❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΧΑΤΕ!!!

Ούτε συνεννοημένοι να ήσαστε πια! Τί έμπνευση ήταν αυτή που είχατε πάλι και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα? Προφανώς δεν έχετε καταλάβει σε τί αναφέρομαι, αλλά θα το καταλάβετε πιο κάτω!!



Λοιπόόόν... Η γλυκιά Έλλη από το blog Funky Monkey μας χάρισε βραβειάκια! Δύο! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Έλλη!!! Μεγάλη μας τιμή!!! Το πρώτο δεν έχει όρους:

Το παραλαμβάνετε από εδώ:
Το άλλο όμως πάει πακετάκι με ερωτησούλες! Και μάλιστα, το λάβαμε εις... πενταπλούν, αφού μας το χάρισε και η υπέρ-ταλαντούχα Σπυριδούλα με τα Χειροποίητα Κοσμήματά της , το μικρό μας αστεράκι η Βασιλική, ο μοναδικός μας Σκρουτζάκος και η λατρεμένη μας Demi! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!

Το παραλαμβάνετε από εδώ:
Και εδώ βρίσκετε τους όρους του και την ερώτησή μας!

01.Intro (Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Γιάννα & Γιάννης, Σύρος, Δίδυμοι & Λέων, Blogger
02. Ποιο είναι το moto του blog σου?
Έχω??? Μα βέβαια!!! "Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα... στις οθόνες σας"!!!
03. Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί?
Χμμμ... Νομίζω JENGA. Είναι παιχνίδι και ατομικό και ομαδικό. Ναι μεν, ο καθένας "αγωνίζεται" για τον εαυτό του, όμως όταν κάτι "δεν πάει καλά" στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, επηρεάζονται όλοι. Αυτό δεν συμβαίνει και στη γειτονιά μας?
04. Όταν γίνω διάσημος blogger θα...
Τί εννοείς? ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΣΗΜΗ BLOGGER!!!
05. Κάνε φίρμα τη λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.
Α, όχι... Οι αναρτήσεις μου είναι πολύ ντροπαλές και σεμνές... Δεν θέλουν να γίνουν φίρμες! Τους αρκεί που είμαι εγώ φίρμα!!!
06. Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την Blog-ό-σφαιρα και γιατί?
Γιατί να το κάνω αυτό? Ο καθένας είναι υπεύθυνος και για το τί γράφει και το τί διαβάζει. Με εκνευρίζει ωστόσο, η τακτική ορισμένων ατόμων που σε επισκέπτονται και σου αφήνουν σχόλιο του τύπου "Α, τί όμορφο blog που έχεις" (και ανάθεμα αν έχουν διαβάσει έστω και μια λέξη σου!) και συνεχίζουν γράφοντας το link του blog τους! Και μόλις γίνεις μέλος του blog τους, ούτε που ξαναπατάνε στο δικό σου... Τώρα θα μου πείτε και τί σχέση έχει αυτό με την ερώτηση? Ναι, οκ... Κάπου ήθελα να γράψω κι εγώ τον πόνο μου!!!
07.  By Σπυριδούλα:   Ποιο είναι το αγαπημένο σου παραμύθι/ιστορία?
Ουπς! Δεν είχα κάποιο αγαπημένο παραμύθι. Βασικά, ποτέ δεν μου άρεσαν τα παραμύθια και δεν θυμάμαι να ζητάω από κάποιον να μου διαβάσει ένα παραμύθι. Μόλις ρώτησα και τους γονείς μου και μου το επιβεβαίωσαν! Ναι μεν ήξερα όλα τα κλασσικά παραμύθια, αλλά δεν με "τράβηξε" κάποιο ιδιαίτερα. Για να μην αφήσω όμως κενή την ερώτηση, θα τη φέρω λίγο στα μέτρα μου και θα πω τον "Μικρό Πρίγκηπα". Όχι όμως μέσα από την παιδική οπτική που είχα στα 8 μου, όταν το πρωτοδιάβασα. Αλλά, μέσα από όλα αυτά που συνειδητοποίησα διαβάζοντάς το ξανά καμιά δεκαετία αργότερα. Μεγάλες αλήθειες, βαθιά νοήματα, δοσμένα με παιδική αθωότητα και απλότητα. Είναι αυτό που ουσιαστικά αναζητάς μια ζωή, αλλά δεν το βλέπεις... Ίσως γιατί τελικά είναι πολύ απλό...
07. By Έλλη: O Blogger πλήττεται από hacker και το σύστημα καταρρέει. Λαμβάνετε ένα e-mail από τους υπεύθυνους του Blogger, οι οποίοι σας ζητούν συγνώμη και σας λένε ανάμεσα σε άλλα, ότι για να εξαλειφθεί το πρόβλημα πρέπει να σβηστούν όλες οι αναρτήσεις σας. Έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε μόνο μία. Ποια θα ήταν αυτή η ανάρτηση (με link) και γιατί θα επιλέγατε να την κρατήσετε?
Βρε, Έλλη μου! Σε εμένα αυτή την ερώτηση? Έχω πολλές εναλλακτικές και ενστάσεις!
α) Συγνώμη, μόνο ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ αναρτήσεις επηρεάζονται???  (Σιγά το χώρο που πιάνουν, με μια φορά το μήνα που post-άρω!)
β) Back up κάνω, οπότε τα μεταφέρω όλα στο wordpress και συνεχίζω εκεί! Σιγά που θα έχω και υποχρέωση στους υπεύθυνους του Blogger!
γ) Θα έκανα γκάλοπ και θα ζητούσα από εσάς να αποφασίσετε ποια ανάρτηση θέλετε να σώσω! Γιατί, ναι! Ο λαός έχει τη δύναμη! Πιστέψτε το!
δ) Θα άφηνα στην άκρη τις αναρτήσεις (έτσι κι αλλιώς είπαμε, σπάνια κάνω!) και θα ζητούσα ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Ε, σα δε ντρέπονται κι αυτοί λιγάκι! Τόση αναστάτωση μου έχουν προκαλέσει και θα τη βγάλουν με μια απλή συγνώμη? Με μια συγνώμη... συγνώμη, μα δε γίνονται και θαύματα!!!
07. By Βασιλική: Τί δώρο θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης?
Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μη μου φέρει κάτι εφέτος. Θα προτιμούσα να πάρει: Πόνους, λύπες και πίκρες...(ή τουλάχιστον, να τους απαλύνει...)
07. By Σκρουτζάκος: Αν ξαναγεννιόσασταν, πού θα θέλατε να είσαστε και γιατί?
Νομίζω πως αυτό που έχει σημασία είναι να ζήσεις αξιοπρεπώς και συνετά στην τωρινή σου ζωή, αλλά για να δώσω μια πιο... εναλλακτική απάντηση, θα πω στη Σκανδιναβία! Οκ, το κρύο δεν το αντέχω, αλλά οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν απίστευτο σύστημα υγείας, έχουν πολύ καλό εκπαιδευτικό σύστημα, έχουν κράτος δικαίου και πρόνοιας! Μπορώ να γράφω ώρες ολόκληρες για τη Σκανδιναβία του σήμερα, του τότε και πιθανότατα του αύριο, αλλά ας σταματήσω εδώ καλύτερα!!!
07. By Demi: Do you think blogging should be a way of making money or not?
Εφ' όσων δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον να κερδίσει χρήματα μέσα από το blogging, γιατί όχι? Ούτε έγκλημα είναι και σίγουρα, δεν είναι εποχές να αφήνουμε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που συναντάμε! 


Η υπέροχη Μαρία του Συλλέγω Στιγμές, η απίθανη Μαριάννα με τον Ονειρόκοσμό της, η Κική με τις εξαιρετικές μαγειρικές προτάσεις της , η μία και μοναδική Evonita του Beloved Ideas (συγνώμη, αν θέλετε απαντήσεις από τον Γιάννη, να τον πείσετε εσείς να κάνει ανάρτηση, εγώ έχω παραιτηθεί!) και το έταιρο τρελοκομείο  Μιράντα με τον θαυμάσιο κήπο της επίσης μας προσέφεραν βραβειάκι! Κορίτσια, ευχαριστούμε πολύ-πολύ που μας σκέφτηκατε!

Το παραλαμβάνετε από εδώ:

 i) Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου;
Θα με βαρεθείτε στο τέλος, αλλά εφ' όσων με ρωτάτε, θα ΞΑΝΑ-απαντήσω! Και το όνομα του blog και η υπογραφή μας, είναι η ίδια: syros2Js. To "Σύρος" προφανώς είναι το νησί στο οποίο μένουμε και το "2Js" είναι τα 2 αρχικά των ονομάτων μας, στην αγγλική τους εκδοχή... Γιάννης-Γιάννα => Johnny-Joanna.
ii) Αν δεν ήσουν άνθρωπος, τι θα ήθελες να είσαι και γιατί;
Δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ ποτέ αυτό το ενδεχόμενο. Και δεν νομίζω πως υπάρχει και λόγος. Μου αρκεί που είμαι άνθρωπος (χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι πάντα περήφανη για το είδος μου, ίσα-ίσα... αμέτρητες φορές νιώθω ντροπή και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο). Αφού λοιπόν, ανήκω στο είδος αυτό, παλεύω καθημερινά για να μην το εξευτελίσω (κι άλλο!) Προσπαθώ να είμαι "καλό παιδί", χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι τελικά αρκετό...
iii) Αν σε σταματούσαν στον δρόμο απ' το Blog TV και σε ρωτούσαν "Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;", τι θα απαντούσες; Ποιο είναι;
Δεν κάνω ΠΟΤΕ δηλώσεις, στο οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι... (Sorry...)
(Μεταξύ μας, τί εννοεί η ερώτηση? Εμφανισιακά? Στο χαρακτήρα? Μπερδεύτηκα...Και στο κάτω-κάτω, ας ρωτήσουν τους... άλλους!!! ΏΩΩΩΩΧΟΥ!!!)
iv) Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις;
Χωρίς δεύτερη σκέψη, το χιούμορ μου... Μπορεί και προσαρμόζεται ανάλογα με τον ποιον έχω απέναντί μου. Μπορεί να είναι από πολύ light και διακριτικό μέχρι πολύ οξύ και άκρως αγγλοσαξονικό. (Αυτό το τελευταίο το χρησιμοποιώ σε απειροελάχιστα άτομα, που μου έχουν αποδείξει πως αυτό θέλουν από εμένα, χωρίς να προσβάλλονται στο ελάχιστο. Δεν είναι για όλους και δεν πρέπει να είναι για όλους...)
v) Ποια φωτογραφία θα βάζατε για την 'ζωή';
Οπωσδήποτε θα ήταν κάποια που θα περιείχε ουράνιο τόξο. Ανεξάρτητα από το αν στο τέλος του κάποιος θα βρει το "θησαυρό" που (πιστεύει πως) υπάρχει, πιστεύω πως αν ζήσει όλη τη διαδρομή, αν απολαύσει τα μονοπάτια και χαρεί με παιχνιδιάρικα χρώματά του και καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια και τους φόβους που του προκαλούν τα πιο μουντά του χρώματα, τότε ναι, θα έχει ζήσει... Και ο θησαυρός, θα είναι κάπου πλάι του τελικά... Και θα είναι ανεκτίμητος...



vi) Αγαπημένη λέξη;
Όπως θα έχετε καταλάβει, χρησιμοποιώ πολύ, στον γραπτό μου λόγο το "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ"! Είναι αγαπησιάρικο κι ας μην είναι λέξη ακριβώς!



Και περνάμε στην τρελούτσικη Κατερίνα του blog S.K. Epiloges, η οποία είχε την περιέργεια (και αδιακρισία θα τολμούσα να πω!) να μάθει 3 φετίχ μας!!!
Φταίω εγώ τώρα να γράψω για τη συλλογή από cd που έχω, να σας ξενερώσω τελείως? Αλλά λέω να συμπεριφερθώ "φυσιολογικά", ή τουλάχιστον να προσπαθήσω!


Το παραλαμβάνετε από εδώ:

1) Όργανα γυμναστικής! Από μικρά βάρη και ελάσματα για τεντώματα, μέχρι αλτηράκια για ξεμούδιασμα των χεριών και μπάλες ισορροπίας! (Για πρακτικούς λόγους δεν έβγαλα φωτογραφία τη μπάρα με τα μεγάλα βάρη, το ποδήλατο, τη μπασκέτα κτλ, κτλ, κτλ!)

