❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ..!

Ήρθε και το 2014! Ελπίζω, μαζί του να έχει αποθέματα υγείας κι αισιοδοξίας! Δεν θέλω να αρχίσω τους μακροσκελείς προλόγους και να με βρίζετε (θα έχετε λόγο να το κάνετε πιο κάτω!)... Απλά, θα ευχηθούμε υγεία σε όλους, να μην χάνουμε την πίστη μας, το χαμόγελό μας και την ανθρωπιά μας! Βαθιές ανάσες, ψηλά το κεφάλι και... προχωράμε!!!


--Διαβάζεται σε 8 λεπτά--



Χμμμ... Άλλαξα γνώμη: Θα σας παρουσιάσω πρώτα τον λόγο για να με βρίσετε και μετά το κύριο μέρος της ανάρτησης! Προειδοποιώ: Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ακατάλληλες για... κακεντρεχείς, ζηλόφθονες και... γρουσούζηδες!!! (Αστειεύομαι!!!)
Λοιπόν:

Με αφορμή τα 2 χρόνια λειτουργίας του blog της, η Κλεονίκη έκανε 1 giveaway και ναι! μία εκ των 3 νικητριών ήμουν κι εγώ! Το δώρο μου? Ένα σαμπουάν/μαλακτικό με άρωμα βιολέτα-σταφύλι και σετάκι την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών και ένα υπέροχο λαδάκι με μαρακινό Αργανέλαιο! Ασφαλώς και όλα έχουν ήδη... δοκιμαστεί και το αποτέλεσμα με έχει ικανοποιήσει πλήρως!!! Κλαίρη μου, ευχαριστώ πολύ! Πάντα επιτυχίες, κοριτσάκι μου!

Σειρά έχει ένα πλάσμα που συνεχώς βρίσκει τρόπους να με κατασκλαβώνει: Το όνομα αυτής? Δέσποινα! Μου έστειλε δωράκι και πανέμοφο γουράκι σε ροζ-λιλά (λατρεμένες μου αποχρώσεις!) και χειροποίητα σκουλαρίκια και μια πανέμορφη ευχετήρια κάρτα, ζωγραφισμένη από την ίδια! Depp μου, 1000 ευχαριστώ!

Και περνάω στη γλυκύτατη Laura! Τα σκουλαρίκια αυτά τα έφτιαξε η ίδια και έχω την τιμή να τα έχω στην κατοχή μου πλέον!!! Αν και δεν ξέρω καθόλου Ρουμάνικα, ελπίζω η μετάφρασή μου, να βγει σωστή: Mulțumesc, Laura!

Τη σκυτάλη παίρνει η λατρεμένη μου Marie! Είχε την καλοσύνη να μας στείλει μια κάρτα-υπερπαραγωγή δικής της κατασκευής (και νόμιζα κι εγώ πως έφτιαχνα κάρτες, τρομάρα μου! ) και μαζί ένα dvd που απλά με έκανε να λιώσω!!! Η συσκευασία του dvd δε, υπερ-παραγωγή επίσης!!! Marie μου, να ξέρεις πως με συγκίνησες!

Με αυτό το δωράκι που παρέλαβα, ένιωσα την απόλυτη έκπληξη! Η Pinelia, είχε χαθεί από το blog της, καθότι, όταν στη ζωή σου έρχεται μια πριγκίπισσα, εσύ απλά πρέπει να στρέψεις όλη σου την προσοχή πάνω της και να απέχεις απ' όλα τα υπόλοιπα! Αλλά η γλυκούλα μου, με σκέφτηκε και μου έστειλε ένα ημερολόγιο-cd (με decoupage, παρακαλώ!) και μια κάρτα, που δυστυχώς, η φωτογραφία την αδικεί! Pinelia μου, ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Να χαίρεστε τη μπουμπού!

Την ίδια μέρα παρέλαβα και κάτι ακόμα: Η Evonita μας, μας έστειλε μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα, που με συγκίνησε πολύ για 2 λόγους: Πρώτον, για τα πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια που μας έγραφε και δεύτερον, επειδή η κάρτα είναι από τη ΖΩΣΠ! Πρόκειται για πραγματικούς ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που λόγω αναπηρίας, ζωγραφίζουν αποκλειστικά με το στόμα και το πόδι! Εδώ και κάμποσα χρόνια, στηρίζουμε κι εμείς την δράση αυτών των ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ και χάρηκα που έλαβα μια ακόμη κάρτα τους, μέσω της Evonitas! Κοριτσάκι μου, σε υπέρ-ευχαριστώ!

Το δεύτερο giveaway στο οποίο έλαβα μέρος, το διοργάνωσε η Μάχη μας και μάλιστα έδινε πολλά-πολλά δώρα! (Ε, να μην κερδίσω κι εγώ ένα?!) Κέρδισα λοιπόν, αυτό το υπέροχο σετ τραπεζιού με decoupage, αλλά κέρδισα και κάτι ακόμα! Κέρδισα μια νέα φίλη! Τη Δήμητρα, η οποία είναι η δημιουργός του δώρου μου! Και μαζί με το δώρο μου, μου έστειλε και ένα πολύ γλυκό γούρι, το οποίο φωτογράφισα μαζί με το δώρο μου! Μαχούλα, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα!!! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Και τέλος, το τρίτο giveaway στο οποίο  πήρα μέρος και κέρδισα, ήταν της λατρεμένη μου Μαρίας! Με αφορμή τα 3 χρόνια λειτουργίας του blog της, χάριζε 2 βιβλία! Εγώ επέλεξα το "Νησί"! Να διευκρινίσω πως δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο της ομόνυμης σειράς, γιατί παρόλο που με ιντρίγκαρε το θέμα, με εκνευρίζει οτιδήποτε είναι της μόδας!!! (Μα θυμάστε τί χαμός γινόταν?) Έτσι κι εγώ, σκέφτηκα πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το διαβάσω (αν κερδίσω!) και... κέρδισα!!! Πριν λίγο, το παρέλαβα και οφείλω ένα πελώριο ευχαριστώ στο Μαρακι μας και για το δώρο και για την υπέροχη κάρτα με τα πολύ συγκινητικά της λόγια! Όλα κατ' ευχήν να σου πάνε, κούκλα μου!!!


* Τα δώρα παρουσιάστηκαν με βάση την ημερομηνία που τα έλαβα!


Ελπίζω να είστε ακόμα εδώ! Όπως και στην ανάρτηση που κάναμε τον περασμένο Ιανουάριο, έτσι και φέτος, σας έχουμε μικρές δόσεις γέλιου, που βρήκαμε διαδικτυακά! Ελπίζουμε να τις απολαύσετε!!

Λυπήθηκα το καλοριφέρ και του έριξα κι αυτουνού μια... κουβέρτα!!!

Ok, Χουντίνι δεν είμαι... Αλλά ένα ταψί μελομακάρονα... το εξαφανίζω!!!

-Μάνα!!! Για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχουμε αστέρι ή να ανέβω??!!!
-Μπες στη φάτνη, καλύτερα... Γαϊδούρι δεν έχουμε!!!

Πάει, Χειμώνιασε! Καιρός για τζάκι, κάστανα και αγκαλιές με την γκόμενα... Από αυτά τα 3, μόνο τα κάστανα έχω....!!!

-Εγώ στόλισα το αυτοκίνητο φέτος τις γιορτές!
-Έλα ρε! Πώς?
-Είναι αναμμένα όλα τα λαμπάκια: Της βενζίνης, της μπαταρίας, του σέρβις....

Φοβάμαι μη με συλλάβουν... Όπου πάω, κλέβω... τις εντυπώσεις!!!

-Το κινητό σου?
-6943....
-Ληστεία, μwpή ηλίθια!

Μου είπαν πως τα αστέρια βγαίνουν μόνο το βράδυ... Και τώρα, ρε γ@mwτο, πρέπει να μένω μέσα στο σπίτι όλη μέρα???!!!

Όταν έχω μπροστά μου ένα βάζο μερέντα, ακούω δυο φωνές. Η μια μου λέει "Κάντο!" και η άλλη μου λέει "Την άκουσες τί σου είπε! Κάντο, λοιπόν!!!"

Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου!!! Πέσε και... ξανακοιμήσου!!!

-Πώς είσαι?
-Χάλια...
-Δεν εννοούσα εμφανισιακά!!!

Στα βιβλιαράκια με τις οδηγίες χρήσης, πρώτη φράση θα έβαζα:
"Μπα? Τί έγινε? Τα κάναμε sk@t@ και τώρα κοιτάμε το βιβλιαράκι, κουραμπιέ???!!!"

Σε θέλω!
Όπως τα μακαρόνια θέλουν τον κιμά!
Όπως το burger θέλει τις πατάτες!
Όπως το παγωτό θέλει το χωνάκι!
Όπως... κατάλαβες, πεινάω!!!!!

Ο οδοντίατρός μου, έχει σκαμπουδάκια σε σχήμα δοντιού!
Πωπω! Τρέμω την πρώτη μου επίσκεψη σε... ουρολόγο!!!

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσω να τρώω το βράδυ είναι... να σταματήσει να βραδιάζει!!!

Η πρώην μου, έγραψε στο Facebook: "Βρίσκομαι στο χείλος του γκρεμού".
Ε, πάτησα κι εγώ... "Σκούντημα"!!!

Έχω πιάσει πέντε φορές το τζόκερ στη ζωή μου!!! Νιώθω τόσο τυχερός!!!
Άμα καμία φορά πιάσω και τα υπόλοιπα νούμερα, χαμός θα γίνει...!!!

Χάνω στα χαρτιά, μου λένε "Κερδίζεις στην αγάπη"...
Χάνω στο τζόκερ, μου λένε "Κερδίζεις στην αγάπη"...
Χάνω στο στοίχημα, μου λένε "Κερδίζεις στην αγάπη"...
Σας παρακαλώ, μπορείτε να σταματήσετε να μ'αγαπάτε, μπας και δούμε και κανένα ευρώ???!!!

Κουρεύτηκα μόνος μου και γλίτωσα 15€! Συν το ότι γλίτωσα ένα κάρο λεφτά από εξόδους! Πού να κυκλοφορήσω με τέτοιο μαλλί???...

Όταν είδα τις αεροσυνοδούς να μοιράζουν δερμάτινα εσώρουχα, χειροπέδες και μαστίγια, κατάλαβα ότι πηγαίναμε για ανώμαλη προσγείωση…

Να θες να κάψεις όλα σου τα λεφτά και να μην παίρνει φωτιά το ρημάδι το 2€...

Έχω να ζυγιστώ από το μαιευτήριο... θυμάμαι 3,150 γεννήθηκα!!!

- Γεια σας, έχετε ένα πακέτο.
- Αχ, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω στο πλατό. Ευχαριστώ όμως!
- Το παιδί για τα σουβλάκια είμαι...!!!

Όταν βαριέμαι, πηγαίνω στα περίπτερα και τους ρωτάω αν έχουν να μου χαλάσουν ένα... χατήρι!!!

- Κοπελιά, σου έχει πει η μάνα σου πόσο όμορφη είσαι;
- Ναι, αμέ!
- Eμ, μάνα σου είναι! Τί θα σου έλεγε;

- Μωρό μου, είσαι σαν τη ζέστη!
- Καυτή;
- Οχι, Ανυπόφορη!

- Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!
- Τι; Σας έβαλαν κάμερες;
- Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση!

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο....! Και αυτή και η μάνα της!!!

Κανά δυο κιλάκια ακόμα να βάλω και δε θα χωράω να μπω ούτε στο ίντερνετ...

Διακοπές κανονίσαμε να πάμε τον Αύγουστο…Τώρα κανονίζουμε το έτος!

-Μωρό μου, πες μου κάτι για να νιώσω σαν αληθινή γυναίκα.
-Δεν ξέρεις να παρκάρεις!!!

Όταν βαριέμαι, πηγαίνω στην τροχαία, τους δίνω το κινητό μου και τους ζητάω να μου σβήσουν τις κλήσεις!

-Καλημέρα, cosmote? Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου...
-Καλημέρα! Μοντέλο?
-Ε, 'ντάξει μωρέ! Ναι, καλή είμαι!!!!

