❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΔΩΡΟ!



"Το δώρο" λοιπόν! Αυτός επέλεξα να είναι ο τίτλος για αυτήν την ανάρτηση, αν και θα μπορούσα άνετα να τον αντικαταστήσω και με "Το Γεφύρι Της Άρτας"! Ξέρετε, αυτό που ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν... Αλλά ας όψεται το ότι είμαι τόσο αισιόδοξος άνθρωπος, που τελικά νίκησε ο πιο χαζοχαρουμενοπιασάρικος τίτλος!
Discraimer: Η παρούσα ανάρτηση δεν περιέχει giveaway, τοποθέτηση προϊόντος και προφανώς δεν είναι χορηγούμενη! (Πόσο τέλειο θα ήταν όμως να με πλήρωναν για να γράφω τις σαχλαμάρες μου?!?!?)


Διαβάζεται σε 5 λεπτά




Λοιπόν-λοιπόν! Τί κάνετε? Πώς είστε? Πού βρίσκεστε? Εμείς είμαστε καλά, ό,τι προκύπτει το παλεύουμε και δόξα το Θεό από εκδηλώσεις είμαστε μια χαρά!
Η εκμάθηση των Φινλανδικών καλά κρατεί, αλλά τα μαθήματα φυσαρμόνικας δεν κατάφεραν να με κρατήσουν κοντά τους! (Αυτά έχασαν!) Συνεχίζουμε ακάθεκτοι να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με όσο το δυνατόν σωστότερη διατροφή και γυμναστική και κάθε χρόνο νιώθω πιο μπουμπούκι από ποτέ! ho ho ho!
Καλέ, καλή χρονιά κιόλας! Υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας και αίσθημα πληρότητας στην ψυχούλα σας! 
Είμαι σίγουρη πως η πλειοψηφία όσων δουν ανάρτησή μου στο blogroll τους, θα χαρούν! (Βέβαια, βλέποντας μετά και το μέγεθός της, ίσως να... αναθεωρήσουν!)  ;-)
Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετούς μήνες έλεγα να κάνω κάποιο post, αλλά λίγο η έλλειψη χρόνου (ναι, το διαδίκτυο είναι αυτό που θυσίασα εγώ!), λίγο η ανύπαρκτη διάθεση, λίγο η παντελώς εξαφανισμένη έμπνευση (σιγά που θα δεχόμουν να σερβίρω μια από τις δεκάδες αποθηκευμένες μου αναρτήσεις! Λέμε όχι στις κονσέρβες!), κάτι κάποιες απώλειες αγαπημένων που με τσάκισαν, ε, όλα αυτά τελικά δεν με άφηναν να στρωθώ να γράψω κάτι...
Και παρόλο που στα μηνύματα που λάμβανα από πολλούς, μου γινόταν η παρότρυνση για να επιστρέψω -και πραγματικά 1000 ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τη θετικότητα!- ομολογώ πως ήταν τα μηνύματα 2 ατόμων -που ασφαλώς δεν θα αναφέρω ονομαστικά- που βιώνοντας αντίστοιχες απώλειες, με έκαναν να πω: Ξέρεις κάτι? Μπορεί η γειτονιά να μην είναι πια τόσο πυκνοκατοικημένη, μπορεί να υπάρχουν άτομα που μονό διαβάζουν και δεν αναρτούν, μπορεί άλλους να τους κέρδισαν άλλα κοινωνικά δίκτυα, αλλά αν έστω και 1 άτομο βιώνει μια δύσκολη φάση και οι δικές σου χαζομάρες τον κάνουν να ξεχαστεί έστω και στιγμιαία περνώντας από εδώ, αξίζει τον κόπο να πιάσεις το πληκτρολόγιο, ελπίζοντας να σχηματιστεί από την άλλη πλευρά της οθόνης ένα χαμόγελο! Και αυτό ίσως αρχικά να φαντάζει πως είναι το δικό μου δώρο προς εκείνο το πρόσωπο, ουσιαστικά όμως πρόκειται για το δώρο που λαμβάνω εγώ! Τί πιο όμορφο από το να σου ανταποδίδεται ένα χαμόγελο?! Προσωπικά το θεωρώ υπέρτατο δώρο!

