❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ???

Άντε τώρα να σας πείσω πως με αυτόν τον τίτλο, δεν υπονοώ πως θέλω απεγνωσμένα να μάθω το όνομα κάποιου που είδα και "μου γυάλισε", αλλά αναφέρομαι σε θέματα... μνήμης! Τέλος πάντων... Πιο κάτω θα το δούμε κι αυτό το θέμα (αν δεν το έχω ξεχάσει μέχρι τότε!) Για την ώρα, λέω να ξανασυστηθούμε μέσα από μία φωτογραφική τεχνική που μου γνώρισε η Έλλη και λέγεται light painting! Η πρώτη λήψη που έκανα (φωτογραφίζοντας τα λαμπάκια του laptop μου!) μου έδωσε αυτά τα δύο Js! 

(Έ, όχι πείτε μου: είναι σύμπτωση? Μα, με την πρώτη λήψη?! 2 Js? Με τρομάζω ώρες-ώρες!) 
Θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφικές απόπειρες/παρουσιάσεις στο μέλλον!

--Διαβάζεται σε 6 λεπτά--



Και φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος της Άνοιξης! Για να είμαι ειλικρινής, από πέρσι που, αντί για Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με αληθινά λουλούδια, αποφάσισα να πλέξω ένα και σας το παρουσίασα, δεν είχα τη διάθεση να αλλάξω το... σιγουράκι μου για φέτος! Δε γινόταν όμως να μην υποδεχτώ τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης με κάτι... ιδιαίτερο! Αποφάσισα να πλέξω λοιπόν κάτι για να στολίσω το... εσωτερικό του σπιτιού! Και ναι: όπως πέρσι, έτσι και φέτος... περιέχει... κουκουβάγια!!! Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές!Τις λατρεύω, μην το ξεχνάτε! (Θα σας χρειαστεί πιο κάτω!) 


Λοιπόν? Πώς σας φαίνεται το... κλαδί μου?!!!


Ας περάσουμε τώρα .... στη μόνιμη στήλη της εκπομπής μας στην παρουσίαση κάποιων δώρων που έλαβα από φίλες bloggers! (Χωρίς διαγωνισμό! Να εξηγούμαστε!)          
Το πιο εκφραστικό πλάσμα της γειτονιάς, η Κική, πριν λίγο καιρό έγραψε ένα υπέροχο και πολύ ιδιαίτερο "μυθιστόρημα" και είχα την τιμή να μου το αφιερώσει! Το χώρισε σε 4 μέρη και είναι διαθέσιμο για όποιον θέλησει να το διαβάσει στο blog της! (Πρώτο Μέρος, Δεύτερο Μέρος, Τρίτο Μέρος, Τέταρτο Μέρος) Και εκτός αυτού, μου έφτιαξε και μου έστειλε μια πανέμορφη πασχαλινή λαμπάδα που συνοδευόταν από μία υπέροχη κάρτα και ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα!!! Και... ένα ακόμη παραμύθι, γραμμένο για εμένα: Την Πασχαλίτσα!!! Κική μου, ευχαριστώ πάρα πολύ, κοριτσάκι μου!!! Πιστεύω σε εσένα! Να το θυμάσαι!


Νομίζω πως δεν χρειάζεται να γράψω ποια έφτιαξε αυτήν την κάρτα, έτσι? Κέντημα υπέροχο βλέπετε, καλοδουλεμένο είναι, αψεγάδιαστο είναι... Ναι! Η Ράνια και τα χρυσά της τα χεράκια, κρύβονται από πίσω!!! Μου αρέσει τόσο πολύ το σχέδιο στο κέντημα, που νομίζω πως θα αφήσω την καρτούλα στολισμένη για πάάάάρα πολύ καιρό!!! Ράνια μου, ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!! Να είσαι καλά!


Και εδώ σας έχω το περιεχόμενο ενός πακέτου που έφτασε στα χέρια μου πριν μία εβδομάδα! Η δημιουργός είπε πως είναι "κάτι μικρό" αλλά προφανώς, με δούλευε!!! Εκτός από την γλυκίτατη καρτούλα με τα τόσο όμορφα λόγια, μπήκε στη διαδικασία να πλέξει με την τεχνική amigurumi αυτό το τέλειο μπρελοκάκι κουκουβάγια!!! 
~~Ναι, θυμόταν την αγάπη μου γι' αυτές!   ~~
Και για τον Γιάννη έπλεξε αυτόν τον εξαιρετικό σταυρό-σελιδοδείκτη!!! Βέβαια, ο Γιάννης του έχει αλλάξει χρήση: Τον έχει τοποθετήσει στο επαγγελματικό μας αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι πως το ταίριαξε απόλυτα στη νέα του θέση! Τι? Τόση ώρα δεν έχω γράψει ποιος μας τα έστειλε όλα αυτά? Καλέ, η Μαριάνα!!! Θέλει και ρώτημα? Onirokosmos Art! Όνομα και πράμα! Έχετε αντίθετη άποψη? 1000 ευχαριστώ, Μαριανάκι!! Τα λατρέψαμε όλα! (Ακόμα και το κουτάκι που περιείχε την κουκουβάγια είναι πανέμορφο!)



Και νομίζω πως ήρθε η ώρα να περάσουμε και στο θέμα... μνήμη! Παιδιά... ξεχνάω!! Όλοι οι γνωστοί, συγγενείς και φίλοι έχουν την εντύπωση πως θυμάμαι τα πάντα, αλλά η αλήθεια είναι πως ξεχνάω! Θέλετε ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα απώλειας μνήμης? Προσδεθείτε (είναι 100% αληθινό):

Είναι καλοκαίρι... Βραδάκι... Πριν 2-3 χρόνια.... Καθόμαστε στην αυλή με τον Γιάννη σερφάροντας στους υπολογιστές μας, όταν ξαφνικά μου λέει αν μπορώ να του βάλω ένα ποτηράκι λεμονάδα επειδή διψάει. Σηκώνομαι, μπαίνω στο σπίτι (να σημειωθεί πως μπήκα μέσα μόνο και μόνο για τη λεμονάδα, ναι?), βάζω λεμονάδα και ακουμπάω το ποτήρι σε ένα έπιπλο που έχουμε δίπλα στο ψυγείο, μέχρι να σβήσω το φως της κουζίνας... Βγαίνω έξω και συνεχίζουμε το σερφάρισμά μας. Μετά από καμιά ώρα ακούγεται η φωνή της μαμάς μου: "Γιάννα, γιατί έχεις αφήσει το ποτήρι με τη λεμονάδα πάνω στο ράφι?" (Αρχές alzheimer στα 27 μου!) Και για να μη φανώ τελείως χαζή, αφού οι γονείς μου και ο Γιάννης είχαν σκάσει στα γέλια, γυρνάω προς τον Γιάννη και του λέω: "Και καλά, εγώ το ξέχασα... Εσύ που διψούσες κιόλας, δεν παραξενεύτηκες που βγήκα έξω χωρίς το ποτήρι?!!!"

Πλέον είμαι απόλυτα σίγουρη: Κάτι δεν πάει καλά με τη μνήμη μου! Ίσως βέβαια να φταίει γι' αυτό και το ότι δεν την εξασκώ όσο θα μπορούσα. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, αυτό το πρόβλημα το έχω από τότε που γεννήθηκα. Όσο κι αν το προσπαθώ, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μία τόση δα λεπτομέρεια από τη γέννησή μου! Και αυτό μπορεί να με τρελάνει! Μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη πως... γεννήθηκα? Η γέννηση είναι πολύ σημαντικό και χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή κάποιου: Είναι ο λόγος που είμαι σήμερα στη ζωή!

Κάθε χρόνο, έρχονται στο σπίτι φίλοι, συγγενείς και μου κάνουν... έκπληξη! Έκπληξη! Ναι, καλά... Απλά, προσπαθούν οι καημένοι να με κάνουν να θυμηθώ τη στιγμή της γέννησής μου, αλλά μάταια... Ακόμα και όλοι αυτοί που δεν ήταν παρόντες στη γέννησή μου και ίσως να ήταν και αγέννητοι ορισμένοι τότε, δείχνουν να πιστεύουν τόσο πολύ στο γεγονός ότι έχω γεννηθεί... Είναι πολύ εντυπωσιακή και συγκινητική η προσπάθεια που καταβάλουν κάθε χρόνο...

Τώρα, βέβαια... η απώλεια μνήμης, ίσως οφείλεται σε κάποια τραυματική και σοκαριστική εμπειρία του παρελθόντος, που απλά αδυνατώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή. Ή ίσως να είναι κάποια άμυνα του οργανισμού ενάντια σε κάτι αρνητικό...

Επίσης, πολλές φορές με "πιάνω" να ξεχνάω ονόματα... Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει επειδή στην πρώτη μας γνωριμία δεν σχημάτισα και την καλύτερη εντύπωση, και έτσι απλά να τους "μποκάρει" το μυαλό μου... Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση...

Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είναι ακριβώς έτσι: Μπορώ να θυμηθώ πάρα πολλά ονόματα, απλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω με τις... αντίστοιχες φάτσες! Για παράδειγμα: Χθες συνάντησα τυχαία μια παλιά μου συμμαθήτρια (κάκτος αυτή-μπουμπούκι εγώ!) αλλά δίστασα να της πω πως ξέχασα το όνομά της... Βασικά, τη φάτσα της είχα ξεχάσει, γιατί όπως σας είπα τα ονόματα τα ξέρω όλα! Όλοι μας τα ξέρουμε!

Αρκετά όμως μονολόγησα.... Για ποιο θέμα ήθελα να γράψω σήμερα? Ούτε που το θυμάμαι... Κρίμα... Και ήμουν σίγουρη πως θα είχε τόση πλάκα...


* Εκτός από το "κομμάτι" της λεμονάδας, που μου ανήκει, το υπόλοιπο κείμενο (το οποίο το "πείραξα" αρκετά") το είχα αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου εδώ και χρόνια, αλλά δυστυχώς... δεν θυμάμαι την πηγή...!


*** Υπενθύμιση: Όταν τα σχόλια μίας ανάρτησης ξεπεράσουν τα 200,  δεν είναι ορατά όλα απευθείας... Για να τα δείτε όλα κάνετε click στο link που λέει "Φόρτωση Περισσότερων", κάτω-κάτω στα σχόλια! Μη νομίζετε πως τα διαγράφω!


Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 06 /06/2014!

Την αγάπη μας!


160 σχόλια:

  1. Το ονοματάκι μου; Μαρία!
    Ελπίζω να μην με ξεχάσεις! Να μην ξεχάσεςι, ούτε τη φατσούλα μου (κάπου θα την έχεις δει) ούτε το ονοματάκι μου, που η αλήθεια είναι ότι δύσκολα το πήρα! Χαχα! Εγώ πάλι, τα πάντα θυμάμαι! Τουλάχιστον θυμάμαι τα πάντα από τα 6 μου χρόνια! Αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι πάντα καλό... γιατί οι περισσότερες αναμνήσεις είναι άσχημες! Αλλά εντάξει... θυμάμαι! (Α, φιλενάδα δεν θέλω να σου την πω, απλά τον πόνο μου λέω. Μα τι λέω! Χαχα!)
    Σοβαρά τώρα! Τι όμορφα δώρα! Μπράβο για την κίνηση και την αγάπη τους!

    Α, γέλασα και με την Λεμονάδα. Μα καλά, επέστρεψες πίσω και συνεχίσατε με τον Γιάννη το σερφάρισμα, και δεν ρώτησε: "Ρε Γιάννα, που είναι η Λεμονάδα μου;" Αχαχαχαχα!!!
    Καλό μήνα και από εδώ! Φιλιά πολλά-πολλά!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, γ@mwτο... Κι έλεγα "πού σε ξέρω? πού σε ξέρω?" Ναιαιαιαι!!! Το Μαράκι είσαι!!!
      Χμμμ... Οκ, από τα 6 και μετά... κάάάτι θυμάμαι, αλλά δεν το λέω και με σιγουριά!
      (Ελπίζω κι εύχομαι, μόνο όμορφες αναμνήσεις να έχεις από 'δω και μπρος, κούκλα μου!)
      Όσο για τη λεμονάδα, σας απέδειξα πως ο Γιάννης έχει το πρόβλημα και όχι εγώ!!!
      ;-) χαχα!!!
      Καλό μήναααααα!!! Να είσαι καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  2. Γλυκια μου υπαρξη!!! να εισαι παντα καλα με αυτα που γραφης με ανεβασες πολυ !!!Καλο μηνα κουκλιτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι!!! Να είσαι καλά, Σοφάκι μου!
      (Πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω"! Ελπίζω να είσαι λιγάκι καλύτερα, κούκλα μου!)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα! Καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  3. καλημέρα με λενε Νικόλα ...θες να γνωριστούμε? βρεεε γέλασα πολύ !!!θα παω αναποδα και θα πω...ποιοι ειμαστε και γιατί γραφουμε? και εγώ δεν θυμαμαι διάφορα...το κλαδί υπέροχο!!! και τα 2 j που τιποτα δεν είναι τυχαιο γιατι δεν πιστευω στην τυχη πάρα πολύ ωραία....καλημέρα χαιρομαι για την αναρτηση φιλιααα και στον γιάννη και αν με θυμασε τα λεμε χαχαχα φιλιαααα καλο μας μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Νικόλας"! Μάλιστα! Θα το σημειώσω!
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, γλυκιέ μου!!! (Αν η μνήμη μου δεν με προδώσει, θα τα ξαναπούμε!)
      ;-)
      Καλό μήναααααα!!! (Πώς σε είπαμε?!?!)

