❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΗΡΘΕ ΤΟ...ΤΕΛΟΣ!!!

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, δεν είναι που μας πιάνει ένα... "Τί έκανα τη χρονιά που φεύγει?", "Τί θα ήθελα να αλλάξω για την επόμενη?", "Τί είναι αυτό για το οποίο έχω μετανιώσει?" κτλ? Κάπως έτσι νομίζω πως θα κλείσω τις φετινές αναρτήσεις... Λίγο πριν το τέλος λοιπόν... (Τώρα που γράφω "τέλος", είναι 15/12/12 και ώρα 16:30, ελπίζω το τέλος του κόσμου(!) να μην έρθει σε λίγα 24ωρα, γιατί εγώ πότε θα δημοσιεύσω αυτό το post? Τσάμπα κάθομαι κ' γράφω??? Αλλά προφανώς, για να με διαβάζετε τώρα, ΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!)
Λοιπόν: Πριν από 2 χρόνια, (κάτι λιγότερο από 2 χρόνια!) είχαμε πάει με τον Γιάννη σε έναν web-designer για να μας φτιάξει μια ιστοσελίδα για τη δουλειά μας. Όταν πήρε στα χέρια του, το προσχέδιο που είχα ετοιμάσει, χαμογέλασε κ' είπε πως αυτό που του παρουσίασα, εκείνος δεν θα το έφτιαχνε με τίποτα γιατί το κόστος του δεν θα ξεπερνούσε τα 10€. Περιττό να σας πω, πως ενώ συνήθως πεισμώνω σε βαθμό που δεν περιγράφεται, εκείνη τη στιγμή, ένιωσα πως είχα πιάσει πάτο. Για πολλές μέρες ένιωθα χάλια. Με κλάματα κ' δε συμμαζεύεται... Μετά από παρότρυνση/εμψύχωση/ενθάρρυνση του Γιάννη, πείστηκα να δημιουργήσω μόνη μου ένα blog, για να προμοτάρουμε αυτό που κάνουμε. (Να σημειωθεί πως δεν είχα ιδέα από blogging. Δεν είχα ιδέα από σχεδιασμό, widgets, templates κτλ, κ' ούτε ήξερα πως υπάρχουν κ' θεματολογίες τύπου: μαγειρικής, decoupage, χειροποίητων κοσμημάτων κ.ο.κ.) Τέλος πάντων, Πέμπτη απόγευμα πήρα την απόφαση, Παρασκευή έκανα την πρώτη ανάρτηση. Σκοπός θα ήταν η προώθηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων. Βέβαια αυτό, δεν έγινε ποτέ!!! Σιγά-σιγά, αρχίσαμε να γνωρίζουμε άτομα... Να ανταλλάσσουμε απόψεις... Να θαυμάζουμε δημιουργίες τους... Και έτσι, πήραμε την  απόφαση το ιστολόγιό μας, να είναι ένα ποικίλης ύλης ιστολόγιο, που να μοιάζει λίγο με... χαρούμενο inetrnet-ικό περιοδικό!!! Και ως περιοδικό θα έπρεπε να έχει κ' σταθερή κυκλοφορία! (Εξ' ου κ' το "Κάθε δεύτερη Παρασκευή στις οθόνες σας!!!")
Πριν 3 μήνες, αρχές Σεπτέμβρη, δημιούργησα κ' το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ BLOG μας. Ταυτόχρονα όμως, διαπίστωνα πως πολλά από τα ήδη υπάρχοντα blogs διέκοπταν σιγά-σιγά τη λειτουργία τους. Άλλα για προσωπικούς λόγους, άλλα για λόγους ΚΛΟΠΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, άλλα για ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ Κ' ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ κ' η λίστα δεν έχει τέλος. (Άσε που έχω την αίσθηση, πως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, πολλοί... "χάθηκαν"). Πολύ πρόσφατα, σκέφτηκα πως εφ' όσων το επαγγελματικό ιστολόγιό μας το είχα ετοιμάσει, ίσως έπρεπε να σταματήσω τη λειτουργία αυτού εδώ, του πρώτου μας. Ο σκοπός μας είχε επιτευχθεί. Όμως, ειλικρινά, δεν νομίζω πως μπορώ να το κάνω... Έχω πάθει εξάρτηση πλέον!!! Από όλους εσάς!!! Που μας έχετε αγκαλιάσει κ' μας έχετε καλοδεχθεί!
