❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!



Λοιπόν... Αυτή τη φορά, θα ξεκινήσω με δωράκι την ανάρτηση, οπότε μέχρι να φτάσετε στο τέλος, θα έχετε.... ξεχαστεί και δεν θα σχολιάσετε την τύχη μου!!!
Πριν κάποιες εβδομάδες, μια πολύ γλυκιά beauty blogger, η Sissi από το Sissi's Place (τώρα που το σκέφτομαι, είναι ένα από τα πρώτα blogs που άρχισα να "παρακολουθώ" όταν ξεκίνησα το blogging), μου ανακοίνωσε πως κληρώθηκα ως μία εκ των νικητριών σε giveaway που έκανε σε συνεργασία με τη Garnier!!! Τί κέρδισα? Το Miraculous Oil!!!

 Ένα προϊόν για το οποίο διάβαζα συνεχώς τα καλύτερα!!! Μετά από κάποιες μέρες, η εταιρία μου το έστειλε και πλέον το έχω στα χέρια μου (ή μάλλον στα μαλλιά μου!!!) Το άρωμά του είναι τόσο διακριτικό και τόσο χαρακτηριστικό ταυτόχρονα!!! Τί κάνει??? Αυτό ακριβώς που υπόσχεται!!! Δίνει λάμψη στα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Εμένα μου αφήνει μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας και απ' ό,τι λέει στη συσκευασία, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών!!! (Για τα δικά μου σπαστά, που έχουν τάση να φριζάρουν και να ... παίρνουν την πορεία τους, μια χαρά δουλειά έκανε πάντως!!!)

 

Και μετά τα δώρα, σειρά έχουν τα βραβεία!!! Η Pegy από το Pegy's Landη Μαρία από το Συλλέγω Στιγμές, η Σταματία από το Μαμά και όχι μόνο και η Βασιλική από το Basilikis-art, μου προσέφεραν το Lovely Blog Award (To οποίο το βρήκα και επεξεργασμένο μέσα σε ένα τριαντάφυλλο)!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ, κορίτσια!!! Και τώρα πρέπει να απαντήσω και σε ορισμένες ερωτήσεις...

1) Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας?
Όπως έχω ξαναγράψει, όταν πριν δυο χρόνια ένας web-designer στο νησί, ουσιαστικά έβαλε τα γέλια, όταν του παρουσίασα το προσχέδιο του site που θέλαμε να δημιουργήσουμε με τον Γιάννη για επαγγελματικούς λόγους , η ψυχολογία μου είχε πέσει στα πατώματα. Ο Γιάννης μου έδωσε τη δύναμη, το κουράγιο, την ώθηση και έτσι ξεκίνησα το blogging!!! (Για την ιστορία ο web-designer έχει βάλει λουκέτο...)

 2) Ποιο είναι το θέμα του blog σας, με τι ασχολείται?
Μην ακούσω να λέτε πως το θέμα του blog μας είναι να παρουσιάζω τα δώρα που κερδίζω!!! :-)χαχα!!! Λοιπόν: Δεν έχει συγκεκριμένο θέμα... Προσπαθώ να μοιράζομαι ό,τι μπορεί να προκαλέσει γέλιο, συνήθως. Κατά καιρούς, παρουσιάζω και... απόπειρες δημιουργίας, ή οτιδήποτε κέντρισε σε εμάς το ενδιαφέρον, αλλά κυρίως έχει ανάλαφρα θεματάκια!!!

3) Από πού βρίσκετε την έμπνευσή σας?
Έμπνευση??? Δεν ξέρω... Αν δεν είμαι σε φάση βαρεμάρας, η έμπνευση είναι πάντα εκεί!!!

4) Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας?
Θα είμαι ειλικρινής... Στο προσχέδιο του blog μας, υπάρχουν έτοιμες 54 αναρτήσεις... Σε περίπτωση βαρεμάρας (που σας έγραψα πιο πριν!) να έχω κάτι να αναρτήσω!!! Πάντα όμως, αναρτώ κάτι νέο, που γράφω 3-4 μέρες πριν την κάθε ανάρτηση!!!

5) Έχετε νέες ιδέες για το blog σας?
Έχω  νέες ιδέες για τα πάντα, όχι μόνο για το blog μας!!!

6) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας?
Αρκετό. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την διαχείριση που κάνω! Γιατί βρε? Έχετε παράπονα? [Τώρα που καλοκαιριάζει και μπαίνουμε σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς να δείτε... πόσο συχνά(!) θα τα λέμε!!!]

7) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε?
Οποιαδήποτε ώρα! Είναι να μου γίνει το "κλικ"! Εμείς οι πολυτάλαντοι δεν έχουμε τέτοια θέματα!!! ( :dχαχα!!! Κρυάδες!!!)

8) Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για σας?
Πώς να το εξηγήσω τώρα αυτό? Στην εκτός blogging ζωή μου, δίνω την εντύπωση, απ' ό,τι μου έχουν πει, πως  υψώνω τείχη. Δεν νομίζω πως ισχύει όμως αυτό. Έχω καταλήξει πως δεν υπάρχει ούτε ένας τόσος δα τοίχος δίπλα μου. Το μόνο που υπάρχει, είναι μια πόρτα. Μια πόρτα που στέκεται μόνη της σε ένα μεγάλο κτήμα. Αυτό που θέλω εγώ, είναι να μην εισβάλουν από παντού στη ζωή μου και να περιμένουν πίσω από την πόρτα. Όσοι περιμένουν να τους ανοίξω την πόρτα και σεβαστούν τον κανόνα μου, ουσιαστικά με έχουν κερδίσει... 

9) Ποια είναι τα hobbies σας?
Από πού να αρχίσω? Μουσική (να ακούω και να συνθέτω για την πλάκα μου!), να πλέκω, να περνάμε με τον Γιάννη ατελείωτες ώρες με ζωάκια (είτε δικά μας είτε αδέσποτα), να ασχολούμαι με τον κήπο, να κάνω πειράματα στη ζαχαροπλαστική, να αλλάζω διακόσμηση στο σπίτι, να επεξεργάζομαι φωτογραφίες (και εσχάτως βίντεο!). Να παίζω μπάσκετ, τέννις, βόλλευ, να κάνουμε πεζοπορίες, να πειραματίζομαι με σχέδια στα νύχια μου, να φτιάχνω ευχετήριες καρτούλες για φίλους! Να βλέπω ταινίες (τρόμου και κωμωδίες), να διαβάζω (φιλοσοφία κυρίως), να σερφάρω σε σελίδες λατρεμένων φίλων!  Και όταν τα βαρεθώ αυτά, να ψάχνω για νέα hobbies!!!

Λοιπόν? Υπάρχει κάποιος που δεν έχει λάβει ακόμη το βραβειάκι? Αν ναι, μπορείτε να το παραλάβετε από ΕΔΩ!!!

Και για το τέλος, έχουμε... γατάκια!!! Υπέροχα, γλυκύτατα και... τρομοκρατημένα!!! Μα δεν είναι υπέροχα???








Εδώ, με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, προσπαθώ να σας πω με πλάγιο τρόπο, πως ήδη είμαι σε φάση κατασκευής των φετινών χριστουγεννιάτικων καρτών μας!!! Αφού σας το ξαναείπα: Λίγο πριν τα γενέθλιά μου τις φτιάχνω πάντα!!!  -NO COMMENT, παρακαλώ!!!-

Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε 5 Ιουλίου!!!



ΠΗΓΗ EMOTICONS
We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.