❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! HO HO HO!


Αυτή η χρόνια ας φέρει στον καθέναν από εμάς, ό,τι κάνει την ψυχή του πιο καθαρή, πιο φωτεινή, πιο ζεστή και πιο γλυκιά! Χρόνια πολλά, καλά, γελαστά και πασπαλισμένα με μπόλικη χρυσόσκονη!

Λοιπόν, αποστολή εξετελέσθη! Ο Άγιος Βασίλης ήρθε, έκανε το καθήκον του αφήνοντας δώρα και αποχώρησε! Αν νιώθετε πως δεν σας φέρθηκε όπως σας άξιζε, μην ανησυχείτε: Άφησε εμάς να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, με τα καθιερωμένα μας ετήσια ανέκδοτα! Προσδεθείτε γιατί σε λίγο... ξεκινάμε!


  Διαβάζεται σε 2 λεπτά




Πρώτα όμως, έχω δωράκια αγάπης! (Αυτό το κομμάτι της ανάρτησης, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στον παραπάνω εκτιμώμενο χρόνο, για... ευνόητους λόγους! ;-) )



 Με κλικ στις εικόνες, ανοίγουν σε νέες καρτέλες τα blogs των κοριτσιών! Αν δεν τις γνωρίζετε, μπείτε στον κόπο για μια επίσκεψη και θα... "κολλήσετε"!



Η Εβονίτα μας, από το "Beloved Ideas", μου έστειλε αυτά τα πανέμορφα στολιδάκια, μαζί με ένα απίθανο lip gloss και ένα -μεθυστικού αρώματος- body splash! Δυστυχώς, είναι από τις φορές που στεναχωριέμαι, επειδή η τεχνολογία δεν έχει καταφέρει ακόμα να μας κάνει να "περνάμε" τα αρώματα μέσα από τις οθόνες μας! Είναι τόσο κρίμα! Εβονιτουλίνι μου, ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα! Τα λάτρεψα  και ασφαλώς έχουν μπει ήδη σε χρήση!



Η Γεωργία μας, ή αλλιώς η γλυκιά μας "Αχτίδα", μου έστειλε εκτός από την καρτούλα με τα πολύ τρυφερά λογάκια, ένα απίθανο γούρι και ένα θαυμάσιο στολίδι! Χειροποίητα και ζωγραφισμένα από την ίδια, ασφαλώς! Προσωπικά, τη θαυμάζω απεριόριστα! Ελπίζω κι εύχομαι, όσο άγχος υπήρχε την προηγούμενη χρονιά, να σας επιστραφεί σε χαμόγελα και ευτυχία εφέτος! Να είσαι καλά, υπέροχή μου Αχτιδούλα!



Η τρυφερή μας Αννιώ, με πασπάλισε με αστέρια! Με μια πολύ γλυκιά καρτούλα και ένα πανέμορφο χειροποίητο γουράκι, με έκανε να χαμογελώ μέχρι τ' αφτιά! Στο blog "της Αννιώς" θα βρείτε όμορφες δημιουργίες της, με υλικά που εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να καταπιαστώ! Μην ξεχάσετε να ρίξετε και καμιά ματιά στην κατηγορία με τα μαξιλάρια της! Θα πάθετε πλάκα! Κορίτσι μου, σε υπέρ-ευχαριστώ! Να είσαι καλά!



Η λατρεμένη μας Φανή, με τις "Εικαστικές Δημιουργίες" της, στο πακετάκι που μου έστειλε, είχε βάλει ένα υπέροχο μενταγιόν-ματάκι από κρυσταλλάκια και ένα περίτεχνο βραχιόλι-γουράκι σε σχήμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Εννοείται πως δεν έχω λόγια, έτσι? Αυτή η τεχνική με γεμίζει θαυμασμό και πολλά-πολλά ερωτηματικά και απορίες! Ευχαριστώ πάρα πολύ, Φανούλα μου! Να είσαι καλά πάντα!



Για το Κατερινάκι τί να πω? Είναι ο ορισμός του γλυκού παιδιού! Είναι από τα πιο αισιόδοξα άτομα που ξέρω και το σημαντικό είναι, πως δεν είναι αισιόδοξη επειδή της έχουν έρθει όλα εύκολα σε αυτή τη ζωή, αλλά επειδή οι δυσκολίες και τα προβλήματα την έχουν κάνει να επιλέξει αυτή τη στάση ζωής! Οι καρτούλες  (από τους καλλιτέχνες της ΖΩΣΠ), το γραμματάκι και τα λαμπερά σκουλαρίκια που μου έστειλε, έχουν ένα κομμάτι της ψυχής της! Και τί πιο όμορφο από το να έχεις ένα κομμάτι "Positive Thinking Greece" μέσα σου? Μόνο ευλογία είναι αυτό! Ευχαριστώ πολύ, ματάκια μου! Κάθε καλό στη ζωή σου!



Όσο για την Ελένη μας, το λόγια νομίζω πως είναι περιττά! "Στα μονοπάτια της φαντασίας μου" λέγεται το blog της και πάντα καταφέρνει να μας παρασύρει κι εμάς σε αυτά τα μονοπάτια! Το δικό μου μονοπάτι με οδήγησε σε ένα απίθανο στολίδι-σπιτάκι στο δάσος, με δικό του εσωτερικό φωτισμό και μια όμορφη καρτούλα, συνοδευόμενη από ένα γράμμα που με έκανε να γελάω μέχρι δακρύων! Ε, δεν είναι και λίγο πράγμα να σου χαρίζουν ολόκληρο σπίτι, με πληρωμένο ΕΝΦΙΑ, χωρίς το άγχος όλων των λογαριασμών! Ελενάκι μου, μόνο όμορφες στιγμές να σου επιφυλάσσει το νέο έτος! Ευχαριστώ πάρα πολύ, γλυκιά μου!



Η Ράνια μας, για μια ακόμη φορά "ζωγράφισε"! Ή για την ακρίβεια... κέντησε! Κέντησε αυτή την πανέμορφη και υπέρλαμπρη καρτούλα και μαζί με αυτό το πολύ γλυκό γουράκι για το 2016, με έβαλε ακόμα πιο βαθιά στον "Κόσμο της Ράνιας"! Γλυκιά μου Ράνια, πάντα να είσαι γερή και δημιουργική! Ευχαριστώ πάρα πολύ!



Το Αριστάκι ή curly artist, όπως μου αρέσει να την αποκαλώ, νομίζει πως δεν μπορεί να φτιάξει κάρτες! Και τότε τί είναι αυτό το εκπληκτικό αντικείμενο που έλαβα, μαζί με έναν σούπερ σελιδοδείκτη με decoupage και ένα απίθανο (επίσης με decoupage) σαπουνάκι? Το σαπουνάκι ωστόσο, μοσχοβολούσε πριν καν να ανοίξω τον φάκελο! Αριστάκι μου, 1000 ευχαριστώ! Το μεράκι σου δεν κρύβεται! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, κορίτσι μου γιατί "Η Ζωή Είναι Ωραία"!



H Πηνελόπη μας, μπορεί να απέχει τον τελευταίο καιρό από το blog της, αλλά ποιος μπορεί να την κρίνει? Το Μαρουλομάρουλό της, αυτό το μικρό αστεράκι, έχει το 100% του χρόνου της και όχι άδικα! Παρ' όλ αυτά, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και μου έφτιαξε μια γλυκιά καρτούλα, 2 υπέροχα βραχιόλια σε Χριστουγεννιάτικα χρώματα και ένα σημείωμα με φόντο την Πέππα το γουρουνάκι, που φανερώνει πώς περνάει το χρόνο της! Πηνελοπάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι η πιο φωτεινή "Pinelia" του διαδικτυακού μας καμβά!



H ταλαντούχα Δέσποινα από το "Debb's Jewelry", με άφησε άφωνη με αυτό που αντίκρισα όταν άνοιξα το πακετάκι της! Εκτός από την άψογα κατασκευασμένη κάρτα με τις πολύ τρυφερές ευχές, μου είχε στείλει και ένα φουλάρι! Μεταξωτό! Ζωγραφισμένο στο χέρι παρακαλώ, με τη μέθοδο batik και εφέ αλάτων! Οι αποχρώσεις είναι υπέροχες, ταιριάζει με όλα και είναι τόσο απαλό και ζεστό! Δεν έχω λόγια, Δεσποινάκι μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ! Να είσαι γερή και δημιουργική πάντα, κορίτσι μου!



