❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ???


Τί σας έχω για σήμερα??? Ναι, σωστά μαντέψατε! Θα πούμε τα κάλαντα! Και μάλιστα, όχι μόνο στα Ελληνικά, αλλά και σε άλλες 14 γλώσσες!!! Αυτό θέλατε? Ε, λοιπόν, αν θέλετε κάτι τέτοιο, να πάτε αλλού! Ποτέ δεν έχω πει τα κάλαντα και δεν σκοπεύω να το κάνω και τώρα! 
Εδώ και καιρό, μέσω σχολίων έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες... Και επειδή δεν θέλω ο νέος χρόνος να με βρει να χρωστάω(!), θα απαντήσω ευθύς αμέσως! Μερικά πράγματα για εμένα, που άλλα τα περιμένετε και άλλα όχι! Λίγο πριν φύγει το '13 λοιπόν, θα μάθετε 12+1 πράγματα για εμένα! Περιαυτολογία με λίγα λόγια! 


❅01  Έχω γενέθλια 17 Ιουνίου. Φέτος θα κλείσω τα 30! Και στις 24 του ίδιου μήνα -μια εβδομάδα αργότερα από τα γενέθλιά μου δηλαδή-, είναι η γιορτή μου! (Δέχομαι τις ευχές βέβαια και στις 7 Ιανουαρίου που γιορτάζει και ο Γιάννης... Πού να κάθομαι να εξηγώ...??) 
❅02 Τα τελευταία χρόνια είμαι άνεργη. Βοηθάω τον Γιάννη στη δεύτερη δουλειά του με τα ηχητικά! Σχεδιάζω και λογότυπα, στήνω και φώτα, κουβαλώ και ηχεία, φτιάχνω και λίστες τραγουδιών, ξεμπερδεύω και καλώδια! (Τα κάνω όλα και συμφέρω! )
❅03 Είμαι απίστευτα ντροπαλή. Για να καταλάβετε: Αν χρειαστεί να κάνουμε δοκιμή σε μικρόφωνο και έχει κόσμο στο χώρο, δεν βγάζω άχνα! Απλά το χτυπάω με το χέρι για να δω αν ακούγεται! (Και μετά πάει ο Γιάννης και κάνει τη νορμάλ δοκιμή!)
❅04 Μπορεί να ζω μέσα στη μουσική, αλλά δε χορεύω! Ποτέ! Πουθενά! Για κανένα λόγο! (Είμαι πολύ καλή όμως στο να κουνάω δεξιά-αριστερά το κεφάλι μου ρυθμικά!)
❅05 Όσο εύκολα γελάω, άλλο τόσο εύκολα κλαίω! Κλαίω από λύπη, από στεναχώρια,  από πόνο, από συγκίνηση, από θυμό, από χαρά! (Και κλάάάάάμα η κυρία!)
❅06 Λατρεύω να ασχολούμαι με ζωάκια! Είτε είναι γάτες, είτε σκύλοι, είτε ψάρια, πουλιά, χελώνες κτλ κτλ κτλ! Σιχαίνομαι μόνο μια συγκεκριμένη ράτσα(!) κατσαρίδων και φοβάμαι τους σκορπιούς! (Προφανώς δεν αναφέρομαι στο... ζώδιο!)
❅07 Δεν κολυμπάω! Αντιπαθώ το κολύμπι! Ίσως γι' αυτό να μην έχω και ιδιαίτερη λαχτάρα για το καλοκαίρι... Ούτε ψάρια, ούτε θαλασσινά τρώω! (Τί σόι νησιώτισσα είμαι?!) Η επιδερμίδα μου είναι λίγο παραπάνω από σταρένια, λίγο παρακάτω από chocola, οπότε δε χρειάζομαι και ηλιοθεραπεία! (Χμμμ... Μήπως γι' αυτό δε μου αρέσει  το καλοκαίρι?!)
❅08 Η καταγωγή της μαμάς μου είναι από Θεσπρωτία, του μπαμπά από Σύρο, αλλά υπάρχουν και κάτι μακρινές ρίζες από Αυστρία!
❅09 Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω μανία με τη Φινλανδία! Δεν έχω πάει ποτέ κι όμως τη νιώθω πολύ οικεία! Όλη τη Σκανδιναβία, αλλά κυρίως τη Φινλανδία! Κάτι σκαμπάζω και από τη γλώσσα! (Μη μου ζητήσετε να γράψω έκθεση!)
❅10 Τα Χριστούγεννα μου αρέσουν, όχι για τους προφανείς ευχάριστους λόγους... Τί εννοώ? Οι μεγαλύτερες αναποδιές, δυσκολίες και απώλειες, μου έχουν συμβεί Χριστούγεννα.  Εγώ απλά, προσπαθώ να ξορκίζω το "κακό", να ζω την κάθε στιγμή και να "χώνομαι" ώρες-ώρες στις αναμνήσεις μου... Κάποια πράγματα απλά, δεν πρέπει να ξεχνιούνται...
❅11 Έχω να οδηγήσω τη μηχανή μου από τότε που ένα ατύχημα την έκανε... τσαλακωμένη! Εγώ δεν έπαθα το παραμικρό, η μηχανή όμως...! (Το παλικάρι που την πήγαμε για να τη συνεφέρει είπε μόλις την είδε: "Αμάν: Έζησε το παιδί???" Τόσο χάλια ήταν! Τώρα... κουκλί! Στο γκαράζ όμως! Δεν νιώθω έτοιμη ακόμα!)
❅12 Είμαι από τη φύση μου δεξιόχειρας, αλλά το υπέρμετρο πείσμα μου με έκανε να χειρίζομαι πολύ ικανοποιητικά και το αριστερό μου χέρι!
❅+1 Μην παρασύρεστε που γράφω ολόκληρα κατεβατά: Δεν μιλάω σχεδόν καθόλου!


Την εικόνα αυτή τη βρήκε το Δελφινάκι  και σκέφτηκε λέει να τη στείλει σε εμένα! Μα, γιατί άραγε???  xaxa!
Ευχαριστώ, Δελφινάκι μου!!!

Εδώ και κάποιες μέρες έχει γίνει της μόδας ένα παιχνιδάκι με τίτλο "Men’s Top 10 Down". Το κάθε... θηλυκό που θα προσκληθεί να παίξει, πρέπει να γράψει τα 10 χειρότερα πράγματα που θα την έκαναν να βλέπει έναν άντρα και να... κόβει λάσπη! (Κομψά το έθεσα, δεν μπορείτε να πείτε!) Η Αριστέα και η Μαίρη είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν και εμένα στο παιχνίδι! (Επειδή το logo του παιχνιδιού ήταν λίγο... ιδιαίτερο, το... εναρμόνισα λίγο με το πνεύμα των ημερών! Του άλλαξα τα φώτα, με λίγα λόγια! Θα το δείτε πιο κάτω!)  Λοιπόν, ξεκινάω!
Να μην μπερδεύει την άποψή του, με το τί είναι αντικειμενικά σωστό! (Όχι, όταν λέω αντικειμενικά σωστό, ΔΕΝ εννοώ τη δική μου άποψη!)
Θέλω να μπορεί να διαβάζει το βλέμμα μου! Οπότε και να με κοιτάει στα μάτια! Αν κοιτάει... πέρα στο υπερπέραν όταν μου μιλάει, κάτι δεν πάει καλά!
Γίνομαι έξω φρενών, όταν ο άλλος, δε μπορεί να κάνει συζήτηση, παρά μόνο μονόλογο!
Να μη με συγκρίνει, ούτε για τα (αμέτρητα!) θετικά, ούτε για τα (απειροελάχιστα!) αρνητικά μου!
Δεν είναι υποχρεωμένος να συμπαθήσει όσους εγώ αγαπώ, αλλά μια άλφα ευγένεια οφείλει να την έχει! Διαφορετικά? Δεν έχει διαφορετικά!
Ψέματα? Μες τα μούτρα μου? Ναι, καλά! Από 'δω παν' κι οι άλλοι!
Μην τολμήσει και με θεωρήσει ποτέ δεδομένη!
Εγώ? Με κάποιον που δεν έχει αίσθηση του χιούμορ? ΠΟΤΕ!!!
Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θεωρεί πως είναι ανώτερη μορφή ανθρώπου και που δεν αγαπάει τα ζώα!
Καλό θα ήταν(!) να μη διανοηθεί ποτέ να σηκώσει χέρι! Γιατί... αλίμονό του! Απλά!

Μεταξύ μας: Τα ίδια, ούτως ή άλλως θέλω, βρε παιδιά, από όλους όσους έχω στη ζωή μου! Είτε σύντροφος είναι, είτε φίλος, είτε φίλη...
Και ήθελα να 'ξερα... Αφού τους κανόνες ΔΕΝ τους τηρώ, γιατί συνεχίζετε να με βάζετε στο παιχνίδι???!!! Όποια θέλει, μπορεί να πει τις δικές της... 10 εντολές! Εγώ είδατε! Σοβαρή-σοβαρή ήμουν! (Έδωσα όλο μου το βάρος στη δημιουργία του λογότυπου όμως! Οφείλετε να μου το αναγνωρίσετε αυτό!)



Πριν λίγο καιρό δυο φίλες, μου ζήτησαν να τους φτιάξω ένα λογότυπο και ένα blog (ως πιο έμπειρη, τρομάρα μου!) για να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους! Είναι το blog Art & Joy το οποίο θα χειρίζομαι εγώ για λίγο καιρό ακόμα, μέχρι να ξεθαρρέψουν οι παλαβιάρες μου! Είναι πολύ γλυκά παιδιά και μέσα από την καρδιά μου, τους εύχομαι τα καλύτερα σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα! Να σας πω και ένα μυστικό? Μετά από τόσες ώρες που καθόμουν και τις έβλεπα να δημιουργούν, (περιμένοντας να φωτογραφίσω τις δημιουργίες τους και να τις αναρτήσω στο blog), μπήκα στον πειρασμό να κάνω κι εγώ τις κατασκευούλες μου! Τρεις-τέσσερις από αυτές, τις βάλαμε και στο blog (σιγά μη σας πω ποιες είναι!) και εκτός αυτού, αν χρειαστούν τη βοήθεια μου στο... πλεχτό μέρος της καλλιτεχνικής τους αναζήτησης ή στο... χαρτονένιο-δημιουργικό, θα δηλώσω παρούσα!
Art & Joy


Πλάκα-πλάκα, τελικά ο Νέος Χρόνος θα με βρει να χρωστάω πάλι! Αλλά αυτή τη φορά υπάρχει λόγος!!! Πρέπει να αποδείξω στη λατρεμένη μου Μιράντα πως δεν έχω άδικα τον τίτλο "τρελοκομείο"! Δεν καταλάβατε τί εννοώ, ε? Λογικό ήταν! Θα δείτε! Στο... μέλλον! Μέχρι τότε... Υπομονή!!!





Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να χαμογελάτε!
Το μεγαλείο κρύβεται μέσα στα απλά πράγματα!
Καλές γιορτές!


Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε... του χρόνου!!
-03 Ιανουαρίου!-

215 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το μπλοκάκι των κοριτσιών, να γεμίσει δημιουργίες και αναγνώστες!!!
    Παιδιά σας εύχομαι καλές γιορτές γεμάτες υγεία και όμορφες στιγμές!!!
    Με το καλό να σας βρει ο νέος χρόνος!!!
    Τα λέμε του χρόνου, πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Μάγδα μου!!!
      Καλές γιορτές και εσένα, γλυκιά μου!!!
      Τα λέμε... του χρόνου, λοιπόν!!!
      ;-) χαχα!
      Αμέτρητα-αμέτρητα φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Μα τι ωραία ανάρτηση ήταν αυτή!!! Το αγαπημένο μου κομμάτι της όμως ο " αϊ Βασίλης" με το σίδερο χα χα ! καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!! Είπα να βάλω στο κλίμα των εορτών τον... καημενούλη!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ, Ολγάκι μου!!!
      Καλές γιορτές, κούκλα μου!!!
      Φιλάκιααααααα!

      Διαγραφή
  3. Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για τον στολισμό του μπλογκακίου σας!!!! Και τώρα πάω να μάθω τα κάλαντα στις γλώσσες που μου λείπουν (ίσως έτσι μου δώσουν μεγαλύτερο μποναμά!).
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που είδα ανάρτησή σου!!!
      (Γιατί ως ανάποδος άνθρωπος, πρώτα είδα την ανάρτησή σου και μετά το σχόλιό σου!!!)
      ;-)
      Άντε, ξεκίνα την εκμάθηση και μετά θα έρθω να μοιραστούμε τα... έσοδα!!! (Αφού εγώ σου έδωσα την ιδέα, δεν δικαιούμαι μερίδιο????!!!)
      Να είσαι καλά, Φαουδάκι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!

      Διαγραφή
  4. Κάθε φορά που σε διαβάζω όλο και κάτι κοινό βρίσκω μαζί σου....και αρχίζω να σχολιάζω τα κοινά μας... η μαμά μου έχει 17 ιουνίου γεννέθλια...24 ιουνίου έχω γεννέθλια εγώ... (του Άη Γιάννη του κλείδωνα γιορτούλα εεε?? ) και γω σταμάτησα να οδηγάω μηχανή για έναν λόγο που με στιγμάτισε... Απειροελάχιστα αρνητικά και εγώ (χαχαχα όταν μας έπλασε ο θεός είχε μεγάλη εμπνευση!!! )τα υπόλοιπα δεν στα σχολιάζω γιατί θα είναι μετά σχόλιο -ανάρτηση (που κοντεύει να γίνει) αλλά θα πω μόνο ωραία μας παρουστιάστικες βρε! Ο τυπάκος ντύνομαι - ξεντύνομαι πολύ μου άρεσε όπως τον έφτιαξες! Καλές γιορτές να έχετε και θέλω κάρτα σου!!!!! (το έχω ξαναπεί αλλά κάνεις τον κινέζο!!χαχαχα ) Μάκιαααααα ντοπαλό τρελοκομείο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελιά για την κάρτα, σου έχω στείλει mail εδώ και κάνα μήνα!!!
      Διεύθυνση περιμένω!!! (Σου έρχομαι σε λιγάκι για διευκρινήσεις!)
      Αχ, ευτυχώς που έχουμε και αυτά τα απειροελάχιστα αρνητικά, δε λες! Τόση τελειότητα, πώς να την αντέξεις??!!!!
      ;-) αχαχαχαχαχαχα!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά, τρελο-παπαράτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  5. Κι εκεί που νομίζω ότι σε ξέρω, όλο μαθαίνω πράγματα που δεν τα περίμενα. Όλο εκπλήξεις είσαι.
    Θέλω μια μέρα να σε δω γιατί σίγουρα είσαι εντελώς διαφορετική απ'ότι σ'έχω φανταστεί.
    Καλά πόσες γιορτές Αγιαννιού υπάρχουν; Εγώ ξέρω άλλη Γιάννα που γιόρταζε αρχές Μάη.
    Τον κυριούλη καλά έκανες και τον έντυσες, μην κρυώσει χριστουγεννιάτικά!
    Και τη μηχανή να την αφήσεις να κοιμάται εκεί, μη μας αγχώνεις!

    Πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!!!!!!!!
    Ελπίζω να περνάς καλά!
    Θα περιμένω επόμενη ανάρτηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμμ... Λες στην επόμενη ανάρτηση, να κάνω κι άλλες αποκαλύψεις???
      (Να ξέρεις πως είσαι μέσα στα άτομα που θέλω να γνωρίσω από κοντά!!)
      Ε, μα ναι, καλέ! Για να μην κρυώνει τον έντυσα!!! Με τέτοιο ψοφόκρυο!!! Μπρρρρρρρρρρ!!!
      (Μην αγχώνεσαι για τη μηχανή: όλα καλά!!!)
      Σε φιλώ πολύύύ-πολύύύ, Demi μου!!!
      Να μου φιλήσεις τους άντρες σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  6. μα τι ομορφη αναρτηση!
    γεματη, πληρη, με χιουμορ!
    απολαυστικοτατη!
    καταρχας να πω οτι το γιορτινο σπιτι σας ειναι υπεροχο!
    τα αστεραΚΙΑ δε καταπληκτικα!
    χαρηκα πολυ που εμαθα καποια πραγματα για σενα
    και γελασα πολυ με τον αντρα που τον εκανες αι βασιλη!
    χαχαχα
    καταπληκτικη εισαι!
    μου δινεις απιστευτη χαρα!
    καλες γιορτες ομορφια μου! να εισαι παντα καλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αστεράκια είμαι στο τσακ να τα αφαιρέσω... Νομίζω πως δυσκολεύουν στην ανάγνωση... (Ε, δεν έγραψα και λίγα πάλι!!!)
      ;-)
      Χαίρομαι που γέλασες, Κική μου! Αυτό με κάνει κι εμένα πολύ χαρούμενη!
      Σε ευχαριστώ πάάάάρα πολύ!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Καλές γιορτές!!! (Αν και θα τα ξαναπούμε στο δικό σου blog!)
      Φιλάκιααααααααα!

      Διαγραφή
  7. Γλυκό μου πλασματάκι πολύ μου αρέσει να μαθαίνω για σενα!!
    Με μπέρδεψες όμως.. Γιατί δεν γιορτάζεις 7/1 ;;;
    Αα έχουμε 1 χρόνο διαφορά :)
    Συγχαρητήρια για το λογότυπο που έφτιαξες, εύχομαι να βρεις σύντομα μία δουλειά όπως την θέλεις που να σε γεμίζει όχι μόνο από χρήματα αλλά και από δημιουργικότητα!
    Καλά έκανες και τον έντυσες, να μη μας κρυώσει ο καημενούλης σε τόσα blogs που φιλοξενείται σιδερώνοντας!

    Υπερπαραγωγή το έκανες πάλι το blog ατιμούτσικο!!!
    Δεν σου λέω από τώρα καλές γιορτές, είναι πολύ νωρίς και θα ξαναμιλήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γιαγιά μου γιόρταζε 24/06, οπότε γιορτάζω κι εγώ τότε! (Βασικά στο νησί είμαστε μισοί-μισοί οι ορθόδοξοι με τους καθολικούς οπότε οι γιορτές μας, μπορεί να φαίνονται μοιρασμένες, αλλά είναι πλήρως εναρμονισμένες!!)
      Πάντως, ξέρω αρκετό κόσμο που γιορτάζει στις 24 Ιουνίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα!! Τώρα μίλησε η πείρα και η ωριμότητα!!! χαχα!
      Αχ, σε ευχαριστώ για την ευχή, Κατερινάκι μου!!!
      Να σου πω την αλήθεια, ήθελα να το κάνω προς το κόκκινο, το πράσινο ή το χρυσό το blog, αλλά τελικά μόλις δοκίμασα αυτό το background... κόλλησα! (Μη σου πως πως θα το κρατήσω μέχρι τον Αύγουστο!!!)
      ;-)
      (Εννοείται πως θα τα ξαναπούμε, καλέ, μέχρι τις γιορτές! Αν είναι δυνατόν!!!)
      Φιλάκιαααααααα!!

      Διαγραφή
  8. Αφού βρε πουλάκι μου,στο έχω δώσει το τρελόχαρτο με τη βούλα!Γιατί πασχίζεις να μου το αποδείξεις??Αυτό κι αν δεν ήταν έκπληξη!!
    Τι έχω κι άλλη?Ω ρε μάνα μου που έμπλεξα!!!Γιάννo βόηθα!Την φοβάμαι αυτή τη μικρή!
    Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω καλύτερα μέσα από την εξομολόγηση που μας έκανες.Είσαι όπως ακριβώς σε φανταζόμουν και σε γουστάρω απίστευτα!
    Δε μου κάνει εντύπωση που είσαι ντροπαλή σε αντίθεση με αυτό που δείχνεις σε μας.Τα πιο καλά,ξηγημένα και χιουμουρτζίδικα παιδιά ανακαλύπτεις πίσω από ντροπαλούς ανθρώπους που μιλάνε λίγο!Και εδώ μιλάει η πείρα!
    Ένα παράπονο έχω μόνο...
    Τον ξετσίπωτο που έκανες Αι Βασίλη και αναβοσβήνει η φορεσιά,θα 'πρεπε κανονικά,να τον κάνεις να αναβοσβήνει η σιδερώστρα :P
    Και δηλαδή πρέπει εγώ τώρα να περιμένω ένα μήνα?Φτου σου παλιόπαιδο με τις ιδέες σου!!!
    Καλές γιορτές ψυχούλα μου,να είσαι γερή και να περάσεις πανέμορφα με αυτούς που αγαπάς και σ' αγαπούν!
    υ.γ.Το Κρίστμας εντίσιον του μπλογκ σου φυσάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόόόν: Εσένα τί να σου γράψω τώρα?
      Και πριν που διάβασα το σχόλιό σου και τώρα... άστα να πάνε!!
      (Αν σου γράψω πως με συγκίνησες με όλα αυτά που με έγραψες, θα με περάσεις για πολύ τρελή? Για περισσότερο από όσο νόμιζες, έστω???!!!)
      Μετά, διάβασα αυτό με τη σιδερώστρα και λύθηκα στα γέλια!!! (Αυτό αποδεικνύει και το πόσο κυκλοθυμική είμαι!!! Αυτό ξέχασα να το αναφέρω!!!)
      Και όχι: Για τις απαντήσεις του χριστουγεννιάτικου βραβείου που μου χάρισες, δεν θα περιμένεις (μόνο!) ένα μήνα!!!
      (Έχω ήδη απαντήσει, αλλά δεν θα έχει πλάκα να τις δημοσιεύσω τώρα!!! Πολύ αναμενόμενο, δεν θα ήταν??? Ενώ, αν τις έβλεπες, ξέρω 'γω, σε ανάρτηση.... Ιουνίου??? Λέω εγώ τώρα!!!!)
      ;-) χαχαχα!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, τρελο-λατρεία μου!!!
      Καλές γιορτές και σε εσένα! (Αν και θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε!!!)
      Το... Κριστμας εντίσιον(!) εναρμονίζεται με το χιούμορ μου!!!
      Μπρρρρρρρρρρ... Κρύο!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Α έτσι ε?Δηλαδή θα περιμένω κανα εξάμηνο?Πρόσεχε γιατί έχω γαϊδουρινή υπομονή!
      Κάνε παιχνίδι κούκλα μου όπως βολεύεσαι,μην αγχώνεσαι καθόλου.εγώ εδώ είμαι,θα ασπρίσουν τα μαλάκια μου,θα βάλω γυαλιά,μασέλα,θα πάρω μπαστούνι και θα περιμέεεεεεεεενω.(Κοντά είμαι μη νομίζεις!)
      Τα πρώτα 100 χρόνια θα είναι τα δύσκολα,μετά θα το συνηθίσω!αχαχαχα!
      Μέχρι να' ρθει εκείνη η ώρα όμως,θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να σε πειράζω ε?Συριανό μου λουκουμάκι?ε?

      Διαγραφή
    3. Ώπα, κοπελιά: Μπερδεύτηκες!! Αυτό που περιέγραψες είναι η εικόνα που "ανέβασε" χθες η Petra στην ανάρτησή της!!!
      Αχαχαχαχα!!! Είσαι ιδέα, λέμε!!! Δεν υπάρχεις!!!
      Μη διανοηθείς ποτέ να σταματήσεις να με πειράζεις, γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  9. Εσυ ντροπαλη και λιγομιλητη;;χαχαχα δεν σου φαινεται παντως καθολου!!! Πολυ γελασα που εντυσες το αγορι!!χαχα Τι ομορφο το blog,καλη αρχη στα κοριτσια!!φιλακια κοριτσακι μικρο(νομιζα οτι ησουν πιο μεγαλη!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια... μουγκοθόδωρος!!! Μπορώ να είμαι σιωπηλή για μέρες!!!
      (Γι' αυτό με πιάνει τέτοια... πάρλα στα γραπτά!!!)
      ;-)
      Το αγόρι, πλέον έχει ντυθεί!!! Μην τον ματιάσετε!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      (Όταν γίνω διάσημη και αρχίσω να κρύβω την ηλικία μου, αυτό το post θα το διαγράψω, νομίζω!!!)
      ;-) χαχα!!
      Σε φιλώ πολύύύ-πολύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  10. ελα ρε συ! περιμενουμε 1 ολοκληρο μηνα και γραφεις τοσα λιγα? μα εισαι καλα? στην τελική τα γραφεις δεν τα λες απο το μικροφωνο! και ασε κατω τον τζωνυ γιατι θα πεσει πολυ μαλλιοτραβηγμα! ευτυχως που ειμαστε διασκορπισμενες οι τρελες και αν ερθει ελλαδα θα εχει μια στην αθηνα μια στην σαλονικη και μια σε νησι! περιμενω και αλλη αναρτηση πριν φυγει το 13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι τα μάλα που με συμπεριέλαβες στις διασκορπισμένες τρελές! :)

      Διαγραφή
    2. Momma Machi
      Καλέέέέέ!!! Σοβαρά το λες κι εσύ?? Μικρή σου φάνηκε η ανάρτηση??? Εγώ όταν την ξαναδιάβαζα πριν τη δημοσιεύσω, νόμιζα πως θα τελείωνε ποτέ!!!
      Ευτυχώς που είμαστε διασκορπισμένες, δε λες τίποτα!!!
      (Δε θα με χάλαγε όμως να βρισκόμαστε για λιγάκι, όλες μαζί!!! Ξέρεις, να τους κάνουμε όλους μπάχαλο και μετά... το σώσε!!!)
      Φυσικά! Πριν φύγει το 13, εννοείται πως έχει κι άλλη ανάρτηση!!! Απλά, δεν θα είναι από τα δικό μας blog! (Ξέρω πολλά ιστολόγια που κάνουν καθημερινές αναρτήσεις: Να σου συστήσω κανένα???!!!)
      Φιλούρες, Μαχούλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      (Αυτό που έγραψες με το μικρόφωνο... κάνε υπομονή λίγες εβδομάδες και θα δεις... Ελπίζω, δηλαδή!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
    3. miranta
      Ποιος να τολμήσει καλέ, να σε αποκλείσει εσένα? Τρελός είναι???
      ;-)

      Διαγραφή
  11. Τελικά το αγόρι που το έντυσες(καλά του'κανες βέβαια ...μας σκανδαλίζει έτσι που κυκλοφορεί σχεδόν σε όλα τα blogs ...έρχονται και άγιες μέρες και δεν κάνει!) πάλι τράβηξε την προσοχή!!!Χαιρόμαστε που μαθαίνουμε κι άλλα για σένα και μας αρέσουν πολύ!!!Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και τα λέμε του ...χρόνου!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!(Τα αστεράκια μην τα βγάλεις ,είναι τέλεια!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, αυτός ήταν και ο στόχος μου άλλωστε: Το ντυμένο αγόρι που σιδερώνει!!! (Για να μην σκανδαλίζεστε! Και να είστε προσηλωμένες στον δημιουργικό σας οίστρο!!!)
      (Μήνυμα ελήφθη για τα αστεράκια!!!)
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλες!
      Να είστε καλά!
      Καλές γιορτές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  12. Βρε μπας κι είσαι η μεγάλη μου αδελφή;;; Έχομε και λέμε 3, 4, 5, 6, 8 (η Θεσπρωτία αυτοπροσώπως) και το +1 σου.
    Απολαυστικότατη ανάρτηση, και χάρηκα που έμαθα πράγματα για σένα που δεν ήξερα. Το υπόλοιπο σκέλος πού είναι, όμως;; Γιατί αυτό δεν μας έφτασε κάθόλου, λουκουμάκι συριανό.
    Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σου ούλα τα λεφτά. Ειδικά αυτά τα αστράκια τα κάμνω πολύ χάζι έτσι όπως ξεφυτρώνουν -σα να σκάνε στο πρόσωπό σου ένα πράμα (αφού είμαι έτοιμη να κάνω δεξιά/αριστερά για να αποφύγω την μετωπική σύγκρουση!).
    Να έχετε τις πιο όμορφες γιορτές, Γιαννουλάκι. :))
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λίίίγο (μη σου πω ελάχιστα!) μεγαλύτερη αδελφή σου, εννοείς!!!
      Το έχω ξαναπεί: Μπουμπούκι είμαι!!! χαχαχα!
      Τόσα πολλά, κοινά έχουμε???!!! Μα γι' αυτό σε έχω συμπαθήσει εσένα τόσο πολύ, αν και σε "πέτυχα" σχετικά πρόσφατα!!! Πολύ χαίρομαι!!!
      Αλήθεια το έγραψες αυτό? Δεν σας έφτασε αυτή η ανάρτηση?? Για μικρότερη ξεκίνησα να κάνω, αλλά τελικά, ολόκληρο κατεβατό μου βγήκε πάλι!
      Οκ, θα ενημερώσω τον santa (όχι αυτόν που σιδερώνει, τον άλλο!) να σου φέρει ένα κράνος για δώρο! (Για τις μετωπικές, καλέ!!!)
      ;-)
      Ευχαριστώ για το σχόλιο, ομορφιά μου!!!
      Καλές γιορτέέέέές!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη λέγοντας πέντε λεπτά. Μα τι νόμισες, τριδυμάκι; Γιατί δεν σου το 'πα: θα στριμωχτείς λιγουλάκι, καθότι η μαμά μου έπεσε σε καιρό εκπτώσεων και στο ένα πήρε άλλο ένα δώρο. Τώρα ας μην πούμε ποια πλήρωσε και ποια ήταν το δώρο - ξεσκαρτάρισμα... γιατί θα φανώ ψωνάρα, ενώ είμαι μια πολύ ταπεινή ύπαρξη. *βλεφαροπετάρισμα*

      Αμέ. Φυσικά λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Εδώ πολεμάμε να πάρουμε την γιαννουλική δόση μας μέσα απ' τα αδέσποτα σχολιάκια που αφήνεις στα διάφορα μπλογκόσπιτα. Τώρα που βρήκαμε την πηγή - ανάρτηση, θέλουμε (κι απαιτούμε!!!) να γιομίσουμε την στάμνα μας μέχρις απάνου. "Δώσε και σώσε" το σύνθημά μας -να το έχεις κατά νου την επομένη, παρακαλώ πολύ.