      Διαγραφή
  4. Λουκουμάκι μου γλυκό...
    ΄Αλλη μια απολαυστική ανάρτηση με το χιούμορ που σε διακρίνει και κάνει εμάς τους υπόλοιπους να γελάμε μπροστά στην οθόνη μας...
    Αυτό με τα 2j...με άφησε άφωνη!
    Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!
    Το κλαδάκι που έφτιαξες είναι πανέμορφο!! Μπράβο κοριτσάκι μου!
    ΄Οσο για την μνήμη παθαίνω πολλά black out κι εγώ...
    Θυμάμαι πρόσωπα αλλά είναι αδύνατον να τα συνδέσω με τα ονόματα....Λένε πως αν λύνεις σταυρόλεξα εξασκείς τη μνήμη σου, εγώ λύνω χρόνια σταυρόλεξα και δεν πιάνει....
    Σε φιλώ γλυκιά μου...
    Να τα περνάτε όμορφα εύχομαι...
    Καλό μήνα κι ένα φιλί♥
    **Aννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τώρα μόλις σχολίασα στην ανάρτησή σου! (Με πόση σύμπνοια!!!)
      Αννιώ μου, γλυκιά, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! (Αν και δεν μου έβγαινε πολύ το χιουμοριστικό αυτή τη φορά, επιφυλάσσομαι όμως!)
      ;-)
      Και συνυπογράφω πως τα σταυρόλεξα ΔΕΝ κάνουν δουλειά!!
      Ώχουουουου!!!
      Καλό μήνα, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!

      Διαγραφή
  5. Καλα, τα δωρα υπεροχα! Δε μου κανει εντυπωση που σε αγαπανε ολες πολυ!
    Λοιπον αυτο με τη λεμοναδα το επαθα προχθες. Παιρνω το ποτηρι, αλλα δε σκεφτομαι να το επιστρεψω. Γενικα παω σε ενα δωματιο και δε θυμαμαι γιατι μπηκα. Λες να ειναι των διδυμων ψεγαδι επειδη σε ολα τα αλλα ειμαστε τελειες; Χι, χι!
    Κι εγω τελευταια ξεχναω ονοματα συμμαθητων και αν δεν μπορω να θυμηθω κατι σκαω μεχρι να το βρω. Γεραματα!
    Τα λεμε στις 6/6. Δε θα το ξεχασω (ελπιζω), ειναι τα γενεθλια της αδερφης μου.
    Υ.Γ. Πανω απο 200 σχολια!!!

    Πολλα φιλια αγαπημενη μου!!!
    Καλα να περνατε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! "Σε όλα τα άλλα είμαστε τέλειες!!"
      Κλάιωωωωωωωω!!!
      Demi μου, ναι! Μάλλον αυτό είναι το μόνο αρνητικό χαρακτηριστικό μας!!!! Δε βρίσκω άλλη εξήγηση!
      (Χθες πήγα να βάλω τη θήκη των γυαλιών ηλίου στο ψυγείο! Άσ' τα να πάνε!)
      Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα, κοριτσάκι μου!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι στη ζωή μου!
      (Να θυμηθώ να σου ευχηθώ να χαίρεσαι την αδερφή σου! Τί είπα τώρα?!)
      Υ.Γ.: Έχω μερικές αναρτήσεις με τόσα σχόλια και λίγα παραπάνω, και πολλοί νομίζουν πως χάνονται τα σχόλια επειδή δεν είναι εμφανή με την πρώτη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κούκλα μου!!!
      Καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  6. Ωχ ξέχασα τι σχόλιο θέλω να σου κάνω :P
    A ναι.... λοιπόν την τεχνική με το light painting δεν την ήξερα , μπήκα και είδα στα πεταχτά στο funky nomkey και πολύ μου άρεσε αλλά τα είδα τόσο πεταχτά που δεν κατάλαβα πως γίνεται.....
    Τα δωράκια σου τέλεια!!! Και η αξία τους είναι μεγαλύτερη γιατί όταν ο άλλος σε σκέφτεται σημαίνει πολλά!!!
    Αααα τώρα που το θυμήθηκα(το είχα ξεχάσει πριν λίγο) :Pόταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι κάποιον είδες στο δρόμο,σου άρεσε και έψαχνες το ονοματάκι του(ελπίζω να μην διαβάζει ο Γιάννης και με βρίζει!)
    Το θέμα με το "ξεχνάω" είναι μόνιμη κατάσταση με εμένα ,να σου πω μόνο ότι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου μου είπαν ότι αν ξαναξεχάσω που είναι η ταυτότητα μου δεν θα μου βγάλουν άλλη!!!(4 έχω ξεχάσει-χάσει)
    Ρε συ τελικά νομίζω οι άντρες μας φταίνε...μας έχουν πάρει τα μυαλά!!! χαχαχα
    Χιαααααα πάλι σεντόνι έγραψα!!!
    Φιλιά πολλά τρελοξεχασιάρα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το τρελο-Κατερινιώ!! (Εσένα και να θέλω, δεν μπορώ να σε ξεχάσω!!! Έχεις στιγματίσει τη ζωή μου!!! :-p )
      Βασικά για το light-painting χρειάζεσαι α) μία πηγή φωτός και β) μία φωτογραφική μηχανή με χρονοκαθυστέρηση στο φακό... Επιλέγεις ποιο από τα δύο θα κινήσεις και... voila!!!
      ;-)
      Μην ανησυχείς για τον Γιάννη: Είναι ο πρώτος που διαβάζει τις αναρτήσεις μου, οπότε δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο!!!
      (4 φορές την ταυτότητα έχασες???? Δικαιολογίες!!! Εσύ δεν ξεχνάς: Μάλλον είσαι συγγενής του... Πάσσαρη!!!
      ;-) χαχαχα!!!
      (Και η απάντηση... σεντόνι είναι!!! Don't worry!)
      Καλό μήνα, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  7. Hello!!!! Εμενα με λενε Μαρια. Μια υπενθυμιση κανω μπας και το ξεχασες :p Λοιπον, εγω μανταμ δεν δεχομαι να σε διαβαζω μια φορα τον μηνα :( Μα γιατι μου το κανεις αυτο ? Χαχαχα
    Καθε φορα που σε διαβαζω τρελλοκοριτσο μου χαμογελαψ..σαν χαζο εχω να σου πω. Τοσο πολυ μου φτιαχνεις την διαθεση.(Βρες μπας να ρθεις μια βολτα απο Κυπρο να καθησεις λιγο καιρο μαζι μου μηπως και συνελθω ?) Χαχχα
    Οσο για το Αλτζχαιμερ μην ανησυχεις. Δεν εισαι η μονη. Εγω το παθαινω καθε μερα.. :p Κοιτα τωρα τι γινεται..Χθες βραδυ ημουν σε ενα μπαρ φιλων και παραγγειλα λεμοναδα(!) Ναι ναι.. Την λατρευω. περιττο να σου πω πως με ξεχασε και επρεπε να τον υπενθυμισω 2 φορες για να την φτιαξει..Μηπως η λεμοναδα εχει το προβλημα τελικα ? Λολ..
    Τρελλαθηκα με το κλαδι. Θελω και εγω ! Τα υπολοιπα δωρακια φανταστικα.Ερωτευτηκα το μπρελοκ σου! Να τα απολαυσεις..
    Καλο μηνα με πολλα χαμογελα κοριτσακι μου . Ραντεβου σε σενα μηνα ε.. . Φιλια πολλαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Η δική σου εκδοχή μου αρέσει ακόμα περισσότερο: Το πρόβλημα το έχει η λεμονάδα, όχι εμείς!!! Ι LIKE IT!!!
      ;-)
      Μαράκι μου (έτσι δεν σε είπαμε?!) τουλάχιστον μέχρι τώρα μπορεί να έκανα αναρτήσεις μία φορά το μήνα, αλλά σχεδόν σε καθημερινή βάση, ερχόμουν στα σπιτάκια σας... Από 'δω και μπρος που θα αρχίσει στο full η δουλειά, θα με "ψιλο-χάσετε" κι από εκεί!! (Μην ανησυχείς, μέχρι τον Οκτώβρη θα συμβαίνει αυτό!!!)
      ;-)
      Χμμμ... Λες να κατηφορίσω προς Κύπρο??? Maybe!!! Kάάάποια στιγμή!!!
      Να είσαι καλά, κουκλίτσα μου!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκια πολλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  8. Για κάποιο λόγο βρέθηκα εγώ τώρα εδώ μέσα, αλλά μου διαφεύγει!!!!! Για να μην με πείτε αγενή, ας ευχηθώ καλό μήνα, καλό Σ/Κ, καλό καλοκαίρι (άσχετο;;) και καλά μυαλά! (σχετικό;;;) Επίσης, μια λεμονάδα που την αφήνω;; (εκτός από το πίσω κάθισμα! αχαχα!) Μάκια πολλά πολλά :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη τη λεμονάδα σας την προσέφερα εγώ? Αν ναι, τότε λυπάμαι πολύ... Μάλλον είναι αυτή που είχα ξεχασμένη στο ράφι, οπότε είναι 2-3 ετών!!!
      ;-) χαχα!!!
      Καλό μήνα, Πετράδι μου!!!
      (Μην ευχηθείς ακόμα καλό καλοκαίρι... Περίμενε να αλλάξω της εμφάνιση του blog, καλέ πρώτα!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!!!

      Διαγραφή
  9. Καλό μήνα Γιάννα !!!!! το κλαδί σου υπέροχο!!!! και τα δωράκια σου επίσης....κάτι έχεις που σε αγαπάμε όλοι...αλλά τι είναι ;;; μάλλον το ξέχασα !!!! οχιιιιιιι !!! το θυμήθηκα !!! είναι το γέλιο που σκορπίζεις παντού απλόχερα και χωρίς να ξεχνάς κανέναν.....
    Πολλά φιλιά.
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Μαράκι!!!
      Τί να πω τώρα??? Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!!!
      Με κάνουν πολύ χαρούμενη τα λόγια σου!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά για εσένα και χαδάκια πολλά για Φίτσα και Οδυσσέα!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  10. Γιαννα μου αν ξεχνας εσυ στα 27 σου εμεις τί να πουμε μου λες? εγω ξεχναω ονοματα πια στο δευτερολεπτο ομως , φατσες ποτέ αλλα ονοματα το συστημα επεσε και δεν ανταποκρινεται....τα δωρα πολυ ομορφα και απο ανθρωπους που σε αγαπανε και φαινεται αυτο , , τα κουκουβαγακια σου τι γλυκα !!! αυτο ειναι στολισμα ομορφο του Μαη ! Τον Γιαννη του βαζεις να τρωει ή τον ξεχνας ? γιατι απο ελλειψη λεμοναδας δεν παθαινει τιποτε αλλα απο φαι......χα χα χα φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Το σύστημα μπορεί να έπεσε, αλλά πίστεψέ με, δεν παίζει ρόλο η ηλικία!!! Το απέδειξα εγώ!!! (Ένα κλικ πριν τα 30 πλέον!)
      ;-)
      Καλέ, το φαΐ το θυμάμαι!!! Να το ξεχάσω? Πού τέτοια τύχη?!
      ;-) χαχα!!!
      Φιλάκια πολλά, Μαίρη μου!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  11. Λοιπόν...αυτό με τη λεμονάδα το παθαίνουμε όλοι πιστεύω,γιατί κάνουμε μηχανικές κινήσεις χωρίς να τις πολυσκεφτόμαστε και δεν υπάρχει ειρμός στη σκέψη μας.Άρα είναι θέμα αφηρημάδας καθαρά!!!Μη φοβάσαι....δεν είναι αλτσχάιμερ!!!!!!!!!!!!!Όσο για τη συμμαθήτρια..πες της ένα εκεί ''είσαι κούκλα'' κι ούτε που θα τη νοιάζει αν τη θυμάσαι ή όχι!!!
    Τα φιλιά μου γλυκό κορίτσι!!! (και καθόλου ξεχασιάρικο....)
    Να χαρείς και τα όμορφα δωράκια σου και την αγαπημένη σου κουκουβάγια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α και να πω πως αυτό με τα δυο Js κάπως μεταφυσικό μου φαίνεται....χιχιχι!!