Ένα από τα πιο πολύτιμα πλάσματα της διαδικτυακής μας γειτονιάς, είναι αδιαμφισβήτητα και το Ρουλάκι μας! Αφού το λέει και το επίθετό της, καλέ! Τί να κάνω που είναι "Σμαραγδένια" όνομα και πράγμα? Μια υπέρ-αστεράτη και χαρούμενη κάρτα, με σιροπιαστές αστεράτες ευχές και ένα πανέμορφο στολίδι (αστεράτο κι αυτό!) με decoupage και στις 2 του όψεις (που ταίριαζε και με τα χρώματα της κάρτας, ήταν το πανέμορφο δώρο καρδιάς που μου έστειλε και για μία ακόμη φορά με συγκίνησε πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου! Μη χάσεις ποτέ το χιούμορ και τη δημιουργικότητά σου!



Την Αλεξάνδρα μου, ζήτημα είναι να την έχω αποκαλέσει με το όνομά της 2-3 φορές, αφού τη λέω "Miss Garland" σε μόνιμη βάση και αιτία γι' αυτό είναι οι εκπληκτικές γιρλάντες που φτιάχνει! Βέβαια, με το πανέμορφο στολίδι που μου έστειλε και με τη σούπερ παιχνιδιάρικη κάρτα (πώς γάζωσε το χαρτόνι αυτό το κορίτσι?!), με έκανε να χαρώ πολύ (και να ψάχνω για νέο... όνομα!) Κορίτσι μου, ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την υπέροχη οικογένειά σου, στη δική σου χώρα: Την "Craftland"! 



Παρέλαβα όμως ένα ακόμη δώρο αγάπης, από μία άλλη Αλεξάνδρα αυτή τη φορά! Ξέρετε, είναι εκείνη που μας αποκάλυψε πως όντως υπάρχει "Ένα Κουμπί Στο Φεγγάρι"! Αλεξάνδρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο στολίδι και για το γουράκι και ασφαλώς και τις καρτούλες με τις πολύ γλυκές κουβέντες που μου έγραψες! Δεν θέλω να σου πω πολλά, παρά μόνο να σου στείλω μερικά extra ΣΣΣΜΟΥΤΣ, που ξέρω πόσο τα απολαμβάνεις κάθε φορά! Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Ευχαριστώ πολύ!



Τα δώρα παρουσιάστηκαν με βάση την ημερομηνία που τα έλαβα. Ευχαριστώ και τα κορίτσια που μου στέλνουν κατά καιρούς διάφορα δωράκια καρδιάς και δεν θέλουν να τα δημοσιεύσω!




Και περνάμε στα ανέκδοτα! Λίγα και (ελπίζουμε) καλά!



-Μωρό μου, ο γείτονας πριν φύγει για δουλειά, δίνει ένα φιλί στη γυναίκα του! Γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο?
-Τί λες, μwρή? Και πού την ξέρω εγώ τη γυναίκα του?


'Επιασα ένα σφυρί και έσπασα τον κουμπαρά μου! Με τα λεφτά που είχε μέσα... αγοράζω καινούριο κουμπαρά!

Αυτές τις μέρες τρώγαμε συνέχεια κρέας. Βαρέθηκα. Ευτυχώς, σήμερα η μάνα μου θα φτιάξει φακές κι έτσι θα παραγγείλω πίτσα!

-Λέω να κάνω μπάμιες. Πώς τις τρως?
-Με το ζόρι...!

-Εχθές έκλαψα με μια ταινία...
-Δραματική?
-Αποτριχωτική...!

Τί σου είναι η τεχνολογία, βρε παιδάκι μου?! Ανέβηκα στη ζυγαριά και έδειξε το ύψος μου!!!!

-Μου δίνετε 10 κουτιά Lexotanil?
-Συνταγή έχετε?
-Αν είχα συνταγή, ρε φίλε, θα τα έφτιαχνα μόνος μου...!

Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι τα στενά τζινς θα είναι της μόδας φέτος, γιατί αυτό που φοράω... δεν βγαίνει!!!

Ευτυχώς, αδυνάτισα κ' κατάφερα να χωρέσω... στα ρούχα εγκυμοσύνης της αδερφής μου!

-Αποφάσισες, παιδί μου, τί θα κάνεις μετά τις Πανελλήνιες?
-Θα γίνω μάγειρας, μαμά!
-Τί λες, παιδάκι μου? Τρελάθηκες? Πού θα βρούμε τόσα λεφτά για... τατουάζ??!

-Μωρό μου, σε λίγο κλείνουμε 2 χρόνια μαζί! Μου υπόσχεσαι πως θα με προσέχεις περισσότερο?
-Γιατί? Λήγει η εγγύηση?!

-Σου πετάνε τρίχες...
-Ποιοι???????

-Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ!
-Δηλαδή?
-Αντί να λέω πως είμαι 40 χρονών, λέω πως είμαι 33 + Φ.Π.Α.!!!

-Αγόρασα 3 μαγιό για φέτος!!!
-Γιατί? Σε ένα δε χωράς???!!!

-Δε βλεπόμαστε καθόλου πια...
-Εσύ δε βλέπεσαι... Εγώ παραμένω κουκλάκι!!!

-Εδώ και 3 μέρες δεν έχω internet... Θα πάω να τους κάνω μήνυση...
-Στον ΟΤΕ?
-Ποιον ΟΤΕ? Στους γείτονες...!!!

Πιάσανε dj για διακίνηση κοκαΐνης. Δεν είπαν όνομα. Κατάλαβες? Επειδή ένας είναι m@λ@k@s, σπιλώνονται ... 5 εκατομμύρια Έλληνες!

-Το ότι θα βρισκόμουν στην ουρά για μια σταλίτσα ρύζι, δεν το περίμενα...
-Θα σκάσεις επιτέλους? Σε γάμο είμαστε...!


Αν θέλετε κι άλλα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα ανέκδοτα του 2015, του 2014 κ' του 2013!





 Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016
Την αγάπη μας!

169 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά Γιάννα μου
    Είμαι η πρώτη που σου εύχομαι;;;
    Μην ενοχλείσαι τήρησα το έθιμο
    και μπήκα με το δεξί!!!!!!!!!!!!
    Αγάπη Υγεία και Χαρά κορίτσι μου
    Πάντα να χαμογελάς...

    Σε φιλώ πολύυυυυυυυυυυυ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Έκανες ποδαρικό στην ανάρτηση!!!
      :-)
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!
      Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γελαστά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χαρά κι επιστρέφω αργότερα να τα πούμε εκτενέστερα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, υπέροχο κορίτσι μου!!!
      Υγεία και πολλή αγάπη!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ήρθα λίγες μέρες μετά, αλλά απόλαυσα με την ησυχία μου τα δώρα σου (με γεια), και γέλασε το χειλάκι μου με τα ανέκδοτα!!
      Αν σπάσω το δικό μου κουμπαρά, μετά δε θα έχω κουμπαρά και δε θα βάζω τίποτα μέσα. Τίποτα βάζω και τώρα, αλλά έχω κουμπαρά...χαχα!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
    3. αχαχαχα! Κλαίω!!! Άτιμο πλάσμα! ^_^
      Θα σου πάρω εγώ κουμπαρά, αλλά μην περιμένεις να στον γεμίσω κιόλας! ;-)
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά (και πάάάρα πολύ βροχερά!)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. "-Σου πετάνε τρίχες! -Ποιοι;"!! Αχαχαχα! :)
    Καλημερούδια κοριτσούδι μου και καλή χρονιά με την γνωστή αισιοδοξία που σε διακατέχει και την απαράμιλλη ομορφιά! (ε, έσκισα; ;) :) Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα σκίζεις! Πάντα! Είναι και ο γάμος που σε ανανέωσε! :p
      χαχα! Καλή χρονιά, Πετράδι μου! Να είναι όπως την έχεις φανταστεί!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Αν η θετική ενέργεια μπορεί να συσσωρευτεί σε ένα blog τότε αυτό έχει γίνει εδώ!! Υπέροχα τα δωράκια σου και τα ανέκδοτα μου έφτιαξαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση!! Καλή χρονιά φίλη μου! σμουτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκό σχόλιο! Ευχαριστώ πολύ, Χριστινάκι! Να είσαι καλά, κοπέλα μου!
      Καλή χρονιά, γεμάτη ομορφιές!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά Γιάννα και Γιάννη με υγεία και ευτυχία!!!!!! Υπέροχα τα δωράκια σου!!!! Γελάσαμε με τα ανέκδοτα Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κατερινάκι μου! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
      Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, κορίτσι μου!
      Υγεία και πολύύύύ γέλιο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Κοριτσάκι μου γλυκό!! Πήρε φωτιά το ταχυδρομείο λέμε!! :)
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα όμορφά σου λόγια.. με συγκίνησες χαζουλάκι!! Εύχομαι τα καλύτερα για το 2016, να είναι γεμάτο όμορφες στιγμές και οι δύσκολες να αντιμετωπίζονται με χιούμορ!!