Update: Πού να το πω και να με πιστέψουν? Πάνω που άρχισα να γράφω, κόπηκε 2 φορές το ίντερνετ! (Τώρα αν αυτό δεν είναι σημάδι για να εγκαταλείψω μια για πάντα το blogging, τότε τί είναι??? Αλλά ως θετικός άνθρωπος, πρέπει να σκέφτομαι πως το καλό είναι που επανήλθε! Χμμμ...)

Δεν θα πρωτοτυπήσω: Η πρώτη ανάρτηση που κάνω σχεδόν πάντα τη νέα χρονιά, περιέχει ανέκδοτα! Αυτό θα κάνω και τώρα! (Ναι, συνέχισε έτσι εσύ! Τέτοιο γούρι, μην το χάσουμε! Μια ανάρτηση κάνεις κοπελιά το χρόνο και αυτή έχει ανέκδοτα! Τον τηλεφωνικό κατάλογο να έγραφες, πιο καλά θα πήγαινε η χρονιά! ;-) )



-Γιατρέ, πώς να χάσω βάρος; Έχω δοκιμάσει τα πάντα...
   -Σταμάτα να δοκιμάζεις τα πάντα!

❤ Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ τον άντρα θέλω να τον περιποιούμαι! Μου αρέσει να ξυπνάω πολύ πρωί να του φτιάχνω καφέ και έτσι να πάρει την απαιτούμενη ενέργεια για να αντέξει την γκρίνια μου, που θα τον συντροφεύει όοολη μέρα!


❤ Για κάθε σοκολάτα που τρως, ένα παιδάκι γλιτώνει από την παχυσαρκία! Κάνε κι εσύ λοιπόν μια καλή πράξη σήμερα!!!


❤ -Μωρό μου, ο γείτονας πριν πάει στη δουλειά, δίνει ένα φιλί στη γυναίκα του! Γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο?
    -Πας καλά, mwph? Πού την ξέρω εγώ τη γυναίκα του?!

❤ Οι άλλες όταν αρρωσταίνουν αποκτούν την απόλυτα αισθησιακή φωνή κι εγώ είμαι έτοιμη να κάνω τα ρεπό του Βασίλη Καρρά!


❤ Είμαι σε ηλικία που όλοι νομίζουν πως τραβάω σέλφι κι εγώ απλά προσπαθώ να διαβάσω ένα μήνυμα!


❤ Η καρδιά μου λέει πίτσα και σουβλάκι αλλά το παντελόνι μου λέει "Για όνομα του Θεού, κοπέλα μου, φάε μια σαλατούλα!"


❤ Ερωτεύεσαι, χάνεις τον ύπνο σου! Παντρεύεσαι, ροχαλίζει, πάλι χάνεις τον ύπνο σου!


❤ Μου λέει ο καφετζής: "Μια ώρα παλεύω να κάνω φραπέ με αυτό το μιξεράκι. Αλλά είναι δώρο από τον γιο μου και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω". Να ξέρατε πόσο ντράπηκα να του πω πως αυτό δεν ήταν μιξεράκι αλλά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα!


❤ Εγώ ένα ξέρω να πω: Αν η ζωή ήταν δίκαιη, με τα πολλά γλυκά θα γινόσουν γλυκός και όχι χοντρός!


❤ Αν νιώσετε κάποια στιγμή ασήμαντοι, να σκέφτεστε πως μια μέρα κατέβηκα από το λεωφορείο για να διευκολύνω επιβάτες να βγουν και ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και έφυγε!


❤ Σου χύνετε ο καφές και πετάγεται ο ένας "Γούρι! Γούρι!", πετάγεται ο άλλος "Λεφτά θα πάρεις!" Καημό το έχω μια φορά να πει ένας: "Άσε, φέρνω εγώ τη σφουγγαρίστρα να μαζέψω!"


❤ Η άλλη σήμερα είχε πάρει γάλα σόγιας, πίτουρο βρώμης, λιναρόσπορο και φαγόπυρο και μου βάζει το διαχωριστικό στο ταμείο του σούπερ μάρκετ. Δεν θα μπερδευτούν τα ψώνια μας, ψυχούλα μου, πίστεψέ με!!!


❤ Για εμάς που δεν μας πολυκαίει να πιάσουμε την ανθοδέσμη, μπορεί η νύφη να πετάξει κανένα κομμάτι τούρτα???