Λένε "είσαι ό,τι τρως".
Σύμφωνοι, αλλά δεν θυμάμαι να έφαγα ποτέ... κουκλάκι ζωγραφιστό!!! 

Και ναι! Επιτέλους! Κάπου εδώ αρχίζει η αγαπημένη μου εποχή: Που όλοι αυτοί οι γυμνασμένοι με τα τατουάζ, για να ρίξουν γκόμενα...πρέπει να μιλήσουν!!!!!

Για τους τρελούς, υπάρχει το τρελοκομείο...
Για τους άρρωστους, υπάρχει το νοσοκομείο...
Μόνο για τους μ@λ@k€s δεν έχει τόπο... Γι' αυτό είναι παντού!!!!!

Καμιά φορά, αναρωτιέμαι...
Πριν από το internet, σε ποιον τις έλεγα αυτές τις... μ@λ@κi€s???

Και λίγο πριν σας αφήσουμε και γι' αυτόν το μήνα, θα σας δείξω τις συμμετοχές μου για τον Λιλά Διαγωνισμό που διοργανώνει το Δελφινάκι μας!

Η πρώτη μου συμμετοχή είναι μια -ας την πω- κλεψύδρα με λιλά άμμο! (Φωτογράφισα και τις δύο τις πλευρές!) Αν την δείτε προσεκτικά είναι ραγισμένη, αλλά δεν την πετάω! Μου την έχει κάνει δώρο, όταν ήμουν μικρούλα, ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο, που δεν είναι πια στη ζωή και όποτε την κοιτάζω, μου ξυπνά όμορφες αναμνήσεις!

Η δεύτερη συμμετοχή μου είναι... μια θήκη για το κινητό που έφτιαξα μόλις χθες! Μου έκανε δώρο ο Γιάννης ένα κινητό στις γιορτές και ήθελα τη θήκη να τη φτιάξω μόνη μου! Πήρα λοιπόν το λιλά ύφασμα (που είχε περισσέψει από την κουρτίνα του δωματίου μου!) και να τη!! (Την πλεχτή κουκουβάγια την έβαλα απλά επειδή λατρεύω τις κουκουβάγιες!!!) Tip: Ενδιάμεσα στο ύφασμα, έβαλα bubble-wrap για περισσότερη ασφάλεια!

Και η τρίτη μου συμμετοχή είναι η επαγγελματική μας ατζέντα! Έχει μέσα τηλέφωνα από dj, μουσικούς, τραγουδιστές κτλ, και αν την χάσω... χάθηκα!!! Τόσο απλά!!!



Πωπω! Έγραψα πάλι κάμποσα! Φανταστείτε πώς θα πάει η υπόλοιπη χρονιά!!!
Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 07 /02/2014!
Την αγάπη μας!


202 σχόλια:

  1. "Κανά δύο κιλάκια να βάλω ακόμηδεν θα χωράω να μπω στο ίντερνετ..." για μένα το λένε χαχαχχαα Καλήηηηηηηηηηηηηηη Χρονιάααααααααααααα πάντα τύχερή να σαι και συ και ο Γιάννης! Δεν θα σε βρίσω που κέρδισες γιατί όταν χαιρόμαστε με την τύχη και την χαρά του άλλου μας έρχεται διπλή έλεγε η γιαγιά μου! Έλιωσα στο γέλιο με τις ατάκες που βρήκες και ζήλεψα( ναι καλά διαβάζεις ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑ) με τα αστεράκια που βγαίνουν από τις εικόνες!!!! Θέλω και γωωωωωωωωωωω
    Με χαλάει λίγο το ραντεβού τον άλλο μήνα... πιο συχνά ανάρτηση pleaseeeee
    love youuuuuuu μάκιααααααααααα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέσως εσύ "Για μένα το λένε"! Όλοι μας φάγαμε λίίίγο παραπάνω, καλέ!!! Από... Δευτέρα δίαιτα!!!
      Καλή χρονιά, παλαβιάρα μου!!! Να έχεις πάντα την υγεία σου και το χιούμορ σου!!!
      (Τα αστεράκια, δεν βγαίνουν από τις εικόνες!!! Από τον... πάτο του blog βγαίνουν!!!)
      ;-)
      χαχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (χ10) για να σε γλυκάνω μέχρι το επόμενo post!!!

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι η φετινή χρονιά να ναι για σένα η πιο τυχερή και πιο χαμογελαστή από όλες! Φιλάκια γλυκιά μουυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, πόσο πιο τυχερή να είναι πια??!!! Δεν νομίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα!!!
      ;-) χαχαχα!!!
      Να είσαι καλά, Σισσάκι μου!!!
      Καλή χρονιά, κούκλα μου!!!
      Ό,τι λαχταράς να στο φέρει ο νέος χρόνος!!!
      Φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  3. Γιαννουλίνι μουυυυυ καλή χρονιά και από εδώ!!
    Συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο, κάνε λίγο συχνότερα βρε αστεράκι μας ανάρτηση..! Πολύ ωραία τα δωράκια σου αλλά θέλουμε να διαβάζουμε και περισσότερα από σενα!! :)
    Σ'ευχαριστώ για όλα..για την στήριξη, το χιούμορ και την αύρα που εκπέμπεις σε κάθε σου σχόλιο!
    Φιλάκια πολλά πολλά!! Καλό τριήμερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κοίτα να δεις: Κατά βάθος εσείς φταίτε που δεν κάνω πιο συχνά αναρτήσεις! Αφού λέτε πως... με θέλετε, γιατί δεν κάνετε καμιά πορεία, καμιά καθιστική διαμαρτυρία, καμιά απεργία πείνας για να μου το αποδείξετε, ε????
      ;-)
      Σε ευχαριστώ, Κατερινούλα μου!! Να είσαι καλά!!!
      Πάντα μου ανεβάζεις το ηθικό!!!
      Να έχεις μια χρονιά με υγεία και όλα να σου έρθουν όπως ακριβώς τα φαντάζεσαι!!!
      Φιλάκια, κοριτσάρα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  4. χρόνια πολλά,ευτυχισμένος να είναι ο καινούργιος ο χρόνος Γιάννα μου και να πραγματοποιήσει όλα σου τα όνειρα!!!! Γέμισε δώρα η οθόνη κορίτσι μου!!! Πως να μην σου χαμογελάει η τύχη Γιάννα μου, τόσο καλοσυνάτη ψυχή και τόσο θετικός άνθρωπος που είσαι? Της χαμογελάς και σου χαμογελάει πίσω!!!!!!!!!!! Να είσαι πάντα καλά,εσύ και ο αντρούλης σου και να έχετε μια υπέροχη χρονιά!!!! Επίσης εύχομαι να βρεθεί και ένας χώρος επιτέλους το 2014 να μαζεύτουν εκεί μεσά και οι μ@λ@κες για να αδειάσει λίγο ό τόπος από δαύτους.........χαχαχαχαχα!!!!!! σε γλυκοφιλώ!!!!!!!!! σμουτς,σμουτς,σμουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Γελάω με την ευχή σου για το 2014!!! Μακάρι θα πω κι εγώ!!!
      (Καλά, μη νομίζεις πως είμαι και κανένας άγγελος!!! Είναι να μην... ξυπνήσω ανάποδα!!! Ούτε εγώ δεν με αντέχω τότε!!!)
      ;-)
      Καλή χρονιά, Μαράκι μου!!!
      Υγεία, θετική σκέψη και αστείρευτη έμπνευση!!!
      Φιλάκια άπειρα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  5. Αχχχχχχχ τι ωραίαααααα δωράκια!!!!!!!
    Πάντα να είσαι τυχερή κούκλαααααααα!! :)
    Το σήριαλ Νησί δεν το είδα ούτε εγώ γιατί λάτρεψα το βιβλίο και δεν ήθελα να μου "χαλάσει" όλο αυτό που ένιωθα διβάζοντας το βιβλίο!Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό που λέω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, βρε!!! Γιατί να μη βγάζει νόημα? Ή εσύ τα είπες σε νορμάλ γλώσσα ή εγώ έχω IQ Αϊνστάιν!!! (Μεταξύ μας: Τη δεύτερη εκδοχή... χλωμό το κόβω να ισχύει!!!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, κούκλα!!!
      Να περάσεις ένα ssssssssssuper Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. hahahaahhaahhaah!!!
      me kaneis kai gelaw!!Molis to diavaseis,pes mas entupwseis! ;)
      Filakiaaaaaaaaaaaa!! :)
      Na exoume mia teleiaaaaaa xronia!! :)

