❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχει λόγος να προλογίσω το πρώτο θέμα μου... Γραμματοκιβώτιο βλέπετε στη φωτογραφία, οπότε... καταλαβαίνετε με τί ξεκινάμε!



Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της προηγούμενης ανάρτησή μας, έλαβα κάποια ακόμα δωράκια (Ναι! μη φωνάζετε! Μέχρι εδώ σας ακούω!) Για πάμε να σας τα παρουσιάσω!!!

--Διαβάζεται σε 8 λεπτά--



Η λατρεμένη μου Δέσποινα, είχε την ευγένεια και την καλοσύνη να μου στείλει μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, συνοδευόμενη από ένα θαυμάσιο γούρι σε σχήμα τριφυλλιού! (Ευτυχώς, τετράφυλλου! Ο Γιάννης δεν θα χαιρόταν αν ήταν από τα άλλα!!!) Δεσποινάκι, ευχαριστούμε πολυύύύύ!!!
Επίσης, η γλυκύτατη Κάτια, μας έστειλε αυτή την προσεγμένη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, μαζί με αυτό το απίθανο αστερο-μανταλάκι, ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή μας στο πανηγύρι του Stars and Icicles 2013! Η χαρά και η τιμή είναι όλη δική μας, Κάτια!!! Ευχαριστούμε!!!
Και για τη συνέχεια έχω το δώρο μου από το giveaway της Νικόλ μας!!! Αυτό το φύλλο χαλκού ήταν το δώρο, πλημμυρισμένο από ευχές, που βγήκαν μέσα από την καρδιά της! Και η χαρά μου έγινε διπλή και τριπλή, όταν μέσα στο πακετάκι μου, είδα πως υπήρχε και μια πανέμορφη κάρτα, με πολύ τρυφερά λόγια και ένα πανέμορφο χειροποίητο κόσμημα!! Έλιωσα! Απλά, έλιωσα!!! Κορίτσι μου, ό,τι και να σου πω είναι λίγο!!! Να είσαι καλά πάντα, Νικόλ μου!
* Τα δώρα παρουσιάστηκαν με βάση την ημερομηνία που τα έλαβα!



Και τη σκυτάλη, παίρνουν οι βραβεύσεις! Φεύγετε... βάζετε επίσημο ένδυμα και τα ξαναλέμε!
... ... ...
Οκ, όλα??? Συνεχίζουμε!!
Η Κική, η Αριστέα, η Μιράντα, η Σοφία, Κατερίνα και ο Ανδρέας, θεώρησαν σωστό να με βασανίσουν, με αυτό το σιδηρόδρομο-κανονισμών βραβείο, αλλά δεν θα τους περάσει! Και να αποκαλυφθώ και να πιαστεί το χέρι μου στο γράψιμο? Ε, όχι! Τους υπέρ-ευχαριστώ και τους έξι, αλλά όπως καταλαβαίνετε οι κανόνες θα... πάνε περίπατο για μια κόμη φορά! Πιο κάτω θα δείτε τις ερωτήσεις που επέλεξα από την Αριστέα (με πορτοκαλί χρώμα), από την Κική (με κόκκινο χρώμα), από τη Μιράντα (με λαχανί χρώμα), από τη Σοφία (με μπλε χρώμα), από την Κατερίνα (με ροζ χρώμα) και από τον Ανδρέα (με καφέ χρώμα)!  Επέλεξα 3 ερωτήσεις από τον κάθε ένα, και όχι 11 που κανονικά θα έπρεπε!!! Σιγά να μην απαντούσα σε 66 ερωτήσεις!!! Ήμαρτον! Ακόμα, πρέπει να πω 11 πράγματα για εμένα, αλλά έχω ήδη πει 13 πράγματα... ΕΔΩ!!! Και μετά λέει, να επιλέξω 11 για τους κάνω πάσα τις δικές μου ερωτήσεις!! Ναι, καλά! Όποιος θέλει, παίρνει το βραβειάκι και απλά, ας πει 7 πράγματα για τον εαυτό του!!! Δεν σας πειράζει που έκανα άλλο ένα βραβείο-σαλάτα, ε??? Αφού μου έχετε αδυναμία, γιατί δεν το παραδέχεστε, ε???
Το παραλαμβάνετε από ΕΔΩ!
Αν μπορούσες να φτιάξεις ένα έργο στην Ελλάδα ποιο θα ήταν αυτό?
Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να φτιάξω κάποιο έργο, αλλά σίγουρα θα προσπαθούσα να εξοπλίσω όλα αυτά τα ήδη υπάρχοντα έργα που δεν μπορούν να εκπληρώσουν το σκοπό τους... Πχ αξονικούς τομογράφους σε νοσοκομεία, είδη πρώτης ανάγκης σε γηροκομεία, θέρμανση σε σχολεία κτλ.
Αν επρόκειτο να πεθάνεις σύντομα και μπορούσες  να κάνεις μόνο ένα τηλεφώνημα, σε ποιόν θα τηλεφωνούσες?
Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να τηλεφωνήσω κάπου... Ο φόβος μου θα ήταν τόσο μεγάλος, και με τίποτα δεν θα ήθελα να τον δείξω σε κάποιον από όσους αγαπάω! Θα ήθελα να με θυμούνται ως γελαστή και όχι ως φοβισμένη...
Παράδεισος ή κόλαση?
Θα πω... κολασμένα στον Παράδεισο!!! Προφανώς και η γαλήνη του Παραδείσου φαντάζει ιδανική, αλλά με εμένα μέσα, μάλλον βλέπω το όλο σκηνικό να γίνεται λίίίγο πιο... τρελούτσικο!
Βλέπεις ένα σπασμένο γυαλί.Τι σκέψεις σου έρχονται στον νου?
Ε, βέβαια! Τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο και περιμένουμε την υπηρέτρια να τα μαζέψει... Έχε χάρη που κυκλοφορούν γατάκια στο σπίτι και φοβάμαι μη χτυπήσουν, αλλιώς θα σου 'λεγα...
Τι θα άλλαζες επάνω σου και γιατί;
Όλα! Είμαι τόσο όμορφη, ατσαλάκωτη και τέλεια, που θα έπρεπε να χειροτερεύσω πολλά στην εμφάνισή σου για να γίνω, ένας ... συνηθισμένος άνθρωπος!
Αγαπημένο βιβλίο;
"Ο Κόσμος Της Σοφίας" του Jostein Gaarder. Ουσιαστικά πρόκειται για την ιστορία της φιλοσοφίας από το πολύ μακρινό παρελθόν μέχρι το σήμερα, αλλά όλα αυτά δοσμένα με πολύ απλό τρόπο. Κατανοητά και διασκεδαστικά θα τολμούσα να πω!
Αν μιλούσες στον αυτό σου σαν να ήταν ξένος αυτή τη στιγμή, τί θα του έλεγες?
Μπράβο, ρε κοπελιά! Είσαι αστέρι! Χρόνια ήθελα να σε γνωρίσω και τελικά είσαι πολύ καλύτερη από κοντά! Πάντα έτσι να μείνεις!!! Χαμογελαστή και... προσγειωμένη!
Θα ήθελες να ξέρεις ....
Πως όσοι αγαπώ είναι και θα είναι καλά πάντα, ακόμα κι αν εγώ δεν θα είμαι εκεί...
Μαύρο ή άσπρο?
Μαύρο! Είναι κομψό, σικάτο, αριστοκρατικό! Και ταυτόχρονα είναι σκοτεινό, αλήτικο, εκκεντρικό και τόσο, μα τόσο... Γιάννα!
Έχεις κάποιο πάθος που θες να καταπολεμήσεις?
Μεταξύ μας: Τα πάθη μου τα απολαμβάνω, αλλά δε θα με χάλαγε να μπορούσα να περάσω μπροστά από ένα γλυκάκι και να μη με... συγκινούσε η ύπαρξή του!
Αν για μία μέρα ήσουν celebrity ποιος/α θα ήθελες να ήσουν?
Helloooooo! Είμαι celebrity! Απλά, δεν είμαι μαϊντανός! Εγώ, χρυσό μου, έχω καταφέρει να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τους παπαράτσι και νιώθω περήφανη γι' αυτό!
Αγαπημένο ποίημα?
Χμμμ... Με πετυχαίνεις σε φάση που κυριαρχεί η ποίηση του Καββαδία στο κεφάλι μου... Οπότε, δεν μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο εκτός από το "Federico Garcia Lorca" ...
Τί σε ηρεμεί και τί σε ταράζει?
Με ηρεμεί ένα χάδι από δικούς μου ανθρώπους ή ένα γουργουρητό από τις γάτες μου... Με ταράζει ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας...
Ένα καθημερινό έγκλημα...
Το να θεωρείς ως δεδομένη τη ζωή...
Κιθαρίστας ή ντράμερ? 
Εδώ δε μπόρεσε ο Γιοκαρίνης να δώσει απάντηση, θα δώσω εγώ? Τέλος πάντων! Πληκτράς θα πω και μάλιστα σε μέταλ μπάντα! Νομίζω πως όσο και να κρύβονται πίσω από τον frontman, αυτοί είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες στο σχήμα!
Ποιό είναι το αγαπημένο σου άρωμα?
Μανταρίνι! Και αγιόκλημα! Και άνθος γαζίας! Γενικά, κάτι που έχει τη δύναμη να ξυπνάει αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ διακριτικό στην ουσία! Αν τώρα εννοούμε κάτι πιο... εμπορικό, θα πω "Str8 - The Adventure Edition"! Τί? Γυναικείο θέλεις να πω? Μα τα ανδρικά μου αρέσουν περισσότερο... Οκ, λοιπόν: Το "Lady Million by Paco Rabanne"!
Ποιο είναι το πιο άσχημο αντικείμενο που έχεις δει;
Δεν έχω δει ποτέ άσκημο αντικείμενο! Γιατί ακόμα και τα άσκημα, αντανακλούν τελικά, τη δική μου παραδεισένια ομορφιά, φινέτσα  και τελειότητα!!! (Πςςςς! Τί έγραψα πάλι!)
Τί είναι ευτυχία?
Να στρέψεις τριγύρω το βλέμμα σου και ο χρόνος να φανερώσει περισσότερα άνθη, περισσότερες μελωδίες, περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα αγκάθια, λιγότερες παραφωνίες, λιγότερους σπαραγμούς...


Πριν λίγες μέρες επικοινώνησαν μαζί μου από την εταιρία οπτικών Firmoo σχετικά με πιθανή μας συνεργασία... Δηλαδή να αποκτήσω ένα ζευγάρι γυαλιών της επιλογής μου και σε αντάλλαγμα να δημοσιεύσω την ειλικρινή μου άποψη για τα γυαλιά... Η αλήθεια είναι πως δεν το πολυσκέφτηκα και αμέσως εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρίαΑυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η άμεση απάντηση της υπεύθυνης σχετικά με την όποια απορία μου! 

