❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!


Ναι! Ναι! Μην απορείτε! Σε εμένα αναφέρομαι! Γιατί ΚΑΙ παιδί είμαι (μίλησε κανείς?) ΚΑΙ μέσα στη λογική είμαι βουτηγμένη! Στο κάτω-κάτω, η λογική μπορεί να είναι και... υποκειμενική! Θα το διαπιστώσετε πιο κάτω!

-- Διαβάζεται σε 5 λεπτά --


Για αρχή, έχω ένα δωράκι που πέρασε από 1000 κύματα (μπορεί και περισσότερα!), για να φτάσει στα χέρια μου, καθώς η αποστολή του έγινε πριν τα Χριστούγεννα, χάθηκε και έγινε αποστολή ξανά! (Αλήθεια, αν χαθεί ένα δέμα, πού πηγαίνει? Αν δεν φτάσει στα χέρια του παραλήπτη, δεν θα πρέπει τουλάχιστον να επιστραφεί στον αποστολέα? Λέω εγώ τώρα... Σαν λογικό ον, αναρωτιέμαι...) Τέλος πάντων, το πακετάκι είναι πλέον στα χέρια μου και θέλω να πω 1000 ευχαριστώ στην υπέροχη και γλυκύτατη Ρουλίτσα μου: Στο κορίτσι με τη Σμαραγδένια ψυχή!
(Με κλικ στην εικόνα, πηγαίνετε απ' ευθείας στο blog της!)


Και συνεχίζοντας στα πλαίσια της λογικής, ξετρύπωσα εικόνες στα back up του υπολογιστή μου, με γατίσια λογική! Πάρτε μια γεύση!

Σαφέστατα! Το δεύτερο πιάτο είναι άδειο! ΔΕΝ το βλέπεις?

Αλλά και γεμάτο που είναι... εγώ θα φάω κατευθείαν από... την πηγή!

Τί κοιτάς? Έτσι μας βολεύει!

Τί όμορφο θερμαινόμενο κάθισμαααααα!

Ποια να ήταν η χρήση αυτής της τρύπας τώρα, ένας Θεός το ξέρει...

Βλέπεις κάτι παράξενο και με κοιτάς έτσι?

Πρόσεχε πού βάζεις το πόδι σου! Αυτό είναι το κρεβάτι ΜΟΥ!

Δε πα' να 'χεις δώσει ένα σκασμό λεφτά: Εγώ βολεύομαι μια χαρά στην κούτα!

Το ξέρω πως θα μπορούσα να βγω από την πόρτα, αλλά θέλω να σου αποδείξω πως χωράω ΑΚΟΜΑ από αυτό το τρυπάκι! Άρα, μήπως δεν με ταΐζεις καλά και μου λείπει βάρος?!

Τί έρωτας με την κούτα! Τελικά, ο έρωτας είναι παιδί της λογικής!
Και λίγο πριν το κλείσιμο, θα ήθελα να... παίξουμε! Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό σκεφτόμουν να γράψω μία ιστοριούλα με χιουμοριστικό ύφος και να "συμπρωταγωνιστήσουν" μερικά blogs που λατρεύω! 
Στην πρώτη ιστορία (την οποία είχα δημοσιεύσει και στο facebook), πρωταγωνιστώ εγώ (προφανώς!) και δύο -για δέσιμο- φίλες, με τις οποίες δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά, αλλά νομίζω πως έχουμε "κολλήσει"!  Η Λυσίππη και η Μιράντα! Στην κάθε μία από εμάς  έδωσα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και νομίζω πως γίνεται αμέσως αντιληπτό, από όσους μας γνωρίζουν, ποιον ρόλο έχει η κάθε μία! Για όποιον δεν γνωρίζει, απλά ας περάσει μια βόλτα από τα κορίτσια και θα... καταλάβει!
-Προσέξατε πως έγραψα "πρώτη ιστορία"? Θα ακολουθήσουν κι άλλες με άλλους πρωταγωνιστές, αν το θέλετε, εν ελθέτω χρόνω!-

Την εικόνα την βρίσκετε ΕΔΩ!

Αν θέλετε, όποτε θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με δικές σας ιδέες! Πχ, μια εικόνα που αποτυπώνει τη σχέση ή τη γνωριμία σας με άλλα blogs, όπως έκανα εγώ πιο κάτω... Ή ένα ποίημα, ή ένα κείμενο, ή μία δημιουργία που σας θυμίζει ένα περιστατικό που ζήσατε με φιλαράκια από εδώ! Ή ένα παραμύθι ή ένα τραγούδι που έχετε ταυτίσει με αυτή τη διαδικτυακή παρέα! Το θέμα είναι τελείως ελεύθερο, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό... Ο δικός μου σκοπός ήταν να γελάσετε και να γνωρίσετε και τα... εμπλεκόμενα ιστολόγια!


❤ ❤ ❤ ❤ ❤          

"Περιπλανώμενη μόνη και απροστάτευτη στα βάθη στης άγριας blog-ό-σφαιρας, η αμαζόνα Λυσίππη συναντά τυχαία ένα πακέτο μπισκότα (από τα γνωστά!) και θεωρώντας πως αυτά θα είναι υπεύθυνα για τη μη διατήρηση της άψογα γραμμωμένης σιλουέτας της, αποφασίζει να τα μαχαιρώσει... "Δεν φτάνει που υπάρχουν μελομακάρονα με σοκολάτα" σκέφτηκε, "θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω και αυτά τα μπισκότα? Ε, όχι!" Και με μία γρήγορη κίνηση, καρφώνει το πακέτο στο κέντρο του.... Το τέλος του ήταν ακαριαίο... Παύση... Σιωπή... Εσωτερικός θρήνος για τους απανταχού λάτρεις της ζάχαρης...
Όλα αυτά συνέβαιναν υπό το άγρυπνο βλέμμα της πανέμορφης, πανέξυπνης και πάνσοφης κουκουβάγιας, που ως γνωστόν, δεν πολυκαίγεται για γλυκά (καλά, λέμε τώρα!) και γι' αυτό δεν πήρε μέρος στις πανούργες πράξεις της αμαζόνας... Κατά λάθος όμως, ενώ ήταν πάνω στο δέντρο και διάβαζε ένα λεξικό για να είναι σε εγρήγορση, κάτι της γαργάλισε την όσφρηση! Ναι, ήταν ένα μπισκότο (από τα γνωστά!) το οποίο είχε καταφέρει να βρει διέξοδο και είχε πέσει στο έδαφος! 
Συνεπαρμένη από πάθος για ζάχαρη, η κουκουβάγια έχασε τον έλεγχο των -υπέροχα διακοσμημένων πάντα- νυχιών της και άφησε το λεξικό να της ξεγλιστρήσει, καταλήγοντας τελικά, στο... κεφάλι της αμαζόνας!!! 
Από εδώ και πέρα η ιστορία είναι γνωστή: Η αμαζόνα κατάπιε το λεξικό, κάνοντάς μας να googlάρουμε τα πάντα (μόνο άρθρα και συνδέσμους δεν θυμάμαι να έχω ψάξει!), έγινε καλόκαρδη (αν και μια λόξα της έχει μείνει από την κατακέφαλη πρόσκρουση του βιβλίου πιθανότατα!) το μπισκοτίνι συνεχίζει ακάθεκτο να κλέβει καρδιές μικρών και μεγάλων, να θρέφει και να γαληνεύει ακόμα και τα πιο σκοτεινά μας ένστικτα, περιπλανώμενο σε δάση και κήπους και η πάντα απαστράπτουσα κουκουβάγια, δίνει λύσεις δίκαιες, με την εξυπνάδα, τη σοφία, την εμπειρία και τα εκατομμύρια ταλέντα της!!!
Τί λέγαμε? Α, ναι! Η πρώτη μας ομαδική φωτογραφία!!!"


❤ ❤ ❤ ❤ ❤  

Λοιπόν? Πώς σας φάνηκε? Ελπίζω να γελάστε, να επισκεφθείτε τις σελίδες των κοριτσιών και όσοι θελήσετε να παίξετε, ενημερώστε με, αν τυχόν και μου ξεφύγει η ανάρτησή σας!
#Thefellowshipoftheblogosphere




Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 03 /04/2015!

