❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΨΑΛΛΩ!


Κρατήθηκα - κρατήθηκα, έκανα υπομονή, δε μιλούσα, ε, μα πια! Ήρθε η στιγμή να σας τα ψάλλω! Βλέπετε, έπιασα το αγαπημένο μου retro/vintage μικρόφωνο και θα σας πω... τα κάλαντα!!!
(Να βλέπω το χρήμα πρώτα - μη σπαταλάμε τσάμπα χρόνο! ;-) )
Όχι, εντάξει! Μην αγχώνεστε, δεν θα τραγουδήσω! Άλλωστε, το μικρόφωνο είναι στο off και ο Γιάννης μου έχει κλείσει ενισχυτές και κονσόλες!
Μα, όπως και να το κάνεις.... ΝΑΙ!!! Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά! 


-- Διαβάζεται σε 4 λεπτά --




Θυμάστε πριν 1 περίπου χρόνο, που σας είχα δείξει τα πλεκτά παπουτσάκια που είχα φτιάξει για τα 2 μωράκια των 2 φιλενάδων μου? Σκεφτόμουν τα κολακευτικά σχόλια που μου είχατε κάνει και για τα κουτάκια, μέσα στα οποία είχα βάλει τα παπουτσάκια και έκτοτε φτιάχνω μόνη μου και τα κουτάκια των δώρων. Και πάνω που τους είχα πάρει τον αέρα που λέτε, φτιάχνοντας ένα μικρό δωράκι για μια διοργανώτρια εκδηλώσεων με την οποία είχαμε άριστη συνεργασία εφέτος, την έκανα την πατάτα! Το καπάκι το έκανα μεγαλύτερο από τη βάση! Αν ψαλίδιζα το καπάκι δεν θα χωρούσαν μέσα τα... χειροποίητα πήλινα άνθη, οπότε έβαλα εσωτερικά της βάσης, χαρτονάκια σαν "σκαλωσιά" με διακριτική διακόσμηση και την ψιλοέσωσα την κατάσταση! Ψιλοκομμένα χαρτάκια ψεκασμένα με το αγαπημένο μου άρωμα και διάσπαρτα σοκολατάκια, ολοκλήρωσαν το πακετάκι και εμείς έτσι κλείσαμε μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματικά σεζόν!
(Για μερικές-μερικές που θα σχολιάσουν τα σοκολατάκια, α, όλα κι όλα! Σε αυτά τα θέματα είμαι παραδοσιακή! Τί να έβαζα μέσα? Νυφάδες βρώμης? :p )


-Ελπίζω να σας κάλυψα εσάς που ζητήσατε να σας δείχνω τα πραγματάκια που φτιάχνω, γιατί μάλλον δεν θα το ξανακάνω! Δεν το έχω με τις φωτογραφίσεις και τις παρουσιάσεις, τελικά!-




Και σειρά έχουν τα δωράκια μου! (Καιρό είχαμε! ;-) )



Η γλυκιά Λαμπρινή του "Μουσική, Εικόνες, Τέχνες και Άλλα", μου αφιέρωσε το βιντεάκι που η ίδια έφτιαξε και με συγκίνησε πάρα πολύ! Λαμπρινή μου, σε ευχαριστώ και από εδώ! Πολύ τρυφερό το βίντεό σου! Να είσαι καλά πάντα!



Η υπέροχη μαϊμουδίτσα Έλλη από το blog "Funky Monkey" ,   μου έστειλε αυτή τη θαυμάσια καρτούλα με τα πολύ γλυκά λογάκια και μέσα της βρισκόταν και αυτή η super κουκουβάγια!!! Δεν είναι καταπληκτική? Έλλη μου, 1000 ευχαριστώ!!! Εννοείται πως βρήκε ήδη τη θέση της στη θήκη του κινητού μου, για να την έχω μαζί μου και να μου φτιάχνει το κέφι! 



Η Κάτια μας, στο πακετάκι που μου έστειλε, είχε βάλει όλες αυτές τις ομορφιές που βλέπετε στη φωτογραφία! Ποια είναι η Κάτια? Η διαχειρίστρια του "Marilise 2" είναι καλέ, αλλά και του "Stars and Icicles", όπου κάθε χρόνο διοργανώνει τα πιο υπέροχα εορταστικά Πανηγύρια! Για περάστε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή με τις δικές σας χριστουγεννιάτικες δημιουργίες! Κάτια μου, σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! (Αυτή τη στιγμή, γράφω φορώντας τα σκουλαρίκια!)



Και σειρά έχει η Demi μου! Η Demi από το blog "Beauty and the Mist", έχει βαλθεί να με πείσει να παντρευτώ! (Εδώ και χρόνια!) Και θέλοντας να με βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα, μου έστειλε αυτήν την υπέροχη και απαστράπτουσα στέκα για να πάμε στο μέλλον στις... τιάρες! (Τα λογάκια της κάρτας, με πέθαναν στο γέλιο!) Ευχαριστώ πολύ, τρελή μου φίλη (και ας φορτώσουμε το χαρακτηρισμό στα ζώδιά μας, ναι?!)



Και για τη συνέχεια έχω το δώρο της κλήρωσης από τη γλυκιά κοκκινομάλλα μου, τη Μαρκέλλα από το blog "Do you speak gossip?" . Μετά από καιρό (μπορεί να ήταν και χρόνος!) πήρα μέρος σε διαγωνισμό και... κέρδισα αυτήν πανέμορφη και άκρως πρακτική θήκη μπράτσου για το κινητό! Ξέρετε πως μόλις βρούμε ευκαιρία, το ρίχνουμε στις πεζοπορίες με τον Γιάννη, οπότε το δωράκι αυτό, του ήρθε κουτί! (Γιατί ναι! Του το έδωσα! Το δικό μου κινητό είναι τάμπλετ-κινητό, οπότε δεν είναι και πολύ πρακτικό να το έχω μαζί μου στις εξορμήσεις μας!) Ευχαριστώ πάρα πολύ και την Μαρκέλλα μου και ασφαλώς την εταιρία Puro που προσέφερε τα δώρα στον διαγωνισμό της υπέροχης Θεσσαλονικιάς!



Τα δώρα παρουσιάστηκαν με τη βάση την ημερομηνία που τα έλαβα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε την φετινή Χριστουγεννιάτικη(?) κάρτα μας! Εξ' αρχής, ήθελα να έχει ένα πιο... διαχρονικό μήνυμα! Αναφέρεται στις 4 εποχές του έτους, όπου ασφαλώς η καθεμία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της! Τα θετικά που έγραφα στην κάθε εποχή ήταν 3 και το αρνητικό ήταν μόλις 1. Σίγουρα, δεν το βλέπουν όλοι έτσι, αλλά το μήνυμά μου νομίζω πως πέρασε: Σε κάθε δυσκολία που συναντάς, προσπάθησε να σηκώνεσαι όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ναι, είναι δύσκολο, όμως οφείλεις στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου να προχωράς μπροστά, παρ' όλες τις δυσκολίες... Δηλαδή: "Να προσαρμόζεσαι... σε κάθε εποχή"! Δείτε την και στην πράξη!


Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας! Καλές γιορτές!






* Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 01/01/2016
(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Ανάρτηση Πρωτοχρονιάτικα? Χμμμ! Ενδιαφέρον! ;-) )
Την αγάπη μας!


We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.