Υπάρχει δυνατότητα να "ανεβάσεις" τη δική σου φωτογραφία στο site και να "δοκιμάσεις" online τα γυαλιά που σου αρέσουν! Ακόμα μπορείς να αποκτήσεις συνταγογραφημμένα  γυαλιά: Με τους βαθμούς μυωπίας σου κτλ! Στο κάθε ζευγάρι γυαλιών υπάρχει λεπτομερέστατη περιγραφή (από το υλικό και τις διαστάσεις τους μέχρι το βάρος τους!) Την ίδια μέρα κιόλας έκανα την παραγγελία μου (παρήγγειλα τα γυαλιά ηλίου που μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά εξίσου μου άρεσαν και αυτά που είναι εδώ...) και μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες, τα είχα στα χέρια μου!!
Ήρθαν μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές πακέτο, μαζί με 2 θήκες, μια πλαστική και μια υφασμάτινη, ένα μαντηλάκι καθαρισμού, ένα διπλής όψης κατσαβίδι και 4 βιδάκια! 

Μόλις τα φόρεσα, έπαθα την πλάκα μου! Ομολογώ πως δεν περίμενα να μου είναι ούτε τόσο άνετα, αλλά και ούτε τόσο ξεκούραστα στην όραση! Απλά, τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!!!
Είχα δει και σε φίλες beauty-bloggers και fashion-bloggers καλές κρητικές, αλλά έλεγα, οκ!Και τί έγινε? Τελικά, κατάλαβα μόλις τα φόρεσα, πόσο δίκιο είχαν! 

 

Ανεπιφύλακτα θα σύστηνα την εταιρία σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα νέο ζευγάρι γυαλιά και μάλιστα η Firmoo έχει και ένα πρόγραμμα με βάση το οποίο μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία δωρεάν και να πληρώσετε μόνο τα μεταφορικά! 
Αν τώρα θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους για συνεργασία... ναι! Γίνεται και αυτό! Απλά, κάνετε click εδώ και επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει!
Και ωωωωχ! Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη: Τί λέτε λοιπόν, μου... πηγαίνουν???

Λυπάμαι! Όσοι προλάβατε να δείτε τη φωτογραφία, προλάβατε! Μόλις δημοσιευθεί η νέα ανάρτηση, η φωτογραφία μου θα... αυτοκαταστραφεί!!! Next time... maybe???!!!


Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 07 /03/2014!

Την αγάπη μας!

*Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το Ροδουλίνι που πάντα βρίσκεται πλάι μου και είναι πρόθυμο να προσφέρει τα πιο γλυκά της λόγια!  

183 σχόλια:

  1. Διάβασα όοοολο το κατεβατό και εστιάζω στην αποκάλυψη...κουκλίτσα μου νά'σαι πάντα καλά!!!!! Σσσσσσμούτς!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne μου, ευχαριστώ πολύ!
      Είσαι πολύ γλυκιά!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους!!! Να δούμε το φατσουλίνι σου που μας το έκρυβες σαν επτασφράγιστο μυστικό!!! Τυχερέ Γιάννηηηη με τέτοια κουκλάρα δίπλα σου, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μας δείχνατε μία φωτογραφία!!
    Τέλεια τα γυαλιά σου πάνε πολύ!!
    Έχω μια απορία.. Αν κυρία μου δεν σου χαρίζανε δώρα και βραβεία δεν θα έγραφες τίποτα στον λαό σου; ε;;
    Γιατί δεν συμμετέχεις πχ στην ιστορία που γράφουμε από κοινού (Frankestain tales) ;; Θα ήθελα πολύ να σε διαβάσω και σε κάτι άλλο.. σκέψου το!! Καλό σαββατοκύριακο φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινουλίνι μου!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      (Αν και νομίζω πως υπερβάλλεις!)
      Βασικά, η ανάρτηση που είχα σκοπό να κάνω... ματαιώθηκε λόγω... εγκυμοσύνης! (όχι δικής μου!) Ίσως κάποια άλλη στιγμή, αν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες να το δοκιμάσω πάλι...
      Την υπέροχη ιστορία σας, τη διαβάζω! Μόλις ολοκληρωθεί, θα σχολιάσω!!! (Αχ, εσύ με το πορτ-μπαγκάζ!)
      Κοίτα, ότι γράφω, γράφω... Αλλά τα κρατάω για μένα...
      ;-)
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλάκι γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
    2. Θα χαρώ πολύ κάποια από αυτά να τα μοιραστείς μαζί μας..
      Και δεν υπερβάλλω ποτέ!
      Χαχαχα αυτό το πορτ μπαγκάζ φανέρωσε πόσες αστυνομικές σειρές έχω παρακολουθήσει! Ανυπομονώ να δω αν θα το χρησιμοποιήσει καμία από τις επόμενες.. Προς το παρόν στρίβειν δια του αρραβώνος!! :)
      Πολλά φιλιά κορίτσι μου!!

      Διαγραφή
    3. Ορίστε, είδες? Και μετά μου λες πώς δεν μπορείς να απαντήσεις στο "πώς θα εξαφάνιζες ένα πτώμα!!!"
      ;-) (κι εγώ ελπίζω να αξιοποιηθεί το στοιχείο-φωτιά που έγραψες εσύ!)
      Χλωμό το βλέπω να "δημοσιεύσω" τα... απομνημονεύματά(!) μου, αλλά αν το κάνω, νομίζω πως χρειάζομαι ένα πιο σοβαρό blog και όχι αυτό εδώ το τσίρκο!!!
      Τώρα θα μου πεις "άσε μας, ρε νούμερο! Εδώ ένα blog έχεις και δεν έχεις το φιλότιμο να κάνεις πιο συχνά αναρτήσεις, θα φτιάξεις και δεύτερο??!!!"
      ;-) αχαχα!!!
      Φιλάκια, ομορφιά μου!!!

      Διαγραφή
    4. χαχαχα έλα ντε!! μάλλον δεν μπορούσα να αποφασίσω με ποιον από όλους τους τρόπους θα το εξαφάνιζα!! :P
      δεν θα σε έλεγα ποτέ έτσι, γενικά δεν έχω αποκαλέσει ποτέ κανέναν έτσι αντιπαθώ τους αριθμούς και τα νούμερα γενικότερα!!
      Σε τσιγκλάω πολύ όμως και σταματάω, εσύ ξέρεις αν θα γράψεις και που!! Μου βγαίνει αυθόρμητα το να ενθαρρύνω όσους αντιλαμβάνομαι ότι έχουν κάτι το διαφορετικό..!
      Καλή εβδομάδα μάκιαααα!!

      Διαγραφή
    5. Αχαχα!!! Η απάντησή σου, σχετικά με το γιατί δεν θα με αποκαλούσες έτσι με αποστόμωσε!!
      Καλέ, κάνε τη δουλειά σου! Λέγε μου ό,τι θέλεις! Δεν μου έβαλες και το μαχαίρι στο λαιμό! Αλλά ακόμα κι αν το βάλεις, θα ξέρουν όλοι που να ψάξουν να με βρουν! Που? Μα φυσικά στο... πορτ-μπαγκάζ!!!
      ;-) χχααχχαα!
      Καλό βράδυ, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  3. Καλέ τι κουκλαρα είσαι εσύ!
    Δεν σε είχα φανταστεί έτσι αλλά σίγουρα είσαι πολλή όμορφη!
    Για την ακριβεία είσαι περισσότερο γλυκιά απ' οτι περιμενα. χιχιχιχ

    Τα γυαλια ειναι υπεροχα! Σου πανε πολυ! Και ειναι κοκκινα!! Πανε με το μπλοκ μου! χιχιχι

    Περιμενα πως και πως αναρτηση σου! Ποσο χαρηκα και ποσο την ευχαριστηθηκα δεν μπορω να το εκφρασω!

    Καλοφορετα τα γυαλια σου και συγχαρητηρια για τα βραβεια και τα δωρα! Σου αξιζουν ολα!

    Καλο βραδυ! Φθλακια π[ολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι συνδύασες το χρώμα των γυαλιών με το φόντο του blog σου... με έστειλε αδιάβαστη!!!
      ;-) χαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ, ομορφιά μου, για όλα!!
      Εσύ? Να μην μπορείς να εκφραστείς??? ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
      χαχα!!!
      Φιλάκια πολλά, Κική μου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  4. Θεά!!!!!!!!!!!
    Ξεχνάω δώρα, βραβεία, γυαλιά, κλπ.
    Ξέρεις πόσο καιρό αναρωτιόμουν τη φατσούλα έχει αυτό το αγαπημένο μου κοριτσάκι;
    Ακόμα και τώρα που άρχισα να διαβάζω την ανάρτηση ή κάθε φορά που διαβάζω σχόλιο σου. Χαίρομαι τόσο πολύ που σε βλέπω. Γενικά μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπο των αγαπημένων μου μπλόγκερ.
    Και βλέπω ότι ο Θεός ήταν κουβαρντάς με σένα και εσωτερικά και εξωτερικά! Είσαι μια κούκλα!
    Μακάρι να σε δω κάποτε κι από κοντά!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά, τώρα έχω γίνει πιο κόκκινη από τα γυαλιά μου!!!
      Demi μου, ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!
      (Κι εσύ όμως, τα παραλές!!!)
      Αν με δεις από κοντά, μάλλον δεν θα με γνωρίσεις! Έχει πέσει πολύ photoshop στην φωτογραφία!!
      ;-) χαχαχα!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, κοριτσάρα μου!!!
      Ελπίζω να είσαι καλύτερα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ Υ-ΠΑΡ-ΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!
    Θεά, με χιούμορ, σπινθηροβόλο πνεύμα... Ό,τι και να πω είναι λίγοοοοο!!!!
    Ο Θεός στα έδωσε όλα, δεν άφησε τίποτα να δώσει και σε κανέναν άλλον!! Δεν είναι δίκαιο!!! κλαψ, κλαψ, κλαψ.
    Τα γυαλιά πανέμορφα και ωραίο χρώμα!
    ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλαααααααα!!! Μη βλέπω ηττοπάθειες!!!
      Όταν υπάρχει γλύκα στην ψυχή, δεν υπάρχει περίπτωση το "εξωτερικό" να διαφέρει!!!
      Πάω στοίχημα πως ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία!!!
      Αγκαλίτσα, φιλάκι και ευχές για ένα ssssssssuper Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  6. Μα τι όμορφο κορίτσι είσαι!!!
    Μελανούρι σε περίμενα, κάπου το είχες αναφέρει νομίζω...είσαι κούκλα...ΚΟΥΚΛΑ!!!
    Πες του Γιάννη, να σε προσέχει σαν τα μάτια του..!
    Ωραία έκπληξη μας ετοίμασες...αποκαλυπτήρια!!
    Να χαίρεσαι όλα τα δώρα σου και τα γυαλιά, που σου ταιριάζουν πολύ-πολύ!
    Πολλά φιλιά σου στέλνω♥
    "Αννιώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καλέ! Σχεδόν σοκολατάκι είμαι!! (Γιατί είμαι και μες τη γλύκα, πανάθεμά με!!!)
      ;-) χαχα!
      Ευχαριστώ πολύ, αστέρι μου! Είσαι πολύ ευγενική και με... κακομαθαίνεις!!!
      (Το απειλητικό μήνυμα το μετέφερα στον Γιάννη!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  7. Θεάρα μου;;;;;; Μελανούρι είσαι;
    Μα γιατί σε είχα φανταστεί καστανόξανθη ή κοκκινομάλα;
    Γουάου! Τώρα θα σε φαντάζομαι ( και θα φαντασιώνομαι) όταν θα σε διαβάζω!!!
    Ωραία η ιδέα σου με τις ερωτήσεις! Μερσί που με δώκατε το περτικαλί! Με φτιάξατε!
    Σε 2 βδομάδες είπες θα ξανακάνεις ανάρτηση;;;;;;;;

