❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Οι οικονομικές λύσεις δεν είναι απαραίτητα και κακής ποιότητας...
Ακόμα δεν αρχίσαμε! Μη φεύγετε! Δεν έχω σκοπό να σας κάνω ανάλυση της τρέχουσας οικονομίας, ούτε σύγκριση τιμών και υπηρεσιών! Θα ήθελα πολύ όμως, να μοιραστώ μαζί σας πατέντες για μια πιο χαλαρή ζωή! Γιατί, μη μου πείτε πως δεν αγχώνεστε και δεν στεναχωριέστε αν χαλάσει κάτι στο σπίτι, ή αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε τις δουλειές σας. Γι' αυτό σας λέω: Μην αγχώνεστε - Λύσεις υπάρχουν!
Λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχουν, αλλά λύσεις σίγουρα υπάρχουν! Αρκεί να αφήσετε λίγο πιο ελεύθερο το πνεύμα σας! Ρίξτε μια ματιά (και πάρτε μην πάρετε ιδέες!)

-- Διαβάζεται σε 6 λεπτά --


Θέλεις να ζεστάνεις κάτι να φας και συνειδητοποιείς πως δεν λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων. Τί κάνεις? Μένεις νηστική? Όχι, βέβαια: Χρησιμοποιείς το σίδερο και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα έτοιμο το φαγάκι σου! (Το σεσουάρ μάλλον είναι για ψήσιμο στον... αέρα!)

Και αφού το σίδερο το έκανες σαν τα μούτρα σου με τα λιωμένα τυριά της πίτσας, τώρα θέλεις να σιδερώσεις το μπλουζάκι σου για να πας για τρέξιμο και να κάψεις τις θερμίδες που πήρες. Σου έχω λύση και γι' αυτό: Βάζεις κατσαρόλες με καυτό νερό πάνω στη μπλούζα και εξαφανίζεις κάθε ίχνος ζάρας από το ύφασμα! (Βοηθάει αν η μπλούζα είναι στη σιδερώστρα και όχι φορεμένη!)

Και ενώ εσύ αφαιρείς τις ζάρες με τις κατσαρόλες, πρέπει να ετοιμάσεις κάτι δυναμωτικό για όταν επιστρέψεις από το τρέξιμο! Κι έτσι, καταφεύγεις στη λύση των αβγών! Μην ψάχνεσαι: Όλα τα κατσαρολικά στη σιδερώστρα είναι. Οπότε, βάλε τα αβγά στην κανάτα της καφετιέρας! (Αν θέλεις να βράσουν πιο γρήγορα, βάλε καφέ εσπρέσσο!)

Αλλά τί να σου κάνει, μωρέ, το αβγουλάκι? Δεν βράζεις κανένα μακαρονάκι καλύτερα? Να σε πιάσει! Τί εννοείς πού? Μα, φυσικά στην καφετιέρα! -Σε άλλη καφετιέρα! Όχι μαζί με τα αβγά!- Μπορεί να σου φανεί τρελό, αλλά λειτουργεί! (Μάλλον! Δεν παίρνω κι όρκο!)

Ωραία: Έτοιμα και τα μακαρόνια! Μωρέ, δεν τρως πρώτα και άσε το τρέξιμο γι' αργότερα? Να, για να κρυώσει πιο γρήγορα το φαΐ, μπορείς να ενσωματώσεις το φορητό ανεμιστηράκι μπαταρίας πάνω στο πιρούνι σου! (Τί θυσίες που κάνεις για τη γυμναστική, όμως! Σε παραδέχομαι!)

Ε, να μην κάνεις, μωρέ, κι ένα γλυκάκι για να γιορτάσεις το γεγονός πως σε λίγο θα... γυμναστείς? Τί κι αν σου χάλασε το μίξερ? Μπορείς να προσαρμόσεις τον αβγοδάρτη στο δραπανοκατσάβιδο που κάθεται τόσα χρόνια υπομονετικά στο γκαράζ! (Κι αυτός ο άντρας σου, τίποτα δεν κάνει πια! Ούτε καν για γυμναστική δεν έρχεται μαζί σου, ο παλιοτεμπέλης...)

Και ενώ είναι έτοιμο το γλυκάκι, συνειδητοποιείς πως δεν έχεις κεράκια! Τί θα πει "τί να τα κάνεις τα κεράκια?" Θέλεις γλυκό ή όχι? Άσε με λοιπόν, να τελειώσω την ιστορία μου και μη μου πηγαίνεις κόντρα... Αντί για κεράκια, μπορείς να βάλεις σπίρτα! (Κάπου διάβασα πως αν ανάψεις σπίρτο, απομακρύνεις τις άσκημες μυρωδιές του μπάνιου, αλλά αυτό δεν μας αφορά αυτή τη στιγμή!)

Πιες λίγο νεράκι εσύ τώρα, (μην ξεχνάς πως θα αφυδατωθείς σε λίγο που θα γυμναστείς), αλλά όχι... Σου έσπασαν ΚΑΙ τα ποτήρια? Μα, όλα εναντίον σου είναι πια? Τέλος πάντων... Μη σκας ούτε γι' αυτό: Με πλαστικά μπουκαλάκια, μπορείς να κάνεις συνδυασμούς και να έχεις και ποτήρι κρασιού και νερού και για ουϊσκάκι! (Μην πιεις αλκοόλ πριν τη γυμναστική!)

Με τόσες δουλειές όμως, δεν έχεις προλάβει να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις. Έτσι θα το αφήσεις το σπίτι, σε αυτό το χάλι και θα πας για τρέξιμο? Αν είναι δυνατόν! Λοιπόν, το μωρό μπουσουλάει που μπουσουλάει, ενσωμάτωσε στο φορμάκι του αυτά τα πραγματάκια που έχουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων (πώς τα λένε, μωρέ Γιάννη???) και καθάρισες! Για την ακρίβεια... εκείνο θα καθαρίσει! (Απλά, αν δεν είναι δικό σου το μωρό, φρόντισε να ενημερώσεις τους γονείς του πως το έχεις δανειστεί!)

Και ενώ ελέγχεις αν κάνει καλά τη δουλειά του το μωρό(!), εντοπίζεις μια τρύπα στην κάλτσα σου! Όχι, μην πτοείσαι! Δεν θα σε βάλω να ράψεις! Μπορείς απλά να... ζωγραφίσεις! (Και όταν βγάλεις την κάλτσα, μπορείς να λες πως η μουτζούρα η μελανιά στο νύχι, έγινε από τα στενά παπούτσια του τρεξίματος!) 

Έλα, ας σοβαρευτούμε! Άντε να κάνεις ένα ντουζάκι και μετά θα είσαι έτοιμη για τρέξιμο!
Ναι, η αλήθεια είναι πως έχει χαλάσει και η ντουζιέρα, αλλά ούτε αυτό θα σε ρίξει ψυχολογικά! Σίγουρα θα έχει περισσέψει κάποιο πλαστικό μπουκαλάκι από αυτά που έφτιαξες πριν τα ποτήρια! Ε, μετέτρεψε αυτό, βρε, σε ντουζιέρα! (Σιγά, που θα μπορούσε να πτοειθεί ένα αθλητικός τύπος σαν εσένα από μια χαλασμένη ντουζιέρα!)

Βάλε το πλαστικό φστ-φστ(!) από ένα σπρέι καθαρισμού τζαμιών στο αγαπημένο σου άρωμα (ο αχαΐρευτος ο άντρας σου, σου το είχε πάρει δώρο και από τη γρουσουζιά του, σου είχε σπάσει  - άτιμο βαποριζατέρ! κρίμα τα λεφτά!), ψεκάσου με το πανάκριβο άρωμα και άντε επιτέλους για τρέξιμο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου! (Και άσε τον άλλο να φτιάχνει τις ζημιές στο σπίτι! Πού ξέρεις? Ίσως σήμερα γνωρίσεις έναν άνθρωπο με κοινά ενδιαφέροντα με εσένα! Που λατρεύει για παράδειγμα το... τρέξιμο!!!)

Καλά, άσ' το για σήμερα... Σκοτείνιασε και έσπασε και το ρολόι... Άντε να το φτιάξεις, με τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις και πάρε απόφαση πως το υπόλοιπο της ζωής σου θα το περάσεις όντως με κάποιον που έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσένα! Απλά, αυτό το κοινό σας δεν θα είναι η γυμναστική αλλά οι... πατέντες! Τί εννοώ? Δες και μόνη σου παρακάτω:

Υπομονή!!! 
(Θα βρεθεί λύση και γι' αυτή τη σχέση!!!)
;-)


Για τη συνέχεια έχουμε βραβειάκι: Το Liebster Award το οποίο μας απένειμε ο Dennis και τον ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ! Και όπως συνηθίζω να κάνω, σας παραπέμπω στο υπέροχο blog του, "ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ" και συγκεκριμένα σε αυτήν εδώ την ανάρτηση, όπου στα σχόλιά της, βρίσκετε τις απαντήσεις που δώσαμε! Για περάστε μια βολτούλα από εκεί! Επίσης, το ίδιο βραβείο λάβαμε από την πολυβραβευμένη Αριστέα του "Η ζωή είναι ωραία" -Thanks, μπουκλάκι μου!- και στα σχόλια αυτού εδώ του post, βρίσκετε τις απαντήσεις μου! (Σε διαφορετικές ερωτήσεις απάντησα, καλέ!)