Υπήρχαν όμως κ' φορές μέσα σε αυτά τα -σχεδόν- 2 χρόνια που ένιωθα πολύ άβολα. Πολλοί από εσάς κάνατε σχόλιο στην κάθε μας ανάρτηση αλλά εγώ δυστυχώς, δεν μπορούσα να παρακολουθώ τόσο στενά τα δικά σας blogs -κυρίως αν αυτά είχαν καθημερινές αναρτήσεις-. Αν είχα τη δυνατότητα να κάνω καθημερινά σχόλια στην κάθε ανάρτηση, ίσως να είχα κ' το χρόνο να κάνω κ' δικές μας καθημερινές αναρτήσεις!!! Κανένας ποτέ δεν μας παραπονέθηκε γι' αυτό, εγώ όμως ένιωθα κ' νιώθω άβολα... Και ξέρω πολύ καλά, πως το blogging πρέπει να είναι διασκέδαση κ' όχι... καταναγκασμός.
(Σημείωση: Τα blogs που ακολουθούμε είτε μέσω GFC, είτε μέσω MAIL, είτε μέσω BLOGLOVIN' είναι... 1.207!!!)
Γι' αυτό λοιπόν, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!
Οι αναρτήσεις μας, θα γίνονται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα (δηλαδή η επόμενη θα είναι σε 2 Παρασκευές από τώρα, που ταυτόχρονα θα είναι κ΄η πρώτη Παρασκευή του μήνα!!! Είδατε? Όλα βολικά μας ήρθαν με τις ημερομηνίες!!!)
Τί άλλο? Α, ναι! Η εμφάνισή μας, δεν θα είναι τόσο μωβ!!! Για την ακρίβεια, δεν θα είναι καθόλου μωβ! (Ούτε εγώ δεν πιστεύω αυτό που μόλις έγραψα!!!) Θα είναι πιο... dark... Πιο... rock... Πιο... ε, θα το δείτε!!! Η θεματολογία μας ελπίζω να συνεχίσει να είναι η ίδια κ' τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην... πράξη!!!
Κι έτσι, ευελπιστώ να καταφέρνω να περνάω περισσότερες ώρες στα σπιτάκια σας από τον νέο χρόνο!!! Έτσι κ' αλλιώς, δεν ακολουθώ ούτε ένα blog από υποχρέωση! Όλα είναι πονήματα ψυχής κ' καρδιάς κ' εμείς απλά... υποκλινόμαστε κ' νιώθουμε υπερηφάνεια που στολίζετε την γειτονιά των bloggers με την παρουσία σας!!!
Κάπως έτσι, περήφανα  ένιωσα όταν έβαλα την τελειωτική πινελιά στο επαγγελματικό μας blog. Ήταν σχεδόν, όπως το είχα φανταστεί! Αγγίζει το αρχικό μου όνειρο σε ένα ποσοστό 95+%!!! Και δεν με αφορά, αν κάποιος το κοστολογεί με 10€ ή ακόμα λιγότερα!!! Εμάς μας καλύπτει!!! Εκείνος που ήθελε πιο... επαγγελματική δουλειά, οδεύει προς λουκέτο... Θα μου πείτε: Και χαίρεσαι με αυτό? Η απάντηση είναι "ΟΧΙ". Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπω κατεβασμένα ρολά στο νησί μου, όμως όλοι μας πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τις επιθυμίες κ' τα όνειρα των άλλων. Να μην τα ειρωνευόμαστε.  Να τους δίνουμε ώθηση. Όπως έκανε ο Γιάννης με τη δική μου... περίπτωση!!! Και τί κατάλαβε ο καημένος? Είναι ο πρώτος άνθρωπος που διαβάσει ό,τι παλαβομάρα μου έρθει στο κεφάλι...  Είναι εκείνος που ζαλίζω για την παραμικρή αλλαγή που θα κάνω... Εκείνος που μου έδειξε εμπιστοσύνη!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Θυμάστε που στην πρώτη φετινή ανάρτηση, σας είχα πει πως δεν πιστεύουμε πως αν ξεκινήσει αισιόδοξα το έτος θα συνεχιστεί έτσι κ' αν ξεκινήσει με γκρίνια θα πάει στραβά όλη η χρονιά? Ε, λοιπόν, δίκιο είχα!  (Και πάλι! Κουραστικό είναι να έχω ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!)
Πέρα από την πλάκα, την πολύ-πολύ θετική blog-o-χρονιά, κλείνουν μερικά δωράκια που κερδίσαμε, που όμως θα τα δείτε... next year!!!
Τα λέμε... του χρόνου!!!


