❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ 10 ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Όχι, πείτε μου την αλήθεια... Με το χέρι στην καρδιά... Ειλικρινά, πιστεύατε ποτέ πως θα αναρτούσα τέτοια θεματολογία εδώ μέσα? Σε καμία περίπτωση! Απλά, επειδή το θέμα μου είναι αρκετά... άχρηστο, αδιάφορο και κενό περιεχομένου -Αύγουστος βλέπετε!- ήθελα να έχω έναν πιασάρικο τίτλο! Οπότε, αν θέλετε συμβουλές για απώλεια βάρους, λυπάμαι... είστε σε λάθος μέρος!

Εγώ, άχρηστες πληροφορίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αν θέλετε μένετε και χάνουμε μαζί τον χρόνο μας, διαφορετικά... πηγαίνετε για τζόκινγκ -απλή και εγγυημένη απώλεια βάρους!-

--Διαβάζεται σε 5 λεπτά--



Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς. (Αγαπώ αρακά!)

Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ. (Άρα τα μυρμήγκια, δεν έχουν δημοσίους υπαλλήλους!)

Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ. (Πόσα μου δίνεις να στο αποκαλύψω?)

Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος. (Ρεύμα πού βρίσκουν στο ιγκλού?!)

Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού. (Μπλιαχ!)

Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη. (Τί μαθαίνει κανείς!)

Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του. (Και γιατί δεν βάζουν την ορχήστρα να πολεμά με δοξάρια και πιατίνια?)

Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους. (Κι εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε 2 κιλάκια!)

Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών. (Το αγαπώ αυτό το δηλητήριο!)

Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα. (Χαρά στο κουράγιο σας, γονείς!)

Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ. (Τη γλιτώσαμε!)

Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα. (Το πιστεύω!)

Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους. (Μετά, τη συνήθεια αυτή την πήραν οι ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα!)

Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο. (Γιατί, όταν χτίζουν μια πολυκατοικία, υπολογίζουν το βάρος των ενοίκων???)

Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού. (Γι' αυτό λένε πως το νερό κάνει το δέρμα μας να λάμπει?!)

Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας. (Έχουν θανατική ποινή, δεν πάω στο Τέξας...)

Το μοσχοκάρυδο σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις ή και το θάνατο. (Ζητώ την αποποινικοποίηση του μοσχοκάρυδου!)

Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει σε όλη του τη ζωή 27.272,73 κιλά τροφής. Το βάρος αυτό αντιστοιχεί σε 6 ελέφαντες. (Πάμε παρακάτω...)

Το ωμό αγγούρι είναι η τροφή με τις λιγότερες θερμίδες. (Πόσα αγγούρια ισοδυναμούν με 6 ελέφαντες???)

Ένα κιλό λεμόνια περιέχει περισσότερη ζάχαρη από ένα κιλό φράουλες. (Χωρίς λόγια!)

Ένας άνθρωπος βάρους 68 κιλών επαρκεί για το γεύμα 40 κανιβάλων. (Οκ, λιγότεροι θα χορτάσουν με εμένα!)

Η κέτσαπ αρχικά δεν είχε καθόλου ντομάτες. (Αυτό θέλει ψάξιμο... Θέλω λεπτομέρειες...)

Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν υδροκυάνιο. (Και γι' αυτό δεν τα τρώμε προφανώς...)

Εκτός από τον άνθρωπο, μόνο το γουρούνι μπορεί να καεί από τον ήλιο. (Κάποιες φορές μιλάμε για το ίδιο ον!)

Κατά τη συντήρηση του Ηρωδείου το 2006, οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν 27 κιλά τσίχλες, που ήταν κολλημένες στα μαρμάρινα καθίσματα των διαζωμάτων, ακόμη και στις σειρές των επισήμων. (Μασάνε και οι επίσημοι τσίχλες? Σοκ!)

Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα. (Αγάπες μου! Σε όλα πρωτοπόρες είστε!)

Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της! (Εγώ και να το πριονίσω, νούμερο θα γίνω, όχι σταρ...)

Κάθε μέρα, γύρω στους 10 τόνους αστρικής σκόνης πέφτουν στη Γη. (Χμμμ... Γι' αυτό είμαι όλο και πιο λαμπερή, βρε παιδί μου?!)

Στη Δανία, τα γουρούνια είναι περισσότερα από τους ανθρώπους. (Γιατί στην Ελλάδα, τί νομίζεις πως συμβαίνει?!)

Κάθε ρήγας στην τράπουλα αναπαριστά έναν μεγάλο βασιλιά της ιστορίας: ο ρήγας μπαστούνι τον Δαυίδ, ο ρήγας σπαθί τον Μέγα Αλέξανδρο, ο ρήγας κούπα τον Καρλομάγνο και ο ρήγας καρό τον Ιούλιο Καίσαρα. (Εδώ με το ζόρι ξεχωρίζω τον ρήγα από τη ντάμα και εσύ μπαίνεις σε εξειδικευμένες πληροφορίες...)

Ο Τσάρλι Τσάπλιν (ο αυθεντικός) βγήκε τρίτος σε έναν διαγωνισμό σωσιών του Τσάρλι Τσάπλιν. (Αυτό πάλι, πού το πας?)

Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. (Τα περισσότερα στην Ελλάδα υποθέτω! Δεν εξηγείται αλλιώς!)

Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. (Εσύ ξέρεις...)

Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. (Όταν τα τρως σαν φρούτο, ή αν στα πετάξουν στο κεφάλι?)

