❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΓΑΜΟΥ... ΔΩΡΑ!!!

Τί? Νομίζατε πως θα σας παρουσιάσουμε έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για γάμο? Έ, όχι, βέβαια!!! Δεν είμαι και τόσο προβλέψιμη πια!!! Απλά, σκέφτηκα να συνδυάσω 2 θεματάκια: Το ένα είναι σχετικό με γάμο και το άλλο με δώρα! Όχι γάμου: Δικά μου!!! Από υπέροχες, λατρεμένες bloggers!!! Let's start!!!



Πριν αρκετό καιρό, ένας φίλος μας έστειλε με e-mail το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Πρόκειται για ερωτήσεις που αφορούν το γάμο και οι απαντήσεις προέρχονται από παιδιά δημοτικού!!! Δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματικές ή πλασματικές οι απαντήσεις, πάντως εμείς γελάσαμε και... προβληματιστήκαμε, είναι η αλήθεια!!! Για ρίξτε μια ματιά:





Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;

-Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ' εσένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα.
Γιάννης, 10 ετών.
Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;
-Στα 23, γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς.
Σοφία, 9 ετών.
Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;
-Tο καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο, το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι.
Λευτέρης 7 ετών.
Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;
-Και οι δύο δεν θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι, γιατί μ' εμένα, μου λένε, είναι σαν έχουν 3 παιδιά.
Νικόλας, 6 ετών.
Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;
-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα.
Θανάσης, 10 ετών.
Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;
-Όταν γίνει 18 χρόνων, γιατί αλλιώς θα πας φυλακή.
Μιχάλης, 7 ετών.
-Δεν ξέρω, αλλά αν φιλήσεις κάποια, πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά.
Πάνος, 6 ετών.
Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;
-Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται.
Λίνα, 9 ετών.
Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;
-Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ.
Θωμάς, 9 ετών.

Για να λέμε και την αλήθεια, έχουν και κάποιο δίκιο σε ορισμένα!!!






Για πάμε να δούμε και κάτι ακόμα... ... ...

Χμμμ... Τί είναι αυτό??? Θολά λουλουδάκια???


Όχι, όχι... Όχι, λουλουδάκια...

Α, είναι λουλουδάκια σε πιο καθαρή λήψη τώρα!!!
 Όχι... Δεν είναι λουλουδάκια...

Ε, μα ναι!!! Είναι λουλουδάκια με....
 ΞΕΚΟΛΛΑ, ΛΕΜΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ!!!

Είναι το δωράκι που κέρδισα από τον διαγωνισμό της υπέροχης Marie, και τα ξύλινα λουλουδάκια τα έβαλα για να σας μπερδέψω!!! 
H βασίλισσα των κεριών, όπως δικαίως την έχουν αποκαλέσει, έκανε διαγωνισμό δωροκαρτών, σε συνεργασία με τα καταστήματα Pennie και μία εκ των νικητριών ήμουν κι εγώ!!! Αρχικά, δεν ήξερα τί να πρωτοδιαλέξω από το κατάστημα, μιας και η ποικιλία σε είδη σπιτιού ήταν τεράάάστια, οπότε επιστρατεύτηκε η μαμά(!) για να αποφασίσει!!! Και όπως ήταν αναμενόμενο, η μαμά μου είπε να διαλέξω εγώ ό,τι θέλω, οπότε.... ξανά πάλι από την αρχή!!! Μετά από ώριμη σκέψη(!) αποφάσισα να παραγγείλω πετσέτες χεριών μπάνιου, σε διάφορα χρώματα!!! (Ακόμα κι αυτά που φαίνονται ίδια στην φωτογραφία, δεν είναι!!!) Γιατί, οικογενειακώς, έχουμε και ένα "κόλλημα" με το πλύσιμο των χεριών, οπότε στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μούσκεμα 2-3 πετσέτες τη μέρα!!! Λοιπόν, σωστή δεν ήταν η επιλογή μου???!!! Ε???!!! Σε χρόνο DT παρέλαβα το πακετάκι μου και ήδη πλύθηκαν και σιδερώθηκαν και αναμένουν να μπουν σε χρήση!!! (Περιττό να σας πω: Πάντα φοβάμαι σε κάθε τί νέο που αγοράζω, την συμπεριφορά(!) του υφάσματος στο πλύσιμο και κυρίως αν ξεβάφει... Ε, λοιπόν τα συγκεκριμένα ΔΕΝ ΞΕΒΑΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Είναι υπέροχα κι ευχαριστούμε πολύ-πολύ τη Marie μας!!! 
Όσοι (ελάχιστοι) δεν την γνωρίζετε, να την επισκεφθείτε αμέσως στο... Meraki της!!! (Όταν λέω "αμέσως", εννοώ μόλις τελειώσει η εδώ ανάρτηση, ναι???!!!)

Ε, που πάτε??? Δεν τελειώσαμε ακόμα!!!
Λίγες μέρες αργότερα, τα κορίτσια Laura & Laura, ή αλλιώς Glossy Lala, μας ενημέρωσαν πως κληρωθήκαμε και στο δικό τους giveaway, που έκαναν σε συνεργασία με την εταιρία Thboxes. Και ξανά, το δώρο μου έπρεπε να το διαλέξω εγώ... Είχα στη διάθεσή μου αρκετές εκατοντάδες σελίδες με κοσμήματα για να διαλέξω... Δαχτυλίδια, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια... Και αφού τα είδα όλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) το μάτι μου έπεσε στην κατηγορία "Ρολόγια". Ναι, η αλήθεια είναι πως ρολόγια, δεν πολυφοράω (είδα κι έπαθα να τα αποχωριστώ, εκεί γύρω στην 2α-3η Λυκείου), αλλά αυτό που επέλεξα μου έκανε Click, βρε παιδί μου. Ή μάλλον... Tic Tac!!!

Λοιπόν?

Προσπάθησα να κάνω διάφορες λήψεις  και νομίζω πως αυτή , είναι μια από τις καλύτερες!

Και εδώ σε πολύχρωμο background!!!
Το ρολογάκι μου ήταν λίγο μεγάλο όμως, κι έτσι αφαίρεσα ένα κομματάκι από την μία πλευρά κι ένα από την άλλη... Σκέφτηκα λοιπόν, να αξιοποιήσω τα κομματάκια και τελικά το ένα κατέληξε... δαχτυλίδι!!! Το άλλο το έχω stand-by!!!
Voila!!!

Glossy Lala, Vă mulțumim!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
Χαχα!!! Όοοοοχι... Δεν τελειώσαμε ακόμα!!! Έχω να σας παρουσιάσω και ένα τρίτο δωράκι!!! Αυτή τη φορά από ένα blog που γνώρισα, σχετικά πρόσφατα. Ή για την ακρίβεια: Ακολουθούσα στο twitter εδώ και καιρό και μέσω twitter ανακάλυψα και το blog!!! Και το όνομα αυτού: Pink Girl Notes!

Όμορφη συσκευασία!!! Δεν συμφωνείτε??? Δεν έχει μέσα όμως, καλλυντικά: Έχει... μπαλαρίνες!!!

Ναι, η αλήθεια είναι πως μου είναι λίγο μικρές!!! Αλλά μην ανησυχείτε... Στον διαγωνισμό, δήλωσα συμμετοχή, έχοντας στο μυαλό, την μαμά μου!!!

Στην οποία, όπως βλέπετε, μια χαρά κάνουν τα παπουτσάκια!!! Δεν την είχα ενημερώσει πως είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και πολύ χάρηκε με την εκπληξούλα!!!

Και μετά, μπορείς να τις διπλώσεις και να της ξαναβάλεις στο νεσεσεράκι τους!!!

Και ασφαλώς, να πούμε ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ στην μεγάλη παρέα των... PINKETTES!!!