    ( ˘ ³˘)❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτιά, δε λες τίποτα! Πάνω που "έκλεινα" την ανάρτηση, τσουπ! Να σου κι άλλο δωράκι!!! :-)
      Αν σε συγκίνησα εγώ, εσύ τί μου έκανες?! Ε?
      Κοριτσάκι μου, πραγματικά χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει! (Κι αν βρούμε κι αυτό το πούλμαν, ακόμα καλύτερα!!! ;-) )
      Καλή χρονιά, ομορφιά μου! Με υγεία και γελαστές στιγμές για εσένα και τους αγαπημένους σου! Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Η curly artist είναι εδώ και πηδάει από τη χαρά της όπως κάθε φορά που βλέπει το παρατσούκλι της αυτό! Γιεεεε!
    Γιάννα μου, είσαι υπέροχη! Πολύ σε ευχαριστώ για την ωραία παρουσίαση!
    Καλή χρονιά, με υγεία , αγάπη και γαλήνη μάτια μου!
    Και πολύ τρέλα (όχι ότι έχεις ανάγκη εσύ από αυτή την ευχή ....
    Σμουατςςςςςςςςςςςςςς♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, νομίζω πως ο τίτλος σου ανήκει δικαιωματικά!!! ;-)
      Καλέ, είχα σπουδαίο υλικό στα χέρια μου γι' αυτό βγήκε έτσι η παρουσίαση!!! :-)
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου! Με υγεία, έμπνευση και αγάπη!
      (Επίσης δεν υστερείς από τρέλα, οπότε δεν το αναφέρω καν!!!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά, curly artist μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και καλύτερη καλή χρονιά, Γιάννα μου.
    Με γεια τα δωρακια σου, είναι υπεροχα.
    Γελασα πολύ με τα ανέκδοτα σου, δεν τα ήξερα.
    Να έχετε μια καλύτερη χρονιά γεμάτη αγάπη κι αισιοδοξια.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ρενούλα μου!
      Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!
      Καλή χρονιά! Να είσαι πάντα γερή και δημιουργική και πάντα περιτριγυρισμένη από πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου...!
    Καλή Χρονιά με πολλές ευχές για ότι βαθιά επιθυμείς...
    Να χαρείς τα δωράκια σου..!
    Εντυπωσιάστηκα με τα δωράκια της Φανής...Εκπληκτικά!!
    Τα ανέκδοτα είναι TOP!!!χαχααχα!

    Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου..
    Να σε προσέχεις...
    **Αννιώ**

    υγ.Σ΄ ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια..♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με προσέχω! Με προσέχω! :-)
      Μα, είστε όλες σας καλλιτεχνάρες! Σαν τα μάτια μου φυλάω όλα τα δωράκια σας!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν τα ανέκδοτα, κούκλα μου! Έτσι να κυλήσει όλη η χρονιά σου: Με πολύ γέλιο! Ευτυχισμένο το νέο έτος, Αννιώ μου! Υγεία και αγάπη!
      (Καλά, αν δεν με πλήρωνες, σιγά που θα έγραφα καλά λόγια για εσένα! Έχε χάρη που ήταν ικανοποιητικό το ποσό! :p )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε εσένα και στο κοριτσάκι σου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. Πληκτρολογώ ανάμεσα σε αστέρια!τί όμορφο!
    πως το καταφέρνεις κάθε φορά;
    Καλή χρονιά με αγάπη με υγεία με χαμόγελο!
    Όλα σου είναι τόσο υπεροχα!!να τα χαρείς τα δωράκια σου κι μείς θα μπούμε στα blogs που δεν γνωρίζουμε ίσως.
    Καλή χρονιά Γιάννα μου!!!
    φιλιάαααααααααααα
    Τα ανέκδοτά σου, χαριτωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Λες να κρατήσω τα αστεράκια μέχρι το καλοκαίρι? Πλάκα θα 'χε!!!
      Ναι, ναι! Να μπείτε και στα blogs που δεν γνωρίζετε! Έχω την τιμή να έχω γνωρίσει άτομα-διαμάντια εδώ μέσα! Ειλικρινά, αξίζει τον κόπο!
      Καλή χρονιά, γλυκό μου κορίτσι! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη! Σου αξίζουν τα καλύτερα γιατί είσαι σπάνιο πλάσμα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σε ευχαριστώ πολύ! ΓΙΑ ΟΛΑ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Son muchos regalos y todos muy bonitos, que ilusión te habrá hecho recibirlos en el Año Nuevo, que te deseo sea muy bueno para ti.
    Muchos besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Feliz Año Nuevo, cariña!
      Deseo todo lo mejor para ti y espero que todo es mejor con tu madre!
      ¡Abrazos y besos!
      ¡Gracias por todo!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. Αμ έτσι πρέπει να υποδεχόμαστε το νέο χρόνο και οτιδήποτε καινούργιο :-)
    Καλή χρονιά εύχομαι με χαμόγελο, αισιοδοξία, δημιουργίες καρδιάς και πολλούς πολλούς καλούς φίλους!

    Φιλιά πολλά από απέναντι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, βρε γειτόνισσα!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Υγεία, ψηλά το κεφάλι και γέλιο!! Καλή μας χρονιά!
      Κάθε καλό σου εύχομαι!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Σούπερ ντούπερ..ουαου..!!η αναρτηση με τις τόσο ομορφες ευχετήριες δωροκαρτούλες Συριανακι μου..και τα ανεγδοτα σου..:D η αγαπη .. αγάπη μου οταν την στελνεις έχει ενα συνήθειο ... μα τι να σου πω..ξαναγυρίζει διπλη...και χορτάτη οπως λέει και το Αριστάκι μας...!!:D
    Χαρουμενη και ομορφη να είναι η χρονιά που μετραει ωρες που μόλις ήρθε..να σε γεμίσει γλύκα..να σου επιστρεψει τα χαμογελα :D που μας έχεις δωσει στο εκαντοταπλασιο... και να σου δώσει τα καλήτερα της..!!!ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ..ΧΡΟΝΙΑ..!!!!σε ενα χαμογελαστο παιδι.. φιλακιαααα!!! :k :k <3<3


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Με αποτελείωσες με το "Σούπερ ντούπερ..ουαου..!!" Να είσαι καλά, Ρουλάκι μου! Μου έφτιαξες τη μέρα!
      Και βέβαια γυρίζει διπλή η αγάπη όταν προσφέρεται απλώχερα! Το ξέρεις από πρώτο χέρι εσύ αυτό! Πραγματικά, είσαι η λατρεμένη όλων μας! <3
      Καλή χρονιά, Σμαραγδένια ψυχούλα μου! Υγεία και πολλά χαμόγελα για εσένα και την οικογένειά σου!
      Ό,τι μα ό,τι καλύτερο, κορίτσι μου! Σε λατρεύω!
      Σε φιλώ πολύύύύύύ-πολύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. :) :) :) <3<3 για δεις οτι ξαναπέρασα..χι.χι