Οι πολικές αρκούδες είναι αριστερόχειρες. (Ποιος ζήτησε σε πολική αρκούδα να γράψει?!)

Οι μισοί περίπου από αυτούς που κάθονται 27 ώρες την εβδομάδα μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ, πάσχουν από μία τουλάχιστον διαταραχή προσωπικότητας! (Α, τώρα εξηγούνται πολλά!)

Το παγωτό εφευρέθηκε στην Κίνα το 1000 π.Χ. (Γι' αυτό και μόνο, θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη!)

Τον 18ο αιώνα στην Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία! (!!!!!!!)

Υπάρχουν 336 λακουβίτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ. (Ο ίδιος αριθμός από λακούβες βρίσκεται ανά τετραγωνικό μέτρο και στους Ελληνικούς δρόμους!)

Κανένα τετράγωνο χαρτί δεν μπορεί να τσακιστεί στη μέση πάνω από 7 φορές! (Εμπρός, ξεκινήστε τις δοκιμές! Εγώ το έκανα: Αλήθεια λέει η έρευνα...!)

Σύμφωνα με πολλούς γνωστούς γενετιστές το ανθρώπινο είδος έχει φτάσει στο απόγειο της εξέλιξης του! (Συγκεκριμένα πριν 3 δεκαετίες που... γεννήθηκα!)

ΠΗΓΗ


Α, περιμένετε! Κάτι ακόμα: Μια υπέροχη προσπάθεια της εκφραστικότατης Κικής μας, είναι στα χέρια μου και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να την ευχαριστήσω και από εδώ και περισσότερο απ' όλα, θέλω να της πω πολλά μπράβο που δίνει την ψυχούλα της σε όλα όσα κάνει! "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" κρύβουν μέσα τους θησαυρούς ανεκτίμητους! Κάθε καλό, Κική μου! (Με click στην εικόνα πηγαίνετε στο blog της!)



*Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή  04/09/2015
Την αγάπη μας!


86 σχόλια:

  1. αχαχαχα νταξει με δρόσισες!!
    Μπήκα και γω με χαρά να δω πως θα χάσω τα κιλά των διακοπών και τζίφος!Αυτό θα πει παραπλάνηση κυρίες και κύριοι!Ευρηματικότατο το σχέδιο παρακαλώ!!!Και αν θες να μάθεις εγώ τον πίστεψα τον τίτλο...για την ακρίβεια βασιζόμουν σ' αυτόν και ήλπιζα...και ναι λουκουμάκι,για όλα σε έχω ικανή,ειδικά για την καινοτόμα και άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία εδώ μέσα...
    Για τα πρακτικά γράψε απλώς ότι με πέθανες με τα σχόλιά σου στις άχρηστες πληροφορίες που ποστάρισες και ναι το παραδέχομαι ευθύς αμέσως,λατρεύω να χάνω το χρόνο μου μαζί σου μαι λαβ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να σου πω βρε εσένα? Που με δουλεύεις μες τα μούτρα μου?!
      Με το αθλητικό πνεύμα που έχει μπει μέσα σου τον τελευταίο καιρό, από τα παιδικά θα ψωνίζεις σύντομα!
      Ευχαριστώ, Μπισκοτίνι μου που με στηρίζεις σε ό,τι παλαβομάρα μου καρφωθεί στο κεφάλι, αλλά κανόνισε την πορεία σου: Όταν Χειμωνιάσει πάλι για κουβάδες με μερέντα θα λέμε, ναι???!!! :-p
      *A, μην το ξεχάσω: Έχω κάτι μερούλες λίγο πιο χαλαρές μέχρι τον 15Αύγουστο, τί λες: Να πάμε γι' αυτό το ξαράχνιασμα στο... BellaDona????!!!!! Eεεεεε??? Φανταστικό μου, μπισκοτάκι???? Pleaaaaaaase???!!!
      Καλά, δεν σε πιέζω! (Σιγά μη σε παρακαλέσω κιόλας! Ώχουουουουου...! Αλλά δε φταίει κανένας άλλος! Εγώ φταίω! Που σε νοιάζομαι, σε φροντίζω και σ' αγαπώ! Αλλά βέβαια! Εσείς τα παιδιά, έτσι είστε! Όταν έρθεις στη θέση μου, τότε θα καταλάβεις!!!!!! ;-) )
      Να είσαι καλά, μπισκοτολατρεία μου!!!! Love you sooooooooo much!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!!! <3 :k <3

      Διαγραφή
  2. Χα χα χα! Αστειε διδυμε!
    Ειχα σκεφτει να κανω μπλογκ με αχρηστες πληροφοριες. Μηπως αυτο κανω; Χι χι χι!

    Αυτο με τον ηλιο με ανησυχησε.

    Για 400 ερωτησεις δεν ξερω, αλλα 400 αταξιες σιγουρα.

    Φανταζομαι τον Τσαρλι Τσαπλιν!