      Διαγραφή
    2. Οκ, προσλαμβάνεσαι! Θα μιλάμε κάθε μέρα για να μου τονώνεις το ηθικό! Πάει και τελείωσε! Δική σου είναι η θέση!!!
      ;-)
      (Εδώ που τα λέμε... "Γιάννα-Ειρμός-Σκέψη"... καααααμία σχέση!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, αστεράκι μου όμορφο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
    3. "Μεταφυσικό"... κομψά το έθεσες!!!
      "Creepy" θα έλεγα εγώ!!!
      ;-) xaxa!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, Ανθή μου!

      Διαγραφή
    4. Γιάννα μου γλυκιά..έκανα αλλαγή domain name και πέρασα να σε ενημερώσω!!Ναι...το παλιό με εκνεύρισε απίστευτα με τα προβλήματα,που μου δημιουργούσε και είπα,να το εκδικηθώ!
      http://florewritesabout.blogspot.gr/ η νέα μου διεύθυνση!
      Καλημέρα και φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
    5. Α, καλά που με ενημέρωσες!!!
      Έρχομαι πετώντας!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  12. Ένα θα σου πω...δεν πάσχεις από κάτι..θα θυμώσουν τα παλιά και όχι τα καινούργια (βλ.λεμονάδα)..μια χαρά σε βρίσκω..εγώ έψαχνα μια ολόκληρη μέρα το πορτοφόλι μου και την ώρα που κατέληξα, ότι άδικος ο κόπος, δεν είναι σπίτι, το έχασα κάπου έξω...τσουπ! νατο! μέσα στη κατάψυξη, το άτιμο.Οπότε?..άλλος έχει το πρόβλημα, όχι εσύ.
    Τέλεια τα δωράκια σου!Πολύ μου αρέσει που τα έλαβες, χωρίς να τρέχει κάποιος διαγωνισμός..να τα χαίρεσαι και να λάβεις και άλλα πολλά.
    Η κουκουβάγια στο κλαδί, όλα τα λεφτά!
    ..και έχω κι εγώ με τους ανωτέρω φίλους, το ίδιο παράπονο..γιατί μόνο μια ανάρτηση το μήνα? Δεν αξίζουν τα φιλαράκια της γειτονιάς σου, λίγο περισσότερο γέλιο στη ζωή τους...και μιας και το κάνεις καλά, γιατί μας το στερείς?Φιλιά και αγκαλιά μεγάλη!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γιατρέ μου! Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις!!!
      (Εσένα πάλι, με το πορτοφόλι στην κατάψυξη, δεν σε βλέπω καθόλου καλά!!!)
      ;-) χαχα!
      Σε ευχαριστώ, κούκλα μου! Χαίρομαι που σου άρεσε η κουκουβάγια!!
      Όσο για το... παραπονάκι σας, χμμμ... κάτι τριγυρίζει στο μυαλό μου (όχι ακριβώς να γράφω πιο συχνά...) Όταν βρω τον τρόπο να το κάνω πράξη αυτό που σκέφτομαι, θα σας αποζημιώσω πλήρως!!
      Φιλάκια πολλά και γελαστά, Georgette-άκι μου!!!
      Καλό μήνα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  13. Καλά δε μου κάνει εντύπωση που δε θυμάσαι, γιατί κάπου στην ίδια κατηγορία αμνησίας είμαστε.Κι όσο για το Γιάννη με τη λεμονάδα, είναι η ίδια περίπτωση όταν ανοίγουμε το ψυγείο για να πάρουμε κάτι από μέσα κι αμέσως το κλείνουμε γιατί το ξεχάσαμε.Έτσι περίμενα μια μέρα για ένα ποτήρι νερό και στο τέλος κοράκιασα να περιμένω!:-)
    Η τεχνική της φωτογραφίας μου άρεσε πολύ και δεν την ήξερα... σε μπελάδες μ' έβαλες για να το μάθω κι αυτό!:-)Πάντως η φωτογραφία με το διπλό J βγήκε τέλεια!Και το στεφάνι υπέροχο όσο και πρωτότυπο!
    Τα δώρα σου πολύ όμορφα και να τα χαρείς... είναι πολύ ωραίο να έχεις αγαπημένους φίλους!
    Να 'στε πάντα καλά, να περάσετε ξένοιαστο και χαρούμενο μήνα!Ευτυχώς που πρόλαβα τη "φόρτωση περισσότερων"... έχετε την αγάπη μου!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σε αυτή την περίπτωση αναφέρεσαι εσύ... Γιατί υπάρχει και η άλλη: Ανοίγεις το ψυγείο και... παίρνεις οτιδήποτε φαγώσιμο έχει μέσα!!!
      ;-) χαχα!
      Πίστεψέ με, αυτή η τεχνική φωτογραφίας είναι πολύ πιο εύκολη!!! Απλά, για οδηγίες δες το blog της Έλλης, γιατί εγώ σε αυτόν τον τομέα, δεν το 'χω καθόλου!!!
      ("Ευτυχώς που πρόλαβα τη "φόρτωση περισσότερων"..." λέει!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!! Η απόλυτη ατάκα!)
      Να είσαι καλά, Νίκο μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να έχεις έναν υπέροχο μήνα!!!
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  14. Γιάννα μου αφού κάνω την διάγνωση...ως γιατρός ότι είναι αφηρημάδα και τίποτα άλλο που σημαίνει ότι σε απασχολούν πιο ενδιαφέροντα πράγματα πέραν της λεμονάδας, να σου ευχηθώ καλό μήνα!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα, αυτό δεν θα κάνει και πολύ καλό στη σχέση μου με τον Γιάννη... Δεν είναι σημαντική η λεμονάδα που έφτιαξε η μανούλα μου και ζήτησε ο καλός μου να πιει?!
      (Μα αυτό σημαίνει πως είμαι τελείως άκαρδη!! Χριστέ μου, τί τέρας είμαι?!)
      ;-) χαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, γιατρέ μου!!!
      Καλό και γλυκό μήνα, Ελενάκι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  15. Σκέτη απόλαυση η σημερινή σου ανάρτηση!!!
    Βρε Γιάννα μου, σου ομολογώ ότι κι εγώ με τίποτα δεν μπορώ να θυμηθώ την στιγμή της γέννησής μου χα χα χααα!
    Επίσης δεν μπορώ να θυμηθώ και πολλά άλλα πράγματα, για ονόματα δεν το συζητώ, δεν τα θυμάμαι ποτέ, αλλά δεν θυμάμαι και πιο σοβαρά πράγματα. Δεν με βλέπω καλά, αχ βαχ!
    Πάντως μια φορά κάπου είχα διαβάσει (αυτό παραδόξως το θυμάμαι) ότι όταν σε συστήνουν σε κάποιον (π.χ τον κο Ταδόπουλο) πρέπει να επαναλαμβάνεις το όνομά του (δηλαδή να πεις Χαίρω πολύ κε Ταδόπουλε) κι έτσι το συγκρατείς και δεν το ξεχνάς ποτέ.
    Ναι, καλά ...... λέω εγώ ...... σιγά μην το συγκρατήσω!
    Τεσπα, θέλω να πω με όλα αυτά, ότι δεν είσαι η μοναδική με πρόβλημα μνήμης χα χα χαα!!

    Με γεια και με χαρά τα δωράκια σου, πολύ όμορφα όλα, όσο για το στεφανάκι σου, ξετρελάθηκα με την γλυκύτατη κουκουβάγια!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aχ, Ελενάκι μουουουου!!! Καμία ανάμνηση κι εσύ από τη γέννησή σου, ε? Πόόόσο σε νιώθω, να 'ξερες!!!
      χαχαχχα!!!
      (Ναι, σιγά να μην επαναλαμβάνω διαρκώς το όνομα κάποιου! Προτιμώ να με πουν αφηρημένη παρά... βούρλο!)
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      (Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάς υλικά στις συνταγές!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα Γιάννα μου! Και έλεγα ακόμη να κανει ανάρτηση αυτο το κορίτσι;;; Σε έβλεπα μονο να μας επισκέπτεσαι και ανυσηχησα.
    Δεν σου κρύβω ότι ζήλεψα τα δωράκια σου. Το κλαδάκι σου υπερτέλειο με κουκουβαγια!!!!!
    Όσο για το θέμα μνήμης και γω έχω ένα θεματάκι, επιλεκτική να την πω; Κακομαθημένη;;; Δεν ξέρω μωρε λες η άνοια να μου χτυπάει καμπανάκι απ τα 26;;;
    Φιλι γλυκό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έρχεσαι και μου πετάς κατάμουτρα ένα "26" και φεύγεις?!
      Ε, όχι κυρία μου!!! Δεν θα μου δημιουργήσεις εσύ κόμπλεξ!!!
      ;-) χαχαχα!!!
      Αστέρι μου, χαίρομαι που σου άρεσε η κουκουβάγια μου και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που έχω βρει συμμάχους στο θέμα της μνήμης!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ατελείωτα, κοριτσάκι μου!!!
      Καλό και γλυκό μήνα!

      Διαγραφή
  17. Γιαννα μου Καλο μηνα!! Καταρχην να σου θυμησω πως ειμαι η Αλεξανδρα απο το Craftland!!χαχαχα Κι εγω παθαινω κατι κενα μνημης...τι θα γινει σε λιγα χρονια;;;;; Δεν μπορω να μην σχολιασω και πάλι τα δωρακια σου!!!Μα τι θα γινει με εσενα;;;Να τα χαρεις κοριτσακι μου!!Παω να διαβασω για αυτην την φωτογραφικη τεχνικη..μου κινησε το ενδιαφερον....Φιλακιααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι!!! Πας να με μπερδέψεις!!! Σε ξέρω εσένα!
      Δεν είσαι η Αλεξάνδρα από το Craftland, είσαι η Miss Garland!!!
      :-p
      (Το θέμα "δώρα" το αφήνω ασχολίαστο!!! Δεν με παίρνει κιόλας να το σχολιάσω!)
      ;-)
      Ρίξε μια ματιά στο blog της Έλλης, θα σου λυθούν οι όποιες απορίες!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Καλό μήνα, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα αυτο το ειχα ξεχασει εγω....και κοροιδευω εσενα....Καλα που μου το θυμησες να κανω καμια γιρλαντα...φιλακιαααααααα

      Διαγραφή
    3. Axaxaxaxa!!! Μα ξεχνιούνται αυτά?!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρες και καλό μήνα!!!!
    Κλαπ-κλαπ-κλαπ!!! Χειροκροτώ όρθια (στο ένα πόδι, μη ξεχνιόμαστε) για τη φωτογραφία σου!! Ενθουσιάστηκα! Εκτός του ότι το πέτυχες (είδες; δεν είναι δύσκολο...) κατάφερες να σχεδιάσεις και τα αρχικά σας!!! Well done, μελαχρινή ομορφιά μου! Και σε ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά!
    Το κλαδάκι με την κουκουβάγια πολύ-πολύ όμορφο! Να χαίρεσαι και τα δωράκια σου!
    Φιλιά πολλά από το κουτσό μαϊμούδι! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, ποιο ένα πόδι? Άντε κάτσε κάτω, να μην έχουμε κανένα ατύχημα και τρέχουμε!!
      Έλλη μουουουου!!!! Και ξέρεις ποιο είναι τα αστείο της υπόθεσης? Δεν είχε σκοτάδι στο δωμάτιο, για την ακρίβεια είχε πάάάρα πολύ έντονο φωτισμό και για να κάνω το "εφέ" μου, έβαλα τα χέρι μου πάνω από τη φωτογραφική για να δημιουργήσω σκιά!!! (Για τόσο... επαγγελματισμό μιλάμε! χαχα!)
      Καλέ, αυτό μας έλειπε να μη σε ανέφερα κιόλας! Αφού από εσένα το έμαθα αυτό! Ψέματα να πω?!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το κλαδάκι μου!!!
      Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου!!
      Φιλάκια πολλά και θεραπευτικά!!!
      Περαστικούλια, μαϊμουδάκι!!!

