❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΨΑΛΛΩ!


Κρατήθηκα - κρατήθηκα, έκανα υπομονή, δε μιλούσα, ε, μα πια! Ήρθε η στιγμή να σας τα ψάλλω! Βλέπετε, έπιασα το αγαπημένο μου retro/vintage μικρόφωνο και θα σας πω... τα κάλαντα!!!
(Να βλέπω το χρήμα πρώτα - μη σπαταλάμε τσάμπα χρόνο! ;-) )
Όχι, εντάξει! Μην αγχώνεστε, δεν θα τραγουδήσω! Άλλωστε, το μικρόφωνο είναι στο off και ο Γιάννης μου έχει κλείσει ενισχυτές και κονσόλες!
Μα, όπως και να το κάνεις.... ΝΑΙ!!! Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά! 


-- Διαβάζεται σε 4 λεπτά --




Θυμάστε πριν 1 περίπου χρόνο, που σας είχα δείξει τα πλεκτά παπουτσάκια που είχα φτιάξει για τα 2 μωράκια των 2 φιλενάδων μου? Σκεφτόμουν τα κολακευτικά σχόλια που μου είχατε κάνει και για τα κουτάκια, μέσα στα οποία είχα βάλει τα παπουτσάκια και έκτοτε φτιάχνω μόνη μου και τα κουτάκια των δώρων. Και πάνω που τους είχα πάρει τον αέρα που λέτε, φτιάχνοντας ένα μικρό δωράκι για μια διοργανώτρια εκδηλώσεων με την οποία είχαμε άριστη συνεργασία εφέτος, την έκανα την πατάτα! Το καπάκι το έκανα μεγαλύτερο από τη βάση! Αν ψαλίδιζα το καπάκι δεν θα χωρούσαν μέσα τα... χειροποίητα πήλινα άνθη, οπότε έβαλα εσωτερικά της βάσης, χαρτονάκια σαν "σκαλωσιά" με διακριτική διακόσμηση και την ψιλοέσωσα την κατάσταση! Ψιλοκομμένα χαρτάκια ψεκασμένα με το αγαπημένο μου άρωμα και διάσπαρτα σοκολατάκια, ολοκλήρωσαν το πακετάκι και εμείς έτσι κλείσαμε μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματικά σεζόν!
(Για μερικές-μερικές που θα σχολιάσουν τα σοκολατάκια, α, όλα κι όλα! Σε αυτά τα θέματα είμαι παραδοσιακή! Τί να έβαζα μέσα? Νυφάδες βρώμης? :p )


-Ελπίζω να σας κάλυψα εσάς που ζητήσατε να σας δείχνω τα πραγματάκια που φτιάχνω, γιατί μάλλον δεν θα το ξανακάνω! Δεν το έχω με τις φωτογραφίσεις και τις παρουσιάσεις, τελικά!-




Και σειρά έχουν τα δωράκια μου! (Καιρό είχαμε! ;-) )



Η γλυκιά Λαμπρινή του "Μουσική, Εικόνες, Τέχνες και Άλλα", μου αφιέρωσε το βιντεάκι που η ίδια έφτιαξε και με συγκίνησε πάρα πολύ! Λαμπρινή μου, σε ευχαριστώ και από εδώ! Πολύ τρυφερό το βίντεό σου! Να είσαι καλά πάντα!



Η υπέροχη μαϊμουδίτσα Έλλη από το blog "Funky Monkey" ,   μου έστειλε αυτή τη θαυμάσια καρτούλα με τα πολύ γλυκά λογάκια και μέσα της βρισκόταν και αυτή η super κουκουβάγια!!! Δεν είναι καταπληκτική? Έλλη μου, 1000 ευχαριστώ!!! Εννοείται πως βρήκε ήδη τη θέση της στη θήκη του κινητού μου, για να την έχω μαζί μου και να μου φτιάχνει το κέφι! 



Η Κάτια μας, στο πακετάκι που μου έστειλε, είχε βάλει όλες αυτές τις ομορφιές που βλέπετε στη φωτογραφία! Ποια είναι η Κάτια? Η διαχειρίστρια του "Marilise 2" είναι καλέ, αλλά και του "Stars and Icicles", όπου κάθε χρόνο διοργανώνει τα πιο υπέροχα εορταστικά Πανηγύρια! Για περάστε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή με τις δικές σας χριστουγεννιάτικες δημιουργίες! Κάτια μου, σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! (Αυτή τη στιγμή, γράφω φορώντας τα σκουλαρίκια!)



Και σειρά έχει η Demi μου! Η Demi από το blog "Beauty and the Mist", έχει βαλθεί να με πείσει να παντρευτώ! (Εδώ και χρόνια!) Και θέλοντας να με βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα, μου έστειλε αυτήν την υπέροχη και απαστράπτουσα στέκα για να πάμε στο μέλλον στις... τιάρες! (Τα λογάκια της κάρτας, με πέθαναν στο γέλιο!) Ευχαριστώ πολύ, τρελή μου φίλη (και ας φορτώσουμε το χαρακτηρισμό στα ζώδιά μας, ναι?!)



Και για τη συνέχεια έχω το δώρο της κλήρωσης από τη γλυκιά κοκκινομάλλα μου, τη Μαρκέλλα από το blog "Do you speak gossip?" . Μετά από καιρό (μπορεί να ήταν και χρόνος!) πήρα μέρος σε διαγωνισμό και... κέρδισα αυτήν πανέμορφη και άκρως πρακτική θήκη μπράτσου για το κινητό! Ξέρετε πως μόλις βρούμε ευκαιρία, το ρίχνουμε στις πεζοπορίες με τον Γιάννη, οπότε το δωράκι αυτό, του ήρθε κουτί! (Γιατί ναι! Του το έδωσα! Το δικό μου κινητό είναι τάμπλετ-κινητό, οπότε δεν είναι και πολύ πρακτικό να το έχω μαζί μου στις εξορμήσεις μας!) Ευχαριστώ πάρα πολύ και την Μαρκέλλα μου και ασφαλώς την εταιρία Puro που προσέφερε τα δώρα στον διαγωνισμό της υπέροχης Θεσσαλονικιάς!



Τα δώρα παρουσιάστηκαν με τη βάση την ημερομηνία που τα έλαβα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε την φετινή Χριστουγεννιάτικη(?) κάρτα μας! Εξ' αρχής, ήθελα να έχει ένα πιο... διαχρονικό μήνυμα! Αναφέρεται στις 4 εποχές του έτους, όπου ασφαλώς η καθεμία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της! Τα θετικά που έγραφα στην κάθε εποχή ήταν 3 και το αρνητικό ήταν μόλις 1. Σίγουρα, δεν το βλέπουν όλοι έτσι, αλλά το μήνυμά μου νομίζω πως πέρασε: Σε κάθε δυσκολία που συναντάς, προσπάθησε να σηκώνεσαι όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ναι, είναι δύσκολο, όμως οφείλεις στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου να προχωράς μπροστά, παρ' όλες τις δυσκολίες... Δηλαδή: "Να προσαρμόζεσαι... σε κάθε εποχή"! Δείτε την και στην πράξη!


Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας! Καλές γιορτές!






* Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 01/01/2016
(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Ανάρτηση Πρωτοχρονιάτικα? Χμμμ! Ενδιαφέρον! ;-) )
Την αγάπη μας!


168 σχόλια:

  1. Πολλά δωράκια βλέπω κι εμπνευσμένες κατασκευές!!! Αν κι εγώ θα ήθελα να σε ακουσω να τραγουδας το Santa Claus is comiiiiiiiiiiiing to tooooooooooown!!
    Χχααχααχαχαχ
    Να περάσεις υπεροχες γιορτες σου εύχομαι :) Και του χρόνου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa!! Πίστεψέ με: ΔΕΝ θέλεις να με ακούσεις να τραγουδάω!!! :p
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου γλυκό! Καλές γιορτές και σε εσένα, αν και θα τα ξαναπούμε από το δικό σου blog μέχρι τότε! :-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μες τη γλύκα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Βρε κορίτσι μαγικό και τρελλιάρικο πόσο απολαυστική είσαι πια;
    Θα μας τρελλάνεις όλους!
    Απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω
    Λοιπον ας κανω την αρχη
    Καλο μην και καλες γιορτες
    Με υγεια χαρα και αγαπη
    Να χαρεις και να απολαυσεις στο επακρο ολα τα ομορφα δωρακια που ελαβες.
    Το κουτι δωρων και ολο το συνολο της εικονας δηλαδη ειναι εξαιρετικο
    Δε μοιαζει να το εσωσες απο κατι, μοιαζει σωσμενο απο πριν
    χαχαχαχα
    Μα γιατι ο Γιαννης σου εκλεισε κονσολα και μικροφωνα
    θελω να σε ακουω να τραγουδας
    δε κανει να καταπιεζεσαι, μικρο και Συριανο παιδι
    Θες να τραγουδησουμε παρεα;
    Οταν παιζαμε καραοκε στο σπιτι της κουμπαρας μου και ηταν να τραγουδησω εγω φοβοταν οτι θα της κανουν εξωση
    χαχαχ
    δε της κανανε ποτε, οποτε μη φοβασαι, δε θα τη βγαλουμε στο κρατητηριο.
    Το βιντεακι με την καρτα, την υπεροχη καρτα που μας εφτιαξες το απολαυσα πολυ
    Η μουσικη επιμελεια, ροκ και σουπερ
    Φιλια πολλα πολλα παλαβιαρια μου!
    να περνας σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑ! Κική μου!!! Ευτυχώς το σπίτι μου είναι ιδιόκτητο οπότε δεν έχουμε φόβο έξωσης! (Ρε γ@mwτο, όταν τραγουδάω από μέσα μου, ξέρεις τί όμορφα που ακούω τη φωνή μου? Όταν την εξωτερικεύω κάτι στραβώνει!!!! ;-) )
      Χαίρομαι που σου άρεσε το κουτάκι μου (αν και δεν ήταν από πριν σωσμένο! χχιχχι!)
      Merci για αυτό που έγραψες για τη μουσική επιμέλεια!!! :k
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, εκφραστικό μου πλάσμα! Πολλά-πολλά ροκ ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και τις καλυτερότερες ευχές μου στην εορτάζουσα φίλη σου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοο! Καλές γιορτές, αν και θα τα ξαναπούμε!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Θα σταθώ στην κάρτα..... :O Εντάξει εσύ είσαι ο Αη Βασίλης ^_^ δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!!!! ;) Τι έφτιαξες ρε κορίτσι????? Θα με αποτρελάνεις με τις ικανότητες σου και με τις ιδέες σου!!!! Θέλω κάρτααααααααααααααααααα :D :D Καλά Χριστούγεννα!!! Santa Claus is coming from Syro!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, ρε 'συ.... Γιατί το αποκάλυψες???!!! Τώρα θα μάθουν όλοι πως όντως εγώ είμαι ο Άγιος Βασίλης!!! Θα αναγκαστώ να διαγράψω το σχόλιό σου για λόγους ασφαλείας! (Διακυβεύεται το μέλλον ενός ολόκληρου πλανήτη από αυτό! χαχα!)
      Α, ρε μουρλοκομείο!! Να είσαι καλά! Σου αφιερώνω το βιντεάκι!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και τρελά σαν εσένα!!! Καλές γιορτές!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Ιδέες καρτες και δωρα πάνε κι έρχονται σκορπίζοντας αγάπη τέτοιες μέρες! Ότι φτιάχνουν τα χεράκια σου είναι μοναδικο!
    Ευχομαι να περάσετε έναν σούπερ γιορτινό και λαμπερό μήνα μαζί με όσους αγαπάτε!!!
    Φιλιά πολλάαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου!!! Νομίζω πως άρχισε αρκετά νωρίς το χριστουγεννιάτικο ... mood εφέτος, αλλά το είχαμε όλοι μας ανάγκη, ε? ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, ομορφιά μου! Να είσαι καλά και να σκορπίζεις όνειρα, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! Καλές γιορτές!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. Σου το είπα!!!! μόλις επιστρέψω το δικό σου μπλόγκ θα είναι το πρώτο που θα επισκεφθώ!!!!
    Καλό μήνα και μέ το καλό οι γιορτές. Τα δωράκια σου υπέροχα και περισσότερο της Demi .....εννοείται οτι είμαι μαζί της στο θεμα του γάμου (του δικού σου) Οι παροιμίες είναι σωστές...ή μικρός μικρός παντρέψου ή ....αστα να πάνε.
    Η κάρτα σου είναι φανταστική και μετράει πιο πολύ αν σκεφτώ τον κόπο που έκανες. Να είσαι πάντα καλά γλυκιά Γιάννα.
    Πολλά φιλιά απο μένα και απο τα παιδιά (εννοείται οτι τους δίνω τα δικά σου.)
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Το είπες και το 'κανες! Με κάνεις πολύ χαρούμενη, Μαράκι μου!!!
      (Η Demi μπορεί να βρήκε σύμμαχο, αλλά τώρα πρέπει να πείσετε τη... νύφη! χαχα! ;-) )
      Η αλήθεια είναι πως η κάρτα ήταν πολύ απαιτητική στην κατασκευή της και εγώ δεν είμαι και τόσο υπομονετική, αλλά έχοντας στο μυαλό μου, πού θα τις στείλω, η κούραση έφευγε με μιας! :-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλές γιορτές εύχομαι και με πολλή-πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και όπως πάντα χαδάκια στα παιδιά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Αχ αυτός Γιάννης ο ζημιάρης!!!!!!!! Μας στέρησε να ακούσουμε την φωνούλα σου!!! Υπέροχο το κουτάκι σου!!!!! Τα λουλουδάκια είναι δικά σου;;; Το βιντεάκι θα το δω στο σπίτι. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Μεταξύ μας: Δεν σας στέρησε, σας... έσωσε, θα έλεγα!)
      ;-) χαχα!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το κουτάκι μου, Κατερίνα μου! Ναι, και τα λουλουδάκια, δικής μου... έμπνευσης και κατασκευής!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, αστέρι μου! Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Γιάννα μου καλημέρα
    Καλές γιορτές σου εύχομαι με πλούτο
    αισθημάτων όπως τα πλούσια δώρα που
    έλαβες!!!!
    Ήταν όλα υπέροχα όπως και το βιντεάκι με τις
    κατασκευές σου
    Να τα χαρείς όλα τρελοσυριανάκι μου κι άκουσέ με
    μη μασάς..... πάμε μπροστά!!

    Σε φιλώ πολύυυυυυυυυυυυυ ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Ελενάκι μου, ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!
      Είσαι πολύ γλυκό πλάσμα!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλές γιορτές και σε εσένα! Να περάσεις όμορφα παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα!
      (Πάμε μπροστά! Μαζί σου! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά και από εμένα, ποιήτρια της ψυχής μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Γιάννα μου ξεμυαλίστηκα με τα αστεράκια που πέφτουν και χοροπηδάνε γύρω μου που ξέχασα τι ήθελα να γράψω. Να χαρείς τα δωράκια σου (γράψε μου αν θέλεις στο mail μου την διεύθυνσή σου να σου κάτι).
    Να περάσεις όμορφα τα Χριστούγεννα.
    Και να μας δείχνεις αυτά που φτιάχνεις είναι πολύ όμορφα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την λέξη "στείλω" την έφαγε ο δαίμων του πληκτρολογίου χαχα!

      Διαγραφή
    2. χαχα! Ήμουν ανάμεσα σε χιονάκι και αστεράκια, αλλά τα αστεράκια τα είχα και πέρσι και μου φαίνονται πιο... οικεία! ;-)
      Λες να σας τα δείχνω τελικά, αυτά που φτιάχνω? Δεν ξέρω... Μου φαίνεται περίεργο... Θα δούμε!
      Καλές γιορτές, κορίτσι μου υπέροχο!
      (Σου στέλνω μήνυμα, σε λίγα λεπτάκια!)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

      Διαγραφή
    3. Μην κάνεις διορθώσεις εδώ! Εγώ πρέπει να κατέχω το ρεκόρ του να "τρώω" λέξεις, να μπερδεύω μονίμως το "να" με το "αν" και πρόσφατα άρχισα να μπερδεύω και ονόματα! Να σκεφτείς, μια φίλη την αποκάλεσα Μαρία, αντί για Ελένη!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά!!! :k

      Διαγραφή
  9. Απολαυστική η ανάρτηση σου , Γιάννα μου !!!!!!! Να είστε καλά και να απολαμβάνουμε έξυπνες ιδέες και βέβαια εξυπνο χιούμορ !!!!!!!
    Καλές γιορτες
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Νικούλα μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Έχεις την αγάπη μου, γλυκιά μου!
      Καλές γιορτές να έχουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. Τι έκανε λέει; Δεν έβαλες βρώμη;;;;;;;
    Φτου σου!
    Θύμωσα τώρα!
    Φεύγω αλλά σε απειλώ!
    Θα έρθω πάλι!
    Τι νόμιζες με ένα τοσοδούτσικο σχολιάκι θα την έβγαζα; Για έναν μήνα;
    Απλά μόλις έφαγα και μου κάθισε η σαλάτα στο στομάχι ☺

    ματς (τα μουτς στο επόμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι, Αριστάκι, πως το έκανα εικόνα: Ανοίγει η κοπέλα το κουτί και βλέπει μέσα νυφάδες βρώμης! Σοκ! Όχι, πως με περνάει βέβαια για φυσιολογικό άνθρωπο, μια χαρά με έχει ψυχολογήσει, αλλά δεν ήθελα να της το επιβεβαιώσω κιόλας! χαχα!
      Καλή χώνεψη με τη σαλατούλα, curly (το artist στο επόμενο κι εγώ! Αμέεεε!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ήρθα! Αφού κοιμήθηκα και χώνεψα! (Ξέρεις από το μεσημέρι πάλι αύριο το πρωί θα φάω! Ένα τσαγερό πράσινο τσάι θα με με κρατήσει ως αύριο!)