Εσείς, τώρα ξέρετε... Μια βολτίτσα στα blogs που σας παρουσίασα, νομίζω πως θα ήταν ό,τι πρέπει!!! 
Α, και κάπου εδώ, νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω ορισμένες διευκρινίσεις (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!)
1. Μην μου αγχώνεστε, αν είδα ή δεν είδα την απάντησή σας, σε σχόλιο που άφησα στο blog σας!!! Πάντα διαβάζω τις απαντήσεις σας!!!
2. Για τα giveaways έχω 2 προσωπικούς/ηθικούς κανόνες, τους οποίους προσπαθώ να τηρώ: 
α) Δεν συμμετέχω σε διαγωνισμό που διοργανώνει blog, το οποίο έχω μόλις γνωρίσει, επειδή δεν το βρίσκω σωστό. Τί δηλαδή? Με την πρώτη ανάρτηση που συναντώ κάποιον, να δηλώσω συμμετοχή σε διαγωνισμό? Ε, δεν μου πάει...          και 
β) Όταν έχω ήδη κληρωθεί ως νικήτρια από ένα blog, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυμμετάσχω σε διαγωνισμό αυτού του ιστολογίου... Μια φορά νομίζω, σου αναπτερώνει το ηθικό. Από 'κει και πέρα, είναι υπερβολή!!! Γι' αυτό ζητώ και την εξαίρεσή μου. Αυτά, για να μην νομίζετε πως σνομπάρω τις υπέροχες κινήσεις σας!!! Δεν θα το τολμούσα ποτέ!!!
Αν και... ξέρετε κάτι? Δεν νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την επαφή μας, ως bloggers, ως άνθρωποι, ως παρεάκι...


ΥΓ.: Ξέρω πως σας έχω συνηθίσει σε πιο... ανάλαφρες αναρτήσεις, αλλά για την επόμενη φορά, κρατείστε και μια πισινή. Ίσως αποφασίσω να δημοσιεύσω κάτι πιο... dark, πιο μελαγχολικό ή εξοργιστικό... Την ανάρτηση την έχω έτοιμη και κάθε φορά που "μου έρχεται κάτι", το προσθέτω. Το αν θα πατήσω το κουμπί "Δημοσίευση"... Θα δείξει....

Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε 3 Maΐου!!!

157 σχόλια:

  1. Γέλασα με τις ατάκες των παιδιών! Ειδικά με εκείνη που όταν είσαι 9 το να είσαι 23 φαίνεται τόοοοοσο μακριά!

    Να χαρείτε τα δώρα σας και η μαμά το ίδιο και πάντα τυχεροί να είστε.

    Όσο για την ανάρτηση, αν είναι κάτι που σε απασχολεί και γυρίζει στο μυαλό σου να την κάνεις. Νομίζω θα είναι απελευθερωτικό.

    Φιλιά πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τόόόόόσο μακρυά!!!
      ΧΑΧΑ!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Σ' ευχαριστώ για τις ευχές κ' για την άποψή σου!!!
      Καλή... ταβανοθεραπεία!!! (Ξέρεις εσύ!!!)
      ;-)
      Πολλά φιλάκια σε εσένα κ' το φραουλάκι σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! Γέμισε η οθόνη μου ομορφιά!!!! Ανέβηκε το είναι μου!!!! Τι όμορφα όλα!!! Να'σαι καλά φίλη μου!!! Αναμένουμε πάντα με λαχτάρα την επόμενη ανάρτησή σου! Πολλά πολλά φιλιά!!!! (Υ.Γ. Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη από το δωράκι σου!) Φιλάκια ξανά και ξανά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλό μου, κορίτσι???
      Εμένα περίμενες να σου ανεβάσω το είναι???
      Είσαι ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!
      Τί άλλο να προσθέσω???
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ κ' για το δωράκι και για όλο το support!!!
      ;-)
      Να περάσεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο, Marie μου!!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Πρόλαβα να είμαι η πρώτη που σχολιάζω; Ήηηηη έχετε την έγκριση, δε θυμάμαι, θα πρέπει να τελειώσω το σχόλιο για να δω.
    Λοιπόοοοοον, το πόσο τη χάρηκα αυτή την ανάρτηση, δε λέγεται!!!!! Το πόσο γέλασα με τις απαντήσεις των παιδιών, που κάποιες είναι πράγματι (από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια, γι' αυτό κι εγώ άμα κάνω κάτι καινούριο πάνω μου, ρωτάω τα παιδάκια στο σχολείο αν είναι καλό), το πόσο γέλασα λοιπόν, δε λέγεται.
    Το πόσο χάρηκα, λες και κέρδισα εγώ, τα δωράκια σου, πάλι δε λέγεται!!! (Ε, φταίω εγώ, που η ανάρτηση ήταν τέλεια και δε λέγεται το τι έπαθα;).
    Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παρουσίασες το πρώτο σου δωράκι χαχχααααα, πολύ έξυπνος και χιουμοριστικός).
    Να τα χαρείτε Γιάννα μου!!!!
    Καλά, αυτό με το δαχτυλίδι από το ρολόι, ήταν τέλειο!!!!
    Και.... μην κάνεις βαριά ανάρτηση, εκτός και αν είναι για ανθρωπιστικούς λόγους. Εμένα μου έφτιαξες τη μέρα με τούτην εδώ!!!
    Φιλιά πολλά!!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!
    Υ.Γ. (Για να δω τώρα, είμαι η πρώτη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρίνω έναν ενθουσιασμό κ' θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα!!!
      ΧΑΧΑ!!!
      Γέμισες θετική ενέργεια τη μέρα μου, βρε Ροδούλα!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      Να περάσεις ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, κορίτσι μου!!!
      Μια πελώώώρια αγκαλιά για εσένα!!!
      (Κι ας μην είσαι η πρώτη που σχολιάζει!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά με δεύτερο σχόλιο... παίρνεις και δεύτερη αγκαλιά!!!
      ;-)

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχααααα ευχαριστώ πολύ!!!! Ανταποδίδω με μια επίσης μεγάαααλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη!!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!!!

      Διαγραφή
    3. Ωωωωω ναι!!! Είμαι σίγουρη για το περιεχόμενο της αγκαλιάς σου!!!
      Τη δέχομαι ευχαρίστως!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  5. Γιάννα μου και Γιάννη τι ανάρτηση είναι αυτή ?
    Από τις απαντήσεις των παιδιών , δάκρυσα από το γέλιο Τα δωράκια σου καλορίζικα είναι όλα υπέροχα και ξεχωριστά , το ρολόι το ζήλεψα λίγοοο, αλλά και ωραία ιδέα να κάνεις δαχτυλίδι το κομμέτι που περίσσεψε.
    Ε να πάρει και η μαμά το δωράκι της.
    Σε φιλώ και εύχομαι καλό Π/Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σκέτη γλύκα!!!
      Σ' ευχαριστούμε πολύ-πολύ (όλοι μας!!!)
      Καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις, κοριτσάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλάάάά!!!

      Διαγραφή
  6. Hahaha I enjoyed the kids' answers about marriage, they are so funny! ;D
    Enjoy your lovely gifts!!! Have a great April, and enjoy your weekend, my friend!!!
    Lots of kisses!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much, sweetheart!!!
      I always enjoy your comments!!!
      Have a wonderful month and an amazing weekend, too!!!
      Lots of hugs, my friend!!!