      Διαγραφή
    2. Αχαχα!! Καλά, μη φωνάζεις, έκατσα!!
      (έχω βαρεθεί να κάαααθομαι λέμε...)
      Λοιπόν: ο επιπλέον φωτισμός μη σε ανησυχεί, μιας και το αποτέλεσμα με την κύρια φωτεινή πηγή το πέτυχες και το έπιασε ο φακός. Μπορείς να παίξεις πολύ στην επεξεργασία και να τη φτιάξεις όπως θέλεις μετά τη φωτογραφία (κοντράστ κλπ και θα βγει όσο σκοτεινή θέλεις).
      Εννοείται ότι περιμένω να δω κι άλλες!
      Ευχαριστώ για τα θεραπευτικά φιλιά! (Μήπως σου βρίσκονται και τίποτε φιλιά της... υπομονής;;;)
      Μάκια και καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή
    3. Οκ, με εξαίρεση το γεγονός πως πονάς, δεν είναι όμορφο κατά τ' άλλα το να κάάάθεσαι?!
      ;-)
      Α, όχι δεν ήθελα να την επεξεργαστώ κιόλας! Ή κάνουμε τίμια δουλειά(!) ή όχι!!! χαχαχα!!! (Στις επόμενες!)
      Κοριτσάκι μου, δυστυχώς φιλάκια υπομονής δεν έχω ούτε καν για εμένα.... Κρίμα... Με την πρώτη παραλαβή όμως, θα σου στείλω! Να είσαι σίγουρη!!!
      ;-)
      Πάρε διπλή δόση θεραπευτικών φιλιών τώρα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  19. καλησπερα! καλο μηνα κοριτσαρε!
    ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
    εισαι μοναδικη προσωπικοτητα και με τελειο χιουμορ!
    σε παω με χιλια που λενε!

    φιλακια πολλα πολλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες ε; για το αλτχαιμερ δεν ειπα τιποτα.... χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Καλό μήνα, προσωπικέ μου βιογράφε!!!
      ;-)
      Να μην ευχαριστείς καθόλου!!! Μπορώ να γράψω τόσα κι άλλα τόσα!!! Εγώ σε ευχαριστώ που πάντα έχεις μια γλυκιά κουβέντα να μου πεις!!!
      Α, και ξέρεις κάτι: Κι εγώ σας πάω!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!!

      Διαγραφή
    3. Ουπς! Ξέχασα τί ήθελα να σου γράψω στο υστερόγραφο!!!
      ;-)
      χαχα!

      Διαγραφή
  20. Καλό μήνα,παιδιά!!!Καλά,όπως πάντα δεν ξέρω τι απ' όλα να πρωτοσχολιάσω....Ας αρχίσω από τη δημιουργία σου.Η κουκουβάγια στο κλαδί είναι.....απίθανη.Τη λάτρεψα!!
    Όσο για το πρόβλημα με τη μνήμη,τώρα τελευταία το παθαίνω κι εγώ.Είναι σοβαρό;Μήπως πρέπει ν'ανησυχώ;
    Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροζάκι μου, καλό μήνα, κορίτσι μου!!!
      Χαρούμενο και ολάνθιστο!!!
      Αχ, πόσο χαίρομαι που η κουκουβάγια μου αρέσει!! Έχει πέραση, τελικά!!!
      ;-)
      Όσο για τη μνήμη... κοίτα... Όλες μαζί μας βλέπω στην πτέρυγα, οπότε μούρλια θα περάσουμε!!!
      χαχαχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  21. Το κλαδί τέλειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! Γιάννα είπαμε ????
    Αν ξεχάσεις καμιά φορά τη διεύθυνσή σου, το σπίτι που θα
    δεις να κάνουν ουρά τα δώρα από έξω
    είναι το δικό σου !!!
    Να τα χαίρεσαι κοριτσάκι μου.
    Φιλάκια πολλά πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει με τόσες φωτιές που έχω ανάψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι από τα άτομα που έχεις κάθε δικαίωμα να μη θυμάσαι το όνομά μου... Χαρά μου! (Ουπς! Λάθος!)
      Σοφάκι, έκανα εικόνα τα δώρα έξω από το σπίτι... Κλαίωωωωωωω!!!! αχαχαχαχα!!!!
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!!
      Καλό μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  22. Αχ και που να φτάσεις στην ηλικία μου!!! Που φοράω γυαλιά και ρωτάω που είναι τα γυαλιά μου ( της πρεσβυωπίας φυσικά!)
    Πού έχω κοιμηθεί με ανοιχτή την πόρτα ή με τα κλειδιά έξω και πάνω στην πόρτα 666 φορές!!! Είναι θαύμα που ζω ακόμα!!!
    Χαίρομαι που είσαι αξιαγάπητη και λαβαίνεις δωράκια! Από μένα σου λείπει κάτι για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου! Περίεργο που δεν έκατσες σε κλήρωσή μου ακόμα! αχαχαχα!
    Φιλάκια πολλά! ♥Καλό μήνα μελανούρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι θαύμα που ζεις ακόμα χωρίς να βάζεις μπουκιά στο στόμα σου!!! (Ε, αν δεν το 'λεγα θα 'σκαγα!)
      Σιγά τη μεγάλη ηλικία σου, βρε Αριστάκι!! (Μου θύμισες κάτι ηλικιωμένες κυρίες που λένε "τα χρόνια μου να φτάσεις!!!)
      ;-) αχαχχα!!!
      Πλάκα-πλάκα, Αριστάκι μου, με τόσα δώρα όντως μοιάζει σαν να κάνω συλλογή δώρων από bloggers!!!
      Φιλάκια πολλά, ταχινένια(!) και μεθυστικά, κούκλα μου!!!
      Καλό μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      (Το 666 που έγραψες ήταν τυχαίο? Φοράω μία μπλούζα αντίστοιχου περιεχομένου τώρα...!)
      ;-)

      Διαγραφή

  23. .°º。✿✿° ·.
    Lindo enfeite de coruja e corações!!!
    Seus presentes também são lindos.

    Bom fim de semana!
    Ótimo mês de maio.
    Beijinhos.
    Brasil..°º。
    ✿✿° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Estou tão feliz que você gosta do meu coruja e meu corações!
      Obrigado por seu comentário, Inês!
      Ótimo mês de maio!!!
      Beijos!!

      Διαγραφή
  24. Σε λατρεύω!!! Μια συμπάσχουσα εδώ! Ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο και κατεβαίνω κάτω με κάτι άλλο! Εχω ξεχάσει το κλειδί έξω από την εξώπορτα και είχα φύγει! (Ευτυχώς είμαστε οικογενειακή πολυκατοικία!) Εχω αφήσει το κλειδί του αμαξιού έξω από τη πόρτα και γυρνώντας από την εκκλησία (είμασταν σε ενα γάμο και απ'έξω να σφίζει ο τόπος από γυφτάκια που ζητιάνευαν ) ήταν ακόμα εκεί! Ποιός άκουσε το Βασίλη και δε τον φοβήθηκε!
    Μου φτιάχνεις τη μέρα, συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tελικά, είμαστε πολύ περισσότερες από όσο μπορούσα να φανταστώ!!!
      (Πωπω! Ειλικρινά φοβάμαι πάρα πολύ μην χάσω κάπου τα κλειδιά μου... Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί, αλλά ας μην το μελετάω κιόλας!)
      ;-)
      Α, ο Βασίλης ήταν που φώναζε? Κάτι άκουσα αλλά δεν ήμουν σίγουρη!!!
      ;-) χαχα!!! (Τέλος καλό-όλα καλά!)
      Καλό μήνα, κοριτσάκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  25. Καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καρμικό JJ,λες;
    Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, γλυκιά μου!!!
      Βρε, λες να είναι καρμικό?!
      ;-) χαχα!!!
      Φιλάκια!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  26. Λοιπόν Γιάννα μου διαβάζοντας την ανάρτηση και τα σχόλια παρηγορήθηκα λιγάκι....κι`εγώ που νόμιζα ότι μόνο σ`εμένα συνέβαιναν αυτά...όλα αυτά που διάβασα τα έχω πάθει.....
    Ά! μα εσύ είσαι και χρυσοχέρα! πολύ όμορφο το πλεκτό κλαδάκι σου!
    Να τα χαρείς τα δωράκια σου κορίτσι μου και να έχεις έναν όμορφο ευωδιαστό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, αν εσύ έχει πάθει ότι έχει συμβεί σε όλες εμάς μαζί... μάλλον εσύ έχεις όντως πρόβλημα?!
      ;-) χαχαχα!!!
      Αν με αποκαλεί χρυσοχέρα, μία χρυσοχέρα όπως είσαι εσύ, τότε ναι! Θα το πάρω επάνω μου!!!
      :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Χρυσούλα μου!!!
      Καλό μήνα, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  27. χαχα.. απιθανη φίλη.. με το υπεροχο μπλογκ.. άψογα όλα.. τα δωράκια κλπ.. σου εύχομαι τα καλυτερα.. και ας μας αποκάλυψες...μμμ... την ηλικία σου..πανω κατω.. χαχαα...
    καλό μηνα!! με υγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι πάνω-κάτω: Ακριβώς... 30 (σε ενάμιση μήνα!)
      Βέβαια, είμαι τόσο φρέσκια και τριανταφυλλένια που μοιάζω για 18! αχαχαχαχα!!! (Κρυάδες!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου γλυκιά!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  28. Καλέ τι λες άλλες χρυσοχέρες, αφού το πλεχτό σου κλαδάκι με κουκουβάγια είναι απίθανο !!!! και πολύ ωραία ιδέα για μόνιμη διακόσμηση !!!! Να χαίρεσαι τα δωράκια σου, γιατί προφανώς είσαι αγαπητό παιδί και τα λαβαίνεις !!Α, και .... ξέχασα, είσαι απόλαυση κι ας είσαι και ξεχασιάρα !!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είμαι αγαπητή σε άτομα που θαυμάζω και εκτιμώ, τότε χαίρομαι διπλά και τριπλά!!
      Κατάλαβες, χρυσοχέρα μου?! Και αυτό δεν το ξεχνάω!
      ;-)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, Ράνια μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Καλό μήναααααααααα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  29. Καλό μήνα Γιάννα και Γιάννη! Με γειά τα δώρα! Για το θέμα της μνήμης με προβλημάτισες. Είσαι μικρή ακόμα. μήπως κουράζεσαι παραπάνω από ότι πρέπει? Μήπως δεν κοιμάσαι καλά. Εγώ ας πούμε άρχισα να έχω απώλεια μνήμης μετά που έκανα τα παιδιά. Τώρα πλέον ξεχνάω και γράμματα όταν γράφω. Ξεκουράσου γλυκιά μου. Κι αύριο μέρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... δεν θα έλεγα πως κουράζομαι...
      Για τον ύπνο, ναι! Μέσα έπεσες!! Αν καταφέρω να κοιμηθώ 4-5 ώρες, πάρτυ κάνω!!
      Λες να χειροτερέψουν τα πράγματα όταν κάνω παιδιά?! (Τί με περιμένει ακόμα?!?!?!?!)
      χαχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Christina-κι μου!

      Διαγραφή
  30. Λύσε μου μια αποροία: το σχόλιό μου στην προηγούμενή σου ανάρτηση φάνηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι!!! Κάτω-κάτω είναι μαζί με την απάντησή μου!!
      Μην ανησυχείς!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά!