ΥΓ: Μετά το πέρας των γιορτών, μην ξεχάσετε να γυρίσετε τις ζυγαριές σας, δύο κιλά πίσω!!!

80 σχόλια:

 1. Και το τέλος τελικά δεν ήρθε!!! Χα χα χα!!!! Αυτό με τη ζυγαριά με ξετρέλανε! Μου επιτρέπετε να το χρησιμοποιώ;;;;; Φιλιά πολλά και να περάσετε Υπέροχα τα Χριστούγεννα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, καλέ!!! Πάρ΄το ελεύθερα, τί ρωτάς!!!
   Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
   Καλές γιορτές, κορίτσι μου!!!

   Διαγραφή
 2. Μα τι παιδί είσαι εσύ!! Μ'αρέσουν οι εξομολογήσεις! Πρώτα απ'όλα να σου πω μπράβο που έκανες αυτό που είχες φανταστεί και δεν άκουσες τον..επαγγελματία!(έχει γεμίσει ο τόπος από ξερόλες που σου κόβουν τα φτερά..ας μη μιλήσω!!)Επιπλέον μην νιώθεις άσχημα που δεν προλαβαίνεις να απαντάς σε όλους μας ή να μας επισκέπτεσαι..Τα μπλογκ δεν είναι ρουτίνα..είναι ανθρώπινα!κι εγώ τώρα με τη νέα δουλειά δεν προλαβαίνω τα πάντα..Έχεις δίκιο για τα συμπεράσματά σου..το παρατήρησα κι εγώ!Όπως και το γεγονός ότι πολλοί μετά το καλοκαίρι χάθηκαν!Δε πειράζει ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ!! Θα χαιρόμουν να σας διάβαζα και πιο συχνά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μη μιλήσεις για τους "επαγγελματίες", μη μιλήσεις!!!
   Χάρηκα πολύ-πολύ που σε έχω γνωρίσει, Κατερινάκι!!!
   Πάντα μια σου κουβέντα, μπορεί να με κάνει να δω τα πράγματα αλλιώς!!!
   Πιο συχνές αναρτήσεις, λίγο χλωμό, το βλέπω...
   Αλλά κ' πάλι, ποτέ δεν ξέρεις!!!
   Ό,τι θέλει ο λαός!!!
   ;-)
   Πολλά φιλάκια!!!
   Να περάσετε όμορφα, κορίτσι μου!!!
   Καλές γιορτές!!!

   Διαγραφή
 3. Όμορφη και αισιόδοξη ανάρτηση!!!!!!!Το όνειρο του καθενός δεν μπορεί να μετριέται σε ευρώ!!!!!!Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα τις γιορτές!!!!!!!Φιλιά από Δράμα!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αλήθεια είναι πως το φοβήθηκα πως θα βγει λίγο... μελαγχολική η ανάρτηση...
   Να είστε καλά, κουκλίτσες!!!
   Καλές γιορτές!!!
   Να είστε γερές κ' δημιουργικές!!!