      Ξέχασα να σου πω και για τα κάλαντα... Πρώτη φορά στην ζωή μου είπα πρώτη γυμνασίου. Κι αυτό γιατί είχαν μετακομίσει τα ξαδέρφια μου από Αθήνα κι είχα την αβάντα τους, αλλιώς πού να ξεκουνηθώ εγώ. Ενώ μέσα σ' ένα μικρό μπουλουκάκι (πέντε συνολικά) ένιωθα σα να κρύβομαι, οπότε έκανα τις γαργάρες μου και συνέχιζα τον ανηφορικό δρόμο προς την κορυφή (ουπς! παρασύρθηκα!!!). Ας μη σου πω τώρα και για τα σχολικά χρόνια που δεν ήθελα με τίποτις να λέω ποιήματα και τέτοια, και με χώνανε με το ζόρι (μου είχαν πει: φέρε και παραβάν, αλλά θα το πεις!! χαχαχα) και γρατζουνούσαν την ευαίσθητη ψυχούλα μου. σνιφ Να μη σου πω ότι έχουμε κι έναν καθηγητή που έχει βίτσιο με παρουσιάσεις και τρενάρω τα μαθήματά του όσο μπορώ -αλλά έφτακα στο απροχώρητο... βλέπω την τρούπα να χάσκει έμπροσθέν μου, και κλαράκι να πιαστώ δεν υπάρχει πουθενά.

      Και θα σταματήσω, γιατί είμαι ικανή να σου λέω και να σου λέω μέχρι αύριο. Θα κλείσω λέγοντας πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. :))

      Διαγραφή
    3. Κοπελιά, είσαι ΑΣΤΕΡΙ!!! Κλαίω!!! (Από τα γέλια!!!)
      ("Βλεφαροπετάρισμα" και "αδέσποτα σχόλια" ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!!)
      Είχα ξεχάσει πως είσαι διδυμάκι!!
      Ω, ναι!!! Τί μου θύμισες! Δυστυχώς κι εμένα με επέλεγαν για ποιήματα, χορωδίες και λοιπές αιτίες "να.ανοιξει.η.γη.να.με.καταπιει" επειδή λέει μιλούσα καθαρά, δυνατά και με συναίσθημα!!! Oh, dear God!!!
      Είπα πως είσαι αστέρι? Το είπα! Και το ξαναλέω: "ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!"
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)

      Διαγραφή
    4. Θέλω να τ' ακούω, να τ' ακούω, να τ' ακούω να το λεεεεες! Kαι από 'μένα και από 'μένα ό,τι θεεεες! *με φωνή Μαρινελλίσια*

      -Έεεελα, παιδάαακι μου... ωωω... ν' ακούω τα παλαμάκια και τα πιατοπότηρα να σπάαανε.

      Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμάν *χέρια πλεγμένα, ματιά καρφωμένη στο πάτωμα και πόδι να σκαλίζει μηχανικά το πάτωμα* χαχαχα

      Σοβαρά τώρα: σ' ευχαριστώ πολύ πολύ. Πραγματικά, με σκλαβώνεις. Δηλαδή δεν έχω λόγια. *βλεφαροπετάρισμα* χαχαχαχαα

      Φφφφεύγω, φεύγω!!!!

      Διαγραφή
    5. Αχαχαχαχαχα!!!!
      *χειροκρότημα*
      *και ξανά!*
      *και ξανά!*
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  13. Αγαπητή Ιωάννα, πρώτον καλά έκανες και τον έντυσες αυτόν τον τύπο γιατί θα πουντιάσει ο έρμος και δεν θα πετύχει και η τσάκα στο πουκάμισο. Δεύτερον, οι απαντήσεις σου μου βγάζουν ένα κορίτσι δυναμικό, συναισθηματικό,καταπληκτικό και όλα τα ........ικό τέλος πάντων!!!! Και τρίτον, μπαίνεις στα 30 ε; Εμείς που βγήκαμε από τα 30 εδώ και πολλάάάάά χρόνια τι να πούμε, ε; (To ύφος μου είναι χιουμοριστικό, σνιφ, σνιφ!!!!!). Τέταρτον, πηγαίνω να γνωρίσω το καινούριο μπλοκ που του εύχομαι καλή επιτυχία. Πέμπτον, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΟΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 03/01/2014. Φιλιά, Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά, τη στολή του σιδέρωνε ο άνθρωπος, γι' αυτό ήταν σε αυτή τη (γυμνή!) κατάσταση, τόσο καιρό!!! χαχα!
      Αχ, Δαφνούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Καλά, το θέμα ηλικία, δεν υπάρχει λόγος να το σχολιάσω!!! Εσείς οι Καλλιτέχνες, δεν έχετε τέτοια θέματα!!! Αλίμονο από εμάς τα... ατάλαντα!!!
      ;-)
      Πιστεύω να ξανακάνεις ανάρτηση πριν τις γιορτές εσύ, και όχι να πούμε όταν αποφασίσω εγώ να ξαναγράψω!!!
      ;-)
      Καλές γιορτέέέέές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  14. Δηλαδή δεν θα μου πεις τα κάλαντα εφέτος??
    Ελα βρε πέστα μου, και να δεις εγώ τι θα σε τρατάρω!!!
    Να περάσεις πολύ όμορφα Γιάννα μου, καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και ηρεμία, και όλα τα άλλα ας είναι και λιγότερα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά, δεν έχω πει ποτέ τα κάλαντα!! (Για τόσο ντροπαλή μιλάμε!!)
      Και δεν με νοιάζει αν θα με τρατάρεις ή όχι: Αφού τόσες λιχουδιές τις έχετε μόνες και απροστάτευτες στο blog σας: Θα μπω και θα κλέψω ό,τι θέλω!!!
      ;-) χαχα!!!
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές, Ελενάκι μου!!! Είσαι σκέτη γλύκα!!!
      Ανταποδίδω πλήρως!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  15. Ευτυχώς που δε μιλάς πολύ εεεεεε αχαχαχαχχα γιατί δεν θα είχες τι να μας πεις από την ντροπή σου!!!
    Ευχαριστήθηκα που σε διάβασα πάρα πολύ, και αν είναι έτσι η ντροπή σου δε χρειάζεται να μιλάς πολύ, αλλά να γράφεις!!!!!Το 3 μπροστά από την δεκαετία που θα διανύσεις σου εύχομαι ολόψυχα να είναι υπέροχο !!!!
    Φιλιά πολλά, Έλενα ετών 31 πια και όλα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάτι τέτοια μου λέτε και μετά γράφω ολόκληρους σιδηρόδρομους!!!
      ;-)
      αχαχαχα!!!
      Τί όμορφη η ευχή σουουουυ!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      (Είσαι η Έλενα και είσαι καλά, ε??? χαχα!!!)
      Φιλάκια πολλά-πολλά, κούκλα!!!
      Σε ευχαριστώ!! Για όλα!!!

      Διαγραφή
  16. Θα μπορούσα να είμαι μαμά σου, παρ όλα αυτά σε πάω πάρα πολύ και απόλαυσα τις απαντήσεις σου !!!! Δεν μας καλύπτεις όμως με μια φορά το μήνα .... είπαμε δεν μιλάς πολύ, γιατί όμως δε γράφεις πιο πολύ να ευχαριστηθούμε λιγάκι ακόμα την ανάρτησή σου ???? Τέλος πάντων, καλό εορταστικό μήνα να έχετε με το ταίρι σου, καλά να περάσετε και τα λέμε του χρόνου !!!! Πολλά φιλιά και χρόνια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... Ναι, αυτό το "μια φορά το μήνα" σαν να είμαι δόση δανείου, ακούστηκε!!!
      ;-) χαχα!
      (Ίσως κάάάάποια στιγμή να αποφασίσω να κάνω πιο συχνά αναρτήσεις!!!)
      Μα, ποτέ δεν με απασχόλησε η ηλικία κάποιου, για το αν θα κολλήσω μαζί του ή όχι!!! Και πολύ χαίρομαι γι' αυτό που μου έγραψες, γιατί κι εγώ σε συμπαθώ πολύ-πολύ!!
      Αν και νομίζω πως θα τα ξαναπούμε πριν αλλάξει ο χρόνος... Καλή χρονιά!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, Ράνια μου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  17. Καλέ άλλο ένα παιχνίδι να σου τύχει και θα μας πεις τι βρακί φοράς:))
    Ολα τα'πες και σε γνωρίσαμε καλύτερα!
    Μ'αρέσει όμως το χιούμορ σου!
    Μη διανοειθείς ν'ανέβεις τη μηχανή άστην στο γκαράζ δεν χρειάζεται!
    Εχω πάθει και'γω κουνέρι και σε καταλαβαίνω.
    Πολύ όμορφο το μπλογκάκι σου στολισμένο

    Καλές γιορτές να'χουμε
    με πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα-πλάκα, με τη φόρα που έχουν πάρει αυτοί που σκαρφίζονται τα blog-ο-παιχνίδια, δεν θα μου φανεί παράξενο να δω και καμιά τέτοια ερώτηση!
      ;-)
      ==Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή, θα ξανα-οδηγήσω τη μηχανή μου... Όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά... δεν μου αρέσει να φοβάμαι!!
      (Προς το παρόν φοβάμαι... οπότε εσείς οι υπόλοιποι κυκλοφορήστε άφοβα στο νησί!!!)==
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Zoyzoy μου!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
      Καλές γιορτές να έχουμε!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  18. ωραίες απαντήσεις!!!Και εμένα ο άντρας μου είναι μουσικός και δεν τραγουδάει ποτέ στο σπίτι!!!!Και εγώ έφαγα τα μούτρα μου με το μηχανάκι,αλλά ανέβηκα ξανά-)
    Καλά...ο αη Βασίλης ας περάσει και από εδώ μια βόλτα...χαχααααααααα
    Πολλά φιλιά-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μουσικός είναι ο άντρας σου?? Τί ωραία!!! Δεν το ήξερα!!!
      Τί έγινε, βρε παιδιά? Πολλές μηχανόβιες μαζευτήκαμε, τελικά!!!
      (Και όλες έχουμε σπάσει τα μούτρα μας, απ' ό, τι βλέπω!!!) χαχα!
      Τώρα, μισό λεπτάκι: Τελειώνει ο Άγιος-Βασίλης και στον στέλνω!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Christa μου!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  19. Σε όλα σε βρίσκω σωστή κορίτσι μου. Σου εύχομαι να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι στη ζωή σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια, Ελένη μου!

      Διαγραφή
  20. Τεχνικοί λόγοι θα με κάνουν αν και πολυλογού να μην γράψω πολλά ( λέγε με Συμπόσιο) ( για την ώρα. Ένα μήνα δεν κρατάει η ανάρτηση ; Άρα μπορώ να ξανάρθω για επίσκεψη!)
    Εγώ γιατί νομίζω ότι το έπιασα το θέμα με το Μιραντάκι!
    VS και δε συμμαζεύεται καλά μου τρελοκομεία;
    Γιάννα μου δικαιολογείς τον τίτλο σου! Είσαι τρελό κορίτσι και σε πάω με χίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Φιλούρες!

    ΥΓ: Καλέ γιατί τον έντυσες τον Λεβέντη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είσαι και πιτσιρίκα!
      Ακόμα να το χωνέψω αυτό :-Ρ

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχείς: Σε καταλαβαίνω! Εδώ εγώ απλή ανάγνωση έκανα και είχα δίπλα μου μπλοκάκι και μολύβι για να σημειώνω, όχι εσύ που κάνεις καταμέτρηση!! Είσαι η... οικοδέσποινα του συμποσίου!!!
      ;-)
      Αν το έπιασες το θέμα με το Σαλονικιό τρελοκομείο, μην το αποκαλύψεις!!! Απλά... περίίίμενε!!!
      Χαίρομαι που με πας!!! Κι εγώ σας πάω!!! (Ουπς! Αυτό είναι κλεμμένο!!!)
      χαχα!
      ΥΓ: Για να μην σκανδαλίζεστε χρονιάρες μέρες!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

      Διαγραφή
    3. Είμαι όμως ήδη πολύ ώριμη!!!
      Άρα... θα σαπίσω πρώτη!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    4. Φανταστική Αριστέα.Ξέρεις πόσο σε θαυμάζω και σε συμπαθώ Είσαι το ίνδαλμά μου.Η καλλιτεχνική σου φύση με τραβάει κοντά σου σα μαγνήτης και η απίστευτη ομορφιά σου ταράζει το εσωτερικό μου γίγνεσθαι.Δεν ξέρω αν είναι η καλοσύνη που εκπέμπεις,η ευγένεια,το καταπληκτικό ταμπεραμέντο που έχεις ως άνθρωπος και ως γυναίκα ή ο συνδυασμός τους.
      Όπως καταλαβαίνεις μπορώ να συνεχίσω να σε γλύφω σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά αν δεν βολεύεσαι πληρώνω όσο όσο ή σου στέλνω 3 τόνους ξύλα,πες μου όμως σε παρακαλώ τι σκαρφίστηκε το παλιολούκουμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Αφού εσύ καλέ, ξέρεις τί σκαρφίστηκα!!!
      Προς τί η ερωτική εξομολόγηση???
      Και μάλιστα σε κοινή θέα????
      (Κανονίστε τώρα που έντυσα το παλικάρι πιο πάνω, να μου κλείσει το blog το ΕΣΡ (το αντίστοιχο διαδικτυακό εννοώ!) εξαιτίας σας!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
    6. Θα με τρελάνεις μάνα μου?Από που κι ως που ξέρω?Κάτι είναι η αλήθεια μου χρωστάς,αλλά πως να φανταστώ τι συμβαίνει στο πανούργο μυαλό σου?
      Όσο για την Αριστέα μας,είπα να την κάνω λίγο χιούμορ μπας και με ξεστραβώσει λιγάκι για την περίπτωσή σου!
      Τι ΕΣΡ και πράσινα άλογα?Εδώ βόλταρε ξετσίπωτος σε όλα τα μπλογκς,εσένα θα κλείσουν που τον έντυσες?Για να μη μιλήσω για το φιλανθρωπικό σου έργο τώρα! (που ντύνεις κόσμο ντε!)