    Πολλα φιλια αγαπημενη!
    Καλα να περνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις! Να το κάνεις! (Εγώ "κολλάω" με κάτι τέτοια!)
      Μπορεί να μη θυμάμαι τί έφαγα χθες, αλλά σπάνια ξεχνάω κάτι "άχρηστο" που διάβασα!!! ;-)
      Έλα βρε που σε ανησύχησε ο ήλιος: Αν... σβήσει, θα έχετε εμένα! (Γιάννα στην αιωνιότητα!!! Ολόλαμπρη και καυτή σαν τον ήλιο!!!)
      αχαχαχα! 400 αταξίες, ε? (Και επιμένεις να θέλεις να μου βρεις νυφικό? Λάθος τρόπο βρήκες για να με πείσεις!!! Στο λέω!!! :D )
      Λατρεμένο μου, Demάκι, σε ευχαριστώ πολύ!!!
      Να είσαι καλά!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα και δροσερά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Είσαι πλήρως κατατοπιστική
    αλλά αν το μυαλό δεν πειθαρχήσει
    δεν γίνεται τίποτα....
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

    φιλάκιιιιιιιιιιιιιιι♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα στο μυαλό μας είναι!
      Να περνάς όμορφα, Ελενάκι!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      :-)

      Διαγραφή
  4. Καλή σου μέρα!ξεκινώ απ΄το τέλος!πολύ μακριά μου φαίνεται η 4η Σεπτεμβρίου, αλλά θα...σε περιμένουμε και πάλι εναγωνίως , με τόσο χρήσιμες και ενδιαφέρουσες απολαυστικές πληροφορίες!
    Εύχομαι να προλάβεις διακοπούλες ως τότε και θα περνάς ως τότε να διαβάζεις...εμένα, αφού τα θέματά μου έγιναν αντίθετα από τα μπάνια μας, δηλαδή, περισσότερα!Ήδη έχω ετοιμο υλικό και για άλλα θέματα, όμως το πιο βαρύ ήταν το χθεσινό!Σ΄ευχαριστώ που πέρασες, ναι απο καθε τί, να κρατάμε μόνο το χρήσιμο!άλλωστε είπαμε, τίποτα δε γίνεται τυχαία!φιλια πολλά πολλά, πάντα να μας χαρίζεις το χιούμορ σου και φυσικά, πληροφορίες!!!Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Μακρυά είναι η 4η Σεπτεμβρίου? Μπααα! Μια ανάσα μακρυά είναι! Θα δεις!
      (Διακοπούλες, ούτε γι' αστείο! Είναι η δουλειά καλοκαιρινή βλέπεις, οπότε είμαστε σε φάση "τρέχουμε και δεν φτάνουμε"! Και όλως περιέργως, φέτος έχουμε δουλίτσα μέχρι αρχές Νοέμβρη! Πήγε πολύ καλά η σεζόν!) :-)
      Στην ανάρτησή σου, χάρηκα γιατί είδα πως όλο το άσκημο της κατάστασης, έμεινε πίσω συνειδητά και τώρα είμαστε στο... δημιουργικό κομμάτι! Το θεωρώ σπουδαίο αυτό, Βαρβαρούλα μου! Και η δημιουργία σου ήταν ΑΠΙΘΑΝΗ!!
      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και σου στέλνω πολλά-πολλά δροσερά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Συριανο μου κορίτσι καλησπερα
    Πρεπει να χασω πολλα κιλα οποτε οι συμβουλες χρησιμευουνε χαχαχαχα
    οι οποιες συμβουλες δηλαδη αν και ειμαι λιγο κουκουρουκου και σε αυτο το θεμα χαχαχ

    ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια και την παραπομπη και την φωτο! ευχαριστω γενικως για ολα! για ολα οσα εκανες για μενα!

    εισαι ξεχωριστη!

    φιλακια πολλα πολλα πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικέ μου βιογράφε, μια χαρούλα είσαι! Κουκλάκι ζωγραφιστό, με χρυσή ψυχή και απίστευτη εκφραστικότητα! Τί άλλο να ζητήσουμε πια???!!! Τα έχεις όλα και συμφέρεις!!! ;-)
      χαχα! Καλέ, γιατί με ευχαριστείς πάλι?! Εγώ πρέπει να σε ευχαριστήσω που μου έκανες την τιμή να έχω τα Λάφυρά σου! (Και με αφιέρωση μάλιστα!!!)
      Πάρε μια πελώώώρια αγκαλιά και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ στο γλυκό σου το μουτράκι!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Είσαι εσύ μία..!
    Λοιπόν με τους τίτλους έχω ένα θέμα τις περισσότερες φορές, οπότε θα εκμεταλλευτώ την γνωριμία μας και θα έρχομαι για συμβουλές χαχαχα
    Από όλες τις άχρηστες πληροφορίες, σε μία κόλλησα λόγω επαγγέλματος!! (μάντεψε ποια!)
    Και σίγουρα το γέλιο είναι μια μέθοδος εκγύμνασης οπότε μήπως τελικά σκανταλιάρικο ο τίτλος δεν ήταν και τόσο παραπλανητικός;;

    Να περνάς όμορφα φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν "κόλλησες" στο... χασμουρητό, θα σκίσω τώρα τα πτυχία μου! (Και γιατί να σκίσω τα δικά μου? Τα δικά σου θα σκίσω, ορίστε μας!!! :p )
      Κατερινάκι, εγώ πρώτα βρίσκω τίτλο και μετά προσαρμόζω την ανάρτηση στα μέτρα του! (Ανάποδος άνθρωπος, παιδάκι μου! Τί να λέμε!!!) Φυσικά και να έρχεσαι για συμβουλές! Είμαι και πολύ οικονομική: 125€ ο τίτλος! (Είναι φιλική τιμή-μην την χάσεις! Όσο μιλάω-εσείς τηλεφωνείτε!!!!) ;-)
      Ναι, όντως! Το γέλιο είναι μέθοδος εκγύμνασης, αλλά πόσα να γράφω πια για να σας... γυμνάζω?! (Γιάννα: Τώρα ΚΑΙ personal trainer!!)
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά και δροσερά!!!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
    2. Τρέχουμε τώρα τρέχουμεεεεε όλη στην Γιάννα, για το οικονομικό της πακέτο!! Μόνο ρε συ;; Στην ξεφτίλα τελείως το έριξες, καταλαβαίνω κρίση! :P Μην τα σκίσεις μόνο αυτά μου απέμειναν, όπα να χασμουρήθηκα και τώρα!!
      (οπότε αφαιρούμε τη μία ψυχική διαταραχή, κριτήρια ανωτάτου επιπέδου!!)