   Διαγραφή
 4. Συγχαρητήρια για την επιμονή και την συνέχιση αυτού του μπλογκ και για την ιδιαίτερη ανάρτηση που νομίζω ότι ενθαρρύνει και τους υπόλοιπους από εμάς... Συγχαρητήρια επίσης γιατί υπάρχει ένας Γιάννης που σε πιστεύει και σε παροτρύνει να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου!!! Τέλος συγχαρητήρια για την συμβουλή να γυρίσουμε τη ζυγαριά δυο κιλά πίσω, αλλά μια και μου έδωσες ιδέα πειράζει εγώ να την γυρίζω λίγο πιο πίσω;;;
  Πολλά Φιλιά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχα!!!
   Καταρχήν, να σε ευχαριστούμε κ' οι 2 για τα καλά σου λόγια!!!
   Όσο για τη ζυγαρία, τί να πω??? Γέλασα πολύ!!!
   Καλές γιορτές!!!
   Με υγεία κ' αγάπη!!!
   Φιλάκια πολλά!!!

   Διαγραφή
 5. Γιάννα μου, γλυκειά, ένα έχω να σου πω...δηλαδή όχι ένα, αλλά μ'αυτό θα ξεκινήσω. Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!! Ο κυριούλης που σου έκοψε τα φτερά, ας τα βρει πρώτα με τον εαυτό του και μετά να δίνει συμβουλές στους άλλους!!! Τα πήρα τώρα!!! Συνεχίζω... Να είστε καλά, με πολλή αγάπη και χαίρομαι πολύ που στηρίζετε ο ένας τον άλλον, γιατί αυτό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο και σας αξίζει πραγματικά!!! Εμείς χαιρόμαστε που είστε εδώ και μας κάνετε παρέα, μας κάνετε να γελάμε και μας αγκαλιάζετε θερμά!!! Σας αγαπάμε, βρε παιδί μου, πώς να στο πω;;; Καλές γιορτές, κουκλίτσα μου!!! Πολλά ζεστά φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαράκι μου, θα βάλω τα κλάματα τώρα... Αλήθεια το λέω...
   Με συγκινείς πολύ!!!
   Είσαι από τα πρώτα άτομα που γνώρισα σε αυτή τη γειτονιά κ' ξέρεις πολύ καλά πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!!
   Καλές γιορτές, ολόψυχα, κοριτσάκι μου!!!
   Μόνο γέλια κ' χαρές στη ζωή σας από' δω κ' πέρα!!!
   Φιλάκια πολλά!!!

   Διαγραφή
 6. Εγώ θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα έστω και ιντερνετικά, είσαστε μια πολύ όμορφη και αξιοπρεπής παρουσία στην μπλογκογειτονιά μας, και το μπλογκοσπιτάκι σας είναι χαρά Θεού!
  Να μην νοιώθετε καθόλου καταναγκασμένοι να κάνετε κάτι, δεν χρειάζεται κανένα άγχος ή στεναχώρια, στο κάτω κάτω τα blogs μας τα ανοίξαμε για να μας δίνουν χαρά και να κάνουμε το κέφι μας, όχι για να μας αγχώνουν!
  Καλορίζικο και το επαγγελματικό blog, καλές δουλειές εύχομαι
  Να περάσετε πολύ όμορφα τις γιορτές, με υγεία και αγάπη!
  Φιλιά και στους δυο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Έλενα μου!!!
   Να είσαι καλά!!! Τα λόγια σου είναι πολύ γλυκά, σαν τις συνταγές σου!!!
   Καλές γιορτές!!! Αγάπη κ' υγεία!!! Να περάσεις υπέροχα με τους αγαπημένους σου!!!