      Διαγραφή
    7. Νόμιζα πως σου έδωσα να καταλάβεις, στα πιο πάνω σχόλιά μας!!! Αφού είπαμε: Θα έχει αναμονή η υπόθεση!!! Στην αναμονή κρύβεται η απάντηση, βρε!!! (Δεν είμαι τόσο έξυπνη για να έχει και δεύτερο επίπεδο η σκέψη μου!!)
      Όσο για το φιλανθρωπικό έργο... ναι!!! Αν δεν ήμουν τόσο μπουμπούκι, θα μπορούσες να με πεις και... "Μητέρα Τερέζα"!!!
      (Πάντως, αν ψάχνεις την Αριστέα, θα... μπεκροπίνει στο Συμπόσιό της, μάλλον!!!)

      Διαγραφή
    8. Ντάξει,εμένα δεν έχει ούτε πρώτο επίπεδο η σκέψη μου!
      Μάλλον είμαι πολύ χαζή για να 'μαι φίλη σου!Είμαι και πολύ κουρασμένη και για να δικαιολογηθώ λέω πως διάβαζα 2,5 ώρες ιστορία,μαθηματικά και γλώσσα τον γιο μου και κουρκούτιασα!Το σωσα καθόλου?πφφφ
      Δεν θα το κουράσουμε άλλο με τη χαζομάρα μου περιμένω να το δω.Α και υπόψιν μου χρωστάς και την άλλη ανάρτηση της κυβέρνησης μη ξεχνιόμαστε!Να σε δω τώρα τι θα πεις?!!
      Για την Αριστέα είμαι σίγουρη ότι τα πίνει,το συμπόσιο είναι μια καλή ευκαιρία χεχε για να μη σου πω ότι διαβάζει ποίηση και ακούει και Παντελίδη ταυτόχρονα!!!

      Διαγραφή
    9. Βάζω στοίχημα (Κατά το: Πάμε στοίχημα - Παντελίδης! Α, ρε Αριστέα, τί μας κάνεις!) πως η σκέψη σου έχει τόσα επίπεδα που δεν τα χωράει ο δικός μας απλοϊκός νους!!!
      Για την κυβέρνηση είπαμε: Παίρνω εγώ όλες τις θέσεις (και ίίίσως να μου τη βαρέσει και να ποστάρω κάτι καινούργιο τη νέα χρονιά!! Δεν είμαι για να σχηματίζω κυβερνήσεις εγώ, μάτια μου!!! Προτιμώ να βρίζω, παρά να με βρίζουν!!!)
      Άντε, ξεκουράσου τώρα από το διάβασμα! (Ήθελα να 'ξερα: πώς το διαβάζεις το παιδί??? Είσαι και τότε παλαβιάρα ή εκεί είσαι... μαμά-κέρβερος???!!!)
      Αγκαλιά και φιλί, λατρεία!!!

      Διαγραφή
    10. Μια καλή εβδομάδα πέρασα να πω γιατί μου λειψες!
      πόσο με καταλαβαίνεις βρε Ιωάννα μου!Κέρβερος δεν θα πει τίποτα!Τόσο που εκπλήσσω και τον εαυτό μου ώρες ώρες!Δεν θα ήθελα να με έχω μάνα χαχαχα!
      Φιλί γλυκό καλοεβδομαδίσιο!

      Διαγραφή
    11. Εγώ, αν δεν είχα τη συγκεκριμένη μαμά μου έχω, θα ήθελα να έχω εσένα!
      (Μη φωνάζεις: Το ξέρω πως ηλικιακά δε γίνεται!!!)
      Το διάβασμα θα το έκανα μόνη μου, όμως! Ποτέ δεν ήθελα να με διαβάζει κάποιος! Α, όλα κι όλα!
      Καλή εβδομάδα, λατρεία!!!
      (Ακούς εκεί σου έλειψα!?!Κοκκίνισα, καλέ!)
      ;-)
      Σε φιλώ πολύύύύύύ-πολύύύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  21. Πόσο χαίρομαι που μας έγραψες για εσένα!!!!! Σε μάθαμε λίγο καλύτερα!!!
    Αυτό με τα θαλασσινά, και τη θάλασσα και το καλοκαίρι και το κολύμπι το έχω κι εγώ... Απαπα....
    Αχαχαχαχαα ωραίος ο κύριος με τη στολή του Άη-Βασίλη!!! Και στο πνεύμα των ημερών, και σιδερώνει,συμφέρει, συμφερει!!! αχαχααχχα!!!
    Σε φιλώ πολύ γλυκά Γιάννα μου!!! Τρελοκομέιο μου!!! αχχαχαχα!!!!
    Σμουυυυυυυυυυυυυυτςς :** :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου πεις: Βρήκα σύμμαχο στις απόψεις μου περί καλοκαιριού??? Γιατί όπου το λέω, με κοιτάνε με μισό μάτι!!!
      ;-) χαχα!
      Αν χρειαστείς βοήθεια με το σιδέρωμα, προσφέρομαι!!! (Αλήθεια, το λατρεύω!!! Κυρίως το χειμώνα!!!)
      Να είσαι καλά, Αγγελάκι μου!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! (x2!)

      Διαγραφή
  22. Σα να ακούω τη φωνή μου να λέει πολλά απ' αυτά που γράφεις Γιάννα μου, από τις εξηγήσεις γιατί δε γιορτάζω σήμερα, μέχρι τις απόψεις για τον ιδανικό άντρα.
    Άκου τωρα τι λέει το στεφάνι μου για το ιδανικό χρώμα δέρματος: "όχι τόσο σκούρο που να μην ξεχωρίζει στο σκοτάδια, ούτε τόσο λευκό που να φωσφορίζει και να νομίζεις ότι βλέπεις φάντασμα!" Χα,χα! Καταλαβαίνεις ότι κάπου εκει στα μισά είμαι κι εγώ!
    Φιλιά πολλά- πολλά!!
    Πάω να δω το καινούριο μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Έλιωσα!!! (Με την άποψη του άντρα σου γελάω!!! Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!!!)
      Πολύ χαίρομαι που έχουμε αρκετά κοινά!!!
      Φιλάκια αμέτρητα, Νικούλα μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Εγώ φωσφορίζω... μπορεί οι άντρες σας να μη με ήθελαν αλλά για φωτάκι το βράδυ μια χαρά θα τους ήμουν...αχαχα...

      Διαγραφή
    3. Αχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις, Μαρία!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  23. Τσουπ ξανάρθα !!! βραβειάκιιιιιιιιι ...εδώωωωωω.... http://skepiloges.blogspot.gr/2013/12/christmas-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα, δεσποινίς!!!
      Σε λιγάκι, θα σου απαντήσω και στο... πολύχρωμο email!!
      ;-)

      Διαγραφή
  24. Έγραψε, έγραψες και δεν ξέρω τι να προωτοσχολιάσω (πάλι) βρε τρελοκομείο! Αλλά τελικά διαπιστωσα (για μια ακόμη φορά) γιατί είσαι η αδυναμία μου. Μα το ωραίο το αγόρι που είανι και παιδί για σπίτι και σιδερώνει του φόρεσες στολή του Άι-Βασίλη για να μην είναι τσίτσιδο και κρυώσει; αλλά μάλλον το έκανες γιατί μέρες που 'ναι,έ; Να πω ότι η εμφάνιση του blog και της ανάρτησης είναι τέλειααααααα! Πάω να επισκεφτώ και το blog των κοριτσιών!
    Φιλιά πολλάάάάάάά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχι!!!
      Τώρα που το ξανασκέφτομαι, άλλη δουλειά έπρεπε να του βρω να κάνει του γυμνού παλικαριού: Το σιδέρωμα μου αρέσει πολύ! (Μήπως να τον έβαζα να καθαρίζει... ψάρια???!!! Μπλιαχ!!!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ για όόόλα, Μαράκι μου γλυκό!!!
      Αγκαλιά πελώρια και φιλί σοκολατένιο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  25. τελεια η αναρτηση σου!!!Υστερα απο πολυ καιρο και αφου μου στελνουν πολλα βραβεια ειπα να κανω μια αναρτηση πριν τις γιορτες και να τα δωσω.Ο κληρος επεσε σ εσενα.Ελα λοιπον με τα καλά σου να το παραλαβεις.Ο στολισμος σου τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καλέ μου!!! Πόσο χαίρομαι που έκανες ξανά ανάρτηση!
      Βάζω τα ψιλοτάκουνά μου και έρχομαι αμέσως!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Άντε πάλι μέχρι να κατέβω κάτω χαχαχαχα
    και τώρα πρέπει να ανεβαίνω για να θυμάμαι τι θέλω να σχολιάσω,έχω και την μέση μου,θα μου το πληρώσεις!!χαχαχα
    Λοιπόν,καταρχήν το έχω καημό ρε παιδί μου,γιατί μια φορά το μήνα?Όχι πες μου,εγώ χάρηκα τόσο που σε διάβασα και βλέπω στο τέλος στις 3 Ιουνίου και λέω κοίτα να δεις,δεν μου έκανε πλάκα(η ηλίθια και αφηρημένη δεν έχω δει αν το έχεις γράψει κάπου,εντάξει μην το κάνουμε θέμα,εγώ απλά δεν μπορώ να το δεχτώ)
    Πάμε πάλι από την αρχή,μισό να σε ανοίξω και σε νέα σελίδα να λέω..χαχα
    Δίδυμος και χωρίς χιούμορ ΔΕΝ γίνεται,όσους έχω γνωρίσει λατρεύω να περνάω χρόνο μαζί τους ΑΠΛΑ!
    Είμαι κι εγώ απίστευτα ντροπαλή,πιο παλιά περισσότερο,τώρα είμαι λίγο στην κοσμάρα μου,αλλά κοκκινίζω κιόλας!αμ πως!
    Με δυο-τρια ποτάκια πάλι δεν σηκώνεσαι?εγώ στο τέταρτο κάτι κάνω δειλά δειλά!χαχαχα
    Προσεχώς θα σου δείξω τον άντρα της ζωής μου(τον σκύλο μου),να τον θαυμάσουμε όλοι μαζί!!χαίρομαι που αγαπάς τόσο τα ζώα!
    Νησιώτισσα και δεν κολυμπάς?θα με τρελάνεις?!!!
    Προσοχή με την μηχανή,όσο μου αρέσουν άλλο τόσο με αγχώνουν!
    Εγώ είμαι αριστερόχειρας,ελπίζω να με αγάπησες λίγο παραπάνω! <3 χοχο
    Ούτε κι εγώ μιλάω πολύ φίλη μου,σε καταλαβαίνω!!
    Κι επειδή φαντάζομαι σε ζάλισα,για τα 10,νομίζω συμφωνώ αρκετά!
    και η εικόνααααααα μα καλά!!τι έμπνευση είχες?
    Μακράν η καλύτερα!!!!
    πόσο του πάει η στολή,δεν περιγράφετε!χαχαχα
    Και τέλος,υπόσχομαι τελειώνω,μου άρεσε πολύ το site που έφτιαξες,αν ξέρεις από αυτά,θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σου για κάποια θεματάκια,όποτε και αν έχεις όρεξη μπορείς να μου στείλεις μειλ!ΑΝ θες,το τονίζω!
    και χαίρομαι που σε διάβασα επιτέλους,καημό το είχα! :D
    φιλιά πολλά πολλά πολλά και χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μουουουουου!!! Πόσο απολαμβάνω τα σχόλιά σου!!
      Αρχικά, να σου πω περαστικούλια για τη μέση σου!!! Να προσέχεις και να την κρατάς ζεστή!!!
      Θέλω το συντομότερο να δω τον σκυλάκο σου!!! Το απαιτώ!!!
      Και όσο για το ποτό... δεν πίνω σχεδόν ποτέ!!! Αλλά ακόμα κι αν πιω (όόόσο και να πιω!) πάλι, δεν χορεύω!!! Αν δεν σου βγαίνει, βρε παιδί μου... άστα να πάνε!!!
      Α, ναι... ξέχασα να σου πω: Μέχρι πέρσι έκανα αναρτήσεις κάθε 15 μέρες (2 φορές το μήνα) αλλά τελικά, ένιωθα πολύ πιεσμένη(!) και αποφάσισα να κάνω 1 φορά το μήνα!!! (Δίδυμοι είπαμε: Δεν θέλω να νιώθω να πιέζομαι, αλλά το πρόγραμμα μου θα το τηρήσω ο κόσμος να χαλάσει! Εδώ μιλάει το φιλότιμο!!!)
      ;-)
      Σε φιλώώώώώ!!!
      Πολύχρονη!! (Ξανά!!!)
      ==Σε λιγάκι, θα σου στείλω mail!==

