❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ ΜΟΥ ... ΜΕΣΑ... !

Και μετά σου λέει "εξέλιξη"... Τί λες, ρε φίλε? Σοβαρά? "Ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο και μέσα στους αιώνες έχει σημειώσει τεράστια βήματα προόδου" και άλλες τέτοιες αηδίες... Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, μπορείς να μου απαντήσεις σε μία ερώτηση? Γιατί δεν έχουν εξαφανιστεί ΟΙ ΦΡΟΝΙΜΙΤΕΣ και όλη η ταλαιπωρία που πάει πακέτο με αυτούς, ε???
Λοιπόν, αγαπητοί μου bloggers... Επέστρεψα! Και πώς επέστρεψα? Πιο αδύνατη κατά έναν... ημιέγλειστο φρονιμίτη! Όχι, δεν εννοώ πως έχασα τα μερικά γραμμάρια που ζυγίζει το δόντι, αλλά αν σκεφτείς πως για 10 μέρες μετά την επεμβασούλα, δεν άνοιγε καν το στόμα μου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως... Τέρμα η γυμναστική, τέρμα οι δίαιτες, οι υγιεινές διατροφές και λοιπά βασανιστήρια! Η λύση είναι μία: Εξαγωγή (χειρουργική κατά προτίμηση!) δοντιών! Άμεσα αποτελέσματα! Χωράς σε ρούχα που ούτε καν το φανταζόσουν! (Ευτυχώς, κλείνεις ευχάριστα τον πρόλογο καθ' ότι είσαι και positive χαρακτήρας!)
Τώρα, αν σας πω πως σας διάβαζα ανελλιπώς και δεν έχανα ανάρτησή σας... ψέματα θα πω και δεν το θέλω! Κάπου εκεί, γύρω στο τέλος καλοκαιριού, έκανα κάτι μίνι εξερευνήσεις και μέχρι εκεί! 
Δυστυχώς, έχω πληροφορηθεί κάποια δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν σε ορισμένες λατρεμένες μου φίλες, και έχω χαρεί με γεγονότα που συνέβησαν σε άλλες...
Προφανώς και δεν περιμένω να βρω τα πράγματα όπως τα άφησα, αλλά ελπίζω και εύχομαι όλα να είναι όσο πιο ζεστά, χρωματιστά και γλυκά γίνεται...


Γι' αυτό και είπα να κάνω και μια ξαφνική εμφάνιση άλλωστε: Για να σας πασπαλίσω με μπόλικη χρυσόσκονη και να μοιράσω μερικά... ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ(!) που μου είχαν ξεμείνει από το καλοκαίρι! 
Και επειδή ξέρω πως καίγεστε να μάθετε τί έκανα τόσο καιρό χώρια σας... Πάρτε μια τοσοδούλικη γεύση! Σας είχα πει στην προηγούμενη ανάρτηση, πως πριν ασχοληθώ με τον υπολογιστή, τα χέρια μου "έπιαναν", οπότε σιγά-σιγά τα θέτω πάλι σε λειτουργία! Θα μου πάρει κάποιο χρόνο να επανέλθω πλήρως, αλλά η αρχή έγινε! (Τώρα σίγουρα νιώθουν την καυτή - απειλητική - καλλιτεχνική  σου ανάσα!)


-- Διαβάζεται σε 7 λεπτά --




Ξεκίνησα με γύψο και fimo! Κουκουβάγιες διακοσμητικές (Όχι, που θα σου γλίτωναν!), μπουκετάκια από τριαντάφυλλα, κλαδιά με πεταλούδες, μία παλιά θήκη περιοδικών που διακοσμήθηκε με πεταλούδες κ'  λιβελούλες και μία πεταλούδα που κόλλησε σε ξυλάκι παγωτού και έγινε σελιδοδείκτης, ήταν η αρχή! (Εν τω μεταξύ, βάλε και λίγα από τα βιβλία που διάβασες το καλοκαίρι, δήθεν τυχαία με το σελιδοδείκτη, για να πουλήσεις και μούρη!) Α, και με ένα αυτοσχέδιο καλούπι γύψου - θήκη από συσκευασία αρώματος - έκανα ένα τύπου *decoupage* τα γράμματα μιας αφίσας μας και έφτιαξα μια μικρή διαφημιστική πλακετίτσα! Ναι, πάλι με πεταλούδα!



Και αφού τα πήγα τόσο καλά με το decoupage την πρώτη φορά, επέκτεινα τις χειροτεχνίες μου και στα κεριά! Τώρα, όσες ασχολείστε σοβαρά με το... άθλημα, μην γελάτε τόσο δυνατά... Μέχρι εδώ ακούγεστε! Μικρή είμαι ακόμα, θα μάθω!

Ωστόσο, βρήκε ο Γιάννης ένα (τί στο καλό να ήταν αυτό? Κουκλόσπιτο? Κομοδίνο? Κουτί βάπτισης?) σπιτάκι ξύλινο τέλος πάντων, σε κακά χάλια και σκέφτηκε να μου το φέρει! Το τί τρίψιμο και γυαλοχαρτάρισμα  έκανα έκανε ο μπαμπάς μου, το τί καθάρισμα και βάψιμο έριξα έριξε η μαμά μου, αφήστε το καλύτερα! Όχι, αλήθεια: Εγώ το έκανα! Νομίζω πως το σουλούπωσα αρκετά και έτσι τα μανό και τα καλλυντικά μου, μπορούν να νιώθουν... ασφαλή τώρα εκεί μέσα! (Εξωτερικά, θα του αλλάξω τα φώτα τη διακόσμηση, μόλις βρω τί θέλω, γιατί για την ώρα, δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι έτσι όπως το έκανα!) Ρίξτε καμιά ιδέα! Νομίζω πως θα το κάνω πιο... ροκ στην επόμενη... μεταποίηση!!! (Αχ, ρε καλλιτέχνη, έπιασες και τις μεταποιήσεις! Δεν παίζεσαι!)

Επειδή με έπρηζαν όμως ο Γιάννης με ένα φίλο του,  να τους φτιάξω ένα αθλητικό blog από τον περασμένο Χειμώνα, αξιώθηκα και στρώθηκα  να τους το φτιάξω, αρχές καλοκαιριού! (Το καλό το πράγμα...!) Επ' ευκαιρίας: Κρυφό ταλέντο ο Γιάννης! Μία φορά του έδειξα τα... κατατόπια και το χειρίζεται το Syros Bet ολομόναχος, από την πρώτη κιόλας μέρα! (Επειδή είσαι εξαιρετική δασκάλα, έχεις μεταδοτικότητα, και έχεις κάνει έναν εκπληκτικό σχεδιασμό, κορίτσι μου!)

Ναι! Ναι! Ναι! Το ξέρω, έχει καταντήσει αηδία! Όλοι με αυτά τα πολύχρωμα λαστιχάκια ασχολούνται τώρα! Απλά, εγώ τα έχω από το Πάσχα και θεωρούμαι πλέον.... παλιά και... ειδική!!! (Αυθεντία το λέγαμε στη φιλοσοφία, αν θυμάμαι καλά!) Βραχιολάκια, δαχτυλίδια, μπρελόκ κτλ, κλπ, κλπ! Όταν λέμε εθισμός, εννοούμε εθισμός!

Και επειδή τελειωμό δεν είχαν, είπαμε με μια φίλη μου, να τα... εμπορευθούμε! Τί θέλει να πει ο ποιητής? Σχεδίασα ένα νέο blog, το Reviews & More, στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα λαστιχο-μπιχλιμπιδάκια που φτιάχνω, τα κοστολογώ και η φίλη μου βάζει τις τιμές και παίρνει τις εισπράξεις! (Τί? Μου την έφερε? Αποκλείεται: Αφού το συμφωνήσαμε: Μόλις κάνουμε τζίρο 100.000€, θα μου δίνει ένα 5% επί των εισπράξεων! Τώρα που τα ξανασκέφτομαι, κάτι δεν πάει καλά με αυτό το deal!)

Όχι, μην ανησυχείτε, δεν σας έχω άλλα λαστιχάκια! Δηλαδή έχω, αλλά δεν θα σας τα δείξω εδώ! Να μην σας κουράζω! (Πες την αλήθεια: Βαρέθηκες να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και σταμάτα να το παίζεις πονόψυχη, μου δίνεις στα νεύρα! Και αυτά τα νύχια! Έλεος, κοπελιά! Τα είδαμε! Φτάνει πια!)



Και αφού εκτός των άλλων, έχω και το ψώνιο ταλέντο του ζωγράφου, σας παρουσιάζω ένα τρίπτυχο με κουκουβάγιες για παιδικό δωμάτιο, και κάποια σκιτσάκια με μολύβι (μηχανικό) που έφτιαξα (ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι)! ==Μην διαβάσω σχόλια για σκιάσεις και προοπτικές... Δεν είμαι στραβή! Εξάσκηση χρειάζομαι! Το ταλέντο, το μεράκι και η θέληση (ξαπλωμένη είπαμε ήσουν, ρε νούμερο!)... ξεχειλίζουν! ==  Θα εξελιχθώ και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (Πςςς! "Κόλλησε" και την εξέλιξη και την έδεσε και με τον πρόλογο! Υποκλίνομαι! Άψογη! Άψογη!)


Τώρα κανονικά, θα έπρεπε να σας δείξω και όλα αυτά τα πλεχτά που έφτιαξα, αλλά έχετε χάρη που σας λυπάμαι χρονιάρες μέρες... Την επόμενη φορά, όμως... (Με λίγα λόγια: Αλίμονό σας!!!)

- Νομίζω πως για επανεμφάνιση μετά από 6μηνη blog-o-αποχή, καλά τα πήγα!
- Κι εγώ αυτό νομίζω!
- Αλήθεια, όποτε κάνω αναρτήσεις από 'δω και πέρα, θα έχω και εσένα πάνω από το κεφάλι μου?
- Όχι πάνω: Μέσα! Η διχασμένη σου προσωπικότητα νομίζω πως πρέπει να  κοινοποιηθεί για να ξέρουν με ποια έχουν να κάνουν... 
- Χμμμ... Ο άλλος μου εαυτός ήσουν? Και είχα μια κρυφή ελπίδα πως με είχε καταβάλει το πνεύμα των Χριστουγέννων...
- Μπα, πιο πιθανό θα ήταν το πνεύμα του εξορκιστή...
- Μωρέ, ξέρεις κάτι? Με αυτό το σοκολατένιο αυγό στην αρχή της ανάρτησης, σαν να πείνασα λιγάκι...
-Κι εγώ... Ας πάμε να ξαναπάρουμε τα κιλά που χάσαμε!!!






Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, αγάπη και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και περισσότερα χαμόγελα! Να είστε όλοι καλά! Σας αφήνουμε με ένα μικρό βιντεάκι με τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα μας!





Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 02 /01/2015!

Την αγάπη μας!