Για αυτόν τον μήνα, λέω να κλείσουμε μουσικά! Δεν το συνηθίζω, αλλά αυτή τη φορά θέλω να σας παρουσιάσω ένα πολύ αγαπημένο μου μουσικό κομμάτι το οποίο είναι και ακυκλοφόρητο! Είναι σε στίχους και μουσική του λατρεμένου μου Κωστή Μαραβέγια και ασφαλώς, ερμηνεύει ο ίδιος! 
Αν το ακούσετε σε κάποια από τις συναυλίες του ή στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, θα διαπιστώσετε πως είναι ένα πολύ ανεβαστικό, ζωηρό και χαρούμενο τραγούδι, όμως σε αυτή τη συγκεκριμένη εκδοχή που θα ακούσετε εδώ, που είναι πλαισιωμένο αποκλειστικά και μόνο με πιάνο, φέρνει λίγο σε μπαλάντα και μου αρέσει πάρα-πάρα πολύ! Ναι, είναι κάτι σαν πρόβα... Ναι, είναι με μικρολαθάκια στους στίχους... Ναι, ακούγεται ο Κωστής να γελάει... Και για όλους αυτούς τους λόγους το αγαπώ! Απολαύστε!

Υ.Γ.1: Αφιερωμένο σε όλους τους κοντινούς μου, που μου δίνουν δύναμη όταν πέφτω και ανέχονται τα νεύρα, τη γκρίνια, τα άγχη μου! Σε όλους αυτούς πάνω στους οποίους... ξεσπάω!
Υ.Γ.2: Κωστή, μη μου θυμώσεις! (Γιατί θα την πληρώσουν εκείνοι στους οποίους αναφέρομαι στο Υ.Γ.1!!!!!)






* Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 06/11/2015
Την αγάπη μας!


150 σχόλια:

  1. Χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!
    Η ζωή του Mr Bean!!!
    Κι έλεγα ότι εγώ βρίσκω πατέντες, αλλά τελικά έχω μείνει πίσω.
    Πόσο θα ήθελα να συναντούσα κάποιον να τα κάνει όλα αυτά!
    Άντε πάω να σιδερώσω για να φάω καμιά πίτσα!
    Ακούω το τραγουδάκι σου! Και μετά πάω κι εγώ για πρόβα!
    Πολλά φιλιά!
    Καλό μήνα! Καλό σ/κ! Σμουτςςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μη μου πεις πως είσαι κι εσύ... πατενταδόρος!!! Λατρεύω την προσαρμοστικότητα! (Μέχρι ενός σημείου! χαχα!)
      * Εγώ μπορώ να φάω πίτσα ή λες να επηρεάσει αρνητικά τη δική μου πρόβα??!!! Annoula speaking! :-p
      Να είσαι καλά, Demouλα μου!!! Φιλάκια πολλά και ευχές για έναν υπέροχο μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. χαχαχχα το αγαπημένο μου είδος άσκησης!Αναβλητικό τρέξιμο με τη συνοδεία πατέντας θα το ονομάτιζα!!!Έχει πέσει ο μάτις μου σε κάποιες από δαύτες,αλλά ρε Τζοανάκι,που τα βρίσκεις μάνα μου και τα λες,οι περιγραφές είναι ολ δε μάνι!!
    Ένα θα σου πω, είσαι η χαρά της ζωής κοριτσάρα μου,και αν ήταν ποτέ,αν λέμε (κοντοζυγώνει) να με κλείσουν σε ψυχιατρείο,είσαι ένα απ'τα 2 άτομα που θα 'θελα να έκλειναν μαζί μου (το άλλο είναι η αμαζόνα μας,σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο?)(άντε πάλι...τέτοιο κοπλιμάν ούτε ο Γιάννης φαντάζομαι δεν σου'χει κάνει) :D
    Καλό μήνα καρδιά μου,φεύγω μουσικά αφού μου έκανες τη καρδιά μου περιβόλι <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ρίξε μας στάχτη μάτια! Αφού βρε, μέχρι και τον λατρεμένο κήπο σου έχεις αφήσει στη μοίρα του, προκειμένου να γίνεις fit! ;-)
      Μιραντίνι, να σου πω την αλήθεια, αυτές τις φωτογραφίες θα έβαζα στην ανάρτηση, αλλά θα τις παρουσίαζα διαφορετικά... Τελευταία στιγμή μου ήρθε η έμπνευση(!) της ολοκληρωμένης ιστορίας!!!
      Αλήθεια λες για το ψυχιατρείο? Γιατί χθες πήρε το μάτι μου σε άλλο blog πως εξαιρείς τον εαυτό σου από το χαρούμενο αυτό παρεάκι που θα ζει στο oλόλευκο δωμάτιο υψίστης ασφαλείας!!! :-p
      (Έχω την εντύπωση πως ο Γιάννης έχει κάνει αιτήσεις να με κλείσουν σε ψυχιατρείο και ή περιμένει απάντηση ακόμα, ή δεν με κάνουν δεκτή, που το βρίσκω και πιο... λογικό!!!) ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ, Μπισκοτίνι μου!!! Να είσαι καλά και να έχεις έναν απίθανο μήνα, μουρλοκομείο μου!
      Love you sooooooooo much!!! <3 <3 <3
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. ναι ναι πιο fit πεθαίνεις!!!Το φιτ και εγώ δεν πάνε μαζί μάνα μου!Τυχαίνει καμιά φορά να ρίχνω στάχτη στα μάτια (μου) έτσι για να μην ξεχνιόμαστε αλλά ως εκεί.Είμαστε χρόνια σε διάσταση!Και όσον αφορά αυτά που έλεγα για το ψυχιατρείο...μη δίνεις σημασία...ναζάκια σου κάνω βρε,μη τύχει και πάρεις καμιάν άλλη και χάσω το τρελό παρεάκι,καταλαβαίνεις...βέβαια η αλήθεια είναι πως όλοι οι τρελοί χωράνε ε ε καλοί ήθελα να πω ...
      Φιλούμπες λοιπόν (κατά το τουλούμπες) να βλέπεις τι παθαίνω όταν μιλάω μαζί σου,με πιάνουν οι γλύκες πανάθε μάσε και θα μου μείνει κάνα κουσούρι :P <3

      Διαγραφή
    3. Mmmmm!!! Μου αρέσουν τα ναζάκια!!! ^_^
      Όχι, φαντάσου ωραία που θα είμαστε στο ψυχιατρείο! Είναι πρόκληση να δεις πόσοι υπεύθυνοι θα αντέξουν και δεν θα παραιτηθούν!!! (Ή δεν θα μπουν κι εκείνοι έγκλειστοι!!!)
      *Τουλούμπες δεν τρώω! Έπεσες στην εξαίρεση!!!! χαχα!
      Καλό Σαββατοκύριακο, παλαβιάρα μου! <3

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα τρελοσυριανάκι μου
    Καλέ λύθηκα από τα γέλια ...πάω να ετοιμάσω
    μακαρονάδα...τι λύσεις δινει η φαντασία τελικά!!!
    Καλό κι ευχάριστο μήνα να έχεις

    Σε φιλώ γλυκάααααααααααααα ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε: Τα μακαρόνια όχι μαζί με τα αβγά, ε??!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ελενάκι μου! Πάντα να γελάς, κορίτσι μου!
      Φιλάκια πολλά-πολλά και ευχές για ένα πολύ όμορφο μήνα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχα
    μα η λύση Γιάννα μου είναι μία
    δε συγκίνεται άλλη καμία!
    χαχαχαχα
    φιλάκια πολλά πολλά κοριτσάρα μου
    με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπ! ξεχασα ενα "με σενα" πριν το αλλη καμια
      χαχαχαχα

      μου πηρε το μυαλο μαρηηηη :)

      Διαγραφή
    2. Όχι, η άτιμη! Δεν συγκρίνομαι! Είναι γεγονός!!! :-p
      χαχα! Φιλάκια πολλά, Κική μου! Να είσαι καλά!
      (Πριν λίγο είδα και την ανάρτησή σου!!! Με έλιωσες!!! <3)

      Διαγραφή
    3. *Αν δεν το διόρθωνες εσύ - δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι!!! χαχα!
      Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Μυαλά εγώ δεν παίρνω! Τί να τα κάνω άλλωστε? Υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσω??!!!
      ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοοο!!!