      Διαγραφή
  7. πο πω πω....άμα σου πω πως από χτες περιμένω εδώ?Μπερδεύτηκα-)))
    Καλά...είσαι απίστευτη!!!Η απαντήσεις των παιδιών με έκαναν να σκάσω από τα γέλια!!!Τα εξυπνούλια μου-)))
    Και το νιόπαντρο επάνω,πολύ σούπερ ζευγάρι-)))
    Τουλίπες+τουλίπες=κεριά!!!!Πολύ καλό.Εύγε στη Μαρία για τα υπέροχο δώρο της!!!Να είσαι πάααααααααααντα τυχερή,εντάξει?
    Καλοφόρετες οι μπαλλαρίνες σου,άντε να πας με τον καλό σου για χορό!!!!!!!!!!!
    Και είσαι και οικονομολόγος.Από περίσσευμα ρολογιού,τσακ..ένα δαχτυλίδι!!!Τέλειο!
    Σμουάτςςςςςςςςςςςςςςς....να κάθε μέρα πάντα όμορφα-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXA!!! Ώστε είχαμε επισκέπτες λοιπόν, ε???
      Να είσαι καλά, Christa μου!!!
      Μέσα από την καρδιά μου, σ' ευχαριστώ!!!
      (Καλά, για το θέμα "χορός", καμία σχέση!!! Δεν χορεύω ποτέ!!! Είμαι τελείως... αγγούρι!!!) ΧΑΧΑ!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  8. Με γεια και με χαρά τα δωράκια σου, όλα υπέροχα!
    Με εντυπωσίασες πολύ που έβγαλες από το ρολόϊ και ένα δαχτυλιδάκι, και τι όμορφο που είναι!!!!
    Καλά, με τα πιτσιρίκια, κλαίω από τα γέλια, φοβερές ατάκες!
    Φιλιά πολλά, πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μου, σε υπέρ-ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
      Να είσαι καλά κ' ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  9. Απίθανες οι απαντήσεις των παιδιών,τελικά έχουν τις πιο σωστές μου φαίνεται:))

    Τελικά είσαι πολύ τυχερό κορίτσι εγώ λέω επειγόντως να γράψεις ένα ΛΟΤΟ ένα ΤΖΟΚΕΡ αφού σε πάει.
    Να'σαι καλά και πάντα να κερδίζεις!

    Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλο το διάστημα που θα σε ξαναδούμε να τα πούμε γιατί να μην ανεβάσεις μια ενδιάμεσα??

    Καλό ΣΒΚ να'χεις
    και πολλά φιλάκια ανοιξιάτικα
    προς το παρόν ώσπου να γίνουν θαλασσινά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ!!! Μπα, δυστυχώς!!! Σε ό,τι αφορά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, είμαι η ατυχία προσωποποιημένη!!!
      Υποτίθεται πως ξέρω και από ποδόσφαιρο... όλο στον κουβά ήμουν!!! Οπότε το... έκοψα το σπορ!!!
      ;-)
      Λες να κάνω καμιά ανάρτηση στο ενδιάμεσο???
      Χμμμ... Νομίζω πως είμαι πιο άνετη τώρα που κάνω μηνιαίες αναρτήσεις από τότε που έκανα 15ήμερες...
      Αλλά, δεν το αποκλείω κιόλας!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Zoyzoy μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Αυτό θα πει χορταστική ανάρτηση! Αργείς Γιάννα μου αλλά μας αποζημιώνεις για τα καλά!
    Για τις απαντήσεις των παιδιών τι να πω; Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Είναι απίστευτα τα παιδιά στις απαντήσεις τους!
    Το δαχτυλίδι από το ρολόι σούπερ! Είσαι αν μη τι άλλο ευρηματική!
    Τέλος περιττό να σου πω ότι σε λάτρεψα ακόμα περισσότερο από τον κώδικα δεοντολογίας σου για τα gineaway κλπ! Υποκλίνομαι! Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ!
    Σε φιλώ γλυκά κορίτσι μου και χαίρομαι που περνάς τακτικά και τα λέμε στο δικό μου χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Τα παιδιά όντως, μπορούν να σε αφήσουν άφωνο!!!
      (Βρε, αν υποκλίνεσαι εσύ σε εμένα, εγώ τί πρέπει να κάνω!!! Είσαι χαρά Θεού!!!)
      ;-)
      Σε φιλώ, κοριτσάκι μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο (αν και νομίζω πως θα τα ξαναπούμε στον... χώρο σου!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  11. Εσύ παιδί μου δεν είσαι τυχερή, κάπως αλλιώς το λένε,
    άντε τώρα να μη το πω ......
    Να τα χαρείς τα δωράκια σου, όμορφα όλα !
    Πάγωσα την εικόνα στα λουλουδάκια και σκεφτόμουν διάφορες εκδοχές που θα μπορούσε να ήταν, έλεγα μήπως είναι αυγά,
    μήπως ..... και εσύ μας εργάζεσαι κανονικά !!!
    Πολλά φιλάκια κοριτσάκι μου, έτσι να είσαι πάντα χαρούμενο και να μας κάνεις να χαμογελάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ!!! Σοφάκι μου!!!
      Όχιιιιι!!! Μηηηηηη!!! Μην το πεις!!! (Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα!!!)
      ;-)
      Αν καταφέρνουμε να σας κάνουμε να χαμογελάτε, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ!!!
      Σε φιλώ, κοριτσάκι μου!!!
      Να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  12. Καλό μήνα..που μιτσίν τζιαι που πελλόν μαθαίνεις την αλήθκειαν λαλεί μια παροιμία...ετσι εγινε και με τα μωρα :)) Να χαρείς τα δώρα σου...το ρολοί-καρδία άρεσε μου πολλά..φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Δελφινάκι μου!!!
      Νομίζω πως κατάλαβα και την παροιμία (είναι αυτό που λέμε εμείς "Από μικρό κ' από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, ε?"
      Χαίρομαι που σου άρεσε και το ρολογάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
    2. Καλά το κατάλαβες..αντε πρεπει καποια μερα να σας κανω όλους τους ελλαδίτες αναγνώστες μου ιδιαιτερα μαθηματα κυπριακων στο μπλογκ μου χαχαχα
      Καλό σ/κ.φιλούθκια

      Διαγραφή
    3. Ναι! Ναι! Ναι!!!
      Να μας κάνεις μαθήματα!!!
      Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί:
      Όταν είχε κυκλοφορήσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ένα cd με κυπριακά τραγούδια, πριν κάποια χρόνια, το είχα ακούσει τόσες φορές που στο τέλος το είχα μάθει απ' έξω όλο το cd! Είχε και τη μετάφραση βέβαια, κάτω από κάθε τραγούδι!!!
      Σε φιλώ, γλυκό μου, Δελφινάκι!!!

      Διαγραφή
    4. Νομιζω δε μου το ξαναείπες...Φιλούθκια Ιωάννα μου

      Διαγραφή
  13. Πάντα τυχερή σου εύχομαι να είσαι στη ζωη σου! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, Γεωργία μου!!!
      Ανταποδίδω πλήρως την ευχή!!!
      (Μη χάνεσαι, ναι???)
      Φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  14. Τί πλάκα που έχουν τα πιτσιρίκια!!! χαχαχα!!! Όλα είναι τόσο απλά μέσα από τα δικά τους μάτια... Καλό είναι να γινόμαστε κι εμείς παιδιά όσο πιο συχνά γίνεται!!! Να είσαι καλά, γλυκιά μου Γιάννα που μας το θύμισες!!! Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!! Είναι πανέμορφα!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά είναι υπέροχα!!!
      Έχουν μια ειλικρίνεια που σε καθηλώνει!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Μαράκι μου γλυκό!!!
      Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Σε εσάς και τα χνουδωτά κουκλάκια σας!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  15. και εις άλλα εύχομαι..να σαι καλά ...πολύ όμορφα όλα....άξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Παναγιώτη!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Να περνάς όμορφα!!!