      Διαγραφή
    2. Αν πατήσεις κάτω-κάτω, στο "φόρτωση περισσότερων" το βλέπεις κανονικά!
      ;-)

      Διαγραφή
  31. καλό μήνα!!!!!
    καλά που ήταν η μαμά σου εκεί αλλιώς η λεμονάδα θα ήταν ακόμα εκεί χαχαχα
    εμένα πάντως δεν με ξεχνάς και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό!
    φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Λες να ήταν ακόμα εκεί?
      Όχι, καλέ! Θα την έβλεπα την επόμενη μέρα που θα πήγαινα να ξεσκονίσω!! (Γιατί είμαι και νοικοκυρά!!!)
      ;-) χαχα!
      ==Καλέ, αυτό έλειπε να σε ξεχάσω! Αν είναι δυνατόν!==
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα μου!
      Να έχεις έναν υπέροχο μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  32. καλό σας μήνα ναστε καλά ...έχω την αίσθηση ότι η μνήμη αδυνατεί με τα χρόνια..επομένως εσείς έχετε ακόμα πολύ μνήμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να μειωθεί κι άλλο με το πέρασμα των χρόνων... ένα έχω να σου πω: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!!!
      ;-)
      Θα κυκλοφορώ με ταμπελίτσα με το όνομά μου!
      ;-) χαχα!
      Καλό μήνα, Παναγιώτη μου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  33. χαχαχαχαχα (Δεν είμαι μια άσχετη τρελή που γελάει καλέ. Η Λυσίππη είμαι, και είμαι φί-λη σου!!!) Μου 'φτιαξες τη μέρα, βρε φιλενάς. Κάτι ήξερα που μόλις είδα την ανάρτησή σου είπα να την αφήσω για το Σάββατο και να είναι η πρώτη πρώτη που θα διαβάσω μαζί με τον καφέ μου. Πάντως, όπου και να σε πάνε, δεν θα πας μόνη σου. Θα έρθω κι εγώ μαζί σου και θα περάσουμε γαμάαατα!!! Γιατί κι εγώ δεν πάω πίσω, μη νομίζεις. Κρατάω κάτι και λέω στην αδερφη μου πού είναι αυτό το κάτι. Κι όπως χειρονομώ το βλέπω ότι το κρατάω. Να θέλω να κάνω γαλλικό και να μην έχω ανάψει το κουμπί. Να περιμένω πόση ώρα και να λέω μα γιατί δεν ξεκινάει; Χάλασε; Να τρώω ένα γιαουρτάκι και να πάω να πετάξω στο καλάθι το κουτάλι και να βάλω το κουτάκι στον νεροχύτη. Να μην βρίσκω το κινητό μου, να του κάνω αναπάντητη και μόλις το βρίσκω να λέω ααα! κάποιος με πήρε!!!! Ας μην πω ότι άλλα θέλω να πω και άλλα λέω και να νομίζω κάποιες φορές ότι τα λέω και σωστά. Αρκετά ρεζιλίκια είπα, φτάνει!!! Να σου πω τώρα πόσο υπέροχα είναι τα δωράκια σου;;;; Υπέροχα είναι, μανάρι μου γλυκό. Πάντα τόσο αγαπητή να είσαι. Καθόλου δύσκολο, δηλαδή. Αφού είσαι χάρμα σε όλα σου. Και πλέκεις κιόλας!!! Πότε θα με μάθεις και μένα;;; Κι εγώ θέλω!!! Πολύ μ' άρεσε όλη η σύνθεση. (κι εγώ δηλώνω κουκουβαγοερωτευμένη!!!) ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, λουκουμάκι μου υπέροχο. (με μια ανάσα τα είπα όλα - ο μονόλογος της τρέλας!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ είσαι φίλη μου! Είσαι η μικρότερη (κατά κάποια χρόνια!) τριδυμίτσα μου, λέμε! (Γιατί πας να με μπερδέψεις?!)
      Αν εσύ άφησες την ανάρτηση για να τη διαβάσεις το πρωί και να σου φτιάξει τη μέρα, οφείλω να ομολογήσω πως κι εγώ άφησα για το τέλος την απάντηση στο δικό σου σχόλιο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!
      Λοιπόν: Το θεματάκι με την καφετιέρα... κι εγώ μία από τα ίδια! (Βέβαια εγώ πατάω το κουμπάκι της, αλλά σπάνια θυμάμαι να πατήσω και το κουμπάκι για να ανάψει και το πολύπριζο! Λεπτομέρεια!)
      Και εννοείται πως όταν αφήνω κάπου το κινητό μου (επειδή δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά μαζί του και το αφήνω συνήθως στη δόνηση) κάνω αναπάντητες και μετά απορώ "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΗΡΕ!!!" Μη ντρέπεσαι λοιπόν, Αναστασάκι μου! Μισή ντροπή δική σου και μισή δική μου!!!
      Τώρα για το πλέξιμο, τί να σου πω? Ακριβώς πριν ένα χρόνο άρχισα κι εγώ να το παλεύω, και ζήσαμε μεγάάάάλες στιγμές!! Η μαμα μου (τέρας υπομονής) να προσπαθεί να με μάθει να πιάνω το βελονάκι κι εγώ (τέρας σκέτο) να τσαντίζομαι και να πετάω βελονάκι, κουβάρια και λοιπά σύνεργα στο πάτωμα! (Και μετά τα μάζευα και μετα τα ξαναπετούσα κτλ κτλ κτλ!) Μάλλον, δεν θα ήμουν καλή δασκάλα!!! (Εκτός βέβαια, αν πετάω εγώ πάλι τα κουβάρια κάτω κι εσύ τα μαζεύεις!!! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Αυτό θα είχε πλάκα!!!)
      ;-) αχαχαχα!!!
      Σε υπερ-ευχαριστώ, παλαβιάρικο μικρό μου!! Είσαι μία όαση αύρας και συναισθημάτων!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Αχ βρε τρελούτσικο πλάσμα μου, να 'ξερες π ό σ ο σε χαίρεται και σ' απολαμβάνει η ψυχή μου. Ζω για τη στιγμή που θα σου κάνω ένα αληθινό ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και μια μεγάλη - σφιχτή αγκαλιά για να σου δώσω πίσω λίγη απ' όλη αυτή την ομορφιά που μου δίνεις τόσο απλόχερα. Οπότε όχι μόνο θα σε διασκεδάσω με το να σου μαζεύω τα κουβαράκια, αλλά μη σου πω ότι θα σου κάνω κι όλες τις αγγαρείες του σπιτιού.

      Διαγραφή
    3. Αμαζονίτσα μου, πρόσεξε σε παρακαλώ πού βάζεις τα ποδαράκια σου γιατί θα με πατήσεις... Η Γιάννα έχει λιώσει και κυλάει στα πατώματα!!!
      (Μη νομίζεις: όλες τις δουλειές εγώ θα τις κάνω!!! Δεν μπορώ να έχω άλλους μες στα πόδια μου... Θέλω να συμμαζεύω όλα εγώ! Μα τί στριμμένη που είμαι τελικά?!)
      ;-)
      Πολλά-πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ να έρθουν και προσγειωθούν στα γλυκά σου μαγουλάκια, κούκλα μου!!!
      Είσαι η προσωποποίηση της έννοιας "χαμόγελο", γλυκό μου... "ευχολόγιο"!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  34. Καλό μήνα Γιάννα μου!!!
    Πολύ όμορφα τα δωράκια σου!!!! Πάντα τέτοια!!!
    Για τα J J ...τι να πω;; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!
    Ήθελα να σου πω και κάτι για την μνήμη σου... αλλά έχω και αυτόν τον Γερμανό τον Alzheimer που μου έχει πάρει τα μυαλά!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου!!
      Είσαι μια γλύκα!!!
      Αυτός ο Γερμανός... πρέπει να σου πω πως δεν σου είναι και πολύ πιστός! Σε όλες μας κάνει τις... επισκέψεις του!!!
      ;-) χαχα!!!
      Καλό μήνα, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
    2. αχαχαχαχαχαααα Γιάννα μου!!!
      Με έκανες και ξεκαρδίστηκα στα γέλια!!! Ξέρω, ξέρω, η υπενθύμιση για τα σχόλια σε μένα πάει χαχαχααα.
      Πολύ γέλασα με τη φάση με τη λεμονάδα αχαχαχααα. Αν σε παρηγορεί, τα κάνω κι εγώ αυτά. Μάλλον είναι που πορωνόμαστε με κάτι, και το μυαλό κολλάει εκεί.
      Αυτό με τις γνωστές και το ποιες είναι ή πού τις ξέρω, το έχω κι εγώ. Άσε, μην ασχολείσαι τίποτα δεν είναι, στο λέω εγώ :)
      Πόσο τρελαίνομαι να βλέπω τα δωράκια που σου στέλνουν ή κερδίζεις, δε λέγεται. Είναι όλα υπέροχα Γιάννα μου, να τα χαίρεσε/στε με τον Γιάννη σου. Πολύ μου άρεσε το σταυρουδάκι που βάλατε στο επ. σας αυτοκίνητο. Εύχομαι να σας φυλάει και να σας ευλογεί πάντα!!
      Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!!!
      Α! και καλό Σαββατοκύριακο.
      Υ.Γ.
      Εύχομαι να μην έρθω την άλλη βδομάδα και να νομίζω ότι, νόμιζα ότι είχα σχολιάσει χαχαχαχααα
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Ροδουλάκι μου, δεν ήταν μόνο για εσένα η υπενθύμιση!!! Πολλοί μπερδεύονται! Βασικά κι εγώ, στην πρώτη ανάρτηση που τα σχόλια ξεπέρασαν τα 200, δεν ήξερα τί να κάνω! Έβλεπα πως κάπου υπήρχε σχόλιο αλλά δεν μπορούσα να το... εντοπίσω!!! αχαχα!
      Και ασφαλώς με παρηγορεί το γεγονός πως έχω συμμάχους στο θέμα "μνήμη!" Και το ρωτάς? Υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις πως κι άλλοι έχουν τα... κουσούρια σου!!!
      ;-)
      Ροδουλίνι μου, το ξέρω πως η χαρά σου είναι 100% αληθινή, κορίτσι μου!! Είσαι ένα κομμάτι μάλαμα!!!
      Να είσαι καλά πάντα, κούκλα μου!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, γλυκά και τρελά σαν εσένα!!!
      (Καλέ, εδώ θα είναι το σχόλιο!!! Μη σου πω πως θα το κάνω και αντιγραφή μέσα στην ανάρτηση για να είμαστε σίγουρες! χαχα!)
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοοοοο!

      Διαγραφή
  35. Να είσαι καλά! Ευχαριστώ!!!
    Φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στην αρχη σκεφτηκα-μηπως αλαξε προσωπο η διαφημιση του -11888?
    Οχι δεν ειναι κατι τετοιο!. Τι σκας βρε Ιωαννα μου για μια λεμοναδα?Σε ολους λιγο πολυ κατι εχει συμβει. Πριν χρονια οταν το μυαλο μου ηταν πιο φρεσκο(ετσι νομιζα) εβαλα τα χρηματα απο την μισθοδοσια μου σε καποιο συρταρι του σπιτιου . Οταν τα χρειαστηκα δεν θυμομουν που τα εβαλα και δεν μπορεσα να τα βρω..Να μην περιγραψω τι εκανα ολο το σπιτι ! Τιποτα! Παρατηθηκα της προσπαθειας σκεφτομενη οτι καποτε θα βρεθουν! Τελικα βρεθηκαν μετα απο πολλους μηνες και εγω τα αξιοποιησα πηγαινοντας μια ωραια εκδρομη! Παντως τα ειχα βαλει σε μερος για να τα βρω ευκολα !
    Κουκλα το κλαδακι σου πανεμορφο! Τα δωρακια σου σουπερ και να τα χαρεις! Τελικα εισαι πολυ αγαπησιαρικο!
    Καλο ξεκινημα με τις καινουριες φωτογραφησεις-πολυ συμβολικη η φωτο!
    Καλο μηνα και πολλα-πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! "Το μόνο που θυμάμαι, ε?" Καλό! Καλό!
      Αυτό πάλι? Καταχωνιάζουμε πράγματα (χρήματα, έγγραφα) για να τα έχουμε εύκαιρα όταν τα χρειαστούμε και τελικά τα κρύβουμε σε τόσο ασφαλές σημείο που δεν τα βρίσκουμε! (ή τα βρίσκουμε μετά από καιρό!!! ==και πάμε εκδρομούλα!==) χιχι!!!
      Αλήθεια, σου άρεσε το κλαδάκι μου? Πολύ χαίρομαι!!!
      Εγώ, το αγαπησιάρικο με τις συμβολικές φωτογραφίες σου στέλνω μια πελώώώώρια αγκαλιά και πολλά γλύκά φιλάκια για έναν θαυμάσια μήνα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  37. KALO MINA, Joanna mou!!! Have a wonderful May!!!!!!!!
    Hehehe my memory has "a few" problems too... LOL! :D
    Thank you for all your sweet comments! :)
    Polla filakia!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Well, at least you remember Zoe and the rest furry candies!!!
      ;-)
      Thanks for your visit, sweetheart!!!
      I hope you're having a great time in Alps!!!
      Hugs and kisses, my friend!!!
      Have a nice month!

      Διαγραφή
  38. Να σου πω και'γω δεν θυμάμαι γρί απ'τη γέννησή μου,μάλλον γενικό είναι το κακό αφού και την ημερομηνία άλλοι μας ενημερώνουν:))

    Τέλεια τα δωράκια σου
    πάντα τέτοια εύχομαι
    και το πλεκτό κλαδάκι υπέροχο!