    αχαχα!
    Φιλούρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις, Αριστάκι μου!!!
      (Καλέ, αν ήμουν καστανόξανθη, θα γελούσε ο κάθε πικραμένος! Με διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου πειραματιζόμουν εδώ και χρόνια, αλλά την τελευταία 3ετία, τα άφησα στην ησυχία τους! Για λίγο: Ετοιμάζομαι για αλλαγές soon!)
      Και εννοείται πως θυμόμουν την λατρεία σου για το πορτοκαλί! Πού αλλού να το έδινα??!!!
      ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      Τα λέμε σε 2 εβδομάδες και 14 μέρες!!!
      ;-) χαχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  8. Από που να αρχίσω;;;;;
    η ανάρτηση σου υπέροχη......οι απαντήσεις σου απλά δεν υπάρχουν....τα δωράκια σου αξίζουν και με το παραπάνω καθώς και τα βραβεία.
    και ερχόμαστε στην ΄΄άποκάλυψη΄΄΄΄
    είδα το προσωπάκι που φανταζόμουν όταν σε διάβαζα.....σκερτσόζικο, γλυκό, εξυπνο και πάνω από όλα όμορφο....
    για άρχισε να σκέφτεσαι να γράφεις πιο συχνά. δεν γίνεται να σε απολαμβάνουμε μια φορά τον μήνα!!
    να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη γλυκειά Γιάννα.
    φιλιά
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω!!! Γλυκό μου, Μαράκι!!!
      Όσα ευχαριστώ κι αν πω είναι λίγα!!!
      Ειλικρινά, δεν έχω λόγια!!!
      Με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      (Μεταξύ μας: Χλωμό το βλέπω για πιο συχνές αναρτήσεις, αλλά δεν παίρνω κι όρκο!!!)
      ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  9. Έλα ρε σύύύύύύύ!!!!
    Το πόσο χάρηκα που σε είδα, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
    ΟΜΟΡΦΙΑ μουουουουουου!!!!
    Φτού-φτού!! (αλήθεια, έχει ακουστεί περίπτωση ματιάσματος μέσω διαδικτύου;; Καλού-κακού, φτού και ξανα-φτού σου!)
    Λοιπόν, αν και τείνω επικινδύνως να ξεχάσω όλα τα παραπάνω της φωτό σου (με θάμπωσες, καλέ!!) θα σου πω να χαίρεσαι όλα όσα έλαβες (βραβεία, δώρα κλπ). Καλοφόρετα και τα γυαλιά σου, είναι όμορφα και σου πάνε τρελά!
    Το σίγουρο είναι πως θα σε "βλέπω" πλέον όταν θα μου αφήνεις σχόλιο, χεχεε... και φυσικά, θα έχω να σκέφτομαι και την οπτική απεικόνιση των ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ σου!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! Φακελώθηκα για τα καλά, ε??!!!
      ;-) χαχα!!!
      Έλλη μου, ειλικρινά, εγώ και η ομορφιά.... καμία σχέση!!! Ή η φωτογραφία σας παραπλανεί, ή η ευγένειά σας δεν έχει όρια!!!
      Μια πελώρια αγκαλιά και ένα απίστευτο γλυκό φιλάκι... έταιρο μεγάλο πνεύμα μου!!!
      (Α, και μην ανησυχείς: ΔΕΝ πιστεύω στο μάτι!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  10. Ατσαλάκωτη, παραδείσια celebrity τα σπας!!!! Τα δώρα δεν τα σχολιάζω γιατί έχω καταλάβει ότι σε κάθε ανάρτηση σου κάτι θα τσιμπάς και θα μας παρουσιάζεις! (πάντα τυχερή να είσαι λατρεμένη μου!)
    Το άλλο μονοπάτι που διάλεξες για να την γλιτώσεις από το βραβείο σεντόνι σατανικά πανεξυπνότατο!!!! Για τις απαντήσεις σου θα σου πω μόνο ότι τις διάβασα 3 φορές για να τις χορτάσω!( θα μπορούσα και περισσότερες αλλά θα το πάρεις πάνω σου και δεν θα το αντέξω :P)
    Tα γυαλιά δεν με εντυπωσίασαν με την πρώτη ματιά με την δεύτερη όμως στην μελανουρένια όμορφη φατσούλα σου μου άρεσαν πολύυυυ!!! Και ναι λοιπόν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες γιατί οι άντρες προτιμάνε τις ξανθές αλλά στο τέλος παντρεύονται μελαχρινές ! ;) Είσαι μανουλομάνουλο!χαχαχα
    Το μανικιούρ σου πολλά likes!!!
    Φιλιά πολλά πολλά πολλά μελαχρινό μου τρελοκομείο!!!! <3 <3
    Υ.Γ.Με νευριάζεις με τις αναρτήσεις κάθε μήνα! Πιο συχνά λέμεεεεεε :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!! Πες μου ότι εγώ (που ξέρεις πόσο σιχαίνομαι να φωτογραφίζομαι!) είδα κι έπαθα να τραβήξω φωτό τη φάτσα μου κι εσύ κοιτάς τα νύχια μου!!!!
      Κοίτα, στα δύο πρώτα βραβεία, είχα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά ταυτόχρονα ήρθαν άλλα δύο κτλ, οπότε λέω... ούτε εγώ δεν θα με διαβάσω!!! χαχα!!!
      Και όσο για το ποίες παντρεύονται οι άντρες.... Η συγκεκριμένη γυναίκα ΔΕΝ θέλει να παντρευτεί λέμε!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΧΟΥ!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά και γλυκά και αγκαλίτσα ζεστή και χουχουλιάρικη για να ξεχάσεις τα νευράκια σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  11. Ομορφιές, ομορφιές κούκλα μου!!!! Να τα χαρείς τα γυαλάκια σου, σου πηγαίνουν τέλεια.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Υπερβολές!!!
      Φιλάκια, κούκλα μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  13. Κουκλάκι ζωγραφιστό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πιο πιτσιρίκι πεθαίνεις !!!!!!!!!!
    Tα νύχια τα είχαμε δει, τότε που έκανες με τα χέρια σου κάτι αεροπλανικά !!!!!
    Και βέβαια δεν περίμενα ότι θα κάτσεις να βγάλεις μια σοβαρή φωτογραφία μπροστά στην κάμερα !!!!!!
    Μην περιμένεις σχόλιο σύντομα από την ακατανόμαστη, είναι Αθήνα και δεν βάζει κ......... κάτω, οργώνει την πόλη !! (Τι έχω να ακούσω !)
    Σου ανταποδίδω τα φιλάκια Γιάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκιιιιιιιιιι!!! Τί πιτσιρίκι??? Σε λίγους μήνες θα είμαι 30!! (Δε με χαλάει, αλλά πιτσιρίκι δε με λες!!!)
      ;-)
      Κι εσύ πρόσεξες τα νύχια, βρε!!! Εύγε!!! χαχα!!!
      Όσο για την πόζα... Ναι, εγώ και η σοβαρότητα είμαστε χρόνια μαλωμένες!!!
      Και εννοείται καλέ, πως ξέρω για την λατρεμένη μας! (Μη μου πεις πως δεν θα συναντηθείτε! Δεν θα το πιστέψω!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα και μια πολύ ζεστή αγκαλίτσα!!!

      Διαγραφή
    2. H ακατανόμαστη για κάποιες,λατρεμένη για κάποιες άλλες, κάνει την εξαίρεσηγι αυτούς που ξεχωρίζει και παρά την απίστευτη κούραση...σχολιάζει κιόλας! Πως να σταθεί ασυγκίνητη μπροστά στη μελαχροινή καλλονή που τις στέλνει φιλιά;;;
      Εγω πάλι σε είχα για κοντό ξανθοασπρο μαλλί (πανκί κατάσταση δηλ) και δη όρθιο!!!χαχαχαχα πολύ κόντρα ρόλο αδερφάκι μου. Κάτι το μαύρο, κάτι το χιούμορ,εκεί με παρέπεμπαν, όχι σαν κάτι άλλες που είναι αναμενόμενες...χαχαχα
      Διάβασα τις απαντήσεις σου και σχεδόν με ξεκούρασαν (λέω "σχεδόν",γιατί είναι τόση η κούραση που πρέπει να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις σου μαζεμένες να με ξεκουράσουν) Πάνταμε βιτριολικό αυτοσαρκασμό και χιούμορ! Γι αυτό ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
      Φιλάκια πολλά απο μία ξεπνεομένη ,αλλά κατευχαριστημένη ακατανόμαστη

      Διαγραφή
    3. Α, ωραία!!! Ξανθοασπρο κιόλας, λες εσύ!!! Ε, ρε γέλια!!! Ούτε τις απόκριες, δεν θα έβγαινα από το σπίτι έτσι!!! χαχα!
      Εντάξει, το ξέρω πως ανήκω στα άτομα που ξεχωρίζεις, άλλα όσες φορές και να το ακούσω, (διαβάσω εννοώ!), έ, πώς να το κάνουμε? Με συγκινείς, βρε Χαρουλίτα!
      Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Για όλα!!!
      Ελπίζω όλα να είναι καλά, γλυκιά μου!!!
      Πελώρια ζεστή και χουχουλιάρικη αγκαλίτσα και να μπεις μέσα της και να χαλαρώσεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  14. καλώς την... επιτέλους το syros2js... έγινε η Γιάννα.... με τα ομορφα γυαλιά της... χαίρομαι που σε γνώρισα!!!
    πολύ όμορφη ανάρτηση. Ειναι γεγονός... ότι οι απαντήσεις σου... αντανακλούν την ομορφιά σου!!! Είσαι μία κούκλα!!!... ναι... και πολύ καλό παιδι!!!...
    καλά να τα περνας... ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου στο μπλογκ μου!!!
    καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι λοιπόν! Το blog απέκτησε πρόσωπο! (Τρομάρα μου!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Πιο πολύ με χαροποίησε ο χαρακτηρισμός καλό παιδί! Δεν ξέρω αν είμαι δηλαδή, αλλά το προσπαθώ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  15. Ε ΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!! ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΝΤΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι???? Με σαμποτάρει ο blogger???
      Δεν θα το ανεχθώ αυτό!!
      ;-) χαχα!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, γλυκιά μου!!! Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!
      Φιλάκιαααααααα!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  18. Κούκλα είσαι κορίτσι μου!!!....και τα γυαλιά σου πάνε πολύ! Όσο για τις απαντήσεις σου είναι .....Γιάννα!
    Τις καρτούλες σου και τα δωράκια σου να τα χαρείς όλα!
    Να περνάτε πολύ-πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, Χρυσούλα μου!!! Πολύ-πολύ!
      Ε, με ξέρετε πια! Μόνο "Γιάννα" θα μπορούσαν να είναι οι απαντήσεις μου!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Να περάσεις υπέροχα!!!