      Διαγραφή
  5. Τι υπέροχο τραγούδι!!! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας -τον αγαπάμε κι εμείς!<3
    Οι πατέντες είναι φοβερές, θα πρέπει να τς έχουμε υπόψιν μας, ποτέ δεν ξέρεις!
    Φιλιά πολλάααα!!!! :κ :κ :κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι! Χαίρομαι που αγαπάτε τον αγαπημένο μου! :-)
      Καλέ!!!! Μη σας μπαίνουν ιδέες με τις πατέντες!!! Μην τυχόν και ανατινάξετε το σπίτι καμιά ώρα και το φορτώσετε σε εμένα! Δεν σας ξέρω-δεν με ξέρετε!!! :-p
      Να είσαι καλά, Νικούλα μου!
      Αγκαλίτσα και πολλά γλυκά φιλάκια!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Πω πω απίθανες λύσεις καλέ !!!! Μας έλυσες τα χέρια !!!!!
    Σε φιλώ και καλό μήνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, καλέ! Γι' αυτό είμαι εδώ: Για να δίνω τα φώτα μου!!! χαχα!
      ;-)
      Τα φιλιά μου, Ράνια μου!! Καλό μήνα, γλυκιά μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. μου αρέσει που τα έχεις βάλει και σε λογική ακολουθία!
    περισσότερο από όλα γέλασα με το μανό στο νύχι για να μη φαίνεται το σκισμένο καλσόν. Βέβαια και το φορμάκι-παρκετέζα μου άρεσε και το χρειάζομαι άμεσα τώρα που άρχισε το μωρό μου να μπουσουλάει!
    Με έκανες και χαμογέλασα!
    πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μουουουουου!!!! Πόσο χάρηκα που σε "είδα"!!! Μου έχεις λείψει, βρε 'συ!
      Αχ, τί ωραία!!! Τη βρήκαμε και τη λύση με το κορμάκι!!! χαχα! ;-)
      Να είναι γερό το μικράκι σας και αααααν μπορεί να βοηθήσει τη μανούλα με τις δουλειές του σπιτιού, δεν θα πούμε όχι!!!
      :-D
      Να είσαι καλά, κούκλα μου και να χαίρεσαι το αστεράκι σου!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύ!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Τρελοκομείο ήρθα παρ΄όλο που είμαι χώμα, πτώμα,λιώμα...( αν και τρώω και η ώρα του φαγητού για μένα είναι ιερή) γιατί αν έρθω όταν θα έχουν περάσει τα 200 σχόλια δεν θα μπορώ να βρω άκρη! ☺

    Επειδή μου την είπες με τα τοματίνια κονκασέ θα στην πω κι εγώ να πατσίσουμε! εκεί στο φωτό με το ανεμιστηράκι δεν είναι μακαρόνια αλλά nuddles! ααααααααααα ! Το φχαριστήθηκα!
    Συνεχίζω να τρώω και ουχί να τρέχω... (πρέπει να κάμω ψυχανάλυση γιατί εγώ που ήμουν τρελή με τη γυμναστική την αποφεύγω μήνες τώρα!)

    α όχι ..θα γυμναστώ με τα μπαλάκια σου! (μην ξεχνιόμαστε!
    ☺♥☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι; αυτό το πάνω κάτω με τα μπαλάκια δεν καίει θερμίδες; Και γιατί τα έχεις μανάρι μου; Βάλε κάτι που να καίγονται οι π@τάνες οι θερμίδες!

      Διαγραφή
    2. je te souhaite un bon weekend, en bonheur et en couleurs! bisous
      Angie

      Διαγραφή
    3. @ Airis (Σχόλιο Νο1)
      Αχαχχαχα! Κλαίω, άτιμη, κλαίω!! Έβαφα τα νύχια μου (όχι, δεν μου τρύπησε η κάλτσα!) και κάνει "μπίρι-μπίρι!" το κινητό μου... Κοιτάω και να σου το πρώτο σχόλιο από το Αριστάκι!!! Έκλαψα από τα γέλια!!!! Αχαχαχχα!!! Nuddles!!!! Είσαι απίθανη!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    4. @ Airis (Σχόλιο Νο2)
      Και τα μπαλάκια μπορούν να σε γυμνάσουν!!! Απλά, πρέπει να σβήσω τον κωδικό τους για να μη λειτουργούν κι εσύ να τσαντιστείς και να αρχίσεις να κλωτσάς και να δίνεις μπουνιές στον υπολογιστή! (Κάτι σαν mixed martial arts!!!)
      :-p
      Τα φιλιά μου, Αριστάκι!!! Καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    5. @ Portugalredecouvertes
      Merci, Angie!
      Bon week end!
      Bisous! :k <3 :k

      Διαγραφή
  9. Καλά από τα γέλια, μόνο που δεν έπεσα από την καρέκλα! Πρωτότυπες (και τρελές μην σου πω!) ιδέες παιδί μου όχι αστεία!
    Δεν ξέρω ποια από όλα αυτά μου άρεσαν περισσότερο. Δεν μπορώ να αποφασίσω! Μήπως αυτό με τα βραστά αυγά;;;; Πάντως, μεταξύ μας! Αυτό με τα σπίρτα στο γλυκό, hello το έχω κάνει κι Εγώ! Ναιαιαιαιαι!!! Όταν ήμουν λίγο πιο μικρή από ότι είμαι τώρα! Χαχαχα! :p
    Το τραγούδι πόσο υπέροχο! Αγαπώ πολύ μα πολύ τη φωνή και τη χροιά του Κωστή Μαραβέγια! Είναι μεγάλος Καλλιτέχνης ο άνθρωπος, τι να λέμε;;;
    Σε φιλώ αγαπημένη μου! Να έχεις ένα όμορφο Σ/Κ!

    Υ.Γ. Πάντςω Εγώ και όλοι εδώ στην blogογειτονιά σε λατρεύουεμ και σε αγαπάμε, σε ό,τι διάθεση κι αν είσαι! <3 ღ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν ήμουν αναγνώστρια σου; Μα πως έγινε αυτό; Τόσα χρόνια blogογνωριμίας και τώρα έγινα; Είμαι απαράδεκτη! (Να γιατί δεν έβλεπα στη λίστα μου να τρέχουν οι νέες σου αναρτήσεις!" Όμως, κάλιο αργά παρά ποτέ, έ;! :D

      Διαγραφή
    2. xaxa! Για δοκίμασε, βρε Μαράκι να μου πεις αν λειτουργεί αυτό με τα αβγά! (Θα το προωθήσουμε για δική μας ιδέα! ;-) )
      Η ιδέα με τα σπίρτα όχι πως είναι κακή, απλά υποθέτω πως θα τελειώνουν γρήγορα... Νομίζω καλύτερη θα ήταν η λύση του... αναπτήρα zippo!!! ^_^
      Αν ακούσεις την κανονική εκτέλεση του κομματιού (νομίζω πως έχει ανέβει στο youtube από 1-2 συναυλίες, αφού δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμα), θα πάθεις πλάκα! Δεν μοιάζει καθόλου, μα καθόλου με αυτό που σας παρουσίασα εδώ! Ο Κωστής είναι μορφή!!! (Ελπίζω να κάνει ένα διάλειμμα από το στούντιο και να τσεκάρει και τα mail του κάποια στιγμή!) και θα διαβάσει και ο ίδιος τη γνώμη σου για εκείνον!!! ;-)
      Το Υ.Γ. σου με κάνει να κοκκινίζω!!!!!!! Love you!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Δεν ήσουν αναγνώστριά μου? Ώστε έτσι ε? Η σχέση μας περνάει κρίση!!! χαχα!
      Πέρα από την πλάκα, πριν 1-2 χρόνια που είχε προβλήματα ο blogger και δεν επέτρεπε σε πολύ κόσμο να ακολουθεί νέα ιστολόγια (ναι, και εμένα μέσα σε αυτούς!) είχα ξεακολουθήσει πολλά blogs από το google friend connect και τα είχα προσθέσει είτε στο bloglovin, είτε είχα γραφτεί μέσω mail στις ενημερώσεις των αναρτήσεών τους... Ε, με εξαίρεση πολύ λίγα που θυμόμουν ποια ήταν, ακόμα δεν έχω βρει από πού ξεγράφτηκα για να τα ακολουθήσω ξανά μέσω gfc!
      Η επαφή μετράει, κούκλα μου, για εμένα όχι οι τυπικές εγγραφές, οπότε... don't worry!!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!! Καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις!!! :k

      Διαγραφή
    4. A, χαίρομαι που δεν με μάλωσες (πλάκα κάνω!) που δεν ήμουν αναγνώστρια μου αλλά όπως είπες κι εσύ, μάλλον το λάθος ήταν του κ. blogger. Φυσικά και η επαφή μετράει κι όχι οι τυπικές εγγραφές. Τόσα χρόνια στην blogογειτονιά η επαφή μας βασίζεται στην εκτίμηση και όχι μόνο κι όχι στις 'εγγραφές'.

      όσο για τον Κωστή Μαραβέγια, θυμάμαι παλιότερα, προσπαθούσα να ψήσω τους φίλοςυ μου να πα΄με να τον δούεμ και όταν το αποφασίσαμε κάτι πήγε στραβά και δεν τα καταφέραμε. Είναι όντως μορφή και θα το ξανά γράψω μεγάλος ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ με ουσία. Και από τους λίγους καλλιτέχνες που θέλω να τους ακούσω από κοντά! Την κανονική εκτέλεση του τραγουδιού θα την ψάξω για να την ακούσω! Σε φιλώ αγαπημένη μου Γιάννα!