      Διαγραφή
  16. To roloi einai para poly wreo!! Kai latrevw thn idea soy me to daxtilidi:))Me geia koukla!! Kai to eyxaristw sta Roumanika pige sthn kardia moy :))

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η επιλογή μου!!!
      (Το είχα άγχος, να σου πω την αλήθεια, αυτό που σου έγραψα στα Ρουμάνικα: Δεν ήξερα αν το έγραψα σωστά!!!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα!!!
      Να είσαι καλά κ' να περνάς όμορφα!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  17. Το τι γέλιο έριξα με τις απαντήσεις των παιδιών, δεν λέγεται! "Από μικρό κι από τρελό..." δεν λένε; Φαντάσου τι εικόνα έχουν για μας, τους ενήλικες...

    Να χαρείς τα δωράκια σου, κορίτσι μου! Κι εσύ και η μαμά! Σε φιλώ, καλό Σ/Κ να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εικόνα έχουν για μας, δε λες τίποτα!!!
      Τα χειρότερα σκέφτονται!!!
      Μαμά και κόρη σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Φιλάκια πολλά, κοριτσάκι μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ ωραίο το ερωτηματολόγιο! Γέλασα με τις απαντήσεις που έδωσαν τα παιδιά. Υπέροχα τα δωράκια σου,να τα χαρείς και να'σαι πάντα τυχερή! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο το χαίρομαι όταν μου γράφετε πως γελάσετε με κάτι μέσα από την ανάρτηση!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να περάσεις ένα πολύ δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  19. Εντάξει δεν υπάρχεις!!!! Είσαι απίστευτη!! Από τις 07.30 το πρωί κάθισα στον καναπέ να ξεκουραστώ τώρα και τσακ ανοίγω και βλέπω την ανάρτηση σου.... την διαβάζω και πραγματικά χαμογελώ και στο τέλος καταλαβαίνω ότι το χαμόγελο μου έχει φτάσει στα αυτιά μου!!! Υπέροχα τα παιδιά με τις απαντήσεις τους υπέροχη και εσύ όπως μας τα γράφεις! Νομίζω ότι θα υποδεχτώ αυτό το Σ/Κ και όταν κάτι πάει να με χαλάσει θα σκέφτομαι την ανάρτησή σου. ΑΑΑΑ και πρώτη φορά χάρηκα τόσο πολύ που κέρδισες κάποιος άλλος σε διαγωνισμούς!!! Να σαι πάντα τυχερή στην ζωή σου σε κάθε σου βήμα!!! (Χριστός και Παναγία πήρα φόρα και δεν σταματάω!!χαχαχα ) Φιλιά πολλά πολλά πολλά!!! Καλό Σ/Κ και θέλω και dark ανάρτηση σύντομα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί τιμητικό σχόλιο!!!
      Ειλικρινά με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!!
      Να περάσεις όμορφα το Σαββατοκύριακό σου, χωρίς να σε χαλάσει τίποτα απολύτως!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      (Η dark ανάρτηση, πολύ φοβάμαι πως τελικά, θα δημοσιευθεί -και δεν το πολυήθελα...-)
      Σε φιλώ, γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  20. syros2js, ευχαριστώ πολύ για τις επισκέψεις σου... θαυμάσια και πλούσια η ανάρτησή σου... συγχαρητήρια για τα δώρα.. κλπ κλπ... (ένα σωρό έγραψες... δεν προλαβαίνω να σχολιάσω!! χαχα.. μάκια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, κάνω που κάνω ανάρτηση μια φορά το χρόνο -εεε, το μήνα εννοώ!- μην σας ξεπετάξω με κάτι μικρό!!!
      Εκεί, να βαρεθείτε να διαβάζετε!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου!!!
      Ευχές για ένα μελωδικότατο Σαββατοκύριακο!!!
      Μάκια-μάκια!!!