2) Jeans! Jeans παντού! (Πάρτε ένα μικρό δείγμα!) Σε μπουφάν, σε τσάντες, σε παπούτσια, σε θήκες κινητού! Σε σορτσάκια, σε βερμούδες, σε κάπρι! Παντελόνια μακριά, καμπάνες, στενά, φαρδιά, με στάμπες, με κεντήματα, με τρουκς, με ξεβάμματα, με σκισίματα, με strass, με μπαλώματα! Μέχρι και παλτό βρήκα και αγόρασα (αριστερά-αριστερά στη φωτογραφία!)

3) Το έχω δηλώσει πολλάκις και αμαρτίαν ουκ έχω: Δεν έχω μεγάλη σχέση με το maquillage, αλλά το θέμα νύχια είναι... φετίχ!!! (Άνοιξα μόνο το ένα κουτί που τα έχω τακτοποιημένα!) Βερνίκια νυχιών (άσχετα με την εποχή, τα νύχια μου τα βάφω ανάλογα με τη δική μου διάθεση και δεν με κόβει και πολύ τί προστάζει η μόδα!), strassάκια, περλίτσες, αυτοκόλλητα σχεδιάκια, stensil, σφραγίδες, stripping tapes, dotting tools, τρυπανάκι νυχιών και σκουλαρίκια! (Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το τρυπανάκι: Δεν με βολεύει και πολύ με τη δουλειά!)

*** Να διευκρινίσω πως ούτως ή άλλως δεν επιλέγω ποτέ κάποιον για να συνεχίσει τα παιχνίδια, πόσο μάλλον τώρα που έχω χάσει αρκετές από τις αναρτήσεις σας τον τελευταίο μήνα. Δεν ξέρω ποιοι έχετε κάνει τα tag και ποιοι όχι. Όσοι θέλετε να παίξετε, παίρνετε τις εικόνες από τα link που είναι από κάτω τους και συνεχίζετε!***


Ακόμα, η λατρεμένη Κάτια του Marilise 2 μας τίμησε την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, με το βραβείο της εβδομάδας!
Ένα πελώριο ευχαριστώ και από εδώ, Κάτια!


Σίγουρα θα έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, η τάση "Virtual Revolution!Η κυβέρνηση". Αν όχι, δεν θα σας την κάνω εγώ γνωστή, λυπάμαι!!! χαχαχα!!! 
Λοιπόν, ο κάθε blogger, μετά από πρόσκληση, φτιάχνει τη δική του κυβέρνηση αποτελούμενη από bloggers, με υπουργούς, υφυπουργούς κτλ,κτλ,κτλ και μετά την ανακοινώνει μέσα σε ανάρτηση! Ο γλυκύτατος Νίκος και το λατρεμένο Μιραντάκι, μας προσκάλεσαν να φτιάξουμε κι εμείς το δικό μας σχήμα, αλλά επειδή θα πρέπει να σας κρατήσω να διαβάζετε κάνα μισάωρο ακόμα, λέω να το παίξω απόλυτα συγκεντρωτικά το παιχνίδι και να πάρω εγώ όλες τις θέσεις! Απλά και... δημοκρατικά! Εσείς, άλλοι ΘΑ είστε γραμματείς μου και άλλοι ΘΑ βολευτείτε στο δημόσιο! ΘΑ περάσουμε τέλεια! ΘΑ το δείτε!


Όπως θα καταλάβατε, η ανάρτηση, με τόσα βραβεία έχει γίνει ήδη σιδηρόδρομος, οπότε δεν έχει κάτι άλλο γι' αυτόν το μήνα! Έτσι όπως τα καταφέρατε, μείνετε χωρίς ανάρτηση τώρα!
Σας αφήνουμε με ένα βραβειάκι που σας είχαμε προσφέρει και παλαιότερα, δικής μας έμπνευσης! Γιατί? Γιατί απλά, έχουμε την τιμή να σας έχουμε στις ζωές μας! Χωρίς κανόνες!  Το παίρνετε και φεύγετε!
Το παραλαμβάνετε από εδώ:


Οφείλουμε ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους σας για τα σχόλιά σας και τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης, στο update της προηγούμενης ανάρτησης! Να είστε όλοι καλά!
Πάντα είναι υπέροχο να βρίσκεται κάποιος πλάι σου να σε "σηκώνει" όταν νομίζεις πως έχεις πέσει... Όταν βρείτε χρόνο, διαβάστε αυτή την ανάρτηση! Ευχαριστώ, αστεράκι μου! Ένιωσα την ανάγκη να στο πω και δημόσια, Κατερινάκι!

Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε 6 Δεκεμβρίου!!!

203 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα....!
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου...ειλικρινά εύχομαι να πάρεις πολλά ακόμη γιατί οι απαντήσεις σου είναι αυτό που περιμένουμε όλοι:Να διασκεδάσουμε!
    Εχεις χαρακτηριστικό χιούμορ που σε διακρίνει και μέχρι την τελευταία αράδα της ανάρτησης οι αναγνώστες σου χαμογελούν...να σαι σίγουρη γι΄αυτό!!
    Εύχομαι να έχεις πάντα κέφι και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με χιούμορ και αισιοδοξία!!
    Σου στέλνω πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Πολύ χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που ανταποκρίνεται στο χιούμορ μου!!!
      Σου εύχομαι έναν υπέροχο μήνα και ανταποδίδω τα φιλάκια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  2. Καλημέραααααααααααααα
    Εύγε για τα βραβειάκια σου(πάντα τέτοια) -)))
    Το χιούμορ χαρίζει ζωή,άρα θα φτάσεις τα 100 !!!-)))
    …….(¨`•.•´¨)…..….l | /
    (¨`•.•´¨).¸.•´—— (ړײ) —
    .`•.¸.(¨`•.•´¨)….… / | l
    (¨`•.•´¨).¸.•´
    .`•.¸.•´.•´
    ……`•´¸
    ………..)
    ……¸.•´
    …..(
    ……`•.¸
    ……….Καλό μήνα❤❤❤
    Εγώ είχα το σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί?????? Μέχρι τα 100?????
      Δηλαδή θα ζήσω άλλα 70+ χρόνια??? Θα βαρεθώ και με βαρεθούν, μάλλον!!!
      Να είσαι καλά, Christa μου!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύ (με τον δικό σου τρόπο!!!)
      ΣΜΟΥΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  3. Αμέτρητρητα βραβεία! Συγχαρητήρια γιατί τα αξίζεις διασημότητα μου!!!
    Καλέ πόσα όργανα γυμναστικής! Δεν έρχεσαι να με αναλάβεις;
    Α, είμαι εντελώς χαζή. Το 2js νόμιζα ότι σημαίνει 2 djs! Πρώην ξανθιά!
    Το τελευταίο βραβειάκι το αρπάζω!
    Φυσικά διάβασα και την ανάρτηση της γλυκιάς μας Κατερίνας.

    Αν και ο καινούριος μήνας με βρήκε άρρωστη, η ανάρτηση σου μου έφτιαξε το κέφι!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Καλό σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διασημότητα ευχαριστεί!!!
      ;-) (Τρομάρα μου!)
      Καλά, μη νομίζεις! Κι εγώ, πιο πολύ συλλογή κάνω με όλα αυτά τα όργανα γυμναστικής!! Εγώ είμαι της πεζοπορίας, του μπάσκετ και του βόλλευ, παιδί μου!! Εσύ μην ανησυχείς! Σε λίγο καιρό που αρχίσει και ο μικρός το τρέξιμο, θα κάνεις "αγώνα δρόμου" στο σπίτι!
      Όσο για το 2Js... ένα σου λέω: Δεν είσαι η μόνη! Πολλοί το νομίζουν αυτό!!!
      Σε φιλώ πολύ, κορίτσι μου! Περαστικούλια!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι τυχαίο Γιάννα μου που σαρώσατε πάλι όλα τα βραβεία!Είσαι τόσο ειλικρινής,αγαπησιάρα,και καλό παιδί που δεν μου κάνει εντύπωση στο ελάχιστο.όσο για το χιούμορ σου εγώ θέλω το αγγλοσαξωνικό,ξέρεις εσύ!
    Τρελάθηκα με το έταιρο τρελοκομείο χαχαχα
    Καλό μήνα να έχουμε Γιαννάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... Για να με καλοπιάνεις, κάτι δεν πάει καλά εδώ!!!
      ;-)
      Μα, ειλικρινά: Λένε εμένα τρελοκομείο, λένε εσένα τρελοκομείο και δεν καταλαβαίνω το λόγο... Τόσο φυσιολογικές κοπέλες και να μας έχει βγει το όνομα... Τί να πω?!!!
      Σε ευχαριστώ για όλα, Μιραντάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά και καλό μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Σε καλοπιάνω γιατί σε θέλω δίπλα μου ρε νούμερο!Εγώ δεν κάνω τίποτα αμα δεν το νιώθω πρώτα και για σένα νιώθω πολλά!❤❤❤Βέβαια είναι και εκείνο το λαχανί υπουργείο που θέλω να αναλάβεις...χεχε

      Διαγραφή
    3. A, κοίτα να δεις!!!
      Αν έχεις βαλθεί να με συγκινήσεις, ένα σου λέω: τα κατάφερες!!!
      ;-)
      Πολλά λαχανί(!) φιλάκια, Μιραντάκι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Και ξανά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  5. χαχαχα
    γεμισατε βραβεια ε;;;
    συγχαρητηρια για ολα! να τα χαρειτε! τα αξιζετε ολα!!!

    καλο μηνα!!!! παντα με τοσα δωρακια ευχομαι! :)

    να ειστε καλα! φιλακια πολλα πολλα και θελω να σου πω οτι λατρεψα τα τζιν σου! ειναι υπεροχα!!!!

    ευχαριστουμε πολυ και για το δικο σας βραβειακι! :)

    φιλακια πολλα πολλα! και παλι καλο μηνα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixixi! Σε ευχαριστούμε, Κική μου!!!
      Να είσαι καλά!
      Πολλά-πολλά φιλάκια, κούκλα μου!
      Καλό μήνα! (Για 3η φορά σήμερα!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  6. Γεια σου κορίτσι μου!!!!!!!! καλό γλυκό και χαρούμενο μήνα να έχεις ,ακριβώς όπως σε βλέπω μέσα από το μπλόγκ σου.......και τα βραβεία που παίρνεις είναι η φυσική κατάληξη ....
    διάβασα όλες τις απαντήσεις που έδωσες , αλλά η δημοκρατική και με διαφανείς διαδικασίες ,΄΄κυβέρνηση΄΄ που έκανες......όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!
    μια θεσούλα ...για να βγω γρήγορα στην σύνταξη θέλω.....
    φιλιά καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, γλυκιά μου! Ένα τεράάάστιο ευχαριστώ!!!
      Αλλά γιατί να σου δώσω θεσούλα? Απευθείας σύνταξη θα σου δώσω!
      Ή το έχουμε το αξίωμα ή δεν το έχουμε!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ και σου εύχομαι να έχεις έναν υπέροχο μήνα, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  7. Κι εκεί που γελούσα και ερχόμουν να σε πειράξω τσουπ.. μου την φύλαγες για το τέλος την έκπληξη.. Και είμαι ευσιγκίνητη τελευταία.. Κανόνισε όλη την ώρα να κλαίμε από συγκίνηση εμείς !! χιχι
    Τι να σου πω;; Καταρχάς δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.. Το ένιωσα και το έκανα.. Και το μήνυμα που σου έστειλα και την ανάρτηση.. Γιατί χωρίς να σε έχω δει διαισθάνομαι ότι είσαι καλός άνθρωπος.. Μακάρι να γνωριστούμε και από κοντά! Τρελαίνομαι (με την καλή έννοια) με το χιούμορ σου και με την συμπεριφορά σου εδώ μέσα γι'αυτό και δεν είναι τυχαίο που είσαι από τις πιο αγαπητές!! Καλό μήνα γλυκό μου πλασματάκι και σ'ευχαριστώ πολύ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κοίτα... αν είναι να κλαίμε, προτιμώ να είναι από συγκίνηση!!
      ;-)
      Απλά, θέλω να ξέρεις πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
      Ευτυχώς! Για εσένα δηλαδή, γιατί σίγουρα δεν θα ήθελες να είμαι... εχθρός σου!!!
      χαχα!!!
      Φιλάκια πολλά, ομορφιά μου!
      Σε ευχαριστώ για το γλυκύτατο σχόλιο!!!
      Καλό μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  8. καλο μηναααααα!!!!!Ηρθα να προλαβω μια θεση στο δημοσιο!!χαχαχα χαμος απο τα βραβεια!!!Μπραβο!!πολλα φιλιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!!
      Τί τρέχεις καλέ? Δική σου είναι η θέση!
      Διαλέγεις νομό και υπηρεσία και από αύριο πιάνεις δουλειά!
      Τί? Αύριο είναι Σάββατο? Οκ! Από Δευτέρα! Ή όποτε σε βολεύει!!!
      (Άλλαξες φωτογραφία??? Είσαι ΚΟΥΚΛΑ!!!)
      Φιλάκια πολλά, κοριτσάκι μου!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. οκ απο Δευτερα..αλλα ποια Δευτερα;;;χαχα Θα κοκκινισω καλεεεεεε!!!!!φιλια κοριτσαρα!!!