      Διαγραφή
    5. χιχιχι! Εννοείται πως μετράει η επαφή! Πόσο μάλλον ανάμεσά μας που έχουμε μοιραστεί και έναν... Κόσμο της Σοφίας, ρε γ@mwτ0!!! :-p
      Εγώ, τί να γράψω για τον Κωστή, που όσες φορές έχει έρθει εδώ, εγώ... λείπω???!!! Ευτυχώς, ο νόμος του Μέρφι μας άφησε στην ησυχία μας και γνωριστήκαμε αλλού!
      Καλά, από κοντά είναι για εμένα ο Νο1 entertainer αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα! Δεν θα το μετανιώσεις αν πας σε live του! Στο εγγυώμαι!!!
      Φιλάκια, πολλά φιλάκια, πολλά-πολλά φιλάκια, Μαράκι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. Καλό μήνα Γιάννα!!!!! Μπορώ να δανειστώ κανένα μωρό;;;;;
    Να μη το ξέρω όταν μπουσούλαγαν τα δικά μου!!!! Αλλά η λύση με το βαμμένο νύχι.....είναι και γ@μw τις λύσεις.... Ωραίος ο τρόπος που τις παρουσίασες...
    Πολλά φιλιά (και από τα ζούδια -τόσα τους στέλνεις να μη στο ανταποδώσου;;;;)
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa!!! Μη νομίζεις, κι εγώ στο τσακ είμαι να δανειστώ τον μικρό της κολλητής μου!!! Να κάνουν και κάτι... χρήσιμο να βοηθήσουν κι αυτά!!! :p
      Σου άρεσε η ιδέα του βαμμένου νυχιού?! Είναι απλή, γρήγορη και άκρως οικονομική!!! χαχαχα! :-)
      Πολύ χαίρομαι που τα αστέρια σου ανταποδίδουν την αγάπη που τους έχω! Γιατί αν περίμενα από τα δικά μου... σωθήκαμε!!! Μόνο όταν λείπουν οι γονείς μου από το σπίτι με θυμούνται εμένα!!!
      Αγκαλιά και πολλά φιλάκια, Μαράκι μου!! Καλό μήνα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Κι αν είναι τρυπια η φτερνα;
    Πολύ γελασα με όλα Γιαννα μου.
    Διεστραμενα μυαλα τσ τσ τσ τί να πεις;
    Σιδερο δε χρησιμοποιω, να δοκιμασω στην πρεσσα να ζεστανω την πιτσα ;
    Η να κανω τοστ καλύτερα;
    Φιλακια πολλλά Σαλλλονικωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, για την φτέρνα δεν έχω λύση ακόμα! (Με ιντριγκάρει όμως το να βρω μια λύση ΚΑΙ γι' αυτό!!! ;-) )
      ααχχααχχαα!!! Ναι, όντως! Με την πρέσα, τόστ κάνεις! (Και για εμένα που σου έδωσα την ιδέα... ένα κλαμπ σάντουιτς, παρακαλώ!!!)
      Τα αγαπώ τα Σαλλλονικιώτικα φιλάκια!!! <3
      Καλό μήνα, Ρενάκι μου! Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  12. Είσαι απίθανη. Τέτοιες λύσεις ούτε οι μεγάλοι εφευρέτες δεν μπόρεσαν να τις ανακαλύψουν.
    Καλό σου μήνα και νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι μεγάλοι εφευρέτες από κάπου πιο... χαμηλά ξεκίνησαν! Κάτσε να δοκιμάσουν κάποιοι να κάνουν τα παραπάνω πειράματα και μετά βλέπουμε! χαχα!!!
      Να είσαι καλά, γλυκιέ μου!!!
      Καλό μήνα να έχεις!!! :-)

      Διαγραφή
  13. Χα!χα!χα! Υπέροχες και μοναδικές λύσεις..... έγραψες πάλι Συριανάκι μου!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ να χαρίσω γέλιο σε όσους μου φτιάχνουν τη μέρα με τις ομορφιές που δημιουργούν και με την αγάπη που μοιράζουν!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Βίκυ μου!! Καλό μήνα!!!
      Να δώσεις πολλά φιλάκια στη Δημητρούλα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Πολλές λύσεις για ότι και να μας συμβεί.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχρείαστα ας είναι!! ;-)
      Φιλάκια, κορίτσι μου! Καλό Σαββατοκύριακο! <3

      Διαγραφή
  15. Χαχαχαχαχα ..... γέλασα πολύ ....τη να πω
    θα πρεπει να τα δείξω στα παιδιά μου ...γιατι
    έχουν πάντα τρύπιες κάλτσες ..χαχαχαχα
    καλό μηνά κορίτσι μου ..να εισαι καλα ... και
    καλο Σαββατοκυριακο .. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι, είδα ξαφνικά την εικόνα του προφίλ σου και δεν ήξερα ποιος σχολίασε!! χαχα! Τέλεια φωτογραφία!!!
      Χαίρομαι που γέλασες!! Ναι, ναι!!! Στα παιδιά σου γρήγορα για να πάρουν... ιδέες!!! ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!! Καλό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  16. Τελικά για όλα υπάρχει και μια δεύτερη λύση!
    Το μωρό παρκετέζα είναι όλα τα λεφτά όπως και η έκφραση του(βεβαίως,βεβαίως)

    Κυρία,κυρία!
    Σας ενημερώνω ότι το κείμενο σας το διάβασα σε…..9 λεπτά και όχι σε 6 όπως ανέφεραν οι οδηγίες σας.
    Είμαι πολύ......καθυστερημένο;
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι με έκανες να ανέβω στην ανάρτηση και να δω την έκφραση του μωρού, πού το πας???!!! χαχα!!!
      Όχι, Xristin μου! Μη στεναχωριέσαι με τους χρόνους! Και ο Γιάννης πάντα αυτό μου λέει! Από το χρόνο που κάνω εγώ να το διαβάσω, να προσθέσω κάνα τεταρτάκι ακόμα!!! χχαχχα!!
      Απλά εγώ, συνηθίζω αντί να διαβάζω να... σκανάρω και την πληρώνετε εσείς στο τέλος!
      Καλώς ξαναβρεθήκαμε, μουρλοκομείο!!! Καλό μήνα και πολλά-πολλά φιλάκια!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Jajaja que gracia tienen esos remedios que han hecho, ahora que yo no se que resultado dará yo por si acaso cada cosa para lo que es vamos plancha para planchar, cafetera para hacer delicioso café..... en fin y lo del calcetín anda que ya le vale jaja. Por lo menos vale para reír un rato.
    Muy buen post
    Muchos besos amigos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Estoy muy contento de que le guste mi blog!!!
      Cuando me enteré de estas fotos, pensé que eran divertidísima!!!
      Usted es increíble, mi amigo!!!
      Tener un mes precioso !!! abrazos y muchos besos!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Χαχαχα!!!! έχω διπλώσει στα δύο!!!!!!!!! τα βλέπω ξανά και ξανά και δεν τα χορταίνω!!! Πολύ μου έλειψες φιλενάδα, να σαι καλά!!!
    Καλό μήνα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ μου έλειψες, βρε!!!! Δεν το κατάλαβες χθες???!!!
      Χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που με πέτυχες σε ... ανάρτηση-τσίρκο!!!
      ;-)
      Καλό μήνα, αστέρι μου! Σε φιλώ πολύύύύύ!!!
      Welcome back! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Ναι γέλασα τόσο πολύ που με πονάει το υπογάστριό μου !!!για να μην πω ότι τρέχω στο μπάνιο !!! Να είσαι καλά κοριτσάκι μου και σε φιλώ πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μου το λες εσύ αυτό!!! :-)
      Δεν έχω να σου γράψω τίποτα άλλο!!!
      Η αγάπη μου είναι δεδομένη!!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια, γλυκιά μου!!! Να είσαι καλά! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Ρε συ τι εμπνευσμένη ανάρτηση!!! Ελα και πες μου τώρα οτι τα χεις κανει κιόλας ολα αυτα!!!!
    Να σαι καλα γέλασα βραδιάτικο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, νέο μουτράκι στο σπιτικό μου? Τί χαρά!!!
      Όχι, βρε! Μπορεί να με αποκαλούν "τρελοκομείο" (άδικα πιστεύω! ;-) ), αλλά αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει εγώ! χαχα!!!
      Χαίρομαι που γέλασες! Θα ανταποδώσω την επίσκεψη το συντομότερο! Καλώς βρεθήκαμε!!! :-)

      Διαγραφή
  21. Απόλαυση!
    Μου έφτιαξες το Σ/Κ!

    Το καλύτερό μου τα κεράκια/ σπίρτα στην τούρτα!