      Διαγραφή
    3. Χμμμ... Να πω εντυπώσεις? Οκ!!! Θα γίνω ο.. Κουτσογιαννόπουλος στην κριτική βιβλίων!!! Ό,τι θέλει το κοινό μου!!!
      ;-) χαχχα!!!
      Φιλάκιααααααα!!!
      Καλή και μαγική χρονιά!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά, αγαπημένη μου!
    Ελπίζω το νέο έτος να συνεχίσεις να είσαι τυχερή!
    Πόσα δώρα! Όλα υπέροχα! Με γεια!
    Καλά, τα αστεία πολύ καλά! Χα,χα! Και να φανταστείς ότι είμαι δύσκολη.
    Με κάποια ταυτίστηκα. Όταν λέω μακάρι να πιάσω το τζόκερ, εννοώ και τους 6 αριθμούς!
    Πολλά φιλιά!!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου το 2013!
    Σμουυυυυτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, Διδυμάκι και δύσκολη στο γέλιο??? Δύσκολο να το πιστέψω!!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ, Demάκι μου!!! Ειλικρινά η παρεούλα μας τον περασμένο χρόνο ήταν απολαυστικότατη!!! Είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα... συνεχιστεί!!! (Σε απειλώ δημόσια!!!)
      ;-)
      Καλή χρονιά, αστέρι μου!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  7. χι.χι.χι.χι.χιχ.χι.χι πιό πολύ δεν μπορώ να γελάσω.. έχω πέσει κάτω απο τα γελια.. γλυκό μου..τυχερούλι..χι.χι... πιο όμορφα δεν θα μπορούσε να σου μπει η χρονιά.. ..!!!! αυτό βρε Γιάννα μου χρειαζόμαστε.. χαμόγελα.. πολλά πολλά... και να χαιρόμαστε με την χαρά του διπλανού μας....χι.χιχ.( δίπλα είμαστε μια ανάσα θάλασσα.. Κρήτη -Συρος... χι.χιχ. ) η ατάκα που με πέθανε..(σας παρακαλώ σταματήστε να με αγαπάτε.. μπας και δούμε κανένα ευρώ;;) χι.χιχ.
    αυτήν την φορα.. για να έρθω νωρίς..χι.χι. ειχα αφήσει σημειωμα εχθές.. στο πληκτρολόγιο.. επανω.. υπενθύμηση..χι.χι.τι καλα που έκανα θα μου πάει καλά και μένα η χρονιά.... με τόσο γέλιο που έριξα..!!! εεεε μα πιάαααα όλο στο 200σιοστό σχόλιο έρχομαι.. Γιαννα μου.. να είσαι πάντα τυχερή στην ζωή σου και να εχεις πολύ αγάπη... και παρα πολλα χαμόγελα... οτι ονειρεύσαι να το πάθεις..χι.χιχ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα!!! Γλυκό μου, Ρουλάκι!!! Με έκανες και γέλασα με την υπενθύμιση στο πληκτρολόγιο!!!
      Μακάρι να σου πάει η χρονιά όχι απλά καλά, αλλά τέλεια!!!
      Μέσα από την καρδιά μου σου το εύχομαι!
      Καλά, εννοείται πως αν κατηφορίσω προς τα μέρη σου, θα σε αναζητήσω οπωσδήποτε!!! (Δε μου γλυτώνεις!!!)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι πάντα γερή, δημιουργική και μέσα σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  8. χαχαχαχααααααα γελάω με τα ανέκδοτά σου!!!
    Κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟς ΥΓΕΙΑ!!!!!
    Να τα χαίρεσαι Γιάννα μου τα δωράκια σου, και να είσαι πάντα έτσι, ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!
    Α! Και δε θα είσαι καλά, που θα βαρεθούμε τις αναρτήσεις σου. Τι λες καλέ; Εγώ τη "ρούφηξα" σου λέω!!!!
    Πολλά φιλιά Γιάννα μου
    Και μια τεράαααααααστια αγκαλιά
    Υ.Γ.
    Πάω να κάνω αναμετάδοση των ανέκδοτων στον Γιαννάκη μου χαχαχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι αν σας κάνω να γελάσετε (έστω και λιγάκι!!! Δεν ζητάω πολύ!!)
      Ροδουλίνι μου!!! Λατρεία μου!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Ξέρω πως είναι μέσα από την καρδιά σου!!
      Να πας να κάνεις αναμετάδοση και να ακούσω μέχρι εδώ τα γέλια σας, ναι???!!!
      ;-)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα μου!!!
      Να έχεις μια χρονιά, πλημμυρισμένη από υγεία, γέλιο και γλύκα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  9. Καλη χρονια γλυκια μου Συριανή ...να ειστε και οι δυό που σε λιγο γιορταζετε και χρονια πολλα εκ των προτερων , γεροι, δεμενοι , ευτυχισμενοι, τα αστειακια πολυ καλα διαβαζω και γελαω !! Τα δωρα σου ολα πολυ ομορφα και οταν ειναι και απο αγαπημενες φιλες ειναι ακομη καλυτερα , να το διαβασεις το νησι , θα σε ταξιδεψει κι εγω αντιστεκομαι οταν κατι ειναι πολυ in σε καταλαβαινω , πολλα φιλιά και την αγαπη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα τώρα τί να σου γράψω? Μόλις πέρασα από το blog σου και για μια ακόμη φορά, έσκασα από τη ζήλια μου (με την καλή έννοια!) για τα νήματα και τα μαλλιά πλεξίματος!!
      Πολύ χαίρομαι που με καταλαβαίνεις στο θέμα "in"! Νόμιζα πως ήμουν... παράλογη!!!
      Να είσαι καλά, Μαιρούλα μου!!! Οι ευχές σου είναι βάλσαμο!
      Καλή και μαγευτική χρονιά, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  10. Καλή Χρονιά ..............
    Ενας χρόνος γεμάτος υγεία χαρά και τύχη να είναι το 2014 και για τους δυο σας....
    Χρόνια σας Πολλά προκαταβολικά για την γιορτή σας.....
    Τα δωράκια σου υπέροχα και να τα χαίρεσαι.......
    Καλύτερα που δεν είδες το νησι στην τηλεοραση......είναι πολυ πιο όμορφο οταν το διαβάζεις....
    τώρα με τα αστεία τι να πώ ??????
    δάκρυσα απο τα γέλια....απαιχτο το στολισμένο αυτοκίνητο και ο γαιδαρος στην φάτνη.......
    Παντα χαρούμενοι
    Απο το πρωί ψάχνω καθε τόσο για την ανάρτηση σου.... (μας έχει γίνει απαραίτητη ) ....σήμερα άργησες ....αλλά μας αποζημίωσες με το παραπάνω....
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω!!! Γλυκιά μου!!! Σε ευχαριστώ, τόσο μα τόσο πολύ!!!
      Η αλήθεια είναι πως άργησα λιγάκι (αρκετά!) σήμερα να κάνω ανάρτηση επειδή ήξερα πως έχει έρθει το βιβλίο που κέρδισα και περίμενα να μου το φέρει ο Γιάννης την ώρα που θα σχολάσει!
      Ευχαριστούμε και οι δύο μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σου!!!
      Μακάρι ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία και ό,τι άλλο λαχταράς! Α, και όλα τα δάκρυα από 'δω και μπρος, να είναι από γέλια!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  11. Καλέ κάτι ήξερες εσύ που μας προειδοποίησες γι αυτή την ανάρτηση !!!!
    Έτσι, να είσαι πάντα τυχερή και να παίρνεις τόσα δώρα, αυτό σημαίνει ότι σ αγαπάνε !!!!! Καλή χρονιά να έχετε με το ταίρι σου με αγάπη, υγεία και πάντα χαρές !!!! Και μήπως με τον καινούργιο χρόνο αλλάξεις άποψη και σε διαβάζουμε συχνότερα, αφού καλή μου είσαι απόλαυση !!!! Ε ??? σκέψου το λιγάκι !!! Σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εσύ τέκνον Βρούτε??? Πόσο πιο συχνά πια??? Ήδη οι μηνιαίες είναι... αγχωτικές!!! (Αστειεύομαι!!!)
      Σε ευχαριστώ, Ράνια μου!!!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!!!
      Υγεία, κέφι και έμπνευση σου εύχομαι!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και στους δυο σας με πολυ αγαπη χαρα και υγεια!!!πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χάρηκα με το σχόλιό σου!!!
      Εύχομαι όλα να είναι καλά από δω και πέρα!!!
      Καλή χρονιά και δώσε extra φιλιά στην... πριγκίπισσα!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  13. Καλά κι εγώ νόμιζα ότι είχα το ρεκόρ όπου-giveaway-και-χαρά-η-αφεντιά -μου-πρώτη αλλά όμολογώ ότι με ξεπέρασες! Να είσαι πάντα τυχερή καρδιά μου! Φαντάσου τι χρονιά ξεκινάει για σένα, με τους καλύτερους οιωνούς!!
    Ξεκινάει και με πολλά γέλια βεβαίως, μας έφτιαξες το κέφι για τα καλά!
    π¨αω να διαβάσω και τα περσινά!
    Φιλάκια πολλά κι ο καινούριος χρόνος να φέρει μόνο όμορφα πραγματα στο δρόμο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μακάρι να είσαι κι εσύ τυχερή γιατί εμένα με βλέπουν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και... φοβούνται!!! Ας μπει και λίγος ανταγωνισμός πια!!!
      ;-) χαχχα!!!
      Την υγεία μας και το χιούμορ μας να έχουμε γιατί αλλιώς χαθήκαμε!!!
      Να έχεις μια υπέροχη χρονιά, γλυκιά μου!!!
      Όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  14. καλη χρονια με υγεια και τυχη, που απ'οτι ειδα το 2013 την ειχες μπολικη(ποσα δωρακια κερδισες ατιμουτσικο;)
    προκαταβολικα σας ευχομαι καιχρονια πολλα για την γιορτη σας Γιαννα και Γιαννη,μιας και θα λειπω και δεν θα μπορω να σας γραψω ανημερα!!!!φιλια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το σκέφτομαι, αν κάτσω να κάνω καταμέτρηση των δώρων μου, μάλλον θα με βρει η επόμενη... Πρωτοχρονιά!!!
      ;-) χαχαχα!!!
      Αστεράκι μου, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Να είμαστε όλοι μας καλά και ο νέος χρόνος ας είναι καλύτερος για όλους μας!!!
      Να έχεις μια υπέροχη χρονιά, κορίτσι μου!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  15. Καλή χρονιάαααααααααα!!! με υγεία. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου. Η συλλογή γέλιου υπέροχη.Τη νέα ανάρτηση σου δεν την κάνεις 7-1-2014 που γιορτάζει και ο Γιάννης;;;;; ( εσύ είπαμε δεν γιορτάζεις τότε) Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxa!!! Σιγά μην αλλάξω την ημερομηνία για να ταιριάξει με τη γιορτή του!! Ας γιορτάσεις εκείνος αργότερα για να ταιριάξει με το νέο post!!! χαχαχα!!! (Καλά θυμάσαι!!!)
      ;-)
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!!!
      Υγεία και έμπνευση αστείρευτη σου εύχομαι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  16. Κατ' αρχήν να σου πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι στα Τρίκαλα όπου έχω έρθει για 4 μερούλες, είμαι στο λόμπυ του ξενοδοχείου (μόνο εδώ έχει wi fi γκκρρρρ) τους διαβάζω τις αστείες ατάκες και κλαίνε όλοι από τα γέλια χα χα χαααα!!!!

    Καλή χρονιά και στους δυο σας, να είστε πάντα τυχεροί, ότι καλύτερο εύχομαι να φέρει και στους δυο σας η νέα χρονιά!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί ωραία!!! Κάνω... τουρνέ κι εγώ, με λίγα λόγια!!!
      ;-) χαχχα!!!
      Σε ευχαριστώ, Ελενάκι μου!!! Με κάνεις πολύ χαρούμενη!!
      Να έχεις μια απίστευτα γευστική χρονιά και με πάρα πολύ γέλιο, κούκλα!!!
      Να περάσεις όμορφα και δεν πειράζει που δεν έχει wifi!!! Το θέμα είναι να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να μας επιστρέψεις δυναμικά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ

      Διαγραφή
  17. Δεν μπορούσα να μην ξαναπεράσω...
    Να χαρείς τα δωράκια σου, κοριτσάκι !!!! Και του χρόνου!
    Να χαίρεσαι και τον αγαπημένο σου που θα γιορτάζει σε λίγες μέρες, και να σε χαίρεται κι εκείνος, εννοείται, πάντα με υγεία και χαρά!!!!
    Τέλειες οι ατάκες...πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκιά που είσαι!!!
      (Ελπίζω να μη σε κράτησα πάλι ξύπνια!!!)
      ;-)
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου και πάλι!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ και οι δύο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... γελαστά!!!

      Διαγραφή
  18. Kαλή Χρονιά Γιάννα μου!!!
    Με υγεία, με χαρές, με γέλια, με αγκαλιές, με τύχη, με ταξίδια κι όνειρα!!!!
    Να χαίρεσαι τα δωράκια σου και πάντα τυχερή να είσαι στη ζωή σου!!!
    Οι ατάκες σου και τα γέλια μου,...ξύπνησαν το παιδί!!
    (...Τέτοια ώρα που διάλεξα κι εγώ να σε διαβάσω...)
    Να΄σαι καλά ...!
    Εύχομαι το ΄14 να είναι η χρονιά σας!!!!
    Σε φιλώ γλυκά...και προτείνω όπως και η φίλη Ράνια να αναθεωρήσεις και να το σκεφτείς για συχνότερες αναρτήσεις...
    Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ!!!!
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    **Aννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!! Άλλη από 'δω!!! (Μα, αφού στη γειτονιά είμαι καλέ, συνέχεια και σχολιάζω σε εσάς, τί τις θέλετε τις extra δικές μου αναρτήσεις?)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου!!! Να είσαι καλά πάντα και ό,τι καλύτερο σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Και για εσένα και για την μικρή σου κούκλα!!! (Στο αθόρυβο, παρακαλώ τα γέλια την επόμενη φορά!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  19. Γελάω μόνη μου σα τη χαζή και ξυπνάω και τον Σταύρο που είναι δίπλα μου από τα χαχανητά!Τι είπε πάλι ο στόμας σου!Τέλειες ατάκες όλες μία και μία!Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η χρονιά!
    Καλή χρονιά λοιπόν αγαπημένη ( ξαναμανά ) εύχομαι εκτός των άλλων,να είναι η χρονιά σου παιχνιδιάρικη,χαχανιστή και σπαρταριστή,όχι τίποτις για να μας μεταδίδεις αυτή τη χαρά μέσα από τις απολαυστικές σου αναρτήσεις!
    υ.γ.έχω να σου προτείνω να νοικιάσεις και το διπλανό σπίτι για να αποθηκεύεις κάπου τα δώρα σου,γιατί σε λίγο δεν θα χωράτε σε αυτό,αφού έχεις τινάξει την μπάνκα στον αέρα και κερδάς όλα τα giveaway!Δώρο για δώρο δεν έχεις αφήσει για τους λοιπούς,κοινούς θνητούς,που δεν έχουν την τύχη σου,για να μη μιλήσω για το πόσο σ'αγαπάνε και στο δείχνουν κιόλα!!!! :PPP
    Νυσταγμένα φιλάκιααααα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μη με διαβάζεις νυχτιάτικα!!! Δε θα βρίζει εμένα ο άνθρωπος εξαιτίας σου!!! Εδώ θα μείνει η ανάρτηση ένα μήνα, τί έρχεσαι κι εσύ ξημερώματα να σχολιάσεις? Σταύρο, 1000 συγνώμη, αλλά όπως γνωρίζεις από πρώτη χέρι, με δαύτη... άκρη δε βγάζεις! Σε κατανοώ!!!
      ;-) αχαχχαα!!!
      Καλή χρονιά και ξανά και ξανά!!! (Ευχή είναι καλέ! Δεν πάει χαμένη!!)
      Μιραντίνι μου, τα ξέρεις πως απολαμβάνω όχι απλά, το κάθε σου σχόλιο, αλλά και την κάθε σου τελεία και τον κάθε σου τόνο!!! Είσαι χαρά Θεού, τί να λέμε τώρα?! Πάντα έτσι να είσαι, γλυκιά μου, γιατί σίγουρα όσοι είναι δίπλα σου γίνονται διπλά και τριπλά χαρούμενοι!!! (Μέχρι να τους στείλεις στο ψυχιατρείο, τουλάχιστον!!!)
      ;-)
      Υ.Γ. Στο διπλανό σπίτι, μένει ο ξάδερφός μου... Μεσοτοιχία είμαστε!!! Οπότε, η μεσοτοιχία... θα γίνει μεσοτΥχία!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύύύύύύύ!!! Να είσαι καλά πάντα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, λατρεία!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι λέω να σε διαβάζω μόνο νύχτα αν είναι να κλείνει η μέρα μου με χαμόγελα!!! (με έχεις καταλάβει τι στραβόξυλο είμαι όπως φαίνεται)
      Βέβαια αν ήταν στο χέρι μου θα σε διάβαζα και όλη μέρα,κάθε μέρα...(μπηχτή ήταν αυτό για όποιον δεν κατάλαβε).
      Αυτό με το ψυχιατρείο με πλήγωσε βαθιά αλλά είναι αλήθεια χεχε :P
      Να πεις τον αγαπητό εξάδελφο να φύγει να πάει αλλού για να μετακομίσω εγώ δίπλα σου!!!Εκεί να δεις ψυχιατρείο που θα σου χρειαστεί!Θα τα πάρεις σβάρνα όλα! :D
      Φιλάκια και όνειρα γλυκά αγαπημένη!!!