      Διαγραφή
    3. Τί ποια Δευτέρα? Μα φυσικά τη Δευτέρα... παρουσία!!!
      ;-)
      Καλά, ακόμα και κόκκινη, πάλι κούκλα θα είσαι!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  9. Καλά φίλοι μου, νόμισα πως έκανα λάθος και μπήκα στο σάιτ των Όσκαρ!Οι βραβεύσεις διαδέχονταν η μία την άλλη!αχαχα!
    Πέρα απ' την πλάκα, μπράβο σας καλά μου παιδιά και συγχαρητήρια για τα δωράκια σας... το αξίζετε ειλικρινά, γιατί-αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά-φαίνεστε καλοί Άνθρωποι.Δεν έχω λόγια για το χιούμορ και τον ευγενικό σας χαρακτήρα!Βέβαια με σένα καλή μου Γιάννα περισσότερο επικοινωνούμε, αλλά είμαι σίγουρος πως το ίδιο είναι κι ο φίλος μας ο Γιάννης!
    Πάντως περίμενα με ανυπομονησία να παρουσιάσεις τη δική σου εικονική κυβέρνηση(και σε πρότεινα για το χιούμορ σου), αλλά ας όψονται οι τόσες βραβεύσεις!χαχα!Θα ήθελες σιδηρόδρομο!
    Να 'στε καλά παιδιά μου, δεν αξίζει για τίποτα και για κανέναν να χαραμίζεστε... πάντα να χαμογελάτε!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτίμησα ιδιαίτερα αυτό το "καλοί άνθρωποι" που έγραψες!
      Αν το πιστεύεις αυτό, με συγκινείς πολύ!
      Ευχαριστούμε για όλα τα όμορφα που μας γράφεις πάντα, Νίκο!
      (Καλά, μη νομίζεις! Είμαι παλαβή εγώ! Μπορεί τη νέα σεζόν να επαναφέρω το θέμα "κυβέρνηση" και τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε!!!)
      ;-) χαχχαχα!!!
      Καλό μήνα, καλέ μου!!!
      Φιλιά πολλά-πολλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Γιατί να μην το πιστεύω βρε!Κι ότι γράφω το εννοώ.Ίσα-ίσα που δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο για τ' αντίθετο... και θα σας περιμένω μέχρι να διαβάσω και το θέμα "κυβέρνηση"!αχαχα!Να δω τι κυβέρνηση θα σκαρώσετε κατεργάρηδες!χαχα!
      Αποχωρώ γρήγορα και σας αφήνω την καληνύχτα με την αγάπη μου!Πολλά φιλιά!:-)))

      Διαγραφή
    3. Ax, κάτι τέτοια μας λέτε και παίρνουν τα μυαλά μας αέρα!!!
      ;-)
      Ευχαριστούμε ΞΑΝΑ, Νίκο!
      Καλό βράδυ! Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Γιάννα και Γιάννη σας εύχομαι καλό μήνα!!!
    Μαζέψατε ουκ ολίγα βραβεία. Ερχόμενη σε αυτό το blog Γιάννα μου από την αρχή διέκρινα το χιούμορ σου και όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στις απαντήσεις σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωω!!! Τί όμορφο σχόλιο!!!
      Με τιμά ιδιαίτερα η άποψή σου!!!
      Ευχαριστούμε πολύ-πολύ, Ελένη μου!!!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  11. Α πα πααααααα!!! Πόσα βραβεία!!!!!
    Νομίζω αξίζετε τόσα κι άλλα τόσα!!!!
    Οσο για τις απαντήσεις..... απολαυστικές όπως πάντα με την ιδιαίτερη σφραγίδα της Γιάννας!!
    Φιλιά πολλά πολλά, καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ! Με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ, γλυκό μου Ελενάκι!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ και σου εύχομαι να έχεις έναν υπέροχα γευστικό μήνα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  12. Πάρε χριστιανή μου τα βαράκια από μπροστά μου, με είδες πως έχω πάρει 2-3 κιλάκιααα, αμέεεεσως να μου το χτυπήσεις, τς τς τς! αχαχαχαχ!
    Βροχή βραβείων μιλάμε, ε!? Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!
    Εύχομαι να πάρεις πολλά ακόμα για να μας ανεβάζεις με το χιούμορ σου! :))))
    Πολλά πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!!!
    Καλό μήνα να έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώώώώώώώμη!!! Δεν το έκανα επίτηδες!!! (Πιο πολύ τα φωτογράφησα για να θυμηθώ εγώ την... ύπαρξή τους!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ, κούκλα!
      Να είσαι καλά πάντα! Και εύχομαι σύντομα να επιστρέψετε σε αισιόδοξες αναρτήσεις!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  13. να χαίρεστε τα βραβειάκια σας απολαυστικές απαντήσεις Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κυκλαμινάκι!!!
      Φιλάκια πολλά!
      Καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  14. Πειράζει που είσαι και μεγάλη φίρμα.....πειρααααααααααζειιιιιι....όχι δεν πειράαααααζειιιι!!!! σου αφιερώνω το άσμα και υποκλίνομαι!!!
    Και για την ιστορία θα σου πω, πως είμαι σίγουρη πως είσαι πολύ καλό παιδί και πως το χιούμορ σου είναι ένα προσόν που δείχνει πόσο ευφυής
    άνθρωπος είσαι Γιάννα μου!!! Αυτά τα λέω γιατί έτσι με κάνεις και νιώθω για σένα όταν σε διαβάζω και αν υπάρχουν αντιρρήσεις κόβουμε και τις καλημέρες εδώ μέσα......έτσι απλά και πάνω από όλα δημοκρατικά!!! χεχεχεχεχε!!!!!
    συγνώμη βρε κορίτσι που ρωτώ το τρυπανάκι νυχιών τι είναι? Έχω μάλλον χάσει νυχοεπεισόδια...μα και εκεί οι εξελίξεις τρέχουν δεν τις προλαβαίνω η γυναίκα!!
    Και τέλος θέλω επειδή αυτό που είπες πολύ μου άρεσε, να ευχηθώ σε όλους να διανύσουν το δικό τους ουράνιο τόξο και να βρουν τον
    προσωπικό τους θυσαυρό!!!
    σσσσσσμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου λέτε τέτοιαααααα!!! Ντρέπομαι λέμε!!!
      ;-)
      χιχιχιχι!!! Σε ευχαριστώ, κούκλα μου! (Και τί όμορφη ευχή που έδωσες στο τέλος!!! Πολύ μου άρεσε!)
      Λοιπόν: Το τρυπανάκι νυχιών είναι μπροστά στη φωτογραφία (αυτό το χρυσαφί που μοιάζει λίγο με... κατσαβίδι!) και κάνει τρυπούλα στα νύχια για να βάλεις μικρά σκουλαρικάκια!!! (Η παλαβομάρα σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!!!)
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!
      Να έχεις έναν υπέροχο μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  15. Γιατί μου το έκανες αυτό;
    Γιατί μου πέταξες τα όργανα κατά μούτρα; Πόνεσα όταν τα είδα! Γιατί τα δικά μου κλαίνε! Ζηλεύουν το μπλογκ κι εσάς όλους! Το καλοκαίρι πέρασε ( είχα πει να ξεκουραστώ η γυναίκα λίγο) τελειώνει και το Φθινόπωρο κι εγώ ακόμα να αρχίσω ξανά τις γυμναστικές μου επιδείξεις.

    Χαίρομαι που πήρατε ΟΛΑ αυτά τα βραβεία και τα έπαιξες στα δάχτυλα με το αξεπέραστο χιούμορ σου Γιάννα μου!
    Μια φορά το μήνα αλλά αξίζει!

    Καλό μήνα τρελοκόριτσο με τα σούπερ νύχια!
    ΣΜΟΥΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Μεταξύ μας: Και τα δικά μου κλαίνε!! Πολύ στην απέξω τα έχω! Εγώ είμαι κολλητή με τη μπασκέτα μου, το φιλέ μου και τα αθλητικά μου παπούτσια για πεζοπορία! Τα υπόλοιπα, απλά τα έχω για εφέ τώρα τελευταία!!!)
      ;-)
      Μα, με τέτοιους σιδηροδρόμους που γράφω κάθε φορά, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα: Μια φορά το μήνα και καλά είναι!!!
      ;-) χαχαχαχα!!!
      Εγώ και τα νύχια μου σου ευχόμαστε να έχεις έναν θαυμάσιο μήνα, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  16. Γιαννούλα μου είσαι ΘΕΑ - ξέρω ότι το ξέρεις καλέ!!!! χεχεχε... πόσα μα πόσα όργανα γυμναστικής, πόσα μα πόσα τζην!!! και νόμιζα εγώ είχα πολλά. πολύ μου άρεσε όπως τα πες φιλενάδα μου. να πεις στο Γιάννη σου πως του κρατάω μούτρα, όλα κι όλα.. είσια πολύ γλυκιά και συμφωνώ πολύ με τα σχόλια των παιδιών! :) φιλάκια πολλά πολλά!!!! καλέ!! καλό μήνα δεν σας ευχήθηκα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το σκέφτομαι... καλύτερα που δεν κάνει αναρτήσεις ο Γιάννης... Εγώ είμαι η ΘΕΑ σας! Σιγά μην τον αφήσω να μου πάρει τη δόξα!!
      ;-) χεχεχεχε!
      Το τζιν, βρε παιδί μου είναι έρωτας! Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση!
      Ευχαριστώ πολύ για όλα τα γλυκά πραγματάκια που μου γράφεις, κάθε φορά!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, Ευάκι μου, γλυκό!!
      (Θα μεταφέρω πάντως τα παράπονά σου στον Γιάννη!)
      ;-)
      Καλό μήνααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  17. Καλέ, γιατί τελείωσες την ανάρτηση, πάνω που είχα αρχίσει να γλυκαίνομαι μου το χάλασες, ήταν τόσο απολαυστική !!!
    Μ αρέσουν τα 3 φετίχ σου, γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι σου πάνε κι
    ας μη σε γνωρίζω !!! Μπράβο για τα βραβεία τα αξίζετε κι εσύ και ο άλλος που δεν γράφει ποτέ !!! Καλό μήνα και πάντα με τόση διάθεση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ναι! Λέγε μου τέτοια να γράφω μεγαλύτερα κατεβατά από 'δω και πέρα!!!
      ;-) χαχα!
      Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ και οι δύο, Ράνια μου!
      Εκτιμώ ιδιαίτερα τα λεγόμενά σου!!!
      Μάκια-μάκια πολλά, κούκλα μου!!!
      Καλό μήνα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  18. Μα την Παναγία στο ορκίζομαι με αποσύνδεσες!!! Πραγματικά είσαι διάσημη blogger!!! Ούτε Ο Ρουβάς δεν έχει πάρει τόσο βραβεία στα Mad!!!χαχαχα πλακίτσα κάνω ...;-)
    Αδιάκριτη??? Δεν φτάνει που μας κότσαρες μόνα τα δικά σου φετίχ ψωνάκι και του Γιάννη που είναι παρακαλώ??? Άκου εκεί δεν θα βάλεις άλλη ανάρτηση αυτό τον μήνα.... για σε παρακαλώ μαζέψου κοπελιά μου και πιάσε πληκτρολόγιο. Άντε να δούμε τεμπελιάζουμε!!! :P Και για να συντονιστώ λίγο ένα έχω να πω.... σε λατρεύω!!! Για ακόμη μία φορά μου άρεσαν και οι απαντήσεις σου και ο τρόπος που τα παρουσίασες!! Όσο για τα τζιν σου είναι super!!! Φιλιά πολλά πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, παλαβιάρα!!! Μεγάλη η χάρη σου που έκατσα να στολίσω τζιν, όργανα και μανό!!! Μεγάλη η χάρη σου! Δε λέω τίποτα άλλο!!!
      ;-) χαχαχαχα!!!
      Ρουβάς? Ποιος είναι αυτός? Δεν μου λέει κάτι το όνομα!!! Έχει κι αυτός... blog???!!!
      Όσο για το ότι με λατρεύεις.... η αλήθεια είναι πως κάάάτι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι!!!
      ;-)
      Ανταποδίδω τα φιλάκια, λατρεία!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  19. Πρέπει να σκεφτώ ένα βραβείο που να σε ταλαιπωρήσω πάααααραααα πολύυυυυυ!!!! Μόνο για εσένα...!!!!! :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασάνισέ με!!!
      ;-) αχαχχα!!!
      (Θα περιμένεις και τις συνέπειες όμως!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  20. και εγώ το ουράνιο τόξο θα έβαζα με τον θησαυρό χαχαχα ακριβώς έτσι...
    καλό μήνα!
    να είστε καλά και οι δυο!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει πως εσύ θα έβαζες... διπλό ουράνιο τόξο!!!
      ;-)
      Φιλάκια, Ντινάκι μου!!!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  21. Ωραία τα βραβειάκια σου εύγε για τη συλλογή.
    Αυτόν τον καιρό απέχω απ'τον blogging ίσως όταν χειμωνιάσει να βρω πάλι την όρεξη για περισσότερες αναρτήσεις!
    Η φωτό με το ουράνιο τόξο τέλεια!