      Διαγραφή
    3. Ε, ναι, ρε 'συ... 'Ντάξει... Δεν είμαι από άλλο πλανήτη... Να μου το ΄λεγες πριν την κρίση, θα σου ζητούσα 126€, αλλά τώρα? Όχι! Θα την κάνω την έκπτωση του 1€ με όλη μου την καρδιά!!!! :D
      αχαχα! -Ελπίζω να μη σε νύσταξα εγώ!!!- :-p
      :k ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ γλυκά σαν εσένα! <3

      Διαγραφή
  7. Βλεπω τίτλο και τρέχω .. λέω εδώ ειμαστε θα χασουμε τα 8 -9 κιλακια που θέλουμε..!! αμ δέ!!! με τον τίτλο εμεινα στο χέρι που λεμε..!! από οτι είδα στις αχρηστες πληροφορειες μάλλον θα χορτάσουν οι 40 κανίβαλοι με μενα..:D . γι αυτό κανε κατι... αλλιως με χανετε..!!..δεν ήξερα καμια αχρηστη πληροφορια μεχρι τωρα...!!:)
    Αχ! βρε Συριανακι μου..τι θα σε κανω εσενα;.. με πεθανες στο γελιο με τις απαντήσεις σου στις άχρηστες πληροφορίες .:D :D .καλα δεν παιζεσαι λεμε... να είσαι καλα βρε μικρή μου και να περνας ακομα καλύτερα... παρε πολλα πολλα φιλακιααααααα!!!!. :k :k :k :k KAI <3<3,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκιιιιιι! Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες ώρες!!! Συνήθως ξημερώματα νυχτοπερπατάς!!! ;-) χαχα!!!
      Κορίτσι μου, γλυκό!!! Τί να χάσεις βρε εσύ? Μια χαρούλα είσαι!
      --Να σου πω την αλήθεια, είχα γράψει κι άλλες άχρηστες πληροφορίες, αλλά η ανάρτηση έιχε γίνει πελώώώρια και έσβησα σχεδόν άλλες τόσες! Ίσως κάνω και δεύτερο μέρος άχρηστων πληροφοριών στο μέλλον!--
      Σε λατρεύω πολύύύύύύ, κοριτσάκι μου!! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, γιατί ξέρω πως μες στην κούρασή σου, στη γλυκιά σου κούραση, ξέκλεψες χρόνο και για μένα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά για εσένα και μόνο!!!
      Να είσαι καλά πάντα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Χαχαχαχχα αμέσως κατάλαβα ότι είναι παραπλάνηση ο τίτλος, πριν καν μπω στην ανάρτηση, αφού κάτι τέτοιο είναι πρακτικά και φυσιολογικά αδύνατο! ;)
    Πάλι καλά να λέμε που χασμουριόμαστε όλη μέρα, και με ένα στόμα ανοιχτό σαν σπηλιά, τη γλιτώσαμε τη σχιζοφρένεια! Να ξέρω αν καμιά μέρα αντιληφθώ ότι δε χασμουριέμαι θα είναι κακό σημάδι :D :D
    400 ερωτήσεις την ημέρα?? Ποιος αντέχει.. Πρέπει εγώ να έκανα ακόμα περισσότερες πάντως, γιατί στην ηλικία των 24 που είμαι τώρα ακόμα κάνω εκατοντάδες ερωτήσεις ημερησίως.
    Φιλάκια πολλά πολλά Γιάννα μου!! Καλό απόγευμα!!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονηρήήήή!!! Το κατάλαβες, δεν σε ξεγέλασα!!!
      (Πάντως, τον περασμένο Νοέμβρη που χρειάστηκε να κάνω εξαγωγή ημιέγκλειστου φρονιμίτη, μέσα σε 10 μέρες ήμουν 5,5 κιλά κάτω... Σαν ανορεξικό είχα γίνει! Ευτυχώς επανήλθα!!! χαχα!!!) ;-)
      Α, ναι! Κι εγώ από χασμουρητό άλλο τίποτα!!! Γλιτώσαμε! Γλιτώσαμε!
      (Καλέέέέ! Σε εμένα θα πεις για τις ερωτήσεις που κάνεις? Θα ξεχάσω εγώ τον δύσμοιρο τον πιτσαδόρο, τί άγχος πέρασε μέχρι να παραγγείλετε την πίτσα με τις διαστάσεις που θέλατε?! Ακόμα το θυμάμαι και γελάω!!! αχαχαχα!!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      Να είσαι καλά! Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. Προς στιγμης ξαφνιαστηκα και παρασυρθηκα απ τον παραπλανητικο τιτλο και σκεφτηκα: τι ωραια,αν κανω το αντιθετο θα παρω κανα κιλο που μου λειπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axxaxxaxxaaaaaa!!! Να είσαι καλά, Μορφέα μου!!!
      Μου έφτιαξες τη διάθεση!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, γλυκιέ μου!
      Να είσαι καλά!
      ^_^