    Καλό μήνα γλυκιά μου
    πάντα δωράκια και αγάπη
    να μαζεύεις

    Φιλάκια Μαγιάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, τί σύμπτωση!!! κι εσύ τίποτα δεν θυμάσαι από τη γέννησή σου, ε? Τραγικό, ρε γ@mwtο, αυτό που συμβαίνει!!!
      ;-)
      χιχι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ζοyzoy μου!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου και να έχεις έναν υπέροχο μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  39. Oυφ,μια ανακούφιση την πήραμε με την ανάρτησή σου ,Γιάννα!!!!!Δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε γνωστό τον "κύριο" Αλτσχάιμερ (το δικό του όνομα όμως δεν το ξεχνάμε).Μάλλον τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας το φαινόμενο μιας και βλέπουμε ότι είμαστε πολλεεεεεές στο κλαμπ των ξεχασιάρηδων!!!!
    Το κλαδί σου απίθανο η κουκουβάγια σου είναι γλύκα!!!!!Τα δύο J δεν νομίζουμε να είναι τυχαία,δεν μπορεί...κάτι θα σημαίνουν!!!Μας ...διαφεύγει αυτή τη στιγμή τι μπορεί να είναι αυτό,αλλά πού θα πάει κάποια στιγμή θα το θυμηθούμε!!!!!!
    Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! Ξεχνάμε τα πάντα εκτός από το όνομά του!!! Λοιπόν, να μου το θυμηθείτε: Δεν πρόκειται για ασθένεια αλλά για μάγια!!!
      ;-)
      (Ε, δεν το λες πως είμαστε και πολλέέέέές στο κλαμπ.... Για την ακρίβεια είμαστε.... όόόλες!!!) χαχα!
      Αχ, πολύ το χαίρομαι που σας άρεσε η κουκουβάγια μου!
      Βρε κορίτσια, να σας πω κάτι? Κι εμένα μου φάνηκαν οικεία τα 2J, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί ακριβώς μου θυμίζουν!!!
      ;-) χαχα!!!
      Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλες!!!
      Να είστε καλά και να περάσετε έναν απίστευτα δημιουργικό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!

      Διαγραφή
  40. Λοιπόν, άκου πρόσφατο σκηνικό. Ετοιμάζομαι να πάω στο γυμναστήριο, η αδερφή μου έχει το αυτοκίνητο και μέσα είναι η πετσέτα που παίρνω συνήθως. Βγάζω λοιπόν καινούργια από την ντουλάπα, την διπλώνω, κάνω όλη την σκέψη δηλαδή, φτάνω στα μισά του δρόμου και ξαφνικά διαπιστώνω ότι δεν έχω πετσέτα μαζί μου. Την είχα αφήσει σε ένα επιπλάκι στην είσοδο που την ακούμπησα για να πάρω κάτι άλλο. Άσε που άπειρες φορές έχω ανέβει από το ισόγειο στον 4ο επειδή κάτι ξέχασα ή σκέφτομαι να κάνω ή να πω κάτι και μετά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό, πολλές φορές πάω σε ένα δωμάτιο και μετά δε θυμάμαι τι πήγα να κάνω ή όταν φεύγω διαπιστώνω ότι για άλλο πήγα και άλλα έκανα τελικά. Ονόματα και εγώ δε συγκρατώ εύκολα. Οπότε το πολύ πολύ να καταλήξουμε σε καμιά κοινή πτέρυγα για όσους έχουν προβλήματα μνήμης χαχα!

    Όμορφα τα δωράκια και το στεφάνι. Περιμένουμε και άλλες λήψεις, μην επαναπαυτείς με τα 2j :)

    Καλό υπόλοιπο Σ/Κ Γιάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα, ξέχασα (όντως!), Γιώργος, για παν ενδεχόμενο :p

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως, μετά από όλα τα σχόλια που διάβασα, στο ίδιο συμπέρασμα με εσένα καταλήγω: Μία πτέρυγα ολόδική μας θα έχουμε!!! Ποιος τη χάρη μας!!! Μούρλια θα περάσουμε!!!
      (Το κακό βέβαια είναι πως... δεν θα το θυμόμαστε!!!)
      ;-) χαχα!!!

      Don't worry: Δεν επαναπαύομαι! όπου βλέπω λαμπάκι, θα πηγαίνω να το φωτογραφίζω πλέον!!!
      ;-)
      Όμορφο Σαββατόβραδο, καλέ μου! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    3. "Γιώργος, για παν ενδεχόμενο :p"
      Μάλιστα! Καταγράφεται κι αυτό!!!
      Καλό βράδυ, "Γιώργος, για παν ενδεχόμενο :p"!
      ;-) χιχι!

      Διαγραφή
    4. Άκου τι έκανα εχθές και μετά θυμήθηκα αυτή την ανάρτηση. Πάω στο γκαράζ να πάρω το αυτοκίνητο και αφήνω πάνω στο διπλανό ένα laptop που κρατούσα για να το ανοίξω. Λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου συνειδητοποιώ ότι το laptop δεν είναι στο αυτοκίνητο, το είχα ξεχάσει εκεί που το ακούμπησα. Ένα έμφραγμα μέχρι να γυρίσω πίσω και να δω ότι ευτυχώς δεν το βούτηξε κανείς το έπαθα. Ανίατη κατάσταση δηλαδή χαχα!

      Καληνύχτα

      Διαγραφή
    5. Πωπω! Φαντάζομαι το άγχος και την αγωνία σου μέχρι να το ξαναπιάσεις στα χέρια σου... Ευτυχώς, τέλος καλό-όλα καλά!
      ;-)
      Συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω στο σχόλιό σου, Γιώργο... Απέχω από τα internet-ικά (για λίγο?)
      Να είσαι καλά!!!
      Καλή εβδομάδα από αύριο!

      Διαγραφή
  41. Λουκουμάκι Συριανό -που λέει κι η Χαρά- δεν γίνεται να κάνεις πιο συχνά αναρτήσεις, ώστε να θυμάμαι όταν φτάσω στο τέλος τι διάβασα στη αρχή;

    Φιλάκια ξεχασιάρικο μικρό και πολυαγαπημένο!
    Καλό μήνα, μαγιάτικο!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Πού θα πάει θα βρω τρόπο να προσθέσω σημειωματάριο στο πλάι του blog για να κρατάτε σημειώσεις!!!
      (Γιατί για να γράφω πιο συχνά... χλωμό!!)
      ;-) χαχα!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  42. ως 94 ο σχόλιο ευχομαστε να τα εκατοστήσεις!! τα σχόλια
    τέλεια ανάρτηση γράφε πιο συχνά ιωννάκι γλυκο
    καλημέρα καλο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ευχή σας έπιασε τόπο: Μέσα από το 102 ο σχόλιο, σας στέλνω μια πελώώώώρια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια!!!
      (Λέτε κι εσείς να γράφω πιο συχνά, ε?! Χμμμ!)
      ;-)
      Καλό μήνααααα!

      Διαγραφή
  43. Megeia ta dwrakia sou kai sigxaritiria gia to panemorfo kladaki pou eftiaxes fetos.. Eisai politalanti! Bravo!
    OSo gia ti mnimi. Min anisixeis. Nomizw pws oloi to pathainoume, eite giati eimaste afirimenoi eite giati exoume polla pragmata sto mialo mas. Den mporeis na ta thimasai ola kai mou exei simvei polles fores paromoio peristatiko opws auto me ti lemonada! :)
    Filakia polla glikia mou! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!!!! Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που μου ταιριάζει: Πολυτάλαντη!!!
      (Βέβαια, τόσο καιρό το έλεγα μόνη μου στον εαυτό μου... τώρα που μου το λέει και κάποιος άλλος, έχω πάρει τα πάνω μου!!!) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Εγώ και η... αφηρημάδα μου σου ευχόμαστε να έχεις έναν υπέροχο μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!

      Διαγραφή
  44. Χαίρομαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου,είσαι απολαυστική!
    Υπέροχο το κλαδάκι που ετοίμασες και πολύ όμορφα τα δωράκια σου!
    Αυτό που έπαθες με τη λεμονάδα για εμένα είναι συχνό φαινόμενο,το΄χω πλέον συνηθίσει. Φιλάκια κορίτσι μου και να΄σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, κοριτσάκι μου γλυκό!! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!
      Αχ, και για εσένα συχνό φαινόμενο είναι? Ωραία! Γίναμε ακόμα περισσότερες οι... ξεχασιάρες! χαχα!!!
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  45. Δεν με ανησυχεί καθόλου η περίπτωσή σου...αν με ανησυχούσε θα έπρεπε να με ανησυχήσει και η δική μου, οπότε σφυρίζω αδιάφορα...
    Σιγά τώρα...ξεχάσαμε κι ένα ποτήρι λεμονάδα παραπάνω και τι έγινε?
    Να χαρείς τα δωράκια σου!...
    Όσο για το κλαδί σου είναι πραγματικά υπέροχο!!
    Η φωτογραφία όμως που τα λέει όλα και με το παραπάνω είναι η πρώτη(!!)...
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον εσύ ξέρεις και να σφυρίζεις!!! Για ρώτα και εμένα που δεν ξέρω!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαράκι μου!!! Να είσαι καλά!!!
      (Και είσαι από τα άτομα που είχα στο μυαλό μου όταν "ανέβαζα" τη φωτογραφία... Έλεγα "πόόόσο ρεζίλι θα γίνω τώρα?!")
      Thanks, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
    2. Πλάκα κάνεις ελπίζω...για το ρεζίλι λέω...ρεζιλίκια πράματα αυτά που λες...χαχα!!
      Όσο για το σφύριγμα, μόνο να το γράφω ξέρω σωστά...ένα φφφφφφφ...κάνω...ε, σφύριγμα δεν το λες ακριβώς!!

      Διαγραφή
    3. Α, όχι! Αυτή τη φορά δεν κάνω καθόλου πλάκα!!
      Όπως έχω κόμπλεξ όταν δείχνω πλεχτά μου με τόσες χρυσοχέρες bloggers εδώ μέσα, έτσι έχω κόμπλεξ και όταν δείχνω δικές μου φωτογραφίες με... μετρ του είδους, όπως είσαι εσύ!! Σε θαυμάζω πολύ και νομίζω πως το ξέρεις!!!
      ;-)
      Και όσο για το σφύριγμα... στο γραπτό φφφφφφστ! είμαι κι εγώ άψογη!!!
      αχαχα!!!
      Φιλούρες, Μαράκι!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  46. Χι..χι.χι. αν δεν αρχίσω με γέλιο διαβάζοντας αυτήν την ανάρτηση.. με τί αλλο να αρχίσω μου λές;; δηλαδή τωρα ΕΓΩ ... να έχω ελπίδες.. γιατρέ μου;; ακου να ξεχνάς..την γέννηση σου.!! τι θα λέει η μαμά σου για αυτό΄΄ε;.. βρε μάτια μου ουτε την στιγμή που ήρθες σ αυτόν το υπέροχο κόσμο δεν θυμάσαι;;.χι.χι. την ώρα που άνοιξες τα όμορφα ματάκια σου;;..χι.χι. καλωσόρισες στο κλάμπ...χι.χι....είμαστε πολλες απο ότι διάβασα...χι.χι.και όπως είδες πάλι μετα το εκατοστό σχολιο ήρθα.. χι.χι... εχω ράψιμοοοοοο!!! σνιφφφφφ..!! ενα μεγαλο μπράβο στην μαμά που σε έμαθε να πλέκεις .. άξια κόρη μαθήτρια.. είσαι .. και ναί..... δεν γινόταν χωρίς δωρακια ανάρτηση..... πολύ ομορφα .. να τα χαρείς ...όσο για την φωτογραφία με τα δύο αρχικά σας.. εεεε αυτό κι αν είναι σύπτωση καρμική..!!χι.χι. Γιάννα μου.. αν ξέχσα να σχολιάσω κατι ... ξερεις εσύ.. με καταλαβαινεις απόλυτα..χι.χι . καλό και λουλουδιασμενο μήνα να έχεις τρελλό μου... και μια όμορφη εβδομαδαααααααα....... φιλάκιααααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλα, Ρουλάκι μου!!! Γέλα!!! Πάντα να γελάς!!! (Ακόμα και με τα χάλια μου!!!) χαχα!!!
      Αυτό που με παρηγορεί είναι πως..."νοσούμε" όλοι μαζί!!! χιχιχι!!!
      Την επόμενη φορά, μόλις κάνω ανάρτηση, θα σου στέλνω μήνυμα!!! Δεν είναι δυνατόν να μην έρχεσαι να μου σχολιάσεις πρώτη-πρώτη!!! Γλυκόόόό μου πλάσμα, εσύ!!! Πόσο μου αρέσει να σε πειράζω!!!
      Ναιαιαιαι, αξίζουν πολλά μπράβο στη μαμά μου (και στον μπαμπά μου και σε όλους!) Δεν είναι και εύκολο να έχουν εμένα στις ζωές τους!!!
      ;-)
      Ρουλάκι μου, υπέροχο μου πλάσμα, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα!!!
      Να έχεις έναν υπέροχο μήνα, όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι, κορίτσι μου!!! Να είσαι καλά, και να μην κουράζεσαι πολύ με το ράψιμο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!!