      Διαγραφή
    3. Μα, ... στραβοξυλάκι μου(!), γι' αυτό ταιριάξαμε, άλλωστε!!!
      Ειδικά για εσένα λες να κάνω μια εξαίρεση? Όχι να κάνω αναρτήσεις, αλλά να σου στέλνω ένα e-mail την ημέρα (μέχρι να με σκυλοβαρεθείς!!!)
      ;-) χαχαχα!!!
      Καλέ, και συγκάτοικο θα σε ήθελα, όχι απλά γειτόνισσα!!!
      (Αν και δε νομίζω πως θα πάω εγώ σε ψυχιατρείο... Μάλλον τους... άλλους θα στέλναμε!!! Εγώ έχω... αντισώματα!!!)
      ;-)
      Καλό μεσημεράκι, Μιραντίνι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    4. Και για να μην χαλάσω το βραδινό εθιμοτυπικό ήρθα να πάρω χαμόγελα!Η ερώτηση ήταν ρητορική?Γιατί είμαι σίγουρη ότι ξέρεις την απάντηση...σιγά μη σε βαρεθώ.
      Σ' αυτό με το ψυχιατρείο τώρα που το σκέφτομαι ξανά συμφωνώ.
      Λοιπόν,όσο θα ετοιμάζεις εσύ το μέηλ πάω εγώ να ετοιμάσω βαλίτσες...τι βαλίτσες?μα για εκείνη την συγκατοίκηση που λέγαμε... ;)
      Μάτσα μούτσα!

      Διαγραφή
    5. Ένα έχω να σου πω:
      Άπειρα ευχαριστώ για το υπέροχο ξεκίνημα ημέρας που μου κάνατε σήμερα όλες σας!!!

      Είστε υπέροχες! (Προφανώς! Για να έχετε εμένα στις ζωές σας!!!)
      ;-)
      Καλή εβδομάδα, Μιραντίνι μουουουουουουουου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  20. Να χαρείς όλα σου τα δώρα κοριτσάκι μου είναι όμορφα δώρα αγάπης .
    Καλή χρονιά με αγάπη , αγάπη , υγεία και ότι επιθυμείς .
    Πάω να ξαναγελάσω με τις ατάκες ...
    Υπέροχες λέμε
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, κούκλα μου!!! Να είσαι γερή και δυνατή πάντα!!
      Ειδικά για εσένα, χαίρομαι διπλά που σε έκανα να γελάσεις!
      Μακάρι να σε κάνω να χαλαρώνεις λιγάκι!!!
      Σε φιλώ πάρα-πάρα πολύ!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  21. Happy New Year, Joanna mou!!!!!! All the best for you: health, joy, love, peace and always... plenty of smiles!!!!!!
    Thank you so much for all your sweet comments! :)
    Polla filakia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Happy New Year, Annuk!!!
      Thanks so much for youw warm wishes!!!
      I wish and hope the same for you, my friend!!!
      Lots of hugs and kisses!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  22. Καλή Χρονιά Γιάννα μου!
    Γενναιόδωρη, χαρούμενη, μοναδική για σας τους δυο!


    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπία μου!!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Μακάρι! Μακάρι!!!
      Καλή χρονιά και σε εσένα!!! Υγεία, κέφι και πολλές μαγειρικές εμπνεύσεις!!!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  23. Χα, χα! Μας έφτιαξες τη μέρα και τη χρονιά μπορώ να πω! Που τα βρίσκεις όλα αυτά?
    Επίσης εύχομαι πάντα να παραλαμβάνεις δώρα στη ζωή σου!
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε!!! Μεγάλη μου τιμή, αν κατάφερα κάτι τέτοιο!!!
      (Είδες? μπορεί να τα έχω κλέψει όλα τα ανέκδοτα, αλλά η κλοπή αυτή, προσέφερε γέλιο!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Christina μου!!!
      Καλή χρονιά, κοριτσάκι μου!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
      Υγεία και πολύ γέλιο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  24. Μολόγατο: έχεις κάπου κρυμμένο το κοκαλάκι της νυχτερίδας ε; Κάτι σχετικό μήπως; αχαχαχα!
    Πάντα καλότυχο συριανό τρελοκομείο μου κι ας ζουλεύουμε εμείς!!!!
    Οι ατάκες υπέροχες! Σε ευχαριστούμε!
    Μήπως να το σκεφτόσουν για δεύτερο ποστ μέσα στο μήνα λέω τώρα εγώ;

    Καλή σου μέρα και καλό τριήμερο!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, σε παρακαλώ!!! Μη μου λες για νυχτερίδες!!! (Κάνω συνειρμούς με κουκουβάγιες και σκέφτομαι πόόόσο πολύ θα ήθελα να έχω μια κουκουβάγια!!! Καθένας με τον πόνο του!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Εσύ, καλέ, γιατί ζηλεύεις? Αφού είσαι καλλιτεχνάρα με τα όλα της! Αλίμονο από εμάς τα... ατάλαντα!!!
      (Αχ, αυτό το δεύτερο post το μήνα!!! Τί θα κάνω με 'σας??!!!)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα μου!!!
      Καλό και γελαστό τριήμερο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  25. Μακάρι ο χρονος να συνεχίσει όπως ξεκίνησε για σένα ...Γενναιόδωρος (σάρωσες μιλάμε!) , τρυφερός, συγκινησιακός απο λόγια και έργα ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΓΕΛΑΣΤΟΣ όπως οι άπαιχτες ατακες που σταχυολόγησες.
    ΜΠΡΑΒΟ σου Γιαννάκι μου!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Μας άνοιξες την καρδιά και καθόλου δεν ήταν τεστ κοπώσεως τούτη η ανάρτηση,όπως μας προετοίμαζες.
    Φιλάκια πολλά και σβουρηχτά να φτάσουν μέχρι το ΑΙγαίο και να απλωθούν στα μαγουλάκια σου!!!!

    Υ.Γ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σχολιάζω πριν την ...έτσι μου;;;;αυτό θα γραφτεί στην ιστορία!χαχαχαχα
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρουλινάκι μου!!! 1000 ευχαριστώ!!! Κάθε σου σχόλιο, μου φωτίζει τη μέρα!!!
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!!! Την υγεία σου να έχεις, το χαμόγελό σου, την έμπνευσή σου και πολλά μουτράκια πλάι σου να σε αγαπάνε!!!
      Τα φιλάκια κατέφτασαν!!! Σου στέλνω άπειρα δικά μου!!!
      ΥΓ: Και ναι! Φτάσαμε στα επεισόδια του 2014!! Εν αναμονή... εξελίξεων!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  26. Καλή Χρονιά Συριανό μου υπέροχο πλάσμα!!!!! Εύχομαι να είναι γενναιόδωρη μαζί σου όλη την χρονιά και μαζί με τα δώρα της να σου χαρίσει και υγεία... ευτυχία.... και ότι άλλο επιθυμείς!!!!!! Το Νησί μάλλον "κακώς" δεν το είδες.... δεν ήταν μόδα, ίσως να ήταν το καλύτερα γυρισμένο σήριαλ μέχρι σήμερα, με καταπληκτική ερμηνεία από όλους τους ηθοποιούς και δεν ξέφευγε καθόλου από το κείμενο του βιβλίου!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν, Βίκυ μου!!! Υγεία ζητώ! Για όλους μας!!!
      Μάλλον είμαι πολύ αντιδραστικό πλάσμα! (Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά κάποια θέματα, όπως το "Νησί"! Αλλά πού ξέρεις, όταν τελειώσω το βιβλίο, ίσως αναζητήσω διαδικτυακά και τη σειρά!)
      ;-)
      Φιλάκια αμέτρητα, κορίτσι μου!!!
      Υγεία και πολλή έμπνευση!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  27. Καλα ρε κοπελια..τι κανεις και σαρωνεις στους διαγωνισμους;;;;;;Θες να μας τρελανεις;;;;;;;;χαχα Καλη χρονια κοριτσαρα .Να ειναι μια χρονια γεματη υγεια,αγαπη,ευτυχια και τυχη,οχι οτι την χρειαζεσαι..χαχα φιλακιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα!!! Με πέθανες στο γέλιο, Miss... Garland!!!
      ;-) χαχχα!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Υγεία να έχεις, κέφι και... συνέχισε να μας... μαγεύεις!!!
      Καλή χρονιά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  28. Καλή Χρονιά σου εύχομαι,με αγάπη-υγεία και νέες εμνεύσεις-)
    Θα πάω σε αυτόν τον οδοντίατρο-))))))))))))))))
    Πολλά φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, Christa μου! Επίσης!
      Να πας στον οδοντίατρο, αλλά μη μας εγκαταλείψεις τελείως, ναι? Μας έχεις γίνει απαραίτητη!!!
      ;-)
      Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις, γλυκιά μου!!!
      Καλή και ήρεμη χρονιά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  29. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.
    Φιλα΄κια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά!!! Επίσης!!!
      Με υγεία, κέφι, δημιουργικότητα και πολλά όνειρα πασπαλισμένα με μπόλικη χρυσόσκονη!!!
      (Υπόσχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη το συντομότερο!)
      Φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  30. συγχαρητηρια!!!! για ολα τα ανω!
    καλοτυχοι να ειστε αντα!
    φιλακια ολλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Ελπίζω να απολαμβάνεις την παρέα της... μικρής τσαχπίνας σας!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  31. καλή και χαρούμενη χρονιά!
    πολύ γέλασα άρα όλη τη χρονιά θα μας κάνεις να γελάμε πολύ...
    φιλάκια πολλά και χαμόγελα πολλά <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Λες??!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί!
      Αν τα καταφέρνω να σας κάνετε να γελάτε για ένα χρόνο, οκ! Θα έχω καταφέρει τα πάντα σ' αυτή τη ζωή!!!
      ;-)
      Καλή χρονιά, γλυκιά μου!!!
      Υγεία και αισιοδοξία!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  32. Ε όχι, θα φερθώ υπεράνω για να μη θεωρηθώ κακεντρεχής και δεν ξέρω τι άλλο είπες.........και βέβαια θα πω ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!
    Βέβαια ένα φάρδος το έχεις Γιάννα μου, πρέπει να το
    παραδεχτείς !!!!!
    Χαλάλι, το αξίζεις !!!!!!!!!
    Πολλές ευχές σου στέλνω, σε φιλώ και σε αγαπώ πολύ !!!!!!!!!!!!!
    Και εσένα και την αποπάνω, την παραπάνω !!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα!!! (Καλέ, δίκιο έχεις!!! Πες κι άλλα! Πες κι άλλα!!!)
      ;-)
      Καλή χρονιά, Σοφάκι μου!!! Υγεία να έχεις, κέφι, έμπνευση και... εμάς (ξέρεις ποιες εννοώ!)στη ζωή σου για να στην κάνουμε... άνω-κάτω!!!
      ;-) χαχχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!!!