      Διαγραφή
  27. Ω Χριστέ μου κατεβατό,με συγχωρείς..χαχαχα
    αλλά μια φορά το μήνα,το δικαιούμαι!χαχα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxa!!! Μη μου ζητάς συγνώμη!!!
      Αν δεν ήθελα σχόλια, θα τα είχα απενεργοποιήσει!!
      Λατρεύω και να τα διαβάζω και να απαντάω!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  28. Καλημερούδια Ιωάννα μου...'ηρθα κι εγώ... κάλλιο αργά παρά ποτέ λέω πάντα! Λοιπόν στην υπέροχη ανάρτησή σου που τη διάβασα μονορούφι πρέπει να σου απαντήσω τα εξής...
    Χαίρομαι που δεν φοβάσαι όλους τους σκορπιούς (γιατί είμαι σκορπιός!!!) όπως χαίρομαι που κουνάμε εξίσου καλά το κεφάλι όταν οι άλλοι ξεσαλώνουν χορεύοντας (χρειάζοντα πάντα οι υποστηρικτές που κάθονται !!!!!).
    Χαίρομαι που δεν είπες τα κάλαντα γιατί ούτε κι εγώ τα λέω (μπαίνω κι εγώ στην ομάδα με τις ντροπαλές)... εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα CD!! Εάν ποτέ έλεγα κάλαντα (λες να είναι προσοδοφόρο;;;) θα ήταν σαν τους γνωστούς τύπους με τα ραδιοcd στο χέρι!!!!! χαχαχαχα
    Σημειώνω γενέθλια και γιορτή για να σου ευχηθώ αλλά θα την ακούσεις την ευχή και του Αγ. Ιωάννου δεν γίνεται!!!!
    Όσο για τους άντρες... ζωγράφισες!!!!! Σε όλα ναι!!!!!!!!!!!!!!!! -:))
    Ααααααααααα, παραλίγο να το ξεχάσω... υπέροχη η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το μπλογκ που έφτιαξες!!!!!
    Περιμένουμε τα νέα σου!!!!! Να δω τί ετοιμάζεις κούκλα!!!! χαχαχα
    Πολλά πολλά φιλάκια και να περνάτε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Σιγά μη σε φοβηθώ εσένα!!! Άνθρωπος που φτιάχνει τέτοιες νοστιμιές, δεν είναι για να τον φοβάσαι αλλά για να τον καλοπιάνεις (για να σε κερνάει λιχουδιές!!!) χαχαχα!!!
      Νομίζω πως είμαστε ικανές ακόμα και στα κάλαντα να κουνάμε δεξια-αριστερά το κεφάλι μας εμείς!!!
      Καλέ, αν πρόκειται για ευχές, δώσε μου τις όποτε θέλεις! Στις ευχές, κάθομαι!!! Στο ξύλο, φεύγω!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Κική μου!!!
      Αγκαλιά και φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  29. Πλασματάκι μου μοναδικό και όμορφο, κάθε φορά που διαβάζω μια ανάρτησή σου, σε αγαπώ και πιο πολύ!!! Πρώτα απ'όλα, συμφωνώ μαζί σου για αυτά που έγραψες περί αντρών, σε όλα όμως!!! Λυπάμαι για την ατυχία με την μηχανή σου... Τις λατρεύω έχω να σου πω, έχω κράνη (καλοκαιρινό και χςιμωνιάτικο, μπουφάν και μπότες μηχανής), αλλά ποτέ δεν έμαθα να οδηγώ και τώρα είναι μάλλον αργά... Λατρεύω την θάλασσα, αλλά όπως κι εσύ, όχι το κολύμπι...Μου αρέσει να την μυρίζψ, να ταξιδεύω ν ατην χαζεύω με τις ώρες... Λέω όχι στον ήλιο!!! Σου έχω πει ότι όταν ήμουν πολύ μικρή έζησα στην Σύρο γιθα μερικούς μήνες, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα? Λοιπόν, κανόνισε όταν έρθεις στην Αθήνα να τα πούμε!!! Έλαβα την υπέροχη κάρτα σου και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Εγώ σ'αυτά είμαι ζώον και ποτέ δεν οργανώνομαι για να στείλω καρτούλες... έχεις, όμως, την αγάπη μου!!!! Σε φιλώ γλυκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς με συγκίνησες πάλι, ένας Θεός το ξέρει!!! (Και να πεις πως κλαίω κι εύκολα...)
      ;-)
      Μαράκι μου, σε λατρεύω πολύ-πολύ!!! Και το περίμενα πως έχουμε πολλά κοινά!!
      Μη με ευχαριστείς για την κάρτα: Δεν ήταν τίποτα! Και η αγάπη σου (που ξέρω πως την έχω!) μου είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΗ!!!
      Αλλά ΌΧΙ: Δεν μου έχεις ξαναπεί πως έχεις ζήσει εδώ...Ούτως ή άλλως, έχεις μπει πρώτη-πρώτη στη λίστα με τα άτομα που θέλω να συναντήσω, εδώ και 2+ χρόνια!!
      Αγκαλιά ζεστή και φιλί γλυκό σε εσάς και πολλά παιχνιδιάρικα χαδάκια σε Μικράκι, Ριτάκι και Σοφάκι!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  30. Πολύ διασκεδαστική ανάρτηση. Μοιάζουμε πολύ κι εγώ είμαι ντροπαλή και δεν μιλάω πολύ με ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά. Με αυτούς όμως που γνωρίζω δεν βάζω γλώσσα μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... Εσύ είσαι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από εμένα!!!
      Εγώ ούτε και με τους οικείους μου μιλάω πολύ!!!
      (Για να καταλάβεις, το τηλέφωνο... το απεχθάνομαι!!!)
      ;-) χαχαχα!!!
      Φιλάκια, κούκλα μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  31. Ε,λοιπόν, μετά από αυτή την ανάρτηση Γιάννα μου, σε συμπάθησα ακόμη περισσότερο!!!
    Στεναχωρέθηκα που είσαι άνεργη. Σου εύχομαι αγάπη μου, να βρεις το γρηγορότερο τη δουλειά που σου αξίζει.
    Σε χάρηκα γι\ αυτό το ωραίο πείσμα που σε χαρακτηρίζει -το οποίο έχω κι εγώ.
    Σε χάρηκα και για τη μεγάλη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτεις. Να ξέρεις ότι δηλώνει ευφυία!!!
    Σου εύχομαι Γιάννα μου, να περάσεις όμορφες γιορτές, να γεμίσεις με τη γλύκα τους και την ευλογία τους!!!
    Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!!
    Και μια πολύ μεγάλη αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίνι μουουουουουουου!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για όλα τα όμορφα λόγια που μου γράφεις κάθε φορά!!! Με σκλαβώνεις με την καλοσύνη σου και με ποτίζεις με τη γλύκα σου!!!
      Είσαι ένα υπέροχο (και πεισματάρικο!) πλάσμα!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Καλές γιορτές και σε εσάς εύχομαι!
      Να απολαύσεις την κάθε στιγμή με την οικογένειά σου!!
      Αμέτρητα φιλάκια γλυκά και μια τεράάάάάάστια ζεστή αγκαλιά!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  32. Το πόσο όμορφα πέρασα που βρέθηκα εδώ...και το πόσο απόλαυσα τις απαντήσεις σου και τα σχόλια σου δεν λέγεται!!!...λίγο παραξενεύτηκα με τις απαντήσεις 3 και +1...αλλά αφού το λες εσύ έτσι θάναι...
    Χάρηκα Γιάννα μου που το ατύχημα δεν σε άγγιξε...κι`εύχομαι τη νέα χρονιά να τακτοποιηθεί και το θέμα της δουλειάς σου...
    Να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Κι όμως, αυτά τα δύο που σου έκαναν εντύπωση είναι και τα βασικότερα χαρακτηριστικά μου!!!
      ;-)
      Χαίρομαι που πέρασες όμορφα διαβάζοντας τις παλαβομάρες μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχή σου!!!
      Να είσαι καλά, Χρυσούλα μου!!!
      Σε φιλώ πολύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  33. Το πόσο ευχαριστιέμαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου,δε λέγεται!!!!!Αλλά το ότι είσαι Μουγγοθόδωρος,δεν μπορώ να το πιστέψω!!Αρνούμαι,σου λέω.Εγώ μέχρι εδώ ακούω τη φωνούλα σου να τιτιβίζει!
    Ααα,κάτι ακόμα!!Ελπίζω να προλάβει να σιδερώσει τη στολή του ο Άι-Βασίλης και να μη μας αφήσει χωρίς δώρα.Έχε το νου σου!!Αν χρειαστεί,μη διστάσεις να τον βοηθήσεις.
    Φιλάκια,γλυκό μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, περίμενε: Αν είναι να μιλήσω, σίγουρα θα με ακούσεις! Παρασύρομαι και μιλάω δυνατά! Πολύ δυνατά! (Αλλά ελάχιστα από πλευράς ποσότητας!!!)
      ;-) χαχαχα!!!
      Να σου πω, αν τον δω και το παιδεύει πολύ με το σιδέρωμα, θα του βρω άλλες δουλειές... Το σιδέρωμα μου αρέσει κι εμένα... Να τον βάλω να καθαρίζει ψάρια σκέφτηκα!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο, τριανταφυλλένια μου!!!
      Φιλάκιαααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  34. Δε θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό πως είσαι ντροπαλή...ποτέ όμως!!
    Καλά έκανες και τον έντυσες τον καημένο τον κύριο που σιδερώνει...χαχα!!
    Χαίρομαι πολύ που έμαθα για σένα περισσότερα πράγματα!
    Καλορίζικο το μπλογκ των κοριτσιών και να έχεις υπέροχες γιορτές!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως... Κι όμως... Είμαι!!!
      ;-) χαχα!
      Ο ντυμένος κύριος κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ, Μαράκι μου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Καλές γιορτές και σε εσάς!!!
      (Να μου φιλήσεις τον Μπρικάκο, αν τον δεις!)
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή

  35. Ωραία η γιορταστική εμφάνιση του μπλοκ σου, φόντο και τα αστεράκια που πετούν και το γάντι στο δείκτη του mouse
    Ωραία ιδέα να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα..τα διάβασα όλα...δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαι ντροπαλή και ότι δε χορεύεις και ότι δε μιλάς σχεδόν καθόλου
    Στο 7-δε κολυμπάς,αντιπαθάς κολύμπι,δε σου αρέσει το καλοκαίρι...αυτά και τα τρία δεν άρεσαν (με τη καλή έννοια) στο δελφινάκι γιατί καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά ταιριάζουν σε δελφινάκι

    Χαχα γέλασα με τον Τζόνι Ντεπ...δε περίμενα ότι θα την έβαζες..ήταν μια έκπληξη για μένα....
    Έλα ντε, άραγε,γιατί μόλις την είδα, εσκέφτηκα σε τζιαι είπα να σου τη στείλω τζιόλας; Χαχα

    Με κάλεσαν και μένα στο παιγνίδι των αντρών αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω
    Πως έκανες την φωτο με την στολή του Αηβασίλη να πηγαινοέρχεται;

    Παω να επισκεφτώ το μπλοκ , μπράβο για τη βοήθεια που προσφερες
    Θα ήθελα να έβλεπα και τις δικές σου κατασκευούλες

    Τα λέμε του χρόνου πάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που προσπάθησα να φτιάξω!!
      Όλα αυτά τα θαλασσινο-καλοκαιρινά ίσως να μη μου αρέσουν επειδή εγώ δεν είμαι... Δελφινάκι!!! χαχα!!!
      Α, ναι, καλέ! Ο Johnny Depp δε μου αρέσει καθόλου! Τον έβαλα μόνο και μόνο επειδή μου τον έστειλες!!! Αφού δεν τον συμπαθώ καθόλου!!! (Μεγάλωσε η μύτη μου???!!)
      ;-) χαχα!
      Τον... κύριο που τον έντυσα Άγιο Βασίλη, τον έφτιαξα με το Gimp. Είναι πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας σαν το Photoshop. Λογικά και με άλλους τρόπους θα γίνεται αυτό...
      (Τις δικές μου κατασκευές, ίσως κάποια μέρα σας τις αποκαλύψω... Για την ώρα τις κρατάμε... μυστικές!!!)
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, κούκλα μου!
      Να είσαι καλά, για όλα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  36. Προσπαθώ να αφήσω σχόλιο και κάθομαι και χαζεύω τα αστεράκια που πετάγονται και μετά σκάνε ένα ένα..........όλα καλά και όλα ωραία μας τα είπες αλλά να μην αγαπάς τη θάλασσα και το κολύμπι.......δεν το περίμενα.....όπως και να'χει παραμένεις στις αγαπημένες της γειτονιάς. Φιλάκια στα ντροπαλά μαγουλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι!!! (Και πού να δεις στο... δεύτερο μέρος των αποκαλύψεων τί έχω να πω!)
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, Κατερινάκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Τα ντροπαλά μου μαγουλάκια έγιναν κατακόκκινα (πάλι!)
      Σε φιλώ πολύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ

      Διαγραφή
  37. Έχεις γίνει η λατρεία της παρέας... πειραχτήρι θα σε λέω από δω και πέρα!χαχααα!Αν είσαι έτσι ντροπαλή, τότε τι να πούμε κι εμείς οι ξεδιάντροπες!αχαχα!Μου άρεσες και σ' απόλαυσα σ' όλες τις απαντήσεις σου, αφού έχουμε κι αρκετές ομοιότητες.Να, όπως στο χορό... στο κολύμπι.Έχεις κι ηπειρώτικες ρίζες... λεβέντισσα είσαι!Στα περί αρεσκείας των αντρών μου άρεσαν πολύ τα δυο τελευταία που έγραψες... εύχομαι βέβαια κι όλες οι γυναίκες να κρατούν την ίδια σθεναρή αντίσταση σ' αυτά!Στενοχωριέμαι όμως που θα κάνω "ένα χρόνο" να διαβάσω τις υπέροχες δημοσιεύσεις σου, που αποτυπώνεις με όμορφο χιούμορ.Φαντάζομαι με τον Γιάννη θα κάνετε καταπληκτικό ντουέτο σ' αυτά και στην παρέα δε θα μένει άντερο απ' τα γέλια!χαχαα!
    Θα περιμένω την επόμενη δημοσίευση με αγωνία!Να 'στε πάντα καλά και να περάσετε χαρούμενες γιορτές παιδιά μου!Φιλιά πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο όρος "πειραχτήρι" κατοχυρώθηκε, λοιπόν!!!
      ;-) χαχα!
      Ναι, η αλήθεια είναι πως αν είμαστε σε φάση... ευδιάθετη με τον Γιάννη, είμαστε αχτύπητοι!!! (Τώρα, αν είμαστε σε φάση γκρίνιας....καταλαβαίνεις!!! αχαχα!!!)
      Να είσαι καλά, γλυκιέ μου, Νίκο!!!
      Θα τα ξαναπούμε πριν αλλάξει το έτος... από τα δικά σου blogs!!!
      ;-)
      Την αγάπη μας και τα φιλιά μας!!!