      Διαγραφή
  10. Λίγο έλειψε να μη σε διαβάσω με τέτοιο τίτλο μια και απ΄ τα 35 μου, έχω το ίδιο βάρος... άτιμο κορίτσι! ;-)
    Πολύ με στεναχώρησε που τα γουρούνια δεν αντέχουν τον ήλιο... δεν διευκρινίζεις όμως, πια "ράτσα" ή "είδος" γουρουνιών! :-P
    Τώρα, εσύ ξέρεις πως μπορείς να καθαρίσεις τα μπρούντζινα με κέτσαπ και να καθάρισες τις τουαλέτες με κόκα κόλα!
    ΑΦιλάκια άπειρα και να περνάτε υπέροχα (τα δυο SS) !!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα!!! Τα δύο JJ, παρακαλώ!!! (Δεν θα ήθελα καμία σχέση με τα SS!!! Μόνο που το ακούω αγχώνομαι!!! αχαχα!!! ;-) )
      Για τα γουρουνάκια, κι εγώ την είχα την απορία, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αναλύσεις!!! (Θα έβγαινε ακόμα μεγαλύτερη η ανάρτηση!!) ^_^
      Για την κέτσαπ, ομολογώ πως δεν το γνώριζα, αλλά η coca cola, πολλές φορές μας έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν ξεμένουμε από αντισκωριακό! (Σε κλάσματα δευτερολέπτου, απομακρύνει τη σκουριά!) Ευτυχώς, δεν πίνω coca cola!!! ;-)
      Να είσαι καλά, μαγισσούλα!!!
      Αγκαλιά και φιλί!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Έμαθα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά γέλασα τόσο πολύ με τα δικά σου σχόλια από δίπλα. Ειλικρινά!!! χαχαχα είσαι φοβερή!
    φιλιά πολλά! :* :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, μα γι' αυτό κι έκανα την ανάρτησή μου: Για να... σχολιάσω!!!
      (Σιγά να μη μου κλέψουν τη δόξα οι άχρηστες πληροφορίες... Εγώ είμαι η... star εδώ!!!!) -Πιο σιγά, καλέ, τις ντομάτες!!!-
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, όμορφη κοκκινομάλλα μου!
      Να είσαι καλά και να περνάς sssssuper!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή

  12. O sol perde 360 milhões de toneladas todo ano?
    E quando mão houver mais toneladas para perder?
    Agora mais uma preocupação!...

    ♪♬ه° ·.
    Bom sábado!!!
    Muita paz e tudo de bom!!!
    ✿˚° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Você me fez sorrir! ^_^
      Não se preocupe, Inês! Nossa geração (e mais um par provavelmente!) não terá quaisquer problemas com o sol que perde peso!!!
      Obrigado por suas visitas! Você é tão doce! :-)
      Tenha uma semana agradável!!
      Beijos! :k <3 :k

      Διαγραφή
  13. Σιγά μην ερχόμαστε να μάθουμε πως να χάσουμε δέκα κιλά -που δεν το' χουμε κι ανάγκη δηλαδη! Χα,χα!
    Ξένοιαστη ανάρτηση για μια εποχη που θα έπρεπε να είναι ξενοιαστη...
    Να περνατε καλά! Φιλιά πολλάαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έεεεετσι! Έεεεετσι!!! Εσείς οι fit δεν παραπλανείστε από τίτλους!
      Έρχεστε επειδή με αγαπάτε και μόνο!!!!! <3 χαχα!!!
      *Όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται, Νικούλα μου! Δεν υπάρχει λόγος να μαυρίζουμε τις ψυχές μας τον όσο χρόνο περνάμε εδώ!
      Πάρε ένα τεράάάάστιο ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και τις πιο δροσερές ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Θα κάνω 40 ανθρώπους να χορτάσουν!!!!!!!!! Τι καλύτερο θα μπορούσα να προσφέρω στην ανθρωπότητα!!!χαχαχα!!!!
    Καλά, δεν παίζεσαι!!! Ο τίτλος πιασάρικος , οι πληροφορίες άπαιχτες, τα σχόλια απολαυστικά!!! Να'σαι καλά, κορίτσι μου !! Και πάντα να 'χετε δουλίτσα!!! ΦΙλάκια αυγουστιάτικα σου στέλνω με όλη μου την αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Μου έφτιαξες τη διάθεση! (Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο πάνω απ' όλα!!!) ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύύύύ, Pepiτούλα μου για όόόόόλα!!! (Ξέρεις εσύ!)
      Μια πελώρια αγκαλιά και αμέτρητα φιλάκια στο μουτράκι σου και στα χρυσά σου τα χεράκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! <3