 Οκ, είναι θέμα ευγενείας να μας κερνάτε αν τρώτε κάτι, αλλά ειλικρινά, όταν τρώτε ρυζογκοφρέτες, δεν είναι ανάγκη να μας κερνάτε! Δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν τις κρατήσετε για την πάρτη σας!


-Αχ, κύριε βιβλιοπώλη μου, δεν θυμάμαι πως λέγεται το βιβλίο, αλλά σε αυτό βασίστηκε μια ταινία. Πριν λίγους μήνες έδειχνε η τηλεόραση αυτή την ταινία με έναν που έτρεχε γυμνός στο δάσος...

   -Και τί θέλετε, κυρία μου? Να τον κυνηγήσω να μας πει τον τίτλο???

-Αχ, μου θυμίζεις έναν από το θέατρο!

   -Αλήθεια, κοριτσάρα μου? Ποιον?
   -Τον Καραγκιόζη!

❤ H άλλη με διέγραψε από το facebook στις 4 τα ξημερώματα! Γιατί, κοπέλα μου? Τί έκανα? Ροχάλιζα?


-Μωρό μου, είσαι σαν τη ζέστη!

   -Καυτή;
   -Όχι, ανυπόφορη!

-Ψάχνω δουλειά!
   -Έχεις εμπειρία?
   -Φυσικά! 7 χρόνια ψάχνω!





Μπορεί να έχω να κάνω ανάρτηση πάνω από 1 χρόνο, αλλά δεν ξέχασα πως οφείλω ένα πελώωωριο δημόσιο ευχαριστώ στα κορίτσια μου, τη Σπυριδούλα, τη Μαρία-Έλενα και την Αριστέα για τα θαυμάσια και πασπαλισμένα με μπόλικη αγαπόσκονη δώρα τους! Τί κι αν πέρασε τόσος καιρός? Εγώ τα έχω και τα χαίρομαι ακόμα και μαζί έχω και ένα κομμάτι της ψυχής τους!

Με κλικ στην κάθε εικόνα, οδηγείστε αμέσως στο blog του κάθε κοριτσιού!









Και μιας και στην αρχή της ανάρτησης, αναφέρθηκα σε απώλειες, θεωρώ καθήκον μου απέναντι στη θετικότητα, να κλείσω με 2 από τις πολλές δημιουργίες μου, για μια μικρούλα που έφτασε πριν  από λίγους μήνες στο πολύ κοντινό οικογενειακό μου περιβάλλον και αποτέλεσε τον κύριο λόγο που έπιασα ξανά τα βελονάκια μου μετά από χρόνια! Σαφώς και έχουν κουκουβάγιες οι δημιουργίες μου! Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές!!! <3 ^_^ <3






Θα ήταν υπέροχο, κάπου εδώ να γράψω αυτό που έγραφα παλιά: "Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού στις τάδε του επόμενου μήνα", αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να επιστρέψω στις μηνιαίες αναρτήσεις ξανά... Ας το αφήσουμε ανοιχτό το ραντεβού για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον! ;-)




Να είστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να δείχνετε την αγάπη σας!
Ή...
Να (σας) προσέχετε, να (σας) αγαπάτε και να γελάτε! Πολύ και δυνατά!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!



42 σχόλια:

  1. Τι έκπληξη ήταν αυτή! Είσαι το δώρο μας για του αγίου Βαλεντίνου;
    Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να γράψουμε όταν ανοίγουμε την καρδιά μας. Έχω ξεκινήσει κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση εδώ και πολύ καιρό με τίτλο 'Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο'και πρόσφατα επιχείρησα να την ολοκληρώσω, αλλά χωρίς επιτυχία. Οχι οτι δεν έχω έμπνευση, αλλά κάποιες φορές δε γράφεις για να δώσεις ιδέες ή συμβουλές. Γράφεις γιατί και εσύ χρειάζεσαι κάποιον να σου δώσει απαντήσεις.Και όταν το ερώτημα είναι το 'γιατί', δεν υπάρχουν πάντα εύκολες απαντήσεις.
    Λυπάμαι για τις απώλειες.
    Σίγουρα κατάφερες να με κάνεις να γελάσω με τα ανέκδοτα.
    Να χαίρεσαι τα δωράκια σου! Και να σε ξαναδιαβάσουμε όταν και όποτε θες. Ευτυχώς έχουμε τα social media να μαθαίνουμε τα νέα σας και να ξέρουμε ότι είστε καλά.
    Πολλά σμουτςςςςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα είδες μέρα που διάλεξα, βρε Demάκι μου να κάνω ανάρτηση??? (Είμεθα και ρομαντικές ψυχές, τρομάρα μας!!! χαχα!) Οπότε ναι: Το λέω ευθαρσώς: Είμαι το δώρο σας! Έρχομαι στις οθόνες σας σε συσκευασία δώρου! (Η σακουλίτσα 1. είναι χάρτινη και 2. δεν χρεώνεται! ;-) )
      Πόσο δίκιο έχεις!!! Όταν κάνεις τέτοιου είδους αναρτήσεις, όπως αυτή που αναφέρεσαι, υπάρχει μια δυσκολία... Το έχω σκεφτεί κι εγώ κατά καιρούς στις πιο περίεργες αναρτήσεις μου, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια λύτρωση... Από τη μία τα βγάζεις εσύ από μέσα σου αυτά που έχεις να μοιραστείς και σε βαραίνουν και από την άλλη ίσως κάποιος από εκεί που δεν το περιμένεις, να σου πει την κατάλληλη λέξη/φράση και να δεις τα πράγματα (αν όχι διαφορετικά) τουλάχιστον με πιο απαλή υφή στην ψυχούλα σου!
      Και μόνο που μου λες που γέλασες, είμαι ήδη κερδισμένη που έκανα τελικά ανάρτηση!
      Ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ, κοριτσάρα μου!
      Έχεις την αγάπη μου και μπόλικα ζουμερά ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ολόδικά σου!!!
      Πάντα να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Χαρά; Μόνο χαρά μας γέμισε η εμφάνισή σου στο blog roll μας Ιωάννα; Μας γέμισε πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα αγαπητή μας φίλη. Στο έχω πει επανειλημμένα σε ανύποπτο χρόνο. Μας λείπεις. Και δεν είναι λεκτική διατύπωση τυπικής έκφρασης. Είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ξέρω, οι υποχρεώσεις και τα ζητήματα είναι πολλά. Αλλά μήπως θα σταματήσουν ποτέ; Όχι.
    Εδώ, οι φίλοι στα δικτυακά σπιτικά, σε περιμένουν πάντα με ανοιχτή αγκαλιά έστω για ένα σχόλιο έστω για μια ανάρτηση.
    Να γιατί σε καλώ με όλη μου την καρδιά αυτό σου το "Επόμενο ραντεβού στις τάδε του μήνα...." να γίνει πράξη! Μια φορά ελάχιστο το μήνα. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Όμως για μας, του φίλους σου δεν ξέρεις πόση μα πόση σημασία έχει. Στο λέω ειλικρινά.
    Καλησπέρα Ιωάννα μου,
    έφερες λίγο απ το φως της Σύρας και της καρδιάς σου.
    Να είστε καλά, να δημιουργείτε, να περνάτε όμορφα.
    Καλή χρονιά έστω και καθυστερημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, καλή χρονιά και από εδώ!!! Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους!
      Κι εγώ χαίρομαι που πάτησα τελικά το κουμπί της δημοσίευσης!
      Όντως, εμείς τα έχουμε ξαναπεί κ' πιο προσωπικά και θυμάμαι πως εδώ και μήνες έλεγα πως ίσως κάνω ανάρτηση τον Σεπτέμβρη, μετά πως ίσως την κάνω τα Χριστούγεννα, τελικά ήρθε ο Φλεβάρης για να φιλοτιμηθώ να το κάνω!;-)
      Έχεις απόλυτο δίκιο: Ποτέ δεν σταματάνε οι υποχρεώσεις απλά όσο καιρό απείχα, συνειδητοποίησα πως ο σημαντικότερος λόγος που μου έλειπε το blogging ήταν για να "ελέγχω" αν είναι καλά τα άτομα που εκτιμώ και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία σε άλλα κοινωνικά δίκτυα... Δεν είναι το ότι έχασα το ενδιαφέρον μου για τη γειτονιά μας, ίσα-ίσα: Κατέληξα στο ότι με στεναχωρεί το γεγονός πως τη βλέπω να αδειάζει...
      Με στεναχωρεί και ταυτόχρονα το κατανοώ πως λόγω έλλειψης χρόνου, πολλοί στρέφονται αλλού. Ενώ στα υπόλοιπα social media, δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος και προετοιμασία, το blogging είναι απαιτητικό και χρονοβόρο. Δεν μπορείς να το ξεπετάξεις, θέλει να του αφοσιωθείς... Τουλάχιστον εγώ έτσι του συμπεριφερόμουν και για αυτούς του λόγους το είχα ξεχωρίσει από οτιδήποτε άλλο! Χτίσαμε σχέσεις ουσιαστικές εδώ μέσα!
      Ξέρω πολύ καλά πως τα λόγια σου είναι λόγια καρδιάς και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη!
      Θέλω να πιστεύω πως δεν θα απουσιάσω ξανά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!;-)
      Να είσαι πάντα καλά, καλέ μου! Πολύ σ' ευχαριστώ για όλα!
      Τα φιλιά και την αγάπη μας σε όλους σας!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Το blogging καλή μου φίλη μας έδωσε πολλά και εξακολουθεί να μας δίνει ανεκτίμητα πράγματα. Και κανένα social media δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε όσα μπορεί να προσφέρει.
      Στέλνω φιλιά και δύναμη.