192 σχόλια:

  1. Καλως ορισες στην γιορτινη μπλοκογειτονια!
    Περιμενα πως και πως αναρτηση σου!
    Με γεια το ομορφο ανανεωμενο σου μπλοκ! Τα αστερακια υπεροχα!
    Μα τι να πω για τις δημιουργιες σου! Ντεκουπαρεις κιολας και ντεκουπαρεις καλα! Εισαι χρυσοχερα παιδι μου! Ομως και ο Γιαννης δε παει πισω! Δε το περιμενα! :)
    Με το δοντακι περαστικα. Οι φρονιμητες απορω γιατι υπαρχουνε. Μεγαλη ταλαιπωρια.
    Πολυ μου ελειψες! Ελπιζω να μη συνεχιστει η αποχη!
    Ευχαριστω και απο εδω για την ομορφη καρτουλα σου!
    Φιλακια πολλα πολλα! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου!!!
      Κι εμένα μου λείψατε!!!
      Νομίζω πως για κάνα μήνα θα είμαι εδώ, μετά βλέπουμε!
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, κουκλίτσα μου!
      Είσαι υπέροχο πλάσμα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  2. Welcome back θα πω εγώ και πως πέρασες τον χρόνο που έλειπες από την blogo-γειτονιά δημιουργικά όσο δε πάει!
    Περαστικά για το δοντάκι... Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασες...
    Τα πολύχρωμα αστεράκια που εκτοξεύονται σαν πυροτέχνημα είναι τέλεια!!!!
    Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και πολλά χαμόγελα!
    Φιλάκιαα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μου, πριν λίγο συνειδητοποίησα πως άλλαξες blog!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα τα όμορφα που μου γράφεις!
      (Επειδή τώρα μου κόλλησε... μπορώ να σε λέω... Shakira???? Pleaseeeeeee??!)
      ;-)
      Καλές γιορτές, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  3. Καλώς ήρθες Γιάννα μου!!
    Μαζί σου κι εγώ στα 30 και ακόμα βγάζω φρονιμίτες!
    Και μου είπε πως θα βγάλω άλλον έναν πιο μετά..!
    Καλή συνέχεια με πολλές δημιουργίες και χαμόγελα!!
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα ξανά!!!
      Αχ, Κατερινουλίνι μου! Μπουμπούκια είμαστε ακόμα! Βλέπεις? Δοντάκια βγάζουμε!
      ;-)
      ==Ελπίζω να μην υπάρξει ταλαιπωρία με τα δοντάκια σου...==
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ζαχαρένια, ομορφιά μου!

      Διαγραφή
  4. Καλώς ήρθες μικρό μου!!! Σου γράφω γρήγορα γρήγορα από τη δουλειά. Τις υπέροχες δημιουργίες και τα γραφόμενα σου θα τα απολαύσω αργότερα. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη δουλειά σου γρήγορα εσύ!!!
      Εγώ εδώ θα είμαι, μην ανησυχείς!!!
      ;-)
      Αγκαλίτσα πελώρια και φιλάκια σιροπιαστά, Κατερινάκι μου!
      Καλώς σας βρήκα και πάλι!!!
      ΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  5. Καλωσορίσατε καλά μου παιδιά!Αργήσατε, αλλά εμείς εδώ... σας περιμέναμε!Αυτά έκανες πειραχτήρι μου και σε χάσαμε;Πωως... πονόδοντο το λέμε τώρα!:-)
    Η επανεμφάνιση Γιάννα μου δυναμική και καλαίσθητη... γύρισες χρυσοχέρα και με μπόλικο κέφι... έτσι όπως σε γνωρίσαμε!Άντε βρε παιδί μου να μας ανεβάσεις τη κ@λοδιάθεση..!Καλή συνέχεια στον αγαπητό μου Γιάννη με το στοιχηματζίδικο... έχει κι ενδιαφέρουσες αθλητικές ειδήσεις(εξκιούζμι-είδες, στο 'γραψα ηπειρώτικα-καλό μου, αλλά είμαστε και μπουνταλάδες!)Καλές συνεταιρικές δουλειές στα βραχιολάκια!:-)
    Δεν ήξερα ότι σκιτσάρεις τόσο όμορφα... (φτου, φτου, φτου, να μη σε ματιάσω) κι η κάρτα στο τέλος όλα τα λεφτά... πολύ ευρηματική... αααα, έχω δίκιο τελικά που σε λέω χρυσοχέρα!:-)
    Καλή δύναμη να 'χετε(στο φαΐ!) κι ακόμα καλύτερη συνέχεια(στη ζωή!), να 'στε-πάνω απ' όλα-καλά, πολλά φιλιά... και τι άλλο... να, κάνω και το σταυρό μου για να μην ξαναφύγετε!!!Καλές κι ευτυχισμένες γιορτές να περάσετε με υγείααααα!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Νίκο μου, καλώς ξανα-βρεθήκαμε!!!
      Εκεί που γράφεις "καλαίσθητη" διάβασα "αναίσθητη" και απορούσα!!! Αχαχαχαχα!!!
      Εγώ και ο Γιάννης σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
      Μακάρι να μπορέσω να σας φτιάξω λίγο τη διάθεση (τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη που ελπίζω να bloggάρω, γιατί για μετά δεν ξέρω! Κάνε το σταυρό σου εσύ καλού/κακού, -ποτέ δεν ξέρεις!)
      ;-)
      Εγώ, η χρυσοχέρα, ευρηματική (πες κι άλλα! πες κι άλλα!) σου στέλνω όόόόλη την αγάπη μου!
      Καλές γιορτές, καλέ μου! (Αν και θα τα ξαναπούμε!)
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Καλέεεεεεεεεεε!!
    Είπαμε να ξεκουραστείς αλλά μισό χρόνο??????????????
    Φυσικά και μας έλειψες!
    Πάντως μες τις προκοπές σε βλέπω, και τι δεν έκανες όλον αυτόν τον καιρό.
    Μπράβο για όλα χρυσοχέρα μου!
    Πολλά πολλά φιλάκια, καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μουουουου!!!
      Είδες πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός? Μπορούσα να λείπω κι άλλο τόσο-κι άλλο τόσο, αλλά είχαν αρχίσει το απειλητικά μηνύματα των φανατικών οπαδών μου και καταλαβαίνεις! χαχα!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Καλές γιορτές!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  7. Άντε βρε κοπελιά και μας είχες λείψει !!!!!!!!!!!!
    Πάντως γέμισες τον χρόνο της απουσίας σου με ωραίες δημιουργίες !!!!!!
    Όσο για τους φρονιμίτες σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί και οι δικοί μου θυμήθηκαν να βγούνε όταν ήμουν έγκυος .... έζησα ένα δράμα !!!!!
    Μ άρεσε το σπιτάκι όπως το διαμόρφωσες, καλές πωλήσεις στα βραχιολάκια σου και ελπίζω να μας μιλάς μετά τα πλούτη !! χιχι !!!
    Χαίρομαι που γύρισες και σ ευχαριστώ πολύ για την όμορφη κάρτα σου, είναι πολύ ευρηματική. Και του χρόνου !! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! Πονόδοντος στην εγκυμοσύνη? Πωπω! Δεν θέλω να το φανταστώ!
      Ράνια μου, ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Να ξέρεις, όταν πλουτίσω, θα την εκτιμήσω τη στάση σου!
      ;-) χαχαχα!!!
      (Μην με ευχαριστείς για την κάρτα! Χαίρομαι που σου άρεσε!)
      ;-)
      Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  8. Γουέλκαμ μπακ μάι καλλιτεχνάρα! Πας να μου κλέψεις τη δόξα ε; Και ντεκουπάζ και βαψίματα και διακοσμήσεις...είσαι αστέρι!
    Και πιο πολύ στο σκίτσο Γιάννα μου! Καταπληκτικά αν σκεφτείς ότι ήσουν ξαπλωμένη και είναι οι πρώτες σου δοκιμές! Όντως αν το συνεχίσεις θα έχεις κάργα εξέλιξη! Γιατί εγώ παράτησα το σκίτσο προ πολλού και μάλλον πρέπει να με παράτησε κι αυτό!
    Περαστικά στο δοντάκι! ( καλό κόλπο για αδυνάτισμα...κι αν δεν πονάει το άτιμο; πώς αδυνατίζουν; )

    Φιλούρες!!!

    καλή επιτυχία στο πούλημα λαστιχακίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, βέβαια... Τί θα έλεγες εσύ? "Και πιο πολύ στο σκίτσο"!
      Για να αφήσω τα ντεκουπάζ και τα υπόλοιπα για εσένα! Επειδή φοβάσαι τη σύγκριση! Τί να σου πω, μωρέ?! Ντροπή σου!
      ;-) αχαχαχαχα!
      Αριστάκι μου, ειλικρινά θαύμασα όσο δε φαντάζεσαι τις δημιουργίες της ανάρτησής σου! Το 'χεις, κοριτσάρα μου, τί να λέμε τώρα?
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα, αλλά έχω απορία: Το αδυνάτισμα, τί να το κάνεις εσύ, χρυσό μου? Μας δουλεύεις?!
      ;-)
      Άντε, πάρε ένα ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ τώρα και πήγαινε να μεγαλουργήσεις!

      Διαγραφή
  9. WELCOME BACK!!!!!!!!
    Πόσο χάρηκα που είδα ανάρτησή σου!!
    ΄Αντε και μας είχες λείψει πολύ....
    Η ανάρτηση σου χορταστική! Την απόλαυσα μέχρι την τελευταία γραμμή της...κι εκεί το ευχαριστήθηκα περισσότερο!...(εκεί που λες για το επόμενο ραντεβού...Yeah! ήρθε και θα ξανάρθει!!!)
    Λοιπόν με αυτά τα λαστιχοκατασκευάσματα έχει τρέλα κι η κόρη μου!
    Δεν άφησε άνθρωπο να μην του χαρίσει βραχιολάκι!! Κι είναι πραγματικό κόλλημα γιατί το δοκίμασα κι εγώ!!!
    Τέλος να σου πω, πως η κάρτα σου είναι απίθανη και στολίζει το σπιτάκι μου με τις ευχές σου...Σ΄ ευχαρίστησα από το Blog μου αλλά θέλω να σου πω κι από εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που με θυμήθηκες...♥
    Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές! Να περάσετε αξέχαστα!!
    Φιλιά......!
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εγώ απειλητικά την έγραψα την ημερομηνία της επόμενης ανάρτησης, εσύ γιατί ενθουσιάστηκες???!
      ;-)
      Αννιώ μου, υπέροχό μου πλάσμα, την είδα την ανάρτησή σου αλλά ειλικρινά η κάρτα μου δεν πιάνει μία μπροστά στις δικές σου...
      ==Μα είναι δυνατόν να μην κολλήσεις με τα λαστιχάκια??==
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου και να περάσεις υπέροχα στις γιορτές!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Και ξανά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  10. Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου, σε αναζήτησα, μου έλειψαν τα ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ σου. Αλλά βλέπω ο χρόνος κύλησε δημιουργικά για σένα φτιάχνοντας υπέροχα πράγματα.
    Να περάσεις όμορφα τα Χριστούγεννα και θα τα ξαναπούμε με το νέο έτος.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αφού σου έλειψαν, πάρε ένα προκαταβολικά: ΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)
      Αχ, Ελενάκι μου, ναι! Πέρασε γλυκά και δημιουργικά ο χρόνος μακριά από το Blogging...
      Καλές γιορτές, κούκλα μου!
      Να περάσεις υπέροχα!
      Σε ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (χ2)!!