      Διαγραφή
  21. εχω αρχισει να ζηλευω με τα τοσα δωρακια που ελαβες!!!ολα ειναι υπεροχα και εκανες και τις μετατροπες σου στο ρολοϊ, εφτιαξες κι ενα επιπλεον δαχτυλιδι, μπραβο!!!
    απ'τα πιτσιρικια ακους τις καλυτερες ατακες, ωρα να'χεις να τα ακους να παρλαρουν...
    σχετικα με τους διαγωνισμους, σε βρισκω λιγο αυστηρη με τον εαυτο σου!ενταξει, συμφωνω να μην παιρνεις μερος με το καλημερα, αλλα γιατι να μην ξαναλαβεις μερος σ'εναν διαγωνισμο;αλλωστε υποθετω αυτο γινεται για να εμπλεκονται περισσοτερα μπλογκς και να γνωριζει το ενα το αλλο!τα φιλια μου (και στην μητερα-με γεια τα νεα της παπουτσακια!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, τί λόγο έχεις εσύ να ζηλεύεις???
      Εσύ είσαι καλλιτέχνης με τα όλα σου!!!
      Εμείς πρέπει να ζηλεύουμε με όλα αυτά που δημιουργείς!!!
      Για τους διαγωνισμούς, δεν νομίζω πως είμαι καθόλου αυστηρή... Ίσα-ίσα... Πιστεύω πως -ακριβώς επειδή πρέπει να εμπλέκονται περισσότερα blogs-, εγώ που έχω σαρώσει ό,τι κυκλοφορεί σε giveaway, καλό είναι να απέχω και λίγο!!!
      ;-)
      Ε, να κερδίσει και κανένας άλλος, βρε παιδί μου!!! ΧΑΧΑ!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  22. Καλά...!!!!Η τύχη είναι με το μέρος σου !!!Τι όμορφα τα δώρα που διάλεξες(ακόμη και τη μαμά σκέφτηκες)!!!!Να είσαι πάντα έτσι τυχερή σ'όλους τους τομείς της ζωής σου!!!Το...ζευγαράκι υπέροχο όπως και οι απαντήσεις των παιδιών(κάπως έτσι δεν σκεφτόμασταν κι εμείς;) !!!Μας άρεσε πολύ και ο τρόπος που σκέφτεσαι για τα giveaway!!Σταματάμε ,γιατί το σχόλιό μας θα γίνει πιο μεγάλο από τις αναρτήσεις μας!!Πολλά πολλά φιλάκια...περιμένουμε την επόμενη ανάρτηση!!!!Καλό ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλίτσες!!!
      Ευχαριστώ τόόόσο πολύ για τα όμορφα λόγια σας!!!
      Πιστεύω πάντως, πως τύχη είναι να γνωρίζεις υπέροχα άτομα -ανεξαρτήτως δώρου-!!!
      ;-)
      Σας φιλώ πολύ-πολύ και τις δύο!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      (Α, και οι αναρτήσεις σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ!!! Υπέροχες, ναι!!! Μεγάλες, όχι!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  23. Ιωάννα μου καλορίζικα τα δωράκια σου είναι πανέμορφα.Όσο για τις ατάκες των παιδιών, είναι αυτό που λένε απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.Να είσαι πάντα καλά και πάντα τυχερή,φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Φιλάκια πολλά!!!
      Καλό κ' νόστιμο Σαββατοκύριακο!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  24. Καλή μου Γιάννα!!! Το πόσο γέλασα με τις ατάκες των παιδιών, δε λέγεται!!! "Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδια???"
    Να τα χαρείτε τα δωράκια!!! Πάντα να είσαι τόσο τυχερή!!! Κι εγω νιωθω τυχερη για την διαδυκτιακη μου γνωριμια μ'εσας εδω μεσα να το ξερεις!!! :)
    Οσο για την dark αναρτηση, περιμενω να τη διαβασω συντομα... Θα κανεις πολύ καλά να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου!!! Ολοι έχουμε τη φωτεινή και τη σκοτεινή μας πλευρά, σαν το φεγγάρι ένα πράγμα!!! Σε φιλώ!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι βρε κοριτσάκι!!!
      Το πιστεύω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι!!!
      Τα άτομα που έχω γνωρίσει εδώ, τους τελευταίους μήνες, είναι σαν να τα ξέρω από πάντα κ' ειλικρινά, νιώθω πολύ υπερήφανη για το ήθος κ' τις υπέροχες ψυχές τους!!!
      (Μου άρεσε ο παραλληλισμός σκέψεων κ' φεγγαριού!!!)
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά, Φωτεινούλα!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
      Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  25. ...να σαι καλα για τις ευχες σου ματια μου..ολα θα πανε καλα..ομορφιες και συναισθηματα υπεροχα..να τα χαρεις..ειναι χαρα να σου κανουν τοσο ομορφα δωρακια..να ναι καλα οι Φιλες..χαρουμενη Κυριακη..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Μαρία μου!!!
      Και εσύ και όλες οι υπόλοιπες-ΥΠΕΡΟΧΕΣ φίλες!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Μέσα από την καρδιά μου, όλα να πάνε όπως τα έχετε φανταστεί κ' ακόμα καλύτερα!!!
      Φιλάκια πολλά!!!
      Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  26. Υπέροχες οι απαντήσεις των παιδιών!!! Δεν έχουν καθόλου άδικο πάντως στα περισσότερα!! χαχα!
    Με γεια τα δωράκια σου!!! Είναι υπέροχα όλα!!! Να τα χαίρεσαι και καλοχρησιμοποίητα!! χιχι! Μου άρεσε πολύ που το κομμάτι που περίσσεψε από το ρολόι, το έκανες δαχτυλίδι! Πανέμορφο!!
    Φιλιά πολλά!!! Θα περιμένω την επόμενη ανάρτησή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Χριστινάκι μου!!!
      Ε, με τόσες ταλεντάρες που έχω...μπλέξει (με την καλή έννοια!) εδώ μέσα, κάτι έμαθα κι εγώ!!!
      ;-)
      Αμέτρητα φιλάκια, ομορφιά μου!!!
      Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  27. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις των μικρών!
    Και τα δωράκια φοβερά! Βρε πού το σκέφτηκες το δαχτυλίδι!
    Κι εγώ τελευταία κέρδισα δωράκια που δεν κέρδιζα ποτέ, αλλά είμαι παλιοκόριτσο και θα ξαναλάβω μέρος γιατί μου αρέσουν τα δωράκια!
    Για την επόμενη ανάρτηση με κρατάς σε αγωνία. Βρε, σε πήραξε κανείς να τον κανονίσω;
    Κι εμένα μου έχει τύχει να γράψω κάτι και να μην ξέρω αν πρέπει να το δημοσιεύσω. Αφού είναι όμως αυτό που νιώθω εκείνη τη στιγμή το πατάω το κουμπί.
    Καμιά φορά είναι καλό να ανοίγουμε την καρδιά μας.
    Πολλά φιλιά!
    Καλή εβδομάδα!
    Να χαμογελάτε!
    Σ'ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demi μου, γλυκιά!!!
      Πολύ-πολύ σ' ευχαριστώ για όλα!!!
      Όπως έγραψα και στο Χριστινάκι, από πάνω, με όλες εσάς που συναναστρέφομαι καθημερινά, έ, κάάάτι έμαθα κι εγώ!!!
      ;-)
      Μην ανησυχείς, κοριτσάκι μου! Δεν με πείραξε κανείς (όχι, όσο θα ήθελε τουλάχιστον!)
      Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!
      Και πάλι να ζήσετε, μέσα από την καρδιά μου!!!
      Καλή εβδομάδα!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  28. Γιάννα!!!!! Καλό μήνα!!!! σούπερ οι απαντήσεις, δε μπορώ να πω!!! μπράβο και για τα δωράκια, πάντα τυχερή!!! εντάξει η ιδέα με το δαχτυλίδι δεν παίζεται!! τα σέταρες κιόλας!!!! χι χι... να περνάς όμορφα!!!! φιλάκια πολλά!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου γλυκό!!!
      Καλό μήνα κ' σε εσένα!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να περνάς κι εσύ όμορφα, κοριτσάκι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

      Διαγραφή
    2. χάρηκα πολύ που είσαι εσύ η τυχερή και θα έχεις κάτι από μένα!!! θα στο στείλω αύριο (ή σήμερα λέμε? επειδή είναι 2 η ώρα) το δωράκι σου!!! φιλάκια πολλά!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ευάκι μου, θεωρώ μεγάλη μου τιμή, το ότι σε έχω γνωρίσει, ανεξαρτήτως δώρου!!!
      Και το πιστεύω όσο δε φαντάζεσαι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!!!
      Να έχεις μια υπέροχη μέρα!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      (Τί έκανες καλέ, 2 η ώρα ξύπνια? Εγώ τις τελευταίες μέρες, προσπαθώ να μάθω να πλέκω βελονάκι- πιο πολύ ξηλώνω βέβαια! παρά πλέκω,- και τα νεύρα μου είναι χάλια: Από τις 11 πρέπει να κοιμόμουν!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  29. πως να κρυφτείς απο τα παιδιά;;; τα ξέρουν (αλήθεια!!) όλα.
    ''αν μαλώνουν 2 το ίδιο παιδί...είναι παντρεμένοι'' !!!!!!
    δεν το είχα σκεφθεί αυτό.
    να είσαι πάντα τυχερή να κερδίζεις (ήδη μας έχεις κερδίσει !) και δημιουργική ( το δαχτυλίδι από το ρολόι πολύ όμορφο).
    θα περιμένω την dark ανάρτηση σου γιατί δεν μπορώ να σε φανταστώ να γράφεις ....dark.
    να έχεις έναν ηλιόλουστο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω!!! Πόσο ντρέπομαι!!!
      Ευχαριστώ τόσο πολύ για το όμορφο σχόλιο!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Ανταποδίδω την ευχή για τον ηλιόλουστο μήνα!!!
      Καλή εβδομάδα!!!
      Καλημέρα!!!
      Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα γλυκό μου Ιωαννάκι τι ομορφιές είναι αυτές που βλέπω!!Το ρολογάκι πανέμορφο καλοφόρετο όπως κ τα μπαλαρινάκια της μανούλας σου!!Ευχομαι πάντα να είσαι τυχερή στην ζωή σου!!!Καλά οι ατάκες των παιδιών όλα τα λεφτά ειδικά αυτή που λέει ότι τα αγόρια πρέπει να παντρεύονται για να έχουν κάποιον να τους φροντίζει...!!!!! φιλιά πολλά γλυκό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιργινία μου, σε υπερ-ευχαριστώ που μέσα στον ελάχιστο χρόνο σου, περνάς κι από εδώ!!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Μια μεγάλη αγκαλιά για όλους σας!!!
      ;-)
      Καλημέρα κ' καλή εβδομάδαααααα!!!

      Διαγραφή
  31. τα περι γάμου....!!!!!τι να πω!πολύ ...κατατοπιστικά χαχα
    κατά τα άλλα θα ήθελα να βλεπω ,εγώ προσωπικά, την συμμετοχή σου στα giveaway μου αλλά αυτά το αφίνουμε στην ελεύθερη βούληση!Τ λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Θα το έχω στα υπ' όψιν!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ!!!
      Καλή εβδομάδαααα!!!