Την αγάπη μας!

❣ Αν η ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια κ' αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!




139 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχεις! Με κοκομπλόκαρες πάνσοφη κουκουβάγια με το πεντικιούρ σου! (Και με την τελευταία λέξη της μόδας το νυχάκι βλέπω!)Με τις γάτες δεν τα πάω καλά ούτε αυτές με μένα αλλά κατάφερες να με κάνεις να τις παρατηρώ χαμογελώντας !!! φιλια τρελοκομειο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, εντάξει αν είδες και το νυχάκι, δεν έχω τίποτα να προσθέσω!!!
      ;-)
      Πού είσαι εσύ, παιδάκι μου???
      Ακόμα... coolάρεις τον Daddy??? Για κάνε κανένα comeback και από τα μέρη σου!
      Ανταποδίδω τις φιλάρες, μουρλοκομείο!!!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα γλυκό μου κορίτσι
    Πανέμορφη η ροή της ιστορίας
    περιμένω ανταπόκριση...
    Τα γατάκια άπαιχτα...το κρεββάτι
    παπούτσι μ' έλιωσε!!!

    φιλάκιαααα♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου άρεσε πολύ το γατάκι στη μπότα!!
      Είναι γλύκαααα!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου γλυκό!
      Να είσαι καλά και να περάσεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  3. Αχα!Λες και το ξερα και ήρθα πρώτη πρώτη σήμερα!Να γραφτεί αυτό στα πρακτικά παρακαλώ!Για να μη νομίζουν μερικέ μερικέ ότι δεν τις παρακολουθούμε κιόλα! (Να'ναι καλά το FB γιατί αν περίμενες να μπλογκρολιαστώ ατύχησες μαντάμ)
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε, εμένα αν θες να μάθεις πως με φάνηκε η γλυκανάλατη ιστορία σου - παραμύθι σου ,θα σου πω ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΗ.Μα που ακούστηκε τα μπισκότα να κλέβουν καρδιές και να γαληνεύουν σκοτεινά ένστικτα?Ένα απλό, ταπεινό και φτηνό μπισκότο είμαι (από τα γνωστά ) που το καλύτερο που μπορώ να γίνω σ'αυτόν τον μάταιο κόσμο είναι μπισκοτόκρεμα!
    Αμ η άλλη η αμαζόνα?Επίτηδες της έδωσες τέτοιο κορμί για να την σνομπάρουμε όλες?Να τη φθονούμε και να τη μισούμε?Τέρας της ίντριγκας είσαι!
    Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι το κράτησες για σένα...ΠΑΝέμορφη,ΠΑΝέξυπνη και ΠΑΝσοφη και τι άλλο θα ακούσουμε - μην ξεράσω πάνω στα υπέροχα διακοσμημένα σου νύχια-
    Ε όχι λοιπόν!Δεν θα μπω εγώ σ'αυτή τη παράλογη γατίσια-κουκουβαγίσια λογική σου κοπελιά όσο και να χτυπιέσαι!Είναι καιρός επιτέλους να φανερωθεί η πραγματική σου ταυτότητα και το ποιόν σου στους ανυπεράσπιστους αναγνώστες σου, που δεν είναι και λίγοι, και που ξεροσταλιάζουν κάθε αρχή του μήνα για ένα ποστ σου!Φτάνει πια αυτή η κοροϊδία!
    (Σας έπαιξα ένα μικρό μονόπρακτο από το θέατρο του παραλόγου που ανεβάζουμε, με σκηνοθέτιδα τη μικρή Συριανολουκουμίτσα μας. Για κρατήσεις θέσεων και αυτόγραφα απευθυνθείτε στην κάτοχο του μπλογκ,ευχαριστώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Είμαι ικανή να φτιάξω αυτόγραφά μας! Το ξέρεις έτσι? Μη μου βάζεις ιδέες!!!)
      ;-)
      Μπισκοτίνι (από τα γνωστά!) εμένα το γλυκανάλατη δεν με χαλάει καθόλου! Αν έλεγες "νερόβραστη", θα το έπαιρνα βαρέως!!!
      Κοίτα, για όλα τα "ΠΑΝ" που κράτησα για εμένα... δεν ξέρω... Αυθόρμητα μου βγήκε... Μάλλον εμείς οι σεναριογράφοι(!) επειδή δεν έχουμε και πολύ ταλέντο στην υποκριτική (μόνο εκεί υστερούμε!) κρατάμε τους αβανταδόρικους ρόλους για την πάρτη μας!!! Υποσυνείδητα γίνεται!! :p
      (Την ταυτότητά μου, ΔΕΝ την αποκαλύπτω!!! Σιγά μη σας δείξω την ημερομηνία γέννησής μου και σε λίγο που θα γίνω διάσημη -θέμα ωρών είναι!- να πάτε να δώσετε τα στοιχεία μου σε Τατιάνες και λοιπές παρουσιάστριες!)
      *Πρέπει να αλλάξω και τηλέφωνο... Θα μου σπάσουν τα νεύρα όλοι αυτοί θα θέλουν να μου πάρουν συνέντευξη!!!*
      (Είδες όμως, βρε Μιραντίνι? Με αναστάτωσες τόσο πολύ και την... τακτοποίησα αυτή με τη σωματάρα!!! Πάρε το λεξικό κατακέφαλα να 'χεις να μαθαίνεις! Α μα πια!)
      Πάρε κι εσύ ένα πελώώώώώώώριο ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και πολλές ευχές για ένα ΘΕΟΤΡΕΛΟ Σαββατοκύριακο!!!
      Thank you!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχεις λουκουμάκι μου!!!Βρήκα έναν ακόμη λόγο για να σε αγαπώ : είσαι μεγάλη ψωνάρα λέμε!!!
      Πέραν της πλάκας τώρα,να το ψάξεις λιγάκι αυτό με τα σενάρια γιατί το χεις (και αυτό) και πολύ θα'θελα να παρακολουθήσω μια ταινία σου στον κινηματογράφο βρε παιδί μου!
      Α και με τα αυτόγραφα δεσμέτηκες ακούς?
      Όχι τίποτα, αλλά περιμένουν ορδές οι φαν μου και μου 'χουν τελειώσει, γκουχου γκουχου, είπες κάτι?
      Κρατάω τις ευχές για το θεότρελο Σουκού και σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά με όλου του κόσμου την αγάπη μέσα ❤

      Διαγραφή
    3. Και να σκεφτείς πως πλασάρομαι ως σεμνή και ταπεινή!!!
      (Αν θέλω να αποκαλύψω το πόσο ψώνιο είμαι... ουουουουου! Μέχρι αύριο θα γράφω!!! ;-) )
      *Θέλεις να δεις ταινία μου, επειδή ξέρεις πως θα είσαι η πρωταγωνίστρια, ε??? Άτιμο, Μπισκοτίνι! Σε κατάλαβα!!!)
      Θα βγάλω ανακοίνωση στα ΜΜΕ να κάνουν υπομονή οι... ορδές, μισό λεπτάκι! Να αλλάξω μελάνια στον εκτυπωτή και έτοιμα τα αυτόγραφα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά, λατρεία!
      Love you!
      <3

      Διαγραφή
    4. Καλα δεν παιζεστε λεμε .. δεν μπορω... παω να αλαξω πανα και επενερχομαι.. και μην γελασει καμια 'ετσιι;...γιατί οτι κοροιδευετε θα το παθετε... όοοοοοοοταν ....:D :D :D

      Διαγραφή
    5. xaxa! Να είσαι καλά, Ρουλάκι μου!
      Μου έφτιαξες τη μέρα!!!
      <3