      Διαγραφή
  33. Πώ πώ τύχη! Άρχισε να γράφεις κάνα τζόκερ γιατί βλέπω ότι το'χεις και το παραέχεις!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου άρεσε το δωράκι μου! Σε ευχαριστώ και εγώ από καρδιάς για το δωράκι και για την ωραία καρτούλα σου, να ξέρεις ότι το μπρελόκ ματάκι το έχω στερεώσει στο καροτσάκι της μικρής μου!Θα τα ξαναπούμε σύντομα!Καλή χρονιά!Τρέχα στο Προπατζίδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μπα!!! Άσε! Τί τζόκερ, τί λαχείο, τί στοίχημα... όλο κουβά πάω!!
      Δεν με θέλει ο... ΟΠΑΠ μάλλον!!!
      ;-) χαχχαχα!!!
      Κοριτσάκι μου, γλυκό!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και απολαμβάνεις αυτές τις πρώτες στιγμές της μικρής σας!!
      Όποτε επιστρέψεις, θα σε επισκεφθούμε να μάθουμε νέα σας!!!
      Είσαι σπάνιο πλάσμα!!!
      Αγκαλιά και φιλί σε όλους σας!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Pinelάκι μου!!!
      Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  34. Φαίνεται ότι ήσουν καλό παιδί την προηγούμενη χρονιά και ο "Άι Βασίλης "σε αντάμειψε με τα δώρα που έστειλε με τα "ξωτικά" του τυχερούλα!!!!!!!!!!!!!!!Kαλή χρονιά και...πάντα τέτοια!!!!!!!!!!!Γιάννα, να χαίρεσαι και το Γιάννη σου(δεν πιστεύουμε να γιορτάζει κι αυτός άλλη μέρα από αυτή που ξέρουμε!)Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Κοίτα, το "καλό" και το "κακό" μάλλον είναι σχετικά!!!
      Αλλά, ναι! Ήμουν ποοοοολύ καλό παιδί, απ' ό,τι βλέπω!!!
      ;-)
      Να είστε καλά, κούκλες!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Θα μεταβιβάσω τις ευχές στον εορτάζοντα!!!
      Να έχετε μια πολύ γλυκιά και δημιουργική χρονιά!!!
      Πάντα με υγεία, αστέρια μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  35. Καλή χρονιά με υγεία και τύχη μέσα από την καρδιά μου, γλυκιά μου! Να είσαι πάντα καλά να κερδίζεις δώρα και αγάπες και να μας χαρίζεις κι εμάς απλόχερα το γέλιο και την αγάπη σου! Σε φιλώ πολύ-πολύ γλυκά και θα χαιρόμουν αν έγραφες λίγο συχνότερα. Σκέψου το σε παρακαλώ πληηζ!! Μάκια!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, έχετε κάνει κίνημα για να postάρω πιο συχνά?
      ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Καλή χρονιά να έχεις! Με υγεία, κέφι και τρέλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  36. ευχαριστώ!Πάντα ευγενική!Και πάλι Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί με ευχαριστείς, παρακαλώ?!
      Κάθε φορά με γεμίζεις πανέμορφα δωράκια!!!
      Δεν ξέρω τί να γράψω πια!
      Είσαι υπέροχο πλάσμα!!!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!!!
      Όλα υπέροχα να σου έρθουν το νέο χρόνο!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  37. Καλή ,δημιουργική,τυχερή χρονιά γεμάτη αγάπη υγεία δύναμη!

    Πάντα τυχερή να'σαι και να σαρώνεις στους διαγωνισμούς
    μα είσαι και ψυχούλα για να σ'αγαπάνε όλοι και να σε επιβραβεύουν!!

    Τ΄'ανέκδοτα τέλεια είναι μου'φτιαξες τη μέρα!

    Πολλά φιλάκια γιορτινά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you! Thank you! Thank you!!! Πόσο όμορφη εικόνα!!!
      Να είσαι καλά, Zoyzoy μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Πραγματικά χαίρομαι αν τα καταφέρνω να σας κάνω να γελάσετε λιγάκι!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  38. Πωπώ δώρα..χαμός! Πάντα τυχερή να είσαι κορίτσι!
    Και Καλή Χρονιά με χαρές και όνειρα και δημιουργικότητα!
    Και αστεία! Αρκετούτσικα μας έγραψες και εποχιακά κιόλας :-P
    Τα διάβαζα και στο Νίκο ζωντανά..χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κι εσύ live αναμετάδοση έκανες πουλάκι μου, ε??
      Ελπίζω να το διασκεδάσατε το σεντόνι που έγραψα!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Βερούλα μου!!!
      Καλή χρονιά, κορίτσι μου!!!
      Ό,τι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Αχ εγώ ξέρεις πόσο αγαπώ τα τεράστια post, μιας και το ξέρεις απ' τα δικά μου! (αν δεν μου άρεσαν, δεν θα μποορύσα να διαβάσω και ολόκληρο βιβλίο, χαχα!)
    Να είσαι πάντα τυχερή και να κερδίζεις... ΠΑΝΤΟΥ!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που μέσω του διαγωνισμού μου θα διαβάσεις το βιβλίο.
    Και γέλασα τόσο με τα "δόσεις γέλιου". Εκεί στο τέλος που λέει:
    " Καμιά φορά, αναρωτιέμαι...
    Πριν από το internet, σε ποιον τις έλεγα αυτές τις... μ@λ@κi€s???"
    και απαντώ: "Στον εαυτό μου!" χαχα
    Άντε βρε! Καλή χρονιά να έχουεμ με πολύ γέλιο, κι ας ενοχλούνται οι γύρω μας.....!!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενοχλούνται??? Ποιοι??? Σιγά μην τους περάσει!
      Εμείς θα γελάμε (έστω και μόνες μας!!!)
      ;-)
      Μαράκι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πάάάάρα μα πάάάάρα πολύ!!! Για όλα! Μα, κυρίως που σε έχω στη ζωή μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!!!
      Είπαμε: Υγεία, χαμόγελο, δύναμη και... συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  40. Mas ekanes pali kai gelasame koritsaki mou! :)
    Ma ti tixeri kopela pou eisai! Kai se diagwnismous kerdizeis kai exeis kai tosous anthrwpous pou s'agapoun. Den ixera oti esi isoun mia ap'tis nikitries tou diagwnismou tis Kleonikis! Sigxaritiria! Panta toso tixeri na eisai se ola sti zwi sou!
    Filakia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκιά μου, κοκκινομάλλα!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Το Κλεονικάκι μας, το παρακολουθώ σχεδόν από τότε που δημιούργησε το blog της!
      Αχ, εσείς οι Σαλονικές bloggers! Μες στην καρδιά μου σας έχω!!!
      Φιλάκια, αστέρι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  41. Να'σαι καλά, κορίτσι !! Μ'έκανες και κατ@@@@θηκα από τα γέλια! Ασε που τα έκανα και αυτόματη αναμετάδοση στο σπίτι !! χαχα!! Καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά, ευτυχία, αγάπη, ελπίδες, αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα για το 2014!!!
    Τα δωράκια σου είναι το ένα καλύτερο από τ'άλλο!!
    Να'σαι καλά και πάντα τυχερή στη ζωή σου!!
    Και πολλα χρόνια πολλά και για τους δυό σας, για την αυριανή γιορτή σας!! Χιλιόχρονοι και χαρούμενοι!!
    Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς! Εγώ το κατάφερα αυτό? Μωρέ, μπράβο μου!!!
      ;-) χαχαχα!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      Είσαι σκέτη γλύκα!!!
      Να έχεις μια θαυμάσια χρονιά! Με υγεία και ατελείωτα γέλια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα, Pepi μου!!!

      Διαγραφή
  42. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και ότι επιθυμείς...να χαρείς τα δώρα της Κλαίρης (θα παω να γνωρίσω το μπλοκ της) και της Δέσποινας (γνωρίζω το μπλοκ της) και της Λάουρας (πάω στο μπλόκ της να το γνωρίσω) και της Μαίρης (γνωρίζω το μπλοκ της) και της Πινελιάς (γνωρίζω το μπλοκ της) και την όμορφη κάρτα της Εβονίτας (γνωρίζω το μπλοκ της) μπράβο στην Εβονίτα και σένα που στηρίζεις το ΖΩΣΠ (δε μου αρέσει να μιλώ για μένα) αλλά και γω κάθε χρόνο μέσω ταχυδρομείου έρχεται και με βρίσκει ο φάκελος με τα έργα τους (κάρτες , ημερολόγιο κλπ) ο Θεός να τους δίνει δύναμη , με συγκινούν κάνουν τόσο όμορφα έργα με το πόδι και το χέρι και το όμοφο δώρο της Μάχης (γνωρίζω το μπλοκ της) και το βιβλίο το Νησί της Μαρίας (γνωρίζω το μπλοκ της) συμμετείχα και γω στο διαγωνισμό επιλέγοντας το βιβλίο αυτό το Νησί , γιατί το ειχα δει το έργο στη τηλεόραση
    Μου άρεσαν και γέλασα με όλα τα αστεία που συγκέντρωσες – μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκό μου πλασματάκι!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Ναι, να τα γνωρίσεις τα blogs των κοριτσιών! Είναι πολύ καλά παιδιά!
      Πολύ χάρηκα που γνωρίζεις και στηρίζεις και εσύ τη ΖΩΣΠ! Δεν είναι θέμα περιαυτολογίας! Ίσα-ίσα, νομίζω πως αξίζει τον κόπο να μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνουμε γνωστούς και σε άλλους! Πάντα συγκινούμαι όταν βλέπω τί φτιάχνουν! Είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
      Να έχεις μια πολύ όμορφη χρονιά, Δελφινάκι μου! Υγεία θα σου ευχηθώ και ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχούλα σου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. και ξέχασα να σου γράψω συγχαρητήρια για όλα αυτά τα δώρα και μπράβο σε όλες τις μπλόγκερς..
      έτσι όμορφα όπως ξεκίνησε η μπλοκοχρονιά σου με δώρα έτσι να είναι όλη γεμάτη όμορφες στιγμές και η μπλοκοχρονιά και η κανονική χρονιά , το νέο έτος γεμάτο με αγάπη και υγεία και ωραίες στιγμές
      να σαι καλά

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Δελφινάκι μου!!
      Είσαι υπέροχο πλάσμα!!!
      Αμέτρητα-αμέτρητα φιλάκια!
      Να έχεις μια τέλια χρονιά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    4. Χρονια πολλά για την ονομαστική σας γιορτή
      και ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τις όμορφες λιλά σου συμμετοχές
      είσαι η πρώτη στο ταπεινό διαγωνισμούλη μου
      καλή επιτυχία

      Διαγραφή
    5. xixixi!!! Να είσαι καλά, γλυκό μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!
      ==Σίγουρα θα πλημμυρίσεις από λιλά συμμετοχές!!!==
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  43. καλε εσύ έχεις σαρωσει τα πάντα όλα! πάντα τέτοια! κάθε μερα του 2014 να κερδίζεις και απο κάτι υλικό και κάθε στιγμή του να κερδιζεις και από κάτι που θα γεμίζει την ψυχή σου! καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τι γλυκιά ευχή!!!
      Να είσαι καλά, Μαχούλα μου!!!
      Καλή χρονιά, κοριτσάρα μου!! ό,τι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου!!!
      Να δώσεις extra φιλάκια σε ταλιμπανούλα και μαχαραγιό, ναι?
      ;-)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  44. πολύ καλή χρονιά, σας εύχομαι..με όμορφα δώρα!! και παντα με όμορφες εκπληξεις!!! να ζήσετε!! ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ.. και χρόνια σας πολλά... πολύχρονος φίλε Γιάννη... χρόνια καλα και ομορφα καλή μου Γιάνννα!! μακια!! καλή μου!!