      Διαγραφή
  19. αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και καλό παιδί και κούκλα......τα λόγια σήμερα θα τα αφήσω στην άκρη για να μιλήσει η εικόνα!!!! Μας έστειλες κανονικά Συριανάκι μου γλυκό!!!! μάκια μάκια μάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μακρόσυρτο "αααααααααα" στην αρχή, φανέρωσε.. τρόμο!!!
      Παραδέξου το!!!
      ;-) χαχα!
      Μαράκι μου, ευχαριστώ πολύ! (Το "καλό παιδί" που έγραψες θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο!)
      Γλυκά φιλάκια για ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  20. Θαμπώθηκα από την ομορφιά σου Συριανάκι μου και ξέχασα τι θέλω να γράψω . Το χιούμορ σου αξεπέραστο με κάνεις να γελώ και έχει αξία . μεγάλη . Να χαίρεσαι τα πάντα γύρω σου με τα δικά σου μάτια
    Σε γλυκοφιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστέρι μουουουουουουου!!!
      Ειλικρινά, αν σε κάνω να γελάσεις (έστω και λιγάκι!), το θεωρώ μεγάλη μου τιμή!!! Είναι πολύ σπουδαίο νομίζω και χαίρομαι που μου το λες!!!
      Ένα πελώριο-πελώριο ευχαριστώ (για όλα!!!)
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!
      Την αγάπη μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  21. Καλά και έστηλες σήματα ΜΟΡΣ...χι.χι. νομίζεις με τόσα που έχω στο κεφαλι μου.. θα το θυμώμουνα σήμερα;;; χι.χιχ. έλα βρε.. θα το θυμώμουνα..αλλα θα λειπω αυριο και αυριο απο το μπλοκιν...και έτρεξα μην χασω...χι.χιχ. και δεν έχασαααααα!!!!! κατέβαινα διαβάζοντας... γελώντας... και έφτασα στο επίμαχο σημείο χι.χι. που μια φατσούλα όλο γλύκα...με κοιτούσε πίσω απο ένα ζευγάρι γυαλιά...καλά δεν παίζεσαι.. με τρελαίνει το χιούμορ στις απαντήσεις σου.....και είπαμε.. είσαι τυχερή με τα δωράκια σου..χιχ.χ να τα χαρείς... Γιαννα μου....και να το ξέρεις όσο της στέλνεις χαμόγελα της ζωής .. τόσο περισσότερα σου δίνει...και δεν εννοώ υλικά....χι.χι αλλά αν έρθουν και αυτά μια χαρά θα είναι... πάρε και κανένα λαχείο παιδί μου που ξέρεις...χι.χι... σου στέλνω φιλάκιαααααα!!! και αγκαλίτσες !!! θα ξαναρθω .. σε απειλώ...χι.χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Ρουλάκι, δεν θα μπορούσα να μην στείλω σήματα μορς!!! Τόσο κόπο κάνεις για μένα κάθε μήνα με τα σημειωματάκια σου!!!
      Καλά, πόσο με συγκινείς, κάθε φορά, δεν μπορώ να σου το περιγράψω!!!
      Μακάρι τα χαμόγελα να επιστρέφονται (όχι τα υλικά!) γιατί πολύ φοβάμαι πως κάποια στιγμή ίσως στερέψουν και τότε αλίμονό μας!!!
      Α, με τα λαχεία δεν έχω καμία τύχη!!! Άσε! Τίποτα! χαχα!
      Την απειλή σου τη δέχομαι και μάλιστα... ανυπομονώ!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!! Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  22. Θεϊκές οι απαντήσεις σου, θεά και εσύ!!!! Το γυαλί τέλειο, σου πάει καταπληκτικά!!!!
    Καλό βράδυ!!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τι γλυκιά που είσαι!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Φιλάκιαααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  23. Πονηρό θηλυκό!
    Την έκπληξη μας την κράταγες για το τέλος!
    Μας έβαλες και διαβάσαμε πρώτα το.....τραίνο με τις απαντήσεις και όλα τα υπόλοιπα και μετά μας παρουσιάστηκε μια..... καλλονή!
    Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μιά κοπέλα που εκτός από εξυπνάδα,χιούμορ και τσαχπινιά,ο Θεός την προίκισε και με μπόλικη ομορφιά.
    Τι άλλο να ζητήσεις εσύ από την ζωή εοε;
    Τα γυαλιά που ζήτησες σου τα έφερε!
    Τις φιλούρες μου καλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xristin μου, λατρεμένη! Είδες? Με 3 ερωτήσεις από τον καθένα και βγήκε τραίνο η ανάρτηση, σκέψου να απαντούσα σε 11! Και μόνο που το σκέφτομαι, κουράζομαι!!!
      Καλέ, ποια λες καλλονή? Σε άλλο blog είσαι?
      ;-)
      Να είσαι καλά, τρελιάρα μου!!!
      Ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  24. Αααααααααααααααα!!!!
    Είσαι μια κούκλα!!!! Θεά!!!!!!
    Και τι ωραία που σου πηγαίνουν τα γυαλιά!!!!
    Με γεια και με χαρά τα δωράκια και τα βραβειάκια, οι απαντήσεις σου σκέτη απόλαυση!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κι εσύ με κραυγή ξεκίνησες το σχόλιο!!!
      Καλέ, δεν είναι η φάτσα μου αυτή, η αποκριάτικη μάσκα μου είναι!!!
      ;-) αχαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ελενάκι μου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  25. 1) Μελαχρινή είσαι μαντάμ;; Νόμιζα πως ήσουν ξανθιά! Τι;; Μόνο εγώ;;
    2) Κούκλα είσαι μάνα μου!! Και το γυαλί πολύ γα...μπιιιιπ!!
    3) Αυτό δεν ήταν ανάρτηση. Σύνταγμα-Δουκίσης Πλακεντίας ήταν! Αχαχα!! Χαλάλι σου όμως! Πολλά γλυκά φιλιά και καλό ξημέρωμα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Αυτό, με το αντικείμενο και την αντανάκλαση, όλα τα λεφτά!!! Αχαχαχα!! Αν και τώρα που σε βλέπω, καταλαβαίνω πολύ καλά και το γιατί! :))))

      Διαγραφή
    2. 1) Καλέ, αν ήμουν ξανθιά θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι!
      2) Ένα σεμνό και ταπεινό ευχαριστώ!!!
      3) Α, όλα κι όλα: Η κάνουμε αναρτήσεις ή δεν κάνουμε, Πετροκόριτσο!!!
      Φιλάκια αμέτρητα, κορίτσι μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    3. Α, ναι! Ένα από τα αμέτρητα σοφά λόγια που έγραψα σε αυτή την ανάρτηση!!! αχαχαχαχα!!!
      ;-)
      Φιλούρες, τρελοκομείο!!!

      Διαγραφή
  26. Καλέ είσαι μια κούκλα !!!
    Και την ανάρτηση απόλαυσα και τα γυαλιά σου πάνε !!!
    Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσακι μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά γλυκά και ηλιόλουστα φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  27. Είχες δεν είχες κι όλη η δημοσίευση επικεντρώθηκε στην υπέροχη φατσούλα σου!Και ας μας γέμισες στο τέλος κοκκινάδια!Πάνε και τα όμορφα δωράκια, πάνε κι οι απολαυστικές απαντήσεις σου!Που συγκέντρωση σ' αυτά.Τα πήρε όλα η αποκάλυψη!χαχαχα!Ο ορισμός της ευτυχίας μου άρεσε πολύ!Πάντως γλυκό μου πειραχτήρι συγχαρητήρια για τα δωροβραβειάκια σου!Είπαμε, είσαι η Γιάννα μας, αγαπημένη όλων!Άντε τώρα, σειρά έχει να δούμε και το έτερον ήμισυ... το φίλο μας το Γιάννη.Τα γυαλάκια σου πάνε τέλεια... μοντελάκι είσαι!Να 'στε πάντα καλά παιδιά μου και να περνάτε όμορφα!Έχετε την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι! Μόνο διαλογισμό δεν έκανα για να πάρω την απόφαση να βγω φωτογραφία (δεν μου αρέσει να βγαίνω φωτογραφίες!) και θα έρθει τώρα ο Γιάννης να κλέψει τις εντυπώσεις με τα πράσινα μάτια του? όχι, δεν το δέχομαι αυτό!!!
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, γλυκιέ μου!! Πάντα απολαμβάνω τα σχόλιά σου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! (Και χωρίς κραγιόν!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  28. Καλά τα γυαλάκια τα σπάνε!!!! Όσο για τις ερωταπαντήσεις σου, είσαι τόσο απολαυστική που δεν θα σε σύγκρινε κανείς με καμία παλιοcelebrity μαϊντανό !!! Κράτα το επίπεδό σου ψηλά αγάπη μου!!!!Καλό ΣΚ και πολλά φιλιάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Αυτό θα μας έλειπε!!!
      Ή είσαι star ή δεν είσαι, παιδάκι μου! Τί να λέμε τώρα??!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Κική μου!
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλάκι γλυκό!
      Περαστικούλια σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  29. Ήρθα τελευταία να κάνω εντύπωση,αλλά εσύ την έχεις ήδη κλέψει την παράσταση μάνα μου!!Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω δεν μπορείς να φανταστείς!Αυτή η αίσθηση το ότι σε ξέρω 100 χρόνια ενισχύθηκε κι άλλο κοπελιά!Τώρα νιώθω ότι σε ξέρω 200!Είσαι ακριβώς όπως σε είχα φανταστεί!Τρελιάρικο μελαχροινάρι με σπινθηροβόλο βλέμμα και γεμάτη τσαχπινιά!Αυτή είναι η Γιάννα μου!Μια κολασμένη κουκλάρα (και άσε στην μπάντα τα περί παραδείσου) που θα έκανε την κόλαση να φαντάζει παιδότοπο!!!Α και εννοείτε ότι είσαι μαύρο. Σκοτεινό,αλήτικο και εκκεντρικό,αλλά και κομψό,σικάτο,αριστοκρατικό,πόσο μου άρεσαν αυτές οι λέξεις που χρησιμοποίησες για να περιγράφεις το μαύρο!
    Ο ορισμός της ευτυχίας σου απλά με συνεπήρε,είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!Θέλω κι άλλες φωτογραφίες τώρα!!!Έχουμε και μέηλ κοπελιά ντάξει? Μην στερείς από τους φαν σου τέτοια απόλαυση!Περιμένω....
    ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα, κοπελιά! Φρένο! Κι εγώ κι εσύ είμαστε δύο μπουμπουκάκια! Τί 100 και 200 χρόνια μου λες???
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ γι όλα τα όμορφα που μου γράφεις, αλλά νομίζω πως πρέπει να πω την αλήθεια! Δηλαδή την έγραψα και πιο πάνω, αλλά θα το πω και σε εσένα: Αυτή δεν είναι η φάτσα μου: Η αποκριάτικη μάσκα μου είναι!!!
      ;-) αχχαχα!!!
      (Αυτό με την κόλαση-παιδότοπο, πολύ μου άρεσε, ρε Μιραντίνι!)
      Και όσο για τις άλλες φωτογραφίες, τί τις θέλεις? Αφού μου υποσχέθηκες πως θα σε έχω γειτόνισσα!!! Ψέμματα μου είπες??
      Μην τάξεις σε μικρό και σε τρελό, δε λένε? (Διάλεξε εσύ τί είμαι!)
      ;-)
      Φιλούρες πολλές-πολλές, παλαβολατρεία μου!!!
      Να έχεις ένα ssssuper Σαββατοκύριακο!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  30. συγχαρητήρια για τα δώρα..να τα χαρείς..και τα γυαλιά επίσης..
    σε εχουμε και οπτική εικόνα τώρα :) αλλιώς σε φαντάζουμουν να σου πω την αλήθεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Δελφινάκι μου! Ευχαριστώ πολύ!
      Ναι, ε? Διαφορετική με περίμενες? Ελπίζω τουλάχιστον, να μη με φανταζόσουν κι εσύ ξανθιά!!
      ;-) χαχα!
      Φιλάκια, γλυκιά μου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς αυτό..ξανθιά με τετράγωνο ίσιο μαλλί και γαλανά μάτια :)