      Διαγραφή
  4. Kοριτσι ομορφο καλημερα! Μου ελειψαν πολυ οι αναρτησεις σοΥ! Εισαι ξεχωριστη, μοναδικη! Εισαι υπεροχη!
    Φιλακια πολλα πολλα! Να εχεις ενα ομορφο σκ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Σε ευχαριστώ πολύύύύ, προσωπικέ μου... βιογράφε!!!
      (Δεν ξεχνώ!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Κική μου!
      Καλό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο, κοριτσάκι μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  5. Καλά οι γάτες δεν παίζονται. Έχω και εγώ μια και ξέρω. Μάλιστα πρόσφατα ο αδερφός μου μου κουβάλησε ένα γατί που βρήκε στην μηχανή του αυτοκινήτου του και τώρα έχω να νταντεύω κι αυτό. Μακάρι να καθόταν ήσυχο στην κούτα του, γιατί με έχει τρελάνει στο νιαούρισμα.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σχόλιά σου στο blog μου! <3 :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί κακή συνήθεια κι αυτή να μπαίνουν στις μηχανές των αυτοκινήτων? Και οι δικές μας πάνε εκεί για να χουχουλιάσουν και κάποιες είναι κουφές (η ράτσα τους είναι!) και πρέπει να προσέχουμε πάάάάρα πολύ!
      Λογικά, είναι μικράκι το καινούριο, ε? Γι' αυτό μωρέ κλαίει! Νιώθει περιορισμένο μέσα στην κούτα! Λίγη υπομονή θα κάνεις και σύντομα θα το παίρνεις και μαζί σου στις φωτογραφίσεις!!
      ;-) χαχα!
      Εγώ σε ευχαριστώ για όλα, όμορφη κοκκινομάλλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  6. Πού ζω αγάπες μου και δεν σας πήρα είδηση στο ΦΒ;
    Καλά, ναι, ότι είμαι χαμένο είναι γνωστό!
    Το ότι η αμαζόνα κατάπιε λεξικό το βρήκα άπαιχτο!
    Πάω να αποσυρθώ στο λαγούμι μου, γιατί δεν είναι να κακομαθαίνω! Κάνω κούρα αποτοξίνωσης είπαμε! Δεν θα με παρασύρεις εσύ κουκουβάγια μου ♥

    φιλιά στο μπισκοτάκι και στην αμαζόνα ( που την έχασα τελευταίως ....τι έγινε αυτό το τσουπί, ξέρουμε; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστάκι, να σε κρίνω εγώ για το facebook, αποκλείεται!
      Εγώ το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω το πρωί και να στέλνω "χρόνια πολλά" σε όσους έχουν γενέθλια! Πολύ σπάνια κάνω κάτι άλλο! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Γιάννη! ^_^
      -Αποτοξίνωση-αποτοξίνωση αλλά και το σημερινό σου δεν ήταν ανάρτηση: ΑΝΑΡΤΗΣΑΡΑ ήταν! (Μην κοιτάς, που μας έχεις κλειδώσει απ'εξω και σχολιάζουμε όπως και όπου βρούμε!) :P
      Παρακαλείται το Μπισκοτίνι, όπως προσέλθει και παραλάβει τα φιλιά!
      Το Αμαζονάκι λογικά θα... διαβάζει!!! (Μη τυχόν και δει καποιά άλλη απάντηση η Πέτρα!) Το Αμαζονάκι ΠΑΝΤΑ διαβάζει!!!

      Διαγραφή
  7. :) :I ;-) ^-^ 8I BI :Ο

    δοκιμές έκανα ..... :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και φυσικά έπαιξα και τα μπαλάκια :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, αν μου έγραφες πως δεν το έκανες, δεν θα σε πίστευα!!!
      ;-)
      (Να μη σκεφτώ να κάνω καμιά αλλαγή στο blog... Μάλλον, δεν θα σε βρω σύμφωνη!!!)
      Σε ευχαριστώ, Αριστάκι μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!!!
      <3

      Διαγραφή
    2. Δε θα κάτσω πολύ,περαστική είμαι,ήρθα να παραλάβω το φιλί του Αριστακίου και να της ευχηθώ καλή αποτοξίνωση (από τι?) Τα φιλιά μου σε όλες!

      Διαγραφή
    3. A, δεν τα 'μαθες? Έχει πλακωθεί στα πιτόγυρα και τώρα λέει θέλει να κρατήσει αποστάσεις!!!!
      ;-)
      ΙΟΥ! ΙΟΥ! ΙΟΥ! ΙΟΥ! ΙΟΥ!
      --Απανωτά τα εγκαφαλικά!!!--
      ;-)

      Διαγραφή
  9. Α, μάλιστα, στην αρχή νόμιζα ότι έβγαιναν με κλικ επάνω τους οι φατσούλες και μου σβήστηκε το σχόλιο ουαααα!

    Πάμε πάλι:

    Το δέμα το πιθανότερο είναι ότι έχει παραπέσει σε κάποιο ντουλάπι-συρτάρι των ΕΛΤΑ, οπότε μη σε παραξενέψει αν σου έρθει μετά από κάποιους μήνες!

    Αφασία τα γατάκια, έχουμε και εδώ ένα σωρό αδέσποτα και τα καμώματά τους δεν παίζονται. Ομολογώ όμως ότι η μεγάλη λατρεία μου είναι τα σκυλιά, θες από χαρακτήρα, θες που είχα στο σπίτι για 17+ χρόνια..

    Μπράβο για το συνεργατικό κείμενο!

    Καλά να είσαι πάντα παιδί της λογικής :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, ξέρω πώς είναι να σβήνεται σχόλιο! Sorryyyyy! :$
      Βρε Γιώργο, λες να παραλάβω τελικά το χριστουγεννιάτικο πακέτο τον Αύγουστο???! xmmmm..!
      Πωπω! Μια ολόκληρη ζωή είχες σκύλο!!! Εγώ πάλι, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα γάτες! Σκυλιά έχει ο Γιάννης (μαζί με γάτες!)
      Πολύ θα ήθελα έναν σκύλο (και μια κουκουβάγια!), αλλά μάλλον οι γάτες μου δεν θα χαρούν για κανένα από τα δύο!!!
      :D
      Σε ευχαριστώ πολύ, που πέρασες!
      Να είσαι καλά και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      :)

      Διαγραφή
  10. Τρελλάθηκα με τις χιαστί γάτες !!
    Γάτες και εγώ. Μάλιστα η μια της λες "κάνε τούμπα"
    και κάνει τούμπες. Περίεργο για γάτα.
    Τι κάνεις μωρό μου?
    Χθες συνάντησα την ακατανόμαστη, χα,χα !!!!!!!!
    Φιλάκια πολλάααααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μουουουουου!!!
      Α, έχεις εκπαιδεύσει τη γατούλα, ε?
      Εμένα οι δικές μου... δεν!!!
      Όλα καλά εδώ, κορίτσι μου!!
      Και για να είδες και τη λατρεμένη μας (ακούς εκεί ακατανόμαστη! Τς! Τς! Τς!) μάλλον κι εκεί όλα... γελαστά θα ήταν, ε?!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, γλυκιά μου!
      Ελπίζω κ' εύχομαι όλα να είναι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  11. Καλέ τι θησαυρός είσαι εσύ ?????
    Τί τέλειο κείμενο !!!! Πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά για κανένα βιβλίο, μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο !!! Σοβαρολογώ έ !!!!!!
    Τα γατάκια άπαιχτα και τα δωράκια της Ρούλας πανέμορφα, αφού τα έλαβες έστω και τώρα πάλι καλά, αθάνατη Ελλάδα !!!!!
    Σε φιλώ και καλό ΣΚ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Λες? Να γίνω συγγραφέας?!
      Και πού ξέρεις μπορεί τα βιβλία μου να γίνουν και ταινίες!!!
      Καλά, ποιος με πιάνει τότε!!!
      (Ψωνάρααααα!) χαχα! ^_^
      Ε, μα είδες? Μόνο πέρσι είχε χαθεί ένα δεματάκι και τώρα αυτό της Ρουλίτσας... Ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος η... περιπέτεια!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Ράνια μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, αστέρι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ατελείωτα!
      <3

      Διαγραφή
  12. Τι κακό είναι αυτό με τις γάτες; Ε; Στον δικό μας έχουμε ολόκληρο κρεβατάκι και δεν πάει ποτέ! Τον βάζουμε με το ζόρι, βγαίνει αυτός μετά! Πολύ ανάποδος!
    Εντάξει, η ιστορία σου δεν υπήρχε!!! Πολύ καλή ιδέα! Μου άρεσε πολύ και λέω να κάνω και εγώ μία παρόμοια! Χαχαχα!
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά Γιάννα μου! Καλό σαββατοκύριακο να έχεις!!!!❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μην το παίρνετε προσωπικά: Και οι δικές μου, όπως το Evaristάκι, δεν συγκινούνται από κρεβατάκια και λοιπές "πολυτέλειες!"
      Για να πω την αλήθεια, μόνο 2 μέρες που χιόνιζε η πιο καλομαθημένη μου, είχε μπει στο κρεβατάκι της και δεν το κουνούσε ρούπι!
      ;-) χαχα!
      Ναιαιαιαιαι! Να γράψεις κι εσύ ιστοριούλα! Θα χαρώ πολύ να τη διαβάσω!!!
      <3
      Σε ευχαριστώ, κορίτσι με τις απίστευτες ματάρες!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
      ^_^

