❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketΗ αναμενόμενη απορία: Τί σημαίνει “Syros2Js”?
Σύρος είναι το νησί μας και αφού λεγόμαστε Γιάννης & Γιάννα (=Johnny & Joanna) χρησιμοποιώντας τα αρχικά μας, καταλήγουμε στο ...2Js!!! Όλο μαζί: Syros2Js! Απλούστατο! ☺

Είμαστε ζευγάρι εδώ και 13 χρόνια και αν περιμένετε να διαβάσετε ανάρτηση του Γιάννη εδώ μέσα, είστε γελασμένοι! Χρόνια τον παρακαλάω, αλλά δεν ... ... ...
Το blogging  το ξεκίνησα μετά από παρότρυνση του Γιάννη, οπότε να ξέρετε πως εκείνος ευθύνεται που σας… φορτώνομαι!
Επίσης, αν περιμένετε να σας αραδιάσω τα μειονεκτήματά μου, λυπάμαι, ατυχήσατε! Γιατί πολύ απλά ... δεν έχω ελαττώματα! Τα εκατομμύρια των θαυμαστών μου, μπορεί να σας το επιβεβαιώσει!
Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε για εμάς είναι πως δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μουσικής και συγκεκριμένα με το τρίπτυχο: Ήχος, Φως, Ειδικά εφέ!
Ακόμα, να θυμάστε πως αγαπάμε την τέχνη κάθε είδους (γι’ αυτό και πειραματίζομαι συχνά-πυκνά με διάφορες τεχνικές, ακόμη και χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα!), τα ζωάκια (κατοικίδια ή μη) και το ... γέλιο!

Αν καταφέρουμε να σας κάνουμε να ξεχάσετε τα όποια προβλήματά σας, όση ώρα βρίσκετε εδώ, ναι! Αυτό θα είμαι μεγάλη μας χαρά! Και αν καταφέρουμε να σας κάνουμε να γελάσετε κιόλας, ε, αυτό θα είναι μεγάλη μας τιμή!

Να θυμάστε: Πάντα να χαμογελάτε! Κι αν κάτι πάει στραβά, τότε ... χαμογελάστε στραβά! ☺

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.