      Διαγραφή
  15. Χαχαχαχα!! Καλημέρα Ιωάννα με τις υπέροχες αναρτήσεις σου που με διασκεδάζουν αφάνταστα!! Μου άρεσε ο τίτλος... τσίμπησα αλλά τα "πήρα" με τον ήλιο γιατί αυτός χάνει κι εγώ θέλω ακόμα 3 κιλάκια ...μήπως να μάθουμε το μυστικό του;;;;
    Θα αρχίσω να μετράω τις ώρες που κάθομαι στον υπολογιστή... βρε ...λες;;;;
    Κι εγώ αγαπώ τον αρακά και κοιμάμαι ελάχιστα αλλά ελπίζω να μην μοιάζω με τα μυρμήγκια που τα σιχαίνομαι κυριολεκτικά!!
    Από την άλλη ...εκτίμησα ακόμα περισσότερο τους Κινέζους και σκέφτομαι να μην ξαναφάω μήλο και να πίνω πολλούς πολλούς καφέδες (ευκαιρία ζητάω)!!!!!!!
    Να είσαι καλά γλυκιά μου Ιωάννα με τις απόλυτα διασκεδαστικές πληροφορίες!!
    Πολλά φιλάκια και να περνάτε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Ο άτιμος ο ήλιος!!! Μας προκαλεί! χαχα!
      (Είμαστε από τα λίγα άτομα που αγαπάνε τον αρακά! Να σκεφτείς, τον αγαπώ τόσο πολύ, που αυτός ήταν το πρώτο φαγητό που έμαθα να μαγειρεύω!) ;-)
      --Καλέ, γιατί έχεις θέμα με τα μερμυγκάκια? Οκ, ξεφυτρώνουν από παντού, αλλά καλύτερα μερμυγκάκια παρά... κατσαρίδες!!!--
      Σε ευχαριστώ πολύ, Κική μου υπέροχη!!!
      Σε φιλώ πολύύύ και σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  16. Και δίχως τον αχρηστο τίτλο για χάσιμο κιλών θα σε επισκεπτόμουν καλή μου Γιάννα γιατί μου αρέσει ότι γράφεις, όπως το γράφεις, όποτε το γράφεις περνώ ΚΑΛΑ στα 5-10λεπτά που βρίσκομαι στο ολοζώντανο και φρεσκότατο σπιτάκι σου !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο όμορφο σχόλιο! Με κάνεις λιώμα, Έφη μου!
      Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!
      Με συγκινείς και με κάνεις να ντρέπομαι!
      Πολλά φιλάκια αποκλειστικά και μόνο για εσένα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Έχουμε κατσει ολη η οικογένεια και τους το διαβαζω και εχουμε οεθανει στα γελια. Σε ευχαριστουμε πολύ. Πολλα φιλια......απο όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Χμμμ... Έχω διαφυγόντα κέρδη!!! Άλλη φορά, λέω να σας βάζω να κόβετε εισιτήριο!!! :-p )
      Εγώ σας ευχαριστώ όλους πολύ-πολύ, ομορφιά μου!!!!
      Να είστε καλά και να γελάτε με την ψυχή σας!!!
      Α, και χρόνια πολλά, καλέ! Το ξέχασα!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ χιλιάδες και δροσερά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Όχι που δεν θα σχολίαζες όλα αυτά τα ...χρήσιμα που μας είπες!!!! και φυσικά ευχαριστηθήκαμε τα σχόλια περισσότερο από τις πληροφορίες(όχι ότι και αυτές δεν μας άρεσαν)!!!!!!!Φιλάκια πολλά ,Γιάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Σιγά που θα τα άφηνα να περάσουν στο ντούκου!!! ;-)
      Χαίρομαι που διασκεδάσατε, κοριτσάκια μου!
      Leni, να χαιρόμαστε τη Mari! :-)
      Ό,τι επιθυμείς, καλλιτέχνη! (Θα σου ευχηθώ και στο σπιτάκι σας, εντός ολίγων ημερών!!! :p )
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα! <3

      Διαγραφή
  19. χαχαχαχα .....όντος ήταν αστια η ανάρτηση σου .....αλλα ειχε και ενδιαφέρον ...κατι μαθαμε και σημερα .....
    .... φιλακια πολλα ...Γιαννα μου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι μου, γλυκό!
      Να είσαι καλά, κοπέλα μου!!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Την αγάπη μου και πολλά γλυκά φιλάκια!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  20. Αχ τι καλά δεν είμαι σχιζοφρενής...πολύ χαίρομαι που με βοήθησες να χάσω 10 κιλά σε μια ανάρτηση από το γέλιο!!!
    Μπήκα άνθρωπος και βγαίνω τραπουλόχαρτο...πάω να φάω τα ζάρια για να πάρω πάνω μου...
    Τι?..τι εννοείς έχω άλλη ψυχική διαταραχή?... :O
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 κιλά???? Και τί έμεινε, καλέ???!!! ;-)
      (Τζογαδόρε μου, εσύ!!!!!)
      Σου έστειλα και στο facebook, αλλά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ και από εδώ, κορίτσι μου γλυκό!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Καλή μου φ'ίλη καλημέρα σου.
    Χρόνια πολλά δια την γιορτή της Παναγιάς.
    Δεν μπήκα για να χάσω κιλά. Αυτά που έχω μου χρειάζονται. Όμως απόλαυσα όσα προσφέρεις Και οι απαντήσεις σου το κάτι άλλο.
    Νάσαι καλά.
    Οι διασκοπές τέλειωσαν χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Να είσαι καλά, Denni μου!
      Χρόνια πολλά! Και του χρόνου με υγεία!!
      Α, επέστρεψες, ε? Από αύριο, θα αρχίσω να ξεκλέβω χρόνο και να σας επισκέπτομαι σιγά-σιγά!!
      Μέχρι τότε... την αγάπη μου!
      :-)

      Διαγραφή
  22. Χαχαχα!!!! Πολύ διασκεδαστική η ανάρτησή σου!!!
    Καλό σ/κ!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Στελλίτσα μου!
      Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. je ne vois pas de petit drapeau pour traduire ?:)
    je laisse des bisous de mon passage:)
    Angie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. En haut à droite de la page, il ya le bouton de traduction de google ... (je ne sais pas si cela fonctionne, si ... :$ )
      Merci de votre visite, Angie! ^_^
      Câlins et bisous! <3