      Διαγραφή
  13. Εγώ ως ξανθιά, μέχρι να τελειώσω το κείμενο, προσπαθούσα να καταλάβω ποια είναι τα γνωστά μπισκότα χα χα χαα!!!
    Το οποίο κείμενο απόλαυσα για την ευρηματικότητα και το ευχάριστο ύφος του, μπράβο ταλεντάρα μου!
    Φιλιά πολλά, πολλά, πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxa! -Δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση, Ελενάκι μου!!!-
      ;-)
      Ε, εγώ φταίω που η μία πρωταγωνίστριά μου έχει το ίδιο όνομα με τα μπισκότα (τα γνωστά!) χαχα!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά και να περάσεις ένα απίθανο Σαββατοκύριακο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3

      Διαγραφή
  14. Άπαιχτη σε ιστορία και γάτες!!!!!!!!!!!!!!!! Μια συγγραφέας γεννιέται!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει γεννηθεί ήδη!!!
      Εσείς δεν έχετε καταλάβει την αξία μου!!!
      ;-) χαχαχα!
      Να είσαι καλά, Κατερινούλα μου!!!
      Τα φιλιά και την αγάπη μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  15. Que Deus te dê um esplendoroso dia, com raios luminosos que te possam clarear os olhos para ver o quanto és importante. Deus Pai te fez assim: mulher importante e figura do próprio amor. Ele te moldou como uma rosa: forte e justa como os espinhos, linda e suave como as pétalas.

    FELIZ DIA INTERNACIONAL DAS MULHERES!
    Um doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Você sempre deixar tais comentários doces!
      Muito obrigado, Marie!
      Tenha um lindo final de semana!
      Abraços e beijos!

      Διαγραφή
  16. Γιάννα, έχεις τσεκάρει αν υπάρχουν...Παρασκευές όλο το χρόνο;; ;) Αχαχα! Εμένα μου άρεσε το γατάκι μέσα στο μποτίνι! Φιλιά πολλά και καλό σ/κ :) (συγνώμη, από πότε το Λαχανάκι βγαίνει και σε Μπισκοτάκι; Ε;) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Μπαααα! Το δικό μου ημερολόγιο έχει έλλειψη από Παρασκευές!!! ;-)
      -Κι εμένα αυτό το γατόνι μου άρεσε!!! Είναι γλυκούτσικοοοοο-
      Α, όλα κι όλα: Για εμένα τόσα χρόνια Μπισκοτίνι είναι!
      Καλά, σε περιόδους νηστείας μπορώ να κάνω μια υποχώρηση και να τη λέω κάτι πιο... veggie!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Πετράδι μου!

      Διαγραφή
  17. Μα πόσο, πόσο σ' αγαπώ!!!
    Αυτό με τα δέματα που χάνονται, εγώ συγνώμη ποτέ δεν θα το καταλάβω, πως χάνονται! Πάντως, αυτό που είπε ο Γιώργος, ότι μπορεί να έχει ξεχαστεί σε κάποιο ράφι, ντουλάπι (δεν ξέρω που στο δι***λο τα βάζουν) και να το λάβει μετά από μήνες, εμένα μου έχει συμβεί πριν πολλά χρόνια. Το έλαβα 2 μήνες μετά και ... ως, ήταν σε καλή κατάσταση!

    Οι φωτο με τις γάτες, θεικές! Γέλασα με όλες! Και ξέρεις τι μου θύμησες; Ένα στενό πριν στρίψω για τη γειτονιά μου, πάντα κάθε μεσημέρι, μια γάτα (περίεργη ομορφιάς) κοιμάται πάνω σε μια μηχανή που είναι παρεκαρισμένη. Πάντα, όταν την πετυχαίνω, κάθομαι για λίγα λεπτά και την χαζεύω! Μάλιστα την έχω βγάλει φωτο. Α, θα την ανεβάσω ή στο blog ή στο instagram (αφού έχετε κι εσείς πλεόν λογαριαμό, χεχε!) να τη δεις.

    Την ιστοριούλα σου την είχα διαβάσει όταν την ανέβασες στο fb. Είχα γελάσει πάρα πολύ, κατάλαβα για ποια κορίτσια έλεγες και όταν είδα στο τέλος και τη φωτο, εντάξει, εκεί πέθανα στα γέλια! Μα, κάνε κάτι βρε συ Γιάννα για τον Ελληνικό κινηματογράφο, μπας και πάρει τα πάνω του και βγάλει καμιά ελληνική ταινία της προκοπής. Ε, μα! Έλα ταλεντάκι μου, σκέψου το! Βλέπεις, πως πολλές από εμάς σε τσιγκλάμε!Χαχαχα!

    Σου στέλνω την ❤ μου και να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Στη δική μας περίπτωση το 2μηνο έχει περάσει!!
      Πάντως άλλες φορές τα ΕΛΤΑ είναι πιο γρήγορα και από courier κι άλλες φορές είναι άσ'τα να πάνε!!!
      Αχ, ναιαιαιαιαιαιαιαι!!! Τη γατούλα θέλω να τη δω!!
      (Στο instagram παρακαλώ! Τί τον κάναμε τον λογαριασμό??! :p )
      Ειλικρινά, αν σε έκανα να γελάσεις, πολύ το χαίρομαι, Μαράκι μου! Αυτός ήταν ο σκοπός μου! Και επειδή ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθούν τα κορίτσια, το δημοσίευσα, χωρίς να το ξέρουν!
      (Το σενάριο το βάζω... από φαντασία άλλο τίποτα!!! Προθυμοποιείται κανένας να βοηθήσει στην... παραγωγή???! Έχουμε και έξοδα!!! χαχα!)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαράκι μου!
      Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      (Χρησιμοποίησα -κατά κάποιο τρόπο- και τίτλο από τραγούδι του Γιάνναρού σου!)
      ;-)
      Love you!!!
      <3

      Διαγραφή
  18. Que preciosidad de gatos y que graciosos y listos que son,me he reído con las imágenes.
    Besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Me alegro de que te reíste!
      Es un honor para leer esto!
      Tener un buen fin de semana, amiga!
      Besos!
      <3

      Διαγραφή
  19. καμάρι μου είσαι εκπληκτική!! ωραία δώρα, γεμάτα αγάπη.. κι ευχάριστω.. είναι όταν τα λαμβάενεις!!!
    με ένα σχόλιο..πώς θα ξεχρεώσω τα τόσα που μου έχεις κανει;;;.. χαχαχ..
    καλό Σαβ/κο!! με ιστορίες όμορφες, μεταξυ των φεις ΄φιλων και των μπλογκο φίλων!!!! μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αστερι της Συρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Κορίτσι μου, γλυκό!!!
      Δεν σου σχολιάζω από υποχρέωση!!!
      Δεν χρειάζεται να "ξεχρεώσεις" τίποτα! Την αγάπη σου την έχω και αυτό μου φτάνει!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα όμορφα λόγια σου!!!
      Να είσαι καλά! Καλό Σαββατοκύριακο!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  20. Τι γλυκούλια που είναι όλα τα γατουλίνια!!!!!!!!! Έχω κι εγώ 4 δικά μου στον κήπο (μαμά, μπαμπά, μεγάλη κόρη και μικρότερο γιό!!!!) .
    Για το δεματάκι, τί να σου πώ? Πρόπερσι ένα δικό μου δεν παραδόθηκε ποτέ αλλά ούτε και μου επεστράφηκε...μυστήριο!!
    Πλάκα έχει το παιχνίδι που σκαρφίστηκες!!!Πολύ ωραία η δική σου αρχή!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό μήνα!!!! (Μόλις έπιασε η βροχή εδώ!!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σε περνάμε! Έχουμε περισσότερα! χαχα!
      Καλέ, εσείς, έχετε ολοκληρωμένη οικογένεια! Μπράβο! Τα δικά μας είναι από διαφορετικές οικογένειες τα περισσότερα!!! ;-)
      Μα, αυτό είναι που με παραξενεύει περισσότερο: Γιατί δεν επιστρέφεται στον αποστολέα, τουλάχιστον το δέμα?!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία μου, Marie-Anne μου!!!
      Αγκαλίτσα ζεστή και πολλά γλυκά φιλάκια!!!
      *Κι εδώ βρέχει από χθες το βράδυ!*
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  21. Hahaha, I love all that cat logical. It's 100% true for everyone who owns a cat :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I totally agree with you!!
      We, as cat owners, understand exactly this... cat logic thing!!!
      ;-)
      Thanks for stopping by, Vanessa!
      Have a lovely weekend!!
      <3

      Διαγραφή
  22. ♪♫ه° ·.
    As travessuras dos gatos são muito divertidas!