      Διαγραφή
  38. Πόόοοσο γέλασα με τον τρόπο που μας συστήθηκες!!! Μ αρέσει που είσαι ντροπαλή, λιγομίλητη κλπ αλλά εμείς δεν το έχουμε αντιληφθεί... κάτι κάνεις και το κρύβεις καλά :-) Για την θάλασσα και τον χορό... θα έλεγα πως έχουμε κάποια κοινά... γκουχ γκουχ! Καλή εβδομάδα να έχεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν θέλω να κρύψω κάτι, το κρύβω ποοοοοολύ καλά!!!
      χαχα!!!
      Να είσαι καλά, αστέρι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο!!!
      (Να προσέχεις το λαιμό σου!!! Για τα γκουχ-γκουχ μιλάω!!!)
      ;-) ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Καλησπέρα στη Γιαννούκα μου!!!χίλια μύρια αστέρια ξεχύνονται στο μαγευτικό σου ιστολόγιο!σου ήρθα αργά γιατί γιόρταζε ο μικρός μου Νικόλας και την είχα κοπανήσει 3 μέρες απο την μπλογκογειτονιά!!η ανάρτηση Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η μας τρέλανες τερλείως!!δεν σου το είχα για ντοπαλή,εντάξει δεν σε είχα βέβαια και πολύ χαχα καλά σε λέει πειραχτήρι ο Νικόλας!!αυτό το έχεις και μου το πέρασες απο την πρώτη στιγμή!μας κατέθεσες πολλά απο τον εαυτό σου εδώ,βρήκα μιά σύμμαχο γιατί κι εγώ αντιπαθώ το καλοκαίρι,σε αντίθεση με το δελφινάκι που το λατρεύει!!εμένα Γιαννούκα μου δως μου αρβύλες να σου ανεβώ βουνά χιονισμένα μη μου δώσεις καυτούς ήλιους!!είναι το χειρότερό μου!αποφεύγω τον ήλιο απο μικρ΄'η παρ'όλο που είμαι λευκή-λευκή ποτέ δεν έκανα ηλιοθεραπεία!!απο Αυστρία κατι έχουμε κι εμείς-κοίτα συμπτώσεις!!!!!!!!!!!-φεύγουμε συνήθως Γενάρη και μένουμε στο Seefel πολύ κοντά στο Isburg για καμμιά 20αριά μέρες.είδες έχουμε κοινά όχι εγώ απο καταγωγή απλά φίλος έχει σπίτι στο Seefel.γέλασα πολ΄υ με τη φωτό του Johnny Depp που σου έστειλε το δελφινάκι!!δεν παίζεται το δελφινούι κι αυτό!!ο δε παίδαρος που σιδερώνει βρε παιδί μου τι καλό παιδί που μας βγήκε!!τι σίδερα που έχει βγάλει τόσους μήνες ο φουκαράς που γυρίζει απο μπλόγκ σε μπλόγκ!!έλα τώρα ντύθηκε Αη Βασίλης εύχομαι να μην αφήσει κανένα σπιτικό απο όλες μας ασιδέρωτο!!!μισώ το σίδερο!!γιαυτό το λάτρεψα αυτό το αγόρι!!!όσο για τις παραξενιές των αρσενικών αυτών δεν θα πάρω με τίποτα!προτιμώ να με στείλουνε πεζοναύτη στο Μπουγιουκουστούν!!!η αν΄'αρτηση τρέλανε όσο ποτέ!!εύχομαι οι γιορτές που έρχονται να είναι οι πιό ευτυχισμένες για σας αγαπημένη μου φίλη με υγεία και χαρά!!!καλό βραδάκι φιλάκια και ζεστή αγκαλίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!! Να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!
      (Καλά, τόσοι πολλοί είμαστε που δεν μας αρέσει το καλοκαίρι??? Μωρέ μπράβο μας!!! Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική παλαβή εδώ μέσα!!!)
      ;-) χαχα!
      Αν θέλεις βοήθεια με το σίδερο, βάλε μια φωνή: ΛΑΤΡΕΥΩ να σιδερώνω! Είναι η αγαπημένη μου δουλειά σπιτιού!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Καιτούλα μου!!!
      Είσαι εξαιρετικό πλάσμα! Τόσο υπέροχη και γλυκομίλητη πάντα!!!
      Καλές γιορτές, κούκλα μου!
      Αμέτρητα-αμέτρητα φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  40. Λιγομίλητο παιδί με έβαλες βραδιάτικα να ψάχνω τους Αι Γιάννηδες. Απόλαυσα την παρουσίαση του εαυτού σου Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα!!!
      1000 συγνώμη για την ταλαιπωρία!!! Δεν είχα τέτοια πρόθεση!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  41. Αχ καλοκαιρινο κοριτσι!!! Τρελλη αναρτηση και τι δεν ειπες , εισαι διδυμος σαν εμενα εεε....γι αυτο σε αγαπω πολυ , ντροπαλη εεε...εμ ετσι που σου βγαινει στο μπλογκιν δεν μοιαζεις ντροπαλη, σε απελευθερωνει και πετας!!! Εντυσες και τον Αδωνι που σιδερωνει , του χρειαζοταν χριστουγεννιατικα, τη μηχανη αστην εκει παρκαρισμενη δεν χρειαζεται να ζοριστεις να την οδηγησεις παλι , αν ημουν μαμα σου στο λεω θα σου έλεγα να την αφησεις ,,,με ολη μου την αγαπη , κανε εκει τα ηχητικα σου που σου αρεσουν παρεα με το Γιαννη σου και αστον να σε οδηγει αυτος, παω να δω το μπλογκ των κοριτσιων και στο λεω προκαταβολικα οτι ζηλευω , θα το εφτιαξες πολυ ωραιο και εγω θελω μια πινελια ....πολλα πολλα φιλιά , να περασεις καλα στις γιορτες και γυρω σου να ειναι ολοι οσοι αγαπας ,αααα....και ξεχασα ...δεν κολυμπας? πω πω ...μα εισαι και στη θαλασσα εγω τρελλαινομαι για μπανια ....ξανα φιλιά φιλιά και την αγαπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα τα πήγαινα καλύτερα στα γραπτά, παρά στα προφορικά!!!
      Όταν μεγαλώσω(!) ίσως αλλάξει αυτό!!! χαχα!
      Ναι, καλέ, προς το παρόν, μόνο την πλένω τη μηχανή μου και τη γυαλίζω! Αλλά θα την οδηγήσω πάλι! Μη νομίζεις! Είναι μια σχέση πάθους, αλλά τώρα περνάμε... κρίση και την έχω στο γκαράζ!!! (Οπότε έχω για.... ταξιτζή τον μπαμπά μου και τον Γιάννη!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Μαιρούλα μου!
      Αν σε βγάλει ο δρόμος σου, έλα να κολυμπήσεις εδώ! (Εγώ δεν θα σου κάνω παρέα, αλλά θα μαζεύω κοχύλια από την παραλία!!!)
      Πολλά-πολλά φιλάκια σου στέλνω!!!
      Καλή εβδομάδααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  42. Σ΄αγαπάμε, έτσι ακριβώς όπως είσαι...Το ξέρεις άλλωστε!
    Πολλά φιλιά...♥
    **Aννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως κάάάτι έχω καταλάβει!!!
      ;-)
      (Πολύ μου αρέσει η νέα φωτογραφία στο profile σου!)
      Να σε χαιρόμαστε, κούκλα μου!!!
      Αμέτρητα γλυκά φιλάκια!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  43. Μετράμε, παιδάκι μου στο μικρόφωνο,
    1......2 , 1.....2
    Πες στο φιλανδικά, θα είναι πιο εύκολο..... χα,χα........
    Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου αρέσει η θάλασσα.
    Πρώτον γιατί έχω νησιωτική καταγωγή και δεύτερον
    γιατί κάτι πριν το σοκολά είμαι και εγώ.....
    Πολλά κοινά, λοιπόν.
    Και ηλικιακά κοντά είμαστε.
    Μίλησε κανείς ?
    Θα μιλήσει........ όπου νάναι έρχεται !!!!!!!!
    Φιλάαααααααααααααακια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αρχίσω να λέω στο μικρόφωνο... -θα το γράψω στα ελληνικά- ίξι(1), κάξι(2), τότε σίγουρα θα μου βάλουν ζουρλομανδύα!!! (Θα αναλάβεις την ευθύνη να μου κεντήσεις κάτι χαρούμενο πάνω του, τουλάχιστον???!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Μα πόσο ταιριάζουμε, βρε Σοφάκι!!!
      Φιλάκια πολλά, σειρούλα μου!!!
      (Δεν άκουσα να μιλήσει κάποιος!!!)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, Σοφάκι μου!!!
      Καλή εβδομάδαααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  44. Γιάννα μου, άσπρε σίφουνα, δεν άφηνες και τίποτε χρωστούμενα;
    Όλα βρήκες να τα δώσεις σ΄αυτό το ποστ!?

    * Και εγώ δεν χορεύω ποτέ και για τίποτε κανένα χορό (ούτε καν τον του Ησαϊα!)...
    και ας μη σου γράψω την άποψη που έχω γι αυτούς που το κάνουν...

    Φιλάκια x2!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου πεις!!! Έχουμε την ίδια άποψη και για αυτό το θέμα??!!!
      Οκ, και πριν σε συμπαθούσα, αλλά τώρα βρήκα νομίζω έναν αληθινό σύμμαχο!!
      ;-) χαχα!!!
      Μου αρέσεις, Ζαμπία μου!! Πολύ!
      Αγκαλιά ζεστή και φιλί γλυκό!!!
      Καλή εβδομάδααααααα!!!

      Διαγραφή
  45. Καλημέρα! Πάλι εδώ!
    Μα να μη λες κάλαντα! Με το χορό κι εγώ δεν το'χω.
    Έχετε βραβείο http://www.beautyandthemist.com/2013/12/new-blogger-awards-its-all-greek-to-me.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Τί καημός είναι αυτός???
      (Προτιμώ να τα γράψω τα κάλαντα, παρά να τα πω!!!)
      ;-)
      Έρχομαιαιαιαιαι!!!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  46. Σοκολά κούκλα...εκανες την ωραιότερη παρουσίαση του εαυτού σου.
    οχι οτι δεν σε αγαπουσαμε και πριν .....
    αν εξαιρέσεις οτι μου αρέσει η θάλασσα με οτι έχει μέσα (για φαγητό) και το κολύμπι σε όλα τα αλλα συμφωνούμε πλήρως.
    και η μηχανή το απωθημένο μου....
    είμαι κάτω στο χωριό και ελειψει ελαίων κλαδεύουμε τις ελιές. ανέβηκα για να ταίσω την φίτσα και τα παπαγαλάκια και αμέσως μπήκα για να δω τι έχεις γράψει.
    Πολλά φιλιά κορίτσι μου, να είσαι πάντα χαρούμενη , να αγαπάς, να σε αγαπάνε και ολα θα είναι καλά.
    Καλα χριστουγεννα με υγεία ο καινούριος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γλυκιά μου, μακάρι οι διαφωνίες μας να περιορίζονται πάντα στο θέμα "θάλασσα/θαλασσινά/κολύμπι"!!!
      Καλά, τη Φίτσα, την έχω μέσα στην καρδιά μου!!! Να της δώσεις πολλά-πολλά χαδάκια (από τη Γιάννα πες! Θα... καταλάβει!!!) Τα παπαγαλάκια σου τα έχω δει? Δεν θυμάμαι...
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου, για όλα!
      Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου!!!
      Καλές γιορτές σου εύχομαι, ολόψυχα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  47. Ντροπαλή εσυ???!!! Αμα θελω το πιστευω.
    Αχ μα εσυ εισαι μικρούλα :)
    Αυτο με την Σκανδιαναβια το εχω και γω. Για να καταλαβεις πηγα περισικαι φετος στο Χριστουγενιιατικο τους Μπαζαρ. Πολυ θα ηθελα να κανω ενα τουρ σε αυτες τις χωρες για ενα μηνα.
    Καλα που μας εγραψες ορι δεν γιορταζεις τον Ιανουάριο, θαπερνουσα να σου ευχηθω χα χα!
    Αυτο με το ψεμα πως το καταλαβαινεις? Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οταν το διαπιστωνεις ειναι πλέον αργα.

    Καλες γιορτες να εχεις να παρεις πολλαααα δώρα και φιλιά ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί δεν με πιστεύει κανείς??? Είμαι ντροπαλή σε σημείο αηδίας!!!
      Α, για τη Φινλανδία εγώ πιστεύω πως (αν υπάρχουν προηγούμενες ζωές!) εγώ εκεί θα ζούσα!!! Σίγουρα! Τόση λατρεία πια??!!!
      Το ψέμα, ναι, η αλήθεια είναι πως συνήθως το καταλαβαίνεις εκ των υστέρων, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνει... ΜΠΑΜ!! Και απλά αναρωτιέσαι: Για πόσο χάπατο(έτσι γράφεται?) με περνάει πια???!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!!! Να είσαι καλά!
      Καλές κι ονειρεμένες γιορτές!

      Διαγραφή
    2. Κοριτσι ευχομαι να εχεις μια τελεια γιορτινη μερα μαζί με το αλλό σου J.!
      Χαρουμενα Χριστούγεννα :)

      Διαγραφή
    3. Thank you! Thank you! Thank you!!!
      ;-)
      Να περνάς υπέροχα, αστέρι μου!!!
      Χρόνια πολλά!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  48. αγαπώ τα ποστ σου!!!!!!!!υποκλινομαι!!!!!!! οταν περναω και βλέπω καινούργια αναρτηση τη χαίρομαι τοσο πολυ σαν να την εγραψα εγώ... αλήθεια. φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Είσαι σκέτη γλύκα!
      (Μόλις είδα την ανάρτησή σου με τα ... αχ!... σούπερ χριστουγεννιάτικα νυχάκια!!)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!

      Διαγραφή
  49. Τελικά αυτά τα παιχνίδια ερωτήσεων έχουν το νόημα τους... Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε είχα για μεγαλύτερη και τελικά είμαστε συνομήλικες!! Για τη γιορτή σου δεν ξαφνιάζομαι, έχω πολύ καλή μου φίλη που γιορτάζει κι εκείνη τότε. Αυτό με τη θάλασσα όμως δυσκολεύομαι να το πιστέψω!! Ξέρεις εγώ είμαι λάτρης του καλοκαιριού, της θάλασσας κι οτιδήποτε ψαρίσιου βάζει ο νους σου... Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, γιατί θα καταλήξει το σχόλιο μεγαλύτερο της ανάρτησης σου!! Σε φιλώ και σ' ευχαριστώ που δε με ξεχνάς :)
    Υ.Γ. Χαίρομαι πολύ που μόλις κάνω ανάρτηση βλέπω το σχόλιο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η...ωριμότητα που μιλάει μάλλον (γι' αυτό με νόμιζες μεγαλύτερη!!!_
      ;-) χαχα!
      Μπα, με το καλοκαιράκι έχω ένα θέμα!! (Απ' ό,τι είδα, δεν είμαι η μόνη πάντως!!!)
      Αγκαλιά και φιλί σε όλους σας, κοριτσάκι μου!!! (Μη με ευχαριστείς για τίποτα! Πολύ χάρηκα που είδα νέο σου post μετά από τόσο καιρό!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  50. Λατρεμένο μου πλάσμα εσύ!!! Η ανάρτησή σου από την αρχή της έως το τέλος της μου "κάρφωσε" ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη!!! Κάτι μου λέει ότι δε θα φύγει για πολλή ώρα ακόμη και ξέρεις κάτι? Αυτό, μαζί με όλα τα άλλα σου, είναι ένα από τα χαρίσματα που σε κάνουν...πραγματικά αξιολάτρευτη! Πολλά.. πολλά.. σσσμουτςςςςςς!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα πλέον τιμητικά σχόλια που μου έχουν κάνει!!!
      Σε ευχαριστώ πάάάρα-πάάάρα πολύ, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα και πάντα να χαμογελάς!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  51. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκιέ μου!!!
      Μακάρι οι ευχές σου να πιάσουν τόπο!!!
      Την αγάπη μας!