      Διαγραφή
  24. Είπα κι εγώ όπως όλοι ότι θα μας πεις τι σωστή δίαιτα.
    Δεν πειράζει όμως, έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα, όπως πόσοι κανίβαλοι θα χορτάσουν από μένα.
    Χαχαχα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Μπααα, Ρένα μου! Να σου πω την αλήθεια, εγώ αδυνατίζω από το άγχος μου (για το οτιδήποτε!) ;-)
      Και σιγά να μη σε αφήσουμε να πας στους κανίβαλους! Τί θα θαυμάζουμε καλέ, εμείς μετά? Ε, μου λες???!
      ;-)
      Φιλί γλυκό, κορίτσι μου! Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  25. Μας παραπλάνησες λίγο αλλά δεν πειράζει γιατί μας χάρισες άφθονο γέλιο με τα απολαυστικά σου σχόλια!! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, λες να γίνω πολιτικός να τα οικονομήσω κιόλας με τις... παραπλανήσεις-εξαπατήσεις???!!! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, γλυκιά μου!
      Να είσαι καλά! (Να ξέρεις πως μας λείπουν οι αναρτήσεις σου! Να κάνεις πιο συχνά, ναι?!)
      Φιλία πολλά! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  26. Παρ οτι ειπες οτι το post δεν ειχε καμια σχεση με διαιατα... παρ ολα αυτα μας εδωσες δυο-τρία tips ;)

    Καλή εβδομαδα
    χρονια πολλά για προχθες!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Ναι, όντως! Δίκιο έχεις! :-)
      Να είσαι καλά, όμορφη!!!
      Χρόνια πολλά και καλά!
      Σε φιλώ πολύύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή
  27. Πάντα όποτε επισκέπτομαι αυτό το blog η διάθεση μου ανεβαίνει κατά 1000!! Σε ευχαριστούμε Γιάννα μου για όλες τις πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες που μας είπες!! Μου άρεσαν πολύ!! Εύχομαι να περνάς πολύ όμορφα όπου κι αν είσαι!! Πολλά φιλούθκια :) xoxo :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα η παρουσία σου, αστεράκι μου, με ανεβάζει πάρα μα πάρα πολύ! Χαρά Θεού είσαι κορίτσι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα γλυκά λογάκια σου και τη θετική σου αύρα!!! :k
      Αγκαλίτσα και πολλά ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Μπορεί να μην έχασα κιλά διαβάζοντας το πόστ σου
    όμως έμαθα πολλά και διασκεδασα λίγο!

    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
    με πολλά πολλά φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Κάτι είναι κι αυτό!
      Αν διασκεδάζεις, τουλάχιστον παραμερίζεις για λιγάκι τα όποια προβλήματα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, Λενιώ μου! Να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Επιτέλους..να σχολιάσω
    λοιπον, καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές... ΕΧΑΣΑ ΚΙΛΑ!!! κι είμαι πανευτυχής... αρκει να τα κρατησω... ΧΑΜΕΝΑ!! χαχα...
    ωραίο το μπλογκ σου! (εχω καιρό να στο πω;.. στόχω πει;... δεν θυμάμαι)...
    Ωραία κι εσύ!!
    Καλά να περνάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ!! Χαμένα να παραμείνουν! Χαμένα!
      Κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω"! Ελπίζω να τελειώσει σύντομα το πρόβλημα με τον σχολιασμό...
      --Δεν θυμάμαι, αν μου το ξαναείπες, πάντως χαίρομαι πάάάρα πολύ με τα όμορφα λογάκια σου!!! <3 --
      Σε ευχαριστώ τόόόσο μα τόόόσο πολύ!
      Αγκαλιά και πάρα πολλά γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. Υ.Γ. πολύ ευγενικό που έχεις το βιβλίο της Κικής!! μπράβο!!
    Καλή της επιτυχία!! Και εις Άλλα.. με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κική είναι σπουδαίο πλάσμα και αυτό φαίνεται από την κάθε γραμμή, από την κάθε λέξη του βιβλίου της!
      Ένα ακόμη σπουδαίο άτομο που είχα την τιμή να γνωρίσω εδώ μέσα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά!!! :k

      Διαγραφή
  31. Η ωρα ειναι αυτη που βλέπεις και περασα να μην λες οτι κοιμαμαι με τι κότες...και οχι μονο αυτό αλλα μου χρεαζοτανε και μια χαλαρωση γελιου... οποτε περασα για μια καλησπερα και να διαβασω οσα σχόλια δεν ειχα δεί.. γιατί τα σχόλια ειναι όλη η φαση..:D .... καλα ντε μην βαρας ... και εσύ ωραια τα λες :D Συριανακι μου... φιλακιαααα!! :k :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα, μάλιστα!!! Εσύ είσαι η Ρουλίτσα που ξέρω!!
      Στην γνωστή ώρα!!!! αχαχαχαχαχα!!!
      --Με τόσα κοκόρια που ζωγράφισες, θα μπορούσες να επηρεαστείς και να κοιμάσαι με τις κότες!!!) ;-) --
      {Σιγά να μη σε βαρέσω κιόλας!!! Αφού κι εγώ, απολαμβάνω απίστευτα τα σχόλια! Και ειδικά, όταν με τον καθένα έχεις αναπτύξει κι άλλη σχέση και μπορείς να μιλήσεις ξέρωντας πως δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, ε, εκεί είναι το αγαπημένο μου κομμάτι των σχολίων!}
      Σε ευχαριστώ πάάάάάρα, μα πάάάάάρα πολύ, Ρουλάκι μου!
      Σου στέλνω άπειρα φιλάκια να σου κρατάνε παρεούλα την ώρα που θα... ζωγραφίζεις!!!! ;-) :k
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Καλημέρα!!!Απολαυστικότατη και άκρως ενδιαφέρουσα η ανάρτηση σου!!!Πολλά φιλάκια,καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να περνάτε υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου γλυκό!!!
      Τί χαρά που πήρα όταν είδα αναρτήσεις και στα 2 blog σου! Μου έχεις λείψει πολύ από εδώ μέσα! :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Σπυριδούλα μου! Να είσαι καλά πάντα και το ίδιο δημιουργική και γελαστή!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  33. Απαντήσεις
    1. ​The administrator of this blog, is totally aware of this commentator's below-average iq, his mental situation and his irritating behaviour and has decided to activate the blogger auto reply.