      Διαγραφή
    2. μια χαρα ειναι η θεση .. χι.χι. αν ερχομαι πρώτη πως θα διαβαζω τα σχόλια;; χι.χι. που με αυτά την καταβρίσκουμε... ..χι.χι.. και οχι μονο.. γελαμε πολύυυυυυυ!!! αλλά εσύ για καλό και για κακο.. ρίχνε ενα μηνυμα..χι.χι..οπως είδες ξαναγυρνάω στον τόπο του εγκλήματος.. χμμμμμ στο μπλοκ σου ήθελα να πώ..χι.χι. φιλάκι..;;;;

      Διαγραφή
    3. αχαχαχαχα!!! Συγνώμη, το ξέχασα πως διαβάζεις και τα σχόλια!!! (όταν έχω χρόνο κι εμένα μου αρέσει να το κάνω στα blogs που αγαπώ!)
      Εννοείται καλέ πως γελάμε! Και στις αναρτήσεις και στα σχόλια και στις απαντήσεις!!!
      Παρακολουθήσατε ένα ρεπορτάζ της Γιάννα από τον... τόπο του εγκλήματος!!
      ;-) χιχιχι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά, Ρουλάκι μου υπέροχο!!!
      Να είσαι καλά!
      Καλό μεσημεράκι!

      Διαγραφή
  47. Μικρούλι μου για την λεμονάδα δεν πειράζει άλλωστε είχες αφήσει το σερφάρισμα στη μέση και το μυαλό σου ήταν εκεί αλλά αυτό ... το να μην θυμάσαι την γέννηση σου είναι πολύ σοβαρό να το κοιτάξεις!!!!!!!!!! το κλαδάκι σου υπέροχο χρυσοχέρα μου!!! Τα χαίρεσαι τα δωράκια σου. Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Ναι, Κατερινάκι μου!!! Δίκιο έχεις!!!
      Εκείνη την ώρα προσπαθούσα να μάθω πώς δουλεύει το skype!! (Είδες? Αυτό το θυμάμαι!!! χαχαχα!!!)
      ;-)
      Πιστεύεις κι εσύ πως είναι σοβαρό το να μην θυμάμαι τη γέννησή μου, ε? Τί να κάνω? Να πάρω χάπια? Κάποια θεραπεία θα υπάρχει!!!
      Σε ευχαριστώ πάάάρα πολύ, Κατερινάκι μου, γλυκό για το απίθανό σου σχόλιο!! Να είσαι καλά, κούκλα μου!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  48. Τώρα εγω τι να πω??!!!! Που είμαι και μεγάλη γυναίκα, άρα έχω και δικαιολογία να ξεχνάω!!!αχαχα!! Μην μου ανησυχείς, κορίτσι μου γλυκό!! Υπάρχουν πολύ πολύ χειρότερα!! (εμένα εννοώ!!)
    Το μαγιάτικο κλαδάκι και η σοφή κουκουβάγια είναι τέλεια!! Υπέροχο διακοσμητικό για όλο το χρόνο!
    Καλό μήνα, συριανόπουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, όλα κι όλα: Αν τα χειρότερα είναι σαν εσένα... ανυπομονώ!!!! Να το ξέρεις!!!
      ;-) χαχα!!!
      Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η κουκουβάγια μου, Pepi-τα μου!!! Εννοείται πως το θέλω για όλο το χρόνο!!! (Ή τουλάχιστον, μέχρι να το βαρεθώ!!!)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Καλό μήνα! Γλυκό και δημιουργικό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  49. Καλέ, νομίζω πως μου ξανασχολίασες... (Δεν παίρνω κι όρκο!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ εις διπλούν!!!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ξεκινώ πρωτα με τις δημιουργίες σου για να μην το... ξεχάσω. Το κλαδί σου είναι ονειρεμένο και οι κουκουβάγιες είναι κάτι που αγαπάμε κι εμείς, οπότε σε νιώθουμε! Τηντεχνική με τη φωτογραφία θα πάω να την ψάξω γιατί δίνει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα! (βεβαίως τίποτα δεν είναι τυχαίο....)
    Κι ερχομαι τωρα σ' αυτό που είναι και δικός μου πόνος. Δε φανταζεσαι πόσο σε νιώθω... μα να ξεχνάω τα πάντα, όλοι να με θυμούνται κι εγω να τους κοιτάω λες και προσγειώθηκαν από τον Αρη μόλις τώρα;
    Αστα! Το παίζω αφηρημενος έως και ονειροπαρμένος καλλιτέχνης, το παίζω πολύ διαχυτική (τι κάνεις αγάαααπη μου;) αλλά δεν παλεύεται η κατασταση! Χα,χα!
    Φιλάκιαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αν αγαπάτε τις κουκουβάγιες, έχετε μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!!! χαχα!!!
      Πολύ χαίρομαι, Νίκη μου που σου άρεσε το πλεχτό μου και που βρήκες ενδιαφέρουσα την τεχνική της φωτογραφίας! Η Έλλη δίνει σαφής οδηγίες και σίγουρα θα... μεγαλουργήσεις!!
      Όσο για τον... πόνο μας... αχαχχα!!! Αυτό θα λέω κι εγώ: "τί κάνεις αγάάάάπη μου?!" ααχααχαα!!! Τέλειο!!! Και ούτε θα τους κακοκαρδίζω αν δεν τους θυμάμαι, ούτε τίποτα!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κούκλα μου!!!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!!

      Διαγραφή
  51. Εγώ μπορώ να πω το δικό μου πρόβλημα?Ότι εκτός του ότι ξεχνάω συνέχεια, βγάζω και άσπρες τρίχες ολοένα και περισσότερο?Και καλά, τα μαλλιά τα βάφω, το μυαλό μου τι να το κάνω???????????????????????Φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, βρε, άσε μας ήσυχους...
      Εσύ δικαιολογείσαι!!! Σου έχει κλέψει καρδιά και μυαλό μία υπέροχη δεσποινίδα!!! (Μόλις σε επισκέφθηκα-είδα φωτογραφίες-και... έλιωσααααααα!!!!)
      ;-)
      Αχαχαχα!!!
      Φιλάκια πολλά, ομορφιά μου!!!
      Καλό μήνα!!! Όμορφο, χαρούμενο και... γιορτινό!!

      Διαγραφή
  52. Κάτι μου θυμίζει όλο αυτό που περιγράφεις… αλλά δε μου ρχεται!!!!!
    Καθημερινό το φαινόμενο!!!!!!!!!! Γι΄ αυτό μην ξύνεις πληγές!!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μία ακόμη παθούσα!!! Τί ωραία!!!
      ;-)
      χιχι!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου και υπόσχομαι να μην... ξαναξύσω πληγές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  53. Και έλεγα πως ...ο θείος Άλτσχ.... με αγάπησε νωρίς!!! Καλημέρα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ό,τι κατάλαβα... όόόλες μας αγαπάει!!
      ;-) χαχα!!!
      Καλό μήνα, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  54. Κοίτα,θα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν δε με θυμάσαι,μην ανησυχείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσω,φταίω και ντρέπομαι...εγώ είμαι βρε,η άσωτη κόρη που σε παράτησε σύξηλη πάνω στο καλό!Φοράω λουλούδι στο μαλλί και έχω και κήπο,πάμε μια βόλτα?Σούρθαν τίποτις μνήμες?Αν όχι μην άγχεσαι!Εγώ σαγαπώ και χωρίς μνημονικό!Μη σε πω καλύτερα κιόλας!Θα νομίζεις ότι κάθε μέρα είμαι άλλη και θα ξανασυστηνόμαστε απ'την αρχή!!!Ωρε μάνα μου γλέντι!
    Λουκουμάκι μου σε πεθύμησα!Περνώντας όμως πήρα τη δόση μου γιατί ήσουν για μια ακόμη φορά απολαυστική!Γέλασα με την λεμονάδα του Γιάννη,βρήκα σούπερ το εργόχειρο με την κουκουβάβαβα(μα τι πολυτάλαντο πλάσμα είσαι εσύ τελικά?) και θαύμασα τα 2 μπλε Js! (ουάο)Το μυθιστόρημα της Κικίτσας δεν είχα την χαρά να το διαβάσω (θα γίνει όμως και αυτό σύντομα)
    Α συγχαρητήρια για τα δωράκια σου,είναι εξαιρετικά και δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο αγαπημένο παιδί μας είσαι!!
    Σε φιλώ ηχηρά και σε αγκαλιάζω σφιχτά μαζί με τις ευχές μου για μια όμορφη μέρα! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έπαιρνα όρκο πως σε αναγνωρίζω αλλά το λουλούδι στο μαλλί με παραξένεψε... Το Μιραντίνι μου είναι για πιο.... wild καταστάσεις!!!
      ;-)
      Πέρα από την πλάκα τώρα, ασχέτως μνήμης, με εσένα η κάθε μέρα είναι διαφορετική! Είσαι το μπισκοτίνι με τα χίλια πρόσωπα!!! Αν είναι να ρουτινιάσω και μαζί σου, αλίμονό μου!!!
      ;-)
      Κι εμένα μου έλειψες, βρεεεεεε!!! Αλλά στο ξαναείπα: Αν είσαι εσύ καλά, αυτό εμένα μου αρκεί!!! Δεν χανόμαστε! Μόνο να είσαι καλά, ναι?!
      Το πολυτάλαντο, ξεχασιάρικο πλάσμα, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μυθιστόρημα, σου στέλνει ένα πελώριο σβουριχτό φιλί, πασπαλισμένο με μπόλικη χρυσόσκονη για να σε κάνει... άνω-κάτω!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, παλαβο-λατρεία μου!!!
      Πάντα να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  55. Κατάλαβα μπήκες στο κλαμπ και εσύ από τώραααααααααα.......!!! Και εγώ νόμιζα πως παραμεγάλωσα...χαχαχαχα..τον τελευταίο καιρό προσωπικά έχω κάψει φλάτζα...άστα να πάνε!!! Γιάννα μου τι όμορφο που έγινε το κλαδάκι!!!! Τέλειο είναι κορίτσι μου!!! Εξαιρτικό εργόχειρο χίλια μπράβο!!! Όσο για τα δωράκια σου τι να πρωτοσχολιάσω...ότι το αξίζεις γιατί είσαι αγαπητό παιδί.... ότι στην γειτονιά μας υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι,δοτικοί,άνθρωποι της προσφοράς,άνθρωποι με φιλικά αισθήματα...!!!! Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της μεγάλης διαδυκτιακής παρέας !!! Σε φιλώ γλυκά!!!! σσσσσσσσσσσσσσσσμουτς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί από τώρα, καλέ?! Εδώ και κάποια χρόνια έχω μπει στο κλαμπ, αλλά τώρα ανακάλυψα πως είστε κι εσείς μέσα!!!
      ;-) χαχα!
      Αν αρέσει το κλαδί μου σε εσένα που φτιάχνεις όλα αυτά τα αριστουργήματα, ναι! Νιώθω πολύ περήφανη, Μαράκι μου!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Και όσο για τα δωράκια, πολύ καλά έκανες και ανέφερες τη δοτικότητα, το ταλέντο και την αγάπη όλων των φίλων της blog-ό-σφαιρας! Νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω στη ζωή μου!!!
      ;-)
      Ανταποδίδω τα γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!!!
      Ευχαριστώ πολύύύύύύ!!!