      Διαγραφή
  32. Υπέροχες οι απαντήσεις των παιδιών!!!Γέλασα πολύ με κάποιες!!!Συγχαρητήρια και για τα δωράκια,πάντα τυχερή εύχομαι!!!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Σπυριδούλα μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      Καλή εβδομάδα, κοριτσάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  33. πολύ εύλογες οι απαντήσεις των μικρών!:P
    μπράβο για τα δώρα..
    καλή σας εβδομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγάλα πνεύματα...(!!!)
      (=Όση ώρα ήσουν εδώ, εγώ ήμουν σε εσένα!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Phantoma μου!!!
      Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  34. Καλημέρα!Απίθανες οι απαντήσεις των μικρών πραγματικά σε μερικές δε ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις!Τέλεια τα δωράκια μου άρεσε πολύ η ιδέα σου να φτιάξεις δαχτυλίδι από το ρολόι!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Μαγδούλα μου!!!
      (Άποψή μου: Μην κλάψεις!!! ΓΕΛΑ!!!)
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Καλημέρααααα!!!

      Διαγραφή
    2. Hello J & J!!I love cats!!How are you my friends? Visits blog.Um Thanks for the big hug ... Lili :)

      Διαγραφή
    3. Hello, sweetie!!!
      Everything seems to be in the proper place, finally!!!
      Thanks for your comment here and for your support on Fb!!!
      ;-)
      Lots of kisses, my friend!!!

      Διαγραφή
  35. Ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1… ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2… ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4… ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8… ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει ..
    Εσύ ποιο δώρο είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς μαζί μου;
    Δέχομαι να μου στείλεις το 1/8 από τις ....μπαλαρίνες!
    Και μην ξεχάσεις και το νεσεσεράκι!
    Και μην διανοηθείς να μην μου τις στείλεις γιατί θα σε καταγγείλω στον Χαβιέ Μπαρδέμ, και το επόμενο δώρο που θα λάβεις θα είναι.....παστίλιες για τον πόνο του άλλου,(ποιού άλλου δηλαδή,για τον πόνο της xristin μιλάμε).
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa!!! Απίθανή μου, Xristin!!!
      Στείλε μου με e-mail την διεύθυνσή σου κ' θα το... κανονίσουμε!!!
      Μόνο μια χάρη: Γράφεις σε μια fan του Johnny Depp... Ας μην εμπλακεί ο -συμπαθέστατος κατά τ' άλλα- Χαβιέ, στην κουβέντα μας!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά κ' κεφάτη, κορίτσι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  36. Πάντα περνάω ευχάριστα διαβάζοντας τις αναρτήσεις εδώ. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου.......φοβερή η ιδέα να φτιάξεις δαχτυλίδι από το κομματάκι. Πάντα τυχερή.Η επόμενη ανάρτηση θα είναι το Πάσχα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ, Κατερινάκι μου!!!
      Είσαι πολύ γλυκιά!!!
      Η επόμενη ανάρτηση... Ουπς!!! Μεγάλη Παρασκευή, πέφτει???
      Μάλλον να ξανασκεφτώ το θέμα της "Dark" ανάρτησης!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
    2. Μήπως θα πρέπει να ρωτάμε την γνώμη των παιδιών σε αρκετά θέματα; Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια.Μπράβο τα μικρούλια. Εμείς οι μεγάλοι νομίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα με σοβαρότητα, αλλά ο κόσμος των παιδιών μας τα ανατρέπει. Και συνεχίζω. Βλέπω πετσετούλες αφράτες, βλέπω ρολογάκι άψογο,βγήκε και καταπληκτικό δαχτυλιδάκι, άρα η προικούλα ετοιμάστηκε.Καλορίζικα όλα, να τα χαρείς (και η μαμά τις μπαλαρίνες) και να δέχεσαι πάντα δώρα με αγάπη. Μπράβο και στις κοπέλες που τα προσφέρανε. Πολύ ευγενική η κίνησή τους. Καλό βράδυ παιδιά και καλό Απρίλη να έχετε!!!!

      Διαγραφή
    3. Η οπτική γωνία των παιδιών είναι πολύ πιο ώριμη από τη δική μας, πολλές φορές!!! Ας το παραδεχτούμε!!!
      Λες να ετοιμάζεται η προίκα μου σιγά-σιγά κ' εγώ να μην το έχω πάρει είδηση? Με προετοιμάζουν για γάμο, λες???!!! χχαχχα!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Δαφνούλα!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!
      Φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  37. Kysymykset ovat aivan aiheellisia ja mietittyjä.
    Vastaukset taasen onkin jo 'arvoitus'.
    Mainio on tuo *HÄÄKUVA*...!
    Hienoa kuvausta ja tarinointia.
    Terveisin Eko
    Suomi/Lapland/Kuusamo
    Kiitos vierailusta...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kiitos paljon teidän kommentti, ystäväni!!!
      (My finnish is getting better, isn't it???)
      Nauti viikonloppu!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  38. Καλημέρα ηλ. μου φιλαράκια!!!
    Να έχετε ένα πανέμορφο και ηλιόλουστο, -από κάθε άποψη-, Σαββατοκύριακο!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ροδουλάκι μου!!!
      Επίσης!!! Επίσης!!!
      Αμέτρητα φιλάκια, κοριτσάκι μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  39. Τί όμορφη ανάρτηση!! Καλά οι απαντήσεις των παιδιών απίστευτες, γέλασα τόσο πολύ.. :-))
    Υπέροχα τα δωράκια σου, να τα ευχαριστηθείς όλα!! Τρομερή η ιδέα σου, θα το έχω υπόψη μου σίγουρα!!

    Πολλά πολλά φιλάκια αγαπημένη μου ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου, Σοφάκι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, καρδιά μου!!!
      Σου στέλνω πολλά-πολλά φιλάκια από την ηλιόλουστη σήμερα Σύρο!!!
      ;-)
      (Άντε, καλέ!!! Πότε θα έρθεις???!!!)
      Σμουτς! Σμουτς!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  40. Omologw pws gelasa para poli me tis apantiseis twn mikrwn... Exoun ontws ena dikio!
    Sigxaritiria gia tous diagwnismous. Ola ta dwrakia pou kerdises einai iperoxa. Panta toso tixeri na eisai, kai bravo sou pou skeftikes kai ti manoula...Kai egw me kathe eukairia tis agorazw papoutsakia kai tsantoules xarin tou blog. xixi

    Eisai enas glikitatos anthrwpos kai s'euxaristw eilikrina para poli gia ton xrono pou afierwneis na diavaseis ta post mou kai na afiseis ta sxolia sou.

    Kalo Savvatokiriako!
    Filakia polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, γλυκιά μου!!!
      Μη με ευχαριστείς καθόλου!!!
      Πάντα απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου κ' μαθαίνω κιόλας νέα πράγματα!!!
      Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια σου!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!!!

      Διαγραφή
  41. Εγώ θα μείνω στην αρχή - αρχή περί γάμου και σε αυτό:
    "Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;

    -Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ' εσένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα.
    Γιάννης, 10 ετών."
    Μου έβαλε τα γυαλιά το μικρό, και πιστεύω θα ακολουθήσω την συμβουλή του!
    ...
    Όσο για τα δωράκια σε καλή μεριά!
    ...
    Καλό σαββατόβραδο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ!!!
      Γλυκιέ μου, Ανδρέα!!!
      (Αν δεν είχα διαβάσει την προ-τελευταία ανάρτησή σου, θα είχα απορίες τώρα!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ιπποτάκο μου!!!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  42. Ορθά τα είπαν τα παιδάκια χα χα!
    Τι χαριτωμενα παπουτσακι ειναι αυτα, μεγεις στην μαμά σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που γέλασες!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  43. I love that heart ring. It's so elegant and pretty. And the married cat couple is something else. Kids say the most honest things, don't they? That's what makes them special little people.

    Thank you for your comment on my 'cousin' post. I apprecaite it so much. Have a nice Sunday, my friend.