      Διαγραφή
  11. Κούκου!!! Εγώ είμαι πάλι! Πόσο καιρό είχα να γελάσω έτσι στο διαδίκτυο? Κορίτσι μου είσαι φυσικό ταλέντο! Το έχεις όλο το πακέτο που λένε. Οι δημιουργίες σου καταπληκτικές, λάτρεψα (εκτός απο τα νύχια σου) την ανακατασκευή του κουκλοsomething! Καλές Γιορτές και καλή επάνοδο! Φιλιά πολλά και ζουφιχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Για να δω: Πότε θα συγχρονιστούμε εμείς?
      Ξέρεις κάτι? Κάθε φορά που σε σκέφτομαι, στο μυαλό μου έρχεται η ανάρτησή σου με τη ραπτομηχανή και κλαίω από τα γέλια!!!
      Σε ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ για όλα, κοριτσάκι μου!
      Αγκαλίτσα σφιχτή και φιλάκι ζαχαρωτό!
      Καλές γιορτές! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Μα καλά απάντησες σε όλους?????Είσαι φοβερή! 'Οσο για την ραπτομηχανή, η άτιμη ακόμα με παιδεύει....πολύ τσαούσα μου βγήκε! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

      Διαγραφή
    3. Αχαχα! Αυτό δεν είναι τίποτα...
      Πού να δεις άλλες αναρτήσεις με 250 σχόλια!!!
      ;-)
      Όσο για τη ραπτομηχανή, πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο μέρος της... κοινής ζωής σας!!!
      ;-)
      Όμορφη Κυριακή, Σοφάκι μου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  12. Καλώς το Συριανάκι μας!!!!!!!!!!!! Μας ξάφνιασες με την επάνοδό σου αλλά πιο πολύ με τις όμορφες δημιουργίες που μας φανέρωσες!!!! Είσαι πολυτάλαντη τελικά, Γιάννα μου!! Γιατί μας τα έκρυβες αυτά τα ταλέντα σου??? Καλή επιτυχία εύχομαι στα καινούργια blogs και περαστικά από το κακό τον φρονιμήτη...εγώ που πέρασα τα 60 πήγα χθες (αλήθεια σου λέω!!!!) και σφράγισα έναν αλλά δεν μου έκανε κουβέντα για εξαγωγή ο οδοντίατρος. Ίσως το αποφασίσω από μόνη μου μπας και μπορέσω να χάσω μερικά κιλά!!!!!
    Ευχαριστούμε για την καρτούλα με τις ευχές σας!!!!! Πότε θα σας ξαναδούμε στη γειτονιά?????? Καλές γιορτές να έχετε, να περάσετε υπέροχα και ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι καλύτερο!!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne-άκι μου!
      Καλώς σας ξαναβρίσκω!
      Ε, λίγα-λίγα τα ταλέντα μου θα τα δείτε! Δεν θέλω να σας δημιουργήσω και κόμπλεξ κατωτερότητας!
      ;-) αχαχαχα!
      Κοίτα, αν μπορείς με σφράγισμα να αποφύγεις εξαγωγές και πόνους (και έξοδα!) καλό είναι!
      Εμείς λογικά και το Γενάρη εδώ θα είμαστε, μετά βλέπουμε!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!!!
      Καλές γιορτές να περάσετε!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα!

      Διαγραφή
  13. Χουανιτάκι μου μεγαλούργησες όλο αυτό το διάστημα μου φαίνεται!!!!! όλα καταπληκτικά!!! πόσο τυχερή είμαι που έχω και γω μια πεταλουδίτσα και την πανέμορφη και άκρως εφευρετική καρτούλα σου!!!! :) ευχαριστώ πολύ!!!!! άντε να επιστρέφουμε όλες σιγά σιγά δυναμικά, τόσο καιρό χαθήκαμε!!! φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεμένη μουουουου!!!
      Καλέ, γιατί ευχαριστείς? Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα! Επιφυλάσσομαι όμως!
      ;-)
      Αχ, ναι! Για να επιστρέφουμε σιγά-σιγά! Πολλές απουσίες είδα κι εγώ σε μια γρήγορη βόλτα στη γειτονιά σήμερα!
      Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Εβονιτουλίνι μου!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  14. Τι να πρωτοσχολιάσω!
    Χάρηκα που επέστρεψες, αλλά αν είναι να φτιάχνεις τόσες δημιουργίες, ε τότε να εξαφανίζεσαι και μετά να μας τρελαίνεις!
    Καλέ, πώς τα έφτιαξες όλα αυτά; Βραχιόλια, κατασκευές, κεριά, μπλογκ, κλπ; Καλά το κουκλόσπιτο φοβερό!
    Θα περάσω φυσικά να δω και τα καινούρια μπλογκ (κρατάς μυστικό; έφτιαξα κι εγώ ένα καινούριο!)
    Μη μου αναφέριες φρονιμίτες! Το καθυστερούσα για 10 χρόνια, προτίμησα να στραβώσουν τα δόντια μου μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης έλαγα στη γιατρό να το ξανακλείσει να φύγω γιατί δεν έβγαινε με τίποτα! Παρακαλάω να μη χρειαστεί να βγάλω τους άλλους δυο.
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!! Δε σου εύχομαι ακόμα, θα ξαναμιλήσουμε! Σε απειλώ!
    Σμουυυυυυυυυυτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Θα εξαφανίζομαι τότε! Αν έχω και την έγκρισή σου, θα εξαφανίζομαι!!!
      ;-)
      Α, εγώ στην επέμβαση δεν είχα πρόβλημα... Βέβαια, δεν έχουμε εδώ γναθοχειρουργο, αλλά ευτυχώς έρχεται μια στο τόσο ένας από την Αθήνα σε μία οδοντίατρο (όχι τη δική μου!) και πήγα! Το μετά την εξαγωγή ήταν το θέμα! Ούτε παυσίπονα με έπιαναν, ούτε τίποτα! Άσ' τα!
      Νέο blog??? To έχεις ξεκινήσει ή όχι ακόμα? Εννοείται πως θέλω το link, ε?
      ;-)
      Ούτε εγώ σου εύχομαι από τώρα για τις γιορτές! Σε απειλώ κι εγώ ανοιχτά: ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κοριτσάρα μου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Επειδή έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, τρωγόμουν να φτιάξω κάτι καινούριο! Κι επειδή δεν είμαι και πολύ του beauty πια έλεγα να κάνω κάτι μαμαδίστικο, αλλά η εμμονή δε με άφησε! Αφιερωμένο σε σένα! http://www.weddingtones.com/
      (Να σε ηρεμήσω λέγοντας ότι δε θα είναι μόνο αυτό που φαίνεται τώρα, θα έχει και διακόσμηση και κατασκευές και άλλα!).
      Πάντως επειδή κι εμένα μ'έχει κουράσει το blogging δεν έβαλα ούτε GFC ούτε το έχω πει γιατί δε θέλω να φορτώσω κι άλλο μπλογκ στη μπλογκογειτονιά.
      Φιλιά! Καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
    3. Ax! Τόσο χαζή είμαι?
      Και το είδα στο google+, αλλά δεν πήρα χαμπάρι πως ήταν site! Τόσο χαζή πια? (Θα το ξαναπώ!)
      Πάρε προς το παρόν ένα like από εμάς στο facebook!
      Ξέρεις, είναι και ο τίτλος που με... ξεσηκώνει!!! Αναμένω κατασκευές!
      ;-) χαχα!!!
      Φιλούρες, κούκλα μου!

      Διαγραφή
  15. Εσύ έρχεσαι και εγώ φεύγω, κάτι σαν το τζονυ ουολκερ ένα πράγμα χαχα! (Κατ'εξαίρεση και επιλεκτική η παρουσία μου πλέον)

    Περαστικά με το δόντι. Είχα κάνει διπλή εξαγωγή φρονιμιτών πέρυσι, αρκετός πόνος για 1-2 μέρες, αλλά αυτό που λες εσύ δεν το είχα πάθει, ευτυχώς δηλαδή, διότι εγώ τι να χάσω (ξέρω, μίσησέ με χαχα!);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μπήκα στο blog σου, γέμισα ερωτηματικά, αλλά είδα πως είχες κλείσει τα σχόλια και δεν ήθελα να ενοχλήσω...
      Ελπίζω όλα να είναι καλά...
      Για τα δόντια γιατί να σε μισήσω, καλέ? Αν είναι δυνατόν! Ευλογία είναι να τρως και να μην παχαίνεις!
      Μάλλον όμως, δεν γνωριζόμασταν όταν λέγαμε με τους υπόλοιπους για γυμναστική και διατροφή, οπότε δεν έπιασες το κρύο ομολογώ, αστείο μου!
      Απλά επειδή εγώ είχα συνηθίσει να αθλούμαι από επιλογή, είχα μία α' γράμμωση και μέσα σε 10 μέρες έγινα σαν ανορεξικό... Ούτε από καθρέφτη μπροστά δε περνούσα!
      Δηλαδή, χάνεις μύες και αυτό δεν είναι από επιλογή!
      (Αν κάποιος πάντως είχε πρόβλημα, μια χαρά θα έβλεπε το αποτέλεσμα! Εγώ όχι! χαχα!)
      ;-)
      Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, Γιώργο!

      Διαγραφή
    2. Α, εγώ το είπα επειδή μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιες στην οικογένεια με ζηλεύουν που τρώω και δεν παχαίνω :p

      Ναι, το είδα ό,τι πέρασες και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα σχόλια έκλεισαν αναγκαστικά λόγω απειλών για εξώδικο..

      Καληνύχτα

      Διαγραφή
    3. Ε, εντάξει: Άλλο ζήλια (με την καλή έννοια!), άλλο μίσος!
      ;-)
      Καλή σου μέρα, Γιώργο!

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα Γιάννα μου! Τώρα κατάλαβα που οφείλεται η εξαφάνισή σου. Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένη με τα κιλά που έχασες!! Και μια και δεν έτρωγες είπες να πιάσεις το decoupage. Ωραίο υποκατάστατο και δεν παχαίνει κιόλας. Με γειά την καινούργια σου σελίδα - την επισκέφτηκα ήδη- αλλά συγνώμη θα προτιμήσω του Γιάννη, γιατί έχω έναν εθισμό με τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα (και τη φόρμουλα 1 επίσης). Σου εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή. Πολλά πολλά φιλιά και Καλές Γιορτές σε όλους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου!!!
      Χαίρομαι που σε "βλέπω"!
      Αχαχα! όχι, δεν είμαι ευχαριστημένη από τα κιλά που έχασα γιατί έγινα σαν ανορεξικό τώρα! Άσε που δεν είχα και ρούχα να βάλω! όλα σαν τσουβάλια ήταν πάνω μου!
      Αχ, λατρεύω κι εγώ τη Formula! Να σκεφτείς, όταν πήγαινα Γυμνάσιο και Λύκειο ξυπνούσα και ξημερώματα για να δω κάποιους αγώνες!
      Σε ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου για όλα!
      Καλές γιορτές να έχουμε!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Να περνάς όμορφα!