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς όπως τα λες, Γιάννη μου!
      Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά!
      Φιλιά και να προσέχετε!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. ..."αλλά αν έστω και 1 άτομο βιώνει μια δύσκολη φάση και οι δικές σου χαζομάρες τον κάνουν να ξεχαστεί έστω και στιγμιαία περνώντας από εδώ, αξίζει τον κόπο να πιάσεις το πληκτρολόγιο, ελπίζοντας να σχηματιστεί από την άλλη πλευρά της οθόνης ένα χαμόγελο! Και αυτό ίσως αρχικά να φαντάζει πως είναι το δικό μου δώρο προς εκείνο το πρόσωπο, ουσιαστικά όμως πρόκειται για το δώρο που λαμβάνω εγώ! Τί πιο όμορφο από το να σου ανταποδίδεται ένα χαμόγελο?! Προσωπικά το θεωρώ υπέρτατο δώρο!" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ! <3 <3 <3
    Μια φράση που για μένα λέει πολλά, όχι πως τα υπόλοιπα δεν μου έδωσαν χαμόγελα, χαρά, γέλιο και συγκίνηση, αλλά να διαβάζω το πόσο η Γιάννα έχει μεστώσει, μου φτάνει και μου περισσεύει! ;) :P

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και με πολύ πολύ Αγάπη! :k :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εγώ τί να σχολιάσω? Μετά από όλα αυτά τα όμορφα λόγια αγάπης, μόνο να σιωπήσω μπορώ και να σε κάνω μια πελώωωωρια διαδικτυακή αγκαλιά, Μαγισσούλα μου!
      Ξέρω πως είναι μέσα από την καρδιά σου!
      1000 ευχαριστώ για όλα, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Βρε καλώς το κορίτσι μας! Καλή Χρονιά, κοπέλα μου. Λατρεύω να διαβάζω τα ανέκδοτά σου. Και... δεν γνώριζα ότι πλέκεις! Καλέ, είσαι φανταστική! Να χαίρεστε την μικρούλα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Πολλά φιλιά και ...μη χάνεσαι καλέ! Να τα λέμε στη μπλογκογειτονιά, ΟΚ? Μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κορίτσι μου! Καλή χρονιά να έχεις! Μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
      Καλέ, ναι! Πλέκω! Αλλά γιατί να το ξέρεις? Αφού ουσιαστικά, πάνω που αρχίσαμε να "γνωριζόμαστε", εγώ η μουλάρα έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου! (Αλλά με αγαπάτε και μου έχετε αδυναμία που μου το συγχωρείτε και αυτό! χαχα!)
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Mia μου! Δεν υπόσχομαι πως θα τα λέμε συχνά, αλλά ελπίζω να μην λείψω ξανά για τόσους πολλούς μήνες! (Το έσωσα καθόλου? ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Εμείς χαθήκαμε; εσύ μας εγκατέλειψες καο προτίμησες το" μπαλκόνι" fb! Γλυκιά μου σαν το μπλοκόσπιτο δεν υπάρχει, πάρτο απόφαση κι εμείς..ΕΔΩ θα σε περιμένουμε πάντα! Όσο για την διακοπή ίντερνετ....βρε πως πιάνουν οι ..αφορισμοί μας για την εγκατάλειψη σου!.. τα δωράκια μοναδικά καθώς και τα γελάκια στο τέλος. Σ' αγαπώ μικρή μου και το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxa! Γλυκιά και υπέροχή μου, Αχτιδούλα!!!
      Όπως ακριβώς τα λες: "Μπαλκόνι facebook" γιατί απλά παρατηρώ από ψηλά! Μια-δυο φορές την εβδομάδα θα μπω στο facebook, κι απλά επειδή τα προφίλ μας τα έχουμε από κοινού με τον Γιάννη, όταν είναι εκείνος μέσα, κάποιοι νομίζουν πως είμαι εγώ! χιχι! Πόσο πολύ σ' ευχαριστώ και σ'εκτιμώ, να 'ξερες! Μια θέση στην καρδιά μου, είναι ολόδική σου επάξια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε εσάς και χαδάκια σε Κάντυ και Κανελλάκο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Βρε βρε καλώς την κι ας άργησες....μας έλειψες !!!!!!!!