      Οι νιφάδες βρώμης θα ήταν σαν χιόνι! Δεν το σκέφτηκες ε;
      κι θα μπορούσες να βάλεις και μερικά φιογκάκια ολικής, να κάνει και μια μακαρονάδα η κοπελιά!
      Που λες, το μεσημέρι ήμενα κουρασμένη, έτρεχα όξω με τη νέα δουλειά που ξεκινάει σιγούλια σιγούλια και δεν είχα χρόνο να δω και το βίντεο. Το είδα τώρα.
      Δεν υπάρχει η δουλειά που έκανες. Κάθε εποχή θα αλλάζω κατεύθυνση στην κάρτα και έτσι θα έχει λόγο ύπαρξης όλη τη χρονιά! Εξαιρετική δουλειά! (Δεν θέλω να φαντάζομαι τις εργατοώρες που ξόδεψες! Κι ύστερα λένε εμένα ότι έχω υπομονή! Bullshit!
      Μην νομίζεις ότι επειδή δεν έλαβες κάτι από μένα ότι θα τη γλιτώσεις! Απλά είμαι αργοκίνητη μανούλα μου! Τα ζώα μου αργά! ☺
      Αυτά προς ώρας. Δεν θυμάμαι άλλα.
      Άμα θυμηθώ έρχομαι πάλι. Λες και περπατάω να κουραστώ;;
      Πολλά φιλιά "μουτς" (τα χρωστούσα από πριν!

      Διαγραφή
    3. Α και μην νομίζεις ότι δεν έπαιξα με τα μπαλάκια! ☺
      Αυτό μας έλειπε! χοχοχοχο
      Merry Christmas! :) :-D :) :-D

      Διαγραφή
    4. Παιδάκι μου, δεν κάνει να μένεις τόσες ώρες νηστική! Πας καλά? Θα πάθεις τίποτα! Να τρως φρουτάκια τουλάχιστον!
      Ωωωωω! Τα φιογκάκια που έγραψες (το ολικής το προσπερνώ!) μου έβαλαν ιδέες!!! Θα δω! (Και ίσως να δείτε κι εσείς!!! ;-) )
      Χιχι! Παντός καιρού η κάρτα μας, ε? Αριστάκι, όντως πολλές οι εργατοώρες και για εμένα που δεν είμαι και το πιο υπομονετικό ον του πλανήτη, μου φάνηκε αιώνας η ολοκλήρωσή τους! Μα έχοντας στο μυαλό μου τα μουτράκια που θα τη λάμβαναν, η κούραση στ' ορκίζομαι, εξαφανιζόταν! :-)
      - Καλά, τα μισά να έκανα από αυτά που φτιάχνεις εσύ και θα ήμουν υπέρ-ευχαριστημένη! -
      *Καλέ, μη με συγχύζεις! Τί να λάβω από εσένα? Σου είπα: Θέλω την αγάπη σου! Ξέρω πως την έχω! Αυτό μου αρκεί! Ασχολήσου με τις δημιουργίες σου και με τη δουλίτσα που ξεκινάει (πόσο χάρηκα!) και άσε με εμένα! Ναι?
      Άντε! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, curly artist μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    5. Και να το αρνιόσουν, δεν θα το πίστευα!!!
      Τις μπαλίτσες δεν τις αλλάζω για κανένα λόγο! χαχα! Πάιξε ελεύθερα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Αστέρι μου βέβαια τα κάλαντα !!!! Εσκασε μύτη η Αριστέα με τη βρώμη ε;;; Εντάξει άλλη φορά βάλε και κανένα σακουλάκι αλεύρι ολικής ναι ....
    Εντάξει τώρα πιάνουν και παραπιάνουν τα χεράκια σου και έχεις απίστευτη υπομονή κοριτσάρα μου !!! Ζαλίστηκα να παρακολουθώ το βιντεάκι , μάλλον κοίταζα το νύχι - νύχι !!!!ααααα
    Τα δωράκια είναι ένας λόγος για να χαρείς και να φτύσεις το μουτράκι σου γιατί είσαι σπουδαίο παιδί και έχεις αγάπη απ΄όλους μας !!! Φτου σου !! Φιλάκια πολλά και να περάσετε πολύ όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Θα γεμίσω μια κούτα με προϊόντα ... καστανά (όπως λέω και στην Αριστέα) και θα της τα στείλω! Μόνο που σκέφτομαι μην κάνει το τραπέζι σε κανέναν "φυσιολογικό" άνθρωπο και κυνηγάνε εμένα μετά! ;-)
      χιχι! Κορίτσι μου, ειλικρινά, δεν έχω υπομονή! Καθόλου! Κα-θό-λου! Απλά, μάλλον με βοήθησε ο Θεός να τελειώσω τις κάρτες για να ηρεμήσει το μυαλό μου! Δεν έχω άλλη εξήγηση!
      (Ε, κάτι απλό για μανικιούρ! Τώρα έπρεπε να γύριζα το βιντεάκι που είναι... παιδική χαρά τα νύχια μου! χαχα! Ό,τι τέμπερα και δαχτυλομπογιά από τον μικρό της κολλητής μου, πάνω τους είναι! ^_^ )
      Είναι ωραίο συναίσθημα και να παίρνεις αγάπη και να δίνεις! Νιώθω ευγνωμοσύνη!!!
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου! Να είσαι γερή και με πολλή αγάπη γύρω σου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  12. κοριτσι μου αγαπημενο καλο μηνα και χαρουμενες και ευτιχισμενες γιορτες σου ευχομαι!!!!! τα δωρακια τελεια το βιντεο φανταστικο η αναρτηση σουπερ μου εφτιαξες την μερα!!!! σε φιλω γλυκα με μια μεγαλη αγκαλια!!! σε ευχαριστω που παντα με σκεφτεσαι και στελνης μηνυμα να δης πως ειμαι και τι κανω οταν χανομαι!!!!! σε ευχαριστω πολλες πολλες αγκαλιες και φιλια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μουουουου!!! Γλυκό μου κορίτσι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κούκλα μου, για τα όμορφα λογάκια σου!!! Είναι γεγονός πως γίνεται αισθητή η απουσία σου!
      Μας λείπετε, κυρία μου, τί να κάνουμε?!
      Μια πελώρια αγκαλιά και πολλά-πολλά φιλάκια, Σοφάκι μου!
      Να είσαι καλά πάντα, όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Σούπερ η καρτούλες σου!!!! Δύσκολη όμως γιαυτό τις ξεκίνησες από αρχές καλοκαιριού!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια, λίγο μετά το Πάσχα! χαχα!
      Να είσαι καλά, Κατερινούλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά, κούκλα μου!
      Καλό βραδάκι!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Ήρθα πρωί πρωί να σε διαβάσω και κομμάτι ανησύχησα που δεν είδα ποστ... φαίνεται πως το ποστ υπερπαραγωγή ακόμη θα μαγειρευόταν!!! ;)
    Αχ! αυτά τ' αστεράκια χαρούμενες εκρήξεις!
    Η καρτούλα σου απίστευτα όμορφη και πανέξυπνη!
    Το κουτί με τα λουλούδια και τα σοκολατάκια εξαιρετικού γούστου!
    Τα δώρα των φίλων σου, όλα ένα και ένα και το video πολύ τρυφερό!
    Θέλω να έχετε και τα δυο σας υπέροχες γιορτές!
    ΑΦιλάκια με πολύ πολύ Αγάπη! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμη ήταν η ανάρτηση εδώ και μέρες αλλά δεν ήθελα να τη βάλω να ανέβει "στον αυτόματο"! Απλά, το πρωί έπρεπε να πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ, μετά να μαγειρέψω, οπότε με βρήκε το μεσημέρι! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, μαγισσούλα μου! Να είσαι καλά!
      (Θα περάσω εννοείται να ευχηθώ και για τη γιορτή του "Παραμυθά" μας!) ;-)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ-πολύ και ελπίζω να έχουμε όλοι μας όμορφες γιορτές γεμάτες αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Ολα τα δωρακια είναι υπέροχα! Και το τελευταιο με τις εποχες καταπληκτικο!! Καλες γιορτες με αγαπη και υγεια!! σμουτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλές γιορτές και σε εσένα! Με υγεία, γέλιο και όλους τους αγαπημένους σου στο πλάι σου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  16. Αγαπημένο μου Συριανάκι εκανες και πάλι την παρουσία σου με αλλη μία χαρούμενη ανάρτηση αλλά αθτήν την φορά την πασπάλισες με τα υπέροχα αστεράκια σου Να είστε καλά και αγαπημένα να περάσετε όμορφα, χαρούμενα και διασκεδαστικά τις Γιορτές των Χριστουγέννων Με πολύ πολύ αγάπη απειρα φιλάκια!!!(αν δεν σου κάνει κόπο γράψε το λίνκ με τα αστεράκια ισως το χρησιμοποιήσω στη επόμενη ανάρτηση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι! Ήμουν ανάμεσα σε χιονάκι και αστεράκια, αλλά επειδή τα αστεράκια τα είχα και στις περσινές γιορτές, μου φάνηκαν πιο ταιριαστά, τελικά! ;-)
      (Θα βρω το link και θα στο στείλω σε λιγάκι!) :-)
      Σε ευχαριστούμε πολύ, κορίτσι μου! Κι εσείς να είστε καλά και να περάσετε ονειρεμένα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά και πασπαλισμένα με μπόλικα αστεράκια!!! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Η καρτα δεν αυτοκαταστραφηκε; Κατι δεν εκανα καλα! Κοπελια, θα μας δειχνεις τις κατασκευες σου και τα νυχια σου! Βρε τετοια ταλεντα δεν κρυβονται!
    Πολυ ομορφα τα δωρακια σου! Χαιρομαι που σου αρεσε και το δικο μου! Ζηλευω το μικροφωνο! Δεν τραγουδας; Δηλαδη οταν επιτελους κανουμε το ντεμπουτο μας, θα αναλαβω εγω το τραγουδιστικο μερος; Παντως στην αφηγηση σου η φωνη μας ειχε ενθουσιασει!
    Θα μπω και τριτη φορα για να δω τα βιντεακια γιατι κοιμιζω παιδι με πυρετο. Σμουτςςςςςς! Αντε τυπικα να σου ευχηθω καλη χρονια, αλλα δε γλιτωσες ακομα απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τ'ακους; Θα φτιαξουμε club για να σε πεισουμε!