      Διαγραφή
    3. Αχαχα!!! Μέσα έπεσες!!
      Ακριβώς έτσι είμαι!!!
      ;-)

      Διαγραφή
    4. Πλάκα κάνω, καλέ!!!
      Αυθεντική είναι η φωτογραφία!!!

      Διαγραφή
  31. α στο καλό σου με βρήκες αργόστροφο και με κοροιδεύεις!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδίιιιιι μου, γλυκό εσύ!!!
      Είσαι αστεράκι!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. μπα σκ..ά είμαι... να έχεις ένα υπέροχο σ/κο..φιλούθκια

      Διαγραφή
  32. χαχαχαχααα γιατί καλέ να μ' ευχαριστήσεις; Τόσος κόσμος σου λέει του κόσμου τα υπέροχα λόγια εμένα βρήκες; χαχαχαααα Καλά θα σου κάνω ωραίο σχόλιο
    Λοιπόοοοοον
    Καταρχήν, την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια από τις ερωτήσεις χαχαχααα μη νομίζεις ότι με κάλυψαν εμένα οι απαντήσεις σου.
    Τα γυαλιά σου απλά ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Αλήθεια τώρα, σου πάνε πολύ. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα "φατσικώς". Σε περίμενα κοκκινομάλλα. Τώρα έχω και εικόνα βρε παιδάκι μου, όχι μόνο "ήχο" χαχααα.
    Τα δωράκια σου είναι υπέροχα, να τα χαίρεσαι. Κι άλλα τόσα σου αξίζουν.
    Να είσαι πάντα καλά Γιάννα μου, και να σου έρθουν όλα στη ζωή σου ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίνι μου, εσύ λέγε ό,τι θέλεις! Εγώ εκτίμησα αφάνταστα το ενδιαφέρον που έδειξες σε ένα προσωπικό θέμα, που συζητήσαμε μέσω mail!
      Οι απαντήσεις μου, ΓΙΑΤΙ δεν σε κάλυψαν?? Εγώ να ξέρεις, αυτό το βραβείο το αντιπάθησα! Θα 'θελα να 'ξερα ποιος είναι ο δημιουργός του!
      ;-) χαχα!
      Κοκκινομάλλα ήμουν, Ροδουλίνι για καμιά 10 χρόνια! Τα 2-3 τελευταία χρόνια τα άφησα στο φυσικό τους, αλλά σύντομα θα ξαναπάω στο κόκκινο!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσάς!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  33. ΣΣΣΣΣΟΥΤ!!! Γιατί βρε τα ομολογείς όλα; ε;
    χαχαχααα το αντιπάθησες ε; Εμένα δε με κάλυψαν, γιατί απέφυγες να δώσεις το στίγμα σου, κάνοντάς την μέσα από το ωραίο χιούμορ σου, γι' αυτό. (Κάτσε να τις ξαναδιαβάσω άλλη μια, γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά)
    Λοιπόν γράψε λάθος γι' αυτό που είπα. Πήγα τώρα και τις ξαναδιάβασα. Υπάρχει παντού τελικά το στίγμα σου. Δεν ξέρω γιατί εχθές το πήρα έτσι. Μάλλον θα τις διάβασα βιαστικά, χωρίς να είμαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη. Συγγνώμη Γιάννα μου. Είδες; Την έκανα την πατάτα μου. Εσύ όμως, γιατί χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου "μαύρο";
    Δεν εισαι καλέ. Μαύρος είναι αυτός που είναι σκοτεινός μέσα του. Κάτι που εσύ δε νομίζω να είσαι. Άκου μαύρη!!!
    Πρέπει να μας το έχεις πει κάποτε αυτό με το κόκκινο μαλλί, γι' αυτό την είχα την εντύπωση. Θα σου πηγαίνει πάντως.
    Καλό Σαββατοκύριακο και πάλι κοριτσάρα μου
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, όχι! Το σωστό να λέγεται και να αναγνωρίζεται!!!
      Και εσύ, χρυσό μου, γιατί μου ζητάς "συγνώμη"? Αν είναι ποτέ, δυνατόν!!! Ροδουλίνι μουουουουουου!!! Το θέμα είναι να ξεχνιόμαστε, όταν μπαίνουμε στα blogs και όχι να κάνουμε ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης!!!
      ;-)
      Για το μαύρο... δίκιο έχεις, όπως το θέτεις, αλλά νιώθω πως το μωβ και τα μαύρο είναι πολύ "Γιάννα"! Απλά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω! χαχα!!!
      Μια ζεστή αγκαλιά, κοριτσάρα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  34. Είσαι φοβερή...δε παίζεσαι οι ερωταπαντήσεις σου τέλειες!!!!!!λατρεύω το χιούμορ σου!Τα γυαλάκια σου πάνε πάρα πάρα πολύ!!!!Είσαι μια κουκλίτσα!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου κι άλλα! Πες μου κι άλλα!!
      Ελενάκιιιιιιι!!! Κοκκινίζω!!!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά, πάντα!!!
      Μάκια-μάκια, ομορφιά μου!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  35. Celebritara μου όμορφη εσύ! Τύφλα να χει η Ριάνα! Έχουμε τη Γιάννα! Ντόπιο Συριανό προιόν:)
    Ήμουν σίγουρη πως είσαι κουκλίτσα και απλά μου το επιβεβαίωσες!!! Τώρα που σε είδα, όταν θα ξανάρθω Σύρο (υπό καλές συνθήκες αυτή τη φορά) θα σε ψάχνω με αυτή τη φώτο:)
    Είσαι σπάνιο παιδί και χαίρομαι πάντα να σε διαβάζω!!!!
    Φιλιά πολλά κορίτσαρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!! Ναι, στη φωνή κυρίως, ίδιες είμαστε! (Εμφανισιακά εννοείται πως μοιάζουμε! Όλοι μας μπερδεύουν!!!)
      Θέλεις να σου φτιάξω ένα αφισάκι "ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ" με τη φάτσα μου, να με ψάχνεις έτσι??!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Δημητρούλα μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Ελπίζω να είσαι καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ αμέτρητα!

      Διαγραφή
  36. Μπραβο ρε κοπελια εισαι αστερι!!! Καλε εισαι μια κουκλα εσυ ! και σου πανε τα κοκκινα γυαλια ...τελεια θα ειναι με μαυρα σικ ρουχα και το κοκκινο να ειναι η πινελια. μπραβο και στην εταιρια που κανει και δωρα....πολλα βραβεια δεν γλυτωνες με τιποτε .....και πολλα δωρα , δειχνει ποσο σε αγαπανε ...σμουτσ ......πολλα σμουτσ ...ως την αλλη αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαιρούλα μου!!!
      Να είσαι καλά!
      (Ναι, τί χαμός με αυτό το βραβείο! Και να ήθελε κάποιος να το αποφύγει, δεν....)
      ;-)
      Να έχεις μια όμορφη Κυριακή, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  37. °º♫♬° ·.


    ░B░O░A░

    ░S░E░M░A░N░A░!!!

    °º♫♬° ·.
    Beijinhos.
    °º♫♬° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απαντήσεις
    1. Για δες ποια μιλάει!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, αστέρι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Αχά!Αυτή είναι η γλυκοφατσούλα που έγραφε τόσον καιρό!!!Είσαι μία κούκλα, μοντελάκι φίνο που λέει και η διαφήμιση!Με υγεία τα δωράκια σου και τα γυαλάκια σου!Σου πάνε αγάπη!!!!!!Ωραίες και οι απαντησούλες σου!Πολλά φιλιάααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pinelaki μου, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      (Καλά, τόσα όμορφα λόγια μαζεμένα, δεν έχω ξαναπάρει στη ζωή μου!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα!
      Μια μεγάλη αγκαλιά για σένα και πολλά γλυκά φιλάκια... ξέρεις για πού!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  40. Νάμαι κι εγώ!!!! Συριανάκι μου γλυκό και αγαπημένο κουκλί είσαι και τα γυαλιά σου πάνε υπέροχα, αλλά και εγώ τελείως διαφορετικό σε περίμενα.... για να είμαι ειλικρινείς την εικόνα που είχε σχηματίσει η Χαρά για σένα είχα και εγώ. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α... "κόβεσαι" κι εσύ! Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν περνάς στην επόμενη φάση!!!
      ;-) χαχα!!!
      Βικάκι μου γλυκό, θα κάνω ό,τι μπορώ να μην χάσω τουλάχιστον την ξανθιά μου διάθεση, γιατί για μαλλί ξανθό, δεν το βλέπω!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  41. αααα τι γλυκεια που εισαι!!!Με γεια τα γυαλακια!!!φιλακια πολλαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks... Miss Garland!
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  42. "Μπράβο ρε κοπελιά ,είσαι αστέρι!" σου πάει γάντι!!!!!Θα πούμε κι εμείς ότι την έκπληξη την κράτησες για το τέλος,κούκλα!!!!!!!!Και αν δεν το κατάλαβες η "αποκάλυψή" σου μονοπώλησε τα σχόλια(ναι!!!!! το ομολογούμε :τα διαβάζουμε κι αυτά για να διαβάζουμε τις απαντήσεις σου που είναι κι αυτές φοβερές)!!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ κι από μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε 'σεις! Εγώ βλέπω και παθαίνω να μικρύνω λίγο τις αναρτήσεις μου και εσείς διαβάζετε και τα σχόλια??!!!
      Εντάξει, με κάνετε να νιώθω πολύ πιο σημαντική από όσο ΗΔΗ είμαι!!!
      ;-) χαχα!!!
      Να είστε καλά, αστέρια μου!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!
      Καλό σας βράδυ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  43. Να'τες και οι αποκαλύψεις!
    Κούκλα γλυκιά και χαρούμενη και δυστυχώς δεν σε ξέρω!
    Τα γυαλιά υπέροχα όπως και οι έξυπνες απαντήσεις σου.
    Με μια ματιά νόμιζα ότι κάνεις διαφήμιση
    στα ξύλινα γυαλιά απ'τον τόπο μας
    αλλά διαβάζοντας είδα πόσο όμορφα είναι και αυτά!