      Διαγραφή
    2. Λαμπρινούλα μου, να είσαι καλά!!!
      Καλή και μελωδική χρονιά, γλυκιά μου να έχεις!

      Διαγραφή
    3. χιχι!!! Ευχαριστούμε!!!
      ;-)
      Θα... μεταβιβάσω τις ευχές σου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  45. Απαντήσεις
    1. Κάτια μουουουου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  46. ¨"Σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει!!!!" είμαι σίγουρη γι`αυτό...
    Χρόνια σας Πολλά!!!!
    Να έχετε υγεία, χαρά και πολλή αγάπη στη ζωή σας!
    Να σας χαίρετε η οικογένειά σας!...να σας χαιρόμαστε κι`εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, φήμες είναι!!!
      ;-) χιχιχιχι!!!
      Να είσαι καλά, Χρυσούλα μου!!!
      Να μας...χαίρεστε!!! (Πολύ μου άρεσε αυτό!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  47. Καλή χρονιά Γιάννα μου κι ευτυχισμένη!με υγεία και πάρα πολλή αγάπη μεταξύ σας,ευτυχία αισιοδοξία,χαρά,έμπνευση και δημιουργικότητα!πολύχρονη γερή κι ευτυχισμένη να σε χαίρονται στην οικογένεια κι εμείς τα φιλαράκια σου!!τις ευχές μου και στον Γιάννη σου αληθινές και με υγεία και χαρά!!φαντασμαγορική η ανάρτηση με πολλές εκπλήξεις!!φιλάκια άπειρα και την αγάπη μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καίτη μου γλυκιά, δε χρειαζόταν καν να πεις πως οι ευχές σου είναι αληθινές! Πάντα μας πλημμυρίζεις με την αγάπη σου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ!
      Καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελο και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  48. Πέρασα σήμερα που γιορτάζεται και οι δύο να σας ευχηθώ χρόνια σας πολλά γεμάτα επιτυχίες!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύύύύύ, Ελενάκι μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Μια πελώρια αγκαλιά και ένα πολύ-πολύ γλυκό φιλάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  49. Αγαπημενοι μου φιλοι Χρονια σας Πολλα!
    Πολυχρονοι να ειστε!
    Ευχουμε στο καθενα προσωπικα υγεια ευτυχια και οτι αλλο ποθει η ψυχουλα του!
    Φιλακια πολλα πολλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκφραστικό μου πλασματάκι, να είσαι καλά!!!
      Σ' ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Είσαι υπέροχο πλάσμα, Κική μου!!!
      Πολλά-πολλά (πολλά λέμε!) ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)

      Διαγραφή
  50. Καλη Χρονια με υγεια και με ολα τα καλα του Κοσμου!!!
    Τα δωρακια σου πανεμορφα και με το καλο να τα χαρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Χρονια Πολλα για την γιορτη σας !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να χαιρεστε οτι αγαπατε!!!!!!!!!!
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου!!! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύύύ-πολύύύ!!!
      Να έχεις μια υπέροχη χρονιά!!! Με υγεία, χαμόγελο και ζεστά χαμόγελα παντού γύρω σου!!!
      Φιλάκια πολλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  51. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτή σας, να είστε γεροί και να έχετε πάντα επιτυχίες στην δουλειά σας. Γιάννα μου βλέπω ότι το σακούλι των δώρων γέμισε (δεν το λέω με κακία -γκρρρρρρ-, ούτε με ζήλια -χμμμμμμμμμ-)!!!!! Καλή χρονιά και το 2014 (όπως και οι επόμενες χρονιές βέβαια) να εκπληρώσουν τα όνειρά σας!!!! (Στην προηγούμενη ανάρτηση είχα αφήσει ευχές για τις γιορτές, αλλά μάλλον τα αστεράκια με την φόρα που εκτοξεύονται τις σκόρπισαν). Πολλά πολλά φιλιά και να συνεχίσεις να γράφεις με το σκέρτσο σου και την δροσιά σου!!!! Δάφνη (Τα ανέκδοτα ήταν ότι χρειαζόταν!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα!! Βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ούτε ίχνος κακίας έχεις μέσα σου, ούτε ζήλιας!!!
      Να είσαι καλά, Δαφνούλα μου!!!
      Να έχεις μια χρονιά, όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί, κούκλα μου!!! Υγεία και κέφι και χαμόγελο και έμπνευση και... και.. και... ατελείωτα και!!!
      ;-)
      Το σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση... εκεί είναι!!!
      Προ-τελευταίο!! Μετά τα 200 σχόλια, εμφανίζεται ένα link "Φόρτωση περισσότερων". Το πατάς και... τσουπ! Να και τα υπόλοιπα σχόλια!!!
      ;-)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  52. Ε, καλά αυτό μόνο ακατάλληλο δεν είναι... κι αν κέρδισες και το φλουρί στην πίτα, τότε θα μ' έκανες να σκάσω πειραχτήρι μου!Τα πήρες σχεδόν όλα... ο Ολυμπιακός είσαι;χαχαα!Πέρα απ' την πλακίτσα ήταν όλα όμορφα όσα μας παρουσίασες κι έγραψες... και τα δωράκια πολύ ωραία γεμάτα με αγάπη.Οι ατάκες στο φατσοβιβλίο άπαιχτες... δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, όλες παράγουν γέλια δακρυσμένα!αχαχα!Να 'στε πάντα καλά κι εσύ καλή μου Συριανή να γράφεις συχνότερα... άντε, θα κατέβουμε όπου να 'ναι και σε διαδήλωση διαμαρτυρίας.Φεύγοντας απ' την πολυλογία μου να σας ευχηθώ χρόνια σας πολλά, καλή χρονιά κι ευλογημένη να περάσετε με την οικογένειά σας και με υγεία πάνω απ' όλα κι ό,τι άλλο θέλετε κι ονειρεύεστε εσείς μετά!Πολύχρονοι για τη σημερινή σας γιορτή(ξέρω-ξέρω καλό μου, εσύ έχεις 24 Ιούνη, αλλά θα στο πω τώρα, γιατί τότε δε θα το θυμηθώ!χαχααα!) καλά μου παιδιά, να ζήσετε και να σας χαιρόμαστε!!!Χαρούμενο απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxa!!! Το σχόλιό σου με έριξε κάτω από το γέλια!!!
      Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος!!! Με υπέροχη ψυχή!!!
      Ευχαριστούμε και οι δύο,πάρα-πάρα πολύ! (Ε, ευχές έδωσες καλέ, δε με έβρισες κιόλας!!! Καλοδεχούμενες είναι!!)
      Πάντα μα πάντα να είσαι καλά, γλυκιέ μου!!! Να υπάρχει υγεία και χαμόγελο παντού πλάι σου!
      Μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά!!!
      Την αγάπη μας, Νίκο μου!

      Διαγραφή
  53. Δεν μπορώ να περιμένω το καλοκαίρι για να ευχηθώ χωριστά σε σένα Γιάννα μου .. οπότε ....με άνα σμπάρο δυό τριγώνια....χι.χι. ευχές..ήθελα να πώ.. καλέ;;... και πως να τις πούμε.. παρά με μια μαντινάδα;;;
    Απ της καεδιά μου το μπαξέ
    λευκά σας στελνω κρίνα
    μαζί με μενα να σας πούν
    χρόνια πολλά και κείνα...

    διπλές καρδιές διπλές ευχές
    στέλνω με περιστέρι
    ο ένας τ άλλου να κρατά
    παντοτινά το χέρι...!!!!!.................

    και που είσαι Γιάννα μου..;; μεχρι το καλοκαιράκι .. και αν με αφήσει η αλτσχάιμερ... χι..χι. θα σου πώ κι άλλη..χι.χιχ. φιλάκια πολλά πολλά μάτια μου..........αχ! τα αστεράκια σου...χι.χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάάάάάάπη μου!!!
      Τί να γράψω τώρα εγώ???
      Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε!
      Είσαι υπέροχη!!! (Εννοείται καλέ, πως θα δεχτώ κι εγώ τώρα τις ευχές!!! Ειδικά αν είναι από άτομα που τις εννοούν, όπως εσύ, τότε τί άλλο να ζητήσω?)
      Πάντα να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      (Τα αστεράκια μου, δεν πιάνουν μία μπροστά στη δική σου λάμψη!)
      Αγκαλίτσα σφιχτή και φιλάκι γλυκό!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  54. Από τα παραπάνω σχόλια διάβασα ότι γιορτάζεις το Καλοκαιράκι, 9δεν το γνώριζα) αλλά πειράζει να σου ευχηθώ τώρα;
    Χρόνια πολλά σε σένα και στον Γιάννη φυσικά! Πάντα δημιουργικοί και χαρούμενοι και εσύ με το αστείρευτω χιούμορ σου! Ό,τι επιθυμεί ο καθένας... Τα φιλιά μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα γιατί με έβγαλε ως "Ανώνυμος" δεν ξέρω! (τα κουλά του blogger! Είμαι η ΜΑΡΙΑ Π. από το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ! Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Ναι, εγώ γιορτάζω το καλοκαίρι, αλλά πάντα είναι καλοδεχούμενες οι ευχές!
      ;-)
      Να είσαι καλά!
      Θα μεταβιβάσω τις ευχές και σε αυτόν που δεν κάνει ποτέ αναρτήσεις!!!
      ;-)

      Διαγραφή
    3. χιχιχι! Κι εγώ την έχω πατήσει με τον... φίλτατο blogger!!!
      Φιλάκια πολλά, ομορφιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  55. Χρόνια πολλά στο Γιάννη, άντε και σε σένα από σπόντα. Να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Να έχετε όλα τα αγαθά του κόσμου. Και εμείς να σας έχουμε στη γειτονιά να την φωτίζετε. Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκούλι μου εσύ!!!
      Έστω και από σπόντα, εγώ το ευχαριστώ μου θα το πω! Α, όλα κι όλα!!!
      ;-) χαχα!
      Ευχαριστούμε πολύ, κορίτσι μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Πολλά-πολλά και γλυκά... ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  56. Χρόνια Πολλά στον Γιάννη σου!!
    Να τον χαίρεσαι!
    Να είσαστε αγαπημένοι και "ΜΑΖΙ".!
    "ΜΑΖΙ"...είναι η ευχή μου!
    Ναι...εκείνη η μικρούλα λέξη που κρύβει μια πελώρια, μαγική δύναμη!
    Να περνάτε υπέροχα...
    Πολλά φιλιά...!♥
    **Αννιώ**
    (**θυμάμαι πως γιορτάζεις άλλη μέρα..αλλά νομίζω πως θα το ξεχάσω τότε! φρόντισε να μας το θυμίσεις ναιιι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννουλίνι μου!!! Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Οι ευχές σου... μεταβιβάστηκαν ήδη!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      (Μου άρεσε η ευχή σου!!!)
      ;-)
      Αγκαλίτσα σφιχτή και φιλάκι γλυκό!!!
      (Αν το θυμηθώ, θα σας το θυμίσω!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  57. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!Εύχομαι να σας έρθουν όλα τα καλά!Όπως δίνεται αγάπη και στήριξη έτσι να σας δώσουν και εσάς!Σας φιλώ κ να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου!!! Να είσαι καλά!!!
      Ευχαριστούμε πολύύύύύύύύύύ!!!
      Η αγάπη και η στήριξη έχουν όντως πολλή μεγάλη αξία!!!
      Καλό βράδυ, ομορφιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  58. Εγω είμαι η μαντιλοδεμένη ,καθότι κρισάρα δεν έυρισκα πρόχειρη να κρύψω την ντροπή μου (ευτυχώς που βλέπω απούσα και την άλλη...παρηγοριέμαι) Στο προηγούμενο σχόλιό μου,επίτηδες δεν έγραψα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τις γιορτές σας.
    Είπα, "τα παιδιά θα τους ευχηθώ στην ώρα τους" Ελα όμως που άλλαι βουλαι Κυρίου κι άλλα ανθρώπων (αν λογιέμαι τέτοιος)...
    Συχώρα με μικρή μου αγαπημένη,δυστυχώς υπερίσχυσαν τ αρνητικά και ξέχασα τα θετικά.
    Εστω λοιπόν και με χρονοκαθυστέρηση (με χαρακτηρίζει τελευταία) θάθελα να σας ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,και στους ΔΥΟ ΣΑΣ! Επειδή οι ευχές μουχουν στερέψει,προτείνω να κοιτάξεις την καρδιά μου και να πάρεις όσα νοιώθει για σένα κι ας μην σ ε ξέρει
    Θέλω να σ ε σκέφτομαι πάντα χαρούμενη ,γερη κι ευτυχισμένη
    Φιλάκια πολλά και σφιχτή αγκαλιά, κι ένα μεγάάάλο συγγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, μην ξαναμιλήσεις έτσι για την Χαρουλίτα μου, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά!!! Υπήρχε ποτέ περίπτωση να σε παρεξηγήσω??? Ούτε γι' αστείο, Χαρά μου!!!
      Να είσαι καλά!!! 1000 ευχαριστώ, γλυκιά μου!!!!
      (Πόσο αλοιφή, χώμα και λιώμα με έκανε η ευχή σου, δεν μπορώ να σου το περιγράψω...)
      Σου έρχομαι και στο facebook για τη συνέχεια!
      ;-)
      Άπειρα γλυκά φιλάκια, Χαρούλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη που άργησα αλλά περίμενα να σχολιάσει πρώτα
      η πρεσβύτερη, χα,χα !!!!!!
      Πάντως με την κοινή μας φίλη σε ένα πράγμα συμφωνήσαμε μιλώντας σήμερα. ΄Οτι είσαι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα !!!!
      Σου στέλνω όλες μου τις ευχές, να είστε πάντα καλά, αγαπημένοι και χαρούμενοι !
      Φιλιά πολλά πολλά !!!!