      Διαγραφή
    2. Σιγά να μην την άφηνα να αυτοκαταστραφεί! Τόσο γέλιο μου χάρισε απλόχερα!!! ^_^ Και ασφαλώς λάτρεψα και το δικό σου δώρο!!! Είναι πανέμορφο!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! :k
      [Να θυμηθώ να φωτογραφίζω τις βλακείες που φτιάχνω και τα νύχια μου!] Check! ✓
      Συγνώμη, υπήρχε περίπτωση να μπω σε δίλημμα: χορός ή τραγούδι? Χορός εννοείται! Αφού με ξέρεις! (Τί λέω, Θεέ μου? Ούτε εγώ δεν με πιστεύω! :p )
      A, θυμάσαι το περσινό βιντεάκι!!! Τί γλυκιάαα!
      Περαστικά σας, Demι μου! Υπομονή! Θα περάσει! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά για γρήγορη ανάρρωση!
      (Ούτε εγώ θα σου ευχηθώ από τώρα! Γιατί απλά... ούτε εσύ θα γλιτώσεις από εμένα!!! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Εγώ που δεν υποστηρίζω τα... δίκαια αιτήματά σας, μπορώ να γίνω μέλος στο fan club για να σας... σαμποτάρω??!!!
      ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Τυχερουλα Γιαννα μου, ποσα ομορφα δωρακια πηρες!!!! Μα λατρεψα την καρτα σας!!! "Να προσαρμοζεσαι σε καθε εποχη"!!!! Ποσο υπεροχη ειναι!!!! :)
    Λοιπον, να σου πω την αληθεια, δεν θα με χαλαγε καθολου να σ' ακουσω να λες τα καλαντα!!! Σε φιλω... και ευχομαι καλες γιορτες, με υγεια και απειρη αγαπη !!!!!!!!! Σσσσσσσσσσσμουτς!!!!!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου! Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που σε βλέπω στα blogs!!! :-)
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου! Νομίζω πως το μήνυμα της κάρτας, το κάνει ο καθένας δικό του γιατί όλοι μας τραβάμε τα ζόρια μας, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζουμε και να προχωράμε μπροστά!
      (Άκουσέ με: Δεν θέλεις να με ακούσεις να λέω ούτε καν τα κάλαντα!!! ;-) )
      Καλές γιορτές, δημιουργική ομορφιά μου! Υγεία και αγάπη! Πάντα!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Kάθε φορά που έρχομαι εδώ, περνάω ωραία..!
    Είσαι ένα πλάσμα που σκορπάς θετική ενέργεια χωρίς να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια κι όλο το κείμενο το διαβάζω χαμογελώντας...
    Η καρτούλα που έλαβα είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων!
    Φοβερή δουλειά! Πολλά μπράβο για την υπομονή σου!!!!!!
    Αλλά δεν θ΄ αφήσω το σουβέρ, στην άκρη...Μου άρεσε πάρα πολύ και το προσέχω μην μου το αρπάξει ο Κανέλλος ! (Όλα γι΄ αυτόν αποτελούν παιχνίδι...ΟΛΑ!) Να χαρείς τα δωράκια σου και πάντα τυχερή να είσαι, σου εύχομαι!!
    Απόλαυσε με όσους αγαπάς, την κάθε στιγμή από τις γιορτινές μέρες που έρχονται... Εύχομαι να περάσεις αλησμόνητα!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Αννιώ μου! Τί τρυφερό σχόλιο! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, μάτια μου!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η καρτούλα! Καλέ, μη βάζεις φραγμούς στο παιδί: Άφησέ τον να παίξει με την καρδούλα! Θα σου φτιάξω άλλη! Πόσο πλάκα έχουν όταν παίζουν! Οι δικές μου βαριούνται τη ζωή τους! Πφφφφ! ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου και να περάσεις κι εσύ όμορφα με τους αγαπημένους σου!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μελωμένα!!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Κοπελιά, αν δεν είσαι παλαιοημερολογίτισσα, θα 'λεγα πως ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά, για σένα μόνο, που κάνεις μια ανάρτηση το μήνα και καθάρισες! :) Για ρώτα κι εμάς που μοχθούμε ( :) ) διαρκώς στο χώρο τού blogging, να δεις τι τραβάμε! :) Με γεια τα υπέροχα δώρα σου, να περάσεις καταπληκτικές γιορτές με υγεία και χαρά και φυσικά τα λέμε τού χρόνου, έτσι όπως τα' κανες κι έχεις να αναρτήσεις πρωτοχρονιάτικα! ΣΣΣΜΟΥΤΣ και έφυγα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Μάλλον προ-ημερολογίτισσα θα με αποκαλούσα!!! ;-)
      Ναι, ρίξε μας στάχτη στα μάτια εσύ! Δεν φτάνει που... ντύθηκες νυφούλα και πήγες και μήνα του μέλιτος και μας εγκατέλειψες για τόσες μέρες, ζητάς και τα ρέστα από πάνω! Άσε μας κουκλίτσα μου! :p
      *Καλά να 'μαστε, στον αυτόματο θα ανέβει η ανάρτηση Ιανουαρίου! Θα έχω συνάντηση... κορυφής! ;-)
      Να είσαι καλά, ψηλή, ξανθιά, ταξιδιάρα ψυχή μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... γιορτινά! (Why not?) ;-)
      Όμορφο Σαββατόβραδο, Πετράδι μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Χουανιτάκιιιι!!! Εγώ θα ήθελα να κάνεις και μια ηχογράφηση πάντως!!! Αμ πως, να διαθέτουμε όλα τα μέσα και να μην το εκμεταλλευόμαστε;; Εγώ ήξερα πως θα τα κατάφερνες, αμέ αμέ!!! Να χαρείς όλα τα καλούδια σου και να είσαι πάντα τυχερή!!! Φιλάκια πολλά πολλάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηχογράφηση πρέπει να κάνεις εσύ που έχεις τόσο γλυκιά φωνούλα! (Να το κάνεις! Να το κάνεις!) :-)
      Ε, δεν είμαι πολύ τυχερή (όχι μόνο για τα δωράκια), αλλά επειδή έχω στη ζωή μου άτομα σαν εσάς?! Με κατα-σκλαβώνετε διαρκώς!
      (Στην ανάρτηση Ιανουαρίου, θα έχεις την... τιμητική σου!!!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, αστεράκι μου!
      Έχεις πάντα την αγάπη μου!!! Love you!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Έλα βρε Χουανιτάκι μου!!!! Είσαι πιο γλυκιά και από τούρτα σοκολάτα!!! Δε χρειάζεται να αναφέρεις τίποτα, εγώ ότι κάνω το κάνω από την καρδιά μου και μόνο όταν το νιώθω. Φιλάκια πολλά με αγάπη!!