    ~Sheri at Red Rose Alley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, so much, Sheri!!!
      I do believe that when somebody "loses" someone, nothing can be done to ease the pain...
      But an honest hug and a sweet kiss, may do the diference...
      Lots of love, my friend!!!

      Διαγραφή
  44. Καλή εβδομάδα αγαπημένη μου φίλη, γλυκύτατο και καλόκαρδο πλάσμα!!! Σματς σμουτς σμουτς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δες ποια μιλάει!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, Μarie μου κ' από εδώ!!!
      Καλή εβδομάδααααα!!!
      Μάκια-μάκια!!!

      Διαγραφή
  45. Καλά πόσο απαράδεκτη είμαι;; Μου ξέφυγε πάλι η ανάρτησή σου!! Αλλά ένας από τους πολλούς λόγους που σε πάω με χίλια είναι ότι δεν "παρεξηγείς" ποτέ!!
    Γέλασα πολύ με τις απαντήσεις των παιδιών!
    Να χαρείς τα δωράκια σου, πάντα να είσαι τυχερή!!
    Και νομίζω πως κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα ότι ξανακέρδισες τυχερούλα μου!! Καλή εβδομάδα μάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, Κατερίνα μου: Παρεξηγώ και μάλιστα ΠΟΛΥ!!!
      Από σήμερα, διακόπτω τις διπλωματικές σχέσεις μαζί σου!!!
      ;-) χαχα!!!
      Χαίρομαι, Κατερινιώ μου, που γέλασες με τις απαντήσεις!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές!!!
      (Ναι, κέρδισα πάλι... Θα μου φτιάξουν αφίσα "WANTED" στο τέλος!!!)
      ;-)
      Πολλά φιλάκια, κοριτσάκι μου!!!
      Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  46. καλε εγω είχα αφησει μηνυμα και χαθηκε πττττοοοοοοου
    λοιπον λεπον όλα μου αρεσανε δωρα , καλουδια αλλα και πιο πολυ οι ατακες περι γαμου τι σου είναι ο ενηλικας στα ματια των παιδιων λιγο πολυ μια καρικατουρα σε φιλω Γιάννα μου και θα κατσω να δω θα το βγαλει το μηνυμα ή θα το δαγκώσω γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, αυτός ο blogger... Το έκανε το θαύμα του πάλι!!!
      Δεν ξέρω για το προηγούμενο μήνυμα, αλλά αυτό εδώ, θα το προσέχω σαν τα μάτια μου!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Φιλάκιααααα!!!
      (Και μην δαγκώνεις!!!)
      ;-)
      Σμουτς!!!

      Διαγραφή
  47. καταρχην εχω ξεραθει στο γελιο με τις απαντησεις των πιτσιρικιων περι γαμου αχαχαχχαχχαχα
    επισης εχω να πω οτι σε ζηλευω γιατι εγω δεν εχω κερδίσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε διαγωνισμο και εσυ εχεις τιγκαρει στα δωρα! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!

    έπειτα απο ολα αυτα να σου πω οτι σε περιμενει δωρο στο σπιτακι μου!

    http://talibanoulla.blogspot.gr/2013/04/11.html#.UXA2eKJYO1E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, καλέ!!!
      Τώρα ήμουν στο blog σου!!!
      ;-)
      ΧΙΧΙ!!! Θα έρθει κ' η σειρά σου στις νίκες (μάλλον πρέπει να αποσυρθώ εγώ όμως πρώτα!!!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, Μαχούλα μου!!!
      Πάντα να γελάς!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Σε ευχαριστώώώ!!!

      Διαγραφή
  48. Πραγματικά αφοπλιστική η ειλικρείνια των παιδιών και η απόψεις τους για τον γάμο!!! Διασκέδασα πραγματικά διαβάζοντάς τις, αλλά είδα και πως σκέπτονται τα πιτσιρίκια για το μέλλον τους!
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δίκιο έχεις: Αυτό που σε κάνει να γελάς, είναι και αυτό που σε προβληματίζει, τελικά!!!
      Τί σκέφτονται τα παιδιά...
      Φιλάκια, Ειρηνάκι!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  49. Ήρθα!!!! (άρα είναι Σαββατοκύριακο!!!)
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!
    Το πόσο χαίρομαι τις Παρασκευές, δε λέγεται!!
    Να περάσετε ένα πολύ όμρφο Σαββατοκύριακο!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ, μόνο τις Παρασκευές???
      ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Ροδουλάκι μου, που περνάς!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Σμουτς!!! Σμουτς!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαα ε, τώρα πρέπει ν' απαντήσω.
      Τις χαίρομαι γιατί μου φέρνουν τα Σαββατοκύριακα βρε μου!!!
      Και τις καθημερινές τις χαίρομαι, αλλά τα Σαββατοκύριακα είναι άλλο πράγμα παιδάκι μου!!!
      Φιλιά πολλά Γιάννα μου!!!!
      Να περάσετε πολύ όμορφα με τον Γιάννη σου!!

      Διαγραφή
    3. Καταλαβαίνω πως το εννοείς!!!
      (Έτσι κ' αλλιώς, δεν μου "πάει" να σε σκέφτομαι θλιμμένη τις καθημερινές!!! Σε έχω στο μυαλό μου σαν έξω καρδιά άνθρωπο!!!)
      ;-)
      Κι εσείς να περάσετε όμορφα, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

      Διαγραφή
  50. Hello, your blog is beautiful. I love the design.....
    Thanks for always stopping by my blog and giving me such wonderful comments. You are too kind! Have a Wonderful Spring and a Happy Easter!
    Hugs and Smiles,
    Angela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much, Angela!!!
      I just write down what I see... And what I see in your blog, is simply amazing!!!
      Kisses, my friend!!!
      Enjoy your weekend!!!
      Happy Easter!!!

      Διαγραφή
  51. Το πόσο γέλασα με αυτη σου την αναρτηση δεν λεγεται ..πολύ χιούμορ.. και εξυπνα δωσμενο...Γιάννα μου... αλλα σόρρυ οι απαντήσεις των πιτσιρικάδων όλα τα λεφτα...χι.χιχ.. μα δεν μου λές παιδί μου τα λουλουδια είναι ξύλινα ειπες;;; πολύ ωραιές τουλιπες για αληθινα τα περασα το χαζό..χι..χι.. με για σου όλα τα δωρακια και το ρολογακι σούπερ....φιλακια καθυστερημενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XIXI!!!
      Να είσαι καλά, Ρούλα μου!!!
      Πόσο χαιρόμαστε όταν γελάτε με τις αναρτήσεις μας, δεν περιγράφεται!!!
      Ναι, καλέ!!! Ξύλινες είναι οι τουλίπες!!! Δώρο οικογενειακής φίλης!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!!!

      Διαγραφή
  52. ♪♫ Boa semana!
    ღ° Beijinhos do Brasilღ
    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λατρεύω τον τρόπο που γράφεις!!!!!!! =))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXA!!!
      Να είσαι καλά, Ντέπυ μου!!!
      Είσαι σκέτη γλύκα!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
      Καλημέρα κ' καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  54. Thank you for your sweet comment today. It made me smile BIG.

    Love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πολύ ωραίο blog, δημοφιλές και με ωραία θεματολογία. Συγχαρητήρια.
    Γραφτήκαμε
    Σας περιμένουμε και στο δικό μας.
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, κορίτσια!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Έρχομαι για επίσκεψη αμέσως!!!