    Αυτή η γειτονιά είναι πιο ενδιαφέρουσα απ την άλλη, οπότε άσε το Γιάννη από κει κι εσύ να επισκέπτεσαι το σπιτάκι σου από δω, γιατί η απουσία σου είναι πολύ αισθητή.... χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε και αρκετά σε έχουμε στερηθεί. Τώρα θα μου πεις, κοίτα ποιος μιλάει, που κι εγώ έχω να κάνω ανάρτηση απ τον Ιούνιο....αλλά είναι μια περίοδος που βοηθάω τις κόρες και έχω χαθεί..πάντως παρακολουθώ και διαβάζω τους φίλους..... Να χαρείς τα δωράκια αγάπης που λαβαίνεις και το πλέξιμο σε θέλει απ ότι βλέπω.... Φιλιά δε σου στέλνω για να στα δώσω στην επόμενη ανάρτηση που θα είναι σύντομα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα, Ράνια μου!!! Κι εσείς μου λείψατε από εδώ!
      Τουλάχιστον, είσαι από τα άτομα που παρόλο που έχεις ψιλοχαθεί κι εσύ από τη γειτονιά, τουλάχιστον σε βλέπω στο facebook και καμαρώνω τα θαυμάσια κεντήματά σου και ξέρω πως είσαι καλά! Αυτό εμένα μου αρκεί για τους αγαπημένους μου! Να ξέρω πως είναι καλά!!! <3
      Χαχαχα! Πονηρή!!! Με φέρνεις στο φιλότιμο για να κάνω ξανά ανάρτηση και να πάρω τα φιλιά μου??? Δεν παίζεις τίμια!!! ;-)
      Πολύ σ' ευχαριστώ, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. ♥♥♥ Στα ανέκδοτα είχε μερικά που με θίγουν!
    Ξέρ'ς εσύ ;)
    Απαιτώ εξηγήσεις :D ^_^ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! Κι εγώ θίγομαι με ορισμένα από αυτά που έγραψα, αλλά ξέρεις τί κάνω? Προλαβαίνω και τα λέω από μόνη μου για να μην έχω τον καθένα να με σχολιάζει, αμέεεεε!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα curly artist μου!!!
      Πολύ σ' ευχαριστώ που πέρασες!!! Πάντα να είσαι γερή!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Γιάννα μου μπορεί να μπαίνεις αραιά και που εδώ αλλά τουλάχιστον μας διασκεδάζεις με το χιούμορ σου και τα ανέκδοτα και έδωσες μια φρέσκια νότα στην ημέρα μας.
    Φιλάκια πολλά και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένάκι μου γλυκό!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!
      Ε, μετά από τόσο καιρό που είχα να πατήσω εδώ μέσα, το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, ήταν να προσπαθήσω να μοιράσω χαμογελάκια!!! ;-)
      Καλή χρονιά να έχεις, κορίτσι μου!!!
      Με υγεία και μόνο ομορφιά στη ζωή σου!
      Τα ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και την αγάπη μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. Καλωσόρισες και πάλι.
    Γιατί μας στερείς την παρουσία σου κσι τα ανέκδοτα σου;
    Γελάω μόνη μου 🤣🤣🤣😘
    Μπράβο για τα πλεκτά σου.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σας στερώ την παρουσία μου για να σας λείψω και να κάνετε απεργίες/διαδηλώσεις κτλ, για να με πείσετε να γυρίσω και να νιώσω σημαντική!!!! ^_^ ^_^ ^_^
      Πάντα να γελάς, Ρενάκι μου! Να γελάς πολύ και δυνατά!!!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ!!!
      Σε φιλώ πολύυυυυυυυυυ! ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. φυσικά και μόλις ειδα αναρτηση σου χαμογελασα!