      Διαγραφή
  52. Βρέ, το ντροπαλό μας Γιαννάκι!!! Πώς τα λέει, πώς τα λέει!!! Μάλλον πώς τα γράφει, αφού δεν πολυμιλάει!!!! Κι εγώ δεν πολυμιλάω αλλά ούτε γράφω τέτοια κατεβατά!!! Στην Φινλανδία έχω πάει δύο φορές (για δουλειά) και μου άρεσε πολύ. 'Εχω κι εγώ όμως την απορία γιατί δεν γράφεις πιό συχνά. Θα περιμένω να σε ξαναδιαβάσω του χρόνου λοιπόν!!!! Καλές γιορτές σου εύχομαι, κοριτσάκι!!!! Να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου και να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!
    Φιλάκια πολλά!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣμουτς!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω! Ζηλεύω φρικτά!! Δε φτάνεις που πήγες μια φορά στη Φινλανδία... πήγες και δεύτερη???!!!
      Και μου λες κατάμουτρα??? ΖΗΛΕΥΩ!!!
      ;-) χαχα!!
      (Για την απορία σου... νομίζω πως αν κάνω πιο συχνά αναρτήσεις, θα με βαρεθώ κι εγώ η ίδια στο τέλος!!! Έχω προσαρμόσει το blogging στη ζωή μου, σε ρυθμό που κάνει εμένα να νιώθω καλά!!)
      Καλές γιορτές, κορίτσι μου!!!
      Υγεία σε όλους!!!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  53. χαίρομαι τόσο πολύ που έμαθα περισσότερα πράγματα για σένα αν και ότι είσαι μια γλυκιά ευγενική όμορφη ψυχή το ήξερα ήδη...
    τα φιλιά μου!
    καλή συνέχεια!
    μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είμαι και ντροπαλή και... κατακόκκινη με αυτά που μου γράφεις!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Σε φιλώ πολύύύ!!!

      Διαγραφή
  54. Τι ωραίες απαντήσεις!Γέλασα πάρα πολύ!Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Aby μου!!
      Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  55. Τι τέλεια ανάρτηση, κοριτσάρα μου!!! Έμεινα μ΄ένα χαμόγελο μέχρι τ΄αυτιά!!
    (Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν μου την εμφάνισε εγκαίρως το bloglovin'... αλλά τέλος πάντων, το προσπερνώ και έρχομαι στο θέμα μας).
    Χάρηκα που έμαθα όλα αυτά για σένα!! Μεταξύ μας; Κάπως έτσι σε είχα ψυχολογήσει! Εκτός από το "ντροπαλή" (What?!!!) και τη μηχανή... (yes!!) Γουστάρω τρελά που έμαθα πως έχεις και οδηγείς (τις λατρεύω, αλλά δεν οδηγώ πια, κόντεψα κι εγώ να μείνω στον τόπο κάποτε και επειδή τρέχω η άτιμη, προτιμώ να απέχω συνειδητά). Σε φαντάζομαι πάνω της, να οργώνεις τους δρόμους, αμαζόνα μου!!!!
    Πολλά-πολλά-πολλά φιλάκια!!! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τί γίνεται, βρε κορίτσια??? όλες μας έχουμε γκρεμοτσακιτσεί με μηχανή??? Αυτό δεν είναι blog-ο-γειτονιά πια: Εξωτερικά ιατρεία είναι!!
      ;-)
      Είχε καταφέρει να μου σπάσει τα νεύρα ο blogger, θα μου τα σπάει και το bloglovin τώρα??? Χμμμ... πολλοί εχθροί μαζεύτηκαν χριστουγεννιάτικα!!!
      Συγχαρητήρια και από εδώ για τη διάκριση στο Συμπόσιο ποίησης, κούκλα μου!!!
      Είσαι αστέρι!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  56. Είχα γράψει σχόλιο την προηγούμενη εβδομάδα από το κινητό. Κάτι όμως δεν πάτησα σωστά και χάθηκε....
    Ωστόσο θα επαναλάβω εκ νέου τις απόψεις μου:
    Δεν το πιστεύω ότι δεν χορεύεις! Δεν ξέρεις τι χάνεις
    Δεν το πιστεύω ότι δεν κολυμπάς! Και πάλι δεν ξέρεις τι χάνεις, αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Και πως είναι δυνατόν να αντιπαθείς κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει? Ή το χεις?
    Λυπήθκα για το ατύχημα. Εμένα μου αρέσουν οι μηχανές αλλά ποτέ δεν οδήγησα. Τις είχα πάρει εξαρχής με φόβο! (είχα δοκιμάσει)
    Δεν μιλάς. Σ'αυτό μοιάζουμε. Ίσως γιατό να μπλογκάρουμε!
    Κλαίς. Δεν είναι κακό αυτό. Δίχνει άνθρωπο με συναισθήματα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!! ΜΜΜΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί συμβαίνει, βρε παιδιά? ΚΑΙ τα κινητά εναντίον μου??!!!
      ;-)
      Καλέ, εννοείται πως έχω κολυμπήσει! Απλά, κάποια πράγματα σου ταιριάζουν και κάποια όχι! Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να κάνω δοκιμές! Για να καταλάβεις: Έχω κάνει πτώσεις gliding (μοιάζει λίγο με το παραπέντε), αλλά στη θάλασσα δεν θέλω να κολυμπήσω! Τί να κάνω???!!!)
      ;-) ΧΑΧΑΧΑ!!!
      Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα!!!
      (Ετοιμάζεται το atelier???)
      ;-)

      Διαγραφή
  57. Εύχομαι ολόψυχα χαρούμενα Χριστούγεννα πάντα με αγάπη και υγεία για σένα και την οικογένειά σου,και φυσικά αισιόδοξο και ευτιχισμένο το νέο έτος 2014!!!
    Πολλά φιλιά..θα σας δω του χρόνου-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μακάρι, κορίτσι μου!
      Καλές γιορτές και σε εσένα!
      Να είστε υγιείς και πάντα κεφάτοι!!!
      Τα λέμε... του χρόνου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  58. Αγαπημένη μου Γιάννα!!! Με λίγα λόγια είσαι ένα ρυθμικό, ντροπαλό, γελαστό, κλαψιάρικο, ρυθμικό, στεριανό, μηχανόβιο, λιγομίλητο πολυεργαλείο ανεκτίμητης αξίας:)))
    Να πεις του Γιάννη σου να ανάψει μια λαμπάδα ισα με το μπόι του και να δοξάζει το Θεό που η μοίρα σας ενωσε:)))
    Φιλάκια πολλά τρελιάρικο μου διδυμάκι!!!
    Σας εύχομαι υπέροχες γιορτινές ημέρες, να εχετε δουλίτσα, υγεία φυσικά και να αγαπιέστε παράφορα!!!!!
    Καλά Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες... κομμάάάάάάτια λέμε!!!
      Τί υπέρ-γλυκο σχόλιο ήταν αυτό???!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      (Χμμμ... μάλλον θα πρέπει να ξοδευτεί για τα καλά ο Γιάννης αν πρέπει να πάρει λαμπάδα ίσα με το μπόι του!! Μας βγήκε ψηλό το παλικάρι!!!)
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, κουκλίτσα μου!!!
      Καλές γιορτές σου εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου!!
      Υγεία και χαμόγελο, Δημητρούλα μου!!
      Πολλά-πολλά, ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  59. Γιάννα μου μοιάζουμε σε πολλά αλλά όχι στο κολύμπι...χαχαχα!!!!!!Εγώ θα μπορούσα να ζω μέσα στο νερό...είμαι και καβουράκι στο ζώδιο βέβαια...
    Σου εύχομαι καλές γιορτές με τον αγαπημένο σου Γιάννη, υγεία και πολλές χαρές!!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, είσαι στην κατηγορία "γοργόνα", ε??
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, Εφούλα μου!!!
      Καλές γιορτές και εσένα, κορίτσι μου!!
      Να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου!!!
      (Μην ξεχάσεις τα χαδάκια στη Bella!!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  60. Aaaaaaa ταιριάζουμε αρκετά!!!!!!!
    Κι εγώ κλείνω τα 30 τον Απρίλιο...ειμαι απίστευτα ντροπαλή και εννοείται δεν χορεύω!!
    Βέβαια λατρεύω το κολύμπι!Βρε,νησιώτισσα και δεν κολυμπάς???χιχιχιχι
    Και κλαίω και εύκολα!χαχαχ το αγόρι μου συνέχεια μου λεει "μην κλάψεις,μην κλάψεις!!" αχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί ωραία!!! Πολλά κοινά!!!
      (Οκ, το κολύμπι το προσπερνώ! Ας διαφέρουμε και κάπου!!!)
      ;-) χαχα!
      Σε φιλώ πολύ, κοριτσάρα μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα!
      Α, και ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  61. Τέλειο σκηνικό έχεις κάνει εδώ μέσα!!! Τα αστέρια τα έβαλα και τα έβγαλα, γιατί δεν βλέπαμε να γράψουμε, αλλά εσένα είναι πολύ ταιριαστά!!! Πολλά φιλιά γλυκό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, τρελοκόριτσο!!!
      (Στο τσακ ήμουν να τα αφαιρέσω κι εγώ, αλλά μετά από απαίτηση κοινού -πιο πάνω!- δεν τολμώ να τα αφαιρέσω!!!)
      ;-)
      Φιλάκια, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  62. Καλημέρα! Πολύ όμορφη η ανάρτηση σου και βλέπω μοιάζουμε σε πολλά! Μου άρεσε πάρα πολύ και το λογότυπο που σχεδίασες,καλή αρχή εύχομαι στο νέο τους μπλόγκ! Καλές γιορτές,να περάσετε τέλεια και πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, Σπυριδούλα μου!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!
      Καλές γιορτές και σε εσένα!
      Να περάσεις όμορφα, με αγαπημένα πρόσωπα πλάι σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλάάάάάάά!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  63. πολυ ομορφη ιστορια!!!!
    Αυτο με το κεφαλι ρυθμικα ....κατι μου θυμιζει !!
    Και απο ντροπη ....αστο καλυτερα!
    Καλες γιορτες!!!!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, να κι άλλη στη λίστα με τις ντροπαλές!!
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Μαριαννάκι μου!!!
      Καλές γιορτές και σε εσένα!!!
      Να περάσεις ονειρεμένα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  64. Δεν ξέρω αν είσαι ντροπαλή, αν δεν μιλά πολύ ή δεν χορεύεις καθόλου!!! Ξέρω ότι σε συμπαθώ ιδιαίτερα και είσαι σίγουρα μοναδική!!! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα κοριτσάκι μου!!!! Υ. Γ Τα φιλιά στα πατουσάκια τα δίνω τώρα μιας και είμαστε ξενυχτόπουλα!!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, με κάνεις και κοκκινίζω!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κουκλίτσα μου!!!
      Καλές γιορτές να έχετε!!! Να είστε καλά, να γελάτε πολύ και να κάνετε πολύχρωμα όνειρα!!!
      (Ωχ! Ο μικρός καλλιτέχνης ήταν ξύπνιος τέτοια ώρα? Χμμμ... μάλλον θα του ήρθε καμιά έμπνευση!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Κική μου!

      Διαγραφή
  65. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαράκι μου!
      Να είσαι καλά!!!
      Καλές γιορτές!!!
      Με υγεία, κέφι και... έμπνευση!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  66. Χουανίτα μου!!!!!!!!! Καιρό έχω να εμφανιστώ στη μπλογκόσφαιρα γενικά!!!!! Αυτή τη φορά ξέρω από που να ξεκινήσω!!!! Από τον τύπο που έντυσες Άη Βασίλη!!!! χαχαχχαχχα, κλαίω από τα γέλια!!! Είσαι θεάαααα!!!! :) Τι φοβερά όσα μάθαμε, δεν περίμενα πως είσαι τόσο ντροπαλή και ότι δε μιλάς!!!!!! Ευτυχώς που γράφεις και μαθαίνουμε για σένα!!!! χι χι.. Χιούμορ ολέ και συμφωνώ!!! Θέλει χιούμορ η ζωή!!! Άκου κει να μη χορέυεις!!!!! Έλα δε μπορεί!!!! Μηχανή??? Σούπερ, αλλά θέλει προσοχή! :) Τι άλλο να πω... Καλά Χριστούγεννα!!!! Να περάσετε καταπληκτικά, να διασκεδάσετε, να φάτε πολύ, να πιείτε!!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, ΔΕΝ χορεύω λέμε! ΠΟΤΕ! ΠΟΥΘΕΝΑ! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!
      (Αν θέλεις να με "χάσεις" από φίλη, απλά πίεσέ με να χορέψω! Δεν θα υπάρξει επόμενη φορά!!!)
      ;-)
      Χαίρομαι που γέλασες με τον... Άγιο Βασίλη!!!
      Στόχος... επιτεύχθει!!!
      Ευχαριστώ για τις ευχές, Εvonita-κι μου!!!
      (Δεν θα ανταποδώσω όμως!!! Θα σου μπαστακωθώ ΚΑΙ αύριο στο blog σου!!! Έχουμε να σας δώσουμε και ευχές γενεθλίων, δεσποινίς μου!!!)
      Φιλάκια, κούκλα! Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  67. Μα να πω κι από δω ένα μεγάλο ευχαριστώ γαι την κάρτα και το δωράκι!!!!!!!!! :) Μην ξεχνιόμαστε!!!! Και καλή αρχή στις φίλες σου και σε σένα στο νέο μπλογκάκι!!! Έγινα μέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, γιατί ευχαριστείς? Σιγά το πράγμα!
      (Του χρόνου, ελπίζω, να έχω βελτιωθεί... καλλιτεχνικά!!!)
      ;-)
      Σε ευχαριστούμε, κουκλίτσα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (x2!!!)