      Διαγραφή
  56. Μα πραγματικά αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Άντε την ξέχασες εσύ τη λεμονάδα, ο Γιάννης που τη ζήτησε κιόλας; χαχαχα Εμένα ένας φίλος μου γνωστός για τη μνήμη χρυσόψαρου, μου ζήτησε μια μέρα μια τσίχλα. Μέχρι να τη βγάλω από την τσάντα μου να τη την δώσω, το είχε ξεχάσει! Μια χαρά είμαστε φιλενάδα, μην ανησυχείς καθόλου :) Το κλαδάκι σου με την κουκουβάγια είναι πανέμορφο!! Καλό σου ξημέρωμα ** Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, ο καημένος ο φίλος σου έμεινε χωρίς τσίχλα!
      Αχαχα!!! Ομοιοπαθής κι εσύ, λοιπόν, ε?
      Lyrielάκι μου, συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση του σχολίου...
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  57. Αυτό να ξεχνάς ονόματα το έχω και εγώ! Και συνήθως το λέω στο κόσμο προσοχή ξεχνάω! Θα σχολιάσω και τη κουκουβάγια η οποία ήταν καταπληκτική!!!!Πολλά φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εσύ τους ενημερώνεις κιόλας, ε? Τουλάχιστον, πάλι καλά που το θυμάσαι!!!
      ;-) χαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ, Aby μου γλυκιά!!! Να είσαι καλά!!!
      Εγώ και η κουκουβάγια μου σε ευχαριστούμε πολύ και ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση του σχολίου...
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  58. Αγανάκτησα να φτάσω μέχρι εδώ,μ όλες τις χαζεμένες μαζεμένες! Μα καλά να μη θυμάστε;;; νέα κορίτσια ,στον ανθό της ηλικίας σας(κάάάποιες ...-ονόματα δ ελέμε- μάλλον ο ανθός έχει πέσει κι όλας,αλλά καλά)
    Δε μπορώ να το φαντασθώ! Δε θέλω να μου συμβεί.
    Εγω προπονούμαι ανελλιπώς κι έτσι διατηρούμαι ακμαία (στη μνήμη) Αντί να μετράω προβατάκια,μετράω τους έρωτες της ζωής μου.Ολο λάθος τους βγάζω,αλλά όλο και κάποιον ξεχασμένο ανακαλύπτω. Αλλοτε σβήνονται απο το σκληρό,άλλοτε επανέρχονται ετεροχρονισμένα,πορτοκαλάδα πάντως δε τους κερνάω,να εξηγούμαστε (ξέχασα και τα γούστα τους)
    Ετσι ευχάριστα,κάνω προπόνηση. Τώρα το κατά πόσο...λυσσάτε να το μάθετε αλλά δεν σας το λέω .
    Κοριτσάκι αν απο τα 27 το καίμε το εργαλείο,οταν έρθεις στα χρόνια μας (ναι, για πολλές το λέω) τι θα γίνει;;; Πάντως βρες κάτι να το τροχίσεις,όσο για τα έργα των χεριών σου,εσύ είσαι που μας έλεγες οτι δεεεννν;;;; Είσαι και ψευτρούδικο δηλ.!
    ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΚΛΑΔΑΚΙ,σαν εσένα,με τόσες καρδιές φορτωμένο ,σιγά μην δεν μ άρεσε!
    Φιλάκια πολλά γλυκό μου Συριανολούκουμο,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, καλές σοφές δημιουργίες,και όπως είπαμε βρες εξάσκηση(μην ακολουθήσεις τη δικιά μου,γιατί θα κολλήσεις στο Γιάννη και θα νομίζεις οτι τόχασες εντελώς.Εμ,έναν τον έχεις!),χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα!!! Γεια σου βρε κορίτσι με το... αμαρτωλό και πολυτάραχο παρελθόν!!! Κλαίω, Χαρουλίτα μουουουου με το κορυφαίο σου σχόλιο!!!
      Τί να πω? Με καθήλωσες!!! Ό, τι και να γράψω, το σχόλιό μου θα φαντάζει φτωχό μπροστά στις μεγαλειώδης ατάκες σου!!!
      (Δεν είπα ψέμματα: Από όταν μπήκε στη ζωή μου ο υπολογιστής, τα χέρια μου σταμάτησαν να πιάνουν... Θα το διορθώσω όμως... Σύντομα!)
      ;-)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα μου!!!
      Να είσαι γερή πάντα!!!
      Και επειδή άργησα να απαντήσω στο σχόλιό σου... perdonami!!!
      Baci!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  59. Για τελευταία δεν ξέρω ,αλλά αργοπορημένη είμαι σίγουρα!!Διαβάζω την ανάρτηση και χαμογελώ ,ευχαριστιέμαι πολύ,παρηγοριέμαι όσο τίποτε στον κόσμο!!!Μην στεναχωριέσαι ,υπάρχουν και πολύ χειρότερα η και τα ιδια σε πολλούς αν όχι σε όλους.Ξέρεις τι είναι να ψάχνεις το σεντόνι του παιδιού σου (ενα κατακόκκινο με ένα πελώριο πράσινο μήλο) ολη την μέρα για να μπει στο πλυντήριο και εκείνο το άτιμο να έχει εξαφανισθεί .Είχα γενική καθαριότητα με βάψιμο τοίχων κλπ το βρήκα μετά από 2-3 μέρες κασάτο στην κατάψυξη!!!!!! αντι για το πλυντήριο το έχωσα εκεί και το ξέχασα και ήμουν μόλις 25 χρονών και χιλιάδες άλλα τόσα ....Οσο για ονόματα το ίδιο....αλλά μετά από τόσα χρόνια δεν βρίσκω (είμαι 64) ιδιαίτερη επιδείνωση όλα κυλούν στον ιδιο ρυθμό!!!Παρηγοριά λοιπόν κοριτσάκι δεν είναι τίποτα!!!!!Χαίρομαι τις επισκέψεις μου στον χαρούμενο παραδεισένιο χώρο σου!!!Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουάου!!! Το σεντόνι αυτό θα ήταν ιδανικό για τον... Αύγουστο!!!
      ;-) χαχα!!!
      Welcome to the club κι εσύ!!! Καλοδεχούμενες όλες οι λατρεμένες μου υπάρξεις!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  60. 'Ηρθα μετά την αργοπορημένη Έφη μας!!!! Γιά ποιόν λόγο νομίζεις? Μα, φυσικά γιατί ξεχνάω!!!!! 'Οχι εσένα, Γιάννα μου, αλλά ξεχνάω να πάω στην παρακολούθηση και μου ξεφεύγουν πολλές αναρτήσεις! Νωρίτερα, πήγα δύο φορές στην εξώπορτα να δώ εάν κλείδωσα και μονίμως όταν φεύγω για κάπου, μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθώ να θυμηθώ εάν έβγαλα το σίδερο από την πρίζα. Τον τελευταίο καιρό, έχω ξεχάσει τα pins δύο καρτών και πρέπει να ζητήσω καινούργια!!! 'Εχω όμως τα διπλάσια χρόνια σου, κοριτσάκι!!!! Το πιό ενοχλητικό ήταν όταν ήμουν σε κάποιο συνέδριο (έκανα πολλά επαγγελματικά ταξίδια) και ερχόταν κάποιος πολύ εγκάρδια να μου πεί "Hello Marie-Anne, how nice to see you again!" ενώ εγώ θυμόμουν το πρόσωπό του αλλά όχι το ονομά του, ή άλλες φορές θυμόμουν το όνομα, αλλά όχι από ποιά εταιρεία ήταν!! Ευτυχώς, δεν έκανα ποτέ γκάφα γιατί 'γύριζα' την κουβέντα σε άλλα θέματα...χαχαχα!!!!
    Πολλά φιλάκια, κούκλα μου, και καλό μήνα!
    Α, ξέχασα.....Το κλαδί με τις καρδούλες και την κουκουβάγια σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, το παθαίνω κι εγώ αυτό: Όχι με το σίδερο, με τον θερμοσίφωνα! Μπορεί να πάω μέχρι την εξώπορτα για να φύγω και να γυρίσω 2-3 φορές να το τσεκάρω!!!
      Α, εσύ κάνεις στροφή στην κουβέντα, ε? Και πάάάρα πολύ κάνεις κατά την άποψή μου!!! Την καλύτερη δουλειά κάνεις!!!
      ;-)
      Χαίρομαι που σου άρεσε η κουκουβάγια μου, Marie-Anne μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!!!
      Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  61. Συριανο κοριτσι σε αναζητω στη μπλοκοσφαιρα.
    Ευχομαι να μην εχει συμβει κατι κακο απλως να απεχεις για καλο λογο.
    Περιμενω νεα.
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπαμε στο mail, εμείς!!!

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κοριτσάρα μου!

      Διαγραφή
  62. Καλημερα γλυκια μου!!! Ευχομαι να εισαι καλα!!!
    Την αφηρημαδα αυτη οι περισσοτεροι την εχουμε... αλλα εσυ ξερω πως δεν μας ξεχνας και μας μοιραζεις χαμογελα απλοχερα!!!!
    Η κουκουβαγια υπεροχη!!!
    Και τα 2J's με την τεχνικη του light art απιστευταααα!!!!
    Φιλακιααααααα!! Σσσσμουτς!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου, με συγκίνησε πολύ το σχόλιό σου, να το ξέρεις!!!
      Ένα πελώριο φιλί, μέσα από την καρδιά μου, κούκλα μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  63. Γιάννα μου χάθηκες!!
    Ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι άσχημο.
    Καλό σ/κ.
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομορφιά μου, όλα καλά!!!
      Μην ανησυχείς!!! Απλά, απέχω ηθελημένα!!
      Στην επόμενη ανάρτηση, θα σας ενημερώσω για τον λόγο που χάθηκα...
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  64. πέρασα και εγώ γιατί δεν σε έχω δει καθόλου...
    αλλά όλα καλά από ότι κατάλαβα και χαίρομαι για αυτό...
    καλή σου νύχτα!
    φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομορφιά μου, συγνώμη και από εσένα για την καθυστέρηση στην απάντηση... Σου έστειλα μηνυματάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!!!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!

      Διαγραφή
  65. Σε έχασα! Μπάινω εδώ για να αφήσω την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου και ό,τι σας σκέφτομαι Κυρία μου και τσουπ, βλέπω στην αρχή της σελίδας να τρέχει: "Επιστρέφουμε στις 6 Ιουνίου!" Λέω εντάξει, τρεχάματα!!! :)
    Τα φιλιά μου σε σένα και στον Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, Μαράκι μου, μπήκα να ετοιμάσω την ανάρτηση της Παρασκευής και είδα τα σχόλια...
      Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, κοριτσάρα μου!!! Όλα καλά!
      Καλό μήνα να έχεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  66. Χαχαχα... ευτυχώς που δεν βαρέθηκα ( δεν το παθαίνω συχνά αλλά καμιά φορά άνθρωπος είμαι κι εγώ) και το διάβασα όλο, γιατί λέω πάει το κορίτσι μας κάτι έπαθε και λάλησε. Εγώ καλέ τη γέννησή μου την θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια. Ντυπ αμνησία έχεις λέμε! Χαχαχα. Αυτό με τη λεμονάδα δεν είναι ανησυχητικό... να σου πω εγώ που σχηματίζω το νούμερο του τηλ. και όσο χτυπάει προσπαθώ να θυμηθώ ποιον πήρα...αχαχα. Άντε αν θυμηθώ θα 'ρθω και στις 6. Σμουτςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Αυτό με το τηλέφωνο δεν το έχω πάθει ακόμη!!!
      (Ίσως γιατί δεν έχω σ ιδιαίτερη εκτίμηση το τηλέφωνο!! χαχα!!!)
      Να είσαι καλά, Καλλιτέχνη μου!!!
      Πολλά-πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  67. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα Ιωάννα μου!!!!
    Πέρασα να πω ενα γεια γιατί χάθηκες!! Ελπίζω να είστε καλά!!!!
    Φιλια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου, Κική μου!!!
      Ναι, ναι! Όλοι μία χαρά είμαστε!!! Don't worry!!!
      Θα σας ενημερώσω στην ανάρτηση της Παρασκευής!
      Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      Καλό μήναααααααα!

      Διαγραφή
  68. Καλό μήνα Ιωάννα μου και καλό καλοκαίρι!!!!!Που χάθηκες εσύ;Ελπίζω να είσαι καλά!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μουουουου!!! Καλά είμαι!!! Απλά, απέχω!!
      Thanks, ομορφιά μου!!!
      Να έχεις έναν απίθανο μήνα, κοριτσάκι μου!!!
      ΣΜΟΥΤΣ ατελείωτα!

      Διαγραφή
  69. Καλό μήνα παιδιά και καλό καλοκαίρι!!! Γιάννα μου τέλειο το σεφάνι με την κουκουβάγια!! Θυμάμαι την αγάπη σου με τις κουκουβάγιες!!! Και τα δωράκια σου όλα είναι ένα και ένα!! Φανταστικά!! Μπράβο στους δημιουργούς!! Όσο για την μνήμη, μην ανυσηχείς καθόλου!! Εγώ πολλές φορές ξέρεις τι παθαίνω??Μου λέει η μαμά μου πήγαινε και φέρε π.χ κάτι από την κουζίνα, μπαίνω μέσα στην κουζίνα και στέκομαι 3 λεπτά σαν χαζή να θυμηθώ τι μου είπε να φέρω!! Σχεδόν κάθε μέρα αυτή η κουβέντα!! Και είναι θέμα αφηρημάδας! Εγώ προσωπικά αφαιρούμε πολύ εύκολα!!Για αυτό μην ανησυχείς για τη μνήμη σου!! Μόνο αυτό που δε θυμάσαι τη γέννηση σου είναι λίγο ανυσηχιτκό..χεχεχε :) Καλή συνέχεια εύχομαι με πολλά χαμόγελα!! Πολλά φιλούθκια :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εσύ πιστεύεις πως είναι ανησυχητικό αυτό με τη γέννηση, ε? Πωπω... Τί έπαθα?!?!?!
      ;-) χιχι!!!
      Κοριτσάκι μου γλυκό, πολύ χαίρομαι που μέσα στον πανικό του διαβάσματος, κατάφερες να περάσεις κι από εδώ!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, μικρό μου πλασματάκι!!! Να είσαι καλά πάντα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!!
      Καλό καλοκαιράκι!!!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.