    Bom fim de semana!
    Beijinhos do Brasilه✿ミ
    ♭♫ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νάμαι πάλι και χαίρομαι γιατί όποτε περάσω, φεύγω με χαμόγελο, ή μάλλον δεν θέλω να φύγω!
    ως προς τα πακέτα ή δέματα, το καλύτερο ειναι να εχεις απόδειξη
    αποστολής και να βλεπεις: εντοπισμός αντικειμένου.στη σελίδα των ΕΛΤΑ, οπότε ξέρεις ανα πάσα στιγμή πού βρίσκεται.
    Οι φράσεις που συνόδευαν τις γατούλες , απολαυστικές, όπως και οι φωτογραφίες.
    Τα blogs των κοριτσιών δεν τα γνωρίζω, αλλά αφού το προτείνεις δίκιο θα έχεις.
    καλή αρχή , καλή συνέχεια!
    φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω πως κάποιος χαμογέλασε και ευχαριστήθηκε αυτά που γράφω, δεν μπορώ να το περιγράψω!
      Ναι, εννοείται πως αν το πακέτο είναι συστημένο, έχεις τον κωδικό αποστολής και μπορείς να το εντοπίσεις... Στις άλλες περιπτώσεις όμως??
      Αν σε βγάλει ο δρόμος σου, πέρνα μια βόλτα από τα blogs των... πρωταγωνιστριών μου! Είναι υπέροχα πλάσματα!!
      Να έχεις μια υπέέέέέροχη Κυριακή, κορίτσι μου!
      Σε ευχαριστώ που πέρασες!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  24. Γελάω με την ιστοριούλα, γελάω με το μπισκότο (από τα γνωστά!), γελάω στα καπάκια με τις δικές σου απαντήσεις στις δικές της... γενικώς, γ ε λ ά ω. Κι αν λατρεύω κάτι είναι αυτούς που με κάνουν να γελάω, πόσο μάλλον δε όταν το συνδυάζουν και με "εκατομμύρια ταλέντα" ακόμα (και για το μπισκότο το λέω, ε;! μην βιάζεσαι να φουσκώσεις το πλούσιο κι αστραφτερό σου φτέρωμα, ΠΑΝέμορφη, ΠΑΝέξυπνη και ΠΑΝσοφη!). Έχετε μπει στην κατηγορία "εθισμός" χαλλλλαρά. Α! Λουκουμάκι;;; Από τότε που το έχεις βάλει το 'χω διαβάσει παραπάνω από μία φορές, βάλε άλλες τόσες τώρα... τι γέλιο έχω ρίξει δεν περιγράφεται (κι απαντάω σε σχόλιό σου: εννοείται ότι δεν έπαιζε θέμα παρεξήγησης!!!!!!!!!!) - γιατί το σάρωμα γραμμής γίνεται και με το ηχόχρωμα της φωνής σου (εκμεταλλεύομαι το ότι σε άκουσα για!). χαχαχα Επιβεβαιώνω και το ότι είμαι για δέσιμο τώρα, ρε γαμώτο, αλλά δεν βαριέ... τι είναι η ζωή χωρίς φευγάλα και ιδιοτροπίες, α;

    -Ευτυχώς, το πακετάκι το πήρες και δεν το ρούφηξε καμιά μαύρη τρύπα. Τουτέστιν, κάνα μακρύ χέρι, αν έμενε κάπου για καιρό...
    -Τα γατιά αστείρευτη πηγή παλαβομάρας, εσαεί. Σκέτη απόλαυση, απλά.

    Εγώ θα ξεπεράσω την κυρά Αλιφέρη... Δεν σας αγαπώ απλά, σας λατρεύω!!! Σμουάτς σβουριχτά σε λουκουμομπισκοτομουτράκια. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή:
      ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!
      Όχι να 'ρχεται το Μπισκοτίνι (και το κάθε Μπισκοτίνι!) και να μου κλέβει τη δόξα!!! Έλεος! :p
      Ρε 'συ, τριδυμάκι! Πολύ σε πάω! Πάάάάρα πολύ!
      (Ίσως βέβαια να ευθύνεται και αυτό το υπερ-υπέροχο βιντεάκι με την αθόρυβη λειτουργία μου(!) που μου έβαλες στο facebook, δε ξέρω...!) ;-)
      Ξέρεις, όταν σου λένε πως κάνεις τους άλλους να γελάνε, ε από κάπου πρέπει κι εσύ να αντλήσεις τη "δύναμή" σου... Μία από αυτές τις "διεξόδους" μου, ναι: Είσαι κι εσύ!
      <3
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα-πάρα πολύ για όλα, μικρό, τρελούτσικο και αγαπησιάρικο τριδυμάκι μου!
      Πάντα να είσαι καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Περιγραφικά: πλατύ χαμόγελο γεμάτο αγάπη. :))

      Διαγραφή
    3. Ναι, το έχω διαβάσει κάπου...
      Εμάς τους ψυχοπαθείς, έτσι πρέπει να μας αντιμετωπίζουν:
      Με χαμόγελο, αγάπη (και υπομονή!!!)
      ;-) <3

      Διαγραφή
    4. Σας ξαναδιάβασα για να πάει καλά η εβδομάδα μου.
      Μα τι εθισμός είναι αυτός βρε κορίτσια,δε σας χορταίνω!
      Καλημέραααα

      Διαγραφή
    5. χιχιχι! Kαλημέρα Μπισκοτολατρεία!!!
      <3
      (Είδες? Μπορεί να σταμάτησα νωρίς τη χθεσινή μας κουβεντούλα, αλλά είχα κέρδος: Πήγα σε δημόσια υπηρεσία Δευτεριάτικα και ξεμπέρδεψα στο 7λεπτο!!! :O Αν δεν είχα να συμπληρώσω και 4 αιτήσεις, θα είχα φύγει πιο νωρίς!!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
    6. Άσπρος σίφουνας Γιάννα!Και ταχύτατη βρε παιδί μου?Είσαι παιδί φαινόμενο ασυζητητί!Και μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες που μας απαρνήθηκες αστραπιαία,πετώντας μας σα στιμένες λεμονόκουπες(ε να κάνω και το πρωινό δράμα μου)...
      χρωστάς κουκουβαγάκι,χρωστάς...

      Διαγραφή
    7. "Χρωστάω???"
      Θα πλΕρώσω, κυρία μου!!!
      "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"!!!
      ;-)
      __________
      Και στα δραματικά, υπέροχη είσαι!!!