    Πάντα κέφια και βραβεία εύχομαι να παίρνεις
    και στην πραγματική σου ζωή!

    Φιλάκια πολλά
    για καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Zoyzoy μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      (Ελπίζω όλα να είναι καλά...)
      Έχεις την αγάπη μου!!!
      Μια πελώώώώρια αγκαλιά, γλυκιά μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  22. Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου βρε Ιωάννα αλλά εκείνο το να πείσετε εσείς το Γιάννη να κάνει ανάρτηση με πέθανε στο γέλιο γιατί κάπου το ξέρω κι εγώ!!! χαχαχα
    Μου άρεσε το ουράνιο τόξο αλλά και που γνωριστήκαμε καλύτερα!!!
    Καλό και γλυκό μήνα!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παθούσα κι εσύ, ε?? Σε καταλαβαίνω!!!
      ;-)
      Ευχαριστώ για όλα, Κική μου!!
      (Αύριο θα φτιάξω τελικά το γλυκό που μόλις σου... έκλεψα!!!)
      Πολλά φιλάκια, αστέρι μου!
      Καλό μήνα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  23. Αυτο δεν ειναι blog ειναι τα MAD τα Οσκαρ τι να πω , ενταξει εμαθα οτι εισαι Διδυμος σαν κι εμενα και ετσι σε αγαπω πιο πολυ τωρα με το λιονταρι μονο μια διδυμος διπλωματα χαρισματικη τα βγαζει περα! Την αλλη φορα θα βγω φωτογραφια με τη μπαλα του πιλατες και τα λαστιχα γιατι ζηλεψα κι αυτο με τα φετιχ μου ξεφυγε ! Καλο καλο μηνα να εχετε και τα 2 J , Πολλα φιλιά, σσσσμμμμμουτσσσσ ....(απο καπου το εκλεψα αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Ελπίζω να έχεις έρθει με επίσημη ενδυμασία και όχι με πιτζάμες, όπως συνηθίζω να επισκέπτομαι εγώ άλλα blogs!!!
      ;-)
      Το κοινό σου απαιτεί φωτογραφία με μπάλα πιλάτες!!!
      Να είσαι καλά, γλυκό μου Μαράκι!!!
      Ευχαριστούμε πολύύύύύύ!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά! (Πολλά!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      ;-)
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  24. Πολύ απολαυστική ανάρτηση!!! Μου έφτιαξε το κέφι!!! Ειδικά η φωτογραφία με το ουράνιο τόξο απίθανη!!! Φιλάκια πολλά,να είστε καλά και καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, Σπυριδούλα μου,πολύ χαίρομαι που έφτιαξε το κέφι σου!!!
      Μεγάλη μας τιμή!!!
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      Καλό μήνα να έχεις!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  25. Που λές Γιαννα μου κανω καφέ και ερχομαι για επίσκεψη... γιατί το ξερω οτι θελω μιση ώρα να διαβαζω.. και αλλη μισή τα σχόλια.. οποτε ισα που χαλαρώνω πίνοντας τον καφέ μου!!! και αυτήν την φορα.. καθησα αναπαυτικα... γιατί δεν είναι να σε ξεπετάξει κανεις εσένα Γιαννα μου. χι.χι..αυτό το χιούμορ σου.. ειναι που κανει εμας να βρισκόμαστε εδώ μεσα καλέ ΄πόσα βραβεία πιααααα::::: τα σάρωσες όλα!!!!αλλα και οι απαντήσεις σου.. όλα τα λεφτα..!!!! χι.χιχ.
    Μου αρέσει που δίνεις βραβείο χωρίς κανόνες..χι.χιχ. θα το παρω... και θα το βαλω μαζί με τα αλλα μου .που και εκεινα τα πήρα .. γι αυτόν ακριβώς τον λογο... στις απαντήσεις δεν τα παω και τόσο καλα΄..χι.χι.. ευχαριστούμε ..πολύ Γιαννα μου.. να έχετε εναν όμορφο μήνα !!! ...καμια θεσούλα περισευει;; η τις μαζεψες όλες.. καλέ;; σε πόσες καρέκλες θα κάθεσαι;; χι.χιχ. φιλακια πολα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, πόσο το φοβόμουν ότι δεν θα διαβάσει κανένας όλο αυτό το κατεβατό που έγραψα αυτό το μήνα!!!
      Ευτυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι με υπομονή και κατανόηση, όπως εσύ, που με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη!!!
      Τί να πω για όλα αυτά τα υπέροχα που μου γράφεις κάθε φορά? Με κάνεις και ντρέπομαι! Το μόνο που κάνω είναι να προσφέρω μικρές δόσεις χαμόγελου, σε όλους αυτούς που σχεδόν καθημερινά μου παρουσιάζουν τους θησαυρούς που φτιάχνουν με τα χεράκια και την γλυκιά τους την ψυχούλα!
      ;-)
      Να τα πάρεις το βραβείο, γλυκιά μου! Το αξίζεις και με το παραπάνω!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύ!!!
      Καλή εβδομάδα! (Πάω να τακτοποιήσω τις αμέτρητες υπουργικές θέσεις μου!!!) χαχαχα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  26. Με γεια τα βραβεία!!!
    Τις χάρηκα τις απαντήσεις σου, αλλά πρασίνισα από τη ζήλια μου με τα jeans...
    Για να το ταιριάξω και με το ουράνιο τόξο σου, νομίζω πως έχω όλες τις αποχρώσεις του πράσινου τώρα δα.....ο θησαυρός που είναι?
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Τί εννοείς? Θέλει και ρώτημα? Ο θησαυρός είμαι ΕΓΩ!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Πολλά-πολλά φιλάκια!!!
      Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και... ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  27. Μεγάληηηηηηη ανάρτηση , οι αθεόφοβες σας τιμώρησαν από αγάπη βρε!!!Απολαυστική από πάνω μέχρι κάτω , και σίγουρα το να χαμογελάς από ανάρτηση είναι ευτυχία , ευχαριστούμε Γιάννα μου
    Σε φιλώ γλυκά γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομψά το έθεσες, δε μπορώ να πω!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!! Και πάντα να χαμογελάς!!!
      (Έστω και με λίίίίγο μικρότερες αναρτήσεις!!!) χαχαχα!!!
      --Μην ευχαριστείς, αυτό πρέπει να το κάνω εγώ!--
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  28. Ο...σίφουνας "Γιάννα"!!!!!!!!!!!!!!Δεν αφήνει τίποτε στο πέρασμα της,πρώτα σάρωνε δώρα ,τώρα βραβεία !!!Τι τρέχει κοπελιά;(στο...κοπέλι δεν απευθυνόμαστε γιατί δεν τον"ακούμε" και συχνά)Καλά που τέλειωσε ο μήνας γιατί σε βλέπαμε να μαζεύεις κι άλλα(αλήθεια έμεινε κανένα;)!!!!Να το ξαναπούμε όμως ,πέραν της πλάκας ,είσαι φοβερή!!!!Δε θα σχολιάσουμε αναλυτικά τις απαντήσεις σου γιατί θα ξεπερνούσαμε την ανάρτησή σου!Ένα σχόλιο μόνο:τις απολαύσαμε!!!!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ναι! Βέβαια! Νόμπελ, δεν έχω πάρει!!!
      (Πρέπει να κάνω κάτι, ή θα μου το προσφέρουν έτσι... απλά επειδή υπάρχω???!!!)
      (Καλά τα δώρα πού τα θυμηθήκατε??? Είναι στο.... μακρινό, αμαρτωλό μου παρελθόν!!!!) χαχα!!!
      Φιλάκια πολλά, κοριτσάκια μου!!!
      Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα!!!
      Να είστε καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  29. The light bulb is so pretty with all the colors of the rainbow in it. What a clever idea. Yes, jeans, jeans, and more jeans! I love to wear jeans, and like the jean jacket look also.

    I hope you are enjoying the Autumn days. Thanksgiving is just around the corner here, and looking forward to yummy foods.

    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh, yes! The photo of the light bulb is one of my favorites!!
      I' m glad you love jeans too!!! I have to admit it: I am a jeans-addict!!!
      ;-)
      Thanks for you comment, sweetheart!!!
      Enjoy this gorgeous period!
      Hugs and kisses!

      Διαγραφή
  30. Καλά δεν παίζεστε!
    Το 'χουν καταλάβει και οι υπόλοιποι και σας στέλνουν βραβεία! Το αξίζετε γιατί μας χαρίζετε το χαμόγελο έστω κι αυτή τη μια φορά το μήνα!!
    Φιλιά
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου!!!
      (Για φαντάσου να έγραφα τέτοια κατεβατά κάθε μέρα! Ούτε εγώ δεν θα με... διάβαζα!!!)
      ;-) χαχχα!!
      Φιλάκια πολλάάάάάά!!!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  31. Καλό μήνα.. Να μαι κι εγώ

    Να χαρείς όλα τα βραβεία
    Ωραίες όλες οι απαντήσεις σου
    Ξεχώρισα αυτήν
    05. Κάνε φίρμα τη λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.
    Α, όχι... Οι αναρτήσεις μου είναι πολύ ντροπαλές και σεμνές... Δεν θέλουν να γίνουν φίρμες! Τους αρκεί που είμαι εγώ φίρμα!!!

    Όσο για τα φετίχ
    Τα τζιν ποτέ δε τα συμπάθησα, δε φορώ ποτέ μου
    Τα μανικιούρ τα βάφω και γω τα νυχάκια μου όποτε έχω όρεξη και διάθεση :)

    Πολύ όμορφο το εικονάκι/βραβείο της Μαριλίζ ..να το χαρείς

    Το έχω δει το "Virtual Revolution!
    Είναι ενα διαφορετικό και ενδιαφέρον παιγνίδι
    Τρεις μπλοκερς με έβαλαν σε κάποια υπουργεία τους, αλλά ζήτησα να αποσυρθώ και να δώσω τη θέση μου αλλού – όπως και έγινε – γιατί δε νοιώθω άνετα με όλα αυτά...ούτε ασχολήθηκα και ποτέ μου...προτιμώ να έιμαι στη γωνίτσα μου ήσυχο ..ήσυχο...

    Ευχαριστούμε για το βραβείο Ιωάννα μου...και τη σκέψη σου... με μεγάλη μου χαρά να στολίσω το φτωχικό μου με το αστερί σου..ειναι πολύ όμορφο....μου αρέσει το βυσσινύ (μετά το λιλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε εσένα, ομορφιά μου!!!
      Μα άδικο είχα? Αφού είμαι εγώ φίρμα, γιατί πρέπει να γίνουν και οι αναρτήσεις μου??? χαχχαχα!!!
      Ναι, θυμάμαι που μου είχες ξαναπεί για τα τζιν... Έτσι κι αλλιώς, εσύ είσαι πιο ρομαντικούλα, οπότε λογικό είναι που δεν σου αρέσουν τα τζιν!
      Και μεταξύ μας: Καλά έκανες και δεν δέχτηκες τη θέση στα υπουργεία! Συνέχισε να κολυμπάς στη θάλασσα εσύ και άσε τους υπόλοιπους να τα κάνουν... μούσκεμα μέσα στη βουλή!!!
      ;-)
      Να το πάρεις το βραβείο, Δελφινάκι μου! Σου αξίζει και με το παραπάνω!