      Διαγραφή
  56. Hellooooo!!!
    Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αγαπημένο μου ζευγαράκι, Γιάννα και Γιάννη, σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, γεμάτο φως και όμορφες στιγμές!!!
    Να περάσετε και μια ήρεμη και γαλήνια Μεγάλη Εβδομάδα, και να φτάσετε στο Πάσχα με υγεία!!!!
    Με την αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Ροδουλάκι!!!
      Τί όμορφη ευχή!!!
      Αντοποδίδουμε πλήρως!!!
      Την αγάπη μας και πολλά-πολλά-πολλά φιλάκια, κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
  57. Καλές γιορτές γλυκούλα μου να περάσετε στην όμορφη Σύρρο!!! Καλή ανάσταση!! Τπ μπλόγκ σου υπέροχο!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Φανή μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
      Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, μέσα από την καρδιά μας!!!
      Φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  58. Οι τουλίπες μοιάζουν αληθινέεεεες!!! Τρομερή ανάρτηση, τα έχει όλα και κυρίως γέλιο!!!! Χα χα χα!!!! Είσαι απίστευτη!!!!!! Καλό ΣΚ να έχεις κοριτσάκι μου, φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύλινες είναι καλέ, οι τουλίπες!!! χαχα!!!
      Χαίρομαι που γέλασες, Κική μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο να περάσετε!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!
      Σμουτς!!!

      Διαγραφή
  59. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
    ΟΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κυρία Ρένα!!! Δίκιο έχετε: Τώρα τελευταία μου βγαίνουν "σιδηρόδρομοι" οι αναρτήσεις!!!
      (Τελικά, είμαι πολυλογού!!!)
      ;-) ΧΑΧΑ!!!
      Να είστε καλά!!!
      Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια!!!

      Διαγραφή
  60. Καλημέρα κορίτσι μου είμαι η Μαρία από Χρυσομέλισσες, δεν ξέρω αν έχεις δει κάτι μελισσούλες να πετούν τριγύρω....
    Ε αυτές είμαστε εμείς!
    Μπες και στο δικό μας να μας δεις : www.xrysomelisses.blogspot.com
    Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους.
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τί όμορφες μελισσούλες!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ και για την επίσκεψη και για την γλυκιά ευχή!!! Καλό Πάσχα!!!
      Έρχομαι (πετώντας!) στην... χρυσο-κυψέλη σας!!!
      ;-)
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  61. O blog esta lindo!!!Muito interessante parabéns!!
    Obrigada pelo carinho de sempre!!Bjos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ¸.•°✿✿⊱彡

    Ótimo mês de maio!
    Beijinhos.
    Brasil.°✿⊱彡
    ¸.•°✿✿⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. γιατί τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια!
    καλό μήνα αγαπημένοι!
    και ένα μεγάλο φιλί και μια ευχή για μια λυτρωτική ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' το στόμα σου και στων... υπευθύνων το αφτί!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Phantoma μου!!!
      Πολλά φιλάκια!!!
      Καλό μήνα και Καλή Ανάσταση!!!
      Την αγάπη μας!!!

      Διαγραφή
  64. Τι όμορφη ανάρτηση! Αγαπώ τις τεράστιες αναρτήσεις που λένε πολλά και σε βάζουν σε σκέψη! (να! κάτι σαν τις δικές μου κι ας είναι για κάποιους ίσως κουραστικές!)
    Οι απαντήσεις των παιδιών έτυχε να μου το στείλει σε e-mail ένας φίλος και πραγματικά είπα πως τα παιδιά έχουν τόσο ορθή σκέψη απ' όσο μπορεί να έχει ένας μεγάλος!
    Μου άρεσε αυτά που έγραψες περί κανόνων σε διαγωνισμούς... Ειλικρινής και ξεκάθαρη! Καλό Μήνα κοπέλα μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου!!!
      Καλό μήνα να έχεις!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ για το σχόλιό σου!!!
      Καλό Πάσχα δεν εύχομαι: Έρχομαι τώρα στο blog σου, να τα πούμε από 'κει!!!
      Φιλάκια, ομορφιά μου!!!

      Διαγραφή
  65. ..οι απαντησεις ειναι καταπληκτικες.να σται καλα παιδια..Ευλογημενη Ανασταση..να περασετε ομορφα..σας φιλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Μαρία μου!!!
      Ευλογημένη Ανάσταση, όπως το λες...
      Πολλά φιλιά!!!
      Να περνάς όμορφα!!!
      Καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  66. Υπέροχη ανάρτηση ... γέλασα όσο τίποτε άλλο με τις απαντήσεις των παιδιών.
    Τα υπόλοιπα είναι καταπληκτικά!!
    Καλή Ανάσταση και του χρόνου με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κική μου!!!
      Ε, με τέτοιο έδεσμα που μας υποδέχτηκες σήμερα, το λιγότερο που μπορούσαμε να σου προσφέρουμε εμείς ήταν λίγο γέλιο!!!
      ;-)
      Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!
      Να περάσετε υπέροχα!!!
      Φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  67. xaxaxaxa...τι ωραίο post! ενημερωτικό, χρήσιμο και χαρούμενο για να μας φτιάχνει τη διάθεση! Ακολουθω το Blog σου, αν θες κάνε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx, www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, καλώς βρεθήκαμε!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Σπεύδω για επίσκεψη!!!
      Φιλιά!!!
      Καλό Πάσχα!!!

      Διαγραφή
  68. Γιάννα μου, πέρασα να δώ αν είχες κάνει νέα ανάρτηση κι έπεσα σε τούτην εδώ που μου είχε ξεφύγει (μη με ρωτάς πώς και γιατί, δεν το κατάλαβα ούτε εγώ!). Πολύ ωραίες οι απαντήσεις των μικρών!Να χαρείς τα δωράκια που κέρδισες. Ξύλινες τουλίπες έφερνα από την Ολλανδία σε κάθε μου ταξίδι, τις λατρεύω! Γέλασα και με τις μπαλαρίνες...όταν ήμουν μικρή, ένα τέτοιο ζευγάρι που διπλώνουν μου είχε φέρει μιά θεία από την Αμέρικα!!!!
    Καλή Ανάσταση σας εύχομαι, και καλό Πάσχα! Να περάσετε καλά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην απολογείσαι, καλέ!!!
      Στο τσακ ήρθες... (Ετοιμάζω την αυριανή ανάρτηση!!!)
      Τελικά, έχει και τα καλά της το να αφήνω την κάθε ανάρτηση 1 μήνα, ε??? χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Marie-Anne μου!!!
      (Είδες? Σου έφερα και αναμνήσεις!!!)
      Να περάσεις όμορφα, καλή μου!!!
      Καλό Πάσχα κ' Καλή Ανάσταση!!!
      Τα φιλιά μας!!!

      Διαγραφή
  69. Μωρέ τι καλό παιδί που είσε!!!
    Πολύ μου άρεσαν οι διευκρίνησεις σου στο τέλος:) Έχεις αρχές και ήθος αλλά εντάξει, επειδή είσαι γλυκούλα να συμμετάσχεις σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμούς και αν είναι στην τύχη σου να κερδίζεις, χαλάλι σου!!!
    Καλά έριξα τρελό γέλιο με τις μπαλαρίνες και τις απαντήσεις των παιδιών. Πόσο έξυπνα και αθώα είναι τα άτιμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι καλέ!!! Είπαμε!!! Θα με πάρετε με τις πέτρες στο τέλος!!!
      ;-)
      (Πόσο όμορφο είναι να σου λένε πως γελάνε με την ανάρτησή σου??? Ειλικρινά, το θεωρώ πολύ τιμητικό!!!)
      Φιλάκια, κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
    2. xixi!!!
      (Πού να δεις τί έγραψα εγώ σήμερα σε άλλο blog!!!)
      ;-)
      -Μη σκας για κάτι τέτοια!!!-

      Διαγραφή
  70. Great post, enjoyed it!
    The children's responses were interesting.
    Congratulations on the present.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks, sweetheart!!!
      Kids are amazingly smart, aren't they?
      Enjoy your week, my friend!!!
      Kisses!!!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.