    Φιλιά Αστέρι και πάντα με το χαμόγελο για να βλέπουμε τη θετική πλευρά της καθημερινότητάς μας!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατάφερα με τις βλακείες μου να σου φτιάξω ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ε τότε Μπράβο μου!!!
      Τα καλύτερα θέλω να σερβίρω στον Ζορρό της κουζίνας!! ;-)
      Να είσαι καλά, Ζαμπία μου!
      Αγκαλίτσα και πολλά φιλάκια, γεμάτα γλύκα και θετική ενέργεια!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Χαχαχα... Πολύ προχωρημένες ιδέες. Αυτό με την ντουζιέρα μου άρεσε πολύ όπως και το "μωρό-σφουγγαρίστρα".. Μια δοκιμή θα μας πείσει αν όντως λειτουργούν.. Φιλιά και καλό σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο από τα 2 λες να δοκιμάσεις πρώτο???!!! :p
      Αναμένω αποτελέσματα... πειράματος, ε? Μη με ξεχάσεις!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Σε φιλώ πολύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Ομολογούμε ,Γιάννα, ότι τέτοιες πατέντες δεν μας πέρασαν καν από το μυαλό ...και θέλει πολύυυυυ μυαλό για να τις σκεφτείς!!!!!Θα προτιμήσουμε αυτή με το σίδερο και θα σιδερώσουμε και τα ρούχα, μιας που θα είναι ζεστό, τα οποία φανταζόμαστε θα βγουν με άρωμα... πίτσας!!!!Ο Μαραβέγιας είναι από τους αγαπημένους μας ,θα ψάξουμε στο you tube να δούμε μήπως βρούμε το τραγούδι!!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύυυυυ μυαλό και άλλη τόση τεμπελιά μάλλον!! (Και αυτό το δεύτερο, δεν είναι δικό σας χαρακτηριστικό!!!) :-)
      χαχα!!! Ρούχα με άρωμα πίτσας!! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! χαχα!!!
      Ναι, ναι! Να το ψάξετε το κομμάτι! Είμαι σχεδόν σίγουρη πως υπάρχει από 1-2 συναυλίες, καθώς η στουντιακή εκδοχή θα καθυστερήσει κάποιους μήνες ακόμα!
      Αγκαλίτσες και φιλάκια, αστέρια μου!!!
      Καλό μήνα, γλυκό και δημιουργικό!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που τα βρίσκεις;;;;;;;;;;;;;; Εσύ έχεις νεύρα και γκρινιάζεις;;;;;;; Δεν το πιστεύω....... Ωραίο τραγούδι. Καλό Σαββατοκύριακο!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, αν δεις τί έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου θα πάθεις πλάκα!!! Ε, μετά οι ατάκες... έρχονται από μόνες τους!!!
      ;-)
      Ναι, καλέ!!! Νεύρα! Πολλά νεύρα!!! (Αλλά ευτυχώς περνάνε γρήγορα!!! χαχαχα!)
      Να είσαι καλά, λουλουδάκι μου!!! Φιλάκια αμέτρητα!!! Ευχές για μια όμορφη Κυριακή!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Αστέρι, είσαι ένα πολύ αισιόδοξο κορίτσι... Λύσεις υπάρχουν όντως, και να΄σαι καλά που μας τις θυμίζεις... Την υγεία μας να έχουμε...και ας κλαίμε... τι να κάνουμε...
    μάκια πολλά!! και καλή επιτυχία στον τραγουδιστή τον ωραίο!
    Υ.Γ. Ξέχασα κάτι;... Ω, παντα χαρές ιντερνετικές και εκτός δικτυου... <3 καλόν μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, προσπαθώ πολύ να είμαι αισιόδοξη, μα δεν τα καταφέρνω πάντα!!! χαχα!! Όπως το λες: Την υγεία μας να έχουμε και όλα τ' άλλα θα τα... παλέψουμε!!!
      (χαχα!!! Θα το πάρει επάνω του ο τραγουδιστής ο ωραίος!!! ;-) )
      Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου!!! Να έχεις μια θαυμάσια ημέρα! Φιλάκια πολλά-πολλά! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Έλιωσα στο γέλιο και φυσικά σπόλαυσα την ανάρτηση!!! Να είσαι καλά κοπέλα μου, τόσο γέλιο καιρό είχα να κάνω!!!
    Πολλά φιλιά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί χαρά!!! Ενθουσιάζομαι όταν μου γράφετε πως σας κάνω να γελάτε! Το θεωρώ πολύ τιμητικό!!!
      Χάρηκα, Μαρίνα! Καλή σου μέρα!
      Πολλά φιλιά σου στέλνω μέχρι να ανταποδώσω την επίσκεψη (το συντομότερο δυνατόν!)
      <3

      Διαγραφή
  27. Πέθανα...ακόμα γελάω!! Αχχχχ γλυκιά μου Ιωάννα πάντα υπέροχα απολαυστικές οι αναρτήσεις σου με κάνουν να ξεχνάω τα πάντα όταν τις διαβάζω!! Λάτρεψα την κάθε λύση αλλά ιδιαίτερα το μωρό παρκετέζα και το ανεμιστηράκι... αν και σκέφτομαι να βράσω αύριο μακαρόνια στην καφετιέρα!!!!!!!!!!!!
    Να είσαι πάντα καλά!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι γλυκιά μου! Εσένα, μη σου μπαίνουν τέτοιες ιδέες! Δεν θα με κυνηγάνε εμένα οι αναγνώστες σου και να μου λένε πως σε χάλασα!!! Άσε τα μακαρόνια στην ησυχία τους!!! :-p
      (Για το μωρό, δεν έχω αντίρρηση! Μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα! χαχα!!!)
      Σε ευχαριστώ πολύύύύ, Κική μου! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Καλή σου μέρα και πολλά-πολλά σιροπιαστά φιλάκια!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Α καλά! Ειδικά τα ποτήρια με ξετρέλαναν. Μετά από αυτό το ποστ δεν υπάρχουν δικαιολογίες!! Όλα στη ζωή φτιάχνουν και δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, λόγος για άγχος δε υπάρχει, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αν έμπαινα σε σπίτι με όοοολες αυτές τι πατέντες, ένα άγχος θα με έπιανε! Ψέμματα να πω??!!! αχχαχχα!!!
      Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου!!! Φιλάκια αμέτρητα, κούκλα μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Καλώς σε βρήκα! Ξαναπέρασα αλλά δεν είχα το χρόνο να μελετήσω όπως έπρεπε όλες τις πατέντες. Ευκαιρία σήμερα που δεν έχει γυμναστική να πάρω καμιά ιδέα μιας κι από αύριο θα μου χρειαστούν στα σίγουρα.Με το μωρό παρκετέζα μελαγχόλησα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν. Θα πιέσω για εγγόνια άμεσα. Αααα μπα! Αυτά θα έχουν απαιτήσεις και τέρμα η γυμναστική. Βάζω αγγελία τώρα αμέσως.... "Φύλαξη βρεφών".
    Τέσσερις άντρες μέσα στο σπίτι και η κάλτσα μπιγκ προμπλεμ! Να σημειώσω τα χρώματα των μαρκαδόρων που θα χρειαστούν!
    Κατσαρόλες βράζουν ολημερίς, και ασιδέρωτα στοίβα. Να ακόμα μια έξυπνη λύση και τέρμα η ορθοστασία και ο φουσκωμένος λογαριασμός της ΔΕΗ. Θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να μου έχεις λύση για την τούρτα γενεθλίων. Προχθές ήταν τα δικά μου γενέθλια και είχα τα κεράκια κι όχι την τούρτα! χαχαχα Είτε βρεις πατέντα για αυτό είτε όχι θα ανυπομονώ να διαβάσω την επόμενη δημοσίευσή σου! Να σαι καλά! Καλό μήνα, καλό βράδυ και μια υπέροχη εβδομαδα να 'χεις! Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Ναι, καλέ! Γιατί αν δεν μελετήσει κάποιος εις βάθος αυτά τα πολύ σπουδαία που γράφω... εκείνος θα είναι ο χαμένος!!! ;-)
      "Φύλαξη βρεφών" λέει! αχαχαχαχαχα!!! Σωστή σε βρίσκω!!!
      Εσύ, δικιά μου είσαι! Κι εγώ μόλις είδα τη... λύση με την κάλτσα, σκέφτηκα πως πρέπει να υπάρχει και ποικιλία χρωμάτων στους μαρκαδόρους!!! :p
      Να ξέρεις: Προσφέρομαι για σιδέρωμα!!! Λατρεύω το σιδέρωμα!!! (Για τον λογαριασμό της ΔΕΗ, φοβάμαι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι.... εκτός από το να σου τον αυξήσω!!!)
      Να είσαι καλά, Βιβή μου! Χαίρομαι που βρεθήκαμε!
      Happy Birthday (που λέμε και στο χωριό μου!) και όόό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου!!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Καλημερούδια! Και σκεφτόμουν όλη νύχτα μήπως είχαμε καμιά εξέλιξη περί τούρτας! :P
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου! Thank you ( που απαντάμε και στο δικό μου χωριό ).:))

      Διαγραφή
    3. αχαχαχα! Τουλάχιστον θα είχες γλυκό ύπνο!!!! ;-)
      Να έχεις μια υπέροχη μέρα και μια θαυμάσια εβδομάδα, κορίτσι μου!!!
      Φιλάκιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  30. Με έσωσες Γιάννα μου! Πάνω που είχα βγάλει στην αχρηστία την καφετιέρα, ήρθες εσύ και της ξανάδωσες ζωή! Αυτά είναι :) Αγαπώ Μαραβέγια, ο,τι κι αν λέει, ο άνθρωπος είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή του! Φιλάκι γλυκό και καλή εβδομάδα και καλό μήνα ! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ, φρόντισε να είναι καστανά τα μακαρόνια (μη φωνάζει το κορίτσι με τις μπούκλες!) αλλά μην τα δώσεις στον Μποέμ γατούλη!!! (Είδα πως γύρισε και καταχάρηκα!!!!!) ^_^
      Κι εγώ αγαπώ Μαραβέγια! Είναι πολύ τρελός για την εποχή του!!! ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά, Πετράδι μου! Να είσαι καλά και να έχεις μια θαυμάσια εβδομάδα!!! <3 :k <3