   Διαγραφή
 7. Το ΤΕΛΟΣ τελικά δεν ήρθε...... αυτό δα έλειπε να έρθει!!! καλά ούτε καν έπρεπε να το σκεφτείτε να κλείσετε το μπλοκόσπιτο!!!!! Ραντεβού λοιπόν εδώ με την Νέα Χρονιά που σας εύχομαι να είναι καλύτερη από την προηγούμενη!!! Να περάσετε όμορφα και χαρούμενα τις γιορτές!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχα!!!
   Οκ, το πήραμε το μήνυμα!!!
   Δεν κλείνει το blog-ο-σπιτο!!!
   Εδώ θα είμαστε!!!
   Πολλά-πολλά ταξιδιάρικα φιλάκια!!!
   Καλές γιορτές!!! Με υγεία κ' πολλή θετική ενέργεια!!!

   Διαγραφή
 8. μάλιστα... χαίρομαι για τις μελλοντικές σας αλλαγές!!
  χαίρομαι που πετύχατε αυτό που θέλατε στο επαγγελματικό σας μπλογκ και δεν "κλείνετε" αυτό...

  Καλές γιορτές!! Καλά Χριστούγεννα!!! και τα καλύτερα για του χρόνου!! Με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρόμαστε που... χαίρεσαι με τη...χαρά μας!!!
   ;-)
   Καλές γιορτές, blog-ο-φίλη μας!!!
   Καλές κ' ονειρεμένες!!!
   Φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 9. Thank you for your sweet comment! Wishing you all the best for Christmas and the New Year!!!! Joy, Love, Health, Happiness and Success! Kales Giortes!!!
  Polla filakia!
  Anna

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. All the best for you, as well, sweetheart!!!
   Merry Christmas!!!
   Happy New Year!!!
   Lots of kisses!!!

   Διαγραφή
 10. Μη τολμήσεις και το κλείσεις, εδώ
  θάμαστε και θα τα λέμε !
  Καλά Χριστούγεννα,
  φιλιά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διακρίνω μια επιθετική διάθεση???!!!
   ;-)
   Οκ, το λάβαμε το μήνυμα: Δεν πάμε πουθενά!!!
   (Αυτό κι αν είναι απειλή!!!)
   Καλές γιορτές, κορίτσι μου!!!
   Πάντα με υγεία κ' δημιουργικότητα!!!
   Φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 11. Εντάξει για μια ακόμη καταλαβαίνω πόσο θαύμασια παιδιά είσαστε εσύ Γάννα με τον Γιάννη! Τα είπες και τα έγραψες τόσο μα τόσο ωραία που εμένα τέτοιοι άνθρωποι μου αρέσουν! Μόνο τα καλύτερα στο επαγγελματικό σας blog αλλά και σ' αυτό που δεν πρέπει να το κλείσετε... Κάντε αυτό που σας αρέσει, έτσι ακριβώς όπως σας αρέσει! Να παεράσετε καλά στις γιορτές και Καλή και υγιής χρονιά! (Α, εννοείτε και δεν ήρθε το Τέλος του κόσμου και πρέπει να γιορτάσουμε τη συνέχεια της Ζωής)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου!!!
   Τί να απαντήσω τώρα εγώ???
   Έχουμε κατασυγκινηθεί!!!
   Πολλές ζεστές ευχές για μια ονειρεμένη χρονιά, Μαράκι!!!
   Υγειά κ' χαμόγελο πάντα!!!
   Την αγάπη μας!!!

   Διαγραφή
 12. Καλή χρονιά να έχετε!!!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!! Πάντα αγαπημένοι να είσαστε :)
  Αναμένω με αγωνία την νέα εμφάνιση του μπλογκ! Και χαίρομαι που αποφάσισες να το κρατήσεις!!!!
  Συγχαρητήρια και για το επαγγελματικό που έγινε όπως το ήθελες! Εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία!!
  Φιλάκια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
   Καλές γιορτές να περάσεις!!!
   (Θα σε επισκεφθώ να σου ευχηθώ κ' για τη γιορτή σου!!!)
   Μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά!!!
   Φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 13. Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά... καλά να περάσετε, με υγεία και χαρά!!!
  Καλή σας επιτυχία!!!
  Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!
   Υγεία κ' χαρά για όλους!!!
   Να περάσεις ονειρεμένα!!!
   Την αγάπη μας!!!