      Διαγραφή
    3. αχαχαχα! Πάλι με κάνεις και γελώ!!!
      Να είσαι καλά, μάτια μου!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (χ2)!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Τις θερμότερες ευχές μου για μια υπέροχη χρονιά σε ένα μοναδικό πλάσμα που ονομάζεται Γιάννα! Να χαρείς όλα τα δωράκια από τις φίλες μας.
    Θα επιστρέψω να διαβάσω και την προηγούμενη ανάρτησή σου όταν θα βρίσκομαι σε πιο χαλαρή φάση. Τι; Σου πετάω τρίχες; Μπα! Να μπω στα ρούχα της δικής μου εγκυμοσύνης προ 25ετίας προσπαθώ! Φιλάκια πολλά πολλά κοριτσάκι μου γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Με έκανες λιώμα!!! Ευχαριστώ πολύύύύ, κορίτσι μου!
      (Μη μου πετάς τρίχες, καλέ, χρονιάρες μέρες!) :p
      Καλή χρονιά, γλυκιά μου!
      Με υγεία, πολύ γέλιο και άπειρες όμορφες φωτογραφικές στιγμές!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! Να είσαι καλά πάντα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ο φαντομάς ξαναχτύπησε και σας εύχεται -έστω και καθυστερημένα- χρόνια σας πολλά! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και ό,τι επιθυμείτε. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    3. Να είσαι καλά, μάτια μου!
      Ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Happy new year

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι παιδί μου θησαυρός, αι, αι, αι, αι, αι! (παραφρασμένο τραγούδι). Τι παιδί είσαι εσύ και πόσο χαίρομαι που έστω και τώρα σε "γνώρισα". Να χαίρεσαι τα δωράκια σου, πάντα τέτοια, δώρα καρδιάς από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε ή γνωρίζουμε. Με τα ανέκδοτα έλιωσα! Φιλιά πολλά και μια χρονιά γεμάτη, υγεία, ευτυχία, αγάπη και πολλά πολλά δώρα καρδιάς!

    Και για να σε μιμηθώ...

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Έτσι, μελωδικά να ξεκινήσει ο χρόνος!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύ! Να είσαι καλά, Χριστίνα μου!
      Καλή χρονιά να έχουμε! Υγεία, χαμόγελο, έμπνευση και πολλή αγάπη!
      (Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Ποτέ δεν είναι αργά για να μπαίνουν στη ζωή σου υπέροχοι άνθρωποι! Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Γιάννα μου καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!
    Εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε υπέρ-ευχαριστώ, Στελλίτσα μου!
      Καλή χρονιά, κοριτσάκι μου! Υγεία κ' ευτυχία για όλους μας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά, μάτια μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Να χαίρεσαι τα πολύ όμορφα τα δωράκια σου !!!!
    Καλή κι δημιουργική χρονιά, Γιάννα μου !!! Με υγεία ,αγάπη και πολλές χαρές για σένα και τους αγαπημένους σου !! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Νικούλα μου!
      Ανταποδίδω πλήρως τις ευχές, κορίτσι μου! Καλή χρονιά να έχουμε!
      Με υγεία πάντα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Χο χο χο!!!!! Απολαυστική όπως πάντα!!!! Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να σου φέρνει πάντα όμορφα δωράκια!!! Να 'χεις μια όμορφη κι ευτυχισμένη χρονιά!!!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε το "χο χο χο"!!! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Χριστινάκι!
      Ευτυχισμένο το νέο έτος! Με υγεία και πολλά χαμόγελα!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Καλή χρονιά με υγεία,χαρά και αισιοδοξία!!!
    Πανέμορφα τα δωράκια σου και φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι!
    Να τα χαρείς! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μουουουου! Καλή χρονιά, κοριτσάκι μου γλυκό!
      Υγεία, χαμόγελο, αγάπη! Πολλή αγάπη!!!
      Να είσαι καλά πάντα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Καλή χρονιά Γιάννα μου με υγεία, αγάπη και πολλές ευτυχισμένες στιγμές! Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες με τα υπέροχα ανέκδοτα σου! Τα δωράκια σου υπέροχα, να τα χαρείς! Φιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου! Να είσαι καλά!
      Καλή χρονιά, με υγεία, εμπνεύσεις και πολύ γέλιο!!!
      Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Καλή μα πολύ καλή Χρονιά για σένα , τον αγαπημένο σου και όλους τους δικούς σου ανθρώπους!!!!Δώρα αγαπημένα και ευχές σου αξίζουν πολλά κοριτσάκι μου γιατί είσαι πάντα εδώ με ξεχωριστές κουβέντες για τον καθένα , άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σοβαρότητα !!!
    Είσαι σπουδαία , ξεχωριστή , σ΄αγαπάμε και θέλω τα καλύτερα για σας!!! Φιλιά πολλά και ζεστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Νικόλ μου! Τί γλυκές ευχές! Πολύ με συγκινούν τα λόγια σου, κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Να είσαι καλά πάντα! Ο νέος χρόνος να απαλύνει πληγές και να αφήσει μόνο χαμόγελα όμορφων αναμνήσεων! Υγεία και αγάπη, κορίτσι μου γλυκό!
      Να είσαι γερή! Πάντα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα και πολή αγάπη. Πάντα με όμορφες και ευρηματικές αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Τέτα! Καλή χρονιά να έχεις! Υγεία και δημιουργικότητα, κορίτσι μου!
      Και φυσικά... να σε χαιρόμαστε!!! Happy birthday και από εδώ! :-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Είναι νόμος της φύσης, όταν δίνεις, να λαμβάνεις τα δεκαπλάσια και αυτό ισχύει όχι μόνο για τα όμορφα και τρυφερά δωράκια που σου στέλνουν οι φίλοι σου, αλλά και για τα δώρα που σου στέλνει η Ζωή... έτσι Γιάννα μου, εύχομαι και η νέα χρονιά να σε γεμίσει δώρα και να σου ανταποδώσει τα χαμόγελα, την ευγένεια και την καλοσύνη που απλόχερα δίνεις γύρω σου!
    ΑΦιλάκια καρδιάς και στον Γιάννη βεβαίως βεβαίως! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σε ευχαριστώ πολύ, μαγισσούλα μου! Μακάρι! Για όλους μας δηλαδή! Αυτό θα ήταν ευχής έργον!
      Να είσαι καλά, Στεφανία μου! Υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα υπόλοιπα... παλεύονται!!! :-)
      Καλή χρονιά για εσένα και την οικογένειά σου!
      Σου στέλνουμε και οι δύο, τις πιο γλυκές ευχές μας και ασφαλώς άπειρα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ... εορταστικά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Υπέροχα τα δωράκια σου.
    Πάντα τέτοια εύχομαι να παίρνεις και να μοιράζεις χαρές.
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλές καθημερινές χαρές εύχομαι
    για σένα και την οικογένειά σου.

    Φιλάκια γλυκά :k :k :k :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Ελενάκι, να είσαι καλά!
      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου να έχετε! Υγεία, θετική σκέψη και πάάάάρα πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. καλη χρονια στον υπεροχο πλανητη των μπλογκς
    υγεια και εμπνευσεις και κοκκινα φιλια και μελι και καρυδι και θυμαρι στη φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω! Τί όμορφη ευχή! Με χρώμα, γλύκα, άρωμα και θερμοκρασία!
      Ευχαριστώ πολύύύύ!
      Ευτυχισμένο το νέο έτος!!! Ό,τι καλύτερο εύχομαι!!!
      :-)

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Ευτυχισμένο το νέο έτος γλυκιά μου!
      Φιλάκια πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Τυχερό κορίτσι!
    Η χαρά και η αγάπη που χαρίζεις σού επιστρέφεται με τόσα χαριτωμένα δώρα που έλαβες. Ούτε ο Άγιος Βασίλης δεν θα μπορούσε να τα κουβαλήσει! :)

