❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχει λόγος να προλογίσω το πρώτο θέμα μου... Γραμματοκιβώτιο βλέπετε στη φωτογραφία, οπότε... καταλαβαίνετε με τί ξεκινάμε!



Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της προηγούμενης ανάρτησή μας, έλαβα κάποια ακόμα δωράκια (Ναι! μη φωνάζετε! Μέχρι εδώ σας ακούω!) Για πάμε να σας τα παρουσιάσω!!!

--Διαβάζεται σε 8 λεπτά--



Η λατρεμένη μου Δέσποινα, είχε την ευγένεια και την καλοσύνη να μου στείλει μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, συνοδευόμενη από ένα θαυμάσιο γούρι σε σχήμα τριφυλλιού! (Ευτυχώς, τετράφυλλου! Ο Γιάννης δεν θα χαιρόταν αν ήταν από τα άλλα!!!) Δεσποινάκι, ευχαριστούμε πολυύύύύ!!!
Επίσης, η γλυκύτατη Κάτια, μας έστειλε αυτή την προσεγμένη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, μαζί με αυτό το απίθανο αστερο-μανταλάκι, ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή μας στο πανηγύρι του Stars and Icicles 2013! Η χαρά και η τιμή είναι όλη δική μας, Κάτια!!! Ευχαριστούμε!!!
Και για τη συνέχεια έχω το δώρο μου από το giveaway της Νικόλ μας!!! Αυτό το φύλλο χαλκού ήταν το δώρο, πλημμυρισμένο από ευχές, που βγήκαν μέσα από την καρδιά της! Και η χαρά μου έγινε διπλή και τριπλή, όταν μέσα στο πακετάκι μου, είδα πως υπήρχε και μια πανέμορφη κάρτα, με πολύ τρυφερά λόγια και ένα πανέμορφο χειροποίητο κόσμημα!! Έλιωσα! Απλά, έλιωσα!!! Κορίτσι μου, ό,τι και να σου πω είναι λίγο!!! Να είσαι καλά πάντα, Νικόλ μου!
* Τα δώρα παρουσιάστηκαν με βάση την ημερομηνία που τα έλαβα!