      Υ.Γ Συγγνώμη για το διαγραμμένο σχόλιο, αλλά αυτό το γάντι με μπέρδεψε !!!!

      Διαγραφή
    3. Μπεμπέκα
      πότε σου έδειξα ληξιαρχική πράξη και δε το θυμάμαι;;;; Πρεσβυτέρα να σε πει ο γιος σου...οσονούπω , σούρχεται! Οσο για διαγραμμένα σχόλιο στα δύο το ένα μας το κάνεις δώρο, μας έχεις συνηθίσει πια, τώρα σ ε ποιο γάντι αποδίδεις την ευθύνη; μάλλον της κουζίνας.

      Διαγραφή
    4. A, πουλάκια μου!!! Ώστε εσείς με μελετούσατε και ήμουν όλο "Αψού!-Αψού!"??!!!
      Ε, εντάξει, με κάνετε να ντρέπομαι και το ξέρετε!!!
      Σοφάκι, να είσαι καλά!!! Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
      Μην ανησυχείς για το διεγραμμένο σχόλιο! Το... τακτοποίησα το θέμα!!
      Όσο για το γάντι, πολύ φοβάμαι πως θα το βλέπετε για αρκετό καιρό ακόμα!!! Βλέπεις.... βαριέμαι να αλλάζω πάλι το ντεκόρ του μπλογκ!!!
      (Μας βλέπω να κάνουμε Πάσχα με αστεράκια που σκάνε στα μούτρα μας!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Σοφάκι!

      Διαγραφή
    5. A, έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό με διεγραμμένο σχόλιο??? Δεν... υπέπεσε στην αντίληψή μου!!!
      Σοφάκιιιιιι!!! Πού έχεις το νου σου, όταν σχολιάζεις??? Μήπως κάποια Ζακυνθινή σου έχει πάρει το μυαλό???!!!
      ;-)
      Χαρουλί μου, ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  59. Πρώτα πρώτα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά για τη γιορτή σας...να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι και να έχετε μιαν υπέροχη χρονιά!!
    Πέθανα στο γέλιο με τα αστεία!!
    Οι μωβ σου συμμετοχές μου άρεσαν πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!
    Να χαρείς και τα δώρα σου!!...είμαι σίγουρη πως τώρα που δεν είναι της μόδας θα ευχαριστηθείς και το βιβλίο!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου!!! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστώ για όλα!!
      (Το βιβλίο ξεκίνησα να το διαβάζω μόλις χθες, και νομίζω πως ήδη με έχει κερδίσει!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  60. Καλή Χρονιάαααααααα!!!!!!! Με υγεία, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία και ό,τι άλλο ποθείτε!!
    Να χαρείς τα δωράκια σου!! Πολύ όμορφα όλα τους!
    Καλά και όλα τα μοβάκια, αλλά η θήκη που έφτιαξες πολύυυυ-πολύυύ μου άρεσε! Μπράβο και ξανά μπράβο! Καλή επιτυχία με το διαγωνισμό του Δελφινιού μας!
    Όσο για τα ανεκδοτάκια; ήταν ένα κι ένα! :)))))
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου, ευχαριστώ πολύ-πολύ!!
      (Αν κατάφερνα να κάνω την κουκουβάγια να μοιάζει περισσότερο με κουκουβάγια και λιγότερο με... βάτραχο, τότε κι εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ!!!)
      ;-) χαχαχα!!!
      Να είσαι καλά, γλυκούλα μου!!!
      Να έχεις μια θαυμάσια χρονιά! Με υγεία, χαμόγελο και καλοσυνάτους ανθρώπους πλάι σου!
      (Ξέρεις εσύ!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  61. Καλή χρονια και απο δω! Να σαι παντα γερη, ευτυχισμένη! ευχομαι οτι δεν σου εφερε ο προηγουμενος χρονος να στο προσφερει αυτος ολοψυχα!!!! οσο για το ποστ δεν εχω να πω τπτ αλλο απο το οτι το απολαυσα και διασκεδασα οπως και με ολα τα αλλα! δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το να διαβαζω τι γραφεις και να μου φτιαχνει το κεφι αμεσως! ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ντέπη μου!!
      Μακάρι η ευχή σου να ισχύσει για όλους!!!
      Να είσαι καλά πάντα και να μας ξετρελαίνεις με τα υπέροχα posts σου!!!
      Καλή χρονιά και πάλι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  62. Ελα και μια χαρα σου μπηκε η χρονια με τοσα δωρα!
    Λοιπον υγεια πανω απ ολα
    και μετα ολα αυτα που εχεις ονειρευτει!!!

    Πoλλα φιλια απο Αθενς :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι!!! Μια χαρά, δε λες τίποτα!!!
      ;-)
      Ναι! Ναι! Υγεία, κορίτσι μου!!!
      Μακάρι να την έχουμε όλοι μας!!!
      Φιλάκια πολλά από Σύρο προς Άθενς!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
    2. Ακουσα αυτο το Σουκου καλοκαιρινος ο καιρος...
      αχ τυχεροι εσεις οι Κυκλαδιτες :)

      Διαγραφή
    3. Άντε λοιπόν: Τί περιμένεις???
      ΈΛΑ!!!
      ;-)
      Φιλάκια, κούκλα!

      Διαγραφή
  63. τοκ τοκ.... πότε τα έβαλες τα μωβ σου;;;; δεν τα είχες πριν τα συμπλήρωσες τώρα;;;ααααα κάνεις και κολπάκια έ;;χι.χι. .. οπότε μονο για τα μωβ θα σου πώ και την όμορφη θήκη που έφτιαξες..τα άλλα τα είπαμε Γιαννα μου.....καλη επιτυχια στο Δεφινάκι... φιλάκιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Ρουλάκι μου, παρατηρητικό!!!
      Τα έβαλα πριν 2-3 μέρες! Αλλά με τα 1000 ζόρια! Ο blogger δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμος να αποθηκεύσει την ανάρτηση! Τελικά, φιλοτιμήθηκε να μου κάνει τη χάρη!
      Σε ευχαριστώ πολύ, για το όμορφα σου λόγια πάντα, Ρουλάκι μου!!!
      Το υπέροχό σου κασκολάκι, μου έκλεψε την καρδιά, στο σχολίασα αυτό!!! ;-)
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλί γλυκό, σαν εσένα!!!
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοο!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  64. Σκάσε μας το μυστικό τι…. πίνεις και αν θέλεις βεβαίως,βεβαίως τι κάνεις και γεμίζεις δώρα από φίλους μπλογκόφιλους!
    Τελικά εσύ αγαπιέσαι πολύ!
    Πάρε και τις φιλούρες μου γιατί και εγώ μια αδυναμία σου έχω(γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Τους δωροδοκώ ή τους απειλώ! (Ανάλογα την περίπτωση!!!) χαχαχα!!!
      Να είσαι καλά, Xristin μου λατρεμένη!!!
      Φιλούρες πολλές-πολλές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      Είσαι σκέτη απόλαυση!

      Διαγραφή
  65. χαχαχαχαχαχαχα!!!! Με πρόλαβε η xristin από πάνω! Μα...τι πίνεις και δεν μας δίνεις??? Είσαι πραγματικά αξιολάτρευτο πλάσμα!! Μακάρι όλο δώρα κι ευχάριστες -μόνο!- εκπλήξεις να είναι γεμάτη πάντα η ζωή σου! Εύχομαι να έχετε μια όμορφη χρονιά, δημιουργική, με επιτυχίες, χαμόγελα, πολλή αγάπη, ευτυχισμένες στιγμές και να βλέπετε τα όνειρά σας να εκπληρώνονται ένα προς ένα!! Χρόνια πολλά, καλά, με υγεία πάνω απ΄όλα, για ΄σένα και τον Γιάννη, να χαίρεστε την ονομαστική σας γιορτή...που σαν αδιόρθωτη ξέχασα!!!! Ααααα, θέλω και μια χάρη: στείλε μου τα στοιχεία σου εδώ onirokosmos@gmail.com...χωρίς φόβο και πάθος!! Έχω ράμματα για τη...γούνα σου! χαχαχα...Πολλά φιλιάάάάάά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, και πάνω που χαιρόμουν με τις ευχές, είδα και το... απειλητικό τελείωμα του μηνύματος!!!
      Να είσαι καλά, Μαριανάκι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ και οι δύο!!!
      Να έχεις μια σσσσσσσσσσούπερ χρονιά!!! Με υγεία, χαμόγελο και μπόλικη όρεξη για να κάνεις ό,τι σε κάνει χαρούμενη!!!!
      Φιλάκια πολλά και τα λέμε πάλι... εντός ολίγου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  66. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία, αγάπη, δημιουργία και πολλές, πολλές χαρές. Χρόνια πολλά και στους δυο για την ονομαστική σας εορτή. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!! Μου άρεσαν πολύ τα αστεία σου!!! Καλό σ/κ. Φιλιάαααααααααα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, καλώς το κορίτσι!!! Καλώς βρεθήκαμε!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!! Να είσαι καλά!!!
      Να έχεις κι εσύ ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!! Και ασφαλώς, μια ονειρεμένη χρονιά! (Έρχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη!)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  67. Σε καλό να μας βγει τόσο γέλιο σήμερα!! Να σαι καλά!
    Παρεπιπτόντως μια ώρα έκανα scroll για να περάσω 150 σχόλια και να γράψω το δικό μου. Να το κοιτάξεις αυτό! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα τί να κάνω? Να... φιμώσω το λαό μου??
      ;-) χαχα!!!
      ==Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για αυτό το θέμα... Ο blogger δεν δίνει πολλές εναλλακτικές...)
      Χαίρομαι που σε κάναμε να γελάσεις!!!
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  68. Αξιώθηκα επιτέλους να σου γράψω!!!! Χρόνια πολλά για την γιορτή σας, να χαίρεστε την αγάπη σας, την συντροφικότητά σας και ό,το σας δένει να γίνεται πιο όμορφο και πιο ισχυρό με τα χρόνια.... Τα δωράκια σου είναι πανέμορφα!!!!! Εύχομαι αυτή η χρονιά να σας φέρει ό,τι ποθείτε και να το απολαύσετε με υγεία και πολλά χαμόγελα!!! Σε φιλώ γλυκά και τα κορίσια μου σου στέλνουν πολλά γουργουρισματάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, γλυκό!!! Να είσαι καλά, ομορφιά μου!!!
      Σε υπέρ-ευχαριστούμε και οι δυο μας!!!
      Να έχετε μια απίθανη χρονιά, κούκλα μου!!!
      Αγκαλίτσα σφιχτή και ζεστή και φιλάκια πολλά και γλυκά!!!
      Και χαδάκια σε λαιμουδάκια και κοιλίτσες των χνουδωτών σας αστεριών!!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  69. Ω ρε γέλιο που ρίξαμε πάλι.......να΄σαι καλά με τις αναρτήσεις σου. Θέλουμε κι άλλο........Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να ευχηθώ. Πάντα γερή, ευτυχισμένη και τυχερή να είσαι κι εσύ και ο Γιάννης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!!!
      Να είσαι καλά, Κατερινάκι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύύύύύύ!!!
      Καλή και γλυκιά χρονιά και από εδώ!!
      Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, γλυκιά μου!
      Φιλάκιαααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  70. Πόσο χαίρομαι που σου άρεσε το δωράκι σου :)
    Και βλέπω πήρε και άλλα!!
    Όλα φαίνονται τέλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι απλά μου άρεσε!!! Με ενθουσίασε!!!
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, Κλεονικάκι μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Φιλάκιααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  71. I am lovin' all the Purple on here today, as it is my favorite color! There's so much beauty in Purple. Look at that owl, he's so cute. How is the new year treating you so far? I can't believe it's the middle of January already.

