κατάλαβα?!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Μαρινάκι μου!
      Αγκαλιά ζεστή και πολλά γλυκά ΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
      Καλή μας εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Καθόλου λάθος δεν κατάλαβες, καρδούλα μου! Είστε ακριβώς έτσι!!!
      Μάκια μάκια με τρυφερή αγκαλιά!!!...

      Διαγραφή
    3. Με έλιωσες, Μαρινάκι!
      Ειλικρινά!
      <3 :k <3
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, μάτια μου!

      Διαγραφή
  57. Πόσο δίκιο έχεις Γιάννα μου. Πόσο δίκιο όμως!!! Ο ιδανικός κόσμος, που δεν υπάρχει φυσικά, και που παραμυθιάζει τα παιδάκια.
    Δεν είσαι πνεύμα αντιλογίας. Χαζή δεν είσαι. Γιατί αυτά τα παραμύθια, τον τύπο χαζογυναίκας προωθούν. Λες αυτά να ευθύνονται για τις τόσες χαζογυναίκες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί ε; :)
    Να τα χαίρεσαι τα δωράκια σου Γιάννα μου. Σου αξίζουν και με το παραπάνω!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Έδωσες άλλη διάσταση στις απορίες μου!!!!
      ;-)
      Βρε, λες να ευθύνονται τα παραμύθια τελικά? Χμμμ! Όλα είναι πιθανά! Τίποτα δεν αποκλείω!
      Να είσαι καλά, γλυκό και τρελό μου πλάσμα!
      Μια πελώρια αγκαλιά, μαζί με πολλά-πολλά ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή μας εβδομάδα, Ροδουλίνι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  58. Η κοκκινοσκουφιτσα φαγιά και γλυκα δεν ειχε στο καλαθακι... γατι εγω ετσι το ειχα οραματιστεί... κοιλιόδουλη απο μικρή χα χα!
    41-42????? ΤΙ υψος έχεις???!!!!
    Ηταν καλή στο Body language η Ποκαχόντας ;)

    Με προβλημάτισες... με το post σου συνειδητοποίησα οτι μπορει και να μην εχω αγαπημενο παραμυθι.
    Η 5μορφη & το τέρας μου ρθε στο μυαλό πρωτο πρωτο, λες να ειναι αυτο το αγαπημενο μου?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, και γιατί ο λύκος δεν έφαγε απ' ευθείας το φαγητό από το καλαθάκι τότε? Πφφφ! Με προβλημάτισες περισσότερο τώρα! ;-)
      Το ύψος μου? 1,69 και μισό! Ούτε καν 1,70!
      Ναι, για την Ποκαχόντας με έχετε πείσει για το body language! (Πονηρά μυαλά όλες σας! Μόνο εγώ το αθώο παιδί δεν κατάλαβα τίποτα...!)
      Καλέ, φυσικά και η "Πεντάμορφη" πρέπει να είναι το δικό σου αγαπημένο παραμύθι! Τί beauty follower είσαι??!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, όμορφη! ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  59. Τι ανυσηχίες είναι αυτές παιδί μου;;;; Μα είναι παραμύθιαααα!!!! Και άντε να βρεις άνθρωπο να σου δώσει απαντήσεις!!! χα χα χα!!! Δεν υπάρχεις είσαι κι εσύ σαν πρωταγωνίστρια παραμυθιού και μάλιστα εντελώς εξωπραγματική!!! Υπέροχο κορίτσι, να χαρείς τα δωράκια σου, πάντα τέτοια σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Σαν να σε ακούω με το μαμαδίστικο ύφος!!!
      ;-)
      Κορίτσι μου γλυκό κ' υπέροχο! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τα αστεράκια σου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Και ξανά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  60. Έφθασα κι εγώ, μετά από καμμιά δεκαριά μέρες. Μια και δεν υπάρχει άλλη ανάρτηση, δεν βιάστηκα, θα σε έβρισκα. Φοβερές οι απορίες σου, σπάνια θα αμφισβητήσω πράγματα!! Μπράβο, Γιάννα, μου έκανε εντύπωση ότι είχες τόσες απορίες!!

    Ωραία τα έγραψες, τέλεια ανάρτηση (φώτο κλπ ) κι είσαι τυχερή που σε αγαπάνε, τόσο καλές κοπέλλες και σε γεμίζουν δώρα!!!

    Χαίρομαι που είσαι φίλη, μακια, καλον μήνα!!! με υγεία!!!!

    τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να βιαστείς, καλέ? Άλλωστε με το ρυθμό που κάνω εγώ αναρτήσεις, θα έρθει το Πάσχα κι ακόμα Χριστουγεννιάτικα θα βλέπετε από εμένα! ;-)
      Νομίζω πως αν δεν αμφισβητήσω κάτι, θα σκάσω! (Το έχω στη φύση μου μάλλον! όπως και όλοι οι... φιλόσοφοι! αχαχα!)
      Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου! Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά γλυκά και ζουμερά φιλάκια! Καλό μεσημεράκι!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  61. Καλώς σε βρήκα και χαίρομαι που σε πέτυχα σε μία τόσο απολαυστική ανάρτηση! Οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν!!! Μα τα παραμύθια!!! Που τις σκέφτηκες; Όσο για την τελευταία σου ερωτήσω θέλω να σου πω πως απο μικρή, ήμουν ονειροπαρμένη και άλλαζα ότι δεν μου άρεσε στο μυαλό μου! Το τέλος από τα παραμύθια, απο βιβλία, από ταινίες κλπ... Μου δίνεις ιδέα για ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μη νομίζεις! Οι περισσότερες αναρτήσεις μου είναι λίγο... τσίρκο! Σε προετοιμάζω για ό,τι ίσως διαβάσεις μελλοντικά! Δεν φέρω καμία ευθύνη! ;-)
      χαχαχα!
      Χαίρομαι που πήρες ιδέα για ανάρτηση! Θα χαρώ πολύ να τη διαβάσω! Έρχομαι αμέσως να ανταποδώσω την επίσκεψη!
      Καλώς βρεθήκαμε!
      :-)

      Διαγραφή
  62. Πολλά πολλά παραμύθια, αγαπάμε παραμύθια και αγαπάμε και Γιάννα!!!!
    και το Γιάννη μαζί με τη Γιάννα και τη Συρο! χιιχιχ
    υπεροχα τα δωρακια
    ευχομαι πολλες ομορφες στιγμες
    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλημμύρα αγάπης, δηλαδή!
      Σούπερ! χαχα!
      Να είσαι καλά, Κική μου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα, κοριτσάκι μου!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. dommage que je n'arrive pas à traduire les textes! je laisse des bisous, bonne et heureuse journée :)
      Angie

      Διαγραφή
    3. Oh, je suis tellement désolé, Angie!
      Je sais qu'il est difficile ...
      Merci de votre visite!
      Câlins et bisous!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  63. Να είσαι καλά! Μόλις σε επισκέφθηκα!
    Καλό βραδάκι να έχεις!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλημέρα κοριτσάκι, πιάσε ένα Αχτιδένιο φιλάκι έτσι..για πρωινό καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είδα το φιλάκι σου το βράδυ, το δέχομαι με πολλή μεγάλη χαρά!
      Θα μου κρατήσει όμορφη παρεούλα το Σαββατοκύριακο!
      Να είσαι καλά, Αχτιδούλα μου! Να περάσετε όμορφα στο κτήμα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  65. ✿⊰⎠
    Bom fim de semana com tudo de bom!
    Beijinhos.
    ╰⊰✿❀⊰╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σταμάτα να τρως Συριανά λουκούμια, πριγκηπέσσα! Αφού βλέπεις ότι σε πειράζουν!!!!! χαχαχαχαχα!!! Πως κατάφερες να ανακατέψεις τόσα παραμύθια, βρε άτιμο?! Δεν υπάρχεις, λέμε!
    Αγαπώ τρελά να διαβάζω παραμύθια! Το πιο αγαπημένο μου και πολυδιαβασμένο όλων, οι "Χίλιες και Μια Νύχτες". Το έχω διαβάσει σε όποια έκδοση έχει πέσει στα χέρια μου μέχρι τώρα!
    Καλό μήνα κοριτσάκι μου γλυκό!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ που περνάς πάντα και αφήνει όλο σου το μέλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Πριγκηπέσσα" το κρατάω, τα "λουκούμια" τα αφαιρώ! Δεν τρώω λουκούμια, καλέ! Δεν μου αρέσουν! (Εκτός αν είναι καμιά νέα γεύση και "πρέπει" να τη δοκιμάσω για να μπορώ να την... αντιπαθήσω κι αυτή! ;-) χαχα!
      Είμαι ένα μπλέντερ παραμυθιών! Τα κάνω άνω-κάτω σε χρόνο dt! ^_^
      Αν θυμάμαι καλά οι "χίλιες και 1 νύχτες" είναι το πιο δημοφιλές σύνολο παραμυθιών της Ανατολής στον Δυτικό κόσμο!
      (Για τίποτα να μη με ευχαριστείς εσύ! Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να σε ευχαριστήσει για το πόσο υπέροχο μούτρο είσαι!)
      Καλό μήνα, Μαριανάκι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  67. ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ!!!
    Αλλά ναι, ..πρέπει να περιμένουμε πάλι ως την Παρασκευή!
    φιλάκια...ΑΝΟΙΞΙΆΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Βαρβαρούλα μου!
      χαχαχα! Ναι, την Παρασκευή θα... φιλοτιμηθώ να ανεβάσω την ανάρτηση! (Έτοιμη την έχω πάντως!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και Ανοιξιάτικα και από εμένα, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.