Και τη σκυτάλη, παίρνουν οι βραβεύσεις! Φεύγετε... βάζετε επίσημο ένδυμα και τα ξαναλέμε!
... ... ...
Οκ, όλα??? Συνεχίζουμε!!
Η Κική, η Αριστέα, η Μιράντα, η Σοφία, Κατερίνα και ο Ανδρέας, θεώρησαν σωστό να με βασανίσουν, με αυτό το σιδηρόδρομο-κανονισμών βραβείο, αλλά δεν θα τους περάσει! Και να αποκαλυφθώ και να πιαστεί το χέρι μου στο γράψιμο? Ε, όχι! Τους υπέρ-ευχαριστώ και τους έξι, αλλά όπως καταλαβαίνετε οι κανόνες θα... πάνε περίπατο για μια κόμη φορά! Πιο κάτω θα δείτε τις ερωτήσεις που επέλεξα από την Αριστέα (με πορτοκαλί χρώμα), από την Κική (με κόκκινο χρώμα), από τη Μιράντα (με λαχανί χρώμα), από τη Σοφία (με μπλε χρώμα), από την Κατερίνα (με ροζ χρώμα) και από τον Ανδρέα (με καφέ χρώμα)!  Επέλεξα 3 ερωτήσεις από τον κάθε ένα, και όχι 11 που κανονικά θα έπρεπε!!! Σιγά να μην απαντούσα σε 66 ερωτήσεις!!! Ήμαρτον! Ακόμα, πρέπει να πω 11 πράγματα για εμένα, αλλά έχω ήδη πει 13 πράγματα... ΕΔΩ!!! Και μετά λέει, να επιλέξω 11 για τους κάνω πάσα τις δικές μου ερωτήσεις!! Ναι, καλά! Όποιος θέλει, παίρνει το βραβειάκι και απλά, ας πει 7 πράγματα για τον εαυτό του!!! Δεν σας πειράζει που έκανα άλλο ένα βραβείο-σαλάτα, ε??? Αφού μου έχετε αδυναμία, γιατί δεν το παραδέχεστε, ε???
Το παραλαμβάνετε από ΕΔΩ!
Αν μπορούσες να φτιάξεις ένα έργο στην Ελλάδα ποιο θα ήταν αυτό?
Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να φτιάξω κάποιο έργο, αλλά σίγουρα θα προσπαθούσα να εξοπλίσω όλα αυτά τα ήδη υπάρχοντα έργα που δεν μπορούν να εκπληρώσουν το σκοπό τους... Πχ αξονικούς τομογράφους σε νοσοκομεία, είδη πρώτης ανάγκης σε γηροκομεία, θέρμανση σε σχολεία κτλ.
Αν επρόκειτο να πεθάνεις σύντομα και μπορούσες  να κάνεις μόνο ένα τηλεφώνημα, σε ποιόν θα τηλεφωνούσες?
Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να τηλεφωνήσω κάπου... Ο φόβος μου θα ήταν τόσο μεγάλος, και με τίποτα δεν θα ήθελα να τον δείξω σε κάποιον από όσους αγαπάω! Θα ήθελα να με θυμούνται ως γελαστή και όχι ως φοβισμένη...
Παράδεισος ή κόλαση?
Θα πω... κολασμένα στον Παράδεισο!!! Προφανώς και η γαλήνη του Παραδείσου φαντάζει ιδανική, αλλά με εμένα μέσα, μάλλον βλέπω το όλο σκηνικό να γίνεται λίίίγο πιο... τρελούτσικο!
Βλέπεις ένα σπασμένο γυαλί.Τι σκέψεις σου έρχονται στον νου?
Ε, βέβαια! Τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο και περιμένουμε την υπηρέτρια να τα μαζέψει... Έχε χάρη που κυκλοφορούν γατάκια στο σπίτι και φοβάμαι μη χτυπήσουν, αλλιώς θα σου 'λεγα...
Τι θα άλλαζες επάνω σου και γιατί;
Όλα! Είμαι τόσο όμορφη, ατσαλάκωτη και τέλεια, που θα έπρεπε να χειροτερεύσω πολλά στην εμφάνισή σου για να γίνω, ένας ... συνηθισμένος άνθρωπος!
Αγαπημένο βιβλίο;
"Ο Κόσμος Της Σοφίας" του Jostein Gaarder. Ουσιαστικά πρόκειται για την ιστορία της φιλοσοφίας από το πολύ μακρινό παρελθόν μέχρι το σήμερα, αλλά όλα αυτά δοσμένα με πολύ απλό τρόπο. Κατανοητά και διασκεδαστικά θα τολμούσα να πω!
Αν μιλούσες στον αυτό σου σαν να ήταν ξένος αυτή τη στιγμή, τί θα του έλεγες?
Μπράβο, ρε κοπελιά! Είσαι αστέρι! Χρόνια ήθελα να σε γνωρίσω και τελικά είσαι πολύ καλύτερη από κοντά! Πάντα έτσι να μείνεις!!! Χαμογελαστή και... προσγειωμένη!
Θα ήθελες να ξέρεις ....
Πως όσοι αγαπώ είναι και θα είναι καλά πάντα, ακόμα κι αν εγώ δεν θα είμαι εκεί...
Μαύρο ή άσπρο?
Μαύρο! Είναι κομψό, σικάτο, αριστοκρατικό! Και ταυτόχρονα είναι σκοτεινό, αλήτικο, εκκεντρικό και τόσο, μα τόσο... Γιάννα!
Έχεις κάποιο πάθος που θες να καταπολεμήσεις?
Μεταξύ μας: Τα πάθη μου τα απολαμβάνω, αλλά δε θα με χάλαγε να μπορούσα να περάσω μπροστά από ένα γλυκάκι και να μη με... συγκινούσε η ύπαρξή του!
Αν για μία μέρα ήσουν celebrity ποιος/α θα ήθελες να ήσουν?
Helloooooo! Είμαι celebrity! Απλά, δεν είμαι μαϊντανός! Εγώ, χρυσό μου, έχω καταφέρει να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τους παπαράτσι και νιώθω περήφανη γι' αυτό!
Αγαπημένο ποίημα?
Χμμμ... Με πετυχαίνεις σε φάση που κυριαρχεί η ποίηση του Καββαδία στο κεφάλι μου... Οπότε, δεν μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο εκτός από το "Federico Garcia Lorca" ...
Τί σε ηρεμεί και τί σε ταράζει?
Με ηρεμεί ένα χάδι από δικούς μου ανθρώπους ή ένα γουργουρητό από τις γάτες μου... Με ταράζει ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας...
Ένα καθημερινό έγκλημα...
Το να θεωρείς ως δεδομένη τη ζωή...
Κιθαρίστας ή ντράμερ? 
Εδώ δε μπόρεσε ο Γιοκαρίνης να δώσει απάντηση, θα δώσω εγώ? Τέλος πάντων! Πληκτράς θα πω και μάλιστα σε μέταλ μπάντα! Νομίζω πως όσο και να κρύβονται πίσω από τον frontman, αυτοί είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες στο σχήμα!
Ποιό είναι το αγαπημένο σου άρωμα?
Μανταρίνι! Και αγιόκλημα! Και άνθος γαζίας! Γενικά, κάτι που έχει τη δύναμη να ξυπνάει αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ διακριτικό στην ουσία! Αν τώρα εννοούμε κάτι πιο... εμπορικό, θα πω "Str8 - The Adventure Edition"! Τί? Γυναικείο θέλεις να πω? Μα τα ανδρικά μου αρέσουν περισσότερο... Οκ, λοιπόν: Το "Lady Million by Paco Rabanne"!
Ποιο είναι το πιο άσχημο αντικείμενο που έχεις δει;
Δεν έχω δει ποτέ άσκημο αντικείμενο! Γιατί ακόμα και τα άσκημα, αντανακλούν τελικά, τη δική μου παραδεισένια ομορφιά, φινέτσα  και τελειότητα!!! (Πςςςς! Τί έγραψα πάλι!)
Τί είναι ευτυχία?
Να στρέψεις τριγύρω το βλέμμα σου και ο χρόνος να φανερώσει περισσότερα άνθη, περισσότερες μελωδίες, περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα αγκάθια, λιγότερες παραφωνίες, λιγότερους σπαραγμούς...