      Διαγραφή
  31. Πες μου οτι έχεις εφαρμόσει έστω και μια από οτις παραπάνω τεχνικές!!!
    αγαπάμε μαραβέγια,κάνω και ιδιαίτερα μαθήματα στο tomary (τον άντρα μου χαχαχα) και κάθε φορά που τον ακούμε κάπου,ακολουθεί η ερώτηση....ποιος είναι αυτός?χαχα
    καλό βράδυ φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axaxaxa! Ελπίζω να μην σε απογοητεύσω αλλά... ΌΧΙ!!! Δεν είμαι τόσο τρελή όσο λένε!!! Δεν έχω πειραματιστεί με τίποτα από όλα αυτά!!!! αχαχαχαχα! (Μου αρέσει όμως που με έχετε ικανή να τα κάνω!!!!) ;-)
      Όσο για τον Tomarys, χμμμμ... Για να ρωτάει ποιος είναι αυτός, θα του κάνει εντύπωση τουλάχιστον! Κάτι είναι κι αυτό!!! (Ρωτάει με... τεξανή προφορά????!!!)
      Φιλάκια πολλά και στους 2 σας, απολαυστικότατο δίδυμο!!!!
      Την αγάπη μου και πολλές ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Με τέτοιο θέμα, βράδυ Κυριακής δεν θα υπάρξουν ...μουντές Δευτέρες!
    'Ομορφοι στίχοι, δεν γνώριζα το τραγούδι, αλλά ηρέμησα από το τρανταχτό γέλιο!Νάσαι καλά κορίτσι! το σημερινό...παίρνει όλα τα βραβέια θετικής σκέψης!
    Νάσαι καλά!Να.γιαυτό περιμένουμε πάντα την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα!Σου εύχομαι παντα να είναι η διάθεση σου, τόσο όμορφη όσο γίνεται η δική μας, διαβάζοντάς σε! φιλιά :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί γλυκόοοοοο!!!! Συνδύασες το σχόλιο με το στίχο του κομματιού!!!!! :-)
      Α, ώστε γέλασες τόσο πολύ, ε???!!! Μακάρι πάντα έτσι να ξεκινάει ο κάθε μήνας, Βαρβαρούλα μου!!! Τί καλύτερο από το γέλιο???!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα τα όμορφα που μου γράφεις κάθε φορά! Φιλάκια πολλά και γλυκά σαν εσένα, κορίτσι μου!!! Καλό βραδάκι και καλή εβδομάδα!!!! <3 :k <3

      Διαγραφή
  33. Και Η ΛΥΣΗ, είναι, ούτε να σιδερώνεις, ούτε να μαγειρεύεις, ούτε γλυκά να φτιάχνεις, ούτε να σκουπίζεις αλλά να πλένεσαι σε εξωτικές πηγές, να τρως εξωτικά φρούτα, να είσαι όλη μέρα ξάπλα σε αιώρα και να μπλογκάρεις ακούγοντας τον εξαιρετικό Μαραβέγια!

    ΑΦιλάκια με πολλά πολλά χαμόγελα! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα!
      Μου άνοιξες την όρεξη για εξωτικές διακοπές!!!
      Ας αρκεστώ όμως, στις όμορφες εικόνες που μου δημιούργησες!!! ;-)
      Να είσαι καλά, μαγισσούλα μου!!!! Φιλάκια άπειρα!!!
      Καλή εβδομάδα! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Δεν μπορώ να γράψω από τα γέλια!!!
    Είσαι απίστευτη!!!
    Λύσεις που υπάρχουν όμως?...χαχα!!!
    Μωρό δε διαθέτω, αλλά έχω ένα Μπρίκι που ενίοτε γίνεται και "κατσαρόλι" (Τι κάνει το κατσαρόλι?,με ρώτησε τις προάλλες παιδάκι που συστήθηκε με το Μπρίκι πρόσφατα)....καμιά ιδέα να το αξιοποιήσω έχεις?
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!!!
    (Πολύ μου άρεσε και το τραγούδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όλα κι όλα: Αν έχεις ελεύθερο πνεύμα, όλα λύνονται όπως βλέπουμε! Τίποτα δεν μας πτοεί!!!! αχαχαχα!!! ;-) ;-) ;-)
      Ε, όχι και κατσαρόλι ο Μπρικάκος μας!!! (Μην του το πεις πως τον αποκάλεσαν έτσι! Θα πέσει σε κατάθλιψη!!!)
      Χμμμμ! Δεν ξέρω πώς μπορείς να τον αξιοποιήσεις... (Με ποιο ταλέντο του να αρχίσεις πρώτα εννοώ!) Άσε με να το σκεφτώ και κάάάάποια στιγμή, ίσως βρω λύση και γι' αυτό!!!
      Σε φιλώ πολύύύύ, Μαράκι μου! Να είσαι καλά και να έχεις μια άκρως μελωδική ημέρα!!! <3 <3 <3
      (Μα... "κατσαρόλι"????? :k ;-) )

      Διαγραφή
  35. Κεντρική ιδέα της Οκτωβριανής ανάρτησης σου είναι Ζήτω η χαρά κάτω η γρίνια και η μιζέρια!! Μου πέφτεις πολύ μακρυά Γιάννα...... Υπέροχη ανάρτηση Σου στέλνω φιλάκι καληνύχτας με πολύ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Έτοιμο και το σύνθημα!!!
      Εγώ πάλι πιστεύω πως η απόσταση εκμηδενίζεται κάποιες φορές!! ;-)
      Να είσαι καλά, Εφούλα μου γλυκιά! Σε φιλώ πολύύύύύύ!
      Να έχεις έναν όμορφο μήνα, κορίτσι μου! <3 <3 <3
      Καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  36. Βρε τρελό Συριανολούκουμο,τι απίστευτο παιδί είσαι εσύ!!!!Οταν εχω τις μαύρες μου μπαίνω εδώ μέσα και ξαλεγράρω.Δεν είναι οι προτάσεις σου που σπάνε το κατεστημένο,αλλά ο τρόπος που μας τις σερβίρεις και μας απενοχοποιείς εντελώς. Αει να πάει στα κομμάτια και η γυμναστική και όλα οταν έχεις τόσες αναποδιές να παλαίψεις!
    Είσαι ασυναγώνιστη στο χιούμορ,γι αυτό έχουμε λυώσει για σένα
    Είσια η προσωποποίηση της θετικής ενέργεια!
    Οσο για τον κοινό αγαπημένο,τον Κωστή ντε,τ άκουσα το Καλοκαίρι στη συναυλία του και του παραδόθηκα αμαχητί. Συνεπήρε όλο το θέατρο. Αλλος ένας ανεβαστικός τύπος και μόνο που βλέπεις τη φατσούλα του
    Φιλάκια πολλά γλυκό μου αστέρι,να συνεχίσεις να λάμπεις γιατί μας κάνεις πιο φωτεινούς ανθρώπους!
    την αγάπη μου ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρουλίτα μου, τιμή μου αν μπορώ, έστω και για λίγο να σας κάνω να ξεχνιέστε... Έχω την εντύπωση πως είμαστε απίστευτα σκυθρωποί όλοι μας (και όχι άδικα), αλλά πρέπει να ξεφεύγουμε πού και πού... (Να ξέρεις... τις πιο τρελές αναρτήσεις μου, όπως αυτή, τις γράφω όταν είμαι στις μεγάλες μαυρίλες μου...!)
      xixixi! Πονηρούλα!!! Ήσουν στη συναυλία του θεόμουρλου?? Τέλος Ιουλίου, δεν ήταν? Λογικά θα έπαιξε και το άλλο θαλασσινό του: Τη "Βάρκα στο γιαλό... Και μάλιστα, ήθελα να στο αφιερώσω τότε που είχες παρουσιάσει αυτό το αριστούργημα στο blog σου, που ονόμασα "ποταμόπλοιο"! (Αλλά δεν έκανα την αφιέρωση τελικά!!!) ;-)
      Πάντως, δεν είμαι εγώ που σας κάνω πιο φωτεινούς.... Εγώ αντανακλώ ό,τι λαμβάνω από εσάς!!! Δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας καθρέφτης!!! <3
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, γλυκό μου κορίτσι!!!!
      Έχεις πάντα την αγάπη μου και πολλά-πολλά-πολλά φιλάκια!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου!!
      <3 <3 <3 :k :k :k <3 <3 <3

      Διαγραφή
  37. Amazing post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλά όλες οι λύσεις τρελά γέλια!Για τα πάντα υπάρχει μια λύση
    αυτό είναι σίγουρο μυαλό να'χεις και κάνεις παπάδες!
    Δώστες στους φοιτητές σίγουρα βρούν την ανάρτηση πολύ χρήσιμη!

    Να'σαι καλά Γιάννα μου μας έδωσες
    λίγα λεπτά γέλιου!

