❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?


Όχι, μην ανησυχείτε, δεν έπαθα αμνησία!!! Σε καθημερινή βάση ρωτάω τί μέρα είναι, γιατί πολύ απλά τις μέρες τις ξεχωρίζω πλέον με βάση τις  εκδηλώσεις που έχουμε!!! Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, που λένε!!!

Και όσο εμείς λαχταράμε τη δροσιά του Χειμώνα, σε εσάς ευχόμαστε να απολαύσετε το καλοκαιράκι!!!


Θυμάστε που λέγαμε πως είμαι τυχερή στους διαγωνισμούς της γειτονιά μας? (Κάτι είχε πάρει το αυτί σας, ε?) Αποφάσισα το καλοκαίρι, να μην συμμετάσχω σε κανέναν διαγωνισμό, μήπως και χαρεί και κάποιος άλλος... Το ξεκαθάρισα αυτό! 
Λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε: Παρέλαβα δώρο! Και μάλιστα χωρίς καν να συμμετάσχω σε διαγωνισμό! Και για να είμαι ακριβής, χωρίς καν να υπάρχει διαγωνισμός!!! Τί εννοώ? Η Debb από το Debb's Jewelry, μετά από σχόλιο που άφησα σε ανάρτησή της, προσφέρθηκε να μου χαρίσει ένα χειροποίητο βραχιολάκι ποδιού! (Ασφαλώς δεν θα σας μεταφέρω τις κωμικοτραγικές μας συνομιλίες μέσω email!) αλλά το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω: όχι μόνο μου έστειλε βραχιολάκι ποδιού, αλλά και χεριού και σκουλαρίκια! Πόσα ευχαριστώ να πω τώρα δημόσια? (Ιδιωτικά είναι άλλο θέμα!!!) 
Και επειδή τις τελευταίες μέρες το έχουμε συζητήσει και σε άλλα blogs, θα το επαναλάβω και εδώ: Ναι, πιστεύω πως το διαδίκτυο κρύβει πολλούς κινδύνους. Κρύβει όμως και θησαυρούς:  Υπέροχους ανθρώπους με ψυχή από αληθινό χρυσάφι! Και μπορώ να πω, μετά από τόσο καιρό σε αυτή τη γειτονιά, πως ανήκω στις τυχερές (ανεξαρτήτως δώρων!) επειδή έχω γνωρίσει υπέροχα άτομα και κυρίως επειδή στο 100% των περιπτώσεων των ατόμων που λατρεύω, τα αισθήματα είναι αμοιβαία!  Και το ξέρω!!!
Debb, τα κοσμήματά σου τα έχω ήδη "κυκλοφορήσει" επισήμως!!!
Ευχαριστώ πολύ! (Ξανά!)


Και τη σκυτάλη παίρνουν οι βραβεύσεις! Η Μάχη από το "Όπου υπάρχει θέληση...υπάρχει και τρόπος!" η Ελισάβετ από τα "Plekta Aristoyrgimata"  και η Φανή από τις "Εικαστικές Δημιουργίες" μας προσέφεραν βραβειάκι και τις υπερ-ευχαριστούμε για την τιμή!!!
Μην τα ξαναλέμε: όποιος θέλει το βραβείο, το παραλαμβάνει από ΕΔΩ!!!
Πάμε στις ερωτήσεις που το συνοδεύουν τώρα!

1) Το αγαπημένο μου φαγητό είναι:

Χμμμ... Δεν είμαι του φαγητού, του γλυκού είμαι! Αγαπημένο φαγητό δεν έχω, αλλά μου αρέσουν πολύ τα γεμιστά, και ο αρακάς στην κατσαρόλα με πατατούλες και καρότα, και το λεμονάτο. Α, και το τελευταίο μου μαγειρικό πείραμα:  Σούπα βελουτέ με πράσο! (Έτσι όπως τα ξαναδιαβάζω, φαίνεται πως είμαι της υγιεινής διατροφής, αλλά μπααααα!)
2) Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους:
Η μεγαλομανία και η ασχετοσύνη που πλασάρεται ως αυθεντία.
3) Μου αρέσει οι άνθρωποι που κάνω παρέα να είναι:
Χαμογελαστοί και όχι δήθεν.
4) Με ηρεμεί:
Το να έχω αγκαλιά τα γατάκια μου κ' αυτά να μου γουργουρίζουν!!!
5) Αγαπώ πολύ:
Τους δικούς μου ανθρώπους. (Το "μου" δεν είναι κτητικό, είναι απλά... αγαπησιάρικο!!!)
6) Με τσαντίζει:
Η αδικία, η αδιαφάνεια, η υποκρισία, η άνιση μεταχείριση και αν δε σταματήσω τώρα, θα μπορώ να γράφω για ώρες...
7) Δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ (Αντικείμενο):
Αποφεύγω να δένομαι με αντικείμενα... Ok, ας γίνω λίγο πεζή: Δεν θα αποχωριζόμουν τη συλλογή από cds που έχω!!!
8) Όταν ήμουν μικρή, μάζευα αφίσες από:
Τί ερώτηση είναι αυτή? Αφού το ξέρετε: Πάμε όλοι μαζί:  J O H N N Y   D E P P!!!




Τελευταία στιγμή, αποφάσισα να μην έχει κυρίως θέμα η ανάρτησή μας αυτή τη φορά. Θα σας δείξω όμως, μια φωτογραφία που εντόπισα στο Google Earth (σταθερός έρωτας εδώ και μια 6ετία!) Φωτογραφία τραβηγμένη κάπου στην Ανταρκτική! (Τώρα, πόσο φυσιολογικό είναι να "τριγυρνάω" διαδικτυακά στην Ανταρκτική καλοκαιριάτικα, είναι άλλο θέμα!!! Τελικά, δεν μου έχει κολλήσει άδικα ο χαρακτηρισμός "τρελοκομείο", που πολλές από εσάς έχετε ήδη ανακαλύψει!!!)
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως μαγεύτηκα!!!

Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε 6 Σεπτεμβρίου!!! (Ελπίζω...)

(Η πιο πάνω ανάρτηση γράφτηκε στα μέσα Ιουλίου...)
_____________________________________________

Κανονικά, κάπου εδώ, θα έπρεπε να σας αφήναμε γι' αυτόν το μήνα, αλλά επειδή μέχρι στιγμής έχω υπάρξει απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, αυτό σκοπεύω να κάνω και τώρα...
Πριν 3 μέρες, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ λατρεμένο μου πλασματάκι. Η γατούλα με τη οποία δέθηκα πιο πολύ από όλα τα ζωάκια που είχα στη ζωή μου... 
Ζήσαμε μαζί γέλια, παιχνίδια, γουργουρητά, χαδάκια, γέννες, σκανδαλιές, ζημιές, γρατσουνιές,  νεύρα, χειρουργεία, θεραπείες, πόνους, κλάματα αλλά θα έδινα τα πάντα για να τα ζήσω όλα από την αρχή μαζί της... Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε ανάσα από αυτά τα δέκα χρόνια...

Θερμή παράκληση: Όσοι αγοράζετε, βρίσκετε ή φέρνετε γενικότερα, ζωάκια στα παιδιά σας ως δώρο, για τους χ λόγους, μην συμπεριλαμβάνετε μέσα στους λόγους αυτούς και το "για να συμφιλιωθεί το παιδί με την έννοια του θανάτου"... Ναι, το παιδί να έχει ζωάκι για 1002 λόγους, όχι όμως γι' αυτόν... Μεγάλη μπαρούφα... Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω ζωάκια, και όχι μόνο δεν έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του χαμού, αλλά κάθε φορά ο πόνος δεκαπλασιάζεται... 

Δεν με φοβίζει ο χρόνος που κυλά, οι μήνες και τα χρόνια που περνάνε... Αυτά, ίσως και να μας κάνουν και καλό... Μας βελτιώνουν και απαλύνουν τους πόνους μας...
Με τρομοκρατεί όμως Εκείνη η στιγμή που τα αλλάζει όλα... Εκείνα τα κλάσματα δευτερολέπτου, που δημιουργούν καταστάσεις μη αναστρέψιμες... Και η συνειδητοποίηση μετά από Εκείνη τη στιγμή, πως τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο...
Στις καρδιές μας, δεν θα αλλάξει κάτι... Ούτε στις ψυχές, ούτε στο μυαλό μας...
Μονάχα στη ζωή μας... Σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή, που πλέον συνεχίζεται χωρίς μια συγκεκριμένη παρουσία... Πάντα τις έτρεμα Εκείνες τις στιγμές...

Τρίποδό μου πλασματάκι, περάσαμε υπέροχα μαζί σου...

Συγνώμη, αν βάρυνα το κλίμα, όμως το έκανα για δική μας ψυχοθεραπεία... Το είχα ανάγκη...
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τα σχόλιά σας, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρω αν θα δημοσιεύσω κάποιο, ούτε κατά πόσο θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω. Θα σας επισκέπτομαι όλους και όλες, αθόρυβα όμως... Μέχρι να νιώσω λίγο καλύτερα...
Να είστε καλά και να ζήτε την κάθε στιγμή με πάθος και αγάπη...





122 σχόλια:

  1. Κι εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό που λένε ότι η επαφή με τα ζώα είναι ένας τρόπος να μάθουμε στα παιδιά για το θάνατο. Γενικά δε συμβιβάστηκα ποτέ με την έννοια του θανάτου και του αποχωρισμού.
    Ελπίζω να είσαι καλά και για να ελαφρύνω το κλίμα εσύ ρωτάς τι μέρα είναι, εγώ τελευταία δε θυμάμαι πόσο χρονών είμαι!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είμαι κάπως καλύτερα, Demi μου...
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Πόσο χρονών είσαι? 16? 17? Το πολύ 18!!!
      ;-)
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν θα σε παρεξηγήσω που τόκανες για ψυχοθεραπεία και βάρυνες την ανάρτηση.Θα σ ε επιβραβεύσω αντίθετα,γιατί δε καλλιεργείς μια ψέυτικη εικόνα ευδαιμονίας. Ολοι έχουμε δικαίωμα να ξαλαφρώνουμε,όπου και όπως νομίζουμε, πόσο μάλλον εδω που είναι ο χώρος μας και νοιώθουμε οικεία!
    Η απώλεια ενός ζώου που έζησε μαζί μας έστω και για λίγο, δε μετράει λιγότερο απο μια ανθρώπινη απώλεια στη ζωή μας. Κι επειδή έζησα πρόσφατα και την μεγάλη ανθρώπινη απώλεια και κατά καιρούς ζώων που ήταν σύντροφοι στη ζωή μας, θα σου πω οτι όχι μόνο σ ε καταλαβαίνω,αλλά συμπάσχω.
    Θα σου πω εκ των προτέρων και με πάσα ειλικρίνεια,οτι θα μου λείψεις πολύ (αφού ξεπερνώ την κακή μου διάθεση να σχολιάσω στο δικό μου και το κάνω μόνο για σένα), αλλά να πάρεις όσο χρονο εσύ θέλεις για να νοιώσεις καλλίτερα.
    Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γλυκιά μου Χαρά...
      Είσαι υπέροχο πλάσμα...
      Θα σου πω απλά πως σε λατρεύω πολύ-πολύ και σου εύχομαι να είσαι καλά πάντα!!!
      Αμέτρητα φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Υ.Γ. Το σχόλιο δεν μ ενδιαφέρει ποσώς να δημοσιευθεί,το έγραψα αποκλειστικά και μόνο για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά λυπάμαι για τον χαμό σου κοριτσάκι μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα.Πάντα είχα ένα χνουδωτό φιλαράκο δίπλα μου να με συντροφεύει και σε νιώθω για τις δύσκολες στιγμές που περνάς.Η συμβουλή που δίνεις για τα παιδάκια μας με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για έναν όμορφο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Μιραντάκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Γιάννα μπορεί να μην συμμετέχεις σε διαγωνισμούς
    κι όμως είσαι τυχερή, αγαπητή και παίρνεις πολύ όμορφα δωράκια. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου!
    Λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου και εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου!!!
      Είμαι τυχερή, που έχω άτομα σαν εσάς στη ζωή μου και με... αντέχετε!!!
      ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Το χουμε πει, είσαι πολύ τυχερούλα, και μπράβο σου!!!! Να τα χαρείς τα δωράκια σου!

    Σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις για το γατάκι σου, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε άλλο γι αυτό το θέμα, το να χάσουμε κάποιον αγαπημένο μας, είτε άνθρωπο είτε ζωάκι πονάει πολύ!

    Καλό καλοκαίρι, να περάσεις πολύ πολύ όμορφα Γιάννα μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ελενάκι μου!!!
      Να περάσεις υπέροχα στις διακοπούλες σου!!!
      Φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  7. Θα ξεκινήσω από το τέλος της ανάρτησης σου και θα σου πω πως δεν μας βάρυνες, γιατί Γιάννα μου τα ζώα είναι μέρος της ζωής και όταν φεύγουν από κοντά μας πονάμε και πενθούμε φυσιολογικά όπως σε κάθε απώλεια που βιώνει ο άνθρωπος αφού υπήρξαν κομμάτι της καρδιάς μας!Δεν ήξερα ότι είχες γατούλα....είχα και εγώ μία εκ γεννητής τυφλή και έζησε κοντά μας 13 πολύ όμορφα χρόνια και για αυτό το λόγο σε κατλαβαίνω!Νομίζω πως ο άνθρωπος κάνει πολλές προσπάθειες στη ζωή του να συμφιλιωθεί με το θάνατο αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει όποτε είναι ουτοπικό να νομίζουμε ότι η απώλεια των ζώων είναι μια πρόβα στον πόνο.
    Τώρα όσο αναφορά για την τύχη σου πες μου αμέσως τώρα πότε θα βρεθούμε γιατί αρχίζω να πιστεύω πως είσαι ο Μήδας και θέλω το άγγιγμα σου επειγώντοςςςςςςςς!!!!!Θα συμφωνήσω μαζί σου πως η γειτονιά μας κρύβει ανθρώπους-θυσαυρούς και ένας από αυτούς είσαι και εσύ!!!
    φιλιαααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκιά που είσαι!!!
      Τί να σχολιάσω τώρα εγώ?
      Με τιμά ιδιαίτερα το σχόλιό σου!!!
      Ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!
      ;-)
      (Πάντα είχα γατούλες! Ποτέ δεν είχα μόνο μία! Έχω γάτο που έμεινε τυφλός από πυροβολισμό κυνηγού, έχω γάτα που έχει παραλύσει η σπονδυλική της στήλη από κλωτσιά κάπου άχρηστου και ας σταματήσω εδώ καλύτερα... Όλα εδώ πληρώνονται...)
      Να περνάς υπέροχα, Μαρία μου!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  8. Καλό μήνα, μ'ένα φιλί και μια αγκαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, κούκλα μου!!!
      Τα δέχομαι και τα δύο!!!
      Ανταποδίδω!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  9. Γλυκιά μου φίλη καλό μήνα να έχεις και προσπάθησε να το ξεπεράσεις σιγά σιγά κοριτσάκι μου..πολύ στενοχωρήθηκα για την γατούλα σου..έχω κι εγώ ένα σκυλάκι-πάντα είχα-και σε νιώθω απόλυτα..τα τρυφερά πλάσματα μας δίνουν τόση αγάπη που δεν μας δίνουν οι άνθρωποι..όταν αισθανθείς καλύτερα γράψε μου Γιάννα μου..αύριο φεύγω το πρωί για σχεδόν 20 μέρες χαλάρωσης γιατί τελευταία είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου με πτώση της πίεσης-υπόταση-που έφτανε στο σχεδόν 7 η μεγάλη..άρχισα να το ξεπερνάω και φεύγω να ξεκουραστώ..με διέλυσε αυτό το καλοκαίρι..εύχομαι να σε βρώ καλύτερα όταν επιστρέψω..πιο χαρούμενη..όμορφη η ανάρτηση, μου άρεσαν οι απαντήσεις σου αλλά όταν είδα για το γατάκι τα ξέχασα όλα...συγχώρησε την ευαισθησία μου..είμαι πολύ ευάλωτη τον καιρό αυτό...σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια ματάκια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντα καλά, κορίτσι μου!!!
      Να ανακτήσεις δυνάμεις -κάτι ξέρω και από υπόταση... Η μαμά μου ταλαιπωρείται από χαμηλή πίεση)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ και σε ευχαριστώ για όλα!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  10. Γλυκιά μου είναι τραγικό να χάνεις ζωάκια που έχεις δεθεί μαζί τους!
    Γνωρίζω τον πόνο και σε καταλαβαίνω.
    Μου έκανε εντύπωση το "τρίποδο" πολύ συγκινητικό να δίνεις αγάπη σ'ενα πλάσμα που τη χρειάζεται πραγματικά!

    Πάρε το χρόνο σου,θα'μαστε εδώ όποτε θελήσεις..
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
    να'χεις,
    Φιλάκια πολλά γλυκά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουζού μου, μάλλον εγώ την χρειαζόμουν την αγάπη της πιο πολύ από όσο χρειαζόταν εκείνη τη δική μου, τελικά...
      Τη λατρεύαμε όλοι!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Νομίζω πως είμαι σε φάση τώρα να ... συνέρχομαι σιγά-σιγά!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  11. Κοριτσάκι μου, σου γράφω για να σου πω ότι έχω ζήσει αυτή την απώλεια και ξέρω ότι πονάει κι ας είναι μόνο ένα ζωάκι.
    Το μόνο που θα σου πω ότι ενώ ο άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, δεν συμβαίνει το ίδιο με το ζώο.
    Μπορεί και κάποιο άλλο να σου δώσει πολύ χαρά.
    Πολλά φιλιά σου στέλνω, να τα χαίρεσαι τα δωράκια σου ! ΄Οταν θα γυρίσω Αθήνα και μπούμε στους ρυθμούς μας, ξέρεις εσύ, δηλαδή να έρθει ο χειμώνας που αρέσει και στις δυο μας,θα λάβεις και από εμένα δώρο !
    Πολλά πολλά φιλιά σου στέλνω από Ρέθυμνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως και να έχεις δίκιο, όμως όσα ζωάκια είχα μέχρι στιγμής, ήταν τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο... Ακόμα και τα χρυσόψαρά μου, αντιδρούν διαφορετικά σε ίδιες καταστάσεις...
      (Γενικά το θέμα της αντικατάστασης ή μη, είναι κόμπος στο λαιμό μου...)
      Να είσαι καλά, Σοφάκι μου και πάντα να περνάς υπέροχα!!!
      Τί όμορφα τα Ρεθυμνιώτικα φιλάκια!!!
      Ανταποδίδω με Συριανά!!!

      Διαγραφή
  12. Τι να πρωτοσχολιάσω ; Τρελοκομείο μου!
    Το ότι κερδίζεις χωρίς συμμετοχή;
    Το ότι λάτρεψα τις απαντήσεις σου;
    Το ότι σε μια καλοκαιρινή ανάρτηση βάζεις πάγους κεραυνούς κι αγιοβασιλιάτικους σκούφους;
    Σε έχω λατρέψει λέμε!

    Λυπάμαι για τη γατούλα, μα θα διαφωνήσω μαζί σου με το θέμα του θανάτου. Θα υποστηρίξω τη ψυχολογία και το συμπέρασμά της.
    Κάθε ζώο που χάνω πονάει αλλά ναι έμαθα μέσα από αυτό πολλά στη διαχείριση του πόνου.
    Απλά εσύ καρδούλα μου είσαι ξεχωριστή περίπτωση!
    Αγαπησιάρα μου εσύ!
    Μάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρεις: Την αγάπη σου την ένιωσα!!!
      Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!!
      (Στο θέμα διαχείρισης πόνου έχω μέλλον ακόμα... Αντοχές δεν ξέρω αν έχω...)
      Φιλάκια πολλά και... τρελά!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  13. Γλυκό μου κοριτσάκι, λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας... Δεν θα μακρυγορήσω λέγοντάς σου ότι σε καταλαβαίνω... Θα σου πω μονάχα πως αν θέλεις να μιλήσεις είμαι εδώ... Καλή δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Είσαι σπάνιο πλάσμα...
      (Συνήθως αποφεύγω να μιλάω - προτιμώ να πνίγω τα συναισθήματά μου και η αποχή από όλα μου έκανε καλό νομίζω...)
      Όταν συναντηθούμε τελικά, έχουμε να πούμε πολλά οι δυο μας!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά και γλυκά, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα
    Συνήθως τα βραβειάκια με τις ερωτήσεις κυκλοφορούν στη μπλογγογειτονιά για να γνωριστούμε καλύτερα...
    Εσύ όμως έδειξες πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι, καθώς διαβάσαμε παρακάτω την μεγάλη απώλεια που βίωσες.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί γλυκά λόγια, βρε Έλενα!!!
      Δεν ξέρω καν, αν μου αξίζουν...
      Σε υπέρ-ευχαριστώ!!!
      Να περνάς όμορφα, κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
  15. Συγχαρητήρια για τα δωράκια σου και για το βραβείο.Λυπάμαι πάρα πολύ για την γατούλα σας.Καλό της ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Σπυριδούλα μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  16. λυπάμαι απίστευτα πολύ για τη γατούλα-((((
    Και εγώ δένομαι με τα ζώα,και τα έχω στα ώπα ώπα.
    Εύγε για το δωράκια σου,είναι πολύ όμορφο.Ο χιονάνθρωπος πάει κόντρα,και καλά κάνει-))))
    Να περάσετε όμορφα το υπόλοιπο καλοκαίρι
    Πολλά
    ░░░(¯`:´¯)░░
    ░░(¯ `•.\|/.•´¯)░
    ░(¯ `•.(۞).•´¯)░(¯`:´¯)⋰
    ░░(_.•´/|\`•._)(¯ `•.\|/.•´¯)
    ░░░ (_.:._).░(¯ `•.(۞).•´¯)
    ░░░(¯`:´¯)░░(_.•´/|\`•._)
    ░(¯ `•.\|/.•´¯)░░(_.:._).
    ░(¯ `•.(۞).•´¯)
    ░░(_.•´/|\`•._) .....φιλιά!!!!! ♥
    ░░░(_.:._)░░░░░

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christa μου, ευχαριστώ πολύ!!!
      Κι εσύ να είσαι καλά, κορίτσι μου και να περνάς υπέροχα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  17. Αχ, λυπήθηκα μωρέ..να τη θυμάσαι τη γατούλα σου με αγάπη..έχω κι εγώ σκυλάκο παππούλη και τρέμω αυτή τη στιγμή..
    Να είστε καλά, να έχετε δουλίτσα (που ευτυχώς έχετε τώρα το καλοκαιράκι) και θα τα πούμε από Σεπτέμβρη..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Βέρα μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
      Πρόλαβα και είδα τις φωτογραφίες σας από τη Νάξο!!!
      Να περνάτε θαυμάσια πάντα, κούκλα μου!!!
      Φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
  18. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου, γλυκιά μου Ιωάννα!
    Πολύ δροσιστική η φωτό από την Ανταρκτική!!!!
    Λυπήθηκα για την γατούλα σου, έχω χάσει κι εγώ τρεις αγαπημένες γάτες τα τελευταία χρόνια...
    Πολλά φιλάκια και καλό Αύγουστο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne μου, να είσαι καλά!!!
      Πάντα η απώλεια φέρνει και πόνο...
      Φιλάκια πολλά, γλυκιά μου!!!
      Να περνάς όμορφα!!!

      Διαγραφή
  19. Όταν διάβασα τον τίτλο της ανάρτησής σου ομολογώ ότι είχα τρελή περιέργεια να σε διαβάσω... έλεγα από μέσα μου: "τι γράφει πάλι αυτό το κορίτσι?? πόσο θα με κάνει να χαμογελάω πια??" τις απαντήσεις σου δεν τις συζητάω καν με άφησαν με ένα χαμόγελο:) :)
    Τα δωράκια σου τέλεια!!! Να τα φοράς και να τα ευχαριστηθείς! Κάτι τέτοιες κινήσεις με κάνουν να πιστέυω ότι υπάρχει κόσμος που μπορούμε να έχουμε ελπίδα ακόμη!!!
    Καταλυπήθηκα για το γατάκι σου που το έφυγε... πάντα με κυρίευε ο φόβος μην χάσω ένα ζωάκι γιαυτό και δεν έπαιρνα. Τώρα με το σκυλάκι μου με φοβίζει αυτή η σκέψη... πραγματικά δύσκολο είναι να χάνεις κάποιον που αγαπάς.
    Όσο για τα σχόλια δεν πειράζει, όταν είσαι έτοιμη εδώ θα μαστε πάλι :-)
    φιλιά πολλά Γιαννουλάκι μου!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναδραστηριοποιούμαι σιγά-σιγά!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερινάκι για το γλυκό σου σχόλιο!!!
      Καλά να περνάς, κορίτσι μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

      Διαγραφή
  20. Υπέροχο πλασματάκι μου λυπάμαι πολύ για την γατούλα σου.. Δυστυχώς αυτά έχει η ζωή..
    Είδες άμα είσαι καλός άνθρωπος σου έρχονται από παντού δώρα! χιχι
    Συγχαρητήρια και για το..χιλιοστό σου βραβειάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλιοστό??? Αλήθεια τόσα είναι τα βραβεία μου???
      (Μπααα, τόσο είναι τα δώρα μάλλον!!! Εσύ? Κοντεύεις να με φτάσεις? Σε καλό δρόμο σε είχα αφήσει!!!)
      ;-) χαχα!!!
      Να είσαι καλά, Κατερινούλα μου!!!
      Φιλάκια αμέτρητα, γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  21. πολύ λυπήθηκα για το γατάκι σου. να σκέφτεσαι μόνο πόσο τυχερό ήταν που είχε εσένα στη ζωή του να το φροντίζεις και να το αγαπάς ως το τέλος και να θυμάσαι μόνο τις όμορφες στιγμές σας...τώρα σίγουρα είναι σε ένα πολύ καλύτερο κόσμο...
    πάντως έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, ποτέ δεν εξοικειώνεσαι με την ιδέα αυτή και προσωπικά δε μου αρέσει η ιδέα του να παίρνεις στο παιδί ένα ζώο λες και είναι αντικείμενο ή εκπαιδευτικό υλικό. ένα ζώο είναι σύντροφος ζωής, ένα πλάσμα με αισθήματα και ανάγκες. όπως ο θάνατος ενός δικού μας ανθρώπου πονάει έτσι πονάει και του μικρού μας φίλου.
    ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα αυτές τις μέρες, πολλά φιλάκια χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες, κουκλίτσα μου!!!
      Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ...
      Σε ευχαριστώ και σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      Να περνάτε υπέροχες στιγμές με το μικρό σας αστεράκι!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα, κορίτσι μου! Καλή εβδομάδα!
    Θα αφήσω όλα τα άλλα και θα μιλήσω για τη γατούλα σου... λυπάμαι πολύ. Πολύ, όμως! Και σε καταλαβαίνω. Έχασα κι εγώ το γάτο μου, μετά από 16 χρόνια που ζούσε μαζί μας (ο οποίος μάλιστα έμοιαζε καταπληκτικά με την Αφροδίτη σου: τιγρέ, με χρυσά μάτια και μαύρη μύτη και πατούσες). Ο πόνος υπάρχει ακόμη, παρόλο που στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ήξερα πως κάποτε θα συμβεί και θα φύγει αυτή η μικρή ζωούλα. Και συμφωνώ, από τη στιγμή που τα ζωάκια μας γίνονται μέλη της οικογένειάς μας, δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα του χαμού τους.
    Προσπάθησε γλυκιά μου να μη στενοχωριέσαι, όσο μπορείς... κράτα τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί.
    Να είσαι καλά... σε φιλώ με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, Έλλη!!!
      Ακόμα σφίγγεται το στομάχι μου, όταν σκέφτομαι όλα τα ζωάκια που έχω χάσει...
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ μέσα από την καδιά μου, για το τρυφερό σου σχόλιο!!!
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Αμέτρητα φιλάκια!!!
      Να περνάς όμορφα!!!

      Διαγραφή
  23. καλα να περασεις αστερι μου και η Αφροδιτη θα κανει παρεα με το Jasperako , την Νταιζη το Φρουφρου στο δικο τους παρκο των αγγελογατων που έλεγε και η Σελενα μου οταν ήταν μικρουλα !!!! σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον, να έχει βρεθεί σε φιλικό περιβάλλον, ε???
      Χμμμ... Ναι, ωραίο μου ακούγεται!!!
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

      Διαγραφή
  24. Oh ((((((JOANNA MOU)))))) ... I am so very sorry about your loss of your beloved Aphrodite... This is indeed such sad news... I am so sorry, and I can imagine your pain... it is so very painful to loose a beloved family member we have shared so much of our life with...
    I am sending you my warmest thoughts and comforting hugs, Joanna mou! Please know that I feel your pain... and that you are in my thoughts! May your beautiful, sweet little furry baby be happy in the place where she is now... She will live in your heart forever... and she will feel your love. Run free and happy, little Angel!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I am 100% sure that you can feel our pain...
      I would like to say huge THANK YOU, Annuk, for your support and all the nice things that you have written here...
      Thank you so much, sweetheart!!!
      Your comment touched my soul...
      Kisses, my friend!!!

      Διαγραφή
  25. Γιάννα μου καλημέρα..ελπίζω το μήνυμά μου να σε βρίσκει καλύτερα..δεν χρειάζεται να μ'ευχαριστείς ματάκια μου..έχω ξεχωρίσει μερικούς απο εσας και επόμενο είναι να ενδιαφέρομαι και να συμπονώ όταν κάτι τους στενοχωρεί..τελευταία είχα πρόβλημα υγείας με χαμηλή πίεση γιαυτό και χαιρέτισα για καλοκαίρι απότομα..τώρα είμαι καλύτερα και ξεκουράζομαι στην Εύβοια με την οικογένειά μου..όταν γυρίσω θα περάσω να δω πως μου είσαι..ρίξτε το έξω όσο μπορείτε..μόνο έτσι θα συνέλθεις..να περνάτε καλά μέχρι τότε..σου στέλνω την αγάπη μου,αγκαλίτσα και πολλά φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα και στο προηγούμενο σχόλιό σου, γλυκιά μου το θεματάκι με την υγεία σου...
      Καλή ξεκούραση και όταν με το καλό βρούμε τους ρυθμούς μας όλοι, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
      Φιλάκια πολλά!!!
      Να προσέχεις τον εαυτό σου!!!

      Διαγραφή
  26. Awww Lipamai poli gia ti gatoula sou! 10 xronia einai mia olokliri zwi, kai eimai sigouri oti exete zisei iperoxes stigmes mazi! Mia apwleia den einai pote eukoli, kai ta katoikidia mas einai meli tis oikogeneias mas! Se katalavanw apolita, giati distixws exw zisei polles fores tetoies apwleies kai exw kai egw gatoula pou iperagapw! Elpizw na niwseis sintoma kalitera..kai na pareis dinami ap'olous tous iperoxous anthrwpous pou exeis dipla sou sti zwi sou! Distixws iparxoun kai auta...kai den sinithizontai pote...
    M'arese poli i anartisi sou kai vrika to teleiwma tis poli siginitiko! Na'sai kala! Filia polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, κοριτσάκι μου!!!
      Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη με όλα όσα γράφεις...
      (Και ανάμεσα στου υπέροχους ανθρώπους της ζωής μου, είστε κι εσείς εδώ!!!)
      Φιλάκια πολλά-πολλά, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
  27. Λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Γιάννα μου, να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη!
    Οχι, δεν νομίζω πως συμφιλιώνεται ποτέ κανείς με την ιδέα του θανάτου... :/
    Να είσαι καλά γλυκιά μου, να προσέχεις και καλή συνέχεια!
    Ενα μεγάλο φιλί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Φωτεινούλα μου!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
      Να είσαι καλά και να περνάς πάντα υπέροχα, κοριτσάκι μου!!!
      Την αγάπη μας και τα φιλιά μας!!!

      Διαγραφή
  28. Δημοσίευση με πολλά συναισθήματα!Απ΄ όλα όμως θα σταθώ στο τελευταίο, όπου συμφωνώ με την άποψη-προτροπή ως προς την εξοικείωση των παιδιών με το θάνατο.
    Να περάσετε ξεκούραστο και χαρούμενο καλοκαίρι με πολύ αγάπη.Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία για "πάσαν νόσον"!
    Έχετε πάντα την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, Νίκο!!!
      Να είσαι καλά, φίλε!!!
      Πολλές-πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο στις ζωές σας!!!
      Την αγάπη μας!!!

      Διαγραφή
  29. Για να μην θυμάσαι τι μέρα είναι σημαίνει ότι οι μέρες σου είναι πολύ γεμάτες και δημιουργικές.
    Πόσοι την σημερινή εποχή θα θέλανε να έχουν μέρες γεμάτες με δράση φαντάζομαι το ξέρεις.
    Ανήκεις στους τυχερούς και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι.
    Αν βέβαια είχες δίπλα σου και το αγαπημένο σου γατόνι θα ήταν ακόμη καλύτερα,αλλά τι να κάνουμε,αυτά έχει η ζωή.
    Να περνάς καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, ναι... Τα έχει κι αυτά η ζωή...
      Να είσαι καλά, Xristin και πάντα με γεμάτες μέρες!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  30. καλά η πέννα σου είναι απίστευτη!!!!ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια!Εύχομαι καλή συνέχεια στο καλοκαιράκι σου με όποιο τρόπο εσύ επιθυμείς!(Από τις απαντήσεις φαίνεται γιατί κάποιοι άνθρωποι ταιριάζουν!χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ με ευχαριστείς για το λόγια, εγώ σε ευχαριστώ για τα... έργα!!!
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ, κορίτσι μου!!!
      Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!

      Διαγραφή
  31. Τζοκερ παιζεις χα χα!
    Αχ τα γεμιστα τα λατρευω, παντως και εγω εχω ανακαλυψει τις βελουτε σουπες και τις λατρεψα.
    Αληθεια απο γλυκά δεν μας είπες τι σου αρεσει???
    Να περαστε πολυ ομορφα και δροσερα τον Αυγουστο:)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, στο Τζόκερ πάω... κουβά!!!
      ;-)
      Όσο για τα αγαπημένα γλυκά, θα τα μάθετε σε επόμενη συνέντευξη!!!
      Φιλάκια, κούκλα!!!

      Διαγραφή
    2. Ξεχασα να σου πω τι ωραια που εβαλες εκει πανω παγωτο και μακαρόν!

      Διαγραφή
    3. Ουπς... ... ...
      Μόλις άλλαξα διακόσμηση!!!
      ;-)

      Διαγραφή
  32. εκει που γελαγα με την αναρτηση διαβασα για την γατουλα και μου ρθε καπως! ξερω οτι δεν φευγει αυτος ο πονος...
    παμε να το ελαφρυνουμε λιγο....τρελη φαν του τζωνυ και εγω, τρελη ομως! οσο για τα γλυκα, καλα που το πες καλε, δεν το ειχαμε καταλαβει απο το ντεκορ του μπλογκ!!!!
    σμουτς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Μαχούλα μου γλυκιά!!!
      Μπλέξαμε τις τρέλες μας!!!
      Ουπς! Καρφώθηκα με το φόντο, ε???
      ;--)
      Φιλάκια πολλά και δροσερά, κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
  33. Τύχη-ατυχία, χαρά-λύπη, κρύο-ζέστη, όλα κύκλους κάνουν και όλα μες τη ζωή είναι. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύστοχο το σχόλιό σου, Κατερινάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά, καλή μου!!!

      Διαγραφή
  34. Συρος.. γλυκειά μου... μην λυπασαι για το γατάκι... έτσι είναι... τι να κάνεις;....
    σου εύχομαι τα καλύτερα.. καλά να περνάς.. και πανέμορφα τα δώρα από τις φίλες.. μπραβο!!!
    ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, φίλη μου!!!
      Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

      Διαγραφή

  35. Bom domingo!
    Ótimo semana!
    ✿·.¸.• Beijinhos do Brasil
    ♪✿°•.¸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό θα πει τύχη!! Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή στη ζωή σου. Όσο για το γατάκι, ξέρω ότι όταν κάποιος χάνει ένα ζώο που έχει δεθεί μαζί του, η θλίψη δεν διαφέρει και πολύ από το να χάνει έναν άνθρωπο. Έχω χάσει πολλά ζώα στο παρελθόν και όλα -δυστυχώς- σε πολύ νεαρή ηλικία. Ήταν τόση η στενοχώρια μου που αποφάσισα να μην ξαναπάρω ζώο γιατί δεν άντεχα να "μεγαλώνω" ένα κουταβάκι και μέσα σε ένα χρόνο το πολύ να το χάνω :(
    Καλό καλοκαίρι εύχομαι!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, κούκλα μου!
      Έχεις απόλυτο δίκιο... Κι εμένα που έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό, να μην έχω πλέον ζωάκια, αλλά πάντα βρίσκονται μερικά που νιώθω πως με χρειάζονται και τελικά με... κατακτούν...
      Ο πόνος όμως... πόνος...
      Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, γλυκιά μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

      Διαγραφή
  37. Η Δέσποινα εκτός από χρυσοχέρα και ταλαντούχα είναι και υπέροχος άνθρωπος! Να τα χαίρεσαι λοιπόν τα πανέμορφα δωρα σου! Όσο για το δυσάρεστο γεγονός πραγματικά πόνεσα κι εγώ μαζί σου, ξέρω πως είναι γιατί το'χω ζήσει πολλές φορές και πάντα πονάει πολύ... Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο σου! Και κάποια στιγμή αν το αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα νέο φιλαράκι και να το κάνεις κι εκείνο ευτυχισμένο με την αγάπη σου όπως έκανες και με το αγαπημένο σου τριποδάκι, την Αφροδίτη....Καλό της ταξίδι... Σε φιλώ καλή μου φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχος άνθρωπος, δε λες τίποτα!!!
      Μία-μία σας έχω διαλέξει!!!
      Λατρεμένες μου!!!
      Έχω κι άλλα ζωάκια... Πάντα είχα πολλά ζωάκια ταυτόχρονα, απλά... ξέρεις... αυτή ήταν η αδυναμία μου, μωρέ, γι' αυτό...
      Σε ευχαριστώ και σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
      Να περνάς όμορφα!!!

      Διαγραφή
  38. ...να σαι καλα ματια μου..τι ομορφα δωρακια..τα κοσμηματα που κανει η ΦΙΛΗ Debb's jewelry..ειναι καταπληκτικα..τα ξερουμε απο κοντα..να ναι καλα..οσο για το γατακι..τι να πω..να ξερεις ομως ενα πραγμα..τα ζωακια ειναι αψυχα..ο Κυριος τα εφτιαξε ολα με την σειρα τους..Δεν ξερω πως θα ακουστει στα αυτια σου..αλλα ο θανατος ειναι το πιο εκπληκτικο πραγμα..αν κατσεις και το δουλεψεις..ετσι ειναι γλυκια μου..θα μιλαμε για τον θανατο οχι οταν εχουμε μονο ζωακια..τα Παιδια μας πρεπει να ξερουν το Φευγειο.. τον Θανατο..γιατι απο εκει αρχιζει η Ζωη..Μας..πρεπει να τον γνωριζουμε..μην βαζεις σε πειρασμο το μυαλο σου..την Ψυχη σου..κλεισε το Φως..και μεινε στο Σκοταδι..για λιγο..θα δεις οτι ειναι ομορφα..πρεπει να το ξερεις..παρε το χρονο σου..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το σκοτάδι είμαι πολύ εξοικειωμένη. Λατρεύω το σκοτάδι. Και εννοείται πως πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν (ανάλογα με την ηλικία θα είναι και η εξήγηση) το πώς και το γιατί, όμως είμαι κατά της χρήσης του κατοικιδίου ως πείραμα στην πράξη. Το ζωάκι είναι σύντροφος, ζει, αναπνέει, παίζει, τρέφεται, δεν μπορεί να σου μιλήσει, σου λέει όμως τόσα πολλά...
      Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου!!!
      Να είσαι πάντα καλά και καλή συνέχεια σε όλα αυτά τα υπέροχα που ετοιμάζετε!!!

      Διαγραφή
  39. Γιαννα μου γλυκιά ειναι τοσο ανθρώπινο να πονας γι αυτες τις μικρες ψυχες τις εξαρτημενες τοσο απο σενα που συχνα κι οχι αδικα τις παρομοιαζουμε με παιδια μας, πολλοι κοροιδευουν στο ακουσμα αυτο αλλα δεν ξερουν προφανως , σιγουρα δεν τα μπερδευουμε με ανθρώπους , εμεις το ξερουμε καλα αυτο αλλα αφου τα μεγαλώνουμε ειναι υπο την προστασια μας σαν τα παιδια μας , νοιαζομαστε γι αυτα , τα ποναμε , δενομαστε μαζι τους κι ο χαμος τους ειναι απο τις δυσκολοτερες στιγμες στη ζωη μας , ο πονος μαλακωνει πιστευω καπως με το χρονο και ισως με το μεγαλωμα και το νοιαξιμο για μια αλλη ψυχουλα που θα εχει αναγκη την αγάπη και τη στοργή σου, σε φιλώ με πολυ αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έγραψες όλα! Με κάλυψες!
      Δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε δίκιο, αλλά αν αυτά μας λένε τα συναισθήματά μας, τότε...
      Ακόμα μου λείπει, και ξέρω πως θα μου λείπει για πολύ καιρό ακόμα... Τώρα ταλαιπωρώ (με την καλή έννοια!) τα υπόλοιπα ζουζουνάκια μου!!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, Mairi μου!!!
      Να είσαι καλά και να περνάς θαυμάσια, κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
  40. Πονάει πολύ να χάνεις τα ζωάκια σου,θα συμφωνήσω πως ούτε εγώ έχω συμφιλιωθεί μς το θάνατο παρότι είχα πολλά ζωάκια.Ελπίζω να είσαι καλύτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προσπαθώ να είμαι καλύτερα (και νομίζω πως τα καταφέρνω!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, κούκλα μου!!!
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  41. ...Καλημερα Ομορφια μου..σ'ευχαριστω..να σαι καλα..αμετρητα κι απο μενα τα φιλια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τίποτα να μην ευχαριστείς!
      Να είσαι γερή πάντα!!!
      Πολλά φιλιά, Μαρία μου!
      Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  42. είχα περάσει και είχα διαβάσει όταν δεν ήθελες να βγάλεις τα σχόλια...
    εύχομαι να είσαι καλά τώρα!
    φιλάκια πολλά!!!
    για άλλη μια φορά θα σου ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γλυκιά μου! Προσπαθώ να είμαι καλά!
      Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
      Να είσαι καλά πάντα!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  43. Oh, that little snowman is soooo cute. The beaded jewelry is pretty. I have always like jewels and beads. You know, I like Johnny Depp in movies too.

    Did your little kitty pass away? I'm so sorry to hear this. Take care, and sending hugs.

    Love,
    ~Sheri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much, Sheri! I know that we have so many things in common!!!
      ;-)
      Yes, my kitty did pass away some days ago...
      Lots of kisses and hugs, my friend!!!
      Happy anniversary!!! (once again!!!)

      Διαγραφή
  44. Καλή μου...
    Διάβασα τα νέα σου και στενοχωρήθηκα...έχω χάσει κι εγώ γατούλες και ο πόνος είναι γνώριμος...
    Τον τελευταίο γατούλη μου τον κουβαλώ στο πορτοφόλι μου σε μια μικρή φωτογραφία δίπλα στις φωτογραφίες της κόρης μου...γιατί κι αυτός σαν παιδί μου ήταν...

    Σου στέλνω ευχές και μια αγκαλιά, μικρή μου...
    Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς...
    Πολλά φιλιά
    ***Αννιώ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      (Κι εγώ έχω φωτογραφίες στο πορτοφόλι μου...)
      Να είσαι καλά πάντα, κορίτσι μου!
      Να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή με τη μικρή σου!!!
      Σε φιλώ πολύ!!!
      Να έχεις μια υπέροχη μέρα και μια θαυμάσια εβδομάδα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  45. Πολύ όμορφα τα δωράκια σου, γλυκειά , τυχερούλα μου!!!!!Και η φωτογραφία αυτή καταπληκτική!!!!!
    Μα παρακάτω στεναχωρήθηκα με το γατάκι σου...Είδες τι πόνος, πάντα θα τα θυμόμαστε και θα δακρύζουμε...
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Effie μου!!!
      Ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου και να περνάς υπέροχα πάντα!!!
      (Τί απίστευτες δημιουργίες ήταν αυτές που μας παρουσίασες σήμερα???)
      Να δώσεις extra χαδάκια στην Bella!!!
      Καλή εβδομάδα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  46. πόσο πολύ σε καταλαβενω...Γιάννα μου.. το ποσο δενομαστε με τα ζωακια μας.. σαν παιδια μας ειναι ..εγω ειχα ενα δραματικο περιστετικο με την γατουλα της εγγονής μου που μου την αφησε να την προσεχω γιατι πηγε ταξιδι .. και την πάτησε ενα αυτοκινητο .. για μερες κλαιγαμε η μια στην αγκαλια της αλλης,, τωρα ειναι καπως καλήτερα τα πράγματα γιατί μαζεψε μια γατουλα εγυος απο τον δρομο.. και γενησε 4 γατακια που μας εχουνε ξετρελανει.. τα δυο ειναι αυτά που εβαλα στην αναρτηση μου... ο καιρός και η αναγκη να έχουμε ξανα οτι χασαμε ισως απαλυνει τον πονο . αυτό ομως δεν μποτει να συνβει με τους ανθρώπους δυστηχως ... κορίτσι μου ομως ακομα και σε αυτς τις πςριπτώσει ο χρονος απαλύνει της καρδιες γιατί οντως η ζωή συνεχίζεται...φιλακια πολλα γλυκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax, βρε Ρούλα, πόνεσε η ψυχή μου με αυτό που έγραψες... Η γατούλα της εγγονής σου είχε το ίδιο τέλος με την Αφροδίτη μου και μάλιστα από πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο (χωρίς να το θέλει ασφαλώς...)
      Σε ευχαριστώ πολύ, για το σχόλιό σου, γλυκιά μου... Θα συμφωνήσω με όλα όσα γράφεις...
      Να είσαι πάντα καλά!!!
      Σε φιλώ πολύ!
      Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  47. Που πηγε το σχολιο μου;;; θα ξαναερθω να το γραψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες φορές θέλεις να έρθεις, αλλά το σχόλιό σου είναι ασφαλές! Εγώ άργησα να ανοίξω υπολογιστή σήμερα!! (Έχω ενεργοποιημένη την έγκριση σχολίων... Όχι για να κάνω λογοκρισία, αλλά στο παρελθόν είχα πολλά ανώνυμα διαφημιστικά σχόλια που πιθανότατα ήταν spam και με εκνεύριζαν).
      Καλημέρα και πάλι, γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  48. ...Καλημερα κορτσοπον..(ποντιακος σχολιασμος)..ωραια..ακου τωρα..θα μου γραψεις στο μαιλ mlefkopoulou@yahoo.com..και θα σου στειλω ενα δωρακι..εμεις οι Μαριες γιορταζουμε ολο τον Δεκαπενταυγουστο..θα τα πουμε απο κει..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, τόσα μηνύματα ανταλλάξαμε χθες, τώρα θυμήθηκα να σου απαντήσω και από εδώ!!!
      ;-)
      Σε φιλώ, άγγελέ μου!!!

      Διαγραφή
  49. αααχ τι ωραία! ξαναγύρισα και άρχισα να διαβάζω τα ποστ των φίλων μου!!!

    οι απαντήσεις απίστευτες! νομίζω μάλιστα ότι στα πιο πολλά αν όχι σε όλα ταυτιζόμαστε!!

    Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έλειψες, κοπελιά, το ξέρεις???
      Τουλάχιστον, γύρισες με high διάθεση!!!
      (Καλό είναι αυτό!!!)
      ;-)
      Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
      Welcome back!!!

      Διαγραφή
  50. 彡♪♫°
    Passei para uma visita

    °º✿♫ Boa continuação da semana!
    °º✿ Beijinhos
    º° ✿ °❤ Brasil ♫° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα βαριέαι να με βλέπεις απο δω και πέρα Γιάννα μου γλυκιά...ήρθα αργά το απόγευμα της Κυριακής-χθες-και ήπθα να δω τι κάνουν τα φιλαράκια μου τα αγαπημένα,,ελπίζω να μου είσαι καλύτερα,,περιμένω νέα σου..αγκαλίτσα και άπειρα φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη μου αγαπημένη!!!
      Πόσο χαίρομαι που επέστρεψες!!!
      (Οκ, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα σε αφήσω να καταλάβεις πόσο πολύ σε βαριέμαι και σε αντιπαθώ... Το έχεις καταλάβει έτσι???)
      ;-)
      Ναι, κορίτσι μου, έχω αποφασίσει πως πρέπει να επανέλθω σιγά-σιγά...
      Σε φιλώ πολύ-πολύ και σου εύχομαι όλα να είναι καλά!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

      Διαγραφή
  52. Αγαπημένο μου κοριτσάκι...πόσο με συγκίνησες με όσα μου έγραψες να ήξερες..εγώ σ'ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου..τα αισθήματα είναι αμοιβαία..δεν ξέρω αν κατάλαβες ότι το μουσικό κομμάτι το τραγουδάει ο τραγουδιστής της country Keith Urban που ο κόσμος τον γνωρίζει μόνο σαν σύζυγο της Nicole Kidman..ενω το παιδί έχει φοβερή παιδεία στη μουσική και καταπληκτική φωνή..αν δεν τον παρακολουθείς πρόσεξέ τον..σου στέλνω καληνύχτα γλυκιά σαν μέλι κοριτσάκι!!σματςςςςςςςςςςςςς κι απο μένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ο πρώτος είναι (και δυστυχώς, ούτε ο τελευταίος) που είναι γνωστός ως ο σύζυγος της τάδε κτλ...
      Πάντα όμως, θα υπάρχουν και άτομα, όπως εσύ, που θα ξεχωρίζουν το ταλέντο τους!
      (Μην με ευχαριστείς για τίποτα! Την αλήθεια σου έγραψα!)
      Αμέτρητα-αμέτρητα φιλάκια, κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
  53. Γιάννααααααααααααααααααααααααααα, πού είσαι ???????
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ εδώ είμαι: Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι!
      Άλλες είναι οι τυχερές που κοντεύουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Κρήτη!!! (Λέω εγώ τώρα!)
      ;-)
      Να είσαι καλά, που πέρασες, Σοφάκι!!!
      Φιλάκια αμέτρητα!!!

      Διαγραφή
  54. Καλημέρα γλυκιά μου Ιωάννα... καλώς σε ξαναβρίσκω από τη βάση μου πια! Μόλις διάβασα την ανάρτησή σου και, ναι μεν τα κοσμήματά σου είναι υπέροχα και μπράβο στη δημιουργό και να τα χαρείς με υγεία κι ευτυχία αλλά στο τέλος συγκινήθηκα!!! Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... τον χαμό... εκείνα ακριβώς τα λεπτά ή τα δευτερόλεπτα, δεν μπορεί κανείς, νομίζω, να τον συνηθίσει για όποιο πλάσμα κι αν πρόκειται. Αυτή η απότομη και αμετάκλητη αλλαγή της καθημερινότητας κι αυτή η αίσθηση της απώλειας είναι απαίσια!!!! Δυστυχώς... Τουλάχιστον μετριάζεται...
    Φιλιά πολλά και καλό φθινόπωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, γλυκιά!
      Καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!
      Όπως το λες είναι και κρατάω αυτό που έγραψες στο τέλος "τουλάχιστον, μετριάζεται"...
      Σε φιλώ πολύ-πολύ, κορίτσι μου!!!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  55. Ω!! χαίρομαι που είσαι τυχερούλα!! Αλλά και το ότι το πιστεύεις!! Η Ντέπη μας, είναι μοναδική!!! Τα κάνει κάτι τετοια συνήθως!!Ξέρει να μοιράζει αγάπη!! πανέμορφα τα δωράκια σου , μεγειά σου γλυκούλα μου!!Πάντα τυχερή!!! Οι απαντήσεις σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη!! Αν προλάβω θα το πάρω κι εγώ το βραβειάκι σου, μου άρεσε πολύ!!! Η γατούλα σου πανέμορφη, κρίμα που την έχασες!!Σε καταλαβαίνω γιατί το εζησα κι εγώ με τα σκυλάκια μου, αφού πάντα έχω 3 με 4σκυλάκια, χρόνια τώρα..κάθε ένα είναι μια ξεχωριστή αγάπη!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, Φανούλα μου για το σχόλιό σου!
      Είμαι τυχερή γιατί έχω στη ζωή μου, υπέροχα άτομα σαν όλους εσάς!
      Σε φιλώ πολύ και δώσε extra φιλάκια από εμένα στα αστεράκια σου (δίποδα και τετράποδα!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή
  56. Καλημέρα και καλό μήνα,παιδιά!!Άργησα λίγο να φανώ.Οι διακοπές,βλέπετε...Όπου να 'ναι επιστρέφετε κι εσείς.Θα τα λέμε πιο τακτικά,από δω και στο εξής.
    Λυπήθηκα πολύ,Γιάννα μου για τη γατούλα σου.Έχω κι εγώ δυο τσιουάουα και δεν μπορώ να διανοηθώ,ότι κάποτε θα τα χάσω!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά και τριανταφυλλένια μου!
      Καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!
      Πολλά-πολλά φιλάκια σε εσένα και πολλά-πολλά χαδάκια στα 2 τσιουάουα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  57. Κοριτσάκι μου γλυκό φθινόπωρο σου εύχομαι..σ'ευχαριστώ για τα σχόλιά σου και περιμένω ανάρτηση την Παρασκευή ετσι??ως τότε σμουτςςςς και αμέτρητα φυσικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντεύχομαι, κούκλα μου!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε!
      (Μόλις έγραψα την μεθαυριανή μας ανάρτηση!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣμουτσ και σε εσένα!
      χαχα!

      Διαγραφή
  58. Συγνώμη...κυρία...συγνώμη κυρία Γιάννααα...
    Εχουμε ή δεν έχουμε πρώτη Παρασκευή του μήνα σήμεραααα εεε?
    Που είναι η ανάρτησηηηη?
    Ηρθα κι εγώ νωρίς, νωρίς...τι ώρα βγαίνετε στις οθόνες μας?

    Φιλιά καλό μου...
    ***Αννιώ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Axaxaxxaxaxaxa!!!
      Είσαι απίθανη!
      Τώρα, τώρα! Έρχεται!!!
      (Είχα λόγο που την καθυστέρησα! Σας τον αποκαλύπτω στο τέλος της!!!)
      Σε φιλώ-πολύύύύύύύ και σε ευχαριστώ, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.