      Διαγραφή
    3. Γιάννα-Τούρτα σημειώσατε 1!!! ;-) χιχι!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      (Την παρουσίαση θα την κάνω πάντως! Κρίμα που δεν περνάει και το άρωμα μέσα από την οθόνη! Είναι super!!! :-) )
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, ομορφιά μου! Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Ότι φτιάχνεις είναι τόσο όμορφο.
    Μπράβο σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα σου.
    Μετά την περιπέτεια επέστρεψα. Σ΄ευχαριστώ για το "παρόν" σου.
    Οι κατασκευές σου υπέροχες.
    Και του χρόνου να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, καλέ μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Πάντα όλα να είναι περαστικά!!
      Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!
      :-) ^_^ :-)

      Διαγραφή
  24. Πολύ όμορφο το κουτάκι σου!!! Την κάρτα τη λάτρεψα και το βιντεάκι είναι υπέροχο!!! Να τα χαίρεσαι τα δωράκια σου!!! Καλές γιορτές σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε υπέρ-ευχαριστώ, Σπυριδούλα μου!
      Είσαι πολύ γλυκιά!
      Καλές γιορτές, κούκλα μου! Να περάσεις ονειρεμένα με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Η κάρτα σου είναι τέλεια και μου άρεσε πολύ η ιδέα σου να βάλεις όλες τις εποχές "στο παιχνίδι"!
    Να χαρείς τα δωράκια σου και ναι, να μας τα ψάλλεις!! Μη μας λυπηθείς!!
    Και μια κι από δω θα τα πούμε πρωτοχρονιά πια, να σου ευχηθώ καλά Χριστούγεννα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι! Δεν σας αξίζει αυτό το πράγμα! Δεν θα τα ψάλλω! Τί μου φταίτε να πάθετε ωτίτιδα χρονιάρες μέρες? Άσ' το καλύτερα! ;-) χχααχχαα!
      Να είσαι καλά, Μαράκι μου! Ευχαριστώ πολύ!
      Καλές γιορτές (από εδώ!) Σιγά να μη μου ξεφύγεις! Θα τα ξαναπούμε από... τα μέρη σου για να ευχηθώ και στον Μπρικάκο!!! (Μη νομίζει πως τον ξεχνάω!) :p
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!!!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Το καταλαβένεις Συριανακι μου οτι έχθες δεν μπορούσα να φανω.. λογο ανωτερας βίας ναι; ;) αλλα σημερα να μαι εδώ να απολαυσω τα τεκτενομενα σου... .. λεξη που βρήκα ε; μόρφωση παιδι μου λέω όχι ψεμματα;...:D
    Και για πες μου βρε αγαπη μου ήταν αναδρομος ο Ερμής; γιατί και εγω πατατες εκανα εχθες ... και οχι τιγανητες..τι να σου λέω... αλλα περάσαμε υπεροχα..!!! είδες με λίγη καλή διαθεση .. όλα γίνονται... σιγα να μην αφήσουμε τον Ερμή να κανει οτι θελει αυτός....!!:D
    Να χαιρεσαι Γιαννακι μου τα δωρακια σου όλα είναι διαλεχτα και με αγαπη φτιαγμενα ... αυτό είναι το πιο ομορφο συναισθημα για εκεινον που το στελνει ( το ξερεις και εσύ) που έκανες τόσο ομορφες καρτουλες για όλους μας.... να δίνεις και να παιρνεις χαρα παντα μικρή μου φιλη...σε ευχαριστω πολύ που οποτε φευγω απο εδώ έχω ενα χαμόγελο νααααααααααα τόσο μεγαλο... την επομενη που θα φτιαξεις βιντεο θελουμε να το κανεις τραγουδιστό ναι;.. και εννοειται οτι θα τα ξαναπουμε για τις γιορτες . να περνας ομορφ αότι και ν ανεις μικρή μου... φιλακιααααα!!!.:k :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασα να σου πω για τα αστερακια σου ......θυμασαι που μου εστηλες πως τα κανεις; περσι; ... εδω ξεχνάω θα μου πεις τι εφαγα εχθες... εεεε δεν το έκανα γιατί ηθελα να είναι το μοναδικο μπλοκ ( απο όσο ξερω εγω δηλαδή) που έχει αυτην την εκρηξη των αστεριών... ξαναφιλώ.. αντε για τωρα..!!! :k :k :k

      Διαγραφή
    2. χαχα! Λες να σε παρεξηγούσα, Ρουλάκι μου? Γιόρταζες, κοριτσάκι μου! Να σου ευχηθώ και από εδώ: Να σε χαιρόμαστε!!! Ό,τι μα ό,τι κάνει την ψυχούλα σου ευτυχισμένη, Σμαραγδένια μου!!! <3
      Δεν ξέρω αν ήταν ανάδρομος ο Ερμής (μεταξύ μας: δεν ξέρω την τύφλα μου από αστρολογία! αχαχα!), πάντως δεν σε φοβάμαι εσένα! Μπορείς να τα βγάζεις πέρα κάτω από όλες τις συνθήκες! :-)
      Και εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου: Η χαρά όταν προσφέρεις (όσο μικρό κι αν είναι αυτό) μπορεί να είναι πολλή μεγαλύτερη ακόμα κι από τη χαρά του να λαμβάνεις κάτι! Αν ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη μέσα από την καδιά μας, αυτό είναι ευλογία, Ρουλάκι μου! <3
      Αχαχχαα! Ακόμα και εσύ που ξέρεις τη φωνή μου θέλεις να τραγουδήσω, Ρουλίτσα μου? Πλάκα θα 'χει! Θα με παρακαλάτε να σταματήσω μετά και εγώ δεν θα σας δίνω σημασία! Μόνο τραγουδιστές αναρτήσεις θα κάνω! χαχα! ;-)
      Χαίρομαι που καταφέρνω να σε κάνω να χαμογελάς, γλυκιά μου! Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη! Αλήθεια! :k
      Καλέ, ασφαλώς και θα τα ξαναπούμε μέχρι τις γιορτές! Αυτό μας έλειπε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Όμορφο Σαββατόβραδο και πάλι "ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ"!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Κι όμως: Το θυμάμαι! ;-)
      Κακώς δεν τα έβαλες τα αστεράκια!!!
      (Θα ψάξω να σου βρω κάτι άλλο τότε να βάλεις!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ξανά και πάω να... ψάξω!!!
      ;-) <3 :k

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ σε πολύ μάτια μου...θαρω πως θα παιζω με αυτα και δεν θα κανω αναρτήσεις.. χι.χι..ξεμιαλιζουμε σου λέω...:D :D

      Διαγραφή
    5. Α, όχι! Αν είναι να μην κάνεις αναρτήσεις, άσ 'το καλύτερα!!!
      ;-) Θέλουμε να απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις σου, καλέ!!!
      χαχα! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Ρουλάκι μου!
      Καλή σου μέρα!
      *Πάντως σου το έστειλα το μέηλ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  27. Unas cosas muy chulas, la tarjeta de las estaciones me ha gustado mucho y la caja esta muy bonita preparada con las flores y los chocolates, felicidades también por los regalos y el vídeo me ha gustado las imágenes y la canción.
    Muchos besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Muchas gracias, cariña! Usted es siempre tan amable!
      Espero que usted disfrute de este Domingo y tener una maravillosa Diciembre!
      ¡Abrazos y besos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Είσαι από τα πιο γλυκά κορίτσια της μπλοκογειτονιάς.Να είσαι πάντα έτσι κοριτσάκι, μου θυμίζεις...εμένα όταν πρωτομπήκα στα μπλοκ(2007!!!)Καλέ...ζήλεψα τα αστεράκια..πως τα έβαλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Αχτιδούλα μου!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ! (Μακάρι να σου έμοιαζα έστω και στο ελάχιστο, αλλά δεν το νομίζω! Εσύ είσαι θησαυρός! :-) )
      Χιχιχι! Σου άρεσαν τα αστεράκια? Σου στέλνω σε λιγάκι τον κωδικό τους στο facebook!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για μια υπέροχη Κυριακή!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Ιωάννα μου γλυκιά μου !! Σε απόλαυσα για άλλη μια φορά !! γράφεις καταπληκτικά, όπως και όλα όσα φτιάχνεις, είναι καταπληκτικά αγαπημένη μου !!! Να χαρείς τις ευχές σου και τα δωράκια σου !!! και να περιμένεις τον ταχυδρόμο, ελπίζω μη χαθεί!! φιλάκια, σ'αγαπώ!!! Καλές ευτυχισμένες γιορτές να περάσετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόόόσο πολύ, Φανούλα μου!
      Με κάνουν πολύ χαρούμενη τα λόγια σου!
      Να ξέρεις πως, παρόλο που μου λείπεις από το blog, η αδυναμία που σου έχω είναι δεδομένη! :-)
      (Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα σε ενημερώσω αμέσως! ;-) )
      Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κορίτσι μου! Καλές γιορτές, με υγεία!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. Συριανακι όμορφο τι υπέροχα που ειναι αυτά που δημιουργεις!!!
    Με το καλό να χαρεις τα όμορφα δωράκια σου!
    Καλές γιορτές κουκλα! Να περάσετε καταπληκτικά μαζί με τον Γιάννη σου και με αυτους που αγαπάς!
    Πολλά πολλά φιλιά και θα χαιρόμουν αν άφηνε ο Γιάννης σου το μικρόφωνο ανοιχτό να μας τα έλεγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αυτό το λες τώρα, Μαράκι μου! Αν με άκουγες, θα άλλαζες αμέσως γνώμη! χεχεχε! ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου! Να είσαι καλά κι εσύ και να περάσεις όμορφα πλάι με λατρεμένα σου πρόσωπα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και πασπαλισμένα με μπόλικη χρυσόσκονη!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  31. Φοβερή η καρτούλα σου πολύ εμπνευσμένη και πρακτική για όλο τον χρόνο.
    Και τα δωράκια σου υπέροχα!
    Οταν κατέβω να βρεθούμε!
    Θα μας κράξουν,στο ίδιο νησί και δεν βλεπόμαστε:((

    Καλές γιορτές να'χεις
    πάντα δωράκια να πέρνεις
    απ'τις φίλες σου
    και πολύ αγάπη απ'ολους!


    Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα γι' αυτό το έκανα: Γιά να μην μπορεί κανείς να απαλλαγεί από εμένα, καμία εποχή! Να είμαι διαρκώς παρούσα! χαχα!
      ;-)
      Ναι, βρε Ελενάκι! Να βρεθούμε! Α, το βρήκα: Θα τραγουδάω και η φωνή-μέλι που έχω θα σε οδηγήσει απ' ευθείας σε εμένα!!! :p
      -Όχι, χωρίς πλάκα! Όταν με το καλό επιστρέψεις, να τα πούμε!-
      Καλές γιορτές, κορίτσι μου! Να είστε υγιείς και επαναλαμβάνω -να σας τρελάνει τελείως το νέο μέλος!- ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Εξ αιτίας της κάρτας ήρθα μέσω της Κάτιας!!! Μπράβο-μπράβο η πιο πρωτότυπη κάρτα ever!!! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ γλυκιά!
      Καλώς βρεθήκαμε και υπόσχομαι να έρθω στο σπιτάκι σου το συντομότερο! Be there! ;-)
      *Έχω την εντύπωση πως σε ακολουθώ και στο instagram αλλά δεν παίρνω κι όρκο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά για την ώρα!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  33. Πόσο γαΪδούρα είμαι που ποτέ δεν σου έστειλα κάτι εγώ....
    Σ΄ αγαπώ, όμως, να το ξέρεις και σε ευχαριστώ για τα
    όμρφα δωράκια σου !!!!!!! Τα λέμε................ φιλιά !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας, βρε Σοφάκι!! Λες από αυτό να εξαρτάται η συμπάθεια που τρέφω για κάποιον? ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Σε φιλώ πολύ-πολύ και εύχομαι να έχετε όμορφες γιορτές, μες τη γλύκα, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Τι υπέροχα δωράκια είναι αυτά; Μωρέ είναι όμορφο συναίσθημα να λαμβάνεις κάτι, όχι για το δώρο αλλά για την σκέψη και την κίνηση! Είδα και το βίντεο με την καρτούλα σου και έχω να σου πω (άσχετο!!! ότι έχουμε τα ίδια νύχια, γαλλικό σε μάυρο χρώμα!
    Και όσο για τα σοκολατάκια, φυσικά μωρέ, σοκολατάκια θα έβαζες, τι θα έβαζες; Χαχαχα! Σε φιλώ αγαπημένη μου Γιάννα και να έχεις όμορφες γιορτές! Φιλιά, πολλά φιλιά και την αγάπη ♥ μου φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, Μαράκι μου! Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις πως κάποιος σε σκέφτηκε! Αλλά είναι και το ίδιο υπέροχο το να δημιουργείς κάτι για κάποιον! Αν υπάρχει αγάπη, όλα φαίνονται πιο όμορφα, μωρέ! <3
      χιχι! Τα νυχάκια είναι από τον Οκτώβρη! Τώρα δεν είναι βαμμένα! Τα αφήνω να... ξεκουραστούν! Από την Παρασκευή ξεκινάει μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων οπότε, θα τα ταλαιπωρήσω πολύ! ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Καλές γιορτές (θα τα ξαναπούμε βέβαια, μέχρι τότε!), με υγεία και πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  35. Να σου πω ένα "μπράβο" για το υπέροχο κείμενο. Όμως και όσα έφτιαξες είναι υπέροχα.
    Την αγάπη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, καλέ μου Ντένη!
      Καλή εβδομάδα εύχομαι και να είστε όλοι καλά!
      <3

      Διαγραφή
  36. Καλημερα χαρα μου ,περνα να δεις τι βρηκα http://starsandicicles.blogspot.gr/2015/12/syros2js-2015-2016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απαντήσεις
    1. Hi, Lyosha! Nice to meet you!
      Thanks for your lovely comment!
      Have an amazing week, sweetheat!
      Hugs!
      :-)