    Φιλάκια γλυκά κουκλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι!!! Αλήθεια? Από 'δω και πέρα, αν με δεις πάντως και με αναγνωρίσεις, έλα μίλα μου!!! (Γιατί έγινα και διάσημη, τρομάρα μου, κατάλαβες??!!! χχααχχαα!!!)
      Ναι, κοίτα σύμπτωση: Η ανάρτηση αυτή συνέπεσε με το promo για τα ξύλινα γυαλιά..!!
      Ευχαριστώ πολύ, Zoyzoy μου!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  44. Εγώ πάλι δε σε είχα φανταστεί. Κόψε με αν θες για αυτό!!! Πάντως είσαι θεά! Μουρλή αλλά θεά!! Ο παράδεισος δεν ξέρω αν θα αντέξει την όμορφη τρέλα σου, εμείς πάντως σε λατρεύουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το, μες τη γλύκα σχόλιο, πώς να σε "κόψω" εσένα, μου λες??
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, Βανούλα μου!!!
      Να είσαι καλά!!
      Εγώ και η όμορφη τρέλα μου(!) σου στέλνουμε άπειρα φιλάκια για ένα όμορφο βράδυ!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  45. ...τι με λες τωρα..καθε σου λεξη δειχνει την ομορφη ψυχη σου..ζεστη..ομορφη..με γελιο που μονο εσυ ξερεις να μας το δεινεις..μεχρι εδω ακουγεσαι..να σαι καλα ματια μου..να σασται καλα..χαρουμενη βδομαδα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί γλυκό πλάσμα που είσαι, βρε Μαράκι?!
      Ειλικρινά, 1000 ευχαριστώ, κορίτσι μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!
      Αγκαλίτσα ζεστή, φιλάκι γλυκό και πολλές ευχές για μια τέλεια εβδομάδα!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  46. Σου πηγαίνουν!
    Λίγο το Firmoo στο μέτωπο με χαλά αλλά εσύ ξέρεις...

    Φιλάκια γλυκό κορίτσι!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, χρυσοχέρα μου!
      (Καλά, για το λογότυπο στο μέτωπο, ένα θα σου πω: Αν μπορούσα να το μεγαλώσω τόσο, ώστε να έκρυβε όλη τη φάτσα μου, ευχαρίστως θα το έκανα!!! Ειλικρινά!)
      ;-)
      Φιλάκιααααααα!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό βράδυ, γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  47. A, Κυρία μου δεν μπορώ να μην το πω: Είσαστε μια "ΘΕΑ"!!!! Και ομολογώ πως σας είχα φανταστεί μελαγχρινή αλλά τόσο όμορφη, όχι δεν έφτασε ως εκεί η φαντασία μου! Χιχιχι!
    Αφού σου έχω αδυναμία, και το παραδέχομαι μάλιστα!
    Επιτέλους κι ένας άνθρωπος που για τους λόγους που γράψατε, αγαπάει το μάυρο χρώμα! όποτε το λέω, αμέσως να πέσουν να με φάνε, καλέ!
    "Ο Κόσμος Της Σοφίας" του Jostein Gaarder το ξέρετε είναι και δικό μου αγαπημένο βιβλίο!
    Να περάσετε μπροστά από ένα γλυκάκι και να μη σας συγκινείσει η ύπαρξή του; Κομματάκι δύσκολο μου φαίνετε αυτό! Χαχα!
    Όσο για τα Firmoo γυαλιά πέρσι πρέπει να ήταν, είχα παραγγείλει 2 ζευγάρια!
    Σας φιλώ και καλή εβδομάδα να έχετε όμορφη μου Φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω! Λατρεμένο μου, Μαράκι!
      Ομολογώ πως το ολόγλυκο σχόλιό σας με έχει κατασκλαβώσει!
      Δεν είναι ανάγκη να αναφέρω όλα τα κοινά μας στοιχεία που έχω διαπιστώσει κατά καιρούς! Είπαμε: Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, ωραία μου Κυρία!!!
      ;-) αχαχα!!!
      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα, κοριτσάρα μου!!! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  48. Καλησπέρα ζουζουνάκο μου,Γιαννούκο μου απίστευτο τρελοκόριτσό μου!!Θ Ε Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!όχι παίζουμε!!!και με γυαλί και χωρίς γυαλί πολύ τζουτζούκα μου είσαι!!και δεν το λέω για φιλοφρόνηση,τι έχω να κερδίσω η γυναίκα!!να τις χαίρεσαι τις βραβειάρες σου ματάκια μου,δεν μας κούρασες κι ας είναι και 38 λεπτά η ανάγνωση δεν με κουράζουν ποτέ οι αναρτήσεις σου!μου έκανε εντύπωση για τον Κόσμο της Σοφίας νόμιζα ότι δεν τον ξέρουν πολλοί τον Garner όχι ότι δεν σου το είχα γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ ψαγμένη και μέσα σε όλα!τον είχα γνωρίσει πριν 15 χρόνια στο Πολυτεχνείο που είχε δώσει διάλεξη και υπέγραφε τα βιβλία του!τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα!είναι απίστευτος!στον παράδεισο πάνε όσοι αγαπάνε οπότε κολασμένα όπως το είπες είναι!!καλά έκανες και έκανες σαλάτα τις ερωτο-απαντήσεις επειδή είναι πολλά τα βραβεία κι εγώ θα κάνω δικό μου τρόπο ανάρτησης με τα βραβεία γιατί έχω και τενοντίτιδα και δεν με παίρνει!είσαι εξαιρετικό πλάσμα και έχεις ειδική θέση για μένα στην καρδιά μου καλή μου φίλη!!σου στέλνω την αγάπη μου φιλάκια και μιά ζεστή αγκαλίτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιτούλα μουουουου!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο απολαμβάνω τα σχόλιά σου κάθε φορά!!! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Για τον "Κόσμο της Σοφίας" ένα θα σου πω: Το διάβασα πρώτη φορά όταν πήγαινα Γ' Λυκείου, μετά από παρότρυνση της καθηγήτριας φιλοσοφίας μου... Σε ένα Σαββατοκύριακο το είχα τελειώσει! Τόσο πολύ με ενθουσίασε!
      Νομίζω, πως είναι ιδανική λύση, να κάνεις επιλογή ερωτήσεων στο βραβείο αυτό.... (Μα πόσο με εκνεύρισε αυτό το βραβείο... Όλο απαιτήσεις ήταν!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου και σε ευχαριστώ ξανά!
      Να είσαι καλά!
      Καλή εβδομάδα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  49. Μπραβο ρε κοπελια! Εισαι αστερι.....Απολαυση να σε διαβαζει κανεις.!,.
    Συριανακι εισαι μια κουκλα και το γυαλι σου παει,μαλλον εσυ το αναδεικνυεις! Σε φανταζομουν με κοντουλικο μαλακι ορθιο,αλλα η εικονα που μας εδωσες ειναι ομορφοτερη της φαντασιας μου!
    Τα δωρακια σου με το καλο να τα χαρεις!
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Ευχαριστώ πολύ, Μαράκι!!
      Ναι, καλέ! Εννοείται πως το αναδεικνύω εγώ το γυαλί! Τί, αστειεύεσαι??!!!
      Αλήθεια? Κι εσύ νόμιζες πως θα είχα κοντό μαλλί και όρθιο??? Μα, τί πάθατε όλες???!!!!
      Ένα ειλικρινές ευχαριστώ, Μαράκι μου και μια πελώρια αγκαλιά!!!
      Καλή εβδομάδα!!
      Σε φιλώωωωωωωω!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  50. Χουανίτα πέθανα με τις απαντήσεις σου!!!! χαχαχαχα... από το γέλιο! με το γυαλί είσαι πραγματική Χουανίτα τελικά, όπως σε περίμενα!! χεχε!!! εκκεντρικό το γυαλάκι που επέλεξες, like!!!! τα αντρικά αρώματα τα άτιμα τα κάνουν πιο δυνατά η αλήθεια!!! πιο μοσχομυριστά ένα πράμα!!! αλλά το lady φοράω κι εγώ!! εμ, τι λαίδες (??) είμαστε!!! φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!!!! το δωράκι σου εκρεμμεί, αλλά δε μπορεί, θα αξιωθώ κάποια στιγμή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη η άλλη: Το επιβεβαίωσε το όνομα!!
      χαχα!!! Οκ, λοιπόν! Κατοχυρώθηκε!
      Ε, μα πες τα, βρε Εβονιτουλίνι! Δεν είναι πιο ιδιαίτερα τα αντρικά αρώματα?! (Xmmm... Λαίδη κι εσύ, ε? Κι εγώ! Γαλαζοαίματη μη σου πω!)
      ;-)
      ==Εκκρεμεί... what??!==
      Φιλάκια πολλά-πολλά, ομορφιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  51. Καλημέρα! Είχα καιρό να σε επισκεφθώ και σε πέτυχα σε μία απολαυστική ανάρτηση! Καλή εβδομάδα και πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, πολύ χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Καλή και όμορφη εβδομάδα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  52. Αυτή τη φορά δεν άργησα πολύ. Είχα έρθει και νωρίτερα αλλά πριν αφήσω το μήνυμά μου το κομπιούτερ μου τα έφτυσε και περίμενα να αποκατασταθεί. Είσαι μια ΚΟΥΚΛΑ ζωγραφιστή! Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η αυτή η εξωτερική ομορφιά συμβαδίζει τέλεια με τον υπέροχο εσωτερικό σου κόσμο! Να είσαι πάντα καλά.
    Πολλά πολλά φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς! Περαστικούλια στον υπολογιστή σου!
      ;-)
      Κορίτσι μου, σε ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ!
      (Για το κομμάτι που αφορά τον εσωτερικό κόσμο, εννοείται πως ενδιαφέρομαι περισσότερο και προσπαθώ!!!)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      Να είσαι καλά και να περνά όμορφα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  53. http://ekfrastite.blogspot.gr/2014/02/blog-post_13.html
    σε περιμενει παιχνιδι! :)
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να'μαι κι εγω!!!! Αργησα αλλα ηλθα!! Τι έξυπνες απαντήσεις, μικρή μου , είναι αυτές!! Καλά, ξετρελλάθηκα με την "επιλογή" των ερωτήσεων!! Μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο , τρελλό!!
    Εγω πάλι , κάπως έτσι σε περίμενα! Κλασσική αλλά γήινη!! Και τα γυαλιά είναι άπαιχτα!!!!
    Εσύ πάλι, καλό μου, είσαι απλώς ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
    Η ανάρτησή σου αυτή μου έφτιαξε το κέφι, κορίτσι!
    Πάντα έτσι να'σαι, γεμάτη ζωντάνια, και αστέιρευτο κέφι!!
    Φιλάκια σβουριχτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δεν άργησες! Είσαι στη ώρα σου! Είναι πολύ φρέσκια ακόμη η ανάρτηση!!
      "Γήινη", ε? Νομίζω πως κάποιες άλλες με λένε "εξωγήινη" αλλά προφανώς δεν αναφερονται στην εμφάνιση!!! χαχα!
      Χαίρομαι που σου έφτιαξα το κέφι! Ειλικρινά, με κάνετε πολύ χαρούμενη όλοι σας, όταν μου το λέτε αυτό!
      (Σχετικά με την επιλογή ερωτήσεων.. αυτό που εσύ το λες τρελό, εγώ το λέω... ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλάκι γλυκό!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  55. Ιωάννα μου έφτασα! Από τους τελευταίους αλλά όχι καταιδρωμένη...... Καταρχήν φαίνεται ότι ο χρόνος σου στο blogging μπήκε καλά. Μπράβο για τα δωράκια και τις απαντήσεις σου και καλορίζικα και τα γυαλιά. Μια απορροία λύσε μου μόνο: τόσον καιρό γιατί μας έκρυβες πόσο κούκλα είσαι? Προτείνω να βγαίνεις συχνότερα .... τώρα για τους παπαράτσι το πολύ πολύ να κάνεις ασγαλιστικά μέτρα!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!! Λες να μου γίνει συνήθεια και όπου σταθώ και όπου βρεθώ να αρχίσω να φωτογραφίζομαι? (Ούτε γι' αστείο!)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου για το γλυκό σου σχόλιο!! Να είσαι καλά πάντα!
      Και τώρα φεύγω και βλέπω να πλησιάζουν κάτι τύποι με... κάμερες!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  56. Καλησπέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
    Αχχ άλλαξες πάλι το blogακι σου!!!!!!!ΠΟλύ όμορφοοοοοοο!!!
    Θυμίζει και καλοκαίρι και χειμώνα!!χιχιχι!!!!!!!
    Τι όμορφα δώρα...Πάντα τυχερή να είσαι!!!!!!!
    Χαχχαχα ωραίο το κολπάκι σου με τα χρώματα!Διευκολύνει πολύ!!!
    Ο χριστός και η παναγία καλέεεεε..τι ερώτηση είναι αυτη΄με το τηλεφώνημα και τον θανατο..φτου φτου φτου!
    Γκούγκλαρα το άνθος γαζίας...μ'αρέσει!!Μοιάζει με την μιμόζα που λατρεύωωωωωωωω!!!!!!!!
    Καλέεε τι κούκλα είσαι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θεά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου πεις: Παρόλο που έχει αστερίες και κοχύλια το φόντο μου, σου θυμίζει κι εσένα χειμώνα? Πολύ χαίρομαι! Για κάποιο λόγο, κι εμένα αυτό μου βγάζει!
      ;-) χχαχαα!
      (Δεν παίρνω κι όρκο, αλλά νομίζω πως η μιμόζα και η γαζία είναι το ίδιο φυτό...)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Βικούλα μου! Να είσαι καλά!
      ==Αν και δεν θα έπρεπε να σου μιλάω μετά την αποψινή σου ...κολασμένη ανάρτηση!!! Τί ήθελα και θυμήθηκα τα cupcakes νυχτιάτικα??!!!==
      ;-) χαχα!!!
      Φιλάκια, αστέρι μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Ουυυυυ ναι!!!!!!!100%!!
      Μου βγάζει μια παγωνιά...το λευκό του χιονιού!!!
      Αν είναι το ίδιο φυτό,τότε συμφωνούμε!λατρεύω την μιμόζα!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Έεεετσι! Έεεετσι! Είσαι δικιά μου εσύ!!!
      Έχω ένα χειμωνιάτικο background, λοιπόν! Αν δεν το καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι... δικό τους θέμα!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά και... αρωματικά! (Σαν μιμόζα-γαζία!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  57. τα σέβη μου ΟΛΑ ωραία εδώ μέσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;-)
      Ευχαριστώ για ΟΛΑ, Παναγιώτη μου!
      Να είσαι καλά!
      ;-) χαχα!