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, δεν σε πιστεύω!!! Είσαι φοβερή!!!
      Πριν πάρει αυτή τη μορφή η ανάρτηση, ως λύσεις για φοιτητές είχα σκοπό να τα παρουσιάσω!!!! Υποκλίνομαι, Ελενάκι μου!!!
      Αν γέλασες, χαίρομαι διπλά εγώ!!! ^_^
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. Υπέροχες πατέντες!!!Μου έφτιαξες το κέφι με την ανάρτηση σου και θα τα έχω υπόψη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστούν!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα! Καλά, πάρε ιδέες αλλά... αχρείαστες ας είναι!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Σπυριδούλα μου γλυκιά!!!
      Καλό βραδάκι, κούκλα μου!
      Σε φιλώ πολύυυυυυυ!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  40. 94 αχόλιαααα!!!λαχανιασα να τα κατεβω βρε Συριανακ μου..πως μου ξεφυγε η Παρασκευή:... καλα να παθω να μαθω να ερχομαι πιο νωρίς... μεγαλη γυναικα... τι θελω να κατεβαινω.. ασε που εχω λυθεί απο τα γελια... και θα θελω πανες σε λιγο.. βρε τι μου κανεις ..!!! είπα να διαλεξω μια λύση απο αυτες που μας προτείνεις μάτια μου αλλα ολες ειναι μια και μια.. αλλα αυτην με την καλτσα..και το νυχι ..πεθανα... λεμε... καλα δεν παιζεσαι..!!! και δεν ειναι μονο οι εικονες... καταλαβαινεις τι λέω μικρή.. ε; αγαπημενος Μαραβεγιας...!!!! τις φιλουρες μου...:k :k :k παω να αλλάξω...!!!! :D :D :D <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! Γιατί βρε Ρουλάκι λαχάνιασες? Υπήρχε χώρος για στασίδι πιο πάνω!!! ;-)
      Τη μέρα την πέτυχες πάντως! Απλά ήταν μια βδομαδούλα αργότερα! Για την ώρα δεν είμαι σίγουρη... 12μιση είναι νωρίς για εσένα!!! Κάνα 2ωράκι αργότερα θα ήταν το αναμενόμενο!!! χαχαχα!!! Κορίτσι μου, γλυκό!!! Χαίρομαι πάρα-πάρα πολύ που γέλασες με τις βλακείες μου! Αυτός ήταν ο στόχος μου! (Και ναι! Καταλαβαίνω τί εννοείς! Γι' αυτό σ'αγαπάω πολύ-πολύ!)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!! Σε φιλώ πολύύύύ (από μακριά, μη σε κολλήσω γιατί ο λαιμός μου είναι σε άθλια κατάσταση!!!)
      ;-)
      Καλό Σαββατοκύριακο, Ρουλάκι μου!!!!
      <3 <3 <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Encore un bon weekend a souhaiter aux amis et amies! nous voilà avec la pluie qui vient arroser les terrains séchés par des mois d'un três long été, c'est tout de même du bonheur!
      bisous
      Angie

      Διαγραφή
    3. Merci beaucoup, Angie!
      En ce moment, la pluie en dehors génial!
      Avoir un beau week-end, ma chérie!
      Câlins et bisous!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  41. Τελικά πρώτη ή δεύτερη Παρασκευη του μήνα γράφεις?
    την απόλαυσα την ανάρτηση σου αν και τις λύσεις αυτες τις ξαναδιάβασα . Ειναι που μου αρέσουν οι έξυπνες λύσεις!
    Πολλά φιλιά Συριανάκι και καλη Κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη! Πρώτη! Σταθερά την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα εδώ και χρόνια!!! :-)
      χαχα! Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρούνται έξυπνες αυτές οι λύσεις, αλλά ευχαριστώ πολύύύύ!!! ^_^
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου!
      Σε φιλώ πολύ! Την αγάπη μου και πολλές ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα! Φιλάκια πολλά! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  42. Έχω χτυπηθεί στα γέλια σου λέω!!! :D :D Το σίδερο -φούρνος και το δραπανοκατσάβιδο είναι κορυφαία!! Αυτό με το μωρό το είχα σκεφτεί όταν είχε έρθει για 10 μέρες εδώ πέρα ο 8 μηνών ανιψιός μου (τότε) και είχα πει πως τα μικρά που μπουσουλάνε κάνουν τα πάτωμα τζάμι!! χαχαχαχαχα τίποτα δεν αφήνουν κάτω! Αυτό με την καλτσούλα πρέπει να το θυμόμαστε στην φάση που θα σκιστεί χαχαχαχαχαχαχα Που τα βρίσκεις και τα συνδυάζεις ήθελα να ήξερα!! :* :* Φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μη νομίζεις τώρα που αρχίζει να μπουσουλάει το μωρό της κολλητής μου, στο τσακ είμαι να της το... βουτήξω και να το στρώσω στη δουλειά!!! αχαχαχαχα!
      Δεν έχεις ανάγκη από πατέντες εσύ, κορίτσι μου! Εσύ είσαι καλλιτεχνάρα!!! Μας αφήνεις με το στόμα ανοιχτό με τις δημιουργίες σου, αυτά άσ' τα για άλλους!!! ;-)
      *Τις εικόνες τις έχω χρόνια αποθηκευμένες -αν δεις τί θησαυρούς κρύβει ο υπολογιστής μου...- ε, όσο για την περιγραφή, τί να πω? Το έμφυτο ταλέντο μου μάλλον ευθύνεται!!! αχαχα!
      Φιλάκια, παλαβιάρα!!! Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  43. ΧΑ χα χα!!! Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Είχα καιρό να γελάσω έτσι μπροστά στον υπολογιστή!!! Χα χα χα!! Είσαι Θεά, απίστευτη!!! Μπράβο σου ψυχή μου, χαίρομαι που τίποτα δεν σε ρίχνει!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα γέλιο!!! χαχα! Πολύ χαίρομαι που σε διασκέδασα, Κική μου! Με κολακεύεις! Σε ευχαριστώ πολύύύύύ, κορίτσι με το... Βασιλικά Φωτισμένο σπιτικό! (Καλά, μου κόλλησε τώρα αυτή η φράση!!!) ;-)
      Να είσαι καλά, αστέρι μου! Φιλάκια πολλά-πολλά!
      Καλή εβδομάδααααα! <3 <3 <3

      Διαγραφή

  44. Olá querida, passei por aqui para agradecer sua doce presença
    no meu cantinho.Obrigada !!!
    POST GENIAL...AMEI O "JEITINHO" CRIATIVO!
    Abraços, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Não me agradeça por nada, Marie!
      Você é tão especial! Obrigado por sempre parar perto!
      Tenha uma semana adorável, querida !!!
      Abraços e beijos! <3 :k <3

      Διαγραφή
  45. Πέρασα απλα για μια καλήσπερα...Συριανακι μου .. να δω τι κανεις και να ρίξω ακομα μια ματιά στις λύσεις....!!! :D :D :D :D <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες, Ρουλάκι μου! Παίρνε ιδέες εσύ και εγώ είπαμε θα σε αποκαλώ Ρουλεμαν! Θα σώζεις τον κόσμο με πατέντες!!! χαχα!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, γλυκιά μου (Εγώ είμαι αρρωστούλα!! Άρα και γκρινιάρα!!!)
      ;-)
      <3 <3 <3 Καλό βραδάκι, κορίτσι μου! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. δεν παιζεσαι Συριανακι μου καλοριζικα και τα βραβειακια σου , αυτο με το σιδερο που τοσο μα τοσο απεχθανομαι πολυ το χαρηκα ελπιζω να σου περασε το κρυωμα σε φιλω αστερακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ! Εγώ! Προσφέρομαι για σιδέρωμα!!! (Το λατρεύω λέμε!!!)
      ;-)
      χαχα! Να είσαι καλά, Κάτια μου!
      Σε φιλώ πολύ, αλλά από μακριά (γιατί σήμερα ανέβασα και πυρετό!!! Υπομονή!!)
      Καλό βράδυ, γλυκιά μου!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  47. Εντάάαααααξει δεν υπάρχειιι αυτή η ανάρτηση!!! κλαίιιιω από τα γέλιααα! :D :D :D
    Άρχισα να βλέπω την καφετιέρα μου με άλλο μάτι! αχαχαχαχα! πολυμηχάνημα λέμε, όχι αστεία!!! ;)
    Φιλάκια πολλά πολλαάάαααα με κέφι! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τουλάχιστον κλάψαμε και οι δύο σήμερα: Η μία στην ανάρτηση της άλλης! Εσύ από χαρά - εγώ από συγκίνηση!!! αχχαχχα!! ;-)
      Αν κάνεις χρήση της καφετιέρας-πολυμηχανήματος, μη με ξεχάσεις: περιμένω φωτογραφίες! Γκουχ! Γκουχ!
      Να είσαι καλά, Αναστασάκι μου! Σε φιλώ πολύύύύύ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. χαχαχαχαχαχα καταπληκτική ανάρτηση!!!σούπερ πατέντες!!!αλλά η ιστορία σου είναι το κάτι άλλο!!!!!! πλαστικό φστ φστ πέθανα!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα!!!!!! και ναιιιιιιιι κατάφερα να φτάσω στο τέλος των σχολίων!!!!! λαχάνιασα βρε κορίτσι!!!! χαχαχα ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα!!!περαστικά σου κοριτσάκι μου!!! πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι καλέ! Η ιστορία μου είναι αυτή που αναδεικνύει τις φωτογραφίες!!! χαχα! ^_^
      Ε, μα δεν είναι πολύ... περιγραφικός ο όρος "πλαστικό φστ φστ"???!!! Ούτε σε λεξικό τέτοια κατατοπιστική περιγραφή!!!
      Ευάκι μου, πού χάθηκες πάλι? Χαίρομαι που σε βλέπω!
      (Να αναμένω ανάρτησή σου σύντομα????? Ε?????) ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύύύύ, κορίτσι μου!!! Να είσαι καλά!!!
      Φιλάκια άπειρα (αλλά από μακριά, γιατί τώρα ψιλοσυνήλθα από τον πυρετό! Μου έχει μείνει ένας εκνευριστικότατος ξερόβηχας!!!)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις τέτοια περιγραφή!!!!!!!!!! Ναι......... αναμείνατε στο ακουστικό σας.............. χαχαχαχαχα περαστικά σου και πάλι!!!!! <3 <3

      Διαγραφή
    3. A, μην τάξεις σε μικρό και σε τρελό, δε λένε? (Αποφάσισε εσύ τι είμαι!) Εγώ πάντως θα... αναμένω!!!!
      ;-)
      Thanks, Ευάκι μου! Πάντα να είσαι καλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  49. ααααααα ξέχασα..........ξετρελάθηκα με το τραγούδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. -`❀´-
    Sempre há uma solução para tudo.
    Gostei mais do bebê no tapete que limpa o chão engatinhando... e depois, temos que "limpar" o bebê.