Πριν λίγες μέρες επικοινώνησαν μαζί μου από την εταιρία οπτικών Firmoo σχετικά με πιθανή μας συνεργασία... Δηλαδή να αποκτήσω ένα ζευγάρι γυαλιών της επιλογής μου και σε αντάλλαγμα να δημοσιεύσω την ειλικρινή μου άποψη για τα γυαλιά... Η αλήθεια είναι πως δεν το πολυσκέφτηκα και αμέσως εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρίαΑυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η άμεση απάντηση της υπεύθυνης σχετικά με την όποια απορία μου! 

Υπάρχει δυνατότητα να "ανεβάσεις" τη δική σου φωτογραφία στο site και να "δοκιμάσεις" online τα γυαλιά που σου αρέσουν! Ακόμα μπορείς να αποκτήσεις συνταγογραφημμένα  γυαλιά: Με τους βαθμούς μυωπίας σου κτλ! Στο κάθε ζευγάρι γυαλιών υπάρχει λεπτομερέστατη περιγραφή (από το υλικό και τις διαστάσεις τους μέχρι το βάρος τους!) Την ίδια μέρα κιόλας έκανα την παραγγελία μου (παρήγγειλα τα γυαλιά ηλίου που μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά εξίσου μου άρεσαν και αυτά που είναι εδώ...) και μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες, τα είχα στα χέρια μου!!
Ήρθαν μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές πακέτο, μαζί με 2 θήκες, μια πλαστική και μια υφασμάτινη, ένα μαντηλάκι καθαρισμού, ένα διπλής όψης κατσαβίδι και 4 βιδάκια! 

Μόλις τα φόρεσα, έπαθα την πλάκα μου! Ομολογώ πως δεν περίμενα να μου είναι ούτε τόσο άνετα, αλλά και ούτε τόσο ξεκούραστα στην όραση! Απλά, τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!!!
Είχα δει και σε φίλες beauty-bloggers και fashion-bloggers καλές κρητικές, αλλά έλεγα, οκ!Και τί έγινε? Τελικά, κατάλαβα μόλις τα φόρεσα, πόσο δίκιο είχαν! 

 

Ανεπιφύλακτα θα σύστηνα την εταιρία σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα νέο ζευγάρι γυαλιά και μάλιστα η Firmoo έχει και ένα πρόγραμμα με βάση το οποίο μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία δωρεάν και να πληρώσετε μόνο τα μεταφορικά! 
Αν τώρα θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους για συνεργασία... ναι! Γίνεται και αυτό! Απλά, κάνετε click εδώ και επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει!
Και ωωωωχ! Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη: Τί λέτε λοιπόν, μου... πηγαίνουν???

Λυπάμαι! Όσοι προλάβατε να δείτε τη φωτογραφία, προλάβατε! Μόλις δημοσιευθεί η νέα ανάρτηση, η φωτογραφία μου θα... αυτοκαταστραφεί!!! Next time... maybe???!!!


Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 07 /03/2014!

Την αγάπη μας!

*Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το Ροδουλίνι που πάντα βρίσκεται πλάι μου και είναι πρόθυμο να προσφέρει τα πιο γλυκά της λόγια!  

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.