      Διαγραφή
  25. αχαχαχαααα γελάω με τα γατουλίνια εγώ. Και με το εμπνευσμένο και χιουμοριστικό σου κείμενο χαχαχαχαααα κυρία κουκουβάγια!!!
    Μου αρέσει που ανακαλύπτω ένα ένα τα ταλέντα σου!!!!
    Με έκανες όμως,να ανακαλύψω, και κάτι άλλο: ότι στα τέσσερά μου, είχα τη λογική μιας γάτας, αφού τις φακές που δε μου άρεσαν, τις πίεζα στα τοιχώματα του πιάτου, γύρω γύρω, και έλεγα στη μαμά μου: "τις έφαγα όλες τις φακές μαμά, είδες; " χαχαχαααα
    Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου με την ωραία ψυχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Κλαίω με τις φακές!!!
      Πάλι καλά δεν λες, που το πρόβλημά σου ήταν οι φακές! Αυτές τουλάχιστον μπορούσαν να "πιεστούν" στην άκρη!
      Αν ήθελες να το κάνεις με... σαλιγκάρια (μπλιάχ!), τί θα έκανες??!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ροδουλίνι μου!
      Χάρηκα που είδα ανάρτησή σου!!! Μου έχεις λείψει!
      Να έχεις μια θαυμάσια Κυριακή, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  26. Θα τα ξαναπάρω από την αρχή, γιατί έγραψα το κατεβατό μου, πήγα να σου στείλω κι ένα φιλί κι αντί να το κάνω κανονικά πάτησα πάνω και με πήγε αλλού...επέστρεψα, αλλά το σχόλιο είναι άφαντο..
    Θα πήγε κι αυτό στη χώρα των χαμένων πραγμάτων που όπως σου έγραφα πάνε όλα όσα χάνονται...εκεί κάποιος χαμένος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) θα το χαίρεται...
    Να χαρείς κι εσύ αυτό που τελικά έφτασε ως εσένα!
    Οι γάτες απίστευτες, αλλά το γέλιο συνεχίστηκε με την ιστορία!!
    Απίθανη σύλληψη!
    Αν μου έρθει καμιά κι εμένα εννοείται πως θα τη γράψω...πάω τώρα να σου δώσω τα φιλιά μου πιο προσεκτικά, καλού κακού, κάνω κι ένα copy paste πριν...χαχα!... :K <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς!!!! Δεύτερο κρούσμα χαμένου σχολίου εξαιτίας των... φατσακίων(!) ;-)
      χαχα!
      Μαράκι μουουουουου!!! Ευχαριστώ πολύ!
      Για την ακρίβεια, ευχαριστώ πάάάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Αν σου έρθει καμιά ιδέα, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να τη διαβάσω!!
      (Να είναι και ο Μπικάκος μόνο, παρακαλώ μέσα!!!)
      ;-)
      Μια τεράάάάστια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια για μια sssssssssssuper Κυριακή!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      :k

      Διαγραφή
  27. Πως βάζεις έτσι Συριανάκι μου φάτσα φόρα.. πρωτη μούρη να πουμε τα αποστελθεντα;....( ετσι γραφεται; η είναι καινουργια λεξη.. :D :)) το άλλο που έχει χαθεί που ξέρεις , μπορεί να φανεί και να σου κανει την εκπλήξη καλά λατρεμενες οι γατουλες ....αγαπαμε γατες..!!!αλλα οι λεζάντες... εεε....;)
    άπαιχτες...!!! τι να πουμε ...για το σεναριο.....ΠΑΝέξυπνο ..!!!! :)
    στα κοριστια θα πεταχτω αυριο διοτι πρεπει τα παιδια να κοιμόμαστε νωρίς... να κανουμε δέρμα...σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες χώρο στο χώρο σου...μικρή μου να περάσεις ενα χαμογελαστό ^_Σαββατοκύριακο....φιλακιααααα!! :k :k τα ξαναλεμε...<3
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, εγώ "απεσταλμένα" θα έγραφα, αλλά το αποστελθέντα μου αρέσει πολύ περισσότερο!! Αυτό θα χρησιμοποιώ από 'δω και πέρα!!! :-)
      Μα, δεν είναι κουκλιά τα γατάκια??! Λιώνω, Ρουλάκι μου! Λιώνω!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία, αλλά αυτό που λες "να κοιμόμαστε νωρίς", ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!
      Όχι, άλλαξα γνώμη! Θα το σχολιάσω! Θ αξεχάσω εγώ που μου έρχεσαι άλλες φορές 2 τα ξημερώματα και περιμένεις τη νέα ανάρτηση???!!!!! ΕΕΕΕΕΕ???? ^_^ ;-)
      χαχαχαχα!!
      Γλυκό μου, Σμαραγδένιο πλάσμα!!! Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά, κορίτσι μου!!!
      Είσαι υπέροχος Άνθρωπος!!! Και το εννοώ!
      Πολλές αγκαλιές και άλλα τόσα σιροπιαστά φιλάκια για μια θαυμάσια (αν και συννεφιασμένη εδώ!) ημέρα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και πάλι ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  28. Τι γλυκούλικα γατάκια!!!! Λάτρεψα το γατάκι μέσα στη μπότα!!!!
    Η ιστοριούλα σου είναι πολύ διασσκεδαστική!!! Θα περιμένω και τη συνέχεια!!!!
    Καλή βδομάδα!!!
    ΣΜΟΥΤΣΣΣΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κι εσύ αυτό ξεχώρισες, ε?
      Είσαι στην πλειοψηφία!!! Έχει "κάτι" αυτό το μουσουδάκι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Στελλίτσα μου!
      (Ελπίζω να βρω κάτι εξίσου καλό για το επόμενο παραμύθι!!!)
      ;-)
      Φιλάκια, κορίτσι μου!
      Καλή σου μέρα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  29. Συριανάκι εισαι απόλαυση να σε διαβάζει κάποιος και ακόμα περισσότερο πιστεύω να κάνει παρέα!!!
    Οι φωτογραφίες σου με τα γατιά υπέροχες αν και εγώ δεν ξέρω γιατί, δεν τα πάω καλά με τα γατιά!!
    Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκόόό αυτό που μου έγραψες!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαρία μου!!!
      Γιατί καλέ, δεν τα πας καλά με τα γατιά? Εγώ λατρεύω την τσαχπινιά που είναι άψογα συνδυασμένη με την ανεξαρτησία τους!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά!
      <3

      Διαγραφή
  30. HI dear
    Oh, those cat pictures are amazing, totally in love with kittens
    I'm following back :)
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. I love all of these photos. Wonderful post.Love cats!
    !lets follow eachother on GFC. let me know if it is yes. Leave a comment about following and then I will come back immediately and follow you.

    http://vkusnosbety.blogspot.com/


    Have a great week!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλή εβδομάδαααα!!!
    Το πόσο γέλασα με τα γατόνια (και με τις ατάκες, βεβαίως-βεβαίως), δεν περιγράφεται! Είναι το αγαπημένο μου ζώο, για πολλούς και διάφορους λόγους (πολλοί από τους οποίους εμπεριέχονται στις φωτογραφίες σου, χαχα!!)
    Η ιστορία τέλεια! Να χαρείς και τα δωράκια σου από τη Ρούλα!
    Καλό μήνα να έχετε, φιλάκια πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! (Ευτυχώς που διευκρίνισες πως γέλασες και με τις ατάκες!) ;-)
      Κι εγώ είμαι ερωτευμένη με τις γάτες! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είχα γάτες!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, μαϊμουδάκι μου γλυκό!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  33. Υπέροχες οι γατοφωτογραφίες...
    η "καλυτερότερη" αυτή με τον "ένα σκασμό λεφτά" χιχιχι

    Φιλάκια Αστέρι!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πλάκα-πλάκα, ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν???!!!
      Άσ' το καλύτερα! Και να αρνείται κιόλας το γατί να πάει εκεί και να κοιμάται σε κούτες!!!
      Σε ευχαριστώ, κούκλα μου! Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  34. Cute pictures

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγγραφεα μου! Μα ποσα ταλεντα εχεις πια!
    Αυτα τα μπισκοτακια τα χτυπαω καθημερινα!
    Οταν ενα δεμα χανεται, υποθετω καποιος το παιρνει σπιτι του! Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι συστημενο για να μη χαθει.
    Υπεροχα τα γατια!
    Πολλα φιλια αγαπημενη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μουουουουουου! Πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω"!!!
      Έχω ανοιχτή την ανάρτησή σου σε καρτέλα και μόλις τελειώσω με τα εδώ σχόλια, θα σου έρθω! Be there!!!
      Την ίδια απορία έχω κι εγώ για τα δέματα... Μάλλον όμως, δεν θα πάρω ποτέ απάντηση!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3

      Διαγραφή
  36. ρε τα γατουλάκι φοβερά !!!!! <3 καλό παιχνίδι .... για να σας δουμε ....χαχα φιλιά τι τρελή ανάρτηση πιά !!!! χαζογελάω μόνος ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τρελή ανάρτηση"? Μα, γιατί το λες?
      Ειλικρινά, δεν σε καταλαβαίνω!!!
      ;-)
      Νικόλα μου, σε ευχαριστώ πολύύύύύ!
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βραδάκι!
      Φιλάκιαααα!