    Πολλά φιλάκια που να φτάσουν για όλη τη χρονιά!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Έχω πολλούς Άγιους Βασίληδες, τελικά!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Ζαμπία μου! Να είσαι καλά!
      (Θα τα προσέχω να φιλάκια σου, αλλά αν τύχει και ξεμείνω, θα σου ζητήσω κι άλλα!!! :-) )
      Καλή χρονιά, γλυκιά μου! Υγεία και αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και βροχερά από εδώ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Αυτό που έχεις και άλλα δώρα και δεν μας λες από πού
    με ξεπερνάει ! ΄Ελεος δηλαδή....
    Μωρό μου, σου στέλνω πολλές πολλές ευχές για υγεία, αγάπη
    και πολλά χαμόγελα......
    να είσαι καλά και να κάνεις και εμάς όλο τον χρόνο
    να χαμογελάμε με τον δικό σου χαριτωμένο τρόπο !!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! Έχω κι άλλα! Ψέματα να πω?
      ;-)
      Αχ, σε ευχαριστώ πολύ, Σοφάκι μου!
      Να είμαστε όλοι μας καλά και να μπορούμε να χαμογελάμε, κούκλα μου!
      Υγεία και αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. Πού τα βρήκες αυτά τα υπέροχα αστέρια ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή χρονιά Γιάννα μου ...Σου εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη απ’ αυτήν που φεύγει και να ‘σαι πάντα καλά..
    φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να χαιρεσαι τα δωράκια σου <3

      Διαγραφή
    2. Ω, μακάρι, Ειρηνακι μου! Μακάρι!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!
      Υγεία και ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! Να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Γιάννα μου καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία και ευτυχία!!!!Πανέμορφα τα δωράκια σου να είσαι πάντα καλά και πάντα να έχεις χαρούμενη και δημιουργική διάθεση!!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύύύύ, Σοφάκι μου!
      Να είσαι καλά και δημιουργική πάντα, κορίτσι μου!
      Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  33. Τα ανεκδοτα σουπερ!
    Ειηναι τελεια!
    Να χαρεις ολα τα δωρακια
    ειναι ολα υπεροχα και εσυ ακομη πιο υπεροχη
    εισαι υπέροχη με υπερωχή
    χοχοχοχο

    χρονια πολλα
    καλη χρονια
    με υγεια αγαπη ευτυχια και πολλες πολλες ανεκτιμητες στιγμες

    φιλια πολλα πολλα

    * τα αστερακια που σκανε στην οθονη μου εισαι εσυ!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υπέροχη με υπεροχή!" χαχαχα! Λιώνω!
      (Πέρασε μετά από το ταμείο να πάρεις τα ποσοστά σου για τα καλά σου λόγια!:k )
      Σ' ευχαριστώ πολύύύύύ, Κικίτσα μου!
      Να είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και δημιουργική, κορίτσι μου όμορφο! Μέσα από την καρδιά μου, τα καλύτερα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, γιορτινά και... εκρηκτικά σαν τα αστεράκια της οθόνης!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Σούπερ!!!!! Τα ανέκδοτα αλλά και τα δωράκια αγάπης (να τα χαρείς γλυκό μου κορίτσι... είναι γλύκα όπως κι εσύ) είναι υπέροχα!!
    Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, τύχη, χαρά και αισιοδοξία. Να περνάς καλά!!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σ' ευχαριστώ πολύ, Κική μου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Σε φιλώ πολύ και σου στέλνω πολλές και ολόγλυκες ευχές για μια υπέροχη χρονιά, πολύχρωμη και άκρως γευστική!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  35. Γέμισαν τα μάτια μου Αγιοβασίληδες ουααοο να τα χαρείς όλα τα δωράκια σου Γιάννα μου γιατί είναι πανέμορφα!
    Καλά έκανες και έβαλες ανέκδοτα μέρες που είναι,να γελάσει κάθε πικραμένος και να αντιμετωπίσει την καινούρια χρονιά με κέφι και αισιοδοξία!
    Δεν θα μπορούσα να μη σου ευχηθώ και εδώ στην πρώτη ανάρτηση του 2016, να έχεις μια υπέροχη χρονιά, ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί, με υγεία , μπόλικη χαρά και περισσή αγάπη!
    Απανωτά τα φιλιά μου στην μουτράκλα σου <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπισκοτίνι μου!!! Και μόνο που δεν κάνεις αναρτήσεις αλλά μπαίνεις στη διαδικασία να περάσεις από εδώ, με συγκινεί πολύ κάθε φορά!
      Να είσαι καλά, αστέρι μου! Υγεία για εσένα και την οικογένειά σου, γέλιο και πολλή αγάπη! (Να προσθέσω και λίγη extra δόση παλαβομάρας? Μπααα! Το έχεις τερματίσει! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου υπέροχη!
      Love you!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  36. Καλή χρονιά αγαπημένη!
    Να έχετε ό,τι επιθυμείτε!
    Τα δωράκια το ένα πιο ωραίο από το άλλο! Να τα χαρείς!
    Χα χα! Ωραία τα ανεκδοτάκια! Κόλλησα με αυτό με τα τατουάζ, αλλά μετά το κατάλαβα. Είναι που δε βλέπω εκπομπές μαγειρικής!
    Πολλά φιλιά και 2016 ευχές!!! Σμουτςςςςςςςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου! Καλή χρονιά και από εδώ!
      Να είσαι γερή πάντα και με πολύ όμορφες οικογενιακές στιγμές!
      χαχα! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα ανέκδοτα! (Θα περίμενα να ξεχωρίσεις λίγο παραπάνω το τελευταίο! Εσένα σκεφτόμουν όταν το έγραφα!!! ;-) )
      Σε ευχαριστώ πολύ, Demi μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ηλιόλουστα, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα! Τώρα μου θύμισες ένα ευτράπελο που είδα σε γάμο τελευταία. Θα το γράψω σε καμιά γαμήλια ανάρτηση, αν και ήθελα να είχα φωτογραφικό ντοκουμέντο!

      Διαγραφή
    3. Α, με αφήνεις με απορίες τώρα!!! :|
      Να το γράψεις σε post ακόμα κι αν δεν έχεις φωτογραφικό υλικό!
      Αναμένω, εεεε?!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά, όμορφη!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  37. Γιατί σε αγαπώ; Γιατί είσαι μία φωτεινή ακτίνα πολύχρωμη χαρά ,μελωδική παρουσία πολύ ευγενική και πολύ συναισθηματική.Είσαι το κόσμημά μας στην καλλιτεχνική μας .Τα δωράκια σου είναι πολύτιμα διότι οι εξαιρετικές bloggers- φίλες τα στείλανε με πολύ αγάπη!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και καλή τύχη
    Φιλάκιαπολλάααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω! Όλα αυτά τα όμορφα λόγια για εμένα?! Κοκκινίζω, Έφη μου! Σε ευχαριστώ πολύύύύ-πολύύύύ, κορίτσι μου!
      Δεν ξέρω αν αξίζω όλα αυτά τα όμορφα λογάκια που μου έγραψες, μα αν καταφέρνω έστω και τόόόσο δα-λιγάκι, να σας κάνω να ξεχνιέστε, το θεωρώ μεγάλη μου τιμή!
      Καλή χρονιά, ολόψυχα σου εύχομαι! Να έχεις την υγεία σου, το κέφι σου για δημιουργία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
      (Τώρα θα σε λέω "ροζ γιαγιά" ή μήπως πρέπει να προσθέσω και τη λέξη "κόκκινο" ή "καρό" κάπου ενδιάμεσα?!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά, γλυκιά μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  38. Γιάννα μου έρχομαι και ξανάρχομαι αλλά σχόλιο δε με άφηνε να κάνω :( και το αναφέρω αυτό διότι δεν είχα και υπολογιστή και όσα έκανα ήταν από το τάμπλετ και το κινητό... Ευτυχώς βρήκα υπολογιστή και ήρθα επιτέλους!
    Καλή χρονιά ομορφιά μου, με υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς!!
    Να χαρείς τα δωράκια σου! <3 <3
    Πολλά πολλά φιλάκιαααα!! ^_^ :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί κρίμα... Λυπάμαι για την ταλαιπωρία... Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσες να σχολιάσεις... Πολλές φορές απαντάω στα σχόλια από το τάμπλετ μου και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα... Θα το κοιτάξω... Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να "στεναχωριόμαστε" με κάτι τέτοια!
      Πραγματικά, έχω χαρεί πολύ με τις χαρές σας!!!! :-)
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου όμορφο! Υγεία και μια ζωή μες το γέλιο!!!! Ό,τι μα ό,τι καλύτερο! Να μου φιλήσεις τον Alex και τη Λουίζα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, αστεράκι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. Γιάννα ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι ...αστεράτη και τόσο όμορφη όσο τα υπέροχα αστεράκια που "ξεφυτρώνουν στη σελίδα σας!!!!!!Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει η χρονιά με γέλιο,με τέλεια ανέκδοτα!!!Τα δωράκια δεν είναι τυχαίο που καταφτάνουν με ...καταιγιστικούς ρυθμούς αφού, πώς να το κάνουμε ,το αξίζεις!!!Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί αστεράτες ευχές και από τί αστεράτα κορίτσια!!! :-)
      χιχιχι! Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, κοριτσάρες μου!
      Να είστε πάντα γερές και δημιουργικές και να μας αφήνετε με ανοιχτό το στόμα με τις ιδέες σας! Ευτυχισμένο το νέο έτος, λατρεμένες μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  40. Τα καλύτερα σου εύχομαι Γιάννα για το 2016!
    Και όταν λέμε τα καλύτερα εννοούμε τα καλύτερα!