    για δες μερα που διάλεξε σκέφτηκα!! αλλα τελικα το περιεχόμενο δεν ειχε να κανει με αγαπες και λουλουδια(δυστυχως...)εύχομαι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο που σου συμβαίνει...
    καλε η κουβερτουλα σου , εργο τεχνης!!!συνεχισε!!!
    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερ-ταλαντούχο, κοριτσάκι μου!!!
      Σ' ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ! Για όλα, ομορφιά μου! Για την επίσκεψη, το σχόλιο, την αγάπη που εισπράττω! Δεν είναι εύκολο ανάμεσα στα παιδάκια σου, στις εκπληκτικές σου δημιουργίες και σε τόσα άλλα, να χωρέσω κι εγώ! Το εκτιμώ ειλικρινά!!!
      Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω μια πελώωωωωρια αγκαλιά να σας χωρέσει όλους και να μοιράσω άπειρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για να φτάσουν για όλους σας! (Ο γυναικείος πληθυσμός να κρατήσει τα περισσότερα, ναι?!?!)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. αχ ποσο πολύ χαρηκα με την αναρτηση σου!
    Μας ελειψες πολύ!
    Οπως παντά με χιουμοριστικες ατακες ακομη και τωρα του Αγιου Βαλεντίνου χεχεχχεχε
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, εσύ! Αχ! Από γευστικούς πειρασμούς σε ταξίδια!
      Τη ζήλια δεν την γλιτώνουμε δηλαδή!!! (Μην κοιτάς που μπαίνω αθόρυβα, τις ρίχνω τις κλεφτές μου ματιές εκεί που αξίζει!!!)
      Να είσαι καλά, κοριτσάρα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. Γιαννα μου!
    μου ελειψαν οι αναρτησεις σου
    ευχομαι να περνατε ομορφα
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου!!! Πόσο σ'ευχαριστώ!!!
      Σε καμαρώνω και νιώθω περήφανη για όσα σε βλέπω να κερδίζεις στη ζωή σου, να το ξέρεις!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, εκφραστικό μου πλάσμα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Parabéns!!!
    Eu nunca tinha parado para ler suas postagens aqui.
    Hoje tive o privilégio de ler.
    E amei!!!
    Que Deus abençõe vocês.
    Beijos e abraços
    Sueli Guedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Muito obrigado, Sueli!
      Você é tão doce!
      Você é sempre muito gentil!
      Espero que você seja legal e desejo-lhe amor e alegria!
      Abraços e beijos!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Οπως κάθε φορα αργοπορημενη..έτσι για να μην χαλασω την μαγιά Συριανακι μου χι..χι..καλως το μας..καλως το μας..βρε τι χαρα εστω και καθυστερημενη ηταν αυτή;
    Κορίτσι μου μας λείπεις αλλά να έρχεσαι όποτε σου κανει κέφι.. βλεπεις ότι ολοι εδω ειμαστε εστω και αν το περνουμε είδηση αργοτερα..
    Σε ευχαριστούμε για το μεγαλο χαμογελο που μας χαρισε ο ερχομος σου εδώ στα παλια σου λιμερια.. δεν είμαστε μάτια μου μονο ενας που χαμογελασε οπως είδες χαρισες πολλα χαμογελα..
    Τις απώλειες τις κραταμε στην καρδια μας και χαμογελαμε Συριανακι μου με τις όμορφες καινουργιες αφιξεις στην ζωή μας...😊
    Να σας ζησει η μικρούλα και να χαρει τα δωρακια σου..αγαπη μου...
    Καλα να είσαι να έχεις μονο όμορφες στιγμές στην ζωή σου.. καλο σου ξημέρωμα μια μεγαλη αγκαλια απο τον νοτο..με την αγαπη μου🧡🧡 !φιλιααααα!!!😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ξεχασιάρα δεν σου ευχήθηκα να χαρείς τα δωράκια σου.. από τις αγαπημένες φίλες Συριανάκι μου..ξαναφιλώ..χι..χι. 😘