      Διαγραφή
  37. Πλάκα έχουν τα γατόνια ! όπου γουστάρουν αυτά κοιμούνται και δεν τους νοιάζει και τπτ.
    Πολύ όμορφη η ιστοριούλα αλλά η εικόνα τα σπάει!
    Να'σαι καλά Γιάννα μου
    και πολύχρονη (για τη γιορτή της γυναίκας)

    Με πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα! Εμένα μου λες? Το βλέπω από τα δικά μου! Τόσα χρόνια έχω γάτες και όλες στην κοσμάάάάρα τους!
      Γι'αυτό μου αρέσουν τόσο πολύ μάλλον!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά-πολλά ολόγλυκα φιλάκια!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  38. Αχχχ έχεις δίκιο για τα δέματα!!πφ...αν είναι συστημένο πρέπει να επιστρέψει πίσω...αλλά μπορεί να χαθείσ τον δρόμο!!!!γγγκκκρ!!!!
    χχαχαχ τις φωτο με τις γάτες τις έχω δει!!Λατρεύει η μαμά μου τις γάτες και έχει χιλιάδες φωτό!!χαχαχ ειναι χαζές!!!!!!
    Φιλάκιααααα όμορφη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαθεί στον δρόμο, να παραπέσει σε καμιά τσάντα κτλ!
      ;-)
      Χαίρομαι που έχω την ίδια γατοτρέλα με τη μαμά σου, αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΣ ΧΑΖΕΣ????!!!
      Είναι τόόόόσο ανεξάρτητες, τόσο στην κοσμάρα τους που απλά δεν μπορώ να τους αντισταθώ!!! χαχα!!
      Σε ευχαριστώ, ομορφιά μου!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα οκ όχι χαζές!!Αλλά στον κόσμο τους σίγουρα!! :D
      Φιλάκιααααααααα!

      Διαγραφή
    3. Οκ... συμφωνούμε!!! χαχαχα!
      ;-)
      Φιλάκια, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Πάντα καταφέρνεις να μας φτιάχνεις τη διάθεση και με τις φωτογραφίες και με τις λεζάντες σου και με αυτά που γράφεις,τώρα και με τις ιστορίες σου!!!!!Συνέχισε.......περιμένουμε κι άλλα!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, έχω ψήφο εμπιστοσύνης, λοιπόν!!!
      (Εσείς θα φταίτε για ό,τι διαβάσετε από εδώ και πέρα, να το ξέρετε! :p )
      Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Πάντα με τον γλυκό σας λόγο!
      Αγκαλιά πελώρια και άπειρα φιλάκια, ταλεντάρες μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  40. Γεια χαρά νταν!
    Πολύ ωραι η ομαδικη φωτογραφια χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χχαχχα!!!
      Ή έχουμε φωτογένεια, ή δεν έχουμε!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
      ^_^

      Διαγραφή
  41. Αμαν πια με αυτα τα ΕΛΤΑ και τα δεματα που χανονται! Πέθανα στα γελια με τη γατισια λογικη σε εικονες χαχαχαχαχα ,meow Όσο για την ιστορια σου, πως τα καταφερνεις και μας κρατας τα καλύτερα για το τελος ε; ε; Καλό ξημέρωμα :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω καλύτερο όταν μου λέτε πως γελάτε όταν μπαίνετε εδώ μέσα!!
      Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
      (Όσο για το πώς τα καταφέρνω, λυπάμαι! Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μυστικά μου! Μπορείς να καταθέσεις ένα σεβαστό ποσό σε τραπεζικό μου λογαριασμό και πολύ ευχαρίστως να σου πω!!! χαχαχχαα! ^_^ )
      Φιλάκια πολλά-πολλά, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Μόλις μου βάλουν την πρώτη δοση απο τα voucher ανεργων χεχεχεχε Ναι με κανεις και γελάω, ξεχνιέμαι, περναω όμορφα, πως να το πω! Σμουτςςς λοιποννν

      Διαγραφή
    3. Α, όχι! Σε συναδέλφους (ανέργους), το γέλιο προσφέρεται δωρεάν!!
      Ελπίζω σύντομα να βρεις μια εργασία (κι εγώ δηλαδή!) που να σου αρέσει κιόλας και να σε γεμίζει!
      ΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
      Καλό μεσημεράκι!
      <3

      Διαγραφή
  42. Απλά καταπληκτικά όλα!!!! Κάθε φορά μου φτιάχνεις τη μέρα!!!! Τα στιγμιότυπα με τη γατούλα υπέροχα!!!! Και το κείμενο φοβερό!!!!!! Μπράβο μπράβο και ματαμπράβο!!!!
    Την καλημέρα μου και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Σε ευχαριστώ πολύ, κουζινο-νεραϊδούλα μου!!!
      Είσαι σκέτη γλύκα!
      Να είσαι καλά πάντα, Silena μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μελωμένα!
      <3

      Διαγραφή
  43. Ξέρεις καλά ότι λατρεύω τους ανθρώπους με χιούμορ! Είσαι λοιπόν του..στυλ μου και ..σ' αγαπώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, μεγάλη μου τιμή!!!
      Τί πιο γλυκό σχόλιο από τα να σου λένε πως σε αγαπούν?!
      Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, Αχτιδούλα μου!
      Φιλιά πολλά σε εσένα, σε Κλώντη, σε Μπόνη και κουταβάκια και ασφαλώς στον.... 39χρονό σου! -Μην ξεχνιόμαστε!!!-
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  44. Você é tão doce!
    Obrigado ypu para visitar o meu blog!
    Tenha um lindo final de semana, Marie!!
    Beijos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ه°·هჱ⊱
    Bom fim de semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ჱه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απαντήσεις
    1. A, εσύ γέλασες, εγώ έπαθα σοκ!!!
      Μόλις συνειδητοποίησα πως στο blogroll έχω το "παλιό" σου blog και δεν έχω προσθέσει το νέο... Θα το προσθέσω το βραδάκι που θα επιστρέψω σπίτι...
      Αγκαλιά και πολλά φιλάκια!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  47. Δεν μου εμφάνισε πουθενά την ανάρτηση σου... ή που κοιμάμαι όρθια!! Αν είναι το δευτερο μην μου το πεις.. ας το τρελό στην τρέλα του! :)))
    Εγώ μπορώ να σχολιάσω την φωτογραφία της ιστορίας??Γιατί τι είναι μια ιστορία αν δεν εξάψεις την φαντασία του άλλου και δεν του δώσεις να καταλάβει ακριβώς τι εννοείς!! Εμένα τι Ruslana πάντως μου θύμισε!! :)))
    Τώρα που είδα τις φωτογραφίες με τις γάτες θυμήθηκα τις δικές μου, είχαμε κάποτε πάρα πολλές γάτες, όταν η μαμά μου με έπρηζε πως θα μείνω γεροντοκόρη.... χαχαχαχα είπα να το κάνω σωστά και πήρα γάτες!!! Έκαναν που λες κάτι παλαβά και γελάγαμε τότε αλλά δεν έκατσα ποτέ να αναλύσω την λογική τους!! Τέλειες πάντως!!
    Πολλά φιλιά να περάσεις μια όμορφη Κυριακή!!! :* Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Μη σκας, καλέ!!! Είναι πολύ πιθανό να με σαμποτάρει ο blogger! (Του τα έχω μαζεμένα!!! χαχα!)
      (Κρατάς μυστικό? Η φωτογραφία και εμένα τη Ρουσλάνα μου θύμισε, αλλά δεν το είπα!)
      Εγώ πάντως, που έχω γάτες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, άκρη δεν έχω βγάλει!!! Κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα και ό,τι προσπάθεια κ' αν κάνω να εξηγήσω τη λογική τους... πέφτει στο κενό! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύύ΄, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!
      Να περάσεις κι εσύ μια υπέροχη Κυριακή!!!
      <3