      Διαγραφή
  32. α,ξέχασα...μου άρεσαν πολύ τα χρώματα στην εικόνα της Μαριλίζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! Κι εμένα!
      Καλό μήνα,κούκλα μου!!!
      Φιλάκια πολλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  33. Κανονικά έπρεπε να είχες έρθει και να με είχες πάρει από το μαλλί να έρθω εδώ! Δεν ένιωσες την έλλειψή μου ? ΄Η καλύτερα την έλλειψή ΜΑΣ ?
    Λείπει από τη βάση της και η ακατανόμαστη, είναι στην Αθήνα και κάνει δημόσιες σχέσεις !
    Λοιπόν σήμερα δεν είχε δώρα η ανάρτηση και ανησυχώ !
    Οι απαντήσεις σου σκέτη τρέλα, τα παίρνεις και με τις υποτιθέμενες ερωτήσεις......
    Σάρωσες στα βραβεία, τσ..τσ..τσ..τσ........
    Η φωτογραφία για τη ζωή μοιάζει με τη δική μου, άρα έχουμε κοινή άποψη για τη ζωή.....(ξέρω ότι θα έρθεις και θα τη δεις !!!!)
    Φιλάκια κοριτσάκι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη δει το σχόλιό σου!!! Μη δει το σχόλιό σου!!!
      Θα νομίζει στο τέλος πως εγώ σε βάζω να τα γράφεις, αλλά βλέπεις: Κουβέντα δεν είπα!!! Στο ύψος μου!!! (1,84 αν φοράω 14ποντο τακούνι!!! χαχα!)
      ;-)
      Καλέ, την είδα την ανάρτηση! (Έκανες κι άλλη και δεν μου έχει εμφανιστεί? Του τα έχω μαζεμένα του blogger τις τελευταίες εβδομάδες... Άνω-κάτω με κάνει!)
      Ευχαριστώ πολύύύύύ για το σχόλιό σου και έρχομαι αμέσως να δω την (νέα?) ανάρτησή σου!
      Φιλάκια για την ώρα, Σοφάκι!!
      Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Ωστε έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;; μου στήνετε ξώβεργες πίσω απο την πλάτη μου;;;;; φίδι κολοβό που σας έφαγε!!! Ακου ακατανόμαστηηηηη!!!
      Κι εσύ Ψηλή,τρομάρα σου,μη πέσεις απο το ρετιρέ του 1,84(μ άρεσε το 4,ούτε καν στρογγυλός αριθμός) μη βγάζεις την ουρά σου απόξω .Μια χαρά μας δουλεύεις ψιλό γαζί κι ας είμεθα εμείς ράπτριες...
      Δεν έχω χρονο να διαβάζω τις σοφιστίες σου,αφού ταιριάζεις κιόλας με την άλλη...κατάλαβα, δε χάνω και πολλά, άλλωστε ένα μήνα έχω προθεσμία (γιατί είσαι και προκομένη)οπότε μόλις γυρίσω στη βάση μου θα σε περιλάβω...
      Μέχρι τότε φιλιά πολλά απο την ακατανόμαστη,αν κι είμαι Lila Pause(σοκολάτα μ ονοματεπώνυμο,που λένε) αλλά χαλάλι σας,πιάσατε το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου,αλλά...δεν αλλάζει
      ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    3. Αυτή τη στιγμή είμαι... ξυπόλυτη οπότε το "ψηλή" είναι ποοοοοολύ μακριά από μένα!!! χαχα!
      (Άσχετο: Τώρα που έγραψες "γαζί" πρέπει το συντομότερο να μοιραστώ μαζί σας ιστορίες ραπτικής τρέλας! Ίσως στην επόμενη ανάρτηση! Πρέπει να προετοιμαστώ! -καλά, δεν παίρνω κι όρκο! - Ευτυχώς αργεί ακόμα, καθότι... προκομμένη, όπως πολύ σωστά επισήμανες!!!)
      Τί άλλο? Α, ναι! Η Lila Pause... μεγάάάάάλη λατρεία! Γι' αυτό βρε, "κόλλησα" και μαζί σου!!!
      ;-)
      Φιλάκια Χαρούλα και αναμένω την... κατσάδα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  34. KALO MINA Joanna mou!!!!!! :)
    Congratulations on your awards, I loved reading your answers!
    Polla filakia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Εβρεξε" βραβεία και τα μαζέψατε όλααααα!!!! Και πολύ καλά κάνατε γιατί μάς γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά οι αναρτήσεις σας! Οσο για τις απαντήσεις, απίθανες, άπαιχτες , όπως και εσεις!!
    Γλυκά συριανά παιδιά, να'στε πάντα καλά!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να χαθείς, βρε!
      Με κάνεις και ντρέπομαι!!!
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, ομορφιά μου!!!
      Ευχαριστούμε πολύύύύ-πολύύύύύ!!!
      Καλό μήνα, Πεπούλα μου!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  36. Καλώς σε βρίσκω Γιαννούκα μου!!!μου έλειψες κι εσύ και το χιούμορ σου και η ζεστασιά σου!!ευφυέστατη η ανάρτηση με τα βραβειάκια σου-να τα χαίρεται το όμορφο παλατάκι σου!!-πολύ ευρηματικές οι απαντήσεις και πάντα με χιούμορ που φτιάχνουν την διάθεση!!γιατί όχι διάσημη blogger???γουστάρω τρέλλες!!εξ'άλλου είμαστε όλοι μια τρελλή τρελλή οικογένεια!!άπειρα φιλάκια και αγκαλίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Καλώς σε ξαναβρίσκουμε, κοριτσάκι μου!!!
      Πρόλαβα και σε επισκέφτηκα πριν δω το σχόλιό σου!
      Ελπίζω όλα να είναι καλά τώρα!
      Σε ευχαριστώ τόόόσο μα τόόόσο πολύ!!!
      Σε φιλώ πολύ, κούκλα μου!
      Μια ζεστή αγκαλιά από τη... διάσημη blogger (τρομάρα μου!!!)

      Διαγραφή
  37. O kosmos fainetai oti sas agapaei kai sas exei gemisei vraveiakia! Bravo sas paidia! Thaumasa idiaitera ti sillogi sou me ta vernikia nixiwn klp...Kai i diki mou einai arketa megali, alla den exw polla ergaleia gia pio extreme douleies... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, και να ήθελες εσύ, πού να βρεις το χώρο για περισσότερα gadget νυχιών??? Με τόσα παπούτσια και τσάντες, την ανάσα μας κόβεις κάθε φορά!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Καλή συνέχεια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  38. Ιωάννα μου πέρασα να σε δω λιγάκι και να θαυμάσω τα ωραία σου!!!!!!!!Πάντα κεφάτη και μας φτιάχνεις την διάθεση!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου!!!
      Πολύ-πολύ σε ευχαριστώ!!!
      Αλήθεια, εμείς πότε θα θαυμάσουμε τα δικά σου τα ωραία?
      Μας λείπεις!!!
      ;-)
      Φιλάκια αμέτρητα, Εφάκι μου!!!
      Καλό μήνα σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  39. Να τα χαρείς τα βραβεία σου κορίτσι μου!...
    Συμφωνώ κι`εγώ ότι χαρακτηριστικό σου στοιχείο είναι το χιούμορ σου...και μου αρέσει!...Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου αρέσει!!!
      (Το εκτιμώ ιδιαίτερα το σχόλιό σου!!!)
      Ένα πελώώώώριο ευχαριστώ!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  40. Λέω να ζητήσω να προσληφθείς για επαγγελματικό αμοιβόμενο στέλεχος...Τόση δουλειά που κάνεις...:P

    Φιλάκια Γιάννα μου!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, ναι! Φυσικά! Πρόσληψη (με αμοιβή!) να 'ναι κι όπου να 'ναι!!!
      ;-)
      χαχαχαχα!!!
      Ευχαριστώ, κούκλα μου!!!
      Φιλάκια, αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  41. Κάθε σου ανάρτηση είναι γεμάτη από αγάπη που δίνεις αλλά και παίρνεις! ΕΧΕΙΣ "ΧΩΘΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??? Φιλάκια και ξαναφιλάκια!!!!! ΧΟ ΧΟ ΟΧ (Όχι λάθος το τελευταίο ήταν απ'τη μέση μου...) χα χα χα!!!! Και ξαναμαναφιλάκια!!! # ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! #

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που το λέει αυτό ένα τυπάκι για οποίο τρέφω κι εγώ αντίστοιχα συναισθήματα!!!
      ;-)
      Ευχαριστώ πολύ, κούκλα μου!
      Μάκια-μάκια στη μεσούλα για να σου περάσει γρήγορα!!!
      Να προσέχεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Σσσσσσσμουτςςςς και ξανασμουτςςςςςς!!!! :)

      Διαγραφή
  42. χααχαχχαχα εννοείται είσαι ήδη διάσμημη blogger!!!!!!!!!!! :D :D
    Δεν το ήξερες βρε???:P
    Συγχαρητήριααααα και για τα 2 βραβεία!!!!
    Πόσοοοο μα πόσοο συμφωνώ στην 6η ερώτηση!!Και κάποια άλλα μπλογκς που ξεκίνησαν με κάποια επικοινωνία με τα μέλη τους και μετά από λίγο καιρό το παίζουν ντίβες και δεν απαντάνε σε σχόλια!!Πφφ...
    Συμφωνώ και στην 7η!!Ποτέ δεν είχα αγαπημένο παραμύθι!!Δεν ζητούσα ποτέ να μου διαβάσει παραμύθι η μαμά μου!!αχαχχα!
    Back up???πώς κάνουμε back up?? :P :P
    Aaa πολλά όργανα γυμναστικής!!!Για εσένα Γιάννα??Εχω 2 βαράκια και ζήτημα αν τα εχω χρησιμοποιήσει 2 φορές!!χαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μααααα!!! Αν δεν τα έγραφα θα έσκαγα!! Ασφαλώς ο καθένας ό,τι θέλει κάνει αλλά έχω κι εγώ μια αξιοπρέπεια και έναν εγωισμό!!!
      ;-)
      Για το back up, πας στην κεντρική σελίδα του πίνακα ελέγχου του blog σου και πάνω δεξιά υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει: "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά". Το πατάς και όταν "κατέβει" στον υπολογιστή σου είσαι οκ!!!
      Ναι, ναι! Δικά μου είναι όόόόλα αυτά τα όργανα!!!
      Ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ συχνά όμως!!!
      Προτιμώ να περπατάω και να παίζω μπάσκετ ή βόλλευ!!!
      Φιλάκια, κούκλα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      (Αναμένω το review!!! Ξέρεις εσύ!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
  43. τριτη φορα
    Γιατι μου το κανει αυτο? Γραφω σχολιο πατω δημοσιευση και μετα απο λιγο μου βγαζει
    Δεν ήταν δυνατή η ανάλυση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή.
    Ιωαννα μου ας τα ξαναγραψω!Απολαυσα την αναρτηση σου , τις απαντησεις σου, το χιουμορ και το κεφι σου! Να εισαι παντα ετσι!Πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω και απο κοντα(κανε εναν διακτινισμο)!
    Καλο σου βραδυ και πολλα φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς! Καλέ, κοιμόμουν αυτή την ώρα! Δεν έκανα τίποτα! Το ορκίζομαι!!!
      ;-) χαχαχα!!
      (Λογικά, είτε o blogger έκανε πάλι τα δικά του, είτε λόγω κακοκαιρίας, οι συνδέσεις μας στο internet... έγιναν μούσκεμα!)
      Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου! Και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσπάθειά σου να σχολιάσεις!
      Να είσαι καλά, Μαρία μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!
      Να έχεις μια υπέροχη μέρα και πού ξέρεις ίσως καταφέρω κάποια στιγμή να... διακτινιστώ!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  44. πσσσσσσσ, αυτα ειναι βραβεια, ενα ενα στη σειρα ατελειωτα!μπραβο γιαννηγιαννα και εις ανωτερα!!!στα φετιχ γιαννα μου δεν ταιριαζουμε καθολου βρε παιδι μου!!!με την γυμναστικη βγαζω φλυκταινες, με τα τζην ανατριχιαζω ,μεχρι λιποθυμιας, οσο για τα μανο..δεν εχω νυχια να τα φορεσω-τα τρωω(και αυτα!!!)
    φιλια πολλα πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις! Είσαι ιδέα, παιδί μου, τί να λέμε τώρα??!!!
      Να είσαι καλά, μπισκοτάκι μου!!!
      Αγκαλίτσα και γλυκό φιλάκι!!! (Και για τον Χαρούλη μας, βεβαίως-βεβαίως!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  45. Καλέ, εγώ γιατί πίστευα ότι σου είχα αφήσει σχόλιο?????????οέο?? αφού τα έχω ξαναδιαβάσει τα περισσότερα!!!! Νά'σαι καλά εσύ, ο Johnny σου και του χιούμορ σου, καλή μου Ιωάννα!!! Σσσσσσμούτςςςς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μην ανησυχείς, γλυκιά μου!!!
      Ο blogger τα 'χει χάσει μάλλον! Εμένα μου εξαφανίζει σχόλια, σε άλλους δεν εμφανίζει αναρτήσεις!!!
      (Προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόδια στις σχέσεις μας, αλλά δεν τα καταφέρνει!!) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Marie-Anne-άκι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, πολλά-πολλά!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  46. Τι να πρωτοσχολιάσω για τα τόσα πολλά βραβεία σας αγαπημένα 2js!!!
    Είστε καταπληκτικά παιδιά και πραγματικά βγάζετε κάτι τόσο καλό, ειλικρινές και χαρούμενο που ακόμα και για το ζευγάρωμα χελωνών να γράφατε, πάλι θα το διαβάζαμε με περίσσια χαρά κ ενδιαφέρον:)))
    Σας εύχομαι μια υπέροχη ζωή σε ότι κι αν κάνετε και μην φύγετε από το νησάκι σας ποτέ. Είναι υπέροχη η Σύρος και εσείς οι δυο την απογειώνετε. Όταν ξανάρθουμε υπό καλύτερες συνθήκες (γιατί θα ξανάρθουμε!) θα τα πούμε σίγουρα από κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, Δημητρούλα!
      Αχ, μακάρι να ξανα-έρθετε (χωρίς προβλήματα αυτή τη φορά!) και να βρεθούμε κιόλας!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, κοριτσάκι μου!
      (Ζευγάρωμα χελώνων??? Μη μου βάζεις ιδέες: Έχουμε 2 τεράστιες νερού και μια μικρή ξηράς! Λες να αρχίσω να καταγράφω τη ζωή τους σαν... ντοκιμαντέρ???!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Φιλάκια, ομορφιά μου!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
    2. Περιμένω με αγωνία το ντοκυμαντέρ:)))))
      Τρέμε National Geographic!!!!

      Διαγραφή
    3. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά με τις συνεχείς καλοκαιρίες, δεν έχουν πέσει ακόμα στη χειμερία νάρκη, οι χελωνίτσες!
      Νομίζω αυτό θα είναι το βασικό θέμα!
      Θα σπάσει ταμεία η εργάρα μου!!!
      ;-) χαχαχα!!!
      Φιλάκιαααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  47. Με λίγη καθυστέρηση αλλά ήρθα και εγώ να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου για τα βραβειάκια σου!Ενθουσιάστηκα με τη συλλογή από τζιν που έχεις!Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μου απολογείσαι, βρε!!!
      Με τιμά η παρουσία σου!!! Σε ευχαριστώ πολύύύύ-πολύύύύ!!!
      Ναι, από τζινάκια... άλλο τίποτα!!!
      Τζινάνθρωπος κανονικός!!!
      ;-) χαχαχα!
      Πολλά-πολλά φιλιά, κούκλα μου!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  48. καλημέρα καλημέρα!!!!
    Για την απάντησή σου....ΝΑΙ-)))))
    Ευχαριστώ που είσαι πάντα κοντά μου-)
    Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλιτεχνάρα μου, εσύ ευθύνεσαι για τη σωστή μου απάντηση!!!
      Ξανα-υποκλίνομαι στο ταλέντο σου!!!
      Φιλάκια, Christa μου!!!
      (Και μη με ευχαριστείς για τίποτα!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  49. Πω, πω χαμός γίνεται!!! Βραβεία, ερωτήσεις, απαντήσεις...τί ωραία!!!! Το σπιτάκι σας είναι γεμάτο ζωντάνια και αγάπη. όπως ακριβώς σας αξίζει!!!! έχω χάσει πολλά επεισόδια με την απουσία μου και ήθελα να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες την ανάρτηση της Κατερίνας... Ακόμη, να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά που πάντα με σκέφτεσαι!!!!!!!!!! Είσαι μέσα στην καρδιά μου Γιάννα μου κι ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε!!!! Πολλά φιλιά και άλλο τόσα γουργουρισματάκια από τα κορίτσια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε 'συυυυυυυυυ!!! Με συγκινείς πολύ-πολύ!
      Κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να συναντηθούμε!
      Σε λατρεύω πολύ, βρε Μαράκι!
      Δεν πειράζει που έχεις χάσει επεισόδια, μου αρκεί που είσαι καλά! (Μετά τα περσινά γεγονότα του Αυγούστου, μου αρκεί να ξέρω πως είσαι καλά!)
      Δεκτά και τα φιλάκια και τα γουργουρισματάκια!
      Σε φιλώ πολύύύύ-πολύύύύ, κούκλα μου!!
      Extra χαδάκια σε λαιμουδάκι και κοιλίτσες κοριτσιών σου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  50. ♩♫♬

    Passei para desejar:
    ♯♬ Bom fim de semana!
    Beijinhos ♪♫♬
    ♭♪Brasil
    ♪♮♩♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. όταν μπορείς έλα να δεις αυτό, σε αφορά, http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/11/top-5-6-syros-2js-cd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Πριν λίγο είδα την ανάρτησή σου και σου σχολίασα!
      Και τώρα βλέπω και το σχόλιο που μου άφησες!!!
      (όλα ανάποδα τα κάνω!!!)
      ;-)
      Φιλάκια, κούκλα μου και σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  52. Συλλογή από βραβεία!
    Βρε συ, Δίδυμος στο ζώδιο; Πωπω δεν τους πάω καθόλου τους 'Δίδυμους'... με σένα όμως πως κόλλησα, μπορείς να μου πεις; Είσαι η εξαίρεση στον κανόνα φαίνεται! Χαχα!
    Σοβαρά τώρα! Πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου στην ερ. 6!
    Καλά ο Γιάννης δεν ψήνεται εύκολα να γράψει, έ; Ελπίζω κάτι να δούμε από εκείνον, γιορτινές μέρες που 'ρχονται, ναι;
    Πωπω δεν ξέρω τι απ' όλα να σχολιάσω!
    Καλά! κλείνω με "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ" (αφού είναι και η αγαπημένη σου λέξη, λες και δεν το έχουμε καταλάβει!)
    Πολλά φιλιά και πολλές καρδιές! ♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!! Λες το πνεύμα των Χριστουγέννων να τον κάνει να γράψει στο blog? (Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά... χλωμό το βλέπω, Μαράκι!!!)
      Ε, μα στο 6, το είχα άχτι να το πω!!!
      ;-)
      Και ναι!!! Θα περηφανεύομαι πως είμαι η εξαίρεση στον κανόνα των Διδύμων!
      (Ιδέα δεν έχω από χαρακτηριστικά ζωδίων! Ανίδεη τελείως!!!)
      ;-) χαχα!!
      Φιλάκια κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Έλα βρε συ με απογοήτευσες! Χαχα!
      Πάλι καλά που για το 6 είπες εσύ, γιατί κι εγώ άχτι το είχ ακι αν κάποια στιγμή θα μιλούσα... θα γινόμουν πάλι κακιά!
      Είσαι, είσαι η εξάιρεση στον κανόνα και ναι! ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
      (στο λέω εγώ που έχω κάποια ιδέα από χαρακτηριστικά ζωδίων!)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Χμμμ... Δεν ξέρω αν είναι θέμα κακίας! Αλλά κι αν είναι, μέσα στα τόσες χιλιάδες άλλα προτερήματά μου, αναλαμβάνω το βάρος της... κακιούλας αυτής!!
      ;-)
      Φιλάκια, Μαράκι μου!!!
      (ή μήπως να πω... Zodiac Expert?!)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  53. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ!
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΣΙ!
    ΤΑ ΒΑΡΑΚΙΑ ΔΕ ΤΑ ΖΗΛΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ!
    ΖΗΛΕΨΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ!!
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΕΡΑΙΑ!
    ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μη μου λέτε τέτοια!!! Αυτό μου έλειπε να μην μπορείτε να μου αφήνετε σχόλια τώρα!! (Αλλά αφού μπορώ εγώ, τότε οκ! Από εμένα δε γλιτώνετε!)
      ;-)
      Το τρυπανάκι νυχιών φαίνεται στη φωτογραφία μπροστά-μπροστά (έχει χρώμα χρυσαφί και μοιάζει λίγο με κατσαβιδάκι!). Με αυτό κάνεις μια μικρή τρυπούλα στα νύχια για να βάλεις μικρά σκουλαρικάκια!!! (Ζούμε και χωρίς αυτό, με λίγα λόγια!!)
      Για το νησί... ναι... Τί να πω? Μακάρι! Αλλά δυστυχώς, οι φιλανθρωπικές/φιλοζωικές κτλ δράσεις εδώ... καταπνίγονται!
      ΔΕΝ είμαστε άνθρωποι και ας προσπαθούμε να προμοτάρουμε ένα πιο φιλικό πρόσωπο! Μιλάω εκ πείρας! Μιλάω με στοιχεία αλλά τουλάχιστον εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Άλλοι να φοβούνται...
      Σε φιλώ πολύ Ρένα μου κι εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να σας γνωρίσω όλες!
      Καλό βράδυ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  54. καλα καλα απολωλαθηκα που λενε και στο τόπο μου χιχιχιχι δωρα βραβεια βραβεια και δώρα σσσβινννννν μποιιιινγκ ακου jenga δεν τοχα σκεφτει καλε οντως την έχει την επικινδυνοτητα του αλλα το απολαμβανουν ακομη και η ανισσοροποι τυποι σαν και μενα , να σου πω για παραμυθι για σας θα σκεφτομουνα Hansel και Γκρετελ οπου μεασα στο γλυκόσπιτο bitttttttarete και φουντο στο τχζακι η μαγισσα ματζίκα και μετα ερχομαστε ολοι εμεις και περναμε ζαχαρη .... Αγαπες μου ήταν μεγαλη μου χαρα να σας χαρίσω το βραβειο και πουσαι περνω το δικο μου και γινομαι καπνός !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ! Και στον δικό τόπο το λένε! Είμαστε... κοντοχωριανοί, άλλωστε!!!
      Το "σσσβινννννν μποιιιινγκ" που μου έγραψες με πέθανε στα γέλια!
      Χμμμ... Χάνσελ και Γκρέτελ, ε? Καλό, αλλά επικίνδυνο: Μη μου έχεις γλυκά σε απόσταση αναπνοής! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ!!! χαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ, κούκλα μου!
      Να πάρεις το βραβειάκι σου! Το κέρδισες με την αξία σου!!!
      Μάκια-μάκια πολλά!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  55. Νάμαι πάλι η ακατανόμαστη (μπορέι κι ανεπιθύμητη) αλλά επειδή έχω λόγο είπα να σας τιμήσω ,λεκτικώς.
    Τα βραβεία σας τιμούν ούτως ή άλλως και τ αξίζετε (δε καταλαβαίνω γιατί μιλάω στον πληθυντικό αφού μόνο το θηλυκό του δίδυμου γνωρίζουμε (αλήθεια υπάρχει αρσενικό ή μήπως είναι σαν το Βικτωρ-Βικτώρια;;;;Χρόνια τους πολλά κιόλας σήμερα)
    Τλπ δνε μας αφορούν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις και προχωράω παρακάτω.Σ αξίζουν λοιπόν,γιατί είσαι (το διόρθωσα) πηγή ζωής και χαράς.Χαιρόμαστε κάθε φορά τον σχολιασμό σου,έστω κι ανάβει αίματα,απολαμβάνουμε τις μηνιαίες αναρτήσεις σου (δεν είσαι κηφήνας σαν κι εμάς που σκοτώνουμε την ώρα μας μ αναρτήσεις),πάντα με τον καλό λόγο και με χιούμορ ακόμα κι αν γράφεις μία σειρά!
    Συμφωνώ μ όσα γράφεις,δεν κολλάω σε ζώδια γιατί απέχω πολύ και το Νο6 μου έκατσε κι εμένα πανωστόμαχα, τόσο όσο και το σου σχολιάζω αν μου σχολιάσεις. Πως σπάει ο διάολος το πόδι του και σέρνεται μία ανάρτηση βδομάδα και δεν έχει γίνει αισθητή και μόλις αφήσω σχόλιο στο δικό σου (όχι πρόσκληση, σχόλιο) στο καπάκι, επικρατεί τρελός ενθουσιασμός"τι ωραίο που είναι!!!!!!!!!!" κ.λ.π.,κ.λ.π.
    Φλύκταινες βγάζω.
    Ή σ αρέσει κατι και το σχολιάζεις χωρίς υποχρέωση είτε κάνεις δημόσιες σχέσεις. Αντε γιατί παρασύρθηκα και δικαίως θα με πουν γκρινιάρα και όχι μόνο... Απλά τέτοιες πρακτικές απέχουν πολύ απο τη λογική μου
    Για ΟΛΑ ΑΥΤΑ Σ ΑΓΑΠΩ και κάθε φορά που έρχεσαι το αισθάνομαι μεγάλη μου τιμή!
    Φιλάκια πολλά, τον άλλο μήνα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "ανεπιθύμητη" πάρ'το πίσω, θα μαλλιοτραβηχτούμε! (Το "ακατανόμαστη", δεν το είπα εγώ... ρίξε αλλού τα βέλη σου!!!)
      ;-)
      αχαχαχα!!! Λες να μην υπάρχει το δεύτερο J? Τόσο παλαβή να είμαι πια???!!!
      Αχ, ναι! Και το "μία σου και μία μου" στα σχόλια είναι μεγάάάάάλη ζημιά! Πώς μου ξέφυγε και δεν το επισήμανα???
      Τώρα, γι' όλα αυτά που μου γράφεις στο τέλος, τί να πω? Ένα τεράστιο και από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
      Είναι δική μου η τιμή, να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν και να το δείχνουν!
      (Μη με κάνεις να κοκκινίζω όμως, γιατί μετά θα πρέπει να με... decoupaρετε και να στρώσω!!)
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, Χαρουλίτα μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  56. Κοριτσάρα μουουου!!!!
    Τι απολαυστική ανάρτηση, γελούσα μόνη μου!!! Ευτυχώς που είμαι εντός των τειχών με το λάπτοπ, αλλιώς θα με παίρναν για τρελή... :)))
    Λοιπόν: τζιν παλτό έχω κι εγώ, συν καμιά 1000αριά τζιν (μοιάζουμε, βεβαίως-βεβαίως...)
    Με το τρυπανάκι για τα νύχια μ΄έπιασες αδιάβαστη (εγώ γεμίζω τρύπες τα αυτιά μου προς το παρόν, στα νύχια δεν το ήξερα πως γίνεται γμτ!!)
    Οφείλω να επισημάνω όμως πως μου ξεγλίστρησες μια χαρά (σαν το χέλι) ΜΗΝ απαντώντας στη δική μου ερώτηση... όχι, δεν έβαλε εσένα μόνο στο μάτι ο blogger, κι άλλοι το πάθανε, αλλά εσύ ρωτήθηκες (να βγάλεις το φίδι από την τρύπα)!!!
    Έχε χάρη που σε (κατα)συμπαθώ και σε συγχωρώ για το ξεγλίστρημα...
    Να χαρείτε το βραβεία σας!
    Πολλά φιλιά (κλέβω ατάκα: ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!) και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, γέλα άφοβα! Το γέλιο είναι ζωή!
      (Αλήθεια, γιατί γελούσες? Προσπάθησα να κάνω σοβαρή ανάρτηση μια φορά στη ζωή μου και δεν εκτιμάτε την προσπάθειά μου???? Ντροπήήήήή΄!!!)
      ;-)
      Α, ναι! Κι εγώ έχω τρύπες στα αυτιά, καλέ! 7!
      Αλλά, πλέον... "χρησιμοποιώ" μόνο τις 4!
      Και στην ερώτησή σου, ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!! 4 εναλλακτικές έδωσα! Ωχουουουουου! Αυτοί μου έκαναν μπάχαλο τις αναρτήσεις, θα με εκβιάσουν κιόλας! Ποοοοοοοτέέέέέέ!!!
      ;-) χαχαχα!
      Κλέψε ατάκα! Κλέψε ατάκα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, λατρεία!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  57. Με την πρώτη.... τζίφος, με την δεύτερη.... καντεμιά, με την τρίτη... που θα πάει θα τα καταφέρω, με την τέταρτη.... ΖΗΤΩ τα κατάφερα να αφήσω σχόλιο στα Συριανά Αστέρια!!!!!!!!!!!! Την ανάρτηση την ευχαριστήθηκα μια και κάθε φορά που ερχόμουν να αφήσω σχόλιο την ξαναδιάβαζα... και απόλαυσα τις υπέροχα έξυπνες απαντήσεις!!!!!! Φεύγω τρέχοντας, αφήνοντας πίσω μου πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Θα βάλω τα κλάματα!!!
      (Τί έπαθε το blog μου και δυσκολεύεστε να σχολιάσετε??? Δεν έχω πειράξει κάτι...)
      :-(
      Σε ευχαριστώ πολύ, Βίκυ μου και για το σχόλιο και για τις προσπάθειες που κατέβαλες για να σχολιάσεις!
      Αγκαλιά και φιλί γλυκό, κούκλα μου!!!
      Καλή εβδομάδααααααααα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  58. Γιάννα μου, έχεις έναν τρόπο όσο κι αν θεωρείς ότι κουράζεις με τις μεγάλες σου αναρτήσεις, να χαλαρώνεις όσους περνούν από εδώ!
    Έτσι κι εγώ, όποτε βρίσκω χρόνο, χαίρομαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου, με μεγάλη ευχαρίστηση!
    Θα ήθελα όμως να σου πω και κάποια πράγματα, γιατί νιώθω κάπως...
    όταν διάβασα την προηγούμενη ανάρτηση σου, και είδα στο τέλος τι έγραφες, είχα μπει στο δίλλημα αν θα σου έδινα ένα βραβείο ή όχι, κι όλο αυτό για την διάθεση που μπορεί να είχες...
    κι επειδή στην θέση σου, εγώ δεν θα είχα διάθεση, αποφάσισα να μην σε συμπεριλάβω μέσα στους βραβευμένους μου...
    για αυτό λοιπόν τα λέω όλα αυτά εδώ, για να ξέρεις κι εσύ, ότι είσαι ένα άτομο γιάννα μου, που χαίρομαι όταν περνάς από τα μέρη μου, και χαίρομαι κι εγώ σαν περνώ από εδώ! Έτσι λοιπόν, το ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν πήρες κάποιο βραβείο από εμένα, δεν έγινε για άλλον λόγο, από αυτόν της διάθεσης που ίσως να 'χες...
    Απλώς ήθελα να το ξέρεις αυτό...
    ...
    Καλό βράδυ εύχομαι να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, καλέ μου Ανδρέα, σε παρακαλώ! Μη μου το κάνεις αυτό! Μη μου απολογείσαι!
      Έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν είχα τη διάθεση και δεν έχω τη διάθεση ακόμα και τώρα... Απλά, οφείλω (τον εαυτό μου τον βάζω σε δεύτερη μοίρα), στους άλλους να είμαι δυνατή. Οφείλω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να φαίνομαι καλά, για να στηρίζω όσους απλά, δεν μπορούν... Μέσα μου, ακόμα σπαράζω... Για 10 μέρες είχα αποκοπεί από τα πάντα... Δε μιλούσα σε άνθρωπο... Δεν κέρδισα κάτι όμως από την απομόνωσή μου...
      Τουλάχιστον εδώ μέσα, ξεφεύγω λίγο... Και πίστεψέ με, το χρειάζομαι αυτό το διάλειμμα (αν μπορώ να το πω έτσι) από τον πόνο...
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα, καλέ μου!
      Να ξέρεις πως νιώθω πολύ όμορφα και οικεία με την κάθε λέξη, την κάθε φράση που διαβάζω από εσένα!
      Είσαι υπέροχο πλάσμα!
      Σε φιλώ πολύ!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  59. Αμα σου μπω οτι μπηκα τυχαια, δεν περιμενα να βρω νεα αναρτηση σου.
    Πολυ ωραια η φωτογραφια με τα χρυσα φλουρια χα χα!
    Σμουυυυυυυυυυυυυυυτς :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα τελικά δεν είναι... τυχαίο!!!
      ;-)
      Φιλάκια, κούκλα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  60. Απαντήσεις
    1. ❥ (Για να σου επιβεβαιώσω πως είμαι... ανάποδος άνθρωπός!)
      ;-)

      Διαγραφή
  61. Απαντήσεις
    1. Άστα... Μούσκεμα τα κάναμε με τόση βροχή!!!
      ;-) χαχα!
      Να είσαι καλά, Ελμιράκι μου!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  62. Α μεγάλη ανάρτηση... πρέπει να την εκτυπώσω να την πάρω μαζί μου σε κανέναν ταξίδι...χαχα... Να σου πω, γιατί την λάμπα πάνω πάνω δεν την κάνεις αερόστατο; Αχαχα... Ήρθα να σε πειράξω λίγο... χαχα... Φιλάκια...πολύ μου αρέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δε χρειάζεται να ρωτήσω: Από τη Ζακυνθινή μου λατρεία με βρήκες, ε?
      Πωπω! Τί ντροπή! Ευτυχώς που η Χαρούλα είναι ψυχάρα και σεβάστηκε τη... χαζομάρα μου!!!
      χαχα!
      Χαίρομαι όταν με πειράζουν!!!
      ;-)
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Ους η Χαρά συνέζευξεν λάμπα μη χωριζέτω!!!
      Τα βρήκατε;;;;
      Αλλη μία υψηλή γνωριμία Βιλλιώτη μου χρωστάς, μην ξεχνιόμαστε...

      Γιαννάκι
      δε σε παρεξηγώ καλό μου,αυτές οι αλεπούδες νομίζουν οτι μας εκθέτουν,αλλά αν δε ταιριάζαμε θα συμπεθεριάζαμε;;;

      Φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    3. Το "υψηλή γνωριμία" έχει να κάνει με το 1,84 (αν φοράω 14ποντο τακούνι???!!!)
      ;-)
      Αχ, Χαρουλίνι μου! Το ξέρω ότι δεν παρεξηγείς!
      (Για σιγουριά πάντως, άλλη φορά θα σχολιάζω τελευταία-τελευταία τις αναρτήσεις σου!!!)
      Πόόόόόσο ρεζίλι να γίνω πια????!!!
      Καλημέρα, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
    4. Σου χρωστάω τόσα Χαρουλάκι... ένα ακόμη!!! Εσύ που λες πως χαίρεσαι όταν σε πειράζουν... απλά έμπλεξες...χαχαχα... Μμμ...1.84 μείον 0.14... ε δεν σε λες και κοντή!!!

      Διαγραφή
    5. Πήραμε το πασέτο και μετράμε Βιλλιωτάκι;;;; Κι εκείνος ο Κουασιμόδος ο Εισαγγελέας του παραδικαστικού είχε το ίδιο κουσούρι

      Διαγραφή
    6. Όσο για σένα μικρή ντροπαλή θα σχολιάζεις σ ό,τι σειρά γουστάρεις.,Θα προσέρχεσαι αυθορμήτως και λογαριασμό σε κανέναν. Σιγά μη μασάμε και τα λόγια μας,πιο ρεζίλι απο μένα κανείς,μη σκας

      Διαγραφή
    7. Maria Villioti
      Το ότι έμπλεξα το έχω καταλάβει εδώ και καιρό!!!
      ;-)
      (Και άντε να ξεμπλέξω με τόσο ύψος!!! -τρομάρα μου!)

      Διαγραφή
    8. Χαρά Θ.
      Πού τον θυμήθηκες???
      Ήθελε και μεσογειακές αυτός??? (Γιατί εγώ είμαι η χαρακτηριστική μεσογειακή ομορφιά! Ειδικά τώρα, με την κατακόκκινη μύτη και τα μάτια που δεν ανοίγουν με τίποτα!!!)
      ;-)

      Διαγραφή
    9. Χαρά Θ.
      Με πήρες υπό την προστασία σου???!!!
      Τί τιμή!!!
      ;-)
      Φιλιά, Χαρουλίνι μουουουουουουου!

      Διαγραφή
    10. Τώρα που με παρομοιάζεις με τον Κουασιμόδο... να το παραβλέψω;

      Διαγραφή
    11. Ο Κουασιμόδος, μια χαρά γλύκας ήταν, καλέ!
      Ο Καλούσης πάλι... γκουχ! γκουχ!
      (Χαρά, νομίζω πως κατά βάθος, σπέρνω ζιζάνια στις σχέσεις σου για να σε κρατήσω αποκλειστικά και μόνο για μένα!)
      ;-)
      Γλυκές καλημέρες!

      Διαγραφή
  63. A XA XA XA!!!!!! Μ΄'εκανες και γέλασα πάλι με το σχόλιο που μου άφησες!!!! Να'σαι καλά βρε φιλενάδα με τα ωραία σου!!!! Φιλάρες... ατελείωτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί γέλασες???
      Εγώ... σοβαρά στο έγραψα!!!
      (ξέρεις πως είμαι σοβαρός άνθρωπος, έτσι δεν είναι???!!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  64. What a cute blog! I am now following you on GFC and bloglovin.

    www.saucysiciliana.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. I am a new follower too...I found you through my mom saucysiciliana :) Have a nice weeken!

    www.hungrycaramella.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Thanks for the follow. I am following you back. Keep in touch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. φφφ νόμιζα δεν θα φτάσω ποτέ στο τέλος της σελίδας για να κάνω σχόλιο.. :P :D
    Αυτό θα πει βραβεία!!μπράβο σου!!
    καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxa!!! (Ό,τι και να πεις... δίκιο έχεις!!!)
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Καλώς με...βρήκες!!!
      Έρχομαι για επίσκεψη!

      Διαγραφή
    2. ξανά στον αγώνα να βρω πάλι το σχόλιο μου!
      θα μου πείτε τι κάνεις εδώ πάλι χριστιανή μου?
      Απλά τώρα το είδα στο μειλ μου(την απάντηση) και είπα να περάσω για μια καληνύχτα και για να επισημάνω πως όντως είστε διάσημοι(τζάμπα τράβηξα τόσο δρόμο για να φτάσω να σχολιάσω πάλι? :P )
      τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή
    3. A, καλά που ξαναήρθες!!!
      Είχα ξεχάσει να σε βάλω στη λίστα με τα ιστολόγια που ακολουθώ!!!
      Πωπω... ΞΕΧΝΑΩ!!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!!!
      Να είσαι καλά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  68. Γιάννα καλημέρα...μετά από πολύ καιρό άνοιξα το blog μου και βρήκα το μήνυμα σου.Σ' ευχαριστώ πολύ...πρέπει να είσαι πολύ γλυκιά,,,δεν ξέρω τη ηλικία έχεις, να είσαι όμως πάντα καλά και να προσέχεις το Γιάννη σου! Δεν ξέρω αν σου ξαναέγραψα ...μου αρέσουν αυτά που γράφεις , αλλά και ο τρόπος που τα γράφεις.
    Θα τα ξαναπούμε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, Δημητρούλα, μη με ευχαριστείς για τίποτα!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Ελπίζω να επανέλθεις στους ρυθμούς τις καθημερινότητάς σου, όσο δύσκολο και επίπονο να είναι ακόμα... Δυστυχώς, μέσα στη ζωή είναι όλα...
      Να ξέρεις πως σε συμπαθώ πολύ-πολύ!
      (Είμαι λίγο κάτω από 30!)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!
      Και μια πελώριααααααα αγκαλιά!

      Διαγραφή
  69. τι όμορφα δώρα.. συγχαρητήρια για όλα τα βραβεία... ευχαριστώ πολύ για τις ευγενικές σου επισκέψεις.. είσαι φίλη!!!!
    μάκια.. και τέλειο το μπλογκ σου... άψογα γκατζετ και εικόνες!! μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Λαμπρινούλα μου!!!
      (Είπα να μπω σε Χριστουγεννιάτικο mood σιγά-σιγά!!)
      Εγώ σε ευχαριστώ... φίλη μου!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  70. Ερώτηση.. γιατί κάνεις μόνον μία μηνιαία ανάρτηση;.;..
    ωραίο το βραβείο που μας δίνεις..νασαι καλά... τα λέμε... !!
    (θα το παρω.. μου αρέσει..και μου αρέσεις!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! )
    μάκια (τα δικά μου φιλιά... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις, καλέ! Εννοείται!!
      _________________________
      Θέλω πάντα να είμαι εντάξει στις "υποχρεώσεις" μου, κυρίως απέναντι στον εαυτό μου... Νομίζω πως αν έκανα πιο συχνά αναρτήσεις, ίσως και να μην κατάφερνα να είμαι συνεπής, ή ακόμα και να βαριόμουν εγώ!!!
      Είναι πιο ανέμελη η πορεία μου έτσι!! (Αφού δε γίνεται να είναι στην real life, ας είναι στο blogging!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  71. Κι αυτή η μαγική ατμόσφαιρα που έχεις φτιάξει, με έκανε και νιώθω σαν παιδάκι και το έχω τόση ανάγκη!... Όνειρο! Φιλάκια γλυκά αστεράκι μου! ♥ * Θέλω κι εγώ να........εκπέμπω αστεράκια! Χαχα! Πως γίνεται;; Θα έρθεις να μου πεις;; ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεγα να έβαζα κάτι πιο κλασσικό: Κανένα κόκκινο Αγιο Βασίλη ή κάτι τέτοιο... Το συγκεκριμένο που επέλεξα φοβήθηκα μήπως μου κάνει κάπως... ψυχρή την ατμόσφαιρα, αλλά τελικά είπα να το ρισκάρω!
      (Ελπίζω να σου έλυσα την απορία με την... εκπομπή αστεριών!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  72. Γλυκιά μου, τι όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα!!!! Βλέπω μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, σιγά-σιγά!!!! :)
    Να χαρείτε τα βραβειάκια, είστε τόσο αγαπητοί και το αξίζετε!!! Από τις απαντήσεις σου επιβεβαιώνεις πόσο ατομάρα είσαι!!!! χιχι
    Το βραβειάκι που ετοιμάσατε είναι υπέεεροχο, το παραλαμβάνω με μεγάλη μου τιμή και χαρά!!!! :)
    Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου!!!! Μου επιτρέπεις να δανειστώ την ατάκα σου.... ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου! Τί γλυκό πλάσμα που είσαι!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, καρδούλα μου!!!
      Το βραβειάκι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα το πάρεις!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  73. Καλησπέρα στα παιδιά τα όμορφα και ιδίως στην διάσημη blogger. Θα συμφωνήσω με την Φωτεινή για την γιορτινή ατμόσφαιρα που είναι τέλεια!!! Αυτά τα αστεράκια είναι τρέλα!!!! Λοιπόν να χαίρεστε τα βραβεία σας , τις απαντήσεις τις απόλαυσα και δείχνουν Γιάννα ότι είσαι παιδί έξω καρδιά, με χιούμορ και μυαλό!!! (Πρόσεχε, σου γράφω καλά λόγια για να με προσλάβεις στην κυβέρνηση που θα σχηματίσεις). Εύχομαι καλό βράδυ , καλό υπόλοιπο Νοέμβρη και να περνάτε πάντα καλά. Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, τί κρίμα! Και νόμιζα πως ήταν λόγια καρδιάς!!!
      ;-) χαχαχχα!!
      Να είσαι καλά, Δαφνούλα μου γλυκιά!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  74. Καλησπέρα!!
    Μα τι όμορφα που στολίσατε εδώ μέσα, παραμυθένια η ατμόσφαιρα!
    Κι από βραβεία, αν τα βάλετε στο δέντρο σας δε θα χρειαστείτε άλλο στολίδι φέτος!
    Συγχαριτήρια Γιάννα μου, σου αξίζουν, ένα για κάθε χαμόγελο που μας χαρίζεις!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E, εντάξει... Με αποτελείωσες!!!
      Τί γλυκό σχόλιο, τί όμορφα λόγια!
      Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
      (Με κάνεις και ντρέπομαι!)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, Νίκη μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  75. Τι όμορφο σπιτάκι!!
    Γεια σας παιδιά! Γιάννα μου είσαι φοβερή! Ο τρόπος που γράφεις είναι μοναδικός! Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου! Μόλις και εγώ σήμερα απάντησα τις ίδιες ερωτήσεις και μάντεψε τι. .και οι δυο μας βλέπουμε τη ζωή σαν ουράνιο τόξο!! Διάβασα και την ιστορία της Κατερίνας μας, απλά υπέροχη! Όταν μπορέσεις πέρνα και από το σπιτάκι μου- ακόμη ένα βραβείο σε περιμένει (ουπς :ρ) Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε και πολλά πολλά φιλούθκια :) Ή μάλλον θα βάλω την αγαπημένη σου λέξη: ΣΣΣΣΣΣμουτςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό μου πλασματάκι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα τα όμορφα λόγια που γράφεις κάθε φορά! Ειλικρινά σε ευχαριστώ!!
      Ναι, καλέ! Την είδα την ανάρτησή σου! Σου άφησα και σχόλιο!!!
      (Μόλις ενημέρωσα το post μας και με τη δική σου ερώτηση!)
      Να είσαι καλά, Βασιλικούλα μου!!!
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  76. ✿⊱°•.¸
    Amei o visual de Natal do seu blog.
    Bonito e original.

    ❥ Bom fim de semana!
    Beijinhos.♩♫♬°º•.¸
    Brasil.°º✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γιαννα μου μολις τελειωσε και η Β κληρωση του χριστουγεννιατικου πανηγυριου , στειλε μου σε παρακαλω την διευθυνση σου στο katitimou@gmail.com για το αναμνηστικο δωρακι σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημέρα Γιάννα μου και Καλό Μήνα!!
    Συγχαρητήρια, είσαι μια από τις νικήτριες του Giveaway. Θα σου στείλω σύντομα email για τις λεπτομέρειες.
    Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω!!! Μου ξεκίνησες ιδανικά το μήνα!!!
      Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
      Φιλάκια αμέτρητα, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  79. Καλησπέρα κοριτσάρα μου!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!! ΟΜΟΡΦΟ, ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΑ!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!!
    Με πολλήηηηηηηηηη ΑΓΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλίνι μουουουουουουου!!!
      Καλό μήνα, γλυκιά μου!
      Ελπίζω να είσαι καλά!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  80. Καλό μήναααα!!!!! Με υπουργεία ή χωρίς εμείς θα τα περνάμε χάρμα!!!! Μελωδικά φιλιά σου στέλνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήναααααα!!! (Μεταξύ μας: Χωρίς υπουργεία θα προτιμούσα!!! Προτιμώ να... βρίζω παρά να με βρίζουν!)
      ;-) χαχα!
      Φιλάκια, ομορφιά μου!

      Διαγραφή
  81. Ιωαννίτσα μου ήρθα να ευχηθώ καλό μήνα και καλές γιορτές!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, γλυκιά μου!
      Σε ευχαριστώ πολυύύύύύύύύ!!!
      Καλό και γευστικό μήνα να έχεις!
      ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανάρτηση είναι αυτή καλέ η το τραίνο που πάει ντουγρού για Τρίκαλα;

      Μια χαρά απαντήσεις τις βρήκα αλλά αυτή που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι εκεί που λες ότι το χιούμορ είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να συνεχίζεις να γράφεις.
      Όταν συμπλήρωσες δε ότι το αγγλοσαξονικό το εκτοξεύεις σε λίγους και……εκλεκτούς που δεν ιδρώνει το αυτί τους……εμένα εννούσες,έτσι δεν είναι;χα,χα,χα,χα,χα
      Τι λέω η μεγάλη και δεν……ντρέπομαι!
      Τις φιλούρες μου καλέ!

      Διαγραφή
    3. Ε, όχι και μεγάλη, βρε Xristin!!! Μπουμπουκάκι είσαι!!!
      (Έλα τώρα που θέλεις και τα κοπλιμέντα σου!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Καλέ, ποια Τρίκαλα?? Όσο το βλέπω όόόλο αυτό το πράμα που δημοσίευσα, για... Orient Express τη βλέπω την κατάσταση!!!
      Ανταποδίδω φιλούρες και προσθέτω και αγκαλιά!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  82. °º✿♫
    °º✿
    º° ✿✿ ♫° ·.
    Bom Noite!!!!
    ¸.•°♪♬♫º°

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τι τέλειος Χριστουγεννιάτικος στολισμός!!!!! και του χρόνου!!!! Χουανίταααααα έλαβα την κάρτα και το δωράκι σήμερα!!!!!! ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :) πέρασα να σε ενημερώσω! ελπίζω να είσαι πολύ καλά!! φιλιά πολλά!!! ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.