    Πολύ με άρεσε εμένα αυτό το ποντίκι κάτω αριστερά που του κάνεις κλίκ και σε πάει όπου γουστάρεις(καλά,ότι θα το κλέψω δεν το συζητώ,βεβαίως,βεβαίως) χα,χα,χα
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλύτερά σου, τα δέχομαι με μεγάλη χαρά, Xristin μου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλή χρονιά να έχουμε! Να είμαστε καλά να... χαρίζουμε τρέλα!!! ;-)
      Κλέψε ελεύθερα, καλέ! :-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  41. Ούτε εγω τρώω μπάμιες! Και φυσικά ειμαστε και παραμένουμε κουκλάκια! Πολύ ωραία δωρακια και αφθονα, πράγμα που με καθιστά ζηλιαρα γι ακομη μια φορά! Τουλάχιστον ειμαι ειλικρινής!
    Τι ωραίο μανικιούρ ειναι αυτό Γιάννα μου;;;;
    Μα καλα βρε αθεόφοβα πλάσματα πρώτη μερα του χρονου, αφησατε τα φαγητα και μπήκατε για αναρτηση;;;; Καλά κανατε, έπρεπε να το κάνω κ γω , ίσως με γλύτωνε απο περιττές θερμίδες!
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!
    Καλό ξημέρωμα, φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Να κάνουμε κίνημα κατά της μπάμιας, εμείς τα... κουκλάκια!! ;-)
      Καλέ, ποιος άφησε τα φαγητά? Έτσι, πεταχτά μπαίνουμε όλοι αυτές τις μέρες! Φάγαμε, σκάσαμε και τώρα γυμνάζουμε... τα δάχτυλά μας στην οθόνη!!! :p
      Σ' ευχαριστώώώώ, κοριτσάκι μου! Να είσαι καλά πάντα!
      Καλή χρονιά! Υγεία, έμπνευση και πάρα πολλή αγάπη να σε περιβάλει εύχομαι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  42. Χρονια πολλά!
    Καλή Χρονιά με Υγεια και Χαρα. Ευχομαι αυτη η χρονια να κυλήσει σαν σε παραμυθι!

    Πω πω δωρα και κακό!!!! Ο Αη Βασιλης ηταν πολύ καλός μαζι σου φέτος ;)

    Φιλιαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ήμουν κι εγώ καλό παιδάκι όμως, γι' αυτό ήταν καλός μαζί μου και ο Santa! ;-)
      ho ho ho!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλή χρονιά εύχομαι! (Μου άρεσε που πρόσθεσες και το "παραμύθι" στην ευχή! Αγαπώ!)
      Υγεία και όόόό,τι σε κάνει χαρούμενη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  43. νομίζω τα μεγάλα πνεύματα και των δυο μας φταίνε!!! χαχαχαχα...κάθε φορά πυ θα γράψεις είμαι ήδη στο δικό σου και διαβάζω!!! χαχαχα..Χουανιτάκι μου γλυκό, εύχομαι αυτή η νέα χρονιά να μας δώσει μόνο υγεία και όμορφες στιγμές!!! θέλω πολύ να σε ευχαριστήσω για την παρουσίαση, ξέρεις πως δε λέω πολλά σε αυτά! να χαρείς όλα τα δωράκια σου, είναι εξαιρετικά και πιο πολύ όλες αυτές τις φίλες που έχεις κερδίσει λόγω της καρδιάς σου! είσαι το πιο γλυκό Χουανιτάκι! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Όντως, πολλές φορές έχει συμβεί να... αλληλοσχολιάζουμε ταυτόχρονα! Εβονιτουλίνι μου, πιο σημαντικό από το δώρο να ανοίγουμε ο ένας την καρδιά μας στον άλλο, δεν έχω! Και χαίρομαι πολύ που έχουμε αναπτύξει τέτοιες σχέσεις μεταξύ μας! Ε, μα δε γινόταν να μην παρουσιάσω και το δώρο όμως! Κρίμα δεν είναι? Τόόόσο υπέροχα ήταν όλα!!! Ευχαριστώ και πάλι, κοριτσάκι μου!
      Να έχεις μια όμορφη χρονιά, με υγεία και πολλή αγάπη παντού τριγύρω σου! Έχεις πάντα μα πάντα την αγάπη μου, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      (Και είπαμε: Την επόμενη φορά να με σκεφτείτε σε πιτσαρία, όχι σε... ραπτομηχανή, ναι?! :p )
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  44. Χρόνια πολλά γλυκειά μου Γιάννα. Καλή και ευλογημένη χρονιά για σένα και τους αγαπημένους σου. Να χαίρεσαι τον καλό σου που γιορτάζει αύριο (φέτος δεν κάνω το περισυνό λάθος να ευχηθώ και για σένα).
    Υπέροχα τα δωράκια σου τα αξιζεις και με το παραπάνω.
    Για τα ανεκδοτα δεν λέω λέξη.....τα απολαμβάνω οταν ξεκινάω να τα λέω στον άντρα μου ....
    Φιλιά απο μένα πολλά, γατίσια χαδάκια και ενα γλυκό βλέμμα με κουνημα της ουρας απο τον οδυσσουλη.
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixixi!Σωστά θυμάσαι!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Μαράκι μου! Να έχουμε μια όμορφη χρονιά, γεμάτη υγεία, ηρεμία, έμπνευση και αγάπη!
      Α, ελπίζω να απολαμβάνει και ο αντρούλης σου τα ανέκδοτα και να μην... παγώνει!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, μάτια μου! Να κάνεις πολλά χαδάκια στο λαιμουδάκι της Φίτσας και πολλά ζουληγματάκια στη μουσουδίτσα του Οδυσσέα μας!!!
      Σας λατρεύω!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  45. O que nos faz amigos é essa capacidade de sermos muitos, mesmo quando somos dois.
    Pe. Fábio de Melo
    Obrigada querida por compartilhar comigo 3 anos do Algodão Tão Doce!!!
    Um doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aniversário do blog feliz, Marie!
      Obrigado por tudo!
      Você é uma pessoa tão doce!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. Να ευκαιρία, να σου αφήσω τις ευχές μου και σ'αυτή την ανάρτηση!!! Χρόνια πολλά για τον Γιάννη σου!!!! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!!
    Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία, αγάπη και χαρά!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε υπέρ-ευχαριστώ, γλυκιά μου Marie-Anne!
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου! Θα μεταβιβάσω αμέσως τις ευχές σου!
      Καλή χρονιά, με υγεία, χαμόγελο και πολλήήήή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  47. Καλή κι ευλογημένη χρονιά ομορφιά μου!!!!!!!
    Και χρόνια πολλά και καλά για σήμερα γεμάτα με ότι αγαπάτε!
    Σε φιλώωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχισμένο το νέο έτος, κούκλα μου!
      Να είσαι γερή κ' ευτυχισμένη πάντα!
      Σ' ευχαριστούμε πάάάρα πολύ! Έχεις την αγάπη μας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μες τη γλύκα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. έχω μια καλη φίλη, για όλους έχει τα καλλίτερα λόγια, ειναι εκπληκτική και προλαβαίνει να διαβάσει... πάμπολλα μπλογκς!!!...