      Διαγραφή
    2. Το κορίτσι μουουουουουου!!! Ρουλάκι μου, πόσο χαίρομαι που τα λέμε και από εδώ ξανά! Ειλικρινά, χαίρομαι πολύ! <3
      Να καθυστερείς όσο θέλεις! Απουσίες δεν βάζουμε! Είπαμε: Σκοπός είναι να χαμογελάμε όσο μπορούμε και να μην αγχωνόμαστε για λεπτομέρειες, ναι?!
      Και αφού χαμογέλασες κι εσύ, το κέρδος μου είναι διπλό και τριπλό!
      Λένε πως εκπέμπουμε ό,τι έχουμε μέσα μας, οπότε μια Σμαραγδένια ψυχούλα σαν τη δική σου, μόνο καλοσύνη θα μπορούσε να πασπαλίζει γύρω της!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Ρουλάκι μου! Που πάντα είσαι εδώ και μοιράζεις χαμόγελα, κορίτσι μου, με τη θετική σου αύρα!
      Ανταποδίδω ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και μια πελώωωωωωωρια αγκαλιά να σε κλείσει μέσα να σε ζεστάνει!!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Δεν είσαι ξεχασιάρα, είσαι πονήρω!!! Ήθελες να πάρεις και δεύτερη μερίδα φιλάκια, ε? Κι εγώ λοιπόν, σου τα σερβήρω με απίστευτα μεγάλη χαρά! χιχιχι!
      Να είσαι καλά, Ρουλάκι μου! Ευχαριστώ τόσο πολύ! Για όλα!
      <3 <3 <3
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  15. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ!, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ❤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ Blogoγειτονια. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Μαράκι μου!!! Καλώς ξαναβρισκόμαστε, κορίτσι μου!
      Ολόψυχα σ' ευχαριστώ!!!
      Να έχετε μια χρονιά γεμάτη οικογενειακή γαλήνη, να είστε γεροί και να γελάτε πολύ!!!
      Θα προσπαθήσω να μην ξαναλείψω για τόσους μήνες! ;-)
      Τα ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και την αγάπη μου, κορίτσι μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, μάτια μου!
      Φιλάκια πολλά σε εσένα και στο κοριτσάκι σου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Κορίτσι μου όμορφο, τώρα με την καραντίνα την πήρα είδηση την ανάρτησή σου εγώ! Βλέπεις, κι εγώ τα σόσιαλ... μύδια έχω επιλέξει να θυσιάσω! Λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σου!
    Μας έκανες όμως να γελάσουμε και να πάρουμε μια ανάσα αισιοδοξίας με την... απρόσμενη ανάρτησή σου! Το ανέκδοτο με την τύπισσα στο σούπερ μάρκετ με το γάλα σόγιας και το λιναρόσπορο, σε μένα αναφέρεται; Χαχαχα... Η κουβερτούλα με την κουκουβάγια είναι αξιολάτρευτη!!! Μου έλειψες! Να είσαι καλά και να προσέχεις αυτές τις δύσκολες μέρες... Σε φιλώ!!! Όπως λες κι εσύ... ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινό μου πλάσμα!!! Πόσο χαίρομαι που σε "βλέπω" εδώ!
      Ξέρεις, είναι αρκετά περίεργη η όλη κατάσταση που ζούμε, οπότε ελπίζω με τις βλακείες που κατά καιρούς γράφω, να βοηθήσω κάποιον να ξεχαστεί!
      Αχαχαχα! Για το συγκεκριμένο ανέκδοτο πολλοί.... κονταροχτυπιούνται! ^_^
      Αλλά να σου εξομολογηθώ κάτι? Πολύ το χαίρομαι που βλέπω πως όλο και περισσότεροι στρεφόμαστε σε τέτοιες επιλογές!!! ;-)
      Πόσο σε ευχαριστώ για όλα! Να 'ξερες πόσο!
      Πάντα να είστε καλά όλοι σας, Φωτεινούλα μου! Κι εσείς να προσέχετε, κοριτσάκι μου!
      Τα φιλιά και την αγάπη μου! ΠΑΝΤΑ!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.