      Διαγραφή
  38. Να χαρείς τα δωράκια σου Γιάννα μου!!
    Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις πως σε σκέφτονται!!!
    Καλή βδομάδα!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Στελλίτσα μου! Είναι όντως υπέροχο να ξέρεις πως σε σκέφτονται! Τί πιο γλυκό?
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. Πολύ πρωτότυπη η καρτούλα σου!! Το κουτάκι μια χαρά το έσωσες, ωραία η ιδέα με τα σοκολατάκια.. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η καρτούλα και το κουτάκι!
      (Δικιά μου είσαι εσύ με τα σοκολατάκια! Ε, μα φαγώθηκε η άλλη να βάλω βρώμη...! ;-) ) χιχιχι!
      Να είσαι καλά, Αναστασία μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα! Καλές γιορτές να έχουμε!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  40. Καλό μήνα, ομορφιά μου!
    Πολύ μου άρεσαν τα αστεράκια που πέφτουν εδώ (έκανα ευχέεεες... ουουουου!! Χιχιχι!!) Πραγματικά μου έφτιαξαν τη διάθεση! Και το βίντεό σου μου άρεσε πολύ, με την απιστευτότατη καρτούλα σου!
    Να χαρείς τα δωράκια σου!
    Φιλάκια πολλά, καλές γιορτές με υγεία και χαρά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πιάσουν όλες οι ευχές σου, Έλλη μου!!! Πραγματικά στο εύχομαι! <3
      Η "απιστευτότατη" καρτούλα, ήταν για τα πιο "υπερυπέροχα" άτομα της blog-o-ζωής μου!!!! :k
      Να είσαι καλά πάντα, γλυκό μου μαϊμουδάκι!!
      Καλή εβδομάδα θα σου ευχηθώ μόνο γιατί μέχρι τις γιορτές θα τα ξαναπούμε εμείς!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά από εμένα και την πανέμορφη κουκουβάγια μου!!!! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  41. Υπέροχα τα δωράκια σου, αλλά ακόμα ομορφότερη η καρτούλα σου Γιάννα! Τα αστεράκια όνειρο, μαγικά, πραγματικά φτιάχνουν τη διάθεση! Να είστε καλά τα δυο Γιαννάκια να περάσετε υπέροχες γιορτές και να έχετε ένα χαρούμενο μήνα, με όλη μας την αγάπη!!!
    Μάκια πολλά!!!!
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κορίτσια μου!
      Να είστε καλά και πάντα να βρίσκετε όμορφα θεματάκια να μοιράζεστε μαζί μας!
      Σας φιλώ πολύ και τις 2 και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!
      (Άλλωστε, θα τα ξαναπούμε μέχρι τις γιορτές!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  42. Συριάκι μου γλυκό τι όμορφα είναι όλα όσα μας έδειξες και μετα λες δεν το χεις με τις φωτογραφίες!!!!
    Να περνάς καλά!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Λες να το 'χω, τελικά? Μπααα!
      ;-)
      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, Ρενάκι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά, κορίτσι μου!
      Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  43. Ευχαριστώ για τις ευχές σου , να είσαι καλά και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!
      Καλές γιορτές, με υγεία κ' ευτυχία!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  44. ναι ψάλτα μας και συ τώρα να δούμε τι θα καταλάβεις!
    Άκουσε να δεις κοπελιά κόψε το μαμαδίστικο ύφος να μη γίνουμε μπίλιες!Άλλωστε,εγώ είμαι η μαμά, εγώ θα σου τα ψέλνω όταν παρεκτρέπεσαι...και τώρα έχεις ξεφύγει πουλάκι μου!Είναι κουτί πάλι αυτό που έφτιαξες ή να τσιρίζω?τόσο ευρηματική πχια?Πανέμορφο το μολογώ!Και το βιντεάκι με την σούπερ κάρτα μοναδικό!Τα δωράκια και οι καρτούλες σου δε μούρλια!Να μου ζήσεις χρυσοχέρα μου και πάντα ομορφιές να μας ετοιμάζεις και χαμόγελα να σκορπίζεις!
    Καλές γιορτές,ευτυχισμένες με υγεία και μπόλικη αγάπη σας εύχομαι!Λοβ για!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Χαμηλώνω βλέμμα, ρίχνω μαλλιά στη μούρη...) Μάάάλιστα, μαμά... (Από μέσα μου όμως, βράζω!!!) ;-)
      Μιραντίνι, δε φτάνει που δεν αναρτάς πχιά (το αγαπώ το "πχιά"!) στον κήπο, έρχεσαι να μου κάνεις και υποδείξεις??!!! Τέλος πάντων! Έχε χάρη που ερωτεύθηκα αυτό το τετράποδο χνουδωτό ζαχαρωτό (αυτό το αλητάκι με την μπλούζα, ντε!) και δεν μου πάει η καρδιά να κοντραριστούμε! :p
      Να είμαι καλά να ΣΑΣ ετοιμάζω ό,τι τραβάει η ψυχούλα σας!!!
      Να είσαι καλά, Μπισκοτολατρεία μου!!! Καλές γιορτές και σε εσάς, αστέρι μου! Υγεία και άπειρες στιγμές γέλιου, κούκλα μου!
      (Love you, too! Το ξέρεις!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  45. Καλέ πάνω που έψαχνα στο πορτοφόλι να σου βρω χαρτζιλίκι σε αποσύνδεσε ..... α δεν θα του το συγχωρήσω ποτέεεεε !!! Ήθελα τόσο να σε ακούσω !!!! Τα δώρα σου είναι υπέροχα και να τα χαρείς !!!!! Το δικό σου δε είναι το κάτι άλλο !!! Σε συγχαίρω για την υπομονή σου !!!! Σας εύχομαι να περάσετε καλές και χαρούμενες γιορτές και πάντα με χαρά και ευτυχία να είναι γεμάτο το σπιτικό σας !!!! Η αστερόεσσα ανάρτηση τέλεια !!!!!!! Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί? Το έχασα το χρήμα??!!! Όχι, ρε γ@mwτ0!!!! :p xaxa!
      Πίστεψέ με, Ράνια μου: ΔΕΝ θέλεις να με ακούσεις να τραγουδάω!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου! Πάντα με τον καλό σου λόγο! Καλές γιορτές και σε εσάς, αγαπημένη μου! Με υγεία πολύ χαμόγελο!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... αστεράτα! ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. Βρε το Γιαννάκη κόλπα που μας κάνει;;; Τι τον έπιασε και τράβηξε τις μπρίζες;;; Ε;;;;; Κοριτσάρα μου γλυκιά, χαρούμενο παιδί μας!!! Εύχομαι να χαρείς τα δωράκια σου και πάντα να είσαι γεμάτη από τέτοιες εκπλήξεις!!! Καλές γιορτές σου εύχομαι μελωδικές και ονειρεμένες!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Για να σας προστατεύσει το έκανε! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα ολόγλυκα σου λογάκια σου, Κική μου! Να είσαι καλά, τρυφερό μου πλάσμα!
      Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσάς (σε αυτό τα Βασιλικά Φωτισμένο σπιτικό!) με υγεία, γέλιο και πολλή αγάπη, κοριτσάκι μου! Κάθε καλό στις ζωές σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  47. Εκπληκτικη η αναρτηση σου!!!Τελεια τα δωρα σου!!!!
    Περασα μετα απο πολυ καιρο για να σου ευχηθω Υγεια πανω απ ολα!!!!
    Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει το χαμόγελο και καθετι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
    ˛.°★。˛ΟΜΟΡΦΑ ��˛ ΜΑΓΙΚΑ ��˛ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ°.★* *
    ˛°_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。**
    ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ~`˛_Π_____. * ˛*
    .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*../______/~\*.
    *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκιέ μου!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Υγεία σου εύχομαι, θετική σκέψη και γέλιο! Πολύ γέλιο!!!
      Φιλιά πολλά και γιορτινά!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. Καλημέρα όλη μέρα γλυκό ζευγάρι και άπειρες ευχές για θαυμάσιες γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!!! Να είσαι καλά, καλλιτέχνη της καρδιάς μας!!!
      :k
      Πολλά φιλάκια και άπειρες ευχές για υγεία και όμορφες στιγμές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  49. Να μας τα ψάλλεις ,να μας τα ψάλλεις,μας αρέσει να "σ'ακούμε" ό,τι κι αν λες!!!!!Γιάννα τέλειες οι κατασκευές σου και με πολλή δουλίτσα ,γεια στα χέρια σου!!!!Να χαίρεσαι τα δωράκια σου και να περάσεις υπέεεεεεεεροχες γιορτές!!Φιλάκια σταυρωτά ,κούκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μα τα τραβάει ο οργανισμός σας, μου φαίνεται! Μωρέ, θα αρχίσω και θα ψάχνετε για ΩΡΛ μετά!!! ;-)
      χιχι! Σας ευχαριστώ πολύ, αστέρια μου! (Μόλις είδα τα ξωτικά σας και έπαθα την πλάκα μου! wow!)
      Καλές γιορτές, καλλιτεχνάρες μου!!! Να είστε καλά και να περάσετε ssssuper με τους αγαπημένους σας!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  50. αστέρι μου.... νασαι πάντα καλά. Το δικό μου δωράκι για σένα, δεν ήταν τιποτε μπροστώ στην αγαπη σου!! Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
    Όμορφα να περάσεις τις γιορτές.. με υγεία!! μάκια!!! και πάντα να σκορπίζεις χαρά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι και δεν ήταν τίποτα τα δώρο σου! Και πανέμορφο και με συγκίνησες! Τί άλλο να ζητήσω?!
      ;-)
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές να έχουμε! Με υγεία και ανθρωπιά!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Εγώ περίμενα τραγούδια! Τι δεν έχει κάλαντα;;;
    Αντε καλέ κ γω σσσσσσοκολατάκια θα έβαζα. Τα δωράκια που έλαβες ειναι πολύ όμορφα και ζηλευω!!!!!!
    Όσο για την κάρτα σας;;;
    Είναι σουπερ!!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο :)
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Καλά! Καμιά ώρα θα βάλω να ξεκινάει αυτόματα η φωνή μου, όταν έρχεστε εδώ και να δω πού θα κρυφτείτε μετά! ;-)
      Ε, όπως είδες... Σοκολατάκια ψηφίζω κι εγώ!!! Μην κοιτάς μερικές-μερικές που πάνε να με "χαλάσουν" με τα υγιεινά τους!! χαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκό μου κοριτσάκι! Να είσαι καλά πάντα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  52. Ήρθα κι εγώ σ' αυτό το φρέσκο και γεμάτο χρώματα μπλοκοσπιτάκι για να μου ψάλλουν τα κάλαντα!!!!!!! Ήρθα για να πάρω από τη δροσιά του,από τις όμορφες εικόνες,από την ζωντάνια του. Αφήνω τα φιλιά μου και τις ευχές μου για υγεία, καλές γιορτές και αγάπη. Μουτς μουτς μουτς, σ' ένα πολύ γλυκό κορίτσι!!!!!Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, Δαφνούλα μου!!! Σε ευχαριστώ πολύύύύ!!!
      Τί γλυκό σχόλιο!! Λιώμα με έκανες!
      Να είσαι καλά, δημιουργικό μου κορίτσι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και άπειρες ευχές για όμορφες γιορτές με υγεία και πολλή αγάπη!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  53. Διάβασα την ανάρτησή σου και νιώθω τόσο ευχαριστημένη από όσα μας παρουσίασες αλλά κι από την απόλυτη και πλήρη θετική ενέργεια που εκπέμπει όλο το κείμενο!

    Το βίντεο στο τέλος πόσο μού άρεσε!
    Μού θύμισε το παιγνίδι, που παίζαμε μικρές, με το διπλωμένο χαρτάκι και χωμένο μες στα δάκτυλα μας ... δεν θυμάμαι πως το λέγαμε κι αν είχε όνομα τελικά.

    Φιλάκια μικρέ μου Vivaldi κι όλες οι εποχές να εναλλάσσονται ευτυχισμένες για σένα.