      Διαγραφή
  48. Αργησα χαρακτηριιστικά και ανεπίτρεπτα αλλά ήρθα!!! Απλά υπέροχη.
    Τα γατόνια δεν παίζονται....η φίτσα όπως όλες οι γάτες λατρεύει τις κούτες και τις αδειες σακούλες. Μόνο οταν βάλω μια αδεια σακούλα στο πάτωμα μπορώ να έχω την ησυχία μου για κάμποση ώρα.
    Η φωτό στην ιστοριούλα απλά δεν υπάρχει. Ακόμα ένα ταλέντο που ξεδιπλώνεις σιγα σιγά. Πειμένουμε και τις επόμενες.
    Να είσαι καλά Γιάννα μου πάντα χαρούμενη .
    φιλιά
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, μην το λες: Μία από τις δικές μου γάτες, αν ακούσει σακούλα... εξαφανίζεται!!! Φοβάται με το παραμικρό!!! Και δεν έχει και λόγο να φοβάται η χαμένη, στα όπα-όπα την έχω από τότε που γεννήθηκε! χαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαράκι μου!
      Χάρηκα που είδα το σχόλιό σου και μου κόπηκαν τα φτερά όταν διάβασα την ανάρτησή σου, αλλά καταλαβαίνω...
      Ελπίζω η yoga να σου δώσει ενέργεια και να βρεις τις ισορροπίες σου!
      Σε φιλώ πολύύύύύύ, κούκλα μου!
      Μην ξεχάσεις τα χαδάκια σε Φίτσα και Οδυσσέα!
      ;-)
      <3

      Διαγραφή
  49. yes, I follow you via gfc #813, follow back?

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οι γάτες είναι η αδυναμία μου!! δε θα την έβγαζα καθαρή πέρσι,που ψυχολογικά δεν είχε πιο κάτω για μένα, αν δε μου έκανε παρέα ένας γάτος μια γατούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτίθεται πως η συντροφιά των σκύλων είναι απερίγραπτη, αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω μαζί σου...
      Οι γάτες μπορούν να σου αλλάξουν την ψυχολογία κ' να σου "σταθούν" με τον τρόπο τους, καλύτερα κ' από άνθρωπος...
      Απλά... τις λατρεύω!!!
      Να έχεις μια όμορφη μέρα, Μορφέα μου!
      ^_^

      Διαγραφή
  51. Ιωάννα, γατένιο πλάσμα, τι όμορφες γάτες και γατοκαταστάσεις. Το λοιπόν, πρέπει να γράψεις γατοκώδικα για να υπαρχει συνεννόηση και επικοινωνία με τα ζωντανά γατόνια. Θα σου στείλω , ένα διήγημα, με πολύ γέλιο για τις γάτες της ζωής μου.... Δεν λέω άλλο, γιατί θα προδοθώ. Στο κείμενο η συνέχεια. Σε φιλώ, Μαριέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Λέω να το κάνω... γατολεξικό να είναι πιο...πιασάρικο!!! χαχα!
      Ανυπομονώ να διαβάσω το γατοδιήγημα! Μου έχεις εξάψει την περιέργεια!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Μαριέτα!
      Καλό βραδάκι να έχεις!
      Φιλιά πολλά! :k

      Διαγραφή
  52. Ηθελα να χαμογελασω λιγο και ειπα να επισκεφθω το τρελλοκοριτσο μου. Η αληθεια ειναι πως επρεπε να κανω νανι αυτη την στιγμη μα τελοσπαντων. καιρο εχω να δωσω την βολτα μου. Τι κριμα που δεν προλαβαινω πια.
    Μονο και μονο που μπηκα στο κατοφλι σου κοπελια και ειδα αυτα τα ζωντανα χρωματα χαμογελασα, ναι δεν στο κρυβω, μετα ειδα τα γατια, ειδα και τα υπολοιπα και κυλησε ομορφα η διαθεση μου,.
    ΕΙσαι το πιο καταλληλο φαρμακαο οταν καποιος εχει τις μαυρες του γλυκα μου.
    να εισαι παντα καλα κοπελιτσα μου.
    Πολλα πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εγώ τώρα θα έπρεπε να χαρώ... στεναχωρήθηκα κ' προβληματίστηκα... Τώρα γράφω την ανάρτηση του επόμενου μήνα και η αλήθεια πως το θέμα είναι βαρύ και σοκαριστικό... Δεν ξέρω αν το "θέλω" υπερισχύει του "πρέπει", πάντως την ανάρτηση θα την δημοσιεύσω...
      Χαίρομαι πάντως που ξεχάστηκες έστω και λίγο με τις παλαβομάρες μου!
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου!!
      1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γελαστά!
      ;-) <3 :k

      Διαγραφή
  53. Δεν με επερνε ο υπνος και ειπα να περασω να πω μια καλυσπερα και να χαζεψω τα γατακια σου.. τα δικα μου τετοια ωρα κοιμουνται....^- :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίνοντας από την ώρα που σχολίασες, οι δικές μου έξω στην αυλή... μαλώνανε! (Μάλλον είναι παλαιοημερολογίτες οι γάτοι μου και ακόμα... κυνηγάνε!!)
      ;-)
      χαχα!
      Καλό μεσημεράκι, λατρεμένο μου Ρουλάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. Γάτοι - Σκύλοι... για μένα... winners is... CATS!!!Ανεξάρτητες κι ανυπάκουες... (είμαι μαζόχας, χαχα!!!)Η αλήθεια είναι ότι μ' αρέσει πολύ η ελευθερία και δεν αντέχω καθόλου τα μοτίβα!Οι φωτογραφίες σου υπέροχες... καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να τις χάσω!:-)
    Την ιδέα σου με την ιστορία τη βρήκα ενδιαφέρουσα(όπως φυσικά και την ίδια την ιστορία σου!), αλλά δε μου κατεβαίνει τίποτα... (να ορίστε, δε θα πω ότι δεν έχω χρόνο!)
    Να 'στε πάντα καλά συριανά παιδιά μου και να περνάτε υπέροχα!!! Αποχωρώ αφήνοντας την αγάπη μου!!!(κι αφού γλίτωσα το 200άρι μετά από τόσες μέρες καθυστερημένου σχολιανού!;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Για τους ίδιους λόγους τους έχω κι εγώ αδυναμία! Είναι τόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες που δεν μπορείς εύκολα να τους αντισταθείς!!
      Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια και για την αγάπη σου, καλέ μου!
      Ελπίζω να είστε καλά όλοι! Η απουσία σου είναι αισθητή!
      Να είσαι καλά που πέρασες! (Είδες? Δεν έχω πολλά σχόλια τώρα!!!)
      ;-)
      Φιλιά πολλά! <3
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  55. Cada novo amigo que ganhamos no decorrer da vida aperfeiçoa-nos e enriquece-nos. (Maria Miranda)
    Tenha uma linda semana!
    Doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Isso é tão correto!
      Obrigado por visitar o meu blog, amiga!
      Tenha um lindo domingo!
      Kisses, Marie!

      Διαγραφή
  56. Καλά δεν το συζητώ η γατίσια λογική είναι απίστευτη!!! Να είσαι καλά Ιωάννα μου... γέλασα όσο δεν φαντάζομαι!!!
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πολύ χαίρομαι, Κική μου!!!
      (Μόλις είδα και τα ψωμάκια που μας κέρασες! Καλά, πόσο τέλεια η πρώτη φωτογραφία!)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Καλημέρα κ' καλή εβδομάδα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3

      Διαγραφή
  57. Λοιπόν μήπως να βγάλεις ένα βιβλίο με ιστορίες? (κωμικές κατά προτίμιση) Εγώ πάντως θα αγόραζα ένα για τη βιβλιοθήκη μας και σίγουρα για δώρα. Έτσι για να γελάει όλων το χειλάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Λες?
      Κοίτα, αν είναι να έχω στρωμένη πελατεία από τώρα, χμμμ... δεν είναι κακή η ιδέα σου!!! Από έμπνευση άλλο τίποτα (τρομάρα μου!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου!
      Καλό μήνα! <3

      Διαγραφή
  58. ♩♫ه° ·.

    Boa quinta-feira!
    Muita paz e muita reflexão nesse restinho de semana!
    Beijinhos.
    ❤ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.