      Διαγραφή
  58. Έλα, βρε συ!!! Τόσες μέρες γίνεται της αποκαλύψεως εδώ και δεν μου λέει κανείς τίποτα; Μ' αφήκατε στα σκοτάδια;;; Ωραίοι είστε, μπράαααβο!! Κοριτσάρα μου, τι να πω εγώ για σένα τώρα; Το ότι έχεις χιούμορ, εξυπνάδα, γλύκα στην ψυχή κι ότι είσαι η χαρά της ζωής το ξέραμε. Αλλά, αυτό που δεν ξέραμε είναι η φατσούλα σου, και πολύ χαρήκαμε, βρε παιδί μου. Με φωνή Ψινάκη: είσαι θεάαα!!!!!!!

    ΥΓ1: Δεν σε είχα καθόλου του μαύρου.
    ΥΓ2: Να χαρείς όλα τα δωράκια σου. Plus, το δωράκι στον εαυτό σου (τα γυαλάκια σου, που σου πάνε και τρελά!!!)
    ΥΓ2: Μας έφτιαξες πάλι με τις απαντήσεις σου

    Φιλιά σβουριχτά, υπέροχο πλασματάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα γι' αυτό αφήνω εγώ τις αναρτήσεις μου φάτσα-φόρα για ένα μήνα! Κάτι ξέρω!!! χαχα!
      Αμαζονίτσα μου υπέροχη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! (Με φωνή Ρουβά-προ δεκαπενταετίας... Μα τότε, δεν μιλούσε! Καλά, μόνο με το χαμόγελό του!)
      ;-)
      ΥΓ1: Κι όμως! Κι όμως!
      ΥΓ2: Thanks, λατρεμένο μου τρελούτσικο πλασματάκι!
      ΥΓ3: Μεγάλη μου τιμή, αν το κατάφερα!!! Μακάρι!!!
      ;-)
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, Αναστασούλι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  59. Ελα εισαι θεά με το κοκκινο γυαλί και το ασορτέξ (που ελεγε και ενας συμμαθητης μου) μανικιούρ!
    Θέλω να σε δω να σκάς μυτη με αυτα τα γυαλιά ηλίου στον Παραδεισο... τι νομιζεις θα σου ανοίξουν?!

    Φιλιαααααααααα

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασορτέξ??? χαχα! Τέλειο!!
      Τι??????? Έχει face-control στον παράδεισο??!!!
      Να θυμηθώ, να βγάλω τα σκουλαρίκια μου τότε! Μη με περάσουν για... σουρωτήρι!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  60. ·.°•.¸♡♡