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ναι! Κατάλαβα ποιο παιχνίδι λες, αλλά δεν έχω ιδέα πώς το έλεγαν! Τί μου θύμισες?! ^_^
      Εντάξει, με τον επίλογο του σχολίου σου, με έκανες αλοιφή! Τί να πω τώρα εγώ? Ευχαριστώ πολύ, Ζαμπία μου! Να είσαι καλά, κούκλα μου, να συνεχίσεις να μας σερβίρεις νόστιμα πιάτα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και άκρως αγαπησιάρικα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. Πω πώ!!!!Πέρασαν τόσες μέρες και δεν κατάφερα να περάσω ν'ακούσω τα κάλαντα!!!Αλλά κάλαντα δεν άκουσα!!!! Με όσα σου έγραψαν μέχρι τώρα όμως, μου φαίνεται πως θα το ξανασκεφτείς και θα μας τα ψάλεις την πρωτοχρονιά!!!!!
    Νά'σαι καλά Γιάννα μου, να χαίρεσαι τα όμορφα δωράκια σου και να περάσεις υπέροχες γιορτές με τον Γιάννη σου! Ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι καλλίτερο, μα πάνω απ' όλα υγεία και αγάπη!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Λες να σας κάνω την έκπληξη Πρωτοχρονιάτικα?!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Marie-Anne μου για τα καλά σου λόγια!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου γλυκό!
      Να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου! Με υγεία, γέλιο και πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  55. Happy holidays

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Υπέροχη η καρτούλα σας παιδιά!!! Με γειές και τα δώρα!!! Να 'στε καλά. Χαρούμενες γιορτές κι ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου! Καλές γιορτές, κορίτσι μου!
      (Θα φροντίσω να περάσω να σου ευχηθώ και για τη γιορτή σου! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  57. Hi there may I use some of the Monster Muscle X information here in this post if I provide a link back to your site.This is a attention-grabbing article by the way. I am going to go ahead and bookmark this post for my brother to check out later on tonight. Keep up the excellent.For more ==== >>>>>> http://guidemesupplements.com/monster-muscle-x/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. FYI, I will not pay visits back to spam comments...
      Thanks for your understanding!
      Enjoy your holidays!

      Διαγραφή
  58. Καλό Σαββατοκύριακο μικρή μου Ιωάννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xa! Μίλησε η μεγάλη! :p
      Καλό Σαββατοκύριακο, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και άπαιχτα σαν τα παιδάκια σου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  59. ❀✿゚ه
    A caixa é uma doçura, os presentes uns mimos!!!

    Que a alegria do nascimento do menino de Belém traga esperança e muitas alegrias para todos nós!!!

    Bom fim de semana com tudo de bom!!!
    Beijinhos.
    ❀✿゚ه° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Estou tão feliz que você gostou do meu caixa! Obrigado, Inês!
      Seus desejos são tão doces!
      Feliz Natal, queridα! Desejo a todos o melhor!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  60. Feliz Natal, Marie!
    Muito obrigado! Desejo-lhe saúde e felicidade, querida !!
    Abraços e beijos!!!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Με το που ανοιξανε λιγο τα ματια μας στουπ στις επικσκεψεις για ευχούλες...σιγα να μην κατσουμε μεσα και πως θα ευχηθουμε βρε Συριανακι μου φωναζοντας απο Κρητη μεχρι την Συρο... δηλαδή θα λεμε ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΡΙΑΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ..!!!:) :) :)
    Εεεεε οχι βρε παιδακι μου εδω θα τις αφήσουμε να περασεις να τις δεις και να χαρεις .. να χαρουμε και εμεις και όλοι μας...:)
    Καθε ατερακι που εκτοξευται εδώ να κρατα και μια ευχή για σενα και ότι επιθυμεις μικρη μου...καλα Χριστουγεννα να περασεις φιλακιαααα!!! :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Je laisse des voeux pour un Joyeux Noel, que la nouvelle année soit remplie de joie de bonheur et de beaucoup d'amitié malgré toutes les difficultés qui se présentent dans la vie des personnes!

      bisous
      Angie

      Διαγραφή
    2. xaxa! Ακόμα και έτσι να φώναζες, Ρουλίτσα μου, θα σε άκουγα εγώ!!! :-)
      Τί όμορφη η ευχή σου! Να είσαι καλά, κορίτσι μου Σμαραγδένιο! Υγεία, χαμόγελο και αγάπη σε εσένα και την όμορφη οικογένειά σου!
      (Χαίρομαι που διάβασα πως όλα είναι καλύτερα! Περαστικά πάντα να είναι όλα, γλυκιά μου!)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ-πολύ και σου σου στέλνω μια πελώώώώώρια εορταστική αγκαλιά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Je souhaite donc, Angie!
      Joyeux Noel et bonne année!
      Câlins et bisous!
      <3 :) <3

      Διαγραφή
  62. τι ωραιο μπλογκ χαιρομαι που σε βρηκα απο τη πετρα ! σε ακολουθω αμεσως
    και καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλά Χριστούγεννα!!!!! Χρόνια πολλά με υγεία!!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, Κατερίνα μου!!!
      Καλά Χριστούγεννα, κούκλα μου!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  64. χιλιες ευχες για ονειρεμενες γιορτές γεματες υγεια και χαμογελα χιλιαδες φιλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκιά μου! Χρόνια πολλά και γεμάτα αγάπη!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  65. Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, κορίτσι μου!
      Χρόνια πολλά και δημιουργικά!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  66. Άργησα πάλι, αλλά να'μαι! Τι όμορφα πραγραματάκια μας έδειξες και σε αυτό το ποστ! Είσαι σίγουρα πολύ δημιουργική και χαίρομαι πολύ που έλαβα μια από αυτές τις υπέροχες καρτούλες φτιαγμένη απ'τα χεράκια σου! <3
    Τέλος σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την αναφορά και χαίρομαι που το δωράκι που κερδίσατε είναι χρήσιμο. Ομολογώ ότι σας έστειλαν το αγαπημένο μου από τα 4. Κι εγώ αυτό είχα διαλέξει! χιχι Να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να πάω να γυμναστώ και να το φορέσω! :) Φιλιά πολλά! :* :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τσακ τη γλίτωσες την απουσία!!! ;-)
      Χιχιχιχι! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η καρτούλα μου!
      Και ασφαλώς χάρηκα κι εγώ με το υπέροχο δώρο που παρέλαβα!
      Ήδη έχει μπει σε χρήση εννοείται!!!
      Βρε, είναι και ο καιρός χάλια που δεν σε εμπνέει για γυμναστική... Είμαι σίγουρη πως σε λίγες εβδομάδες, θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι και του δικού σου χεριού!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
      Καλή χρονιά! Με υγεία και πολλή αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  67. Καλή χρονιά κι από δω αγαπημένη!
    Καλά να περάσετε απόψε!
    Σμουτςςςςςςςςςςςςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, ομορφιά μου!!!
      Καλή χρονιά να έχουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... χιονισμένα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  68. Τα καλύτερα από όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι Γιάννα και να είσαι πάντα καλά γερή,δυνατή και κεφάτη.
    Τι είπες;
    Το παράκανα με τις ευχές;
    Καλά,αν είναι έτσι βγάλε μερικά από τα καλύτερα καλά του κόσμου και είμαστε εντάξει!χα,χα,χα
    Τις φιλούρες μου

    Υ.γ
    Να χαρείς τα δωράκια των φίλων μπλογκεράδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa! Όοοοχι, Xristin μου: Δεν αφαιρώ το παραμικρό! Κρατώ τις ευχές σου ως έχουν!!! :-)
      Να είσαι καλά, παλαβό μου κορίτσι! Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία πάντα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  69. Feliz ano novo!
    Seguimos nossa caminhada na construção de um mundo mais justo, fraterno, humano, harmonioso e de doação.
    Todos somos promotores da Paz...que começa em nossos corações e se estende a tudo que nos rodeia!!!
    Obrigada por fazer parte da minha história de vida!
    UM ABENÇOADO 2016!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλέ, Παρασκευή έχουμε! Πού είναι η καθιερωμένη σου ανάρτηση??? Εγώ πάντως, Γιάννα μου, πέρασα να σου αφήσω τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!!!
    Με υγεία και χαρά για σένα και τους αγαπημένους σου και ειρήνη στον κόσμο!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ! Έρχεται σε λίγα λεπτά η νέα ανάρτηση!!!
      :-)
      Καλή χρονιά, αστέρι μου! Υγεία και χαρά σε εσένα και τους αγαπημένους σου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  71. Ένα χαρούμενο 2016 σου εύχομαι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, γλυκιά μου!
      Καλή χρονιά, με υγεία!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  72. Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, κοριτσάκι μου!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γιορτινά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  73. Αυτή κάρτα απλά δεν την λες! Πραγματικά σε θαυμάζω για την υπομονή σου και το τέλειο αποτέλεσμα. Κι έχεις τόσο δίκιο με το μήνυμα που περνάς. Εντυπωσιακό επίσης και το βίντεο της Λαμπρινής. Μπράβο και στις δυο σας λοιπόν. Να χαρείς όλα τα δωράκια και πάντα άξια! Ακόμα και στο ψάλσιμο! :) Φιλάκια πολλά γλυκύτατό μου πλάσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή? Τί είναι αυτό? Μη σε παραπλανά η κάρτα! Εγώ και αυτή η αρετή που ανέφερες... καμία σχέση!!! ;-)
      χιχι! Να είσαι καλά πάντα, Βιβή μου!
      Και ξέρεις: Κάνεις 2 παιδιά, βρίσκεις δουλειά, κάνεις κλήση, παίρνεις τσάντα, βάζεις μέσα της πορτοφόλι με λεφτά και μετά έρχομαι εγώ να σου τα ψάλλω και να 'κονομήσω!!! Αμεεεε!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, αστέρι μου!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.