   Διαγραφή
 14. Γιάννα μου, πολύ ωραία ανάρτηση!!!Να ζήσει πολλά χρόνια το σπιτάκι σου!Καλά Χριστούγεννα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλές γιορτές, κορίτσι μου γλυκό!!!
   Με υγεία!!!
   Να περάσεις όπως το έχεις φανταστεί!!!
   Πολλά φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 15. Merry Christmas! :-)
  http://www.youtube.com/watch?v=5kmzhVAL_7c

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλές γιορτές και από εδώ!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά.!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχα!!!
   Ναι, τα "είπαμε" αρκετές φορές σήμερα!!!
   ;-)
   Καλές γιορτές, κορίτσι μου!!!
   Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 17. ……………★
  …………..ωe
  ………..✻ωíʂђ✻
  …….✻✻ყøʊ a✻✻
  ….✻✻✻мεяяყ✻✻✻
  ..✻✻✻Cђяiʂʈмaʂ✻✻✻
  ………….♥▒♥

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΠΡΟΚΟΠΗ,ΧΑΡΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια καλά!!!
   Υγεία κ' χαμόγελα για όλους!!!
   Μια ζεστή αγκαλιά από εμάς!!!

   Διαγραφή
 18. Καλά Χριστούγεννα παιδιά με κάθε ευτυχία και χαρά! Εύχομαι να απολαύσετε τη μέρα σας! Και καλό φαγοπότι χεχεχε Πολλά πολλά φιλούθκια :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά, κουκλίτσα!!!
   Καλές γιορτές!!!
   Και καλή πρόοδο, ασφαλώς!!!
   ;-)
   Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

   Διαγραφή
 19. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!Να περάσετε τέλεια!!!Φιλάκια πολλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίσης, Σπυριδούλα μου!!!
   Καλές κ' ονειρεμένες γιορτές!!!
   Αμέτρητα φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 20. Χρόνια Πολλά! Καλά να περάσετε!
  Ταυτίζομαι με πολλές από τις σκέψεις σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια πολλά, κορίτσι μου!!!
   Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

   Διαγραφή
 21. ...και η αρχη! χα χα!

  Καλα Χριστουγεννααααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Χρόνια Πολλά με το καλό να ερθει το νέο έτος και μαζί και οι αλλαγές που ετοιμάζετε και φυσικά σας εύχομαι τα καλύτερα και πάντα να συνεχίζετε με την ίδια αισιοδοξία κλείνοντας τα ώτα σας στους γύρω σας! Το ένστικτο μας είναι αλάνθαστο!!!
  Σας θερμοφιλώ.
  Σοφία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ, μακάρι!!!
   Το θέμα της αισιοδοξίας, το προσπαθούμε όσο τίποτα...
   Χρόνια πολλά, Σοφάκι!!!
   Υγεία κ' δημιουργικότητα!!!
   Τα φιλιά μας!!!

   Διαγραφή


 23. <a href="http://filaki.gr/images/ecard/tzaki.gif</a>Χρόνια Πολλά και καλά
  εύχομαι να'χετε πολλές δουλειές
  αυτή τη χρονιά και να μη σταματάς να δημιουργείς!

  Ελπίζουμε και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο
  όσο για τα κιλά να τη γυρίσουμε στο 4για να μη στεναχωρηθούμε πολύ??

  Φιλιά θαλασσινά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. xaxa!!! Όμορφη η εικόνα!!!
   Όσο για τα κιλά, ok, πολλοί απ' ό,τι κατάλαβα, βρήκαν τα 2 κιλά, πολύ λίγα!!!
   ;-)
   Γλυκιές ευχές για ζεστές κ' χαμογελαστές οικογενειακές στιγμές!!!
   Χρόνια πολλά!!!