      Διαγραφή
  17. .... σαν τα χιόνια!... Καλως μας ήρθες πάλι Γιάννα μου!
    Βρε μικρό πόσα ταλέντα κρύβεις τελικά;;; Εχω μείνει να κοιτάζω και να θαυμάζω όλα σου τα έργα. Και ντεκουπάζ, και ζωγραφική, και πηλος, και.... λαστιχάκια;; Αυριο θα δείξω στα καμάρια μου τις δημιουργίες σου με τα λαστιχάκια και θα ξετρελαθούν. Απο την αρχή του καλοκαιριού μας ήρθε δωρο αργαλειός με όλα τα σχετικά (από Αυστραλία ,παρακαλώ!) κι απο τότε δεν έχουν σταματήσει να πλέκουν!
    Αφήνω τα καλλιτεχνικά κι έρχομαι στο θέμα που πονάει: αχ αυτοί οι φρονιμίτες! Τους δυο τους έβγαλα έτσι όπως περιγράφεις, ειδικά ο ένας χρειάστηκε ολοκληρη εγχειρηση. Οι άλλοι δυο δεν έχουν φανεί ακόμα -γι΄αυτό αργώ να φρονιμέψω- αλλά ακουσα για περιπτώσεις που έχουν βγει ακόμα και στα 80, οπότε περιμένω την έκπληξη, χα,χα!
    Φιλιά πολλά στέλνω και ευχές πολλές για τις πιο χαρούμενες γιορτές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου!!! Μου έλειψες!!!
      Αχ, μα δεν είναι μεγάλος έρωτας τα λαστιχάκια? Αφού εγώ κοτζάμ γαϊδούρα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω, σκέψου τα -λίγο- νεαρότερα παιδιά πώς νιώθουν!!!
      ;-) αχαχαχα!!!
      Όσο για τα δόντια... Αν υπάρχει πιθανότητα να βγει κι άλλο δόντι στα 80 θα ουρλιάξω ΤΩΡΑ!!!
      ;-)
      Και γιατί να φρονιμέψεις, παιδί μου?! Μια χαρά είσαι/είμαστε!
      Οι άλλοι είναι μάλλον πιο... παράξενοι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Νικούλα μου!
      Καλές γιορτές, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
  18. Σαν τα χιόνιαααα!!!!
    Καλώς ήρθες ζουζουνίτσα!!!
    Περαστικά σου!!! Κι ο γιος μου είχε πρόβλημα με τον φρονιμίτη και μείναμε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο!!! Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά.
    Καλέ εσύ μας έβαλες σε όλες τα γυαλιά!!! Τι decoupage, ζωγραφική, βραχιόλια, δαχτυλίδια!!!!
    Μπράβοοοοοοο!!!!!
    Χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισες και ελπίζω να μην ξαναφύγεις!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μόλις σου έστειλα mail!!!
      Ούπς! Είχατε και νοσηλεία εσείς? Πωπω! Ας μην ξαναχρειαστεί...
      Ε, όχι σας έβαλα τα γυαλιά... Αλλά σε λίγο καιρό... τρέμετε!!!
      Έρχεται η Γιάννα!
      ;-) χαχα!!!
      Προς το παρόν, κορίτσι μου εδώ θα είμαι!
      Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  19. Καλωσόρισες Γιάννα μου!!
    Μας έλειψες!
    Η επιστροφή σου όμως είναι επεισοδιακή!!!!!!
    Όλα αυτά τα έκανες όσο έλειπες;
    Μπράβο σου!!!
    Είσαι μεγάλο ταλέντο!!!!!
    Φιλάκια πολλά και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου! Καλώς σας ξαναβρίσκω!
      Κι εσείς μου λείψατε!! Δεν φαντάζεσαι πόσο!
      Ναι, όλα αυτά έγιναν όσο καιρό έλειπα, ανάμεσα σε εκδηλώσεις, ξεκούραση, δουλειές σπιτιού, κήπου κτλ,κτλ, κτλ!
      ;-)
      Τα καλά σου λόγια με τιμάνε πολύ και μου δίνουν θάρρος!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλές γιορτές! Να περάσεις όμορφα! Που θα περάσεις δηλαδή! Θα είναι και η μικρή σας! Ποιος τη χάρη σου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  20. Μετ'α την εξάμηνη αποχή σου καλώς μας ήρθες !!! Οτι κάνεις καλώς καμωμένο , η ελευθερία να κάνουμε ότι πραγματικά θέλουμε και όχι ότι πρέπει !!! Χαίρομαι αγαπημένη μου που αξιοποίησες το χρόνο σου με χειροποίητες κατασκευές που κατ΄εμέ είναι άκρως θεραπευτικά !!!
    Η κουκουβάγια είναι ένα σύμβολο αγαπημένο σου και χαίρομαι που την ζωγράφισες !!!! Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου, υπέροχο!
      Πολύ με χαροποιεί το μήνυμά σου!
      Οι κατασκευές όντως δρουν θεραπευτικά... Δεν το περίμενα, αλλά βοηθάνε πάρα πολύ τελικά...
      Ανταποδίδω τα πολύ αγαπησιάρικα φιλάκια, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  21. Καλωσόρισες κοριτσάρα μου!!! Χάρηκα πολύ που επέστρεψες, μας έλειψες!!! Οπως μας ειχε λειψει και το χιούμορ που διαθετεις αστειρευτο!!! Φαίνεται πως το διάλειμμα που πήρες σου έκανε καλό! Εισαι πραγματικά χρυσοχερα, τι να πρωτοσχολιασω και τι να πρωτοθαυμασω! Τα σκίτσα, το decoupage, το σπιτάκι? Ολα υπέροχα!!!
    Περαστικά με το φρονιμήτη, σε νιώθω!!!
    Καλές γιορτές να έχεις, με υγεία και χαμόγελα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου!!!
      Κι εμένα μου λείψατε!!! Από την αρχή μου λείπατε δηλαδή!!
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ για όλα, κούκλα μου!
      Να είσαι πάντα καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!
      Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  22. Δεν ήταν δυνατόν με τόσες φωνες να μην σε παρουμε είδηση πως επεστρεψες με τα Βαιων και κλαδων..!!καλώς σε ξαναβρίσκουμε μικρή ..μας ελειψες το ξερεις; αλλα απο οτι βλκέπω έναν οργασμό δημιουργίας τον έκανες μακρυα μας..χι.χι τι παραγωγή ειναι αυτή ; έβαλες σκοπο να μας εντυπωσιασεις.. και το καταφερες..χι.χιχ. το ενα καλυτερο απο το αλλο αυτά που έφτιαξες τον καιρό της απουσίας σου....μπραβο Γιαννάκι μου παντα δημιουργικο να είσαι και να χαμογελα..!!! αααααααα η παιχνιδιαρα και πρωτοτυπη καρτούλα σου μας κρατα αρεούλα .. μην σου πώ οτι παιζω μ αυτήν ..χι.χι. να περασεις τις καλύτερςες γιορτες σου με χωρίς φρονιμήτες πια αλλα με πολλα χαμογελα... φιλακιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μουουουουουου! (Σε σύγκριση με άλλες φορές, νωρίς μου σχολίασες τώρα! Άλλες φορές έρχεσαι 1μιση, 2 τα ξημερώματα! χαχα!)
      Γλυκό μου, κορίτσι! Πόσο μου αρέσει να σε πειράζω!
      Δεν είχα σκοπό να σε εντυπωσιάσω (πού να τολμήσω να συγκριθώ άλλωστε μαζί σας?!), αλλά πολύ χαίρομαι που με ενθαρρύνετε!
      Όσο για την κάρτα... ναιαιαιαι!!! ήθελα να την κάνω παιχνιδιάρικη! Όταν βαρεθείς να τραβάς την κορδελίτσα, γυρίζεις την κάρτα και παίζεις με μάτια του Άγιου Βασίλη! αχαχαχα!!!
      Να είσαι καλά, αγαπημένη μου!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  23. Καλώς ήρθες Γιάννα!!! Πόσες πολλές δημιουργίες κοριτσάκι!!!
    Μπράβο, γεια στα χεράκια σου!!!
    Σας εύχομαι ολόψυχα υπέροχες γιορτές να έχετε και μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές!!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου! Χαίρομαι που είμαι πάλι ανάμεσά σας!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ για την επίσκεψη και τα γλυκά σου λόγια!
      ;-)
      Καλές γιορτές να περάσετε, γλυκιά μου!
      Όμορφα, με πολλή αγάπη και ζεστασιά!
      Φιλάκιααααααα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  24. Βρε πόσο συμφωνώ ότι η καλύτερη μέθοδος αδυνατίσματος είναι τα...προβλήματα με τα δόντια; Έχω δυστυχώς προσωπική άποψη :(( Χαίρομαι όμως που σε ξαναβλέπω Γιάννα μου και εύχομαι να περνάς καλά! Πολλά γλυκά φιλιά και καλό σ/κ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετράάάάάδι μου!
      Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω!
      Λυπάμαι όμως που έχεις "πείρα" σε θέματα δοντιών... Είναι αυτό που λέμε "ούτε στον εχθρό σου!"
      Πολλά-πολλά φιλάκια, κούκλα μου!
      Όμορφο Σαββατοκύριακο να περάσεις!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  25. Επιτελους γυρισες!!!!!!!!!!! όλο αυτο το διάστημα σε σκεφτομουν κ ανυσυχουσα που ειχες εξαφανιστεί! Περαστικα σου Γιαννα μου, το θεμα με τους φρονιμιτες θα το αντιμετοπισω και γω, ειμαι σίγουρη! Τι καλουδια ειναι αυτα που μας παρουσιάσες;;; Γεια στα χερια σου!
    Σαββατοκύριακο
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ναι! Γύρισα! Αλίμονό σας τώρα!
      ;-)
      Ελπίζω κι εύχομαι, αν δημιουργηθεί θεματάκι με τους φρονιμίτες σου, να το περάσεις, όσο πιο ανώδυνα γίνεται!
      Σε ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!

      Διαγραφή
  26. Καλώς όρισες όλο εκπλήξεις!
    Ωστε έτσι με τα δόντια η καλύτερη δίαιτα έ??
    Ελα που δεν έχω φρονιμήτη! Μήπως να πάω να τα βγάλω όλα να μη μπορώ να μασάω για ν'αδυνατίσω??
    Υπέροχες οι δημιουργίες σου γειά στα χεράκια σου!
    Πολυτεχνήτισα μου!

    Και η καρτούλα μοναδική !
    Να'στε καλά καλές γιορτές εύχομαι
    με πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς βρεθήκαμε! Καλώς βρεθήκαμε!
      Αχαχαχα! Ε, όχι να αρχίσεις να βγάζεις τα υπόλοιπα δόντια! Είπαμε! Δεν έχεις ανάγκη εσύ! Η πεζοπορία είναι για μένα η καλύτερη γυμναστική, ούτως ή άλλως!
      ;-)
      Zoyzoy μου, σε ευχαριστώ τόόόσο πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ!
      Καλές γιορτές να έχουμε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  27. ♪♬° ·.
    Amei a coleção de pulseiras e anéis!
    Super coloridos e criativos.
    Gostei das pinturas e desenho também... muito lindos.

    Ótimo sábado!!!
    Beijinhos do Brasil. ♪♬° ·.
    ·.·.✿✿ミ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Estou tão feliz que você gosta do que eu criei!
      Eu realmente aprecio a sua opinião!
      Tenha um bom fim de semana, amiga!
      Beijos!

      Διαγραφή
  28. Και ναιαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γύρισες! Το ξέρεις πως περίμενα πως και πως να διαβάσω νέα σου! Άσε που ήμουν σίγουρη ότι θα μας δέιξεις ένα σωρό όμορφα πράγματα-δημιουργίες απο τα χεράκια σου! 'Αντε βρε, χαλάλι η 6μηνη(;) απουσία σου. Φρονιμίτες;;; Άσε σε παρακαλώ και ακόμα παιδεύομαι με δαύτους και δεν ξέρω πως θα πάει.
    Μην χαθείς πάλι, ναι;;;;
    Σε φιλώ και σου στέλνω την αγάπη 💜 μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο σιγά, καλέ! Με ξεκούφανες!!!
      ;-)
      Ομορφιά μου εσύ! Μου έλειψες πάρα-πάρα πολύ!
      Χαίρομαι που ήσουν σίγουρη πως δημιουργούσα! Αφού με ξέρεις!!! χιχι!
      Μαράκι, δεν θα χαθώ (ακόμα!)
      :-p
      Ελπίζω να τελειώσει και το δικό σου θέμα με τους φρονιμίτες... Είναι μπελάς μεγάλος...
      Δεκτά το φιλί και η αγάπη σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  29. Oh, you're back! I hope you had a nice rest. These candles are so pretty. I love candles, and have them in every room in my house. And the bracelets are delightful. It was nice to see your sweet comment today.

    I hope you are enjoying this Christmas season.

    love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, yes! I 'm back! Lucky you!!
      ;-)
      I 'm glad you liked my candles and my rubber-bracelets!
      I read earlier today your blog-post and since then I feel so peaceful in my soul!
      Thank you for everything, sweetheart!
      I really missed you!
      Hugs and kisses, Sheri!