    Ótimo fim de semana com muita paz e muitas alegrias!
    Beijinhos do Brasil.
    ❀❀ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Você está tão certo, Ines: Há uma solução para tudo!
      (O bebê é divertido, não é? !!!) :D
      Obrigada coração!
      Tenha um adorável fim de semana!!!
      Abraços e beijos! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Απολαυστικη!!!! Μια πατεντα για ξεκουραστο τρεξιμο λειπει......Σε διαβαζει κανεις και του φτιαχνει η διαθεση. Πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σου έχω λύση για ξεκούραστο τρέξιμο: Να ΜΗΝ τρέχεις!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη για μια πολύχρωμη εβδομάδα! Φιλάκιαααααα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Vous êtes si doux! Passez une bonne journée belle, ma chérie! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  52. Σούπερ οι πατέντες!!
    (Έλεγα να σου πω και μερικές δικές μου, από τα φοιτητικά μου χρόνια, αλλά άσε καλύτερα - ρεζίλι θα γίνω!!)
    Λοιπόν, τώρα: βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, να μου βρεις μία πατέντα για να μην αναγκάζομαι να στηρίζω το βιβλίο πάνω στο στέρνο μου, κάθε βράδυ που διαβάζω στο κρεβάτι μου. Επειδή όλα τα βιβλία που επιλέγω είναι πολύ πάνω από (εχμμ... γκουχ-γκουχ) 500 σελίδες, μιλάμε για βάρος που προξενεί ΠΟΝΟ!!
    Τι λες, θα βρεθεί μια καλή πατέντα και για την περίπτωσή μου; (σου υπόσχομαι μετά να την υποβάλλουμε ως ευρεσιτεχνία... δεν είμαι μόνο εγώ που το περνάω αυτό!!) Μη μου πεις μόνο για e-book reader και τα τοιαύτα - είμαι παραδοσιακός τύπος σ΄αυτά! Που σημαίνει ότι θέλω βιβλίο κανονικό, μυρωδάτο και χειροπιαστό!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι! Όχι! Μεταξύ μας θα μείνει!!! Για πες! Για πες!!! ;-)
      Δεν βάζω το μυαλό μου (το ποιο?) να δουλέψει! Υπάρχουν έτοιμες λύσεις!!!
      Τί λες γι' αυτό? Ή μήπως αυτό? (Προσαρμόζεται και σε κανονικό βιβλίο!!! χαχα! ^_^
      Να είσαι καλά, μαϊμουδάκι μου γλυκό και υπέροχο!!! Σε φιλώ πολύύύύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  53. Βρε τρελλοκομείο, τι πατέντες είναι αυτές ??!!!!! Και να δεις ότι έχω κάποια ανάλογα ..θεματάκια!!!χαχα!!! λες να κάνω κάποιες από αυτές πράξη και να δούμε τι θα γίνει?? Πραγματικά, μου φτιάχνεις τη διάθεση, Συριανάκι , με κάνεις να χαμογελάω σαν χαζό μπροστα στην οθονη!!! Και αυτό, κορίτσι, δεν είναι πατέντα είναι αυτό που βγαίνει μέσα από την ψυχή σου και καρδιά σου!!! Να'σαι πάντα καλά!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, πρώτα κάνε καμιά ασφάλεια σπιτιού και μετά κάνε ό,τι πειράματα θέλεις! (Μη με κυνηγάς μετά!) ;-)
      Pepiτάκι μου, να ξέρεις πως με συγκινούν πολύύύ τα γλυκά σου λογάκια! Μακάρι να καταφέρνω να σας κάνω να ξεχνιέστε λιγάκι, όταν έρχεστε εδώ! Οι μέρες είναι δύσκολες και το γέλιο πλέον το θεωρώ πολύτιμο!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ! Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Φιλάκιααααα! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. Καλημερα!
    Α χα χα πεθανα στα γελια!
    Νομιζω οτι το ανεμιστηράκι για να κρυώνει το φαγητο μου χρειαζεται
    καθ οτι ειμαι απο αυτες που δεν μπορώ να φάω το φαγητό πολύ ζεστο... καιγεται η γλώσσα μου και μετά χάνω την γευση μου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι! Αν είναι να κάψεις τη γλώσσα σου και μετά να πρέπει να βρω πατέντα και γι' αυτό, δε με συμφέρει! Δικό σου το ανεμιστηράκι, κατοχυρώθηκε! (Δεν θυμάμαι να το διεκδίκησε και κανείς άλλος βέβαια!) ;-) χαχα!!!
      Δίκιο έχεις πάντως, στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δεν μπορείς να καταλάβεις τη γεύση του φαγητού!
      Φιλάκια πολλά, όμορφηηηηη! Να είσαι καλά!
      <3 :K <3

      Διαγραφή
  55. Τέλειες πατέντες! Ούτε που θα τις φανταζόμουν κάποιες από αυτές!
    Να είσαι καλά που τις μοιράστηκες και μας έφτιαξες τη διάθεση! :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας κάνω να χαμογελάτε!!!
      Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!
      Καλώς βρεθήκαμε και από εδώ! Θα ανταποδώσω την επίσκεψη το συντομότερο!!!
      Για την ώρα φιλιά πολλά και... ολίγον βροχερά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  56. Περασα να σου ευχηθώ σημερα μερα που ειναι Συριανακι μου χρονια μας πολλα γιρταζει η πατρίδα και εμεις για το Οχι ...μακαρι να μπορουσαμε να το πουμε και να το εννουμε το Οχι ξανα... αχ!! τι περυφανια σημερα να καμαρωνουμε τα νιατα.. !!μπορεί πολλοι να θεωρουν ντεμονταε τις παρελασεις αλλα δεν γεμιζει η καρδια περηφανια.. βρε αγαπη μου;.... μια μερα ειναι ας την γιορτασουμε ε; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ εΛΛΑΔΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, κορίτσι μου γλυκό!!!
      Με αφορμή τις παρελάσεις, ναι μεν γεμίζουμε υπερηφάνεια και συγκινούμαστε, αλλά ειλικρινά εγώ απελπίζομαι βλέποντας πως ένα -δυστυχώς μεγάλο- ποσοστό της νέας γενιάς δεν έχει ιδέα από Ιστορία... Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο (για αυτά τα παιδιά πάνω απ' όλα) πάει περίπατο...
      Ας μείνω στο εορταστικό κλίμα όμως: Ναι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
      Γιατί η Ελληνική Ψυχή εξακολουθεί να υπάρχει!!! ;-)
      Σε φιλώ πολύύύ, Σμαραγδένιο μου πλάσμα!!!
      (Καλή εβδομάδα πήγα να ευχηθώ! Δεν πάω καλά!)
      Καλό βραδάκιιιιιιιι! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  57. ααααα
    χαχαχα
    ενταξει, ειδικα αυτο με τη καλτσα και τη πιτσα πολυ πλακα
    μου ελειψες και εσυ και οι αναρτησεις σου, οι ζωηρες και χαρουμενες, οπως εσυ μοναχα ξερεις
    να περνας ομορφα και να χαμογελας παντα
    την αγαπη μου ολη

    φιλια πολλα πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, γιατί σου έλειψα??? Εδώ είμαι!!! (Ίσα-ίσα που θα έπρεπε να με έχεις βαρεθεί με τόση ξενάγηση στη Σύρο! χαχα!)
      Καλέ, είχα την εντύπωση πως είχες ξανασχολιάσει εδώ...
      Σ' ευχαριστώ πολύύύύ, Κική μου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου και τώρα ξέρεις.... αν σκίσει καμιά κάλτσα... λύση υπάρχει!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  58. Καλά δεν υπάρχει.. πως μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ...Ελιωσα στο γέλιο Γιάννα.. και είμαι σίγουρη πολλά από αυτά όντως τα κάνει κόσμος... Καλό μήνα εύχομαι πάντα με γέλιο και χαρές κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, ναι! Κι εγώ πιστεύω πως πολλά από αυτά συμβαίνουν, απλά αν τα δεις όόόλα μαζί συγκεντρωμένα, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να αγχώνεσαι! Τί? 'Οχι?!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου! Καλό μήνα και σε εσένα!
      Πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ για το αστεράκι σου και μόνο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  59. Ακόμη γελάω με το σίδερο και το ανεμιστηράκι!!όσο για το γυάλισμα στο πάτωμα παλιά είχα τη Κλώντη, περιμένω να μεγαλώσει ξανά το μαλλί της και βλέπουμε! σου στέλνω την αγάπη μου..ειλικρινή πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Σε ευχαριστώ πολύύύύ, Αχτιδούλα μου!!
      Κλωντούλα ακούς? Για κοίτα να μακρύνει γρήγορα το μαλλάκι σου: Έχεις δουλίτσες να κάνεις! ;-)
      Χαίρομαι που γέλασες, Γεωργία μου! Μακάρι μόνο γέλια να έχετε από εδώ και πέρα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, γλυκιά μου!! (Πασπαλισμένα με μπόλικη θετική σκέψη!)
      Καλό μας μήνα! ^_^
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

  60. Olá amiga, vim desejar-lhe um abençoado início de mês, e lindos dias
    de outono!!!

    Doce abraço Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.