      Διαγραφή
  68. Πρώτη πρώτη ήρθα να σχολιάσω...χαχαχα!!! Κοριτσάκι απ'όοοοοολα αυτά τα ωραία που μας λες... εγώ θα σταθώ στη μηχανή και το ατύχημα. Δεν την αφήνεις βρε παιδί μου την μηχανούλα; Σαν μαμά μιλάω ε; Χαχα... και ποια εγώ που έχω φάει μπόλικες φορές τα μούτρα μου (ευτυχώς πάντα με τις ελάχιστες συνέπειες) κι ακόμα πάνω σε δυο ρόδες είμαι! Εσύ όμως μικρό παιδί τι δουλειά έχεις με τις μηχανές; χαχαχα... Φιλάκια πολλά κοριτσάκι ντροπαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, δεν παίζει ρόλο η σειρά!! Λες να κρατάω απουσιολόγιο?? (Χμμμ... δεν είναι κακή ιδέα!!!)
      ;-)
      Και εσύ με μηχανή??? Και ατύχημα??? Και μάλιστα μπόλικες φορές??? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!
      Είμαι σίγουρη πως θα ξαναοδηγήσω, αλλά την αφήνω να... ξεχαστεί για την ώρα και να απολαύσει τη γυαλάδα της!!!
      χαχα!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου!!!
      Ένα φιλάκι ντροπαλό κ' πεταχτό και μια αγκαλιά πελώρια!!!

      Διαγραφή
  69. ....Ευλογημενα Χριστουγεννα..οτι πιο ομορφο στους δυο σας..τα αστερια που σκορπας στο μπλογκ σου..να πανε σε καθε σπιτακι και να φωτισουν τις ψυχουλες ολων μας..να σαι καλα..σε φιλω ματια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, τί όμορφη και γλυκιά ευχή!!!
      Μακάρι, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ και σου εύχομαι να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου!!!
      Να είσαι πάντα γερή, Μαράκι μου!!!
      Την αγάπη μας!

      Διαγραφή
  70. Γιαννα μου, απαντας πολυ ειλικρινα-εισαι αληθινη και αυτο βγαινει απ'τις αναρτησεις σου!!!!καλες γιορτες να εχεις και να περνατε καλα κι εσυ και ο γιαννης και η οικογενεια σου!!!!καλη χρονια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Μοιάζει λίγο με το "περνάμε πολύ καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, μπισκοτένια μου λατρεία!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Καλές γιορτές!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, κορίτσι μου!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή

  71. Mi corazón quiere expresar sencillamente las gracias por la compañía que me has brindado este año, porque me has dado ese sentimiento tan complicado de amor y amistad.
    Es difícil explicarte con palabras lo contenta que me has hecho a lo largo de este tiempo en este espacio.
    Aprovecho esta hermosa oportunidad del año para enviarte un saludo que se pueda convertir en algo maravilloso. No sabes cuánto te agradezco por haber estado conmigo aquí, me alegraste la vida, me haces muy bien.

    Fuiste una flor, una sonrisa, una alegría, una gota de felicidad.

    Hago votos porque en el año 2014 podamos continuar juntos de nuevo y sea para ti un éxito completo en todos los ámbitos
    Paz
    Amor
    Y todos los demás buenos sentimientos.

    *Feliz Navidad *
    ….………★
    …….…..’**`
    ……….’♥**♥`
    ………*•*♥*•*


    …....... /)
    ……... ( , )
    ….….|░░░|
    ……..|░░░|☆ Merry _(♥)_
    …..@|░░░|¸.¤“˜¨Christmas.
    .¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨Happy
    …¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨New Year.
    …¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2014****.
    *♥*.

    Con un fuerte abrazo con olor y sabor a Navidad^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Muchas gracias, mi amiga!
      Eso fue muy amable de tu parte!
      Feliz Navidad y un Feliz Año Nuevo!
      Abrazos y besos!!!

      Διαγραφή
  72. Glikia mou Gianna, mporei na argisa logw piesmenou xronou alla na'mai epitelous na sou afisw to sxolio mou! Den ixera oti to onoma sou giortazei 24 Iouniou, alla xarika pou to ematha kai auto kai ola ta alla pou mas eipes! EImai ki egw poli ntropali, alla sinithws me osous den kserw, opote an me gnwrisei kapoios kala, milaw POLI! Distixws! To antitheto apo sena profanws! :P
    Sigxaritiria gia to logo kai gia so site pou eftiaxes stis files sou. Kai kali arxi tous/sas euxomai me ti diaxeirisi tou!
    Kales giortes na exete! Xronia polla kai kala Xristougenna! Filia polla!!!
    Kai ena terastio euxaristw gia oli ti ipostirixi tis douleias mou! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκό μου πλασματάκι!!! Τί παιδί είσαι εσύ???
      Καλές γιορτές, κοπέλα μου!!!
      Να είσαι καλά πάντα και να περνάς καταπληκτικά!!!
      (Μη με ευχαριστείς: Απολαμβάνω τη διαδικτυακή μας παρεούλα!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  73. Καλα Χριστουγεννα! Χρονια Πολλα! Να περασετε ομορφα και να εχετε υγεια και ευτυχια! φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, Μαράκι!!!
      Καλές γιορτές και σε εσένα!!!
      Μια πελώώώρια αγκαλιά και πολλά-πολλά ζεστά φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  74. Συριανό τρελοκομείο μου ...
    Χρόνια πολλά αγάπη μου , με υγεία και αγάπη!!!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!!
      Χρόνια πολλά, τσαγάκι μου!!!
      Είσαι υπέροχη!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  75. Χρόνια σας πολλά ζευγάρι αγαπημένο!
    Κάθε χαρά κι ευτυχία στο σπιτικό σας!!
    Φιλάκιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Νικούλα μου!!!
      Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!!!
      Να είσαι πάντα γερή, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  76. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
    Οι γιορτινές μέρες κρατάνε ακόμη. να τις περάσετε όμορφα και με πολλές χαρούμενες στιγμές.
    Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι ευλογημένη, και να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε.
    Το ξέρω ότι ξαναπέρασα για ευχές, αλλά εκείνες ήταν πριν από τα Χριστούγεννα!!!
    Πολλά πολλά Φιλιά!!!
    Και μια τεράαααστια αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχχχαχχχα!!!
      Τελικά τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν!!! (Πωπω! Μεσημέριασε μέχρι να έρθω να σχολιάσω!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ροδουλίνι μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι γερή, δυνατή και πάντα, μα πάντα να είσαι αυτό το υπέροχο τυπάκι που έχουμε λατρέψει!!! Μην αλλάξεις ποτέ!!
      Χρόνια πολλά, κούκλα μου!!!
      Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
      Έχεις την αγάπη μας!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  77. Χρόνια πολλά, γλυκά και χαρούμενα συριανά παιδιά!
    Εύχομαι τα καλύτερα στο σπιτικό σας! Υγεία, χαρά, ευτυχία και αγάπη να σας συντροφεύουν για πάντα!!
    Η ανάρτησή σου, Γιάννα, είναι απίθανη! Την απόλαυσα μέχρι τέλους! Μη σταματήσεις να είσαι όπως είσαι και αυτή που είσαι!
    Φιλάκια πολλά και να'χετε μιαν όμορφη και χαρούμενη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω!!! Τί γλυκιά που είσαι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!!!
      Με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      Χρόνια πολλά και από εμάς!!!
      Να έχεις την υγεία σου και πάντα να χαμογελάς, κούκλα μου!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  78. Ο,τι ευχή και να σας αφήσω τη θεωρώ μικρή μπροστά σ αυτό που νοιώθω για σας(περισσότερο για τη θηλυκή πλευρά...χαχαχα) αλλά εύχομαι ολόψυχα η ΑΓΑΠΗ που σας δένει να μη χαθέι ποτέ,με την δική μου ...
    Love
    x
    x
    xx
    xxx
    xxxx
    xxxxxx
    xxxxxxxx
    x
    x
    x
    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ

    (⁀‵⁀) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*””*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫
    ★enjoy the holidays and Happy new Year★

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όοοοχι!!!! Δεν θα κλάψω!!! ΔΕΝ θα κλάψω!!! (Καλά, δεν παίρνω κι όρκο!)
      ;-)
      Χαρουλίνι μου, με συγκινείς πολύ-πολύ!!!
      (Ξέρω πως το εννοείς αυτό που έγραψες...)
      Έχεις μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Χρόνια πολλά!!!
      Υγεία, χαμόγελο, δύναμη και συνεχίζουμε!!!
      Μια πελώώώώρια ζεστή αγκαλιά!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  79. Με τη σειρά μου να σας ευχηθώ παιδιά Χρόνια πολλά! Εύχομαι το 2014 να φέρει μόνο χαρές,υγεία και επιτυχίες στη ζωή σας! Γιάννα μου εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά χρόνια να μας κρατάς συντροφιά με τις ξεχωριστές αναρτήσεις σου!! Πολλά φιλούθκια!! Σμουτσσσσσσσ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό μου, αστεράκι, πριν λίγο είδα τις θαυμάσιες δημιουργίες σου!!! Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Βασιλικούλα!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Χρόνια πολλά και ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου να το καταφέρεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  80. Χρόνια πολλά Γιάννα μου με υγεία ευτυχία και αγάπη!!!Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2014 να είναι μια χρονιά γεμάτη δημιουργία αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Σοφάκι, μακάρι!!! Για όλους μας!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!! Σε ευχαριστούμε!!!
      Χρόνια πολλά!!! Υγεία, κέφι, έμπνευση και... πάμε μπροστά!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύύύ-πολύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  81. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨. *
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨***o***
    ¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
    ¨¨¨¨¨**♥**o**o**
    ¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
    ¨¨¨*****♥*o**o****
    ¨¨**♥**o*****o**♥**
    ¨******o*****♥**o***
    ****o***♥**o***o***♥ *
    ¨¨¨¨¨____!_!____
    ¨¨¨¨¨\_________/¨¨

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν, Marie μου!!!
      Χρόνια πολλά, κούκλα μου!!! Με υγεία και θετική σκέψη!
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλάκια γλυκό!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  82. Το 187 σχόλιο είμαι .. Γιάννα μου.;;;.εντάξει ακόμα στην αρχή είμαι..χι.χι. καλέ;; πως περνέει έτσι γρήγορα ο καιρός;; δεν το καταλαβαίνω..χι.χι.τι να πώ;;; όπου νάναι θα προλάβαινα την επόμενη σου ανάρτηση...χι.χι..καλά άσε... ευτυχώς που είσαι ψυχούλα.. μπήκα και διάβαζα.. και γελούσα με οτι έγραψες...........λεμε ..έγραψες..με τις απαντήσεις και την αυτόβιογραφία σου...χι.χι. τρελοκομείο σε λένε ..ε; θα συμφωνήσω .. αλλά καλό τρελοκομείο θα πώ εγώ..χι.χι....να έχεις μια υπέροχη ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πρωτα γεμάτη αγάπη και ποτέ μην σταματήσεις να χαμογελάς...ολόθερμες ευχές.. για ευτυχία...να είστε πάντα μαζί..!!!! να περάσεις τα καλητερότερά σου με τους αγαπημένους σου.. Γιάννα μου πολλά φιλάκια γιορτινά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxaxa!!! Καλέ, μη μου απολογείσαι!!!
      Πολύ χαίρομαι με τα σχόλιά σου και τα πάντα καλοσυνάτα λόγια σου, Ρουλάκι μου!!!
      Σε υπερ-ευχαριστώ για όόόλα, γλυκιά μου! Είσαι ψυχούλα!!!
      Χρόνια πολλά!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
      Υγεία θα ευχηθώ κι εγώ, κι όλα τ' άλλα έρχονται!!!
      Σε φιλώ πολύύύύ-πολύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... γιορτινά!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  83. Happy New Year dear friends.
    With peace, joy, health and love.
    Kisses
    Sueli Guedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γεια σας παιδιά
    Πέρασα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαρά!
    Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει επιτυχίες και ότι άλλο επιθυμείτε.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Χρόνια πολλά!!! Καλά! Γλυκά! Χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!
      Φιλάκια αμέτρητα, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  85. Oh, Johnny Depp is so cute in that Santa hat isn't he? Did you have a nice Christmas? I want to thank you for your friendship this year. That last image really caught my eye haha.

    Have a wonderful New Year, and your side bars are so wintery with the trees, bunnies, deer, and snow.

    Love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, Johnny Depp is cute, in whatever he is wearing (or not!!!)
      ;-)
      I'm glag you liked the... last image and my blog's decorations!!
      Thank you very much, Sheri!!!
      I really enjoy reading your post!!!
      You are so sweet!!!
      Have an amazing new year, sweetheart!!!
      Lots of hugs and kisses to all of you!!

      Διαγραφή
  86. Γιάννα μου σου εύχομαι ότι επιθυμείς! Η καινούργια χρονιά να σου φέρει τα καλύτερα. Συνέχισε να είσαι δημιουργική, να έχεις αγάπη και κυρίως υγεία. Διαπιστώνω ότι οι πιο "συνεσταλμένοι" ή ντροπαλοί όπως το αποκαλείς εσύ, τελικά εκφράζονται καλύτερα μέσα από τον γραπτό λόγο. Ώστε και logo ε? Θα σε έχω υπόψη μου!!!
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να γίνω... γραφίστρια (όταν μεγαλώσω??!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
      Χρόνια πολλά και καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  87. Χρόνια Πολλά,με υγεία,χαρά και ό,τι άλλο επιθυμείς!!!
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Γιάννα,είμαι καλά,απλώς δεν είχα καθόλου διάθεση για τον υπολογιστή.Είπα να αποτοξινωθώ λίγο,γιατί το είχα παρακάνει. Να΄σαι καλά και μπράβο για τις απολαυστικές σου αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάάάάπη μου!!! Μου έλειψες!!!
      Αν είσαι καλά, οκ! Αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη, το σχόλιο και τις ευχές!!!
      Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!!!
      Υγεία και μόνο γέλια στις ζωές σας!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  88. Χρόνια Πολλά και με μία καλότυχη και ευχάριστη νέα χρονιά γεμάτη με πολλές χαρούμενες και ανέμελες μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Καλή χρονιά!!! Γεμάτη υγεία και χαμόγελο!!!
      Τα φιλιά μας!!!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.