      Διαγραφή
  30. Καλώς τήν φιλενάδα!!!!!Χαρήκαμε τόοοοοοοοσο πολύ που εμφανίστηκες πάλι(Χριστούγεννα έρχονται, μάλλον γι'αυτό δεν μπορούσες να μην δώσεις σημεία ζωής)!!!!!!!!Μας έλειψες βρε ψυχή ,αλλά άξιζε αφού ασχολήθηκες με τόσο όμορφα πράγματα!!!!!!Εμείς να σου πούμε αγαπήσαμε εκείνη την κουκουβαγίτσα πάνω δεξιά που είναι πάνω στα βιβλία(με πολυμερικό πηλό είναι;)!!!Πολυτάλαντη είσαι τελικά αλλά και ταλαιπωρημένη (συλφίδα θα έγινες)!!!!Ελπίζουμε να σε έχουμε κοντά μας πιο συχνά!!!
    Φιλάκια πολλάααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, ναι, καλέ! Το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας είμαι! Γι' αυτό έκανα come-back τώρα!!!
      :-p
      χιχιχι! Κοριτσάρες μου υπέροχες!! Τα καμάρωσα πάλι τα καμώματά σας!!!
      Η κουκουβάγια... ναι! Είναι από πηλό -αυτόν που στεγνώνει με τον αέρα- και βαμμένη με ακρυλικά χρώματα...
      Και πολυτάλαντη (πάνω απ' όλα!!!) και ταλαιπωρημένη! Να σκεφτείτε, με παρακαλούσαν για να φάω! Ποια? Εμένα!!!
      ;-) αχαχα!
      Σας φιλώ πολύ-πολύ, κοριτσάρες μου!
      Να είστε καλά! Και θα τα λέμε!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  31. Καλώς ήρθεεεεεεες!!!! Πολύ μας έλειψες!!
    Καταρχήν, περαστικά για το δοντάκι! Ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα τώρα που σου γράφω. Οι άτιμοι οι φρονιμίτες, όλο προβλήματα δημιουργούν!
    Μα τι δημιουργικός οίστρος... είναι όλα υπέροχα, πολυτάλαντό μου πλάσμα!! (Και επί τη ευκαιρία, να σου πω πως η κάρτα σου έφτασε και με ξετρέλανε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν αξιώθηκα να σου στείλω πιο πριν και να σου το πω, η γαϊδάρα... Τη βρήκα πανέξυπνη και συγκινήθηκα πολύ με τις ευχές σου!)
    Καλά να περνάτε, και Καλές Γιορτές να έχετε, με υγεία και χαρά!
    Σε φιλώ! (Σου το 'πα; Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι και πάλι εδώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρίσκω!!!
      ;-) χαχα! Ναι, νομίζω πως το κατάλαβα ότι χάρηκες με την επιστροφή μας!!!
      Έλλη μου, γλυκιά και υπέροχη σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Και χαίρομαι που σου άρεσε και η κάρτα!
      Τις έστειλα νωρίς φέτος για να προλάβουν να φτάσουν μέχρι το νέο έτος!!!
      Καλές γιορτές, κουκλίτσα μου!!!
      Χαίρομαι που είμαι πάλι ανάμεσά σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  32. Λοιπόν εσύ έχεις πιάσει το βαθύτερο νόημα του…….blogging!
    Εξαφανίζεσαι(για καλό πάντα) για έξι μήνες και εμφανίζεσαι φρέσκια,λαχταριστή και με καινούριες ιδέες, ενώ εμείς σκάμε από την ζήλια, γιατί αφενός μεν έχουμε ξεμείνει από φρέσκιες ιδέες,αφετέρου δε ο εγκέφαλος μας κάνει απεργία διαρκείας και είναι άγνωστο για πότε έχει προγραμματίσει να ξεκουνήσει!
    Λοιπόν εκτός από τα καταπληκτικά δημιουργήματα σου θαύμασα και την αστείρευτη ενέργεια και ζωτικότητα σου.
    Καλώς την λοιπόν και ας άργησε(είπαμε,πάντα για καλό)
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εγώ που νόμιζα πως ήταν τεμπελιά... Αλλά όχι: Ήταν το βαθύτερο νόημα του blogging!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Xristin μου!! Και όσο για την απεργία του εγκεφάλου... ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!! Πριν λίγο πέρασα από τα μέρη σου και μόνο απεργία δεν ήταν αυτό που είδα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρες!!!

      Διαγραφή
  33. Πώς και τι περίμενα την έλευση τουτουνού του μήνα... όοοοχι για τα σοκολατένια μελομακάρονα (ποιος να φανταζόταν ότι θα ξεστομούσα ε γ ώ τέτοια κουβέντα, ποιος)... μα για το μουτράκι σου που θα έσκαγε επιτέλους μύτη. Αυτό το μουτράκι το πολύχρωμο και το αστεράτο, πακέτο με τα σέα σου και τα μέα σου εδώ ένα πράμα, που πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση, μας γλυκαίνει και μας κάνει να χαμογελάμε πλατιά πλατιά. Πήρες μια γεύση π ό σ ο μου έλειψες και π ό σ ο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ, ή να συνεχίσω να γράφω; Μπορώ, trust me. Και θα συνεχίσω λέγοντας για το τι ταλέντο είσαι, μάνα μου. Για χειροτεχνίες ήξερα. Για ντεκουπάζ και ζωγραφικές δεν ήξερα. Ε ρε τι τριδυμάκι έχω εγώ. Που σκίζει κι αυτό στο σκίτσο σαν το άλλο του τριδυμάκι, και τα δυο σας με κάνετε να πρασινίζω από (καλοπροαίρετη) ζήλια, αλλά και να σας... καμαρώνω, να, σαν την κουκουβάγια (η κουκουβάγια τα κουκουβαγάκια της, you know...) παραπάνω. :P

    Φεύγω χαρούμενη, ανανεωμένη και χορτάτη από λουκουμογιαννάκι.
    Περαστικά για το κακό δοντάκι...

    Μάκια πολλά και πολύ πολύ γλυκά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως σου έδωσα το οκ να σταματήσεις! Λέγε κι άλλα! Λέγε κι άλλα!!
      ;-)
      Αχ, ρε τριδυμάκι, εσύ έχεις όόόλα τα ταλέντα και τις χάρες του πλανήτη, μάτια μου! Τί τα θέλεις και τα σκίτσα? Έχεις καταπιεί λεξικό, έχεις καταπιεί ευχολόγιο, τί θέλεις τώρα? Να αρχίσεις να καταπίνεις και... καμβάδες??? Έλεος!!!
      ;-) χιχιχιχιχι!!!
      Πόσο πολύ μου έλειψες!
      Σε ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ!
      Φιλάκια πολλά και... κουκουβαγιένια!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  34. Κάτσε τώρα για να καταλάβω (αν και φόλα μελαχροινή)...εσύ έχεις φρονιμέψει τώρα ας πούμε?Έγινες πολύ καλό παιδί???'Οχι μην το παίρνεις στραβά...αναρωτιέμαι βρε παιδί μου πόσο σε φρονίμεψε ο φρονιμίτης....
    Πάντως να ξέρεις υπάρχουν και χειρότερα,τα σαράντα κλείνω και δεν τους έβγαλα ακόμη χιχι τυχαίο?
    Και εκεί που καθόμανε που λες και σκεφτόμανε να βάλω μπρος τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα τσουυπ πέφτει ο μάτις μου πάνω στην Χριστουγεννιάτικη Γιάννα και οιμέ τι χαρά ήταν αυτή που πήρα!Καινούρια ανάρτηση,καινούρια στολίδια,καινούριες ασχολίες!Τι να πρωτοθαυμάσω δεν ήξερα!Και εκείνο το διαβάζετε σε 7 λεπτά τι το θελες μάνα μου,εγώ έχω κάνα μισάωρο εδώ μέσα,βλέπω και ξαναβλέπω χειροτεχνίες,διαβάζω και ξαναδιαβάζω Γιαννουλιές μπας και σε χορτάσω λουκουμάκι μου γιατί ποιός περιμένει ένα χρόνο για τη δόση του μου λες???Γιαννουλοτζάνκι με έχεις καταντήσει....
    Αι σιχτίρ συγκινήθηκα...πάω να 'ρπάξω κάνα μελομακάρονο από το γιακά να του πω τον πόνο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, είσαι τρελή? (Τί ρώτησα τώρα?) Όχι, βέβαια! Δεν έχω φρονιμέψει!!! Έχω άλλους 3 φρονιμίτες!! (Αυτοί βέβαια δεν δημιουργούν πρόβλημα!!! Anyway!!!)
      Λοιπόν, Μιραντίνι μου, πόσο χαίρομαι που ο... μάτις σου (εγώ θα το έγραφα "μάτης"!) σε έφερε προς τα 'δω, δεν μπορώ να σου το περιγράψω!
      Ελπίζω να έχεις τελειώσει με τα μελαμοκάρονα, γιατί με συγκίνησες πολύ, εντός και εκτός blog(!) και θα τα μπήξω και θα κάνω τα μελομακάρονα, μουλιασμένα και αλμυρά από τα δάκρυα! Και άντε να τα φας μετά!!
      ;-) ho ho ho!
      Thanks, τρελοκομείο μου!! Να είσαι πάντα καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!

      Διαγραφή
  35. Thanks for stopping by today. I bet you have some handmade ornaments of your own.

    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. haha! Well... yes!! To be honest, I do have some!!!
      ;-)
      Don't thank me for anything!
      Kisses, sweetheart!

      Διαγραφή
  36. Με μάγεψες βρε Γιάννα μου με όλα αυτά που μας παρουσίασες!!!! Είσαι μεγάλο ταλέντο!!!! Πολλά πολλά μπράβο!!!! Επέστρεψες δυναμικά και μ’ αρέσει!!!!
    Πολύ όμορφη η ανανέωση του blog, χαζεύω ώρα τα αστεράκια που ξεπηδούν μες την οθόνη!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixi! Nα είσαι καλά, κούκλα μου!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια!
      Για τα αστεράκια... δεν ξέρω... Ναι, μου αρέσουν, αλλά νομίζω πως κoλλάνε το blog μου... Θα τα αφήσω λίγες μέρες ακόμα και μετά βλέπουμε!!!
      Kαι πάλι, σε ευχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  37. Καλά είσαι καταπληκτική! Μεγάλο ταλέντο σε ότι και να δοκιμάζεις νομίζω. Τρελάθηκα με τα κεριά σου! Παντα ήθελα να μάθω κι εγώ να κάνω! :)
    Καλωσήρθες κορίτσι μου! Καλώς μας βρήκες και καλώς σε ξαναβρήκαμε! χαίρομαι πολύ που επέστρεψες δυναμικά και αναμένω τις επόμενες αναρτήσεις σου! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, καλώς την πανέμορφη, κοκκινομάλλα φίλη μου!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, ομορφιά μου!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα κεριά! -Δοκίμασέ το! Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει! Trust me!!!-
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!!
      Χαίρομαι που σε βρήκα καλά!