   Διαγραφή
 24. Σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά και περιμένω να δώ το καινούριο σας κονάκι.
  Για να δούμε τι θα δούμε!
  Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωχ, με άγχωσες τώρα!!!
   ;-)
   Πολλά φιλάκια, Xristin μου!!!
   Καλή χρονιά!!!
   Υγεία κ' ζεστά χαμόγελα, παντού γύρω σου!!!
   Μμμμμάκια!!!

   Διαγραφή
 25. Χρονια Πολλά. Η γέννηση του Χριστού να φέρει σε όλους αγάπη,χαρά,ευτυχία και υγεία. Και ο νεος χρονος να φερει ομορφες στιγμες παντα με υγεια. Και γω οταν ξεκινησα το δελφινακι μου δεν ειχα ιδεα απο μπλογκς ουτε ως σελιδα, ουτε ως λέξη..σιγα σιγα και μονη μου και με τη βοηθεια καποιων παλιοτερων μπλογκερς το εστησα...Θα ειμαστε εν αναμονη του νεου μπλογκ σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίσης, κορίτσι μου!!!
   Να είσαι καλά!!!
   Υγεία, χαμόγελο κ' ήρεμες θάλασσες να έχεις!!!
   ;-)
   Φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 26. Χρόνια πολλαααααααά!!!!! Χαρούμενα, μουσικά και ξέφρενα!!!!! Να είστε πάντα τόσο ζωντανοί και κεφάτοι!!!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑ!!!
   Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
   Καλή χρονιά!!!
   Φιλούρες!!!

   Διαγραφή
 27. Hei...
  Mukavasti vuosi kulunut - kanssasi blogissa.
  Kiitos vierailuista ja kommenteista.
  Hienoa että olet muistanut.
  Hyvää Uutta-Vuotta 2013...!
  Eko
  Suomi/Lapland/Kuusamo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ¸☆´.•´
  .•´✶`*.
  *.*★v . ✶•´ ☆´,•*´¨★ Ձ๏13
  ¸✶.•´¸.•*´✶
  ☆´¸.•★´ ¸.✶* ☆★
  ╱◥◣
  │∩ │◥███◣ ╱◥███◣
  ╱◥◣ ◥████◣▓∩▓│∩
  │╱◥█◣║∩∩∩ ║◥█▓ ▓█
  ๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩
  ۩๑ Feliz Año Nuevo 2013!﹗๑۩
  Frohe Weihnachten und Happy New Year
  عيد ميلاد سعيد وسنة جديدة سعيدة
  Bon Natali je bon annu
  Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok
  聖誕快樂,新年快樂
  Sretan Božić i Nova godina
  기쁜 성탄과 새해 복 많이 받으세요
  Joyeux Noël et Bonne Année
  Buon Natale e Felice Anno Nuovo
  God Jul og Godt Nyttår
  Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
  Feliz Natal e Feliz Ano Novo
  God Jul och Gott Nytt År
  میری کرسمس اور نیا سال مبارک ہو
  మెర్రి క్రిస్మస్ మరియు హ్యాపీ న్యూ ఇయర్
  สุขสันต์วันคริสต์มาสและปีใหม่

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά να έχεις, κορίτσι μου!!!
   Υγεία κ' αμέτρητα γέλια!!!
   Τα φιλιά μας!!!

   Διαγραφή
 29. χρόνια πολλά με αγάπη,υγεία και ευτυχία!
  πάντα με τόσο κέφι..και καλλιτεχνικές δημιουργίες στη μπλογκοχώρα μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανταποδίδουμε!!! Ανταποδίδουμε!!!
   Ευχαριστούμε πολύ!!!
   Καλή χρονιά!!! Υγεία κ' χαμόγελα!!!
   Φιλάκια πολλά!!!

