❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΡΑ... ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!




Όσο και να εκνευρίζεστε μερικοί, η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι μας άφησε και ήρθε ο καιρός να χαρώ κι εγώ με το υπέροχα μελαγχολικό μου φθινόπωρο! Επειδή όμως σας νοιάζομαι και ξέρω πως είναι δύσκολο να αποδεχθείτε πως "τέρμα το διάλειμμα - τα κεφάλια μέσα", λέω να ασχοληθώ μαζί σας αυτό το μήνα! 
Καλά είχαμε συνηθίσει να ξυπνάμε λίγο (λίγο???) πιο αργά το πρωί, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας! Θέμα μας λοιπόν είναι το πρωινό ξύπνημα και πιο συγκεκριμένα, πώς θα το κάνουμε πιο... ευχάριστο! (Καλά, γι' αυτό δεν παίρνω κι όρκο!) Εγώ ξυπνητήρια θα σας παρουσιάσω και εσείς θα κρίνετε...


-- Διαβάζεται σε 4 λεπτά --




Ο ευχάριστος τρόπος #1
Την ώρα που έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι σου να χτυπήσει, εκείνο έχει κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ταυτόχρονα με το ντριιιν, σου έχει ετοιμάσει και ένα ζεστό pop porn για να ξυπνήσεις με όμορφα αρώματα και να σου δώσει την ψευδαίσθηση πως δεν θα πας στη δουλειά αλλά στο σινεμά! Και μόλις δεις το αφεντικό σου, θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για ταινία τρόμου!

 Ο ευχάριστος τρόπος #2
Ω, ναι! Αυτό που φαντάζεστε κάνει! Την ώρα που χτυπάει, ανοίγει το πορτάκι για να απλωθεί σε όλο το δωμάτιο τα άρωμα του φρεσκοψημένου μπέικον! Εντάξει, πρωινό δεν τρώω ποτέ, αλλά αυτό το άρωμα δεν νομίζω πως μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! (Οκ, Αριστέα! Εκτός από εσένα!)

Ο τρόπος "Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!"
Ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσετε αυτό το χαριτωμένο  ξυπνητήρι-σκυλάκι, είναι να του βάλετε ένα κέρμα! Όχι να το βάλετε απλά στο δοχείο, αλλά μέσα στην ειδική σχισμή! Μπορεί να είστε αγουροξυπνημένος, αλλά σύντομα θα είστε και πάμπλουτος! (Καλά, λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα!)

Ο τρόπος "Βρεφική ηλικία"
Ναι, εδώ τα πράγματα είναι απλά! Για να σταματήσει να χτυπάει το ξυπνητήρι, πρέπει να βάλετε αυτά τα 3 γεωμετρικά στερεά στις κατάλληλες θέσεις! Ακόμα και ένα 2χρονο μπορεί να το κάνει! Αλλά βέβαια, το 2χρονο, δεν μπεκρούλιαζε χθες το βράδυ, όπως εσύ!

Ο τρόπος "Μαμά, μεγάλωσα!"
Αν τώρα καταφέρατε να τα βγάλετε πέρα με το ξυπνητήρι της προσχολικής ηλικίας, σειρά μπορεί να πάρει αυτό το ξυπνητήρι που είναι ένα βήμα πιο μπροστά! Δεν υπάρχουν πλέον γεωμετρικά στερεά αλλά 3 κομμάτια παζλ! Τοποθετώντας τα στην κατάλληλη θέση, το ξυπνητήρι θα σταματήσει! Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και ξυπνητήρι με 500 κομμάτια παζλ!

 Ο τρόπος "Ψηλά τα χέρια!"
Βλέπετε αυτή την τρυπούλα στο κέντρο του κόκκινου κύκλου? Ε, ελπίζω να τη βλέπετε και μόλις ξυπνάτε, γιατί ακριβώς εκεί πρέπει να σημαδέψετε  με το τηλεχειριστήριο προκειμένου να το ... βουλώσει το ξυπνητήρι!

Ο τρόπος "Αγαπημένο μου μάθημα ήταν η γυμναστική!"
Και γιατί αυτό? Μα φυσικά, γιατί όσο καθυστερήσετε να σταματήσετε αυτό το κρεμαστό ξυπνητήρι, τόσο θα ανεβαίνει προς το ταβάνι αυτό, με αποτέλεσμα εσείς να πρέπει να  σηκωθείτε όλο και πιο ψηλά για να το κλείσετε! Θα εκνευριστείτε αλλά θα κάνετε κάτι κοιλιακούς...!

Ο τρόπος "Ε, ρε άμα σε πιάσω!"
 Ποιο καλό παιδάκι μπορεί να υποψιαστεί πώς δουλεύει αυτό το πράγμα?! 
Σωωωστά!!!
Μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι, αρχίζει να... τρέχει μέσα στο δωμάτιο και εσείς για να το σταματήσετε πρέπει να το... κυνηγήσετε! Δεν είναι υπέροχο δώρο... για όποιον σας κάθεται στο στομάχι???

Ο τρόπος "Κάν' το να φανεί σαν ατύχημα!"
Και όσους δεν τους έπεισε τίποτα από τα παραπάνω, υπάρχει και η λύση του πνιγμού! Προς Θεού, δεν το λέω με την έννοια "αφού δεν ξυπνάτε να πάτε να πνιγείτε!", εννοώ πως για να σταματήσετε αυτό το συγκεκριμένο ξυπνητήρι, αρκεί να το πιάσετε από το λαιμό! Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς! ;-)




Πφφφ... Το ξέρω: Χάθηκα πάλι... Λίγο ορισμένα δυσάρεστα και μη ανατρέψιμα γεγονότα, λίγο η παντελής έλλειψη χρόνου, θα με κρατήσουν μακριά σας και αυτόν τον μήνα μάλλον...
Αλλά, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ! (Απειλή και υπόσχεση! :-p )

Λοιπόν, είδατε.... εγώ το χρέος μου το έκανα: Προσπάθησα να σας βοηθήσω όσο μπορώ με το θέμα του ξυπνήματος!
Αλήθεια, ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για... ξύπνημα??? (Επίσης, ποια είναι η ιδανική μέθοδος για να σε πάρει ο ύπνος? Γιατί ούτε η κούραση, ούτε το άγχος, κάνουν δουλειά σε εμένα!)





* Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!


Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 02/10/2015
Την αγάπη μας!


We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.