      Διαγραφή
  38. Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλώς ήρθες και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μπορώ να πω με τέτοια ανάρτηση μας αποζημίωσες στο έπακρο,άξια!!!!!!!!
    Είναι όλα υπέροχα,μπράβο!!!!!!!!!!
    Καλές γιορτές!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Ή γράφουμε-ή δεν γράφουμε!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου!
      Να είσαι πάντα καλά!
      Καλές γιορτές!! Με υγεία, χαμόγελο και πολλή αγάπη!!!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  39. Καλώς την!Μας έλειψες πολύ εσύ και οι τρελιάρικες αναρτήσεις σου!!!!!Και τι ωραίες δημιουργίες!Δε μας είχες δείξει όλο αυτό το ταλέντο!Τα βραχιολάκια σου δε, με ξετρέλαναν!Έχω πάθει παλιμπαιδισμό, αλλά σου λέω είναι τέλεια!Πολλά φιλάκια και ευχαριστώ για το φάκελό σου!Να περιμένεις και δικό μου!!!!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπούλα μου!!! Κι εσείς μου λείψατε!!!
      Καλέ, δεν ήθελα να σας... κομπλάρω με τα τόσα ταλέντα μου, γι' αυτό δεν σας τα έδειχνα!!! (Και κάπου εδώ, αρχίζουν να πέφτουν βροχή οι... ντομάτες!!!)
      ;-)
      Αχ, έφτασε το φακελάκι σου? Πολύ χάρηκα! Στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν καθυστερήσεις και είχα αρχίσει να αγχώνομαι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Πηνελοπάκι μου!!

      Διαγραφή
  40. Μανκέν διαβαζω! Δηλ. τωρα τα χριστουγεννα μελομακάρονα δεν θα φας?!!!!
    Ααααα τελειες οι κουκουβάγιες, τσαχπινες πολύ :)

    Λοιπον δεν λέω καλές γιορτές γιατι φανταζομαι οτι θα τα ξαναπουμε εως τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, να μου κάνεις τη χάρη! ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΘΑ ΦΑΩ!!
      (όλα τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δεν με απασχολούν, αλλά τα μελομακάρονα... δεν το διαπραγματεύομαι: Είναι δικά μου!!!)
      ;-) αχαχαχα!
      Χαίρομαι που πέρασες, κούκλα! Και που σου άρεσαν οι κουκουβάγιες!
      ==Λογικά, θα τα ξαναπούμε μέχρι τις γιορτές!!!==
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Μελομακαρονού ειμαι και γώ χι χι!
      Καλή εβδομάδα να εχεις J. :)

      Διαγραφή
    3. Α, δικιά μου είσαι, ε? χιχι!
      I like you!!!
      Καλή εβδομάδα, κούκλα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    4. Χρονια πολλά!
      Καλές γιορτες να περασεις στο ομορφο νησι σου :)

      Διαγραφή
    5. Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Ευχαριστώ πολύ!
      Να περάσεις όόόπως ακριβώς το έχεις φανταστεί (κι ακόμα καλύτερα!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  41. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!!!!!
    Καλώς την ομορφη !!!! Δεν λέω, μου έλειψαν οι χορταστικές αναρτήσεις σου !! Αλλά με τούτη εδώ, μας αποζημίωσες και με το παραπάνω !!!! Τι ζωγραφιές, τι decoupage, τι λαστιχακια !!!! Πωπω, παραγωγή !!! Υπεεερπαραγωγή !!!!!!!!!!!!!! Να'σαι καλά, κοπέλα μου ! Να'σαι πάντα τόσο χαρούμενη, τόσο χαμογελαστή !!!Οσο για το δοντάκι, κάνε λίγο υπομονή ! Προσωπικά, έχω φρονιμέψει κατά 50 % !!!! Εμ, να μην μεγαλώσω λίγο ακόμη ??!!! χαχαχα!!! Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Τελειωμό δεν είχα σε αυτή την ανάρτηση!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ για όλα τα όμορφα και ενθαρρυντικά που μου γράφεις!!!
      Κατά 50% έχεις φρονιμέψει? Δεν το πιστεύω! Διαολάκι σκέτο είσαι!!!
      ;-) χιχι!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο, Pepi-τάκι μου!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  42. τι σου φταιει παιδι μου ο ερμος Δαρβινος???
    τα εργα σου Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α Α Α Α Α
    αμαν με τα λαστιχακια σας ... δεν αντεχω αλλο καουτσουκ ( βλεπεις δεν εχει κορες το σόι )
    να εισαστε καλα και οι δυο και να μη χανοσαστε (χανομαι κι εγω αλλα οχι τοσο πολυ )
    φιλια πολλα πατριωτάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι τί μου φταίει... Αυτός μας πήρε στο λαιμό του!!!
      ;-) χιχι!
      Ειρηνούλα μου, καταλαβαίνω απόλυτα την "αγανάκτησή" με τα λαστιχάκια!! Αφού να σκεφτείς κι εγώ αφού δεν άντεχα να φτιάχνω άλλα για εμένα, συγγενείς, γνωστούς και φίλους, άρχισα να μοιράζω μέχρι και στη γυναίκα του... κτηνίατρου! αχαχαχα!
      (Πάντως υπάρχουν σχέδια και για αγόρια!!! Λέω εγώ τώρα!!!)
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, γλυκιά μου!
      Να είσαι καλά που πέρασες!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  43. Καλώς ήρθες!!!
    Πρώτα πρώτα θα πω για την κάρτα σου!
    Ξετρελάθηκα!!!
    Αυτό το κουκλοσπιτοκομοδίνο πολύ μου άρεσε επίσης, αλλά ιδέα δε θα σου δώσω, γιατί είμαι σίγουρη πως εσύ θα σκεφτείς και θα κάνεις κάτι καλύτερο από ό τι κι αν πω...
    Δε βλέπω τάχα τις κατασκευές σου και τα σκίτσα σου και τόσα άλλα?
    Εμ τα βλέπω και είναι υπέροχα!
    Κι επειδή το επόμενο ραντεβού θα αργήσει, σου εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας ξαναβρίσκω, Μαράκι μου!
      Πολύ μου έλειψες κι εσύ και ο... Μπρικάκος!!
      ;-)
      Χαίρομαι που σου άρεσαν τα πραγματάκια που έφτιαξα, αν και μια γνώμη για το σπιτάκι θα την ήθελα! (Ξέρεις... είναι αυτή η φωτογραφική σου ματιά που σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει!)
      Καλές γιορτές, κορίτσι μου, γλυκό!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      ΣΜΟΥΤΣ! ΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  44. Γύρισες !!!!! επιτέλους.....και ελπίζω για πάντα.....άντε λίγα μικρά διαλείματα μακρυά μας στα συγχωρούμε ......ιδίως όταν είναι γεμάτα με τέτοιες και τόσες δημιουργίες.....
    εχω ζήσει τους πόνους του φρονιμήτη του εγκλειστου μέσα απο την κόρη μου διότι εγω στα 60 πατημένα δεν εχω βγάλει κανέναν ακόμη και ίσως για αυτό δεν έχω φρονιμέψει και πολύ.
    Χάρηκα πολύ όταν είδα οτι το επόμενο ραντεβού είναι ήδη προγραμματισμένο .
    Πολλά φιλιά Γιάννα μου να είσαι πάντα καλά ,να περάσεις υπέροχα τις γιορτινές μέρες .
    Χρόνια πολλά με υγεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύρισα εγώ... Γύρισες κι εσύ...
      Γυρίσαμε (γενικώς!)
      ;-) χαχα!
      Μαράκι μου, πολύ χάρηκα που είδα την ανάρτησή σου σήμερα!
      Ελπίζω να είσαι ξεκούραστη(!) και θέλω να μου φιλήσεις Οδυσσέα και Φίτσα! Το συντομότερο δυνατόν!!!
      Την αγάπη μου, κορίτσι μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλές γιορτές να περάσετε!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  45. Εσύ παιδί μου δεν πιάνεσαι...όλα φανταστικά και ..αυτό που ρίχνεις στον αέρα καταπληκτικό , καλέ που το βρήκες και το 'έβαλες;Να συνεχίσεις τη δημιουργία, ο άνθρωπος φίλη μου γεμίζει ζωντάνια δημιουργώντας.( όχι ότι σου λείπει!)Καλές γιορτές γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλώς βρεθήκαμε!
      (Υπόσχομαι να ανταποδώσω την επίσκεψη το συντομότερο!)
      Τα αστεράκια εννοείς πού βρήκα? Είναι gadget. Έτοιμο. Κάτω από τους αναγνώστες του blog μου, υπάρχει ένα εικονάκι. Το πατάς και σε βγάζει στο site. Απλά, είναι στα Ισπανικά!
      Καλές γιορτές εύχομαι!
      Με υγεία και πολλή αγάπη!
      ;-)

      Διαγραφή
  46. Περαστικούλια κοριτσάρα μου!!!! Υπομονή θέλει το δόντι δυστυχώς...!!!! Παρα τον πόνο σου όμως, μας τις έσκασες τις ομορφίες!!!! Όλα είναι πολύ όμορφα και νομίζω πως σε χαρακτηρίζουν!!!! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, υπομονή! Τί είναι αυτό? Δεν έχω! Είμαι όμως πολύ καλή στο να συμβουλεύω τους άλλους να κάνουν υπονομή!!!
      ;-) αχαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάρα μου!
      Είσαι αστέρι!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  47. Έχω και τους 4 άχρηστους φρονιμίτες. Ως έναν βαθμό μπορώ να καταλάβω τι πέρασες, μιας και ακόμα και οι δικοί μου, που δεν χρειάζονταν εξαγωγή, μιας και έβγαιναν ίσια, με πέθαναν στον πόνο μέχρι να εμφανιστούν ολοκληρωμένοι!!! Όσο για τις δημιουργίες σου, δεν ξέρω τι κάνουν οι επαγγελματίες και αν ακόμα γελούν, αλλά εμένα τα κεράκια σου πολύ μου αρέσουν! Ξετρελάθηκα όμως με το κομοδινοκουκλοσπιτο!! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, σίγουρα μπορώ να φανταστώ τον πόνο που ένιωσες όταν έβγαιναν... Τουλάχιστον είσαι τυχερή, που δεν χειάζεται εξαγωγή (ελπίζω να μην χρειατεί ποτέ!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Βάνα μου για τα καλά σου λόγια!
      Είμαι τελείως αρχάρια, αλλά είμαι και πολύ πεισματάρα! Θα βελτιωθώ! (Θέλω-δε θέλω!)
      ;-) χαχα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
  48. Επανήλθες, επανήλθες, επανήλθες (και όχι δεν το λέω για να το εμπεδώσω αλλά γιατί χάρηκα πάρα πολύ)!!!!! Με όλα όσα με τρέχουν και δεν τα τρέχω ξέφυγα και διασκέδασα διαβάζοντας την αγαπημένη μου Ιωάννα!!! ΥΠΕΡΟΧΟ κείμενο από μια ταλαντούχα, δημιουργική και πολύ μα πολύ αστερένια μπλογκοφιλενάδα!!! Το κομοδινοκουκλόσπιτο είναι τέλειο... να παραγγείλω ένα;;;;;;
    Πολλά πολλά φιλιά και περιμένω το επόμενο ποστ... να παραγγείλω ένα για ιδιωτική χρήση πιο σύντομα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axaxaxa! Xάρηκα με τη χαρά σου, χαρά μου!!
      ;-)
      Και χάρηκα και με τόόόσο όμορφα λόγια σου! Θα με κάνεις να κοκκινίσω, καλέ!!
      Λες να αρχίσω να κάνω πριβέ αναρτήσεις??! Δεν είν' κακό!!!
      ;-) χαχα!!!
      Όσο για την παραγγελία του ξύλινου σπιτιού... ναι! Φυσικά!! Πάω να κόψω ξύλα να φτιάξω μερικά να τα χαρίζω! (Σιγά μην τα πουλάω κιόλας! όλα για τους αγαπημένους μου!!)
      Ευχαριστώ πολύ, Κική μου!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      Να είσαι καλά πάντα!