   Διαγραφή
 30. Καλή χρονιά!!Με υγεία,ευτυχία και παντοτινή μαγεία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά κ' σε εσένα!!!
   Με υγεία, γέλια κ' χαρές!!!
   Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 31. ¸.•°♡♡⊱彡
  ░Ӈ░ƛ░Ƥ░Ƥ░Ƴ░

  Ɲ░Є░Ɯ░

  Ƴ░Є░ƛ░Ʀ░ !
  ¸.•°♡♡⊱彡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Παιδιά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η νέα χρονιά να σας φέρει ότι επιθυμείτε και να είστε πάντα χαμογελαστοί και αισιόδοξοι!!!!Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά, Σοφάκι μου γλυκό!!!
   Υγεία, δημιουργικότητα και ό,τι άλλο επιθυμείς, κορίτσι μου!!!
   Καλή χρονιά!!!

   Διαγραφή
 33. Εύχομαι μια όμορφη χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα!!
  Κάνετε μια πολύ ωραία προσπάθεια σε αυτό το blog.. Όπως λέτε και εσείς, όταν παρακολουθείς πολλά blog δε προλαβαίνεις να τα διαβάζεις όλα κάθε μέρα αλλά η σκέψη μετράει και εγώ χάρηκα που περάσατε από το δικό μου και μου ευχηθήκατε πρώτοι!!
  Πολλά φιλιά και ανυπομονώ να δω τις αλλαγές που σχεδιάζετε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ;-)
   Τελικά, πολλοί αντιμετωπίζουμε το ίδιο... θεματάκι!!!
   Καλή χρονιά, Κλεονίκη μου!!!
   Υγεία σου ευχόμαστε κ' πολλή-πολλή θετική ενέργεια!!!
   Μια μεγάλη αγκαλιά!!!

   Διαγραφή
 34. Χαίρομαι που σου άρεσε το μικρό μου δωράκι!!!!Και πάλι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, όχι και μικρό!!!
   Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!
   Καλή χρονιά να έχετε, κοριτσάκι μου γλυκό!!!
   Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
   Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

   Διαγραφή
 35. καλή χρονιά... χωρίς τέλος όμορφη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά!!!
   Ολόψυχα!!!
   Υγεία κ' μοναδικές μελωδίες!!!

   Διαγραφή
 36. Μια φορά το μήνα θέλετε, μια φορά το μήνα να το κάνετε....εμείς θα παρακολουθούμε. Καλή και δημιουργική χρονιά να ευχηθώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ;-)
   Καλή χρονιά, Κατερινάκι!!!
   Υγεία!!! Χαμόγελο!!! Και ασφαλώς, εμπνεύσεις!!!
   Φιλάκια!!!

   Διαγραφή
 37. Happy New Year!!!
  Would you like to follow each other?
  Besos, desde España, Marcela♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Να περιμένω την αυριανή για τις ευχές;;; Η υπομονή δεν είναι και το φόρτε μου... Στην τελική, θα τις κάνω διπλές!!! Καλή Χρονιά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, με πολλή αγάπη (να ξεχειλίζει), με υγεία (να λάμπετε δηλαδή), πολλές χαρές (τί κι αν πιάνεστε από τα πολλά χαμόγελα;) και πολλές επιτυχίες (να μην προλαβαίνετε!!!) !!! Πολλά φιλιά και οι επόμενες ευχές έρχονται... χιχιχι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άντε καλέ, που θα περιμένεις μέχρι αύριο!!!
   Οι ευχές, όταν δίνονται με αγάπη αληθινή, είναι Θεού δώρου!!!
   Καλή χρονιά, ολόψυχα, κοριτσάκι μου!!!
   Μόνο χαμόγελα στα προσωπάκια σας!!!
   Υγεία κ' αγάπη!!!
   Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

   Διαγραφή
 39. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και ευτυχία και σίγουρα να είναι γεμάτη χαμόγελα γιατί έτσι σας αξίζει!!! Πολλά φιλάκια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
   Ό,τι επιθυμείς, η νέα χρονιά να στο φέρει χωρίς κανένα εμπόδιο!!!
   Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

   Διαγραφή
 40. Hi my dear! Thank you for your visits and errands in caring for mim.Um blog.Vc are special Happy New Year to you guys também.mil kisses ... Lili.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Don't thank us, sweetie!!!
   Have a dreamy year!!!
   Health and happiness for you and your beloved ones!!!
   Kisses!!!

   Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.