      Διαγραφή
  34. Olá amiga, passei por aqui para desejar-lhe uma abençoada semana.
    Postagem fantástica...bem humorada!!!
    Doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κοριτσάκι μου???σας ανησύχησα,το ξέρω,μα πέρασα άσχημα..πολλά...δεν μπορώ να στα γράψω..δεν α΄νοιγα υπολογιστή,ήμουνα στις μαύρες μου και δεν ήθελα να σας μαυρίζω κι εσας..μου λείψατε όσο τίποτα..σου γράφω και νομίζω ότι γυρίζω πίσω στην οικογένειά μου.μη με παρεξηγήσεις..δεν είχα δύναμη..ξεπέρασα αντοχες,όρια..αλλά είμαι πάλι εδώ και λατρεύω κι εγώ τα δηλητηριώδη κάσιους και θέλω να σε κάνω αγκαλίτσα και να μου στέλνεις σμουτς όπως παλιά,,,κάτσε γιατί θα χρειαστω χαρτομάντηλα απο συγκίνηση..πολλά σμουτς λοιπόν Γιάννα μου..πολλά πάρα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κρατήθηκα: Πήγα πρώτα στην ανάρτησή σου και μετά ήρθα να σου απαντήσω εδώ! Μου έλειψες τόόόόόσο πολύ, Καιτούλα μου!
      Άσε τις συγκινήσεις κ' έλα να μπεις μέσα στην αγκαλιά μου! Τα λόγια καμιά φορά είναι περιττά! Τα συναίσθηματά δεν αλλάζουν μετά από απουσία για τέτοιους λόγους, αστέρι μου!
      Κάτσε, κερνάω κάσιους και πολλά-πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      -Αλήθεια, πολύ χάρηκα που ξαναβρισκόμαστε!-
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3
      Χαμογελάμε και προχωράμε, κορίτσι μου, ναι?!
      <3 <3 <3
      Όλα καλά από εδώ και μπρος!
      :-)

      Διαγραφή
  36. Δεν ξέρω για σας, με μενα θα χορτάσει ολάκερο χωριο κανίβαλων, Το χω το λιπάκι μου λεμε χαχαχαχαχαχα Ζήτω τα αγγούρια ολε!!!!!!!! Καλη τυχη στα Λαφυρα της Κικης μας!
    Φιλια γλυκά απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ζήτω τα αγγούρια", λέει! αχαχαχα!!! ^_^
      Να μαζευτούμε όλοι, να πάμε να τα ταΐσουμε τα κανιβαλάκια, καλέ! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, μια χαρά θα τη βγάλουν! ;-)
      Ναι, ναι! Καλή επιτυχία στην Κική μας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Καλό Σαββατοκύριακο! <3

      Διαγραφή
  37. Και πάνω που υπολόγιζα σε συμβουλές για να χάσω κανένα κιλό με προσγείωσες .....υπέροχα!!!!! Υπέροχη η ανάρτηση σου .....γέλασα με την ψυχή μου. Καλό φθινόπωρο να έχεις .
    Φιλιά
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ! Τώρα μάλιστα! Συμβουλές από εμένα?! Σώθηκες! Άγχος σε συνδυασμό με άσκηση είναι η δική μου δοκιμασμένη λύση! (Κυρίως το άγχος για το οτιδήποτε! χαχα!)
      ;-)
      Επέστρεψες, Μαράκι μου, ε? Εμείς έχουμε κάτι θεματάκια, αλλά ελπίζω από τον άλλο μήνα να είμαι ξανά στους γνωστούς ρυθμούς...
      Σε φιλώ πολύ-πολύ! (Μην ξεχάσεις τα χαδάκια στα παιδιά!)
      :-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  38. ΄Ασε μας ρε Γιάννα, είπα και εγώ..... θα αδυνατίσω και μάλιστα
    σε 10 μέρες.
    Και αντί να αδυνατίσω, έμαθα πόσα γουρούνια έχω φάει
    σε όλη μου τη ζωή και πόσους ανθρωποφάγους θα χορτάσω !
    Και θα είναι 40 και βάλε !!!!
    Εντάξει, πολύ ωραία ανάρτηση..... φιλάκια μωρό μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Μου αρέσεις, βρε Σοφάκι! Πολύ μου αρέσεις!
      Ήρθες δυναμικά-δυναμικά και στο τέλος, κατάφερα να το πάρω και το φιλάκι μου! Αααααυτά είναι! Τί άλλο να ζητήσω πρωί-πρωί?! ;-)
      Αγκαλιά, φιλί και πολλές ευχές για έναν όμορφο μήνα, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.