      Διαγραφή
  49. Καλώς όρισες πίσω στη γειτονιά!Μας έλειψες τρελοκομείο μου!
    Αν και απ΄ότι είδα πολύ εποικοδομιτικά πέρασες το χρόνο σου! ..και ντεκουπαζ και λαστιχένια καλούδια και ζωγραφική!Μπράβο βρε θηρίο!!!Συνέχισε γιατί το πας πολύ καλά!όσο για το όμορφο ντουλάπι, άλαξε του τα φώτα με το ντεκουπάζ, μια χαρά θα γίνει!
    Τώρα καλύτερα να βγάλεις περισσευούμενο δοντάκι που σε ταλαιπωρεί -το έχω ζήσει,σνιφ- παρά να πας να βάλεις πλέγμα στη γλώσσα για να μη τρως, όπως είναι η νέα μόδα αδυνατίσματος!!!
    ..και να σου πω!!! ΜΗΝ εξαφανιστείς πάλι τόσο πολύ!!!!Το χιούμορ σου και η καλή σου διάθεση είναι μεταδοτικά!
    ΥΓ Συγχαρητήρια στο έτερο ήμισυ για τη διαχείριση του νέου blog του!
    ΥΓ2 Κάποιος πάει να σε ρίξει με τα κοσμήματα!Τι συμφωνία είναι αυτή? για ξαναδες το και σε βλέπω γρήγορα παμπλουτη!χιχιιχι!
    Φιλιά μεγάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου γλυκιά! Ναι, επέστρεψα! (Αλίμονό σας τώρα!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Λες το σπιτάκι να το... ντεκουπάρω? Χμμμ... Να του πάρω τον αέρα λίγο ακόμα πρώτα και μετά... ναι! Γιατί όχι?!
      Αυτό με το πλέγμα στη γλώσσα, δεν το έχω ξανακούσει... Αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ καλό!!!
      ΥΓ: Ο Γιάννης σε ευχαριστεί!
      ΥΓ2: Μωρέ, κι εμένα αυτή η σκέψη μου περνάει από το μυαλό δειλά-δειλά!!
      ;-) χαχα!
      Φιλάκια πολλά, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  50. αστερι, σου ευχομαι καλή χρονια!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ... σου εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, χαρούμενα... σου εύχομαι καλέςπωλησεις, νασαι παντα καλά,να μας λένε ευχάριστα νέα....
    μάκια...και ό,τι καλό για το αστέρι μου (δηλαδή εσένα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου γλυκιά εσύ!!!
      Πολύ με συγκινείς, επειδή ξέρω πως εννοείς όσα μου γράφεις και είναι μέσα από την καρδούλα σου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Καλές γιορτές, ολόψυχα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! (Πολλά λέμε!)
      ;-)

      Απά

      Διαγραφή
    2. <3 την αγάπη μου.... την έχεις...καλή χρονιά..να προσέχεις... <3

      Διαγραφή
    3. Με έκανες λιώμα!!!

      Επίσης, κορίτσι μου! Επίσης!
      Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

      Διαγραφή
    4. καλή χρονιά!!!!! επισήμως...ματς μουτς..μάκια... φιλιά... όσα θες...
      ευχαριστώ για τασχόλια..μια φορα τον μήνα που γράφεις... στα γράφω μεζεμένα!!!!!!!!!!!!!!!! μάκια!!! <3 να χαίρεσαι τους δικούς σου...

      Διαγραφή
    5. Αχαχαχα! Για τίποτα να μη με ευχαριστείς, κορίτσι μου!
      Εγώ σε ευχαριστώ για όλα!
      Καλή χρονιά και πάλι, κούκλα μου!
      Να έχεις την υγεία σου και πάντα να κάνει ό,τι πραγματικά αγαπάς!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή


  51. O Natal está chegando... o amor, chamado Jesus, nos pede permissão para entregar toda a paz e felicidade que nos são destinadas.

    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    °。✿⊱。。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλά είσαι Ταλεντάρα Ιωάννα μου!!! η δε καρτούλα σου με ξετρέλανε..!!!! ποτέ δεν θα μπορούσα να τη δείξω με τον τρόπο σου!! νιώθω πολύ τυχερή που την έχω κι έγώ!! Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!! μα τι δραστήρια,?? τι υπέροχες δημιουργίες??!! άξιζε τον κόπο που άργησες.!!! Μπράβο σου γλυκιά μου !!! Αλήθεια?? πήρες το γράμμα μου?? Ελπίζω ναι!! φιλάκια πολλά και καλές γιορτές σε όλη την οικογένεια σου γλυκούλα μου!! Ευτυχισμένο το νέο έτος!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν με λέει "ταλεντάρα" η Αρχιταλεντάρα... εντάξει... Μπορώ να το πάρω επάνω μου!!!
      ;-) χαχαχα!
      Φανούλα μου, ναι! Πήρα το πακετάκι μου! (μόλις είδα πως μου απάντησες και στο mail... Σε λίγο θα το δω...)
      Την θέληση να δημιουργώ την έχω... Από πλευράς τεχνικής υστερώ!!! Ελπίζω να βελτιώνομαι με τον καιρό!!!
      Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα, κούκλα μου!!!
      Με κάνεις πολύ χαρούμενη!!!
      Είσαι σπάνιος χαρακτήρας!!!
      Αγκαλίτσα ζεστή και φιλάκια πολλά και ζαχαρένια!!!
      Ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά, Φανούλα μου!
      Έχεις την αγάπη μας!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  53. Καλημέρα παιδιά! Ή να πω καλημέρα Ιωάννα καταπληκτική χρυσοχέρα!!! Κάθεσαι ποτέ? Με τόσα που έκανες που να προλάβεις να κάνεις και ανάρτηση!!! Πάω να επισκεφθώ και το άλλο μπλογκ. Καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxa!!! Xριστινάκι μου γλυκό!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Καλές γιορτές!!! Να περάσεις όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

      Διαγραφή
  54. Στους φίλους τους αγαπητούς
    Πού χουν μεγάλη αξία
    Εύχομαι "Χρόνια πολλά!"
    Μα πάνω απ΄όλα υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩ! Τί γλυκό!!!
      Να είσαι καλά, Μορφέα μου!
      Ανταποδίδω πλήρως!
      Φιλιά πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  55. Πω πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κοριτσάρα μου, εσύ είσαι Η καλλιτέχνιδα!!!!!
    Τι είδαν τα μάτια μου!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Γιάννα μου!!!
    Καλά, το χιούμορ και τη φαντασία σου, δεν τα συζητώ καθόλου!!! ΑΠΑΙΚΤΑ!!!
    ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ!!!!!!
    Μιλάμε ίδια με τη δικιά μου!!!! χαχαχααα Χάρηκα πολύ που την είδα!!! Και το αγιοβασιλάκι πίσω όλα τα λεφτά. Να σου πω την αλήθεια, είχα σκοπό να το βάλω τώρα που θα έβαζα και αυτό το τέλειο μπρελοκάκι. Μη νομίζεις ότι το είδα εδώ ε; :)
    Χόρτασα ανάρτηση όμως!!!! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, βρε! Ξέρεις... στο λεξικό, δίπλα στη λέξη "καλλιτέχνης" υπάρχει η φάτσα μου!!! αχαχα!
      Μα σοβαρά??? Έχουμε την ίδια κάρτα??? Μη μου πεις!!!!
      ;-)
      Αχ, βρε Ροδουλίνι μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου για τα γλυκά σου λόγια! Μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω!!!
      Καλές γιορτές, παλαβιάρα μου και σε εσάς!!! Να περάσετε ονειρεμένα! (Αν και θα τα ξαναπούμε, μέχρι τότε! Έχουμε και ένα countdown να τελειώσουμε!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, αστέρι μου!
      Ευχαριστώ πολύύύύύ!

      Διαγραφή
  56. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τι όμορφα που είναι όλα! Γεια στα χεράκια σου :)
    Καλές γιορτές να έχετε και καλά Χριστούγεννα!!
    Φιλάκια πολλά Ιωάννα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, ομορφιά μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλές γιορτές και σε εσένα! Να περάσεις ονειρεμένα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... γιορτινά!
      ;-)

      Διαγραφή
  58. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας φίλη μου , υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μόλις έφυγα από το σπιτάκι σου!!!
      ;-) χιχι!
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      Καλές γιορτές!!! Να περάσετε θαυμάσια!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  59. …… ….__/’\__
    ….. … ‘*◕‿◕*’
    …… …./.•*•.\¸
    ……… .. / ..\
    …….* `/’ ;& ;’\` *
    ……… , ტ * ˀᾣˁ,
    .* ….. /_oI%ტ_\ *
    ……..(`’–:o(_; _\
    …..* /`;–.,__ `-*’)
    …… ;@`o. O,ˀᾣˁ \ *
    *…. (`-)_ ტ;% ‘ˀᾣˁ\
    … ../`;–._”–._’ტ.ˀᾣˁ
    ..* /&*,()~o`;-.,'””`*)
    … /`,ტ ; & () o.*`;-‘;\
    .* (`””-.,_0 ˀᾣˁ ტ’ & ()\
    .. /—.,_ “”—-….—‘* )
    .. /@ ტ;o:;’—-,.__- __.’\
    *,&;ტ ˀᾣˁ % &^;~”`o;();
    ../; o^~; & ().o@*ˀᾣˁ;O.\
    ტ=”==””==,,,.,=”==”==ტ
    ___.- .—”#####”—…___.
    στολισα το δεντρο για πάρτη σου και ήρθα να στο προσφέρω,να μη μου κουραστείς.Αρκετά όσα έκανες και απ ό,τι είδα μεγαλούργησες!
    Συριανολούκουμο ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ,αλλά μας αποζημίωσες!!!
    Σ αγαπώ τρελλοκομείο και συνέχισε να μεγαλουργείς είσαι ταλέντάρα!!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, τι? Έχεις την εντύπωση πως εμένα δεν μου έλειψες?
      Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ, Χαρουλίτα μου!!
      Χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε και χαίρομαι πολύ με τα όμορφα λόγια που μου λες! (Ξέρεις, όταν σου λένε καλές κουβέντες άτομα που θαυμάζεις -και μη γελάς! το εννοώ!- έχει άλλη βαρύτητα αυτό!)
      Αγκαλίτσα σφιχτή-σφιχτή και φιλάκια πολλά και γλυκά, κορίτσι μου!
      Καλές γιορτές, μέσα από την καρδιά μου!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  60. Xaxaxax πάντα με κάνεις και γελάω!!!Καταρραμένοι φρονιμίτες!!
    Επίσης,οι τρίχες!Τι τις θέλουμε πια τις τρίχες????γγγγκκρρρρρρ!!!!
    Τι ωραία τα κεράκια και το σπιτάκι!!!!!!Μπράβο σου!!
    Εγώ τα ψιλοβαριέμαι δυστυχως αυτά!!χαχαχα!!
    Καλές γιορτές κούκλα!!Να περάσεις τέλεια!!!!!!!!!!
    Φιλάκιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, πολύ χαίρομαι που σε κάνω να γελάς! (Αυτός είναι ο σκοπός μου!!!)
      Όσο για τις τρίχες... κοίτα... δεν ξέρω αν θα μου άρεσα... φαλακρή!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, ομορφιά μου!
      Καλές γιορτές και σε εσένα! Να περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα γύρω σου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  61. Ααααααα δεν παιζω...μου εκλεψε την σκεψη η ΧΑΡΑ απο πανω χιχι.. έτσι ηθελα σε πω και εγώ Συριανολούκουμο..!!! χι.χι. τι ταύτηση είναι αυτή βρε παιδακι μου..!! χι..χι. περασα να σου ευχηθώ μικρή μου.. να περασεις τα πιο ομορφα σου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ...με υγεια.. με αγαπη και πολλά πολλα χαμογελα.....τοσα πολλα οσα μας προσφέρεις και εσύ οταν σε επισκεπτόμαστε..!!!!!.χι.χι. ωραια τα αστερακια σου.. πως τα κανεις;; να μαθω η γυναικα.. μην τυχών και χασω τίποτα ..χι.χιχ. χαμογελαστα ..φιλακιαααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια! Κορίτσια, ηρεμία! Μη σκοτώνεστε! Όλες θα πάρετε! 1000 κομμάτια θα γίνω αλλά θα σας ικανοποιήσω όλες!! χαχα!
      Ρουλάκι μου, πες με κι εσύ έτσι!!! Δεν με χαλάει!!
      Καλές γιορτές, λατρεμένη μου!
      Να περάσεις τέλεια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γύρω σου!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      ==Για τα αστεράκια, θα σου στείλω μήνυμα σε λίγο!==

      Διαγραφή
  62. Κοριτσάκι μου γλυκό εύχομαι να περάσετε όμορφες, χαρούμενες γιορτές με όλους όσους αγαπάτε!
    Φιλιά πολλά και ζεστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου, να είσαι καλά!
      Καλές γιορτές, ομορφιά μου!
      Να περάσετε υπέροχα, γλυκά, ζεστά και πολύ.... αγαπησιάρικα!
      (Τί με έπιασε? Συνέχεια το λέω σήμερα αυτό!!!)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  63. Καλά Χριστούγεννα να έχεις Γιάννα μου!!! Ολόψυχες ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κούκλα μου!
      Ευχαριστώ πολύ!
      Να περάσεις κι εσύ υπέροχα με όσους αγαπάς!
      Καλές γιορτές!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή


  64. O Natal é a data mais linda do ano...
    relembra que...
    o menino Jesus está no nosso coração...
    então a nossa esperança se renova!...