    Have a good week, friend.

    Love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Your favorite color? Good to know, Sheri!
      I adore it, too!!!
      Well, till now, New Year, couldn't be more kind to me!!!
      (I hope it goes on like this!!!)
      ;-)
      Hugs and kisses, sweetie!!!

      Διαγραφή
  72. Χαχα είσαι φοβερή!!!!Τέλεια τα δωράκια, μπράβο να τα χαρείς και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι ποθείς!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, ναι λοιπόν: Είμαι!!! (Τρομάρα μου!!)
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Σου εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και απίστευτους γευστικούς προορισμούς!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  73. Εγώ για ένα τι κάνεις πέρασα και είμαι κανα μισάωρο εδώ μέσα...χαχα. Το κείμενο να βάλεις... τα σχόλια... που να πιάσω πάτο να γράψω η δόλια. Γέλασα πάντως πολύ...χαχα. Φιλιά τρελό κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω τουλάχιστον να απόλαυσες τη φιλοξενία μου!!!
      ;-) χαχα!!!
      Πάντως για να απαντήσω στο αρχικό σου ερώτημα... Καλά είμαι!!! χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Μαρία μου!!!
      Το... τρελό κορίτσι, χαίρεται που γέλασες!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά και χρωματιστά! (Σαν τα μολύβια σου!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  74. Απαντήσεις
    1. Το ξέρω, καλέ!!! Ενημερώθηκα το μεσημέρι από το... blog σου!!!
      ;-)
      Ευχαριστώ, Κική μου!!! Μεγάλη μου τιμή!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  75. Τσα!!!! Ήρθα!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο Γιάννα μου!!!! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα με τον Γιάννη σου!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσάς!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκια πολλά και γλυκά σαν εσένα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  76. Καλή χρονιά Γιάννα μου!!! Χρόνια πολλά για τη γιορτή σας (και των δύο) να είστε πάντα καλά, γεμάτοι υγεία, αγάπη και χαρά!!!
    Υπέροχα τα δωράκια σου και σου εύχομαι από δω και πέρα όλο δωράκια!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά και ζητώ συγγνώμην που άργησα να περάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μη ζητάς συγνώμη για τίποτα!!!
      Καλή χρονιά και από εδώ, Κική μου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου και να μας σερβίρεις συνταγές, όπως αυτή που είδα πως "ανέβασες" σήμερα!!! ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!
      Καλή εβδομάδαααααααα!

      Διαγραφή
  77. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τί γέλιο έριξα !!!! χχχχχααααααααααααααα
    Πρώτα με το αγοράκι μου και μετά από το τηλέφωνο με τη μανούλα ! χχχααααααααα τρελά γέλια, μιλάμε !!!!
    Να ΄σαι πάντα καλά, βρε κοριτσάκι, με κέφι και δημιουργικότητα !!! Σ΄ευχαριστώ που με έκανες να περάσω τόσο καλά !!!!
    ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιμή μου μεγάλη αν κατάφερα να κάνω τόσο κόσμο να γελάσει!!!
      Αλήθεια! Πολύ το χαίρομαι όταν συμβαίνει αυτό!!!
      Να είσαι καλά, Φωτεινούλα μου!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  78. Καλή χρονιά! Πάντα τυχεροί κι ευτυχισμένοι να είστε!! Και με πολλές πολλές διασκεδαστικές αναρτήσεις (κι ας είναι ακατάλληλες!) είναι πάντα απολαυστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!!
      Να είσαι καλά, Βανούλα μου!!!
      Καλή χρονιά, κοριτσάκι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  79. Καλημέρααα!!!Είσαι καλά κοριτσάκι μου?Τέλειο το καινούργιο θέμα του μπλογκ σου όπως πάντα!Καλοκαιράκι μου μυρίζει ή ιδέα μου είναι?
    Για πέρασε λιγάκι που σε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καλά... Ήρθα στο μπλογκ σου, πέρασα και από καμιά εικοσαριά άλλα και τώρα είδα πως μου άφησες σχόλιο... Μια ζωή ανάποδος άνθρωπος είμαι...
      Μιραντίνι, ναι! Είναι λίγο καλοκαιρινό το φόντο μου, αλλά κάτι μου λέει πως το καλοκαίρι θα γίνει πιο... Χριστουγεννιάτικο!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, λατρεία!

      Διαγραφή
  80. Ακατάλληλο και θεότρελο!!!! Καλοκαιρινό ή όχι έχει πάντα κάτι από σένα!!!! Καλή Χρονιά κοριτσάκι μου, σε φιλώωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixixi!!
      Thank you! Thank you!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!
      Καλή χρονιά και από εδώ!!! Τα γέλια του μικρού Βασιλιά να αντηχούν στο σπίτι σας!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  81. Καλή χρονιά σας εύχομαι και ο καινούριος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε!!! Υπέροχα τα δωράκια σου,πάντα τέτοια εύχομαι και τα αστεία απολαυστικότατα!!! Να είστε και οι δυο καλά και πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκιά μου!!! Να είσαι καλά!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ και οι δύο!!!
      Καλή χρονιά να έχεις, Σπυριδούλα μου!!!
      Υγεία, κέφι και μπόλικη έμπνευση (αν και την έχεις και χωρίς να στο ευχηθώ!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, αμέτρητα!

      Διαγραφή
  82. δεν το πιστεύωωωωωωωωωω!!! έχασα την ανάρτηση!!! μα δε ντρέπομαι λίγο λέω γω???? το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι μιλήσαμε στο κινητό! ευχαριστώ πολύ πολύ για την παρουσίαση και φυσικά μη νομίζεις πως ξεχνάω!!! αυτό να το θυμάσαι,ναι??? :) καλά ξεκαρδίστηκα με τα ανέκδοτα !!! πολύ καλές επιλογές!!!! και τονίζω πως δύσκολα γελάω!! :) καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς και το 2014!!! χεχε!! μια γλύκα το λιλά βαζάκι με την άμμο!! φιλάκια πολλά Χουανίτα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάάάάπη μου!!! Γιατί απολογείσαι, χρυσό μου???
      Δεν κρατάω απουσιολόγιο!!!
      Μόλις τώρα σχολίασα στην ανάρτησή σου με τα βραβεία, οπότε έχω πάρει μια γερή δόση Εβονίτας!!! (Αλλά θέλω κι άλλο!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά πάντα, ομορφιά μου και να γελάς! Συχνάς! Μ' ακούς??!!! (Το θέμα με τους διαγωνισμούς το 2014, λέω να το αφήσω ασχολίαστο... Ακόμα!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. δε φαινόταν στο blogrolling γιαυτό νευριάζω!! μπααα, άλλο δεν έχει, και πολύ ήταν!! χαχαχαχα... σ'ευχαριστώ πολύ!!! να δω το 2014 τι θα γίνει, χαχαχαχα..

      Διαγραφή
    3. Τς! Τς! Τς! Έχει βαλθεί να με εξοντώσει και το blog-rolling και το bloglovin... Το ξέρω... Εις γνώσιν μου είναι! Αλλά δεν θα τους περάσει!!!
      (Στο πιο πάνω σχόλιο "ΣΥΧΝΑ" εννοούσα!!! Ακούς εκεί: "ΣΥΧΝΑΣ"!!!)
      χαχα!!!
      Φιλάκια, ομορφιά μου!!!

      Διαγραφή
  83. ...χαρουμενο σ.β..ματια μου..να σαι καλα..οτι πιο ομορφο σε σας για την χρονια που ερχεται..μονο χαρα και γελιο..σας φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, γλυκό!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Να έχεις ένα πολύ γλυκό και ζεστό Σαββατοκύριακο!!!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  84. Thank you for your comment today, my friend. It was very nice.

    Have a fun weekend.

    Love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Don't even mention it, Sheri!
      These were my thoughts and I had to share them with you since you inspired them to me!
      ;-)
      Hugs and kisses, sweetheart!
      Enjoy your weekend!

      Διαγραφή
  85. Συγχαρητήρια για τα δωράκια, καλή επιτυχία για τις συμμετοχές, και μπράβο για τα αστειάκια, γιατί με πέτυχες σε περίοδο που διαβάζω κάτι τέτοια και μου αρέσουν! μερικά, απλώς ...έγραψαν!!!
    ...
    Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι να έχεις και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρέα μου!! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, καλέ μου!
      Να είσαι καλά!!!
      Δηλαδή είσαι (απ' ό,τι κατάλαβα και από την ανάρτησή σου) σε μια αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη φάση!! Πολύ το χαίρομαι!!! Και να σου πω κάτι? Σου πάει!!!
      ;-)
      Καλή Κυριακή, αγόρι μου!!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  86. Πολλά φιλάκια αγαπημένο μου πλάσμα!!!!!! Καλη εβδομαδα!!! Ματς μουτς και ξαναμανα ματς μουτςςςςς!!!! ❤ ♪♫•*¨*•.¸¸❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα και να μου δώσεις, δεν τα χορταίνω!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  87. Με το κλείσιμο του μήνα νά μαι κι εγώ! Καλώς τηνε κι ας άργησε πες!
    Δεν ξέρω που βρίσκετε τον χρόνο και κάνετε τέτοια ωραία πραγματάκια που τα βλέπω και τα ζηλεύω! Τι κλεψύδρα, τι θήκες, τι ατζέντες... Σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο τυχερή να απολαύσεις τα δώρα σου και να συνεχίσεις να συλλέγεις αστεία να ποστάρεις γιατι κι εγώ ξεράθηκα στα γέλια και πραγματικά το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό.
    Πολλά γλυκά φιλιά και να χαίρεσαι τον Γιάννη σου! (σαράντα μερες δεν κρατάν οι γιορτές?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τηνε, σκέτο θα πω!!!
      ;-)
      Καλέ, αν είσαι άνεργη, μια χαρά βρίσκεις χρόνο!!! Άπλετο!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα!
      Και για τις ευχές!! Αν είναι μέσα από την καρδιά, δεν έχουν ημερομηνία λήξης!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά!!
      Καλό και χαμογελαστό μήνα!
      ΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  88. Καλή χρονιά κι από δω γλυκιά μου!!!!
    Εύχομαι να είσαι τοσο τυχερη και το 2014 οπως ησουν μεχρι τωρα!!!! χιχι
    Να τα χαρεις τα δωρακια σου!!!
    Οι ατακες είναι απλά ξεκαρδιστικες, γελάω μόνη μου!!!
    Σε φιλώ!!!!! :*
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! (μαθαινω, ε??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, Φωτεινούλι μου γλυκό!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Γέλα καλέ!!! Ελεύθερα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!! (Μαθαίνεις! Μαθαίνεις!)
      ;-) χαχα!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.