    ✿彡 Boa semana!
    Beijinhos.¸.•°✿✿⊱
    °•.¸♫♬° ·.Brasil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τζαααααα!!!!!!!!!!!! ¨Ηρθα κι εγώ... εντάξει ...καθυστερημένα όπως πάντα τον τελευταίο καιρό!!! Δεν πειράζει...ξέρω ότι θα με συγχωρέσεις γιατί κοντεύω να πηδήξω μέσα στην κατσαρόλα τον τελευταίο καιρό που τρέχω από τα μαθήματα στην κουζίνα κι από κει στο σχολείο των μικρών για να τις πάω και μετά να τις πάρω!!!!!
    Πάντως, απόλαυσα τις απαντήσεις σου γλυκιά μου Ιωάννα, συμφωνώ απόλυτα με τον Κόσμο της Σοφίας αλλά εμένα μου άρεσε λίγο περισσότερο ο Πύργος των Πυρηναίων... τέλος πάντων εμένα η αγαπημένη μου είναι η Πίλτσερ γιατί έχει εκπληκτικές περιγραφές που πολύ γουστάρω και απολαμβάνω!!!
    Ευτυχία είναι πράγματι ο ορισμός που δίνει κι όσο για τα γυαλιά σου πάνε τρελλά!!!!!!!!!!!!! ΘΕΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, αστειεύεσαι? Εννοείται πως ξέρω ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος... Αν είναι δυνατόν! Σιγά μην σε παρεξηγήσω!
      (Τον Πύργο των Πυρηναίων... δεν τον ξέρω! Θα το ψάξω όμως! Σου έχω εμπιστοσύνη!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!
      Να είσαι καλά!
      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  62. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΠΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ!!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί ωραία!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Είσαι πολύ γλυκιά!!!
      Υπόσχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη το συντομότερο!!!
      Να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  63. Aγαπουλα περνα μια βολτα να παραλαβεις αγαποπαιχνιδι σε φιλω ομορφια μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μόλις ήρθα!!!
      Και σου άφησα και ένα σχόλιο... σεντόνι!!!
      ;-) χαχα!!
      Ευχαριστώ, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  64. Wow! Ki alla iperoxa dwrakia! Teleia ta gialia pou dialexes..sou pane poli! Episis paratirisa ta iperoxa nixakia sou! Na mas ta deixneis pio sixna!
    Me ekanes kai gelasa poli pali me tis apantiseis spu! xixi
    Filakia polla koukla! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Ώστε έτσι, πουλάκι μου, ε? Κι εσύ τα νύχια μου είδες?
      (Δεν ξέρω, ενώ μου αρέσει πολύ να τα φτιάχνω, δεν το έχω συνηθίσει να τα φωτογραφίζω! Ίσως όμως και να το κάνω!)
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!
      Να είσαι καλά!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  65. Και καινούρια εμφάνιση βλέπω! Μάλλον θέλεις να έρθει η άνοιξη, ε;;;
    Και σούπερ και τα γυαλιά! Πιο ωραία βέβαια η μυρωδιά της γαζίας.. αχ τι μου θύμισες, τι όμορφη μυρωδιά!!!
    Φιλάκια Γιαννάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, ας μη με έπαιρναν στο ψιλό μερικές-μερικές, που είχα μέχρι αρχές Φλεβάρη το Χριστουγεννιάτικο φόντο και θα σου 'λεγα εγώ πότε θα το άλλαζα!!! Τον Αύγουστο!!!
      ;-)
      Αχ, ναι! Μα δεν είναι μαγικό το άρωμα της γαζίας?!
      Φιλάκια πολλά, Βερούλα μου!!!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  66. Πραγματοποιώ την απειλή μου χι.χι...κοριτσάκι..να το ξέρεις..ξαναπερνώ να δώ τι κανεις...αφού εδέησαν να με συνδέσουν με το ιντερνετ μετά απο 10 μέρες έκτός απο μια ανάρτηση που έκανα για τρεις ώρες το περασμενο Σαββατο πως το έκανα ακομα απορώ..σε ευχαρσιτώ για τα παντα γλυκα σου λογια αλλα ξεχωρίστα για το χιούμορ. σου... είναι το μονο Γιαννάκι μου που δεν θα μας πάρουν... χι.χιχ. φιλακια μικρόοοοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Πόσο όμορφη απειλή!!!
      ;-) χαχα!
      Ρουλάκι μου, στο ξανα-είπα: Ούτε το internet δε μπορεί να σου αντισταθεί εσένα!
      ;-)
      Είσαι μια γλύκα!
      Ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για όλα τα όμορφα που μου λες κάθε φορά!!!
      Μια τεράάάάάστια αγκαλιά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  67. Αγαπημένο μου δίδυμο, σας εχω προσκαλέσει στο παιχνιδάκι της αγάπης αν θέλετε να παίξετε κι εσεις. δείτε εδω : http://sirengirl-elenaki.blogspot.gr/2014/02/blog-post_22.html θα χαρω να δω τις απαντήσεις σας. σας φιλω γλυκα, να έχετε μια όμορφη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ, κοριτσάκι μου!
      Αποστολή... εξετελέσθη!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  68. Καλησπέρα! Τέλεια τα δωράκια σου πάντα τέτοια! Συγχαρητήρια και για τα βραβειάκια,υπέροχες οι απαντήσεις σου! Όσο για τα γυαλιά τέλεια και σου πάνε πολύ! Να είσαι πάντα καλά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυριδούλα μουουουουου!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου γλυκό!
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια!!!
      (Μόλις είδα και τις εκπληκτικές δημιουργίες της ανάρτησής σου!!! Εύγε!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  69. το γυαλι τελειο!!!!!!! Οι απαντήσεις σου ...υπεροχες!!!!!!!
    φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύύύύύ, Μαριαννάκι μου!!!
      Σε φιλώ!
      Να έχεις ένα υπέροχο μεσημεράκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  70. Καλημέρα!!! Νόμιζες Ιωάννα μου γλυκιά ότι θα φύγει ο Φεβρουάριος κι εγώ δεν θα αφήσω σχόλιο; Και ύστερα από τόσα δώρα, βραβεία και την αποκάλυψη της γλυκιάς σου φατσούλας; Πρώτον με γεια το γυαλί, σου πάει τρέλα!!!! Δεύτερον, όπως έχουμε ξαναγράψει, πάντα να δέχεσαι δωράκια (δεν ζηλεύουμε καθόλου, γκρρρρ γκρρρρρ!!!!!!!) και τρίτον, οι απαντήσεις σου είναι απίθανες, αυθόρμητες, τρελιάρικες και δείχνουν το μπρίο σου , τη ζωντάνια σου και την γλυκύτητά σου!!!!! (Τώρα δώσε αυτά που συμφωνήσαμε για να σου πω όλα αυτά τα καλά λόγια! Χι χι χι!!!!!!). Σας εύχομαι καλό . . . τέλος Φεβρουαρίου, να περάσετε τέλεια το τριήμερο και πάντα τρελές δουλειές. Βλέπω στο fb οι αποκριάτικοι χοροί δίνουν και παίρνουν!!!! Έτσι μπράβο!!!! Φιλιάάάάάά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Μου έφτιαξες τη διάθεση!!!
      (Διακρίνω έντονες πινελιές παλαβομάρας και πολύ το χαίρομαι!!!)
      Τί να πω τώρα εγώ, Δαφνούλα μου? Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
      Με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      (Ε, όχι κυρία μου! Είπαμε να πεις παραπάνω καλά λόγια! Με τόσα λίγα που έγραψες, ούτε το 1/4 των συμφωνηθέντων δεν θα εισπράξεις!!! χαχα!)
      ==Για τις δουλειές μην παίρνεις κι όρκο... η χαρά της χορηγίας είναι αυτές οι εκδηλώσεις! Μόνο για γάμο δεν μας έχουν ζητήσει χορηγία μέχρι στιγμής!)
      ;-)
      Αγκαλιά και πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για το Δαφνουλίνι μου!
      Να είσαι καλά πάντα, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  71. Διαβάζω τις τελευταίες 2 αναρτήσεις σου και βλέπω: δώρα, δώρα, δώρα κι άλλα δώρα κι άρχισα να ψάχνομαι... Δε μπορεί, λέω, κάτι έχω χάσει όλον αυτόν τον καιρό που κυνηγάω μπαλίτσες με τη μπουμπούκα μου!! Να είσαι πάντα τυχερή και χαμογελαστή σου εύχομαι γλυκιά μου!! Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!! Δε θέλω να σε... σοκάρω, άλλα όλες οι αναρτήσεις του '13 και οι δύο φετινές περιείχαν δώρο!!!
      ;-)
      Καλά, δε συγκρίνεται εννοείται με το κυνηγητό και τις τσαχπινιές της μικρής... "χταποδίτσας" σου!!! (μα πόσο τέλεια στολή?!)
      Ευχαριστώ πολύ, Ειρηνούλα μου! Να είσαι καλά πάντα και να ρουφάς την κάθε στιγμή με το μικρό σου θησαυρό!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  72. τέλεια τα γυαλιά και εσύ αν και επειδή τα έχει παίξει ο υπολογιστης μου τα βλέπω όλα λίγο μπλε λίγο στρουμφο πως να το πω...
    το κόσμο της σοφίας το έχω διαβάσει και εγώ και μαρέσει πολύ...
    καλό μεσημέρι
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα! Καλή είναι η στρουμφοκατάσταση! Μείνει εκεί! Η πραγματικότητα είναι πιο... χάλια!!!
      ;-) χαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ, Ντινάκι μου!!!
      Να έχεις ένα υπέροχο μεσημεράκι!!
      Σε φιλώ πολύύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  73. Είσαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!Kαλά το χιούμορ τα σπάει (όπως πάντα!) Να χαίρεσαι τα δώρα σου!Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, βρε! Τα παραλές!
      Σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου γλυκό!
      Πάντα να είσαι καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό βραδάκι!

      Διαγραφή
  74. Γιάννα μου σ' ευχαριστώ που δέχτηκες το βραβείο μου, και χάρηκα με τις έξυπνες απαντήσεις που έδωσες!
    Ειδικά όμως μου άρεσε που επέλεξες ως αγαπημένο ποίημα το Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα του Καββαδία, το οποίο όχι μόνο το λατρεύω αλλά το ...γνωρίζω ολόκληρο απ' έξω κι ανακατωτά!
    ...
    Καλό τριήμερο εύχομαι κι από εδώ,
    και να μείνεις πάντοτε έτσι όμορφη, έξυπνη και γελαστή!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω! Τί γλυκός που είσαι! Ειλικρινά με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      ;-)
      Ε, μα ναι! Δεν είναι εξαιρετικό ποίημα? Νομίζω πως θα αργήσω να ξεπεράσω αυτό το "κόλλημα"! (Ξέρεις, κατά καιρούς έχω κάτι "κολλήματα" που κρατάνε ποοοοολύ καιρό!!!)
      Σε ευχαριστώ για όλα, Ανδρέα μου!!!
      Να περάσεις ένα όμορφο τριήμερο!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  75. Εεεεεε να μην περάσω να σου ευχηθώ να έχεις ενα όμορφο Ανοιξιάτικο μήνα;;ααααα και να σου πώ μεγιά το καινούργιο σου λούκ..τέλειο!!!! φιλάκιααααα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ρουλίτσα μου!!!
      Καλό μήνα, γλυκιά μου!!!
      Καλή Σαρακοστή!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  76. Απαντήσεις
    1. Ναι, καλέ!
      (Αλλά μην περιμένεις με το ρολόι στο χέρι!!! Κατα το μεσημεράκι θα... σερβιριστεί η ανάρτηση!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά!

      Διαγραφή
  77. φιλενάδα το μπλογκ σου είναι τόσο ανοιξιάτικο και παραμυθένιο!!!σου φτιάχνει τη διάθεση να το χαζευέις!!έτσι όμορφη εύχομαι να είναι και η ζωή σου πάντα κοριτσάκι μου!!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις επισκέψεις σου και τα γλυκά σου λόγια μου δίνουν πολύ χαρά!!να είσαι καλά!!!πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κοριτσάκι μου!!! Τί γλυκιά ευχή!!!
      Ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Φιλάκια αμέτρητα για εσένα και πολλά χαδάκια στον Μπέμπη και γρήγορα!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  78. °º♡♡彡


    ♡♬° ·. Bom domingo!
    Ótimo mês de março!
    Beijinhos do Brasil.
    °º♡♡♬° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Lovely blog! :)

    http://fashionofad.blogspot.gr/

    xo xo
    Olie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Απαντήσεις
    1. Επίσης, γλυκιά μου! Επίσης!
      Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!
      Φιλάκιααααααααααα!

      Διαγραφή
  81. Καλημερα και καλο μηνα φιλεναδα μου!!!!! Τι ομορφα... αποκαλυπτηρια!!!
    Κουκλα εισαι (φτου φτου) και τα γυαλια σου πανε πολυ!!! Με γεια!!! :)
    Το χιουμορ σου δεν παιζεται!!! Το εχουμε διαπιστωσει!!!
    Να εισαι καλα!!! σε φιλω!!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου!!! Πού είσαι εσύ, κοριτσάκι μου???
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο! Εγώ και το... χιούμορ μου(!) σου στέλνουμε αμέτρητα φιλάκια και άλλες τόσες ευχές για έναν θαυμάσιο μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      (Αχ, πόσο χάρηκα που σε "είδα"! Μας έχεις λείψει!)

      Διαγραφή
  82. Καλό μήνα και καλή σαρακοστή!!πολύ ωραία τα γυαλάκια σου και σου πάνε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μουουουου!!!
      Πού εξαφανίστηκες καλέ, πάλι εσύ?
      Ενθουσιάστηκα με το σχόλιό σου!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, ομορφιά μου!!!
      Να είσαι πάντα καλά, κουκλίτσα μου!!!
      Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  83. 7-3 και εσύ που είσαι;; γιατί δεν ήρθες στο ραντεβού;; και είχα βαλει κλωστίτσα στο δάχτυλο να έρθω... μην το ξεχάσω.. !!!!!! τα ξαναλέμε αυριο.!!!! με τον κηδεμόνα σου . εν τάξει;; χι.χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxa! Πάντα πηγαίνω στα ραντεβού μου, μην ανησυχείς!
      Εσύ, γιατί είσαι ξύπνια τέτοια ώρα, μου λες???!!!
      ;-)
      Πάω να σου στείλω μήνυμα, να σε πειράξω λιγάκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.