    ❊..(
    ✿.(,)
    ❊|::::|.☆¸.¤ª“˜¨
    ✿|::::|)/¸.¤ª“˜¨˜“¨
    ❊|::¸.¤ª“˜¨¨˜“¨
    ⋯ ✰ ⋯
    FELIZ NATAL!!!
    ✿╯BOAS FESTAS!!!
    ╰✿╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!!!!!! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινούλα μου! Να είσαι καλά, γλυκιά μου!
      Χρόνια πολλά κ' καλά, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  66. Πέρασα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά, γεμάτα υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και χαρά!!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κική μου!
      Ευχαριστούμε!!!
      Χρόνια πολλά και καλά, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  67. Τα χέρια σου δεν πιάνουν απλώς!!! Κανεις τελεια πραγματα. Ευχομαι χρόνια πολλά με υγεια, ευτυχία , αγάπη και φυσικά δημιουργικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixi! Nα είσαι καλά,αστέρι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Χρόνια πολλά, κορίτσι μου! Ό,τι, μα ό,τι επιθυμείς!!!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  68. Γιάννα μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
    Εύχομαι, ο καινούριος χρόνος που φτάνει -στο δρόμο είναι τον είδα- να είναι για εσένα και την οικογένειά σου ευλογημένος, γεμάτος χαρά, αγάπη, καλή τύχη, και πάνω απ΄ όλα υγεία!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!
    Και αγκαλιά μεγάλη!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίνι μουουουου! Χρόνια πολλά!
      (Αφού τον είδες, οκ! Σε θεωρώ έγκυρη πηγή! χαχα!)
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, παλαβιάρα φίλη μου!
      Να είσαι καλά πάντα!
      Υγεία, γέλιο και πολύχρωμα όνειρα σε εσένα και όόόλη την οικογένειά σου!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  69. Χρόνια πολλά Γιάννα μου με υγεία αγάπη και πολλή δημιουργία!!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Σοφάκι μου!
      Ευχαριστώ πολύ!
      Χρόνια πολλά, κούκλα μου! Πολλά και καλά!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

      Διαγραφή
  70. ευχές ευχές και φιλιά καρδια μου με τα πιο μεγαλα χαμογελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, μακάρι!
      Χρόνια πολλά και καλά, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά πάντα!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  71. Τι ποταμός δημιουργίας!!!!! Πολύ χαίρομαι έτσι εύχομαι να συνεχίσεις και με το νέο χρόνο!
    Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα! Την χαρά την έχω δεδομένη :-))))
    Φιλιά πολλά από το απέναντι νησί ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα βρε παιδί μου! Πού είσαι εσύ?
      Ελπίζω όλα να είναι καλά και με τους δικούς σου και με τις δουλειές τις κτηνοτροφικο-γεωργικές!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Χρόνια πολλά-καλά κι ευτυχισμένα!
      Υγεία πάνω από όλα! Όπως το λες!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  72. Thank you!
    dear friends
    the card and the affection.
    A wonderful year 2015 to you and your family; with plenty to smile, peace, health and love.
    Direct hugs from Brazil
    girlfriend that much esteem.
    Sueli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, Sueli!!! You are so sweet!
      Thanks for your visit, for your comment, for your wishes!!!
      Well, thanks for everything!!!
      ;-)
      Season's greetings, my friend!!!
      Hugs and kisses!

      Διαγραφή
  73. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γιαννάκι μου σε ευχαρσιστώ παρα πολύ... να έχεις μια χαρουμενη καινουργια χρονια..!!!! χι.χι. περασε να δείς..χι.χιχ. ααααααα και μην ξεχασεις τα χαμογελα..την υγεια και την αγάπη... φιλακιαααα!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Επίσης! Επίσης!
      Να είστε όλοι καλά!
      Α, μη μου πεις: Τα έβαλες?
      Έρχομαι να δω!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  74. καταρχήν να με χαίρεσαι το γκαβάδι τώρα είδα την δαρβινοαναρτηση... δεύτερον χρόνια πολλά και απο εδώ χιλιάααααδες χρυσοσκοναστεράκια μου την πέφτουν τώρα που γράφωωωω ουυυυ χαμός γίνεται.... τρίτον ε καλά δεν έχω ξανακούσει πιο πρωτότυπη συμβουλή αδυνατίσματος !!! και τέταρτον παρα πολύ χάρηκα ρε φιλαράκι που γύρισες δεν είναι ανάγκη να αγχωθέις σαν πριν με όλα τα μπλογκ που γράφεις καθε μέρα, χαλαρά μπορεί να αποτελεί μεγάλη χαρά να βρίσκουμε μήνυμα σου αλλά δεν θα πιέζεσαι ..... φιλιά στον Γιάννη τον τάραξες τον άνθρωπο με τις κατασκευές , μπερδεύτηκε !!!! πολλές ευχές πολλά φιλιά να είστε καλα γεμάτη υγεία !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα! Ε, όχι και "γκαβάδι" καλέ μου, Νικόλα!
      Νιώθω μια χαρά στον λόγο σου και έχω ενθουσιαστεί!
      Μην ανησυχείς: Δεν αγχώνομαι... Νομίζω πως ελέγχω καλύτερα το χρόνο μου τώρα! Με τη βαρεμάρα μου, δεν ξέρω τί να κάνω!!!
      ;-) χιχι!
      Τα φιλιά... μεταβιβάστηκαν!
      Καλή χρονιά εύχομαι, αν και θα τα ξαναπούμε από το δικό σου blog μέχρι τότε!
      Φιλιά πολλά, γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  75. Τρελοσυριανάκι μου , πέρασα για ευχούλες! Θέλεις;
    Είναι από τα βάθη της καρδιάς μου!

    Χρόνια πολλά, με πολλή αγάπη καρδούλα μου!
    Υγεία, γαλήνη, αλλά ταυτόχρονα και μπόλικη τρέλα και δεν χρειάζεσαι άλλα!
    Φιλιά ζεστά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ! Θέλω! Πώς δε θέλω!!
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, τσαγάκι μου μπουκλάτο!!!
      Ανταποδίδω πλήρως, καλλιτεχνάρα μου!
      (Και προσθέτω και "σύντομα εργαζόμενες" και για τις δυο μας!)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      Πάντα να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  76. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, νέο μουτράκι στο σπιτάκι μου? Καλώς βρεθήκαμε!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλή χρονιά εύχομαι! Με υγεία, αγάπη και πολλή έμπνευση!
      Σπεύδω να ανταποδώσω την επίσκεψη!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  77. Καλή Χρονιά!Με υγεία, αγάπη τρέλα και μεράκι για ό,τι κάνουμε!Εύχομαι Γιάννα μου ένα πιο ευτυχισμένο 2015!!!Χαίρομαι που σου άρεσε το δωράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, αγαπούλα μου!
      Ευχαριστώ πολύ! =Τα δώρο σου, όχι απλά μου άρεσε: ΉΤΑΝ ΣΣΣΟΥΠΕΡ!=
      Καλή χρονιά να έχετε!
      Με υγεία, κέφι, έμπνευση και πολλή αγάπη!
      Να δώσεις πολλά φιλιά στο... Μαρουλομάρουλο!!!
      ;-)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  78. Καλή χρονιά ,Γιάννα,ο καινούριος χρόνος να είναι απείρως καλύτερος από αυτόν που φεύγει και να σου φέρει αυτό που επιθυμείς!!!!!!(μια ερωτησούλα άσχετη με τις άγιες μέρες, αλλά δεν μπορούμε να μην την κάνουμε:τις κουκουβάγιες που έχεις στην εικόνα του προφίλ σου εσύ τις έφτιαξες;είναι τέλειες!!!!)
    Να περάσεις τέλεια με τον Γιάννη σου !!!Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, κούκλες!!!
      Αχ, μακάρι να είναι καλύτερος ο νέος χρόνος! Μακάρι!
      ==Τις κουκουβάγιες του προφίλ μας, όχι! Δυστυχώς δεν τις έκανα εγώ! Δεν θυμάμαι από πού είχα κατεβάσει τη φωτογραφία, αλλά είναι ζαχαρόπαστα και τις προμοτάριζαν ως κορυφή γαμήλιας τούρτας!==
      Σας φιλώ πολύύύύύύ!
      Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι!
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  79. καλή χρονιά ευτυχές το νέο έτος να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. χρόνια πολλά δημιουργικά όμορφα χαμογελαστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Ευχαριστώ πολύ!
      Να είσαι καλά!
      Καλή χρονιά και σε εσένα!
      Έρχομαι αμέσως για επίσκεψη!

      Διαγραφή
  81. Καλή χρονιά !!!
    Με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κατερινάκι μου!
      Ευτυχισμένο το νέο έτος, κούκλα μου!
      Ό,τι επιθυμείς!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  82. Χρόνια πολλά, Καλή Χαρούμενη, γεμάτη υγεία και χαμόγελα χρονιά!! Φιλιά πολλά Γιάννα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Lyrielάκι μου!
      Αυτή η χρονιά να είναι υπέροχη κ' γεμάτη όμορφες στιγμές για εσένα και τους αγαπημένους σου, κούκλα μου!
      Σε φιλώ πολύύύύύ!

      Διαγραφή
  83. Καλή χρονιά, Γιάννα μου, με υγεία, αγάπη και χαρά για σένα, τον Γιάννη σου και όλη σου την οικογένεια!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ, Marie-Anne μου!
      Να είσαι καλά, γλυκό μου πλάσμα!
      Ευτυχισμένο το νέο έτος!
      Ό,τι λαχταρά η ψυχούλα σου, να το δεις να υλοποιείται εφέτος!
      Πολλά και γιορτινά.... ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)

      Διαγραφή
  84. καλη χρονια σε οτι κανεις αγαπη και πιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Happy New Year, friend! I wish you peace and joy in the days ahead.

    love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλή Χρονιά Γιάννα μου.
    Όπως την ονειρεύεστε και τη σχεδιάζετε!

    Φιλιά Αστέρι!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκό μου κορίτσι! Ευχαριστούμε πολύ!
      Να έχεις μια υπέροχη κ' άκρως γευστική χρονιά!
      ΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.