    Χαιρομαι που είσαι φιλη. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!! ΜΕ υγεια.. ο,τι ποθείς!!! μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Κάνω ό,τι μπορώ!
      Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου!
      Μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη, κορίτσι μου!
      Σε φιλώ πολύύύύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Γιάννα!!! πολύχρονη!! με πολλή υγεία, αγάπη, ελπίδα... να χαίρεσαι και τον ΓΙΑΝΝΗ!! πολύχρονος!!

      Διαγραφή
    3. Σ' ευχαριστούμε πολύύύύύ, κορίτσι μου!
      Να είμαστε όλοι μας καλά και να περνάμε όμορφα!
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  49. Γιάννα μου αγαπημένη Χρόνια Πολλά
    και Καλά με τρέλα επιτυχίες χαρές
    αγάπη πολλή και χαμόγελα ευτυχίας
    Να σε χαιρόμαστε...κάτι που γίνεται
    βέβαια και με το παραπάνω!!!!

    Σε φιλώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ ♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Χαρείτε με! Χαρείτε με!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ολόγλυκα φιλάκια!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  50. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!με υγεία,αγάπη,χαμόγελα,απίθανες και υπέροχες στιγμές!!!!! να σου δίνει η ζωή πάντα ότι καλύτερο γιατί το αξίζεις!!!!!!! με γεια τα δωράκια σου!!!! είσαι αστεράκι και όλοι το γνωρίζουν!!!!! όσο για τα ανέκδοτά σου απίστευτα όπως και κάθε ανάρτησή σου άλλωστε!!!!! Σου στέλνω άπειρα φιλιά!!!!! αγκαλιές!!!!! χαμόγελα και να ξέρεις ότι χάνομαι αλλά δεν ξεχνώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου!!! Πολύ με συγκινείς!
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!
      Να έχουμε μια όμορφη και καλοσυνάτη χρονιά!
      Υγεία, χαμόγελο και αγάπη για όλους μας!
      (Το ξέρω πως δεν μας ξεχνάς, κούκλα μου! Το αποδεικνύεις διαρκώς και σε υπερ-ευχαριστώ για όλη την αγάπη σου και τη θετική σου σκέψη!)
      Σε φιλώ πολύύύ και σου στέλνω μια μεγάάάάλη ζεστή αγκαλιά και άπειρα μελωμένα φιλάκια!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Οι γιορτες πέρασαν Συριανκι μου πότε θ ξεστολισουμε οέο; και εχεις και μεηλ για ριξε μια ματια ..!!φιλακι ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Το είδα-το είδα!
      Ό,τι θέλεις, εδώ είμαι! Στις υπηρεσίες σας, Σμαραγδένια μου κυρία!
      (Αν έχεις απορίες, ρώτα με!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  52. Χρόνια πολλά στον Γιάννη!!!!!! και από σπόντα και σε σένα!!!!! Να έχετε ότι επιθυμεί η ψυχή σας σε όλη σας την ζωή!!!! Έλαβα σήμερα την υπέροχη κάρτα σου και το καταπληκτικό σου σουβέρ!!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Δεκτές και οι από σπόντα ευχές! Τις φυλάω στην καρδιά μου!
      Σε ευχαριστούμε και οι 2 πολύ, λουλουδάκι μου!
      Να είσαι καλά πάντα!
      *Α, πολύ χαίρομαι που έλαβες το μικρό μου δωράκι! Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω να κάνω περισσότερα!
      Έχεις πάντα την αγάπη μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  53. Χρόνια σας πολλά και καλά !!!! Να είστε γεροί , καλότυχοι κι ευτυχισμένοι !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Νικούλα μου γλυκιά!
      Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. Χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου να την περνάς ονειρεμένα!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Εφούλα μου!
      Να είσαι καλά πάντα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μες τη γλύκα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  55. Κλαίω από τα γέλια τώρα!!! Και κλαίω και από συνάχι! Αλλά προχωρώ: Τι ωραίο το ποντίκι πάνω στις εικόνες!!!! Πω,πω δώρα!!!! Μέχρι του χρόνου είσαι καλυμμένη! Να χαρείς την αγάπη που κρύβουν αυτά τα δώρα, Γιάννα, όσο πιο πολύ μπορείς! Καλή χρονιά! Και χρόνια πολλά! Ξανά και για όλα!!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, αρρωστούλα είσαι κι εσύ?! Περαστικά μας!
      :-)
      Χαχα! Ναι, από δώρα είμαι φουλ! Παράπονο δεν έχω! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, κορίτσι μου! Και για τα δώρα σου και για τα όμορφα λογάκια σου και για την αγάπη σου!
      Μια μεγάλη αγκαλιά, παρεούλα με πολλά-πολλά φιλάκια αποκλειστικά και μόνο για εσένα! Να είσαι καλά!
      Καλή μας χρονιά! Να είμαστε καλά... να αντέχουμε! ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  56. Άντε γελάσαμε για φέτος...χαχαχαχα. Καλή χρονιά Συριανοκόριτσο και πολύχρονη και για την γιορτή σου. Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και να σε χαιρόμαστε κι εμείς οι διαδικτυακοί,προς το παρόν, φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις...όλο και με πλησιάζει η Σύρος λέμε!χαχα Πολλά, πάρα πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί? Μόνο αυτό νομίζεις πως ήταν το γέλιο για το 2016? Είμαστε για πολλά γέλια, λέμε! ;-)
      Χιχιχι! Να είσαι καλά, Μαράκι μου! Καλή και δημιουργική χρονιά, κορίτσι μου! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!
      (Αν σε πλησιάζει η Σύρος, θα αρχίσω να ανησυχώ! Ελπίζω να την πλησιάζεις εσύ!!! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, καλλιτέχνη μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  57. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου γλυκιά, να είσαι καλά!
      Σε ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, κορίτσι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  58. Καλή χρονιά σου εύχομαι ολόψυχα και χρόνια πολλά γεμάτα ευτυχία για τη γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι τα υπέροχα δωράκια σου,τα ανέκδοτα απίστευτα!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυριδούλα μου γλυκιά!!! Να είσαι καλά, ματάκια μου!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλή για όλους μας ας είναι αυτή η χρονιά! Πιο καλοσυνάτη και πιο αγαπησιάρικη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  59. Πέρασα να ευχηθω για την διπλογιορτη σς Συριανακι μου αγαπημενο ν είστε παντα χαρουμενα και ευτυχισμενα και τα δυο...με τα καλυτερα στην ζωή σας.. μικρή μου φιλακιαααα και στα δυό σας...ματσ -μουτσ :) :) <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Να είσαι καλά, Ρουλίτσα μου!!!
      Να είμαστε καλά, να μας... χαίρεστε όσοι μας αγαπάτε!!! :-)
      (Σου έστειλα μήνυμα!!!! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Σμαραγδένια μου ψυχούλα!
      Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  60. Κοριτσαρα μου καλη χρονιά με υγεία αγαπη ευτυχία και χαμογελα!!! Περασα να ευχηθώ για τη διπλη σας γιορτή ... Να εχετε οτι αγαπατε και να αγαπατε οτι εχετε, παντα ευτυχισμένοι. γεροι και αγαπημενοι οι 2J's!!!! Eυχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονιά και παντα να πανε καλα οι δουλειες σας!!!!!!!! Φιλακια πολλά '!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Φωτεινούλα μου! Σε ευχαριστούμε πολύ, κοριτσάκι μου!
      Κι εσείς να είστε πολύχρονοι, μάτια μου!
      Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου!
      Καλή χρονιά, με υγεία, όμορφες μελωδίες, έμπνευση και πολλήήήή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  61. Χρόνια πολλά, χρονιά καλά, και μάλιστα εις διπλούν!!!!! Να'στε καλά, χαρούμενα παιδιά, πάντα με υγεία, ευτυχία, αγάπη και χαμόγελο!! 'Οσο για την πρώτη του 2016, τι να πω!! Τέλεια τα δωράκια σας, πιο τέλεια τα ανέκδοτα !!! Φιλάκια πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pepiτάκι μου, υπέροχο! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
      Να είσαι πάντα γερή, δημιουργική και χαρούμενη! Καλή χρονιά να έχουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  62. I love this post. I'm your new GFC follower # 800 if you want to come on my blog ^ - ^

    www.beautywithterri.blogspot.it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. シ Olá!

    Ótima semana com muita saúde e tudo de bom!
    Beijinhos.·ه♩♫
    ✿゚ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. As pessoas entram em nossa vida por acaso, mas não é por acaso que elas permanecem.
    Obrigada querida pela presença amável!


    Beijos Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Thanks, Vikee!
    Have a lovely night, sweetheart!
    Hugs and kisses!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλά δεν υπάρεις..!!! Πόσο γέλασα και πόσο μου έφτιαξες τη μέρα!!! χα χα χα!!! Εύχομαι η ζωή σου να είναι πάντα τόσο γεμάτη από χιούμορ, όρεξη για ωραία πράγματα και μακρία από τη μιζέρια!!! Άλλωστε δεν σου πάει!!! Να χαρείς τα μοναδικά δωράκια σου γλυκιά μου, τα αξίζεις!!! Ευτυχισμένη Χρονιά γεμάτη τρέλα, μουσική και όρεξη για υπέροχα events!!!Σε φιλώ μικρή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν με αποκαλείς "μικρή", με κάνεις λιώμα, "μεγάλη"!!!
      ;-)
      Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ! Είσαι πολύ τρυφερό πλάσμα!
      Να έχουμε μια όμορφη χρονιά, με υγεία, αγάπη και γέλιο!
      Και εννοείται... με πολλή τρέλα στο "Βασιλικά Φωτισμένο Σπιτικό", ναι?!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Κική μου! Κάθε καλό, ομορφιά μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  67. Καλή σου χρονιά αγαπητή μου Γιάννα.
    Συγνώμη που άργησα. Μεγάλο πρόβλημα χρόνου.
    Χρόνια σου πολλά και πάντα με υγεία χαρά και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, καλέ μου! Μη μου απολογείσαι! Αν είναι δυνατόν!
      Λες να σε παρεξηγούσα ποτέ?
      Καλή χρονιά να έχετε κι εσείς! Υγεία και όλα τα άσκημα να έχουν μείνει στη χρονιά που έφυγε! :-)
      Να είσαι καλά πάντα!

      Διαγραφή
  68. Ομορφο συριανάκι ,πέρασα να σου αφήσω ευχές εστω και καθυστερημένα για την διπλή γιορτή σας και τον καινούριο χρόνο!
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλές πολλές χαρές! Να έχετε οτι επιθυμείτε!Πολλά φιλιά!
    Τα δωράκια σου υπέροχα τα δε ανέκδοτα σου μου έφτιαξαν το κέφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκό μου κορίτσι! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Να είσαι γερή και δημιουργική!
      Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
      Καλή χρονιά, γλυκιά και καλοσυνάτη να έχουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά συνοδευόμενα με πολλές βιταμίνες γέλιου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  69. Καλά εγω είμαι απούσα απο την πρώτη της χρονιάς ανάρτηση;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ & ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΥ! Το σίγουρο είναι οτι μπήκα,διάβασα,αλλά κάτι προέκυψε καιδεν σχολίασα.καλά μη δίνεις σημασία ...ου γαρ έρχεται μόνον...
    Αγαπημένο μου ΣΥριανολούκουμο,σου εύχομαι μια χρονιά σκέτη λουκουμόσκονη μ άρωμα τριαντάφυλλο, να γεμίζεις δώρα και να δίνεις δώρα,όπως αυτά που μας κερνάς σε κάθε σχόλιό σου!
    Νάχεις υγεία και να παραμένεις γελαστή,όπως εμείς που διαβάζουμε εδώ μέσα τα όμορφά σου
    Φιλάκια πολλά αγαπημένο μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Υ.Γ. Ευτυχώς που πρόκαμα τα 200 και εμφανίζομαι γιατί κόντεψε το Σμαραγδάκι να μας πετάξει εκτός με τόσα που ήρθε και ξανάρθε ;)χαχαχαχχαα
    <3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Χαίρομαι που ήρθες τώρα για ευχές γιατί έτσι παρατείνεις το γιορτινό κλίμα!
      Βρε Χαρουλίτα μου, υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσω ποτέ κάποιον για τέτοιο λόγο? (Πόσο μάλλον εσένα!) :k
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου! Να είσαι γερή, δημιουργική και πάντα με αγάπη πλάι σου!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! Για όλα!
      Υ.Γ.: Νομίζω πως η Ρουλίτσα πήρε το αίμα της πίσω, αφού μονίμως ψάχνει για στασίδι στις δικές σας αναρτήσεις! χιχιχι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Καλλιτέχνη μου υπέροχε!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Χι..χι.. ετσι για να μην χανομαστε .. αργει να ερθει η πρωτη Παρασκευη;:) <3

      Διαγραφή
    3. χαχα! Ρουλάκι μουουουου! Είσαι σκέτη γλύκα!
      Σε μια βδομαδούλα σερβίρεται η νέα ανάρτηση!
      (Και θα είναι... παραμυθένια!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  70. ✿゚ه° ·.
    Olá, amiga!

    Muita paz e tudo de bom!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    ❀✿゚ه

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Obrigado, Inês!
      Tenha um lindo fim de semana, querida!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. je profite de ce samedi rempli de soleil pour laisser des messages d'amitié dans les blogs amis et des voeux pour un três bon weekend!
      bisous d'Angie

      Διαγραφή
  71. Τι ωραία που είναι όλα?! Μεγεια και πολλά φιλια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  72. Καλή Χρονιά να έχουμε Γιάννα μου, τι πειράζει που μπήκε και ο δεύτερος μήνας... Κάλλιο αργά δε λένε;; χαχαχα η χρονιά έχει 365 μέρες (366 νομίζω φέτος) οπότε μέσα είμαι!! :D
    Τέλεια τα δωράκια σου!! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχαχχαχα! Έλα, βρε! Σιγά! Άλλωστε, την ανάρτηση του Ιανουαρίου έχω ακόμα φάτσα-φόρα, οπότε... σωστή σε βρίσκω!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ελεανάκι μου! Καλή χρονιά να έχουμε! Υγεία, τρέλα, αγάπη και όλα θα τα παλέψουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  73. περασα για μια τελευταία καλησπερα και να δω τι μου κανεις...χι.χι.οχι μανα μου εσύ..!! εσύ μια χαρά εισαι και δεν μου κανεις τιποτα στην υγεια σου τι κανεις.. όλα καλα; ελπίζω να θυμηθω να περασω και αυριο.... αλλιως θα χρειατω στασίδι για το κατεβασμα..χι..χι.:D :D μεχρι να ξαναπερασω φιλακιαααααα!!!:k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Γλυκό μου, πλάσμα! Προσπαθώ να είμαι καλά!
      Δεν τα καταφέρνω πάντα, μα το παλεύω! :-)
      Έλεγα να ανεβάσω την ανάρτηση σε κανένα μισάωρο (έτσι κι αλλιώς την έχω έτοιμη εδώ κ' εβδομάδες), αλλά μάλλον αύριο το μεσημεράκι θα το κάνω! Θα δω... ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και να ξέρεις: το καλύτερο στασίδι θα σου φυλάξω!!!
      Να είσαι καλά, Ρουλάκι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  74. Γλυκό μου κορίτσι!!! Τα είπαμε εμείς αλλά να σε ευχαριστήσω και εδώ δημόσια(κάλλιο αργά παρά πότε)!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!! Το γαζωμα του χαρτιού δεν είναι τίποτα!! Περιμένω την νέα ονομασία μου!!! Φιλάκια πολλά αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φοβάμαι ακόμα και να πατήσω το πετάλι της ραπτομηχανής και εσύ μου λες πως δεν είναι τίποτα το γάζωμα του χαρτιού?!
      Να μη με ευχαριστείς για τίποτα! Εγώ πρέπει να πω ένα πελώριο ευχαριστώ για όλη την αγάπη!
      Να είσαι καλά και μέχρι να βρω νέο όνομα, συνεχίσουμε με το Miss Garland (και crafter junior!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.