❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!


Αν σκέφτεσαι πως θέλω να σου αποκαλύψω κανένα φρικτό έγκλημα που έχουμε διαπράξει, πολύ σωστά μάντεψες! Χαλάρωσε, καλέ! Απλά, σκέφτηκα να με... απομυθοποιήσω! (Τί εννοείς πως δεν με θεωρούσες ποτέ μύθο?) Τέλος πάντων! Πάμε και τα βρίσκουμε στην πορεία...

Μη σε παραξενέψουν οι μάσκες στην αρχή της ανάρτησης! Και βέβαια φοράμε μάσκες. Τί νόμιζες? Πως τα βλέπουμε όλα ρόδινα και είμαστε μονίμως μες την τρελή χαρά? Καμία σχέση! Γι' αυτό σκέφτηκα να αφήσω στην άκρη τις μάσκες αισιοδοξίας μας και να σου αποδείξω πως είμαι απλός άνθρωπος, σαν εσένα(!), με ελαττώματα και αδυναμίες!



 Διαβάζεται σε 4 λεπτά 






Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν(!), ας σας δείξω πρώτα το δώρο που κέρδισα στον διαγωνισμό της Τέτας μας! Ένα σούπερ θερμόμετρο χώρου κατέφθασε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι μου και έφερε το καλοκαιράκι ένα βήμα πιο κοντά! Τέτα μου, να σε ευχαριστήσω και από εδώ για το καλοδουλεμένο έργο σου! Να είσαι καλά πάντα!




Και ξεκινάμε:

Στη βάπτισή μου... κοιμόμουν! Δεν κατάλαβα τίποτα, λέμε! (Από τότε έχω να κοιμηθώ μάλλον! Οι αϋπνίες είναι φίλες μου!)
Μη νομίζεις πως επειδή γράφω ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες εδώ μέσα, είμαι και πολυλογού! Δεν μιλάω σχεδόν καθόλου! (Μουγγοθόδωρος!)
Το κινητό μου το χρησιμοποιώ σπανιότατα! Ή κλειστό θα είναι, ή στο αθόρυβο! Γι' αυτό και είμαι φαν των μηνυμάτων! (Άσε που στα μηνύματα, δεν μιλάς κιόλας!)
Στο Δημοτικό ήμουν στη σχολική χορωδία! Είχα όμορφη φωνή! (Τώρα, όταν τραγουδάω από μέσα μου, έχω θεσπέσια φωνή! Όταν το εξωτερικεύω... κάτι χαλάει!)
Πάντα νόμιζα πως είμαι γλυκατζού. Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως τα γλυκά που μου αρέσουν είναι πολύ λίγα! (Απλά αυτά που λατρεύω... τα τσακίζω!)
Νευριάζω εύκολα! Πολύ εύκολα! (Ευτυχώς για τους ήρωες που είναι γύρω μου, μου περνάει σε κλάσματα δευτερολέπτου!)
Λατρεύω τα ζώα, με εξαίρεση του σκορπιούς που τους φοβάμαι και μια συγκεκριμένη ράτσα κατσαρίδας που σιχαίνομαι.  (Αν φωνάξεις "Νώε", θα γυρίσω! Είναι που κοιμόμουν και στη βάπτισή μου βλέπεις και μπερδεύω τα ονόματα!)
Ο Γιάννης μπορεί να γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου, εγώ όμως γιορτάζω 24 Ιουνίου! (Μη χτυπιέσαι, βρε! Τις ευχές τις δέχομαι με ευχαρίστηση οποιαδήποτε στιγμή!)
Τα γενέθλιά μου είναι μια βδομάδα πριν τη γιορτή μου: 17 Ιουνίου! (Αν έχεις ιδέα από αστρολογικά, βγάλε συμπέρασμα εσύ, γιατί εγώ πρέπει να είμαι το πιο ανίδεο ον του πλανήτη, σε ό,τι αφορά τα ζώδια! Αν μου κάνεις και αστρολογικό χάρτη, πες μου τί άλλο χρειάζεται να ξέρεις και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο Γιάννης έχει γενέθλια 14 Αυγούστου! Ταιριάζουμε?)
Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα πάθει ένα άσκημο διάστρεμμα στον αστράγαλο, μου έβαλαν γύψο στο νοσοκομείο για να μην το κουνάω (ήταν περίοδος Πανελληνίων) και όταν γύρισα σπίτι... τον έβγαλα μόνη μου. Χωρίς να τον σπάσω, σιγά-σιγά ξεγλίστρησα το πόδι μου από μέσα! (Και αφού προηγουμένως είχα ρίξει τόνους κλάμα που θα πήγαινα σχολείο με γύψο μέχρι το γόνατο! Τελικά πήγα με τις αρβύλες μου δεμένες σφιχτά-σφιχτά!)
Κλαίω! Πολύ! Και συχνά! Όσο εύκολα γελάω, άλλο τόσο εύκολα κλαίω! (Θα με έλεγες και κλαψιάρα ή χάχα!)
Δεν συμπαθώ εύκολα κόσμο! Ένα βλέμμα υπεροψίας, μου είναι αρκετό για να αντιπαθήσω κάποιον! (Όταν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον και ξεκινήσω με τη φράση "αυτός που δε συμπαθώ...", ακούγεται σαν χορωδία η παρέα μου "ποιός απ' όλους???")
Νιώθω περήφανη γιατί κατάφερα μετά από 13 χρόνια που έχω τελειώσει το Λύκειο, να εντοπίσω την αγαπημένη μου καθηγήτρια φιλοσοφίας! Δυσκολεύτηκα πολύ να τη βρω, ήταν εκτός Σύρου (και Ελλάδας γενικότερα) και το καλοκαίρι ήρθε εδώ και βρεθήκαμε! Ένα μεγάλο μέρος του τρόπου σκέψης μου, της ανήκει! Κάποια στιγμή, νομίζω πως θέλω να σας μιλήσω γράψω για εκείνη!)
Αγαπώ τα Χριστούγεννα, αλλά δεν ξέρω γιατί! Τα πιο δυσάρεστα γεγονότα της ζωής μου έχουν συμβεί αυτές τις μέρες. Ποτέ δεν πίστευα στον Άγιο Βασίλη και τα μελομακάρονα δεν με επηρεάζουν! (Αυτό είναι το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα που τρώω και μια φορά μάλιστα το είχα φτιάξει ως κέρασμα για τα γενέθλιά μου! Ναι, τον Ιούνιο!)
Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο αρακάς στην κατσαρόλα με πατατούλες, καροτάκι, άνηθο! (Έμαθα να το μαγειρεύω από τα 7 μου!)
Συνολικά, έχω 7 τρύπες στα αφτιά! (Και μια μεγάλη στο κεφάλι απ' όπου χάνω αέρα απ' ό,τι μου λένε!)
Είμαι απίστευτα ντροπαλή! Και αγχώδης! (Συνδυασμός που σκοτώνει: Εμένα!)
Δεν συμμετέχω ποτέ σε διαγωνισμούς που διοργανώνουν blogs που μόλις έχω συναντήσει και επίσης, όταν έχω ήδη κερδίσει μια φορά δώρο από ένα blog, δεν συμμετέχω ποτέ ξανά σε κλήρωση αυτού του ιστολογίου... (Είναι η προσωπική μου ηθική...)
Τα τελευταία (ούτε που θυμάμαι πόσα) χρόνια, είμαι άνεργη και βοηθάω τον Γιάννη στη δεύτερη δουλειά του με τα ηχητικά! (Όμορφες στιγμές, χαρά, συγκίνηση, λάμψη, γνωριμίες με καλλιτέχνες που αγαπώ αλλά πολύ καλώδιο! Πολύ!)
Είμαι υπέρ της "ταμπέλας" στη μουσική! Δεν το λέω να υποτιμήσω κάποιο είδος ή για να αβαντάρω κάποιο άλλο, απλά οι "ταμπέλες" βοηθάνε στο να συνεννοούμαστε! Έχω περάσει σχεδόν από όλες τις κατηγορίες (έχω κατασταλάξει κάπου, αλλά δεν έχει σημασία αυτό)  και πλέον λόγω δουλειάς (τί?) ακούω τα πάντα! Ε, δε μπορείς όμως να "ανοίγεις" τη συναυλία του χ μέταλ συγκροτήματος και να βάζεις νησιώτικα, όπως δεν μπορείς να παίζεις μουσική σε παιδικό πάρτυ και να βάζεις μοιρολόγια. Η μουσική είναι μία, μα ευτυχώς τα είδη της είναι πολλά! (Ζήτω το κίνημα της "ταμπέλας"!)
Έχω την εντύπωση πως οι γονείς μου, ο Γιάννης και 2 φίλοι, είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που θα μπορούσαν να με αντέξουν! (Τους περνάω από τεστ κοπώσεως πρώτα!)
Μπορώ να γκρινιάζω για χαζομάρες (πχ σήμερα τα μαλλιά μου είναι σα θάμνος) αλλά ποτέ δεν θα εξωτερικεύσω κάτι σοβαρό που με βασανίζει.
Ο Γιάννης μπορεί να διαβάζει το βλέμμα μου, ακόμα κι όταν έχω κλειστά μάτια! Εγώ πάλι, στο δικό του... χάνομαι!




Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Μιας και είμαστε σε αποκριάτικο κλίμα(μπλιαχ!), αν θα μπορούσες να κρυφτείς εξολοκλήρου μέσα σε μια αποκριάτικη στολή και κανείς δεν θα μπορούσε να σε αναγνωρίσει, θα έκανες πράγματα που υπό νορμάλ συνθήκες τα αποφεύγεις? (Τί? Αυτή την απάντηση να τη δώσω εγώ και η διχασμένη προσωπικότητά μου?! Τέλος πάντων..!) ;-)




Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 01 Απριλίου 2016
Την αγάπη μας!
(Ε, σου έκατσε ανάρτηση Πρωτοχρονιάτικα, κάνε και μια την Πρωταπριλιά να μάθεις!)


We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.