❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΡΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ... ΔΑΝΕΙΟ!!!)

Χμμμ... Τί είναι αυτό???

Α, κάτι Χριστουγενιάτικο!!!

Ανοίγει κι όλας???

Σωστά μαντέψατε: Μία Χριστουγεννιάτικη κάρτα!!! (Υποτίθεται πως αυτού του είδους οι κάρτες  λέγονται "Tri Fold Cards", αλλά για μένα είναι οι κάρτες-"Βεντάλια" ή κάρτες-"Ακορντεόν", εξαιτίας του σχήματός τους!!!) -Στο κάτω-κάτω, δική μου είναι η ανάρτηση, όπως θέλω τις λέω!!!-

Κι εδώ η προηγούμενη κάρτα, μαζί με την οικογένειά της!!!

Μεταξύ μας: Από αυτή την οπτική, μου αρέσει περισσότερο!!!

Αναμένοντας καρτερικά την ώρα της αποστολής τους!!!

Συνήθως, τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τις έχω ήδη έτοιμες από τα γενέθλιά μου (μέσα... Ιουνίου, δηλαδή!!!), αλλά φέτος... καθυστέρησα λιγάκι!!! Αυτές λοιπόν, με μερικές ακόμα που ετοιμάζονται, θα προσφέρω σε αγαπημένα μας πρόσωπα: Φίλους, συγγενείς κ' συνεργάτες. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να κάνω τέτοιου είδους... διπλώματα στο χαρτόνι, οπότε ξέρω πολύ καλά πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!!! 
Ά, μην το ξεχάσω: Όσοι (bloggers ή μη), λάβουν από εμάς κάποια τέτοια κάρτα, ας κάνουν τους ξαφνιασμένους. Ξέρετε, ότι κ' καλά, δεν τις έχετε ξαναδεί κ' τέτοια... για να μην... χαλάσει η έκπληξη!!!






Και στα διαλείμματα από την κατασκευή καρτών, είπα να "σουλουπώσω" λίγο ένα παλιό organizer!!! Το αγόρασα πριν 10+ χρόνια, μαζί με κάποιο περιοδικό... Ήταν agenda-organizer του 2002 κ' εγώ τότε πήγαινα λύκειο... Είχα και το κόλλημα με τη metal μουσική, οπότε να κυκλοφορώ με γούνινo πορτοκαλί organizer, λίγο... χλωμό!!! Όλως περιέργως, πριν λίγες μέρες που τo εντόπισα, μου έκανε click!!! (Εξακολουθώ να λατρεύω τα rock ακούσματα -όχι τόσο τα metal- αλλά, λόγω δουλειάς, τα αφτιά μου έχουν γίνει περισσότερο επαγγελματίες κ' είναι δεκτικά σε διάφορα είδη μουσικής!!!)

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση!!! Πεντακάθαρο κ' μυρωδάτο!!!

Του αφαίρεσα τα φύλλα... Έφτιαξα δικά μου διαχωριστικά με χαρτονάκια... Δημιούργησα και το δικό μου ημερολόγιο!!! 

Ασφαλώς, τύπωσα και δικά μου χαρτάκια, με τα στοιχεία μας, παρόλο που φοβήθηκα πως δεν  θα καταφέρω να κάνω τις τρύπες στο σωστό σημείο!!! Τελικά, το μέτρημα που έκανα ήταν σωστό!!!

Και ιδού!!! Λόγω του ότι είναι αρκετά extreme εξωτερικά, επέλεξα εσωτερικά να είναι απλό, κ' όχι... τσίρκο!!! Και φυσικά, το εφοδίασα με τις νέες  μας επαγγελματικές κάρτες!!!






Τί άλλο??? Τί άλλο??? Ά, ναι!!! Το τελευταίο μου hobby είναι η κατασκευή των δικών μας blogger templates!!! Όπως βλέπετε κι μόνοι σας, κι εδώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά προς το παρόν είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την ανακάλυψη μου (τρομάρα μου!), που δεν με ενοχλούν και πολύ οι ατέλιές του!!!
Είπα να κάνω το ξεκίνημα με το Χριστουγεννιάτικο template, για να αλλάξει λίγο η διάθεσή μας... Πολλοί από εμάς, δεν περνάμε την καλύτερή μας φάση ψυχολογικά, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε... Όλοι μας... Εγώ ξεσπάω στις εμπνεύσεις της στιγμής!!! (Κάτι είναι κι αυτό!!!)
Σαν να γράφω σε ημερολόγιο, δεν μου βγήκε αυτή η ανάρτηση???
Σύντομα θα δείτε κι άλλες αλλαγές: Όχι μόνο στην εμφάνιση του blog, αλλά κ' στον τρόπο λειτουργίας του... Καλά, όχι και πολύ σύντομα, σε λίγους μήνες... Ή μήπως όχι??? 

Αφήσαμε αρκετό μυστήριο πίσω μας πριν αποχωρήσουμε???

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΤΕΛΙΚΑ!!! (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!)

Όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) όταν ήμασταν παιδιά, είχαμε προσπαθήσει έστω κ' για μία φορά να "δημιουργήσουμε" διάφορα...ζωάκια (πχ σκυλάκι, λαγουδάκι, περιστέρι κτλ) με τα χέρια μας, ή μάλλον με τη σκιά των χεριών μας σε κάποιον τοίχο...
Τί γίνεται όμως, όταν ορισμένοι έχουν έμπνευση κ' πάνε αυτό το παιδικό παιχνιδάκι, ένα βήμα παρακάτω κ' δεν ασχολούνται με σκιές αλλά με... χρώμα???
Για ρίξτε μια ματιά κ' πάρτε... ιδέες!!!





















(Η τρίτη εικόνα απεικονίζει αετό κ' η τελευταία παγώνι, ok??? Προς αποφυγή